Svensk Fastighetsförmedling Åtvidaberg

Svensk Fastighetsförmedling Åtvidaberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Strandgatan 24A, Valkaren, Åtvidabergs kommun

Strandgatan 24A

Lägenhet
Valkaren, Åtvidabergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åtvidaberg
395 000 kr
66,1 m²
2 rum
vån 2/2
4 404 kr/mån
5 976 kr/m²

Välkomna till Strandgatan 24 A och denna välplanerade och rymliga tvårumslägenhet. Här bor man i lugna kvarter i en stabil HSB-förening med god ekonomi. Planlösningen är bra och lägenheten är rymlig med gott om förvaring. Hallen är rymlig och här finns gott om plats att både hänga ytterkläder samt flera garderober. Till höger om hallen ligger vardagsrummet med parkettgolv. Köket är bra planerat med gott om förvaring och mycket bänkyta. Här finns det dessutom plats för matbord. Även sovrummet har gott om garderober och från sovrummet har man utgång till balkong. Badrum med wc, tvättställ, badkar och tvättmaskin. I föreningen finns det bl.a. övernattningslägenhet, samlingslokal, bastu samt tvättstuga och torkrum. Till lägenheten för ett förråd och ett matkällarförråd. Varmt välkommen att boka tid för visning!

Göstas väg 74, Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun

Göstas väg 74

Radhus
Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åtvidaberg
1 350 000 kr
124 + 12 m²
5 rum
386 m² tomt

Välkomna till Göstas väg 74 och detta välplanerade och trivsamma hus, med lugnt och barnvänligt läge. Här bor man i familjevänliga kvarter med närhet till skolor och förskolor och med promenadavstånd till centrum och busshållplats. Huset är fint renoverat med fräscht kök, helkaklat badrum och nya fönster på övervåningen. Man välkomnas in i rymlig entréhall med klinkergolv med golvvärme. Till höger ligger tvättstugan och här finns tvättmaskin, varmvattenberedare och dusch. Till vänster från hallen ligger det rymliga köket som har renoverats med nya luckor och nyare vitvaror. På entréplanet finns ett stort vardagsrum med utgång till altanen samt ett matrum som med fördel kan användas som ett sovrum. Här finns även en wc. På övre plan finns ett allrum som går att göra om till ytterligare ett sovrum. Helkaklat duschrum med wc, tvättställ och dusch. På övre plan finns två stora sovrum med garderober. Varmt välkomna att anmäla ert intresse och boka tid för visning!

  • Plus
Skånevägen 8, Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun

Skånevägen 8

Villa
Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åtvidaberg
1 495 000 kr
153 + 27 m²
6 rum
1 005 m² tomt

Välkommen till Skånevägen 8, ett charmigt hus beläget i ett populärt område på en återvändsgata i Nygård. Med en fri baksida och en tomtarea på 1005 kvadratmeter finns det gott om utrymme för utomhusaktiviteter och trädgårdsprojekt. Bostaden erbjuder rymliga rum med gott om plats för hela familjen att trivas i. Dessutom har huset ett barnvänligt läge med närhet till förskola och kommunikationer, vilket gör det till en perfekt plats för er som har småbarn. Läget är perfekt för dig som jobbar i Linköping då du snabbt är ute på 35:an. Visst renoveringsbehov ger er möjlighet att sätta er egen prägel på hemmet och skapa drömlivet ni alltid velat ha. Ge er själva möjligheten att skapa ett hem som ni älskar! Så passa på att ta chansen att bo i detta underbara område och skapa ert drömhem på Skånevägen 8. Kontakta oss idag för mer information och boka in en visning!

Bruksgatan 31, Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun

Bruksgatan 31

Villa
Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åtvidaberg
2 595 000 kr
143 + 22 m²
6 rum
1 306 m² tomt

Nu finns en unik möjlighet att förvärva denna charmiga villa som är byggd på 1800-talets början. Fastigheten har under de senaste åren varsamt renoverats där den gamla charmen har bevarats samtidigt som standarden är modern. Huset har en härlig atmosfär och den trevliga planlösningen besår av hall, nytt kök med utgång till altan, vardagsrum med kamin, sovrum samt ett nyrenoverat duschrum. En trappa upp finns ett stort allrum med braskamin, wc samt tre sovrum. Här är det bara att flytta in. På fastigheten finns en stor ekonomibyggnad med både garage och förråd. Här finns även en relaxavdelning med wc, dusch och en vedeldad bastu. I anslutning till relaxavdelningen finns även en pool där man kan spendera de varma dagarna. Det finns flera uteplatser och man kan enkelt välja om man vill söka sig till solen eller skuggan. Läget är optimalt där man har närhet till skog och naturskön miljö samtidigt som man har några minuters cykelväg till förskola, skolor, centrum och affärer. Dessutom har man kort avstånd till Bysjön, elljusspår och golfbanan. Området är lugnt och passar perfekt för barnfamiljen. Missa inte den här chansen, välkomna att anmäla er till visning!

  • Plus

Visar alla 4