SkandiaMäklarna Göteborg Väster

SkandiaMäklarna Göteborg Väster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Munspelsgatan 24, null, Göteborgs kommun
Munspelsgatan 24, null, Göteborgs kommun, bild 2
Munspelsgatan 24, null, Göteborgs kommun, bild 3

Munspelsgatan 24

Lägenhet
Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 495 000 kr
27 m²
1 rum
vån 0/5
3 095 kr/mån
55 370 kr/m²

Stig in i denna moderna och välplanerade lägenhet, färdigställd år 2020. Här möts du av en omedelbar känsla av hemtrevnad och smart design. Med en yta på 27 kvadratmeter är varje kvadratmeter utnyttjad till fullo för att skapa en bekväm och funktionell boendemiljö. Hallen erbjuder bra förvaringsmöjligheter i form av stora garderober som går ända upp till tak. Det ljusa och stilfulla köket från Marbodal är utrustat med eleganta vitvaror från Siemens och erbjuder bra arbetsyta med gott om förvaring. I det stora och fräscha badrummet kombineras praktisk funktionalitet med stilren design. Utöver den generösa storleken erbjuder badrummet även bekvämligheten med en tvättmaskin/torktumlare. Som medlem i Brf Strandsnäckan har du förmånen att ta del av föreningens avkopplande bastu samt gym, vilket gör det enkelt att hålla sig aktiv och frisk direkt hemifrån. Dessutom erbjuds en praktisk konferenslokal och övernattningsrum, perfekt för affärsmöten eller gästvänliga övernattningar. För extra trygghet och bekvämlighet finns även garageplatser tillgängliga under mark, vilket ger säker och skyddad parkering året runt. Med alla dessa faciliteter till hands erbjuder Munspelsgatan allt för en bekväm och mångsidig livsstil. Här bor du optimalt mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, butiker och centrala Göteborg. Det expansiva Frölunda Torg, med över 200 butiker och ett brett serviceutbud, ligger bara ett stenkast bort. Cykelvägar tar dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Denna bostad är en pärla som måste upplevas på plats. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Hiss
Knapebacken 7, Askim  Sisjön, Göteborgs kommun
  • Mån 5 aug kl 18:00
Knapebacken 7, Askim  Sisjön, Göteborgs kommun, bild 2
Knapebacken 7, Askim  Sisjön, Göteborgs kommun, bild 3

Knapebacken 7

Lägenhet
Askim Sisjön, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 795 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/4
4 262 kr/mån
49 934 kr/m²

Varmt välkomna till en unik bostad med attraktiv planlösning, högt i tak och en härlig uteplats i söderläge samt balkong! Bostaden håller en hög standard med påkostade materialval. Enhetliga ytskikt och vitlaserad ekparkett är genomgående i hela bostaden. Stora fönsterpartier med fönsterbänkar i i polerad kalksten bidrar till magiskt ljusinsläpp. I det kompletta och kvalitativa Marbodal köket finns det gott om förvaring, vitvaror från Siemens och naturlig plats för större middagssällskap vid fönsterpartierna. Två generösa sovrum med gott om plats för förvaring i form av garderober i samtliga rum samt klädkammare. Helkaklat badrum med vardagslyx såsom tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och badkar. En bostad som måste upplevas på plats, välkommen med din intresseanmälan! I attraktiva Askim, i västra Göteborg bor du i perfekt läge nära stad och natur ovanför Sisjöns handelsområde. På ett par minuter är du i Sandsjöbackas naturreservat som är mycket omtyckt och bjuder på långa cykel och vandringsleder och fantastiska naturupplevelser. Varma sommardagar kan du ta ett dopp vid Sisjöns badplats eller ta dig ner till Askimsbadet och njuta av härliga havsbad. På 20-25 min cyklar du in till Linnéplatsen där det erbjuds stort utbud av restauranger, caféer och butiker.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Transistorgatan 11, Järnbrott, Göteborgs kommun
Transistorgatan 11, Järnbrott, Göteborgs kommun, bild 2
Transistorgatan 11, Järnbrott, Göteborgs kommun, bild 3

Transistorgatan 11

Lägenhet
Järnbrott, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 275 000 kr
73 m²
3 rum
vån 5/5
3 441 kr/mån
44 863 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en bostad utöver det vanliga, en otroligt smakfull bostad med unika egenskaper! Varmt välkomna till denna förtrollande trea som erbjuder enastående komfort och stil. Bostaden präglas av enhetliga ytskikt med vitmålade väggar och vackert parkettgolv, vilket skapar en harmonisk och välkomnande atmosfär. Med en imponerande takhöjd på 4.4 meter i högsta punkt och belägen på femte våningen av fem möjliga, erbjuder denna bostad en känsla av rymd och exklusivitet. Det fullt utrustade köket från Myresjökök imponerar med gott om förvaringsutrymme och en naturlig plats för större middagssällskap vid fönsterpartierna. Här kan du njuta av måltider i en ljus och trevlig miljö. Balkongen är en oas av naturligt ljus och solsken, perfekt för att njuta av härliga dagar och vackra solnedgångar. Med sin oslagbara utsikt erbjuder den en fantastisk känsla av frihet och lugn. Dessutom kan du njuta av privatlivet utan att behöva oroa dig för insyn från grannar eller förbipasserande. Badrummet är helkaklat och erbjuder vardagslyx med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme för extra komfort och bekvämlighet. Denna bostad har låga avgifter och inkluderar Telia triple play i månadsavgiften, vilket ger tillgång till internet, tv och telefoni för enkel och smidig användning. Ännu ett stort plus är att förrådet tillhörande bostaden ligger på samma våningsplan. Bostaden är en tvåa enligt lägenhetsförteckning men disponeras som en trea idag med fördel. Detta är verkligen en bostad som måste upplevas på plats för att uppskattas fullt ut. Varmt välkommen på visning! Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Värslevägen 39, Askim, Göteborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00
Värslevägen 39, Askim, Göteborgs kommun, bild 2
Värslevägen 39, Askim, Göteborgs kommun, bild 3

Värslevägen 39

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 495 000 kr
88,9 m²
4 rum
vån 2/2
5 893 kr/mån
39 314 kr/m²

Välkommen till en toppenfin bostad som erbjuder ett boende med stora ytor och bekvämligheter på populära Värslevägen! Hela bostaden präglas av trendiga färgval och renoverat kök samt ytskikt. I det kompletta köket finns det gott om förvaring och naturlig plats för middagssällskap vid stora fönsterpartier. Läckert kök som går perfekt ihop med luckor i vitt, bänkskiva i grått och vitt kakel som stänkskydd satt i halvförband. Superfräscht badrum och gäst wc samt tvättavdelning. Denna bostad måste ses på plats för att uppskattas fullt ut. Välkommen att anmäla ditt intresse! Här bor ni på promenadavstånd till havet med båtliv, småbåtshamnar och flera härliga badplatser. Sandstrand och barnvänligt på Askimsbadet med sin fina pir, härliga klippor och strand på Hovåsbadet och en mindre strand, klippor och brygga på Marholmen. Packa cykelkorgen och ta en tur utefter den gamla Säröbanan ned mot Amundön, där finns det finns det gott om vikar och ytterligare badplatser. I närområdet finns även en bensinstation med en mindre verkstad och mini-livs, fiskbil öppen torsdag-lördag samt ett mycket populärt hembageri. Både Sisjöns köpcentrum och Högsbo 421 med apotek, mataffärer, stormarknader, blomsterhandel och Systembolag finns på cykelavstånd. Man kan även cykla in till city men det finns även mycket bra bussförbindelser, det tar ca 20 minuter in till Göteborgs nöjen. Gång- eller cykelavstånd även till simhall, gym och motionsanläggning. Till Frölunda Torg med dess stora utbud av shopping, caféer och restauranger mm tar man sig på några minuter.

  • Premium
  • Balkong
Bildradiogatan 2, Järnbrott, Göteborgs kommun
  • Mån 5 aug kl 16:00
Bildradiogatan 2, Järnbrott, Göteborgs kommun, bild 2
Bildradiogatan 2, Järnbrott, Göteborgs kommun, bild 3

Bildradiogatan 2

Lägenhet
Järnbrott, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 250 000 kr
24 m²
1 rum
vån 4,5/7
2 067 kr/mån
52 083 kr/m²

Välkommen till en komplett och välplanerad bostad med låg avgift i omtyckta Järnbrott! Nu finns chansen att förvärva en ljus och fräsch bostad med kvadratsmart planlösning där varje yta är optimalt planerad. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring i form av garderober. Enhetligt ljust golv och vita väggar löper i hela bostaden med undantag för hall och kök. Köket är modernt och löper i vita luckor med grått stänkskydd. Ljust helkaklat badrum utrustat med Wc, handfat och praktiskt dusch. I lugna och mysiga Järnbrott med en hel del klassisk 1950-tals arkitektur trivs alla från barnfamiljer till äldre och yngre par. Kommunikation är bra och här tar du dig smidigt vidare till andra delar av Göteborg. Än idag är Järnbrott faktiskt en liten stad i staden, där Radiotorget som stod klart 1954 fortfarande är navet. Här finns inte bara bageri, matbutik och apotek, du kan också gymma, köpa fredagsräkor eller besöka skönhetssalongen. Frölunda Torgs butiker nås på under snabbt med spårvagn/ buss och innerstans gator som Vallgatan och Magasinsgatan på ungefär en kvart. Här finns även närhet till Axelhuset, en given mötesplats för alla åldrar, komplett med bibliotek, fritidsgård och öppen förskola. Det är inga som helst problem att få det bästa av två världar i Järnbrott. Knyt på löparskorna eller pumpa däcken på mountainbiken för en uppfriskande tur i Änggårdsbergen eller Slottsskogen, här är det nära till båda. Det är inte heller långt till havets salta brus och ett dopp när andan faller på. Men när kvällen närmar sig låter kanske en värmande ramen eller läcker pasta lockande. Såväl restaurangstråken i Linné som de ambitiösa kvarterskrogarna vid Mariaplan nås på bara tio minuter.

  • Premium
  • Hiss
Nymilsgatan 25, Flatås, Göteborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 16:30
Nymilsgatan 25, Flatås, Göteborgs kommun, bild 2
Nymilsgatan 25, Flatås, Göteborgs kommun, bild 3

Nymilsgatan 25

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 495 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 3
5 378 kr/mån
35 846 kr/m²

Toppenlägenhet i hjärtat av Flatås! En stor trea i dagsläget men som ursprungligen är en fyra, vilken man enkelt återställer med en vägg. Härligt ljusinsläpp från flera fönster i två olika väderstreck och en inglasad balkong med utsikt över grönskan. Lägenheter är belägen ett stenkast från spårvagnshållplats som tar snabbt och smidigt till jobb, skola och nöjen. Planlösningen är optimal och luftig med plats för hela familjen. Rummen är fördelade på hall med garderober för förvaring av ytterkläder, uppfräschat badrum med badkar, kök med matplats, stort vardagsrum med både matsalsdel, soffdel och kontorsdel, två sovrum, ytterligare ett badrum med dusch samt en klädkammare. Välkommen till en bostad med hög trivselfaktor i en stabil och omtyckt förening i ett tryggt område som erbjuder faciliteter såsom gästlägenhet, gym, bastu och föreningslokal för sina medlemmar. Omgivningarna är välskötta och innergårdarna karaktäriseras av fina lekplatser och ytor för social samvaro. Området erbjuder mycket bra kommunikation och här tar du dig smidigt vidare till andra delar av Göteborg. Du tar dig lätt till såväl centrum som havet. Än idag är Flatås faktiskt en liten stad i staden, där Axel Dahlströms torg samt Frölunda torg ligger runt hörnet. Här finns inte bara bageri, matbutik och apotek, du kan också gymma, köpa fredagsräkor eller besöka skönhetssalongen. Här finns även Frölunda kulturhus, en given mötesplats för alla åldrar, komplett med bibliotek, fritidsgård och öppen förskola. Frölunda Torgs butiker nås på några minuter med spårvagn och innerstans gator som Vallgatan och Magasinsgatan på ungefär en kvart. Det är inga som helst problem att få det bästa av två världar i Flatås. Knyt på löparskorna eller pumpa däcken på cykeln för en uppfriskande tur i Änggårdsbergen eller Slottsskogen, här är det nära till båda. Det är inte heller långt till havets salta brus och ett dopp när andan faller på. Men när kvällen närmar sig låter kanske en värmande ramen eller en läcker pasta lockande? Såväl restaurangstråken i Linné som de ambitiösa kvarterskrogarna vid Mariaplan nås på bara minuter med spårvagn från Marklandsgatan.

  • Premium
  • Balkong
Topasgatan 83, Tynnered, Göteborgs kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00
Topasgatan 83, Tynnered, Göteborgs kommun, bild 2
Topasgatan 83, Tynnered, Göteborgs kommun, bild 3

Topasgatan 83

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 295 000 kr
91,9 m²
4 rum
vån 4/4
6 174 kr/mån
24 973 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en fräsch fyra på eftertraktade Topasgatan! Varmt välkomna till en välplanerad fyra på våning 4/4 (hiss finns) attraktiv planlösning samt balkong med utsikt. Komplett kök med stilrena detaljer samt gott om förvaring och naturlig plats för middagssällskap vid fönsterpartiet. Välkomnande hall med garderob längs hela väggen samt renoverad gäst wc. Högt läge med vidsträckt utsikt utan insyn! - I avgiften ingår värme, va och fiber! Gångavstånd till både Frölunda Torg shoppingcenter och till härliga havsbad. Goda kommunikationer och nära spårvagn. Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser samt omtyckt och stabil förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård

  • Premium
  • Hiss
Skalldalsbacken 1, Hovås, Göteborgs kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30
Skalldalsbacken 1, Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Skalldalsbacken 1, Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Skalldalsbacken 1

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 395 000 kr
57 m²
2 rum
vån 4/7
3 774 kr/mån
59 561 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva denna fantastiska tvåa på 57 kvm i Hovås! Här erbjuds en modern bostad med en stor balkong med havs vy, vilket ger dig en oslagbar utsikt och en härlig plats att njuta av solnedgångar. Lägenheten präglas av en smart planlösning där kök och vardagsrum smälter samman på ett harmoniskt sätt. Här finns gott om plats för både matlagning och umgänge, med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus. Köket är utrustat med stilrena och moderna vitvaror samt flera tillval som höjer standarden ytterligare. En av lägenhetens absoluta höjdpunkter är den rymliga balkongen som sträcker sig runt hela bostaden. Balkongen erbjuder dessutom gott om plats för både lounge möbler och matgrupp, vilket gör den perfekt för sommarens alla tillfällen. Lägenheten ligger i gavelläge och utgång till balkongen från två håll. Med inflyttning år 2023 erbjuder denna lägenhet inte bara ett hem, utan en livsstil. Skalldalsbacken 1 speglar det bästa av stads- och naturliv, med närhet till allt från grönområden till pulserande stadsliv. När du väljer att bo här blir du inte bara en del av en bostadsförening, utan en del av en levande och växande gemenskap. Brf Hovås Altituden har utformats för att maximera ditt välbefinnande och erbjuder en rad exklusiva faciliteter för sina medlemmar. Utforska de härliga vinterträdgårdarna, njut av panoramautsikten från utsiktsplatsen, eller koppla av i innergården med dess charmiga pergola. Navet, bostadsområdets hjärta och knytpunkt, erbjuder möjligheter till samvaro och aktiviteter som förenar grannskapet. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet på Skalldalsbacken 1 en unik kombination av modern elegans, bekvämlighet och gemenskap. Ge dig själv förmånen att bo på en plats där ditt hem är mer än bara fyra väggar. Välkommen till din nya bostad, välkommen hem till Brf Hovås Altituden. I Hovås finns allt som ni behöver i närheten! Cafeér, restauranger, stor matbutik, fiskhandel, Systembolag, blomsterhandel och ett flertal butiker. Vårdcentral och tandvård med mera. Inom området finns förskola och flera skolor som Brottkärrsskolan med förskoleklass-årskurs 6 och Noblaskolan med hela skolgången från förskola till årskurs 9. Det är även nära till Nygårdsskolan och Hovåsskolan, vilka båda har förskoleklass-årskurs 9. Vill ni träna så finns det flera alternativ att välja på, Friskis & Svettis, SATS och Nordic Wellnes. Snabb bussförbindelse och bra cykelvägar in till city. Ni kan också packa cykelkorgen och ta en tur utefter den gamla Säröbanan utmed havet. I Hovås finns flera småbåtshamnar och på cykelavstånd hittar man flera härliga badplatser med både klippor och sandstränder. Amundön, Askimsbadet, Hovåsbadet eller Killingholmen. På anrika Hovås golfklubb har ni en 18-hålsbana och en välbesökt restaurang. För de häst- och ridintresserade finns både Billdals och Årekärrs Ridklubbar i närheten. Denna unika bostad måste upplevas på plats! Välkommen att boka en visning

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Barytongatan 14, Kaverös, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 16:00
Barytongatan 14, Kaverös, Göteborgs kommun, bild 2
Barytongatan 14, Kaverös, Göteborgs kommun, bild 3

Barytongatan 14

Lägenhet
Kaverös, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 650 000 kr
44 m²
2 rum
vån 0/3
3 156 kr/mån
37 500 kr/m²

Välkommen till Barytongatan 14, en mysig lägenhet med ett attraktivt läge som erbjuder närhet till allt du behöver. Här bor du med närhet till spårvagn, natur, mataffärer och centrala stan. Lägenheten är praktiskt utformad med ett ljust kök som erbjuder bra förvaringsmöjligheter och plats för ett matbord. Det rymliga vardagsrummet har gott om utrymme för en soffa och andra möbler, vilket skapar en trevlig sällskapsyta. Sovrummet är mysigt och har plats för en säng och byrå, vilket gör det enkelt att skapa en rofylld sovmiljö. Bostaden är registrerad som en etta med nyttjas som en tvåa. Badrummet är inrett i ljusa färger och har renoverats av föreningen i samband med stambytet, vilket garanterar en fräsch och modern standard. Barytongatan erbjuder utmärkt kommunikation, vilket ger dig smidiga förbindelser till olika delar av Göteborg. Det är enkelt att ta sig både till stadens centrum och havet, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att njuta av det bästa av båda världar. Axel Dahlströms torg, som ligger inom gångavstånd från Barytongatan, är en mångsidig plats. Här finner du inte bara ett bageri, en matbutik och ett apotek, utan även möjligheten att träna på gymmet, handla färska räkor för fredagskvällen eller unna dig en stund på skönhetssalongen. Axelhuset, en central mötesplats för alla åldrar, erbjuder en rad faciliteter, inklusive bibliotek, fritidsgård och öppen förskola. Med spårvagnen tar du dig på några minuter till Frölunda Torg, där ett brett utbud av butiker. I Kaverös har du möjlighet att njuta av det bästa av två världar. Naturen omger dig med möjligheter till löpning och cykelturer i Ruddalen och Änggårdsbergen, samtidigt som du har bekvämt nära till butiker och stadsliv.

  • Premium
Tunnlandsgatan 20, Kaverös, Göteborgs kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30
Tunnlandsgatan 20, Kaverös, Göteborgs kommun, bild 2
Tunnlandsgatan 20, Kaverös, Göteborgs kommun, bild 3

Tunnlandsgatan 20

Lägenhet
Kaverös, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 295 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/3
5 051 kr/mån
33 283 kr/m²

Välkommen till Tunnlandsgatan 20, där denna imponerande fyrarummare erbjuder en optimal planlösning och plats för hela familjen! Bostaden kombinerar modern elegans med industriell charm, och varje detalj är noggrant planerad för att skapa en atmosfär av stil och komfort. Köket från HTH är hjärtat i hemmet och ger en industriell känsla som renoverades år 2017. Den robusta betongbänkskivan och Siemens vitvaror skapar en stilfull atmosfär. Här finns gott om plats för en matgrupp om 4-6 personer, vilket gör detta utrymme till en social samlingspunkt. Det rymliga vardagsrummet är fritt från insyn och skapar en avslappnad atmosfär. Här kan du skapa olika sällskapsytor och inreda efter dina egna behov och önskemål. Samtliga sovrum i bostaden är välplanerade och erbjuder en harmonisk plats för vila och avkoppling. Varje sovrum är utformat med omsorg för att maximera utrymmet och skapa en inbjudande atmosfär. Det stora badrummet, renoverat 2022 i microcement, är en stilfull plats för avkoppling och välbefinnande. Här kombineras moderna bekvämligheter med elegant design. För ytterligare bekvämlighet finns en extra gäst-wc samt en praktisk klädkammare. Tunnlandsgatan 20 erbjuder en unik kombination av industriell charm och modern elegans, och det är här du kan skapa ditt drömhem. Njut av inglasade balkongstunder, sociala möten i köket och avkoppling i det rymliga vardagsrummet i denna välskötta och välplanerade bostad. Området och läget är perfekt, lugnt, avskilt och barnvänligt boende med närhet till matbutik, Slottsskogens, Svaleboskogens, Änggårdsbergens och Ruddalens natur. Mariaplans och Majornas kaféer, pubar och restauranger finns på cykelavstånd. Strosa i natursköna Ruddalens motionsområde eller ta cykeln till havet via de välhållna cykellederna. Från spårvagnshållplatserna Nymilsgatan eller Lantmilsgatan tar du dig enkelt in till stan via knutpunkten Marklandsgatan, som erbjuder goda kommunikationer till både salta bad och de flesta delar av staden. Linnéplatsen nås på endast 8 minuter.

  • Premium
  • Balkong
Famngatan 8, Flatås, Göteborgs kommun
Famngatan 8, Flatås, Göteborgs kommun, bild 2
Famngatan 8, Flatås, Göteborgs kommun, bild 3

Famngatan 8

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 750 000 kr
29 m²
1 rum
vån 5/6
2 496 kr/mån
60 345 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna eleganta och välplanerade etta, belägen högt upp i huset på Famngatan 8 i det nyproducerade området Flatås Alléer. Här får du det bästa av två världar, närhet till Göteborgs pulserande citykärna och en smak av naturen och kustlivet västerut. Denna lägenhet är optimalt utformad för att maximera både funktionalitet och trivsel. De moderna och stilrena färg- och materialvalen skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär. Det höga och fria läget gör att bostaden känns avskild och privat, samtidigt som de stora fönstren släpper in ett härligt ljusflöde. Köket är av högsta kvalitet, från Vedum, och har allt du behöver för att skapa kulinariska upplevelser. På golvet ligger en vacker ljus ekparkett som bidrar till den moderna känslan. Badrummet är helkaklat med golvvärme och har en kombinerad tvätt/torkmaskin, vilket gör vardagslivet smidigt och bekvämt. Förvaringsmöjligheterna är smart utformade, särskilt i hallen, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Den rymliga balkongen erbjuder en fri utsikt och blir en förlängning av ditt boende, perfekt för avkoppling och umgänge. Denna kvalitetsbostad med sin kvadratsmarta planlösning och attraktiva pris är ett idealiskt hem för både unga och äldre. Missa inte chansen att bli en del av det växande och populära Flatås Alléer, ett område som kombinerar stadens bekvämligheter med naturnära upplevelser. Välkommen till ditt nya hem! Området erbjuder en naturnära miljö samtidigt som det ligger på bekvämt gång- och cykelavstånd till stadskärnan. Perfekt för både barnfamiljer, med lekplatser och skolor i närheten, och för dem som vill ha en enklare vardag utan stort hus och underhåll. Flatås park, som ligger precis intill, erbjuder utegym, fotbollsplan och lekpark för både små och stora. Nymilsgatan spårvagnshållplats, med tre linjer och täta avgångar, ligger direkt utanför och ger enkel tillgång till city dygnet runt. Linnéområdets restaurangutbud nås på cirka 15 minuter, medan Sahlgrenska, Handels och Chalmers är bara 10 minuter bort. Frölunda torg, med sitt omfattande utbud av service och butiker, ligger bara 3 minuter bort med spårvagn. Kollektivtrafik eller cykel tar dig också enkelt till havet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Fagottgatan 6, Ruddalen, Göteborgs kommun
Fagottgatan 6, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 2
Fagottgatan 6, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 3

Fagottgatan 6

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 390 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/12
1 951 kr/mån
44 839 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Fagottgatan 6! Denna fina lägenhet erbjuder en utmärkt planlösning som maximerar varje kvadratmeter. Badrummet har genomgått en stamrenovering i föreningens regi, vilket ger dig trygghet och modern komfort. I hallen finner du bra förvaringsmöjligheter som håller ditt hem organiserat och prydligt. Stig in i vardagsrummet och låt dig förtrollas av de stora fönstren som släpper in ett härligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Det stora allrummet erbjuder generöst med utrymme för både säng och soffgrupp, samt tillhörande möblemang. Här kan du enkelt skapa en mysig oas för avkoppling och umgänge. På Fagottgatan 6 bor du i ett bekvämt och trivsamt område med närhet till allt du behöver. Missa inte chansen att göra denna pärla till ditt nya hem. Kontakta oss för en visning idag! Område: Bostadsområdet Ruddalen ligger i direkt anslutning till friluftsområdet. Här finns idrottsanläggning med fotbollsplan, bandy och skridskomöjligheter, och naturstigarna passar perfekt för löpning och skogspromenad. I natursköna Ruddalen finns verkligen alla möjligheter att hålla igång, men med skogens sus utanför dörren finns också tid till avkoppling. Det tar inte mer än tio minuter till Linnéstadens många restauranger och kaféer. På ännu närmare håll ligger Frölunda Torg som har allt för en lyckad shoppingrunda, med butiker såväl som kaféer och lunchställen. Här bor du också nära till havet. På tjugo minuter når du populära badplatser som Ganlet och Fiskebäcksbadet. En lyx få förunnat i en stad i Göteborgs storlek. Vid Önnereds brygga hittar du också restaurangen Jungman Jansson som lockar med lunch och söndagsmiddag, ofta med marina förtecken. Om du verkligen vill komma ut på havet kan du maxa dagen med en kurs eller guidad tur med kajak som utgår från Önnereds brygga. De tio röda höghusen med vacker form siktas redan på håll och har gett området karaktär sedan 60talet. När leklusten faller på är Positivparken ett givet val med något för alla åldrar: parkourpark, studsmattor och lek på musik- och bondgårdstema. Här kan du spendera en ledig lördag med vänner eller familj, ta en picknick eller lägga något gott på grillen. Parken har också beachvolleyplan och boulebana. När vardagen kallar eller det krävs ärenden i centrum är det skönt att veta att det inte tar mer än 20 minuter till Brunnsparken och Centralstationen. Spårvagnslinjerna 1, 7 och 8 går in till centrum. Från Frölunda Torg finns även bussförbindelser, och därifrån tar man sig enkelt in till centrala Göteborg.

  • Premium
  • Hiss
Klarinettgatan 13, Ruddalen, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Tis 30 jul kl 17:15

Klarinettgatan 13

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 950 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 604 kr/mån
36 449 kr/m²

Välkommen till denna superfina tvåa på härliga Klarinettgatan! En genomtänkt och attraktiv planlösning som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Färg- och materialval som skapar en lyxig känsla samt snyggt kök och fiskbensparkett i vardagsrum. Stora fönsterpartier som skapar en öppen och luftig känsla i hela bostaden! På balkongen finns det plats för bord och stolar där du kan njuta av solen. Bostadsområdet Ruddalen ligger i direkt anslutning till friluftsområdet. Här finns idrottsanläggning med fotbollsplan, bandy- och skridskomöjligheter och naturstigarna passar perfekt för löpning och skogspromenad. I natursköna Ruddalen finns verkligen alla möjligheter att hålla igång, men med skogens sus utanför dörren finns också tid till avkoppling. Det tar inte mer än tio minuter till Linnéstadens många restauranger och kaféer. På ännu närmare håll ligger Frölunda Torg som har allt för en lyckad shoppingrunda, med butiker såväl som kaféer och lunchställen. Här bor du också med cykelavstånd till härliga badplatser.

  • Plus
Kungagårdsängen 24, Hovås, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning

Kungagårdsängen 24

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 995 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1
5 045 kr/mån
45 379 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Halsviksporten 3, null, Göteborgs kommun
Halsviksporten 3, null, Göteborgs kommun, bild 2
Halsviksporten 3, null, Göteborgs kommun, bild 3

Halsviksporten 3

Villa
Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
5 500 000 kr
100 + 102 m²
6 rum
796 m² tomt

Välkommen till det idylliska paradiset på Styrsö - en pärla i Göteborgs södra skärgård där harmoni, historisk charm och naturlig skönhet smälter samman till en unik boendemiljö. Utforska smala kullerstensgator omgivna av pittoreska färgglada hus och lummiga trädgårdar som ger området en charmig och inbjudande atmosfär. På Halsviksporten 3 kan vi nu presentera detta härliga hus om totalt ca 200m² med ett riktigt härligt läge! På entréplan finns en stor hall, kök och vardagsrum i öppen planlösning, badrum och två sovrum. En trappa ner har man renoverat för möjligheten att hyra ut, ha generationsboende, driva verksamhet etcetera och här finns en egen separat ingång. Planlösningen består av allrum med pentry tillsammans med ett större sovrum samt utgång till en altan, dusch, bastu, wc, förråd, tvättstuga samt ytterligare ett sovrum. Huset har genomgått invändig renovering i etapper och är i ett fint skick. Husets läge är fantastiskt och som under vår, sommar och höst nås av solen i stort sett hela dagen vilket skapar ett naturligt ljus både runt om och i huset. Huset är också skyddat av naturklippor på två sidor vilket skapar lugn och harmoni och skyddar mot vind. Vid sidan av huset har man byggt en trappa upp på berget till en platå där man kan njuta av härlig havsutsikt och magiska solnedgångar! På tomten finns också en lummig trädgård som består av örter, två fruktträd, fläder och pallkragar för odling samt ett växthus. Tomten och trädgården är alltså perfekt för den odlingsintresserade! I trädgården växer också blommor för alla årstider, gullvivor, rosor, mandelblom och gullris. Genom öns härliga gemenskap har många växter samlats in från grannar runt om på Styrsö. Tystnaden är ett faktum tack vare att inget ljud från vägar når huset, här är en oas för avkoppling och återhämtning! På några minuter tar man sig till havet för ett uppfriskande morgon- eller kvällsdopp. Styrsö erbjuder en härlig kombination av traditionell skärgårdsstil och modern bekvämlighet. Den oändliga skärgårdsutsikten ger dig möjlighet att njuta av lugnet och den friska havsluften. Här hittar du även vackra stränder och natursköna vandringsleder samt stora strövområden i utmarkerna och skogsområden i naturreservatet, perfekta för avkoppling och rekreation. Styrsö har en rik maritim historia som avspeglar sig i de välbevarade fiskarstugorna och de gamla båtvarven. Samtidigt finns det moderna bekvämligheter som lokala butiker, mysiga kaféer och trevliga restauranger där du kan smaka på färska skaldjur och andra lokala delikatesser. Eller varför inte ta gångbron över till grannön Donsö för ett besök på populära Isbolget där man både äter och dricker gott! Förutom flera förskolor erbjuder även Styrsö grundskola upp till årskurs 9! Denna ö är inte bara ett bostadsområde, det är en livsstil - en plats där du kan koppla av, njuta av naturen och vara en del av en genuin skärgårdsgemenskap. Styrsö är mer än en plats att bo, det är en destination som fångar hjärtat och skapar minnen för livet. Var med och skapa ditt egna kapitel av ölivet på Styrsö!

  • Premium
  • Uteplats
Skalldalsbacken 6, Hovås, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning
Skalldalsbacken 6, Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Skalldalsbacken 6, Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Skalldalsbacken 6

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
4 195 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/6
4 439 kr/mån
59 085 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Mandolingatan 11, Ruddalen, Göteborgs kommun
  • Ons 7 aug kl 17:00

Mandolingatan 11

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 150 000 kr
68 m²
3 rum
vån 7/12
3 236 kr/mån
31 618 kr/m²

Välkommen till en väl disponerad trea med inglasad balkong! Här bor ni på våning 7 av 12 med insynsskyddat läge och vacker utsikt över grönområdet. Den härliga balkongen med dubbla utgångar förlänger bostaden och blir som ett extra rum med plats för att socialisera i goda vänners lag. Köket är stilrent, vardagsrummet bjuder på ett härligt ljusinsläpp och badrummet är stamrenoverat. För närvarande finns det lediga parkeringsplatser och även hiss finns! Ni bor med natursköna omgivningar inpå knuten och shoppingmöjligheter finns att tillgå på Frölunda torgs köpcentrum. Goda förbindelser med buss och spårvagn tar er smidigt ut till den klippiga Näsethalvön eller in till innerstaden för att ta del av den sprudlande stadspulsen! Bostadsområdet Ruddalen ligger i direkt anslutning till friluftsområdet. Här finns idrottsanläggning med fotbollsplan, bandy- och skridskomöjligheter samt naturstigar som passar perfekt för löpning och skogspromenad. I natursköna Ruddalen finns verkligen alla möjligheter att hålla igång, med skogens sus utanför dörren finns också tid till avkoppling. Det tar inte mer än tio minuter till Linnéstadens många restauranger och kaféer. På ännu närmare håll ligger Frölunda Torg som har allt för en lyckad shoppingrunda, med butiker såväl som kaféer och lunchställen. Här bor du också nära till havet. På tjugo minuter når du populära badplatser som Ganlet och Fiskebäcksbadet. En lyx få förunnat i en stad i Göteborgs storlek. Vid Önnereds brygga hittar du också restaurangen Jungman Jansson som lockar med lunch och söndagsmiddag, ofta med marina förtecken. Om du verkligen vill komma ut på havet kan du maxa dagen med en kurs eller guidad tur med kajak som utgår från Önnereds brygga. De tio röda höghusen med vacker form siktas redan på håll och har gett området karaktär sedan 60-talet. När leklusten faller på är Positivparken ett givet val med något för alla åldrar: parkourpark, studsmattor och lek på musik- och bondgårdstema. Här kan du spendera en ledig lördag med vänner eller familj, ta en picknick eller lägga något gott på grillen. Parken har också beachvolleyplan och boulebana. När vardagen kallar eller det krävs ärenden i centrum är det skönt att veta att det inte tar mer än 20 minuter till Brunnsparken och Centralstationen. Spårvagnslinjerna 1, 7 och 8 går in till centrum. Från Frölunda Torg finns även bussförbindelser och därifrån tar man sig enkelt in till centrala Göteborg.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sjupundsgatan 43, Ekebäckshöjd, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Sjupundsgatan 43, Ekebäckshöjd, Göteborgs kommun, bild 2
Sjupundsgatan 43, Ekebäckshöjd, Göteborgs kommun, bild 3

Sjupundsgatan 43

Lägenhet
Ekebäckshöjd, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 395 000 kr
71 m²
3 rum
vån 5/7
4 577 kr/mån
47 817 kr/m²

Varmt välkomna till en fantastisk trea på femte våningen, där en vidsträckt utsikt ger dig en känsla av frihet och lugn. Med en balkong i österläge och avskilt från grannar kan du ostört njuta av morgonkaffet. Denna unika lägenhet sticker ut i föreningen tack vare de noggrant utvalda detaljerna som ger hemmet en extra touch av elegans och funktionalitet. Här möts du av en praktisk hall med garderober från Elfa utrustat med skjutdörrar. Golvet är klätt med stilrent grått klinker som övergår till fint parkettgolv. Vidare in kommer ni till hemmets hjärta, ett kombinerat kök och vardagsrum med stora fönsterpartier. Den nyinsatta och stilfulla köksön från Ballingslöv, med sin ljusgrå design, matchar perfekt med den ursprungliga köksinredningen som också är från Ballingslöv. Köksön bidrar till en förbättrad funktionaliteten och skapar en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Det helkaklade badrummet, utrustat med tvättmaskin, torktumlare och handdukstork som går på både fjärrvärme och el samt generös förvaring, förenklar vardagen och skapar en praktisk och stilren miljö. Dessutom har du lyxen med golvvärme. Sovrummet är rymligt och svalt med plats för dubbelsäng och tillhörande sidobord samt förvaringsmöbel. I lägenheten har det dessutom satts in eleganta foder, lister och sockelklossar i allmoge som ersätter de ursprungliga golvlisterna och tillför en klassisk charm till bostaden. Med närhet till lugna naturområden och innerstadens puls, erbjuder detta växande område det bästa av två världar. Centrum nås enkelt inom några minuter tack vare bra kommunikationer. Runt hörnet finner du dessutom matbutiker, gym och restauranger som gör vardagen bekväm och trivsam. Slottsskogen och Änggårdsbergen ligger på bekvämt promenadavstånd, medan en cykeltur smidigt tar dig till klippor och badplatser. Missa inte chansen att bo i en välplanerad lägenhet som erbjuder både stil och praktiska lösningar, allt medan du njuter av en fantastisk utsikt från femte våningen. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Önneredsvägen 110, Önnered, Göteborgs kommun
Önneredsvägen 110, Önnered, Göteborgs kommun, bild 2
Önneredsvägen 110, Önnered, Göteborgs kommun, bild 3

Önneredsvägen 110

Lägenhet
Önnered, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 895 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/4
3 332 kr/mån
62 935 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en välplanerad tvåa med stor balkong och promenadavstånd till salta bad! Inredd med tidlös design för er som vill ha det lilla extra. Bostaden är nyproducerad (2020) och erbjuder ett boende med hög kvalitet. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt smakfullt kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den generösa balkongen. Generöst sovrum med gott om plats för förvaring i form av garderober. Kök från Vedum med kvalitativa vitvaror och stilrent badrum med vardagslyx såsom golvvärme, handdukstork samt kombimaskin! Önnered är ett trivsamt område att bo och växa upp i. Lugnt och mycket populärt med bara ca 15 minuters promenad till havsbad. Önnered är en mycket attraktiv stadsdel med flera fina badplatser med både sandstrand och klippor runtomkring. Ganlet, Fiskebäck, Näset med Möttvik, Smithska Udden och Rörvik. Det är bara att välja. Nära till Nya Frölunda torg med dess stora utbud av ca 200 butiker, många caféer, restauranger och Frölunda Kulturhus. Naturreservatet Välen finns också på gångavstånd. Härlig natur med tre utsiktsvänliga bergsknallar, tre forntidsrösen, lummiga ek- och lövskogar, betesängar med nötkreatur och en av Göteborgs bästa utsiktsplatser för den som vill skåda fågel. Gångavstånd till Hemköp och till ICA Supermarket i Åkered där det även finns fiskhandel.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bergkristallsgatan 32, null, Göteborgs kommun

Bergkristallsgatan 32

Lägenhet
Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 695 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/3
4 678 kr/mån
24 565 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga och ljusa lägenhet, belägen två trappor upp på Bergkristallsgatan 32. Här erbjuds en perfekt kombination av elegans och funktionalitet. Denna bostad, som ursprungligen är en tvåa men som fördelaktigt har gjorts om till en trea, är perfekt för dig med barn eller för er som behöver ett arbetsrum i hemmet. Lägenheten har en praktisk och lättmöblerad planlösning med ett rymligt vardagsrum, två sovrum, ett stort badrum med både tvättmaskin och badkar, samt ett kök utrustat med allt du kan tänkas behöva. Välkommen till ditt nya hem! På Bergkristallsgatan bor du i ett optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Notera att bostaden är registrerad som en tvåa hos föreningen men disponeras idag som en trea.

  • Plus
Jonseredsvägen 80, Partille, Lerums kommun
Jonseredsvägen 80, Partille, Lerums kommun, bild 2
Jonseredsvägen 80, Partille, Lerums kommun, bild 3

Jonseredsvägen 80

Villa
Partille, Lerums kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
9 195 000 kr
172 + 13 m²
6 rum
6 157 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera ett unikt boende som genomgått en totalrenovering och där möjligheterna är oändliga och lönsamma! Ett avskilt läge som samtidigt är nära till allt. Stilrent och modernt hus där man renoverat med både praktiska och snygga lösningar. Fastigheten har allt man behöver och med både lägenheter, attefallshus och garage om ca 140m² finns möjlighet att bedriva verksamhet, hobby, uthyrning etcetera. Detta är möjligheten för dig som har höga krav på ditt boende! Boningshuset består idag av hall, kök, två sovrum, två badrum, tvättstuga och vardagsrum i ena delen av huset. Andra delen används idag som kontorsdel med separat ingång, allrum, kontor och ett loft/sovalkov. I kontorsrummet har man förberett för att sätta in ett pentry. Man kan alltså dela av boningshuset i två delar vilket ger möjlighet till uthyrning, generationsboende, verksamhet eller liknande. På tomten finns också ett fullutrustat attefallshus som byggdes i slutet av 2019 om ca 25m² där man alldeles nyss renoverat och rustat upp, ett stort garage om 140m² med möjlighet till verksamhet eller hobby samt två lägenheter varav den ena och precis renoverats. Detta skapar ytterligare uthyrningsmöjligheter och en passiv inkomst samt möjlighet att driva egen verksamhet på din egen tomt men separat från huset. Bakom garaget har man att upp ett stort tält för förvaring och passar utmärkt för den som driver verksamhet. Nuvarande ägare också förberett vinden för att kunna bygga upp en trappa och få en till våning att bo på. Möjligheterna är oändliga! Trädgården är idyllisk och präglas av underbar grönska. 2020 planterades 1200 thujor runt hela tomtgränsen och man har även flera bärbuskar, blommande äppelträd, en damm med mera som gör hela trädgården magisk! Alldeles intill huset ligger den fantastiskt fina sjön Aspen. Ett stenkast från huset har man möjlighet att hyra båtplats för 500kr/år. Solens strålar brukar vackert glittra över sjön och skapar magisk utsikt! Jonsered har allt man kan önska och man bor nära till allt. Snabbt tar man sig ut till E20 och minuter bort finns Allums köpcenter och dess stora utbud på butiker, caféer, restauranger och all service man behöver. Naturen omkring är idyllisk och erbjuder oändligt med promenadstråk och otroligt många och fina badplatser. Samtligt är närheten till city ett faktum, både med bil och åker man kollektivt finns både tåg och buss som smidigt tar dig till Göteborg på nolltid. Runt om i närområdet finns flera pärlor att besöka, såsom Jonsereds trädgårdar, våffelstugan, Nääs Fabriker, Aspenäs herrgård etcetera. Bra förskolor och skolor finns rumt om i hela Jonsered och Lerum. För den aktiva är utbudet på sport och aktiviteter stort med allt ifrån Öijareds stora golfanläggning till ishallar, fotbollsplaner, ridskolor, segelsällskap med mera.

  • Premium
  • Uteplats
Walter Bengtssons Gata 3, Majorna, Göteborgs kommun

Walter Bengtssons Gata 3

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/4
4 740 kr/mån
55 463 kr/m²

