Södra Strandvägen 24, 2:1605

Svartå Strand, Mjölby Tjänster för säljaren
Karta & restider

1 195 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Intill vackra Svartå Strand bygger vi moderna bostadsrätter med utsikt över åns vattenspegel. Här skapas en för Mjölby helt ny spirande stadsdel nära grönska, centrum och kommunikationer.
Brf Svartåpromenaden 2 består av 39 lägenheter av varierande storlek, alla med mycket stor inglasad balkong med läge för njutning. Vare sig du väljer en av de välplanerade ettorna, eller bosätter dig i en rymligare trea, kan du räkna med ett trivsamt och miljösmart boende där varje kvadratmeter är väl genomtänkt.

I Brf Svartåpromenaden ges du möjlighet att skapa ditt personliga hem med utgångspunkt från hög standard, väl tilltagna förvaringsutrymmen och bra materialval. Utöver lägenhetens förvaringsytor får du även tillgång till ett lägenhetsförråd i anslutning till husets entré. Bilen parkerar du i nära anslutning till bostadens antingen i en väderskyddad carport eller på en traditionell parkeringsplats. Vid inflyttning ingår dessutom 3 timmars hantverkshjälp. Passa på att få hjälp att montera inredning i ditt nya hem. För oss är varje detalj i ditt nya boende viktig!

Svartån har en mycket naturskön strandlinje i sitt lopp genom Mjölby. I detta unika läge finns alla förutsättningar för ett unikt, naturskönt och stadsnära boende i brf Svartåpromenaden. Mjölbys nya stadsdel intill Svartåns strand tillhör stadens mest centrala delar. Strax intill Svartåpromenaden återfinns en ICA-butik och inom en knapp kilometers avstånd nås alla former av offentlig och kommersiell service. I Mjölby finns även utmärkta skolor, förskolor samt ett rikt och aktivt idrottsutbud och föreningsliv. En annan viktig del av livet är arbete och förutsättningarna kring Mjölby är mycket goda. Mjölby är även en del av Östgötaregionens effektiva kommunikationsnät med utmärkta järnvägs- och vägförbindelser. Stationsområdet och dess kollektivtrafik med tåg och bussar ansluter till det nya bostadsområdet genom den närliggande gång- och cykelporten. Möjligheten till daglig arbetspendling till och från många närliggande städer är utmärkt.

Vi bygger lågenergihus för miljön, ekonomin och kommande generationer. Med hållbarhet i fokus planerar vi våra bostäder från första idé till genomförd inflyttning. Våra hus är mycket välisolerade och värms till stor del upp genom den värme som alstras i byggnaden. Med hjälp av solceller närproduceras miljövänlig el. I våra bostadsrätter har du utöver låg energiförbrukning och lokalt producerad el möjlighet att påverka din boendekostnad ytterligare. Detta genom ett individuellt uppmätningssystem för el, värme, varmvatten och kallvatten i varje lägenhet. Du betalar bara för vad du själv förbrukar.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
48 m²
Antal rum
1 rum
Avgift/månad
2 700 kr/mån
Pris/m²
24 896 kr/m²
Byggår
2018
Räkna på boendet
Förening
BRF Svartåpromenaden 1
Om föreningen
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Södra Strandvägen 24, 2:1605 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 195 000 kr
Avgift/månad
2 700 kr/mån

Billigare och bättre boende

Om BRF Svartåpromenaden 1

Antal lägenheter
35
Registreringsår
2016
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

763
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 91 dagar sedan, den 19 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips