Mäklare Julia Hellman

Julia Hellman

Om mig

För mig är varje enskild affär den viktigaste. Det här kanske är Ditt livs största affär? Med ett genuint engagemang och målmedvetenhet vill jag finnas till för Dig hela vägen. Som min kund skall du känna dig trygg i att du får både personlig och professionell service. Med min glädje till jobbet, intresset för människor, och ett driv utöver det vanliga vill jag ge Er den absolut bästa förutsättningen genom hela bostadsaffären.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamlestads Brygga 5, Gamlestaden, Göteborgs kommun

Gamlestads Brygga 5

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 995 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 3/8
2 741 kr/mån
57 000 kr/m²

FRÄMSTA LÄGET I GÖTEBORGS MEST SPRUDLANDE STADSDEL! Förutom möjlighet att njuta av din inglasade balkong med morgonsol där du kan ta ditt morgonkaffe så har du också möjlighet att njuta av den gemensamma takterrassen som är något utöver det vanliga, en oas för många timmar att spendera . En exklusiv lägenhet med både gemensam takterrass och inglasad balkong i soligt österläge, endast en hållplats från centralstationen. Här bor du med magnifik utsikt mitt i pulserande och trendiga Gamlestaden, alldeles intill Säveåns kajkant. Bostaden är fördelad på rymliga 1,5 rum och kök alternativt som en enda stor studiolägenhet. Alkoven fungerar som ett vanligt avskiljt sovrum, med ljusinsläpp från det övre fönstret, om så önskas. Ett modernt boende av högsta klass!

  • Balkong
  • Hiss
Lilla Marconigatan 15, null, Göteborgs kommun
  • Tis 21 maj kl 17:00
Lilla Marconigatan 15, null, Göteborgs kommun, bild 2
Lilla Marconigatan 15, null, Göteborgs kommun, bild 3

Lilla Marconigatan 15

Lägenhet
Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 995 000 kr
69 m²
3 rum
vån 4
4 022 kr/mån
43 406 kr/m²

Steg in i din drömlägenhet på Lilla Marconigatan 15, belägen i hjärtat av Frölunda Torg. Denna trivsamma trea om 69 kvm, uppförd år 2011, är en oas av modern komfort och stil. Med bekväm tillgång via hiss från gatuplan till din dörr är komfort och tillgänglighet nyckelord för denna bostad. Parkering med garaget bara en hissresa bort. Slå dig ner på den rymliga och insynsskyddade balkongen och njut av lugnet medan du blickar ut över omgivningarna. Stora fönster släpper in generöst med naturligt ljus och ger rummen en luftig och inbjudande atmosfär. Det eleganta och fullutrustade köket är en inspirerande plats för matlagning och samvaro. Med moderna apparater och generöst med förvaringsutrymme gör det vardagens sysslor till en fröjd. Badrummet är smakfullt inrett och erbjuder bekvämlighet med egen tvättmaskin och torktumlare. Bostadens optimala planlösning skapar harmoni och funktion. De rofyllda sovrummen är utrustade med gott om förvaringsmöjligheter. Kök och vardagsrum smälter samman i en öppen och välkomnande layout, perfekt för umgänge och avkoppling. Denna lägenhet är inte bara en plats att bo, det är en livsstil. Med närhet till shopping, restauranger och allt annat Frölunda Torg har att erbjuda är det här hemmet en investering i bekvämt och stilfullt boende. Välkommen hem till Lilla Marconigatan 15.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stora Nygatan 3A, Inom Vallgraven, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Stora Nygatan 3A

Lägenhet
Inom Vallgraven, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 850 000 kr
75 m²
2 rum
vån 3/3
4 322 kr/mån
51 333 kr/m²

Steg in i en oas av tidlös elegans och modern komfort i denna spektakulära takvåning på Stora Nygatan 3A. Belägen i en anrik fastighet från 1850, smälter denna hemtrevliga bostad sömlöst samman det klassiska med det moderna och erbjuder en unik upplevelse av livet i hjärtat av staden. När du kliver in i denna exklusiva takvåning möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje hörn av det rymliga vardagsrummet. Här är varje detalj noga utvald för att skapa en harmonisk miljö där du kan koppla av och njuta av enastående utsikt över både staden och den pittoreska trädgårdsföreningen som grannskapet har att erbjuda. Tack vare den unika placeringen på översta våningen i fastigheten bjuds du på ett fantastiskt ljusflöde från de stora fönstren som sträcker sig åt två håll. De snedtak och djupa takkupor ger karaktär åt rummen samtidigt som de skapar en känsla av rymd och öppenhet. Den moderna interiören är en perfekt blandning av stil och funktionalitet. Ett välutrustat kök från Marbodal renoverat 2016 med moderna apparater gör matlagningen till en glädje, medan det generösa sovrummet erbjuder en fristad för avkoppling och återhämtning. Varje rum är utformat med tanke på komfort och estetik, med noggrant utvalda material och detaljer som skapar en atmosfär av lyx och välbefinnande. Denna extraordinära takvåning erbjuder en unik möjlighet att bo i en historisk fastighet med alla bekvämligheter och bekvämligheter i det moderna livet. Med närheten till stadens puls och den gröna oasen i trädgårdsföreningen som din granne, är detta verkligen en plats där du kan leva ditt bästa liv och skapa minnen som varar livet ut.

Slottsskogsgatan 113, Kungsladugård - Majorna, Göteborgs kommun
Slottsskogsgatan 113, Kungsladugård - Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Slottsskogsgatan 113, Kungsladugård - Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Slottsskogsgatan 113

Lägenhet
Kungsladugård - Majorna, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 895 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/2
4 324 kr/mån
57 900 kr/m²

Ta chansen att bo i en drömlik oas vid Slottskogen – välkommen till Slottsskogsgatan 113! Denna charmiga 2-rumslägenhet på 50 kvm i det mysiga Kungsladugårds villaområdet erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och tidlös elegans med originaldetaljer. Med sitt genomgångsläge och gavelläge får du en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje rum. Men det är balkongen som verkligen stjäl showen– belägen i bästa läge med utsikt över parken, och med solen som gästar dig från eftermiddag till kväll i det söder- och västläge. Denna fräscha lägenhet har bevarat sina ursprungliga detaljer, inklusive vackert fiskbensparkettgolv som ger en touch av klassisk elegans. Med Slottskogen som granne får du inte bara tillgång till en av Göteborgs mest älskade parker, utan också närhet till grönområden, motionsspår och en harmonisk livsstil. -Två rymliga förråd tillhör lägenheten. Föreningen är välskött och erbjuder trygghet och gemenskap för sina medlemmar. Med närhet till allt från charmiga kaféer till bekväma kommunikationer och shopping blir detta din perfekta plats att kalla hemma. Missa inte chansen att uppleva det bästa av Göteborgs stadsliv i denna fantastiska lägenhet på Slottsskogsgatan 113. Kontakta oss nu för att boka din visning och låt drömmen bli verklighet!

  • Premium
  • Balkong
Hedtångsvägen 23, Hovås, Göteborgs kommun

Hedtångsvägen 23

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 450 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 5/6
4 095 kr/mån
61 062 kr/m²

Välkommen till Hedtångsvägen 23! Stig in i denna omsorgsfullt utformade nyproducerade lägenhet 2021, där varje detalj har skapats med tanke på komfort och stil. Denna pärla är belägen högt upp i huset och erbjuder en fantastisk gavelbalkong som omfamnar lägenheten och bjuder in till avkoppling i eftermiddagssolen och kvällens skimmer. Med en skandinavisk känsla som genomsyrar varje hörn, välkomnar denna bostad dig med en luftig atmosfär och stilrena detaljer. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en naturlig samlingsplats för familj och vänner, perfekt för både avkoppling och underhållning. Med en genomtänkt planlösning erbjuder lägenheten optimal användning av varje kvadratmeter, vilket ger både funktionalitet och trivsel. Här finns utrymme för att skapa din drömvardag i en miljö där modern design möter praktiskt boende. Missa inte chansen att uppleva det bästa av både bekvämlighet och skönhet på Hedtångsvägen 23. Kontakta oss nu för att boka din visning! Nya Hovås är en mycket attraktiv stadsdel med närhet till både kust och skog. Längs kusten finns flera småbåtshamnar och på cykelavstånd hittar man flera härliga badplatser med både klippor och sandstrand såsom Amundön, Askimsbadet, Hovåsbadet eller Killingholmen. Ett bra sätt att lära känna kustremsan är att cykla på den tidigare banvallen för Säröbanan. Den sträcker sig längs större delen av kusten och bjuder på många vackra vyer. För den som vill vandra och vistas i ett vackert skogs- och hedlandskap finns Sandsjöbackareservatet med härliga Oxsjön. Billdals park är också ett trevligt område för både lek och motion, i anslutning till parken ligger det en ridskola. Vid Kodakhuset finns ICA-Kvantum, vårdcentral, Bvc, tandläkare, blomsterhandel, apotek, systembolag, gym, bowling, frisör, fyra restauranger, fiskhandel, konditori och flera butiker. Bra förbindelser med bussar in till city, 20 minuter in till Linnéstaden samt bra förbindelse till knutpunkten Frölunda Torg.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Topasgatan 61, Tynnered, Göteborgs kommun

Topasgatan 61

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 695 000 kr
116,9 m²
5 rum
vån 2/3
7 515 kr/mån
23 054 kr/m²

Välkommen till Topasgatan 61 , där drömmar om det perfekta hemmet blir verklighet! Denna extraordinära lägenhet om imponerande 117 kvm. Belägen två våningar upp och populära gaveln, är detta den bästa lägenheten du kan önska dig. Ljusinsläppet från tre olika håll omfamnar varje hörn av detta fantastiska hem och skapar en ljus och luftig atmosfär som är svår att överträffa. Slå dig ner och koppla av på den rymliga inglasade balkongen, där du kan njuta av den varma solen från eftermiddag till kväll. Det är det perfekta stället att avsluta dagen eller bjuda in vänner för en trevlig kväll med solnedgångsutsikt. Badrummet och toaletten är något utöver det vanliga och renoverades 2023. Köket är modernt med bra arbetsyta och mycket förvaring. Matplats belägen vid fönstret där ni kan spendera många trevliga middagar. Lägenheten har tre rymliga sovrum och gott om förvaring! Dessa stora lägenheter på Topasgatan 61 är sällsynta på marknaden, och nu har du chansen att äga en pärla av sällsynt skönhet. Med en planlösning som är designad för att maximera komfort och funktionalitet är detta en investering i din livsstil och framtid. Så ta chansen nu, låt Topasgatan 61 bli din framtida oas och upplev det bästa av stadsboende med närhet till allt. Kontakta oss snarast för att boka en visning och låt oss visa dig varför denna lägenhet är ett unikt tillfälle som du inte vill missa! Område, Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser i en omtyckt och stabil förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Efter jobbet kan du slänga badkläderna i väskan och rulla ner till havet för ett dopp en härlig sommardag, en vardagslyx! Det är också nära till shopping på Frölunda Torg.

  • Balkong

Visar alla 6