Almbygatan 6

Spånga - Rinkeby, Stockholm Karta & restider

1 450 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Nyproducerad lägenhet vid Järvafältet! Genomgående välplanerad 1:a . Lägenheten säljs på ritning. Kontakta ansvarig mäklare Gabriella Gerges 0709383880 vid intresse!

På kanten av Rinkebyterrassen med milsvid utsikt över Järvafältet ligger Brf Utblicken. Lägenheterna spänner sig från 1-2 rum och kök och från 24-50 kvadratmeter. Samtliga lägenheter har generösa balkonger eller uteplatser där du kan njuta av ett härligt uteliv. Lägenheterna i Brf Utblicken karaktäriseras av stilrena och fina materialval med kvalitet som fokus. I Brf Utblicken bor du bra och bekymmersfritt med kvaliteter som diskmaskin och kombinerad tvättmaskin och torktumlare i varje lägenhet.

Rinkebyterrassen ligger på bästa läge vid Rinkebystråket med alla dess restauranger och butiker samt med vidsträckt vy över Järvafältet. I området planeras det tillsammans med ByggVesta AB för totalt ca 700 bostäder, uppdelat i 3 etapper, varav ca 400 lägenheter med bostadsrätt som byggs av ALM Equity. Bostadsrätterna i området kommer till största del vara små yteffektiva och välplanerade lägenheter om 1-2 rok med balkong eller uteplats.

Bostadsområdet ansluter till Rinkebystråket som från och med hösten 2015 erbjuder shopping och kulinariska upplevelser från jordens alla hörn. Rinkebystråket förlängs genom Rinkebyterrassens innergård och ut till en utsiktsplats där du får en härlig vy över Järvafältet. Närheten till Järvafältet erbjuder ett vackert natur- och strövområde med motionsspår och cykelväg. På andra sidan av Järvafältet ligger Kista, endast 700 meter från Rinkebyterrassen.

Från Rinkebyterrassen har du nära till kommunikationer i form av både tunnelbana och buss och på mindre än 20 minuter kan du befinna dig i centrala Stockholm. Till Kista, ett av världens främsta ICT-kluster, cyklar du lätt över Järvafältet. Bromma flygplats ligger bara ca 30 minuter bort med kollektiva transportmedel och endast 10 minuter bort med bil.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
25 m²
Antal rum
1 rum
Avgift/månad
1 796 kr/mån
Pris/m²
58 000 kr/m²
Byggår
2017
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Almbygatan 6 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 450 000 kr
Avgift/månad
1 796 kr/mån

Statistik

3 927
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 167 dagar sedan, den 4 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips