Källtorpsvägen 9, 4 tr

Täby Näsby Park, Täby Karta & restider

2 495 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkomna på visning 16/6. Modern och hemtrevlig 2,5:a med påkostade tillval. (Disponeras som 2,5 rok, 2 rok enligt lägenhetsförteckning). Högt läge med mycket fönster som ger ett flödande ljusinsläpp. Här bor ni med stora fönsterpartier och ett av de bästa lägena i föreningen med fritt läge och fin utsikt - oslagbart! Stor balkong! Extra tillval för maximal standard.

Denna ljusa och väldisponerade bostad ligger på våning fyra. Den har ett stort och luftigt vardagsrum med öppen social planlösning till kök som erbjuder plats för matbord samt här nås lägenhetens balkong som vetter ut med fri utsikt. Sammanfattningsvis en mycket välplanerad lägenhet med ett bra sovrum med stor angränsande rum som idag används som klädkammare. Tack vare ett stort fönster kan detta rum användas som ett mindre sovrum eller hemmakontor. Lägenheten har också ett ljust och modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare för vardagslyx.

Här bor ni i Brf Parkstråket i Näsby Park som är ett nytt kvarter med närhet till grönområde, utomhusbad och skolor. Kvarteren ligger i ett läge utan genomfartstrafik med hus i olika skalor för en gemytlig känsla. Skyddad och trivsam gemensam innergård. Om vinterhalvåret när vädret erbjuder snö finns också en pulkabacke för barn och familjer att leka vid i området.

Området erbjuder det mesta, alldeles i närheten har du centralparkens vidsträckta områden med olika aktiviteter, som tennisplan, lekplatser och utomhusgym. Ett stenkast ifrån Fantasibacken finns ett tempererat utomhusbad, Norskogsbadet som är öppet sommartid. Du har även nybyggda Åva skatepark som är 800 kvm stor där skateåkare och inlinesåkare i alla åldrar möts. På vintern så kan du snöra på dig skridskorna och åka till en av Täbys två ishallar. När du vill shoppa har du i närbelägna Täby centrum ett modernt shoppingcentrum med ett rikt utbud på 260 butiker. Du har även Näsbypark centrum som erbjuder närservice med bland annat apotek, kemtvätt och Sabis.

Flexibelt tillträde, snabbt tillträde är möjligt! Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
49 m²
Antal rum
2,5 rum
Avgift/månad
3 310 kr/mån
Pris/m²
50 918 kr/m²
Driftkostnad
8 160 kr/år
Byggår
2017
Räkna på boendet
Förening
BRF Parkstråket
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Källtorpsvägen 9, 4 tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 495 000 kr
Avgift/månad
3 310 kr/mån
Driftkostnad
8 160 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Parkstråket

Antal lägenheter
93
Registreringsår
2015
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

1 654
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 37 dagar sedan, den 13 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips