Svensk Fastighetsförmedling Åtvidaberg

Svensk Fastighetsförmedling Åtvidaberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Söderleden 7, Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun

Söderleden 7

Lägenhet
Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åtvidaberg

625 000 kr

61,5 m²

2 rum

3 311 kr/mån
10 163 kr/m²

Välkommen till en fantastisk möjlighet att bo i en trivsam 2:a på Söderleden! Detta hem har ägts av två generationer sedan början av 70-talet och den nuvarande ägaren förvärvade lägenheten av sina föräldrar under 80-talet. Nu ges äntligen tillfälle att förvärva denna fina lägenhet med väldisponerad yta och perfekt läge. Här bor man i en stabil och lågt belånad bostadsrättsförening med närhet till både natursköna omgivningar och Åtvidabergs centrum där stort serviceutbud erbjuds. Lägenheten är belägen på våning 4 av 7 och hiss finns för din bekvämlighet. Vi välkomnas av en rymlig hall med gott om plats att hänga av ytterkläder samt med fyra inbyggda garderober. Hallen har direkt access till duschrum och rakt fram i vinkel nås ett ombonat sovrum med fin vy över området. Köket erbjuder bra arbetsytor och förvaring ges i både skåp och luckor. Köket rymmer även mindre matplats vid fönster som ger härligt ljus och fin utsikt. Både kök och hall har anslutning till luftigt vardagsrum där det ges gott om plats att samla vännerna i en skön soffgrupp och där utrymme även ges plats för en större matgrupp. Här finns utgång till insynsskyddad balkong som bjuder på ljuvlig utsikt mot naturen där du kan skymta rådjur som strövar omkring bland lummig trädgrönska och vackra vitsippor som blommar längst med bergknalle ända upp till Hembygdsgården som pryder toppen. Balkongen har även perfekt solläge i syd/sydväst! Till lägenheten hör även ett förråd och matkällare på entréplan vilket ger dig extra förvaringsutrymme. Föreningens fastigheter har löpande renoverats och här har det gjorts stambyte, nya fönster, tak, utbyggnad av balkonger samt nya entrédörrar till alla lägenheter. Här kan du alltså vara säker på att bo i en välunderhållen fastighet där allt är i fint skick. P-plats finns att hyra och carport-/garageplatser finns separata köer. De gemensamma utrymmen som man kan nyttja är uteplats, bastu, samlingslokal, cykelrum och tvättstuga. Detta ger dig möjlighet att ta del av sociala aktiviteter och samtidigt ha tillgång till bekvämligheter som underlättar din vardag. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Hiss
Garpbergsvägen 5, Grebo, Åtvidabergs kommun
Garpbergsvägen 5, Grebo, Åtvidabergs kommun, bild 2
Garpbergsvägen 5, Grebo, Åtvidabergs kommun, bild 3

Garpbergsvägen 5

Villa
Grebo, Åtvidabergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åtvidaberg

3 795 000 kr

169 m²

7 rum

1 174 m² tomt

Med ett av Grebos absolut bästa lägen finner ni denna rymliga familjevilla byggd 2003. Här bor man på lugn återvändsgatan med ett fritt läge utan insyn och med baksidan som vetter mot skogen. På Garpbergsvägen 5 får man alla fördelar av att bo inne i samhället med närhet till skola, förskola, affär och busshållplats samtidigt som man har ett ostört läge med skogen och elljusspåret runt knuten. Med andra ord passar detta hus perfekt för barnfamiljen. I Grebo bor man i naturskön miljö med bär och svampmarker, närhet till badplats med bastuflotte och kajakuthyrning samt idrotts och rekreationsområden. Villan är bra planerad med gott om sovrum och stora sociala utrymmen. Planlösningen är ljus och öppen och man välkomnas in en rymlig entréhall med gott om plats att hänga av sig ytterkläder. Köket ligger direkt till höger och är bra planerat med plats för stort matbord. Innanför köket ligger tvättstugan med groventré. På entréplanet finns även matrum, stort sovrum och ett rymligt duschrum. Vardagsrum med utgång till inglasad altan och till altandäck med pool. En trappa upp finns ett allrum, helkaklat badrum med bastu samt tre sovrum. Underbar trädgård i rättvänt solläge med fler uteplatser. Här kan man välja om man vill sitta på den inglasade altanen, altandäcket under tak eller på någon av de öppna uteplatserna. Här finns även en pool att svalka sig i under de varma sommardagarna. I trädgården finns flera rabatter med blommor och växter som växlar med årstiderna. Rymligt garage och förråd finns också på fastigheten. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Viresjö 54, Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun

Viresjö 54

Fritidshus
Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åtvidaberg

995 000 kr

60 m²

3 rum

1 400 m² tomt

Härlig sjövy vid Nedre Virken - arrende! Välkommen till härlig natur och sällsamt vacker utsikt. Med södervänd tomt har man här ett fantastiskt läge intill vatten med egen brygga och badmöjlighet. Här skådas ljuvliga solnedgångar och magiska utblickar över växlande väderlekar. Detta arrende erbjuder en generös tomt om 1 400 kvm med fritt läge utan grannar. En bra parkeringsyta har plats för flera bilar och stugan har två sovrum, kök och storstuga. Utvändigt finns också en härlig altan under tak med vy mot sjön från ett högt läge som också ger generösa perspektiv mot omgivningar av skogens inramning. Huset är uppfört under 1950-talet i enklare standard med en mysigt teglad öppen spis i allrummet där det även ryms plats för både matbord och bekvämare soffdel. Området nås strax söder om Åtvidaberg, en egen oas som nås för en dagstur med möjligheter till bad, båt och fiske eller stillsamma dagar på bryggan. Skogen som omger ger fina möjligheter även till rekreation med promenader, bär och svampplockning! Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Uteplats
Forsaström Herrgården, Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun

Forsaström Herrgården

Villa
Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åtvidaberg

2 995 000 kr

6 055 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva denna charmiga fastighet som idag består av tre stora lägenheter, flera garage samt en stor ladugård med bl.a. kylrum. I huvudbyggnaden finns det två lägenheter, en på nedre plan och en på andra våningen. Båda lägenheterna är ca 140 kvm och lägenheten på övre plan finns tillgänglig för köparen. Lägenheten på nedre plan har tidigare varit två lägenheter och det finns både dubbla kök och dubbla badrum i lägenheten. Den tredje lägenheten ligger i den friliggande villan intill huvudbyggnaden. Den har en boyta om ca 120 kvm. Här har du möjlighet att bo själv med en väldigt billig boendekostnad alternativt hyra ut alla lägenheter. I ladugården finns alla möjligheter och idag finns både en uppvärmd verkstadsdel samt ett kylrum som har används vid jakt. Fint läge intill vattnet och med bra pendlingsavstånd till både Åtvidaberg och Linköping. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka tid för visning!

Rönnbärsvägen 5, Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun

Rönnbärsvägen 5

Villa
Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åtvidaberg

2 195 000 kr

125 m²

7 rum

992 m² tomt

Välkomna till Rönnbärsvägen 5 och denna välplanerade familjevilla med plats för den stora familjen. Här bor man på lugn återvändsgatan med gångavstånd till Folkets park, förskola, skola, affärer och busshållplats. Stor lummig tomt med en fantastisk baksida i perfekt solläge med sol från förmiddagen till solnedgång, och som angränsar mot grönområde. På sommaren blir detta till en insynsskyddad oas helt utan insyn. I trädgården finns mycket blommor som Kaprifol, Iris, Rosor, Akleja, Pioner och Syren. På baksidan finns även en stor altan med en murad spis. På souterrängplanet kommer man in i en rymlig entréhall med klinkergolv. Direkt till höger finns en stor gillestuga som även går att dela av om man önskar fler sovrum. Här finns även ett stort helkaklat badrum, ett sovrum, tvättstuga samt gott om förrådsutrymmen. En trappa upp möts man av en öppen och ljus planlösning. Köket är stort och har öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Här finns det gott om plats att samla vänner och familj. Från köket har man dessutom utgång till det stora uterummet. På övre plan finns ytterligare ett badrum samt tre sovrum till fyra sovrum. Uppvärmning via bergvärme ger låga driftkostnader. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Slevringevägen 21, Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun
  • Budgivning pågår

Slevringevägen 21

Villa
Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åtvidaberg

2 795 000 kr

133 m²

8 rum

1 463 m² tomt

Hjärtligt välkomna till Slevringevägen 21! Nu ges tillfälle att förvärva denna synnerligen familjära och väl underhållna etagevilla där ni erbjuds bra planering med en totalyta om 276 kvm fördelat om 8 rok. Optimalt läge med hörntomt som vetter mot vattnet i sydväst där trädgården vackert ramas in av staket och uppvuxen häck. Här bor man nära varierande natur och vacker grönska där det finns både eklandskap och motionsspår som växlas med ett stort utbud av föreningsliv för såväl stor som liten samt den populära badplatsen vid Bysjön med härlig rekreationsmiljö. Huset är uppfört 1967 med fina proportioner som präglas av sporadiska och luftiga ytor som är väl genomtänkta, vilket skapar en familjär och trivsam känsla. Hallen är ljus och välkomnande med gott om plats för avhängning av ytterkläder i tillhörande kapprumsdel. Från hall når man det härliga köket med goda arbetsytor som fördelar sig och fint ljusflöde skapas från fönster i två väderstreck. Härifrån bjuds vi in till matsalen som är en naturlig samlingsplats för hela familjen. Här finns det möjligheter att plocka ner väggen mellan kök och matrum om man önskar ett större kök. I den andra mer privata änden på entréplanet hittar vi fyra ombonade sovrum, varav ett ”master bedroom” med fransk balkong samtidigt som man vaknar upp med en magisk vy över Bysjöns glittrande vatten. Ytterligare utrymmen som ryms i denna del är ett duschrum samt en klädkammare. Rakt fram via passage och hall nås trappan ned till det stora och inbjudande vardagsrummet där härligt ljus och rymd ges från gedigna fönsterpartier från tre väderstreck. Härifrån ges access ut till en rymlig altan, en del under skuggande tak och en del i det soliga läget med vyn mot trädgårdens lummighet. Källardelen rymmer en generös gillestuga med braskamin där fint bevarat trägolv går vackert ihop med de ljusa väggarna. Här finns även wc, bastu, gästrum med egen entré, tvättstuga med torkskåp och praktisk tvättho, bra förvaring i förråd och matkällare samt en separat verkstadsdel. Villan är belägen i attraktivt område med närhet både till förskola, skolor, idrottsaktiviteter samt stort serviceutbud i form av matbutiker, vårdcentral, apotek, restauranger och bageri. Ett stenkast bort från huset nås den omtyckta golfbanan där vi även hittar paddelbana, restaurang och Villa Baro. Detta är ett unikt tillfälle för familjen som söker sitt nya drömhem i gemytlig omgivning med närhet till allt som önskas! Varmt välkomna att anmäla er till visning!

  • Plus
Ljungsbovägen 10, Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun

Ljungsbovägen 10

Villa
Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åtvidaberg

3 495 000 kr

140 m²

6 rum

3 341 m² tomt

Varmt välkomna till denna unika familjeidyll, beläget på insynsskyddad och avskild tomt med uppvuxen grönska som löper runt fastigheten. Här bor du med ett lantligt läge, omgiven av hästhagar och åkrar, men samtidigt närhet till stadskärnan Åtvidaberg som du enkelt når med en bilfärd på 7 min. Via den rundade uppfarten når vi entrésidan till bostaden och ett stenkast bort finns ett helt nybyggt stall med tre stycken boxplatser, varav en extra stor box tänkt för uppfödning av föl. Komfortabel stallgång med gummimatta och en lyxig sadelkammare erbjuds i stallet, även faciliteter i form av varmvatten, tvättmaskin och matplats finns. Utanför stalldörren finns direkt access till tre sjukhagar och i närheten finns en gräshage som i dagsläget arrenderas. Intill stallet erbjuds ett rymligt dubbelgarage med tillhörande förrådsdel. Huset nås via stentrappan upp till ytterdörren där vi välkomnas in till ett trevligt boende med en familjär planlösning. På denna våning finns en rymlig hall, wc, ett sovrum, relax avdelning med access till bastu, samt en ombonad gillestuga som även kan användas som ett extra sovrum. I andra änden på denna våning via en passage nås en välplanerad tvättstuga med gott om förvaring. Här finns ytterligare förvaring i form av separat klädkammare samt matkällare. En trappa upp hittar vi tre ombonade sovrum, duschrum samt ett fräscht vitt kök som erbjuder goda arbetsytor och plats för matbord. Från köket finns utgång till den mysiga balkongen där man avnjuta en kopp kaffe i solen medans man blickar ut över gården och dess vackra böljande fält i fjärran. På övre plan hittar vi även vardagsrummet med utgång till altan med det inglasade uterummet där man kan bjuda in till många festliga middagar och samtidigt njuta av ett bad i jacuzzin med fiskdammen nedanför där tama koi och guldfiskar simmar och skapar härlig harmoni. Härifrån kan vi gå via trätrappan som leder oss upp till ett fantastiskt poolområde där man kan njuta i solstolen av solens alla timmar på dagen. Här kan du även ta ett dopp i den uppvärmda poolen när höstmånaderna smyger sig på. Trädgården är välskött med uppvuxen grönska med plats för både odling och lek. Här finns både äppleträd samt hallon och gammeldags vita smultron som växer vilt på tomten, alldeles intill skogsslänten kan du plocka blåbär. Bostaden präglas av en social atmosfär där både stora och små hittar en plats att vistas vid. Perfekt för er som vill bo i ett idylliskt hem med lantlig läge! Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Visar alla 7