Välkommen till Walter Bengtssons Gata 3, där ett modernt och bekvämt boende väntar på dig i hjärtat av det pulserande Majorna. Beläget i det charmiga suterränghuset i Brf Glasbruket, erbjuder denna lägenhet en unik kombination av stil, komfort och praktiskt boende. Steg in i denna exklusiva bostad och låt dig genast omfamnas av dess charm. Med en optimal planlösning och generös takhöjd erbjuder varje rum en känsla av rymd och elegans. Det soliga sydvästläget mot den grönskande innegården ger en lugn och avkopplande atmosfär som är svårslagen. Den välutrustade köksdelen bjuder in till matlagning, medan de generösa sällskapsutrymmena är perfekta för gemenskap för vänner och familj. Njut av moderna bekvämligheter och lyxiga detaljer i varje hörn av denna välplanerade lägenhet. Och det bästa av allt! Du har din alldeles egna uteplats i soligt sydvästligt läge där du kan koppla av och njuta av soliga dagar eller kvällar. Här har du din egna oas att njuta av! Missa inte chansen att bli en del av detta moderna bostadsområde i Majorna. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck varför Walter Bengtssons Gata 3 är det perfekta hemmet för dig! - Det tillfaller ett vindsförråd till lägenheten. Området kring Walter Bengtssons Gata 3 har allt. Med goda kommunikationer är det enkelt att ta sig runt i staden, och det finns gott om cykelvägar som tar dig både till city och havet på nolltid. Dessutom lockar Majornas underbara utbud av restauranger, caféer och butiker som ger en unik atmosfär och livskvalitet. Glöm inte heller bort den charmiga kajpromenaden vid Klippan, där du kan njuta av härliga promenader längs vattnet och känna doften av havet i luften. BRF Glasbruket i Majorna är ett av fyra kvarter i det nya bostadsområdet Fixfabriken i Majorna Göteborg. Under hösten 2022 påbörjas inflyttningen i moderna lägenheter med klassiska kvaliteter. Ett av det första projektet i Fixfabriken, där man utvecklar och förtätar det attraktiva området mellan Sandarna, Klippan och Kungsladugård. Nyproduktionsprojektet består av 136 moderna och ljusa bostadsrätter. Huset är ritat av What! Arkitektur som tagit stor hänsyn till Majornas stadsbild och hämtat inspiration från kringliggande arkitektur. Här finns allt från små studiolägenheter till väl tilltagna femrummare.

  • Uteplats
  • Hiss
Topasgatan 71, null, Göteborgs kommun

Topasgatan 71

Lägenhet
Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 850 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2
4 877 kr/mån
25 694 kr/m²

Två trappor upp finner du denna fina trea med renoverat kök och fina ytskikt ! Väldisponerad trevlig planlösning med härliga sociala ytor och gott om förvaring. Fönster åt två håll som gör att lägenheten känns ljus och luftig. Rymligt vardagsrum med strömbrytare med dimmer. Gott om plats för familj och vänner att spendera tid tillsammans. Lägenheten förlängs av den inglasade balkongen. Trevligt renoverat kök med stora fönster och plats för middagsgäster. Kök, badrum och golv renoverades 2015. Genomgående i hela lägenheten är de ljusa fina väggarna målade i vit färg! Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser i en omtyckt och stabil förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Efter jobbet kan du slänga badkläderna i väskan och rulla ner till havet för ett dopp en härlig sommardag, en vardagslyx! Det är också nära till shopping på Frölunda Torg. Välkommen att trivas!

  • Balkong
Fagottgatan 6, Ruddalen, Göteborgs kommun

Fagottgatan 6

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 095 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 4/12
3 526 kr/mån
35 210 kr/m²

Välkommen till en väl disponerad tvåa med inglasad balkong! Här bor ni med insynsskyddat läge och skymt av vackra grönområden. Den inglasade balkongen förlänger bostaden och blir som ett extra rum med plats för att socialisera i goda vänners lag. Föreningen blev precis klara med en omfattande balkongrenovering för att göra balkongerna större som för detta hus skall färdigställas inom kort. Köket är tilltalande, vardagsrummet bjuder på härligt ljusinsläpp och mellan kök och vardagsrum en mycket trevlig bar bänk. Lägenheten är i mycket gott skick så bara att flytta in! Område: Bostadsområdet Ruddalen ligger i direkt anslutning till friluftsområdet. Här finns idrottsanläggning med fotbollsplan, bandy och skridskomöjligheter, och naturstigarna passar perfekt för löpning och skogspromenad. I natursköna Ruddalen finns verkligen alla möjligheter att hålla igång, men med skogens sus utanför dörren finns också tid till avkoppling. Det tar inte mer än tio minuter till Linnéstadens många restauranger och kaféer. På ännu närmare håll ligger Frölunda Torg som har allt för en lyckad shoppingrunda, med butiker såväl som kaféer och lunchställen. Här bor du också nära till havet. På tjugo minuter når du populära badplatser som Ganlet och Fiskebäcksbadet. En lyx få förunnat i en stad i Göteborgs storlek. Vid Önnereds brygga hittar du också restaurangen Jungman Jansson som lockar med lunch och söndagsmiddag, ofta med marina förtecken. Om du verkligen vill komma ut på havet kan du maxa dagen med en kurs eller guidad tur med kajak som utgår från Önnereds brygga. De tio röda höghusen med vacker form siktas redan på håll och har gett området karaktär sedan 60talet. När leklusten faller på är Positivparken ett givet val med något för alla åldrar: parkourpark, studsmattor och lek på musik- och bondgårdstema. Här kan du spendera en ledig lördag med vänner eller familj, ta en picknick eller lägga något gott på grillen. Parken har också beachvolleyplan och boulebana. När vardagen kallar eller det krävs ärenden i centrum är det skönt att veta att det inte tar mer än 20 minuter till Brunnsparken och Centralstationen. Spårvagnslinjerna 1, 7 och 8 går in till centrum. Från Frölunda Torg finns även bussförbindelser, och därifrån tar man sig enkelt in till centrala Göteborg.

  • Balkong
  • Hiss
Beryllgatan 19, null, Göteborgs kommun

Beryllgatan 19

Lägenhet
Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 195 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 517 kr/mån
32 519 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och trivsamma lägenhet med bekvämligheter och en härlig balkong, belägen högst upp på populära Beryllgatan. Lägenheten har ett fräscht kök med gott om förvaringsutrymme och ett stilrent, helkaklat badrum med vädringsfönster. I det härliga sovrummet finns plats för en dubbelsäng och generöst med förvaring i form av platsbyggda garderober. Det stora vardagsrummet, med flera fönster, ger en härlig naturlig ljusinsläpp. Från köket når du den trevliga balkongen och bostaden ligger ostörd och insynsskyddat. - I avgiften ingår värme, kallvatten och kabel-TV samt en p-plats. På området finns trevliga gröna innergårdar med lekplatser och vackra blomsterarrangemang. Det finns skolor och förskolor i närheten, och det tar bara några minuter att gå till närmaste busshållplats. Resan in till city tar endast 12 minuter med kollektivtrafik. Det är även lätt att cykla till flera fina badplatser och båthamnar i närheten. Området har ett optimalt läge mellan stad och hav. Frölunda Torg, med över 200 butiker och alla tänkbara bekvämligheter, ligger bara en kort promenad bort.

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 30