Mäklare Julia Hellman

Julia Hellman

Om mig

För mig är varje enskild affär den viktigaste. Det här kanske är Ditt livs största affär? Med ett genuint engagemang och målmedvetenhet vill jag finnas till för Dig hela vägen. Som min kund skall du känna dig trygg i att du får både personlig och professionell service. Med min glädje till jobbet, intresset för människor, och ett driv utöver det vanliga vill jag ge Er den absolut bästa förutsättningen genom hela bostadsaffären.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fagottgatan 6, Ruddalen, Göteborgs kommun
Fagottgatan 6, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 2
Fagottgatan 6, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 3

Fagottgatan 6

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 390 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/12
1 951 kr/mån
44 839 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Fagottgatan 6! Denna fina lägenhet erbjuder en utmärkt planlösning som maximerar varje kvadratmeter. Badrummet har genomgått en stamrenovering i föreningens regi, vilket ger dig trygghet och modern komfort. I hallen finner du bra förvaringsmöjligheter som håller ditt hem organiserat och prydligt. Stig in i vardagsrummet och låt dig förtrollas av de stora fönstren som släpper in ett härligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Det stora allrummet erbjuder generöst med utrymme för både säng och soffgrupp, samt tillhörande möblemang. Här kan du enkelt skapa en mysig oas för avkoppling och umgänge. På Fagottgatan 6 bor du i ett bekvämt och trivsamt område med närhet till allt du behöver. Missa inte chansen att göra denna pärla till ditt nya hem. Kontakta oss för en visning idag! Område: Bostadsområdet Ruddalen ligger i direkt anslutning till friluftsområdet. Här finns idrottsanläggning med fotbollsplan, bandy och skridskomöjligheter, och naturstigarna passar perfekt för löpning och skogspromenad. I natursköna Ruddalen finns verkligen alla möjligheter att hålla igång, men med skogens sus utanför dörren finns också tid till avkoppling. Det tar inte mer än tio minuter till Linnéstadens många restauranger och kaféer. På ännu närmare håll ligger Frölunda Torg som har allt för en lyckad shoppingrunda, med butiker såväl som kaféer och lunchställen. Här bor du också nära till havet. På tjugo minuter når du populära badplatser som Ganlet och Fiskebäcksbadet. En lyx få förunnat i en stad i Göteborgs storlek. Vid Önnereds brygga hittar du också restaurangen Jungman Jansson som lockar med lunch och söndagsmiddag, ofta med marina förtecken. Om du verkligen vill komma ut på havet kan du maxa dagen med en kurs eller guidad tur med kajak som utgår från Önnereds brygga. De tio röda höghusen med vacker form siktas redan på håll och har gett området karaktär sedan 60talet. När leklusten faller på är Positivparken ett givet val med något för alla åldrar: parkourpark, studsmattor och lek på musik- och bondgårdstema. Här kan du spendera en ledig lördag med vänner eller familj, ta en picknick eller lägga något gott på grillen. Parken har också beachvolleyplan och boulebana. När vardagen kallar eller det krävs ärenden i centrum är det skönt att veta att det inte tar mer än 20 minuter till Brunnsparken och Centralstationen. Spårvagnslinjerna 1, 7 och 8 går in till centrum. Från Frölunda Torg finns även bussförbindelser, och därifrån tar man sig enkelt in till centrala Göteborg.

  • Premium
  • Hiss
Skalldalsbacken 6, Hovås, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning
Skalldalsbacken 6, Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Skalldalsbacken 6, Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Skalldalsbacken 6

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
4 195 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/6
4 439 kr/mån
59 085 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Mandolingatan 11, Ruddalen, Göteborgs kommun
  • Ons 7 aug kl 17:00

Mandolingatan 11

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 150 000 kr
68 m²
3 rum
vån 7/12
3 236 kr/mån
31 618 kr/m²

Välkommen till en väl disponerad trea med inglasad balkong! Här bor ni på våning 7 av 12 med insynsskyddat läge och vacker utsikt över grönområdet. Den härliga balkongen med dubbla utgångar förlänger bostaden och blir som ett extra rum med plats för att socialisera i goda vänners lag. Köket är stilrent, vardagsrummet bjuder på ett härligt ljusinsläpp och badrummet är stamrenoverat. För närvarande finns det lediga parkeringsplatser och även hiss finns! Ni bor med natursköna omgivningar inpå knuten och shoppingmöjligheter finns att tillgå på Frölunda torgs köpcentrum. Goda förbindelser med buss och spårvagn tar er smidigt ut till den klippiga Näsethalvön eller in till innerstaden för att ta del av den sprudlande stadspulsen! Bostadsområdet Ruddalen ligger i direkt anslutning till friluftsområdet. Här finns idrottsanläggning med fotbollsplan, bandy- och skridskomöjligheter samt naturstigar som passar perfekt för löpning och skogspromenad. I natursköna Ruddalen finns verkligen alla möjligheter att hålla igång, med skogens sus utanför dörren finns också tid till avkoppling. Det tar inte mer än tio minuter till Linnéstadens många restauranger och kaféer. På ännu närmare håll ligger Frölunda Torg som har allt för en lyckad shoppingrunda, med butiker såväl som kaféer och lunchställen. Här bor du också nära till havet. På tjugo minuter når du populära badplatser som Ganlet och Fiskebäcksbadet. En lyx få förunnat i en stad i Göteborgs storlek. Vid Önnereds brygga hittar du också restaurangen Jungman Jansson som lockar med lunch och söndagsmiddag, ofta med marina förtecken. Om du verkligen vill komma ut på havet kan du maxa dagen med en kurs eller guidad tur med kajak som utgår från Önnereds brygga. De tio röda höghusen med vacker form siktas redan på håll och har gett området karaktär sedan 60-talet. När leklusten faller på är Positivparken ett givet val med något för alla åldrar: parkourpark, studsmattor och lek på musik- och bondgårdstema. Här kan du spendera en ledig lördag med vänner eller familj, ta en picknick eller lägga något gott på grillen. Parken har också beachvolleyplan och boulebana. När vardagen kallar eller det krävs ärