Brf Björkliden i Sisjödal

Askim / Sisjön, Göteborg Karta & restider

2 890 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

I den nordöstra delen av attraktiva Askim, i västra Göteborg, växer Sisjödal fram - ett helt nytt bostadsområde. Ett perfekt läge nära stad och natur, på höjden ovanför Sisjöns handelsområde. Sandsjöbackas naturreservat ligger bara ett par minuter bort. En varm sommardag kan du ta ett dopp vid Sisjöns badplats eller ta dig ner till Askimsbadet och njuta av härliga havsbad. På en halvtimma cyklar du in till Linnéplatsen där du kan strosa runt bland trevliga restauranger, mysiga kvarter och butiker.

Beskrivning:
I sluttningen upp mot Sisjön reser sig brf Björkliden ur marken - ett gediget flerbostadshus i sex våningar. Klätt i mörkt tegel och ljusa fasadskivor skapar det ett modernt och sobert intryck. Här ryms 35 lägenheter i varierande storlek och utförande, fördelat på fyra våningsplan. Du väljer bland välplanerade lägenheter om ett till fem rum och kök - utformade för att ge maximal boyta och en ljus och rymlig känsla. Huset behöver minimalt med energi för uppvärmning och är utrustat med vitvaror och produkter som är valda med hänsyn till miljön.

Lägenheternas höga standard på invändiga material ger dig det där lilla extra i vardagen - golv av ljus ekparkett, fönsterbänkar i polerad kalksten, vitt modernt kök från Marbodal och helkaklade badrum. Självklart finns det både diskmaskin och tvättmaskin. Alla lägenheter har balkong eller uteplats i härligt söderläge; ett extra rum för gemenskap eller plats för den gröna oasen du kanske länge drömt om. Väljer du en trea eller fyra får du ytterligare en balkong mot norr där du i skymningen kan se ut över stadens ljus.
I källarplan finns husets garage med boendeparkering som du enkelt når med hiss från alla våningsplan. Under garaget ligger generösa lägenhetsförråd, cykel- och barnvagnsrum samt en gemensamhetslokal med eget pentry och wc. Utanför den gemensamma lokalen finns också en härlig uteplats där du kan du samla dina grannar och vänner till grillfest i sommarkvällen. För de mindre planeras det för en större lekyta direkt väster om brf Björkliden.

Derome Mark & Bostad är med hela vägen från första spadtaget till inflyttning i ert nya hem, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg. Dessutom har alla projekt en byggfelsförsäkring som gäller från slutbesiktningen och 10 år framåt samt flera andra garantier och försäkringar. Fråga mäklaren eller läs mer på www.deromemarkbostad.se så får du veta mer om hur det går till att köpa bostad av Derome.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
54 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 989 kr/mån
Pris/m²
53 519 kr/m²
Byggår
2019
Räkna på boendet
Förening
BRF Björkliden Sisjödal
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Brf Björkliden i Sisjödal och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 890 000 kr
Avgift/månad
2 989 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Björkliden Sisjödal

Registreringsår
2017
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

2 117
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 128 dagar sedan, den 18 februari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips