Sjöbjörnsvägen 15B, vån 1

Gröndal, Stockholm Karta & restider

3 195 000 kr
LägenhetLägenhet

Varmt välkommen till denna ljusa och genomgående lägenhet i mysiga Gröndal. Här finner ni en mycket tilltalande lägenhet med två stycken franska balkonger i dubbla väderstreck, öppen spis och mälarglimt från både kök och sovrum!
Bostaden bjuder på en rymlig hall med inbyggd förvaring, smakfullt renoverat kök och ett sovrum med ett rikligt ljusinsläpp från det ogenerade fönstret och den franska balkongen som, mellan grannhusen, vetter mot Mälarens vatten. Vidare finns det ett stort vardagsrum med en stämningshöjande öppen spis, stor klädkammare som även kan disponeras som barn-/arbetsrum och ett stamrenoverad badrum med tvättmaskin.

Brf Galjonen är en välskött och stabil förening som återfinns på Sjöbjörnsvägen 11-13 samt 15 A-F, med ett perfekt läge intill Gröndals centrum och Mälarens vatten. Husen har ritats av de berömda arkitekterna Leif Reinius och Sven Backström samt J. Albin S;son Stark med storbyggmästaren Olle Engkvist som uppförare. Föreningen äger marken och innehåller totalt 48 lägenheter och en hyreslokal. Av dessa upplåtes 4 stycken med hyresrätt vilket utgör ett dolt kapital till föreningens kassa. Föreningen erbjuder sina medlemmar parkeringsplats, tvättstuga, förråd samt en gemensam innergård med pallkragar, utemöbler och grill. En övernattningslägenhet håller dessutom på att ställas i ordning för att nyttjas av föreningens medlemmar till besökande.

Här bor ni i en småstad precis utanför tullarna där du hittar alla nödvändigheter samtidigt som du har extremt nära till naturen och citypulsen. I området finns det gott om mysiga promenadstråk runt bland annat Vinterviken och badmöjligheter i såväl Mälaren som sjön Trekanten. Här finns även kiosk och faciliteter, där du även kan åka skridskor på vintern. Från bostaden har du närhet till både båtklubben Ekenbergs båtsällskap och Gröndals båtklubb med mysig hamnmiljö och möjlighet till båtplats. Vill man själv ge sig ut med på sjön en fin dag ligger Örnsbergs Kanotsällskap nere vid Gröndals hamn där man som medlem kan nyttja en kajak, kanot eller SUP-bräda närhelst man önskar. Ett stenkast från lägenheten ligger Sannadalsparken med klätterställning, gungor med mera för de små. Mer information finns på www.stockholm.se.
I Gröndals centrum finns det även mataffär, ett antal restauranger med uteservering, bibliotek, populära bageriet "Lundbergs", florist, Gröndals deli, internetcafé och mycket mer. Ett brett utbud av skolor, förskolor och dagis finns inom promenadavstånd för barn i alla åldrar. Kommunikationerna är goda med tvärbana samt buss nr 133, 161 och 152 med hållplats precis nedanför bostaden. På endast några minuter når ni bl.a. Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger och matbutiker. Väl där finns det kompletterande bussar, t-bana, 4 mataffärer, systembolag, 90 butiker samt en mängd övrig service.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
50 m²
Antal rum
2,5 rum
Avgift/månad
3 172 kr/mån
Pris/m²
63 900 kr/m²
Byggår
1944
Räkna på boendet
  • Söndag 19 aug kl 13:30-14:00 Spara
    Öppen visning - Välkommen!
  • Måndag 20 aug kl 18:00-18:30 Spara
    Öppen visning - Välkommen!
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Sjöbjörnsvägen 15B, vån 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 195 000 kr
Avgift/månad
3 172 kr/mån

Statistik

3 924
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 15 dagar sedan, den 3 augusti 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips