Mäklare Gabriella Gerges

Gabriella Gerges

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Torneågatan 39, bv, Akallahöjden, Stockholms kommun

Torneågatan 39, bv

Lägenhet
Akallahöjden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 395 000 kr
49 m²
2 rum
3 178 kr/mån
28 469 kr/m²

-Bo vid Järvafältet! -Perfekt planerad 2:a! -Nära kommunikationer och grönområden! Varmt välkomna till denna charmiga och mysiga bostad om 49kvm med uteplats i populära Akallahöjden! Genomgående välplanerad bostad med kök, stort vardagsrum, badrum och rymligt sovrum med walk-in-closet. Nära till T-bana, buss och grönområde. Låg avgift! Bra förening med god ekonomi.

 • Uteplats
Snöfjällsgränd 3, Kistahöjden, Stockholms kommun
Snöfjällsgränd 3, Kistahöjden, Stockholms kommun, bild 2
Snöfjällsgränd 3, Kistahöjden, Stockholms kommun, bild 3

Snöfjällsgränd 3

Radhus
Kistahöjden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
4 400 000 kr
119 m²
5 rum
5 948 kr/mån
36 975 kr/m²

Högst upp på Kistahöjden, på ett populärt och barnvänligt kvarter erbjuds nu tillfälle att förvärva detta fridfulla 2-plansradhus med eleganta, moderna och praktiska renoveringar samt arkitektur. Här presenteras tilltalande 119 kvadratmeter där balansen mellan funktionalitet och estetik är i fokus. Detta hus bjuder på två uteplatser med oslagbara utsikter, stor terrass i sydvästläge med sol hela dagen och fantastiska solnedgångar. Här har man ingen insyn utan utsikter mot skogspartier åt båda hållen. Stora sovrum, elegant och ljust kök, egen tvättstuga, uppställningsplats för 2st bilar. Genomgående nytt parkettgolv på övre samt nedre plan. Nedre plan är målat i en dimblå/grå nyans och övre plan i en varmgrå nyans. Här har du två parkeringsplatser utöver uppställningsplats (en extra p-plats som ingår i avgiften) och ett isolerat förråd utomhus med gott om förvaringsmöjligheter. Som boende på barnvänliga och eftertraktade Snöfjällsgränd bor du mitt i en natur idyll, med mysiga promenadstråk alldeles inpå knuten, nära Kista Galleria och endast ett stenkast från kommunikationer som tar dig in till City på ca 19 min. På kort avstånd nås även förskolor och skolor samt busshållplats. Varmt välkommen till Snöfjällsgränd 3 - ett hem med känsla för exklusivitet, spännande lösningar och påkostade detaljer! Missa inte!

 • Premium
 • Uteplats
Sotingeplan 76, 3tr, Spånga - Tensta, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sotingeplan 76, 3tr

Lägenhet
Spånga - Tensta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
2 195 000 kr
102,5 m²
4 rum
vån 3/3
5 737 kr/mån
21 415 kr/m²

- Högst upp! - Uthyrningsdel med kök och badrum! - Bastu i lägenheten! - Gavelläge - Inglasad balkong med eftermiddagssol! Äntligen till salu! Välkomna till denna renoverade och fräscha 4:a i populärt läge med uthyrningsdel (kök, badrum och sovrum) som möjliggör ett väldigt billigt boende. Inglasad balkong som ligger i härligt sydvästläge mot lugn gata. Stambytt lägenhet med två WC utrymmen varav ett med tillbyggt, lyxig bastu. Rymligt vardagsrum med stora fönster mot lugn gård och välplanerade sovrum. Barnvänligt område med skolor, dagis samt lekplats strax intill. Nära till T-bana, buss och grönområden. Den här bostaden får ni inte missa! Varmt välkomna på visning.

 • Balkong
Mellingebacken 20, 3tr, Spånga - Tensta, Stockholms kommun

Mellingebacken 20, 3tr

Lägenhet
Spånga - Tensta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 350 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3
3 180 kr/mån
34 615 kr/m²

- Bo billigt! - Bo högt upp! - Bo i hörnläge! - El och bredband ingår i månadsavgiften! - Nya laddstationer i garage! Välkommen till denna fräscha lägenhet med fanatiskt utsikt och ljusinsläpp tack vare läge. Helkaklat badrum, stort kök, rymligt vardagsrum med en sovalkov i anslutning samt fransk balkong. En perfekt planerad bostad med genomgående fräscha ytskikt och golv i parkett. Närhet till Centrum, T-bana och grönområden. Stabil förening med låg avgift. El ingår i avgiften!

 • Balkong
 • Hiss
Kista alle 11, 6tr, Kista, Stockholms kommun

Kista alle 11, 6tr

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 995 000 kr
37,5 m²
2 rum
vån 6
2 534 kr/mån
53 200 kr/m²

-Nyproducerad 2:a från 2020! -Nära kommunikationer & grönområden! Bakom den snyggt gråa säkerhetsdörren kliver du rakt in i den välkomnande hallen men ljuspigmenterat parkettgolv, ljusa väggar och plats för avhängning i form av en stilren hatthylla. Hallen tar dig vidare in i lägenheten som genomgående har ljuspigmenterat parkettgolv i ek. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, varmluftsugn oh diskmaskin. De gråa köksluckorna från Vedum är helt rätt i tiden. Överskåpen har push funktion och lådor/skåp nedtill är försedda med sobra handtag. Bänkskiva i tålig laminat med stänkskydd i form av vitt kakel. Helkaklat badrum med handfat, kommod (lådor) och spegel med belysning ovanför. Pa golvet ligger ett naturfärgat klinker och vita liggande kakelplattor pa vägg Förvaring i form av garderober, städskap och förråd enligt planlösning. Lägenheten har genomgående parkettgolv i ljuspigmenterad ek, vitmålade väggar, fönsterbänkar i natursten och vita släta innerdörrar.

 • Balkong
 • Hiss
Lofotengatan 17, 4 tr, Husby, Stockholms kommun

Lofotengatan 17, 4 tr

Lägenhet
Husby, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
2 195 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4
6 304 kr/mån
27 438 kr/m²

-Uthyrningsdel! -El ingår i månadsavgiften! -Högt upp i huset! -Nära kommunikationer och grönområden! -Möjlig 4:a! Ring mäklaren Gabriella Gerges för att boka en privatvisning på 0709383880. Varmt välkomna till en charmig 3:a med uthyrningsdel högt upp i huset med bra läge där hushållsel ingår i månadsavgiften. Inglasad balkong med fin utsikt samt två fräscha badrum! Närhet till centrum, t-bana samt grönområden. Gavelläge på huset ger möjligheten till att bygga ett extra sovrum. Här kan du hyra uthyrningsdelen och bo riktigt billigt. Varmt välkommen på visning.

 • Balkong
 • Hiss
Hjulstavägen 92, 6tr, Spånga - Rinkeby, Stockholms kommun

Hjulstavägen 92, 6tr

Lägenhet
Spånga - Rinkeby, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 194 000 kr
23 m²
1 rum
3 102 kr/mån
51 913 kr/m²

PRISSÄNKT! Först till kvarn! Bo vid Järvafältet! Välkommen till en välplanerad 1:a med härlig balkong. Lägenheten är utformad med fina materialval, stilrent kök från Vedum badrum med komfortvärme. På den grönskande innergården kan du njuta av en vacker miljö med plats för både lek och picknick. Källarförråd tillhör lägenheten. Endast ca 4 minuters promenad från kommunikationer och matbutiker. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Ringstedsgatan 42, bv, Kista, Stockholms kommun

Ringstedsgatan 42, bv

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
2 500 000 kr
81 m²
4 rum
5 399 kr/mån
30 864 kr/m²

-Renoverad bostad -Nära kommunikationer & grönområden -Stabil förening som äger marken Välkomna till denna attraktiva och optimalt planerade bostad fördelad på 4:a rum och kök (3 rum och kök enligt föreningen). Genomgående renoverat skick med härligt ljusinsläpp tack vare gavelläge. Fin renoverad uteplats i perfekt solläge. Här bor du i ett lugnt område med närhet till skolor, dagis, Gläntan, vackra strövområden, Kista Galleria med restauranger och service. Allt hela Kista har att bjuda på!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Ringstedsgatan 36, 1 tr, Kista, Stockholms kommun

Ringstedsgatan 36, 1 tr

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 740 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 1
3 449 kr/mån
39 101 kr/m²

Ring mäklaren Gabriella Gerges för att boka en privatvisning på 0709383880. * Kistas bästa läge! * Balkong finns! Varmt välkomna till denna fräscha 2:a högt upp i låghus. Fint helkaklat badrum, fräscht kök med klassiska materialval, stort vardagsrum som bjuder på flertalet möbleringsmöjligheter, rymligt sovrum och en stor walk-in-closet. Här har du utsikter mot lugn innergård som ger ett ostört och tyst läge samtidigt som du bor nära kommunikationer, galleria och matbutiker. Stabil förening med god ekonomi som äger fastigheten. En perfekt lägenhet för dig som även gillar att vara nära naturen då bostaden ligger ett stenkast från Järvafältet, ett av länets största naturreservat. Här hittar du motionsslingor, skidspår och fornlämningar. Du har samtidigt närhet till förskolor, skolor samt t-bana som tar dig in till city på drygt 15 minuter. Tvärbanan kommer byggas ut och göra resandet ännu smidigare.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Jellingegränd 3, 2 tr, Kista - Ärvinge, Stockholms kommun

Jellingegränd 3, 2 tr

Lägenhet
Kista - Ärvinge, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
3 195 000 kr
127,5 m²
6 rum
vån 2
9 573 kr/mån
25 059 kr/m²

-Accepterat pris! Välkomna till en av Ärvinges/Kistas största bostäder. Väldigt sällan till salu! Mycket fräsch, ljus & välplanerad lägenhet med bra läge i attraktivt område. Stor balkong i soligt sydvästläge! Fräscht kök och helkaklade badrum med golvvärme. Nymålat! Genomgående ekparkett golv. Lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor, dagis, Kista Galleria, T-bana och fina strövområden. Välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Pargasgatan 40, Akalla, Stockholms kommun

Pargasgatan 40

Lägenhet
Akalla, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 500 000 kr
49 m²
2 rum
3 030 kr/mån
30 612 kr/m²

NY PRISSÄKNING! Först till kvarn. -Uteplats bredvid Järvafältet! -Optimal planlösning! -Nära kommunikationer och grönområden! Mycket fräsch och optimalt planerad bostad med uteplats i söderläge, belägen i populära Akallahöjden! Fräscht kök med fräscha vitvaror & helkaklat badrum. Nära till T-bana, buss och grönområde. Låg avgift! Bra förening med god ekonomi.

 • Uteplats
Almbygatan 10, 1tr, Spånga - Rinkeby, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Almbygatan 10, 1tr

Lägenhet
Spånga - Rinkeby, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 650 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1
3 092 kr/mån
41 250 kr/m²

Välkommen till Almbygatan 10. Kök i ljusa kulörer, helkaklat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare samt smart planlösning och gott om plats för förvaring. Terrass i utmärkt solläge med en fantastisk utsikt mot järvafältet!. Busshållplats, T-bana, matbutiker och Järvas fantastiska natur finns på nära avstånd från Torget. Genom sina 16 våningar erbjuds byggnadens lägenheter fantastisk utsikt över det grönskande fältet. På andra sidan prunkar den välplanerade gården med plats för både aktivitet och rekreation. En högklassig arkitektonisk utformning gör byggnaden till Järvas nya landmärke. Här bor du i ljusa lägenheter med fina materialval och tilltagen balkong. Vid terrassen finns så väl ett rikligt utbud av service som kollektivtrafik; härifrån tar du dig till Stockholm city på mindre än 20 minuter. Dessutom ligger Kista endast 700 meter bort, denna koppling kommer förstärkas ytterligare genom Stockholm Stads planerade förbättring av gång- och cykelvägar över fältet. Anmäl ditt intresse till mäklaren Gabriella Gerges på 0709383880.

 • Balkong
 • Hiss
Almbygatan 6, 4tr, Spånga - Rinkeby, Stockholms kommun

Almbygatan 6, 4tr

Lägenhet
Spånga - Rinkeby, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 750 000 kr
48 m²
2 rum
vån 4/5
3 200 kr/mån
36 458 kr/m²

Välkommen till det absolut bästa läget på Almbygatan! Kontakta ansvarig mäklare Gabriella Gerges på 070-9383880 vid intresse! På kanten av Rinkebyterrassen med milsvid utsikt över Järvafältet ligger Brf Utblicken. Lägenheten är perfekt planerad med en generös balkong där du kan njuta av ett härligt uteliv. Bostaden karaktäriseras av stilrena och fina materialval med kvalitet som fokus. På Almbygatan 6 bor du bra och bekymmersfritt med kvaliteter som diskmaskin och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Rinkebyterrassen ligger på bästa läge vid Rinkebystråket med alla dess restauranger och butiker samt med vidsträckt vy över Järvafältet. Bostadsområdet ansluter till Rinkebystråket som erbjuder shopping och kulinariska upplevelser från jordens alla hörn. Rinkebystråket förlängs genom Rinkebyterrassens innergård och ut till en utsiktsplats där du får en härlig vy över Järvafältet. Närheten till Järvafältet erbjuder ett vackert natur- och strövområde med motionsspår och cykelväg. På andra sidan av Järvafältet ligger Kista, endast 700 meter från Rinkebyterrassen. Från Rinkebyterrassen har du nära till kommunikationer i form av både tunnelbana och buss och på mindre än 20 minuter kan du befinna dig i centrala Stockholm. Till Kista, ett av världens främsta ICT-kluster, cyklar du lätt över Järvafältet. Bromma flygplats ligger bara ca 30 minuter bort med kollektiva transportmedel och endast 10 minuter bort med bil.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Holmingegränd 35, entréplan, Spånga - Spånga Kyrka, Stockholms kommun

Holmingegränd 35, entréplan

Lägenhet
Spånga - Spånga Kyrka, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
1 500 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/2
4 861 kr/mån
24 194 kr/m²

Välkomna till denna genomgående välplanerade lägenhet på populära Holmingegränd i Spånga Kyrka! Närhet till grönområden samt kommunikationer. Stambytt och helkaklat badrum, modernt kök med matplats och balkong mot lugn innergård. Bergvärme installerat av föreningen och källarförråd på samma våningsplan i direkt anslutning till bostaden. Varmt välkomna till denna fantastiska pärla. Kontakta mäklaren Gabriella Gerges för att boka en visning på 0709383880.

 • Balkong
Stavangergatan 38, 1tr, Husby, Stockholms kommun

Stavangergatan 38, 1tr

Lägenhet
Husby, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Kista
2 150 000 kr
76 m²
3.5 rum
vån 1
5 057 kr/mån
28 289 kr/m²

Välkomna till denna charmiga bostad i ett härligt läge med fantastisk utsikt mot lugn innergård. Härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier samt läge. Genomtänkt planlösning med stort kök och matplats för ca 4-6 personer, socialt vardagsrum, kaklat badrum, rymliga sovrum och balkong med grön utsikt. Här bor man i ett lugnt område med promenadavstånd till T-bana, bussar, grönområden samt matbutiker. Stabil förening där el ingår i avgiften. Välkomna! Ring mäklaren för att boka visning 0709383880.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 15