Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Katarina västra kyrkogata 4B, 3 tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00

Katarina västra kyrkogata 4B, 3 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Notar
5 795 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3
4 391 kr/mån
95 000 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina tvåa som totalrenoverats under 2021 med såväl nytt badrum, kök golv, el och ytskikt. Bostaden är belägen i populära kvarter i vacker fastighet anno 1915. Lägenheten är väldisponerad med ett stort vardagsrum, stilfullt kök med matplats, lättmöblerat sovrum, ett helkaklat badrum samt en välkomnande hall. Tidstypiska attribut så som generös takhöjd, spröjsade fönster med djupa fönsternischer, tegelvägg och vackert trägolv ger bostaden sin charmiga karaktär. Trevligt ljusinsläpp ges i lägenheten tack vare de stora fönsterpartierna som i kombination med den generösa takhöjden ger en härlig känsla av rymd. Exemplarisk förvaring i en klädkammare finns där även tvättmaskin samt torktumlare är installerad. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och välplanerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för såväl ensamhushållet, paret eller den lilla familjen. Välskött och trevlig förening som äger sin mark och dessutom har bekvämligheter för sina boende så som tvättstuga, cykelförråd samt förråd. Lägenheten har ett superläge i ett tyst och lugnt kvarter med direkt närhet till ett rikt utbud av shopping, restauranger och nöjesliv. Närhet till Mosebacke, Medborgarplatsen och Götgatsbacken, samt goda kommunikationsmöjligheter med både bussar och tunnelbana vid Medborgarplatsen och Slussen. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Rutger Fuchsgatan 9, 5tr, Södermalm - Katarina Sofia, Stockholms kommun

Rutger Fuchsgatan 9, 5tr

Lägenhet
Södermalm - Katarina Sofia, Stockholms kommun
Notar
3 295 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 5
2 324 kr/mån
94 143 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna unika bostad med balkong och slående utsikt! På eftertraktade Rutger Fuchsgatan finner du denna trendsäkra bostad som genomsyras av lyxig design och tilltalade materialval. Lägenheten är väldisponerad med ett ljust vardagsrum, rymlig sovdel, stilfullt kök, rymligt badrum samt en välkomnande hall. Praktisk förvaring erbjuds i rymliga garderober i hallen. Från vardagsrummet når du bostadens ljuvliga balkong med vacker utsikt över Gullmarsplan, Globen och Hammarbybacken. Här bor du i en optimerad bostad med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som bjuder in till en social och trevlig lägenhet. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och som bara måste upplevas på plats! Området kryllar av restauranger, caféer och trevliga småbutiker. Med endast ett par minuter från Nytorgets puls samt närheten till Årstaviken och Vitabergsparken har man gott om valmöjligheter. Väldigt bra kommunikationer i form av bussar strax utanför porten samt någon minuts promenad till Skanstulls tunnelbanestation. Här finner du även Ringen centrum som har allt man behöver så som välsorterade mataffärer, butiker och restauranger. Här erbjuds även härliga promenadstråk runt Årstaviken med såväl utegym som bryggor och badplatser. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Swedenborgsgatan 15, 4 tr, Södermalm - Maria Högalid, Stockholms kommun

Swedenborgsgatan 15, 4 tr

Lägenhet
Södermalm - Maria Högalid, Stockholms kommun
Notar
5 795 000 kr
59 m²
3 rum
vån 4
2 171 kr/mån
98 220 kr/m²

I ett högt läge på våning 4 med utsikt över vackra och lummiga Swedenborgsgatan ligger denna fina mini-3:a. Du erbjuds ett mycket hemtrevligt boende med ett ljust vardagsrum med trevligt vinkelfönster och utgång till härlig och extra djup balkong i perfekt sydväst läge. Utöver detta finns ett stort sovrum samt ett mindre barnrum/kontor även det med vinkelfönster. Välplanerat kök med öppen planlösning in mot vardagsrummet och matplatsen. Utmärkt förvaring ges i garderober samt klädkammare. Stabil och välskött förening som äger marken. 4 hyresrätter finns kvar som dolda tillgångar. Området kring Swedenborgsgatan är fullt av restauranger, butiker, caféer, gym och matbutiker. Swedenborgsgatan blir en trevlig gågata under sommaren och delvis under vinter, vilket höjer stämningen rejält. Här befinner vi oss mitt på Söder med Mariatorget, myllrande Götgatan, Medborgarplatsen och soliga Rosenlundsparken runt hörnet. Nytorget är en tiominuterspromenad bort och lika snabbt når man Tantolunden. Kommunikationerna är bland Stockholms bästa med både Mariatorgets och Medborgarplatsens tunnelbana och Södra stations alla buss- och tåglinjer några minuter från porten.

  • Balkong
  • Hiss
Vindragarvägen 7, Södermalm - Reimersholme, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Vindragarvägen 7, Södermalm - Reimersholme, Stockholms kommun, bild 2
Vindragarvägen 7, Södermalm - Reimersholme, Stockholms kommun, bild 3

Vindragarvägen 7

Lägenhet
Södermalm - Reimersholme, Stockholms kommun
Notar
3 095 000 kr
35,5 m²
1.5 rum
2 076 kr/mån
87 183 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina tvåa med stor möblerbar uteplats på idylliska Reimersholme. Bostaden är väldisponerad med ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot ett stilfullt kök, mysigt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett kaklat badrum med dusch. Lägenheten är genomgående i fint skick med trevligt ljusinsläpp som i kombination med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en härlig känsla av rymd. Den stora och möblerbara uteplatsen ligger i ett lugnt och fritt läge, här finns ett växthus och plats för såväl matplats och loungemöbler. Här är det tyst om nätterna och morgonkaffet kan under sommartid avnjutas i lugn och ro på uteplatsen, eller varför inte promenera genom hönsparken och unna dig ett morgondopp på badbryggan. Sammanfattningsvis är detta en väldigt fin och charmig bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och som passar utmärkt för såväl ensamhushållet som paret. Nu har du chans att förvärva en mycket fin bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar såväl paret som den lilla familjen. Här bor du i en förening som erbjuder många fördelar till sina boende så som cykelrum, hobbyrum, pingisrum, festlokal samt flertalet gästlägenheter. Varför inte låna föreningens roddbåt, ta med en grill och ro över till mysiga Långholmen. Som boende har du även tillgång till takterrassen som erbjuder fantastisk utsikt över staden. Populära Reimersholme erbjuder sommartid ett idylliskt boende med lummig grönska och närhet till sol och bad. Möjligheten till bad är unik och sommartid möts man av boende i badrock som går ner till vattnet för att ta såväl morgondopp som kvällsdopp. I området finns flera kajak- och båtklubbar och det finns goda möjligheter att ordna egen båtplats om så önskas. På intilliggande Långholmen hittar man sandstranden Långholmsbadet och fina promenad- och joggingstråk i skog- och klippmiljö. Vintertid finns pulkabacke för de små, och fina möjligheter till skid-och skridskoåkning på kanalerna och Riddarfjärden. I området finns ett flertal daghem/förskolor samt en livsmedelsbutik som är öppen 9-21. Samtidigt bor du ett stenkast från Hornstulls mysiga kvarter som klassas som ett av Stockholms mest attraktiva, där kontinental stämning och fartfylld atmosfär färgar tillvaron. Här hittar man en mängd småbutiker, caféer och drinkställen och pärlor som Lasse i parken, Tjoget, Loopens Marina och den gamla kvartersbiografen Bio Rio. På andra sidan Liljeholmsviken finner du även Liljeholmstorget med sin galleria som rymmer ca 90 butiker. Goda kommunikationer med bussar från Vindragarvägen, T-bana Hornstull några minuters promenad hemifrån och med bil är man snabbt ute på E4. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Heleneborgsgatan 11B, våning 6/6, Södermalm - Maria Högalid, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Heleneborgsgatan 11B, våning 6/6, Södermalm - Maria Högalid, Stockholms kommun, bild 2
Heleneborgsgatan 11B, våning 6/6, Södermalm - Maria Högalid, Stockholms kommun, bild 3

Heleneborgsgatan 11B, våning 6/6

Lägenhet
Södermalm - Maria Högalid, Stockholms kommun
Notar
14 995 000 kr
113 + 20 m²
4 rum
vån 6/6
6 362 kr/mån
132 699 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva denna fantastiska vindsvåning med två ljuvliga terrasser i soligt söderläge med hänförande utsikt över Högalidskyrkan, Hornstulls takåsar och vacker äldre bebyggelse i olika kulörer. Total golvyta om 133kvm (113 boa +20 bia, plus ca. 6 kvm uppe på loftet.) Vinden byggdes om till bostad år 2010. En underbar våning som kan erbjuda tre sovrum om så önskas. Ljuset tillåts stråla in från alla takfönster och fina fönsterkupor, takhöjden mäter som högst en bit över fyra meter. Morgonkaffet dricks med njutning på den lite mindre terrassen där dagens första solstrålar värmer skönt. Den större terrassen ligger även den i soligt söderläge och här vill man mer än gärna tillbringa många timmar under sommarhalvåret. I vardagsrummets ena hörn finns en fungerande öppen spis som inger en mysig känsla. Bostaden är mycket väl genomtänkt med utmärkt förvaring i flera garderober. Hela våningen har genomgående trägolv i ask. Här finns två lyxiga badrum varav det ena är en suite till det stora sovrummet. Köket är vitlaserad ek och kommer från GeD. Samtliga vitvaror kommer från Miele. Ovanför köket finns ett mysigt sovloft, varför inte sätta upp en vägg där matbordet står idag och göra ett fint sovrum med tillhörande loft? Se gärna förslag i den alternativa planlösningen. Hela våningen är mycket ljus och helt insynsskyddad, även på terrasserna är man helt för sig själv! Ett hem att njuta, trivas i och bo i under en lång tid framöver. Föreningen har en av Hornstulls absolut vackraste innergårdar med fin stenmur och lummigt pilträd. Flera sittplatser och fina planteringar inger ett behagligt lugn. I föreningen finns även ett nyrenoverat hobbyrum för fester, barnkalas eller en enkel pingismatch. Föreningen är mycket stabil och äger marken, inga större renoveringar finns inplanerade. Lån/kvm är ca. 6600 Kr. Hornstull är en stadsdel som passar dig som gillar att bo i ett lugnt område med närhet till vatten och härlig natur med fina promenadstråk, men ändå nära till trevliga barer, restauranger och caféer. Intill Hornstull finner du vackra Långholmen med badplats, caféer och fina löprundor eller promenader längs vattnet. Även Årstaviken och Riddarfjärden omger stadsdelen med sitt vackra vatten. Hornstull Centrum ger dig shopping och en stor ICA-Kvantum på källarplanet. Trevliga restauranger/fik som finns i området är t .ex Ramblas, Café Dello Sport, Forma, Hornhuset, Lasse i parken med live musik och Indian Garden. Tantolunden är perfekt för soliga dagar och picknick. Lite längre bort finner du gemytliga Boulebaren med utsikt över vattnet. Perfekta kommunikationer finns via Tunnelbanans röda linje eller flertalet bussar som enkelt tar dig vidare genom staden. På andra sidan Västerbron ligger Kungsholmen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Långholmsgatan 17 / Borgargatan 12, Södermalm, Stockholms kommun
  • Mån 29 apr kl 12:00
Långholmsgatan 17 / Borgargatan 12, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Långholmsgatan 17 / Borgargatan 12, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Långholmsgatan 17 / Borgargatan 12

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Notar
5 895 000 kr
61 m²
3 rum
vån 6
3 474 kr/mån
96 639 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trea belägen högt upp i huset med inglasad balkong och vacker utsikt över takåsarna! I populära kvarter finner du denna trendsäkra bostad som genomsyras av lyxig design och tilltalade materialval. Samtliga fönster och bostadens balkong vetter i ett högt och fritt läge, här är det tyst om nätterna och morgonkaffet kan under sommartid avnjutas i lugn och ro på balkongen. Bostadens centrala läge märks inte av förrän du strosar ut genom porten på Långholmsgatan. Bostaden är väldisponerad med ett ljust vardagsrum, stilfullt kök med köksö, två rymliga sovrum, ett helkaklat badrum med dusch och golvvärme för frusna fötter. Praktiskt förvaring erbjuds i lägenhetens walk in closet. Tack vare lägenhetens stora fönsterpartier erbjuder hela bostaden ett vackert ljusinsläpp från morgon till kväll. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin bostad som bara måste upplevas på plats! Välskött, trevlig förening med låg skuldsättning, endast 4294kr per kvm som redovisats 2022. Föreningen erbjuder flertalet bekvämligheter för sina boende såsom två tvättstugor, cykelrum, soprum som en trevlig innergård med sitt- samt grillmöjligheter. Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och där kreativ atmosfär färgar tillvaron. I kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd-, inredning- och matbutiker samt systembolag och mycket mer. Andra pärlor i området som inte bör missas är restaurang Tjoget, Lasse i parken, Vurma, restaurang Capricci, Bistro Barbro, Långholmens Brokafé och kvartersbion Indio Studios. Eller varför inte ta en promenad ner till Hornstulls Marknad med sitt stora utbud av hantverk, antikviteter, konst, loppis, vintage, design, litteratur, delikatesser och samtidigt unna dig en matbit hos någon av alla matförsäljare på plats. Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden, ta ett pass i utegymmet som ligger ett stenkast från porten i Pålsundsparken. På Reimersholme, Långholmen, i Tantolunden och längst Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som vinter- och sommarmarknader. Närheten till vattnet ger dig möjligheten att ta på dig morgonrocken, gå ner till vattnet och ta dig ett härligt dopp. Allt är vackert och med ett suveränt läge - bättre än så här kan det knappast bli för dig som drömmer om livet på Söder! Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på bara några minuter. Från Hornstull kan du även ta flygbussen som på cirka fyrtiofem minuter tar dig till Arlanda Flygplats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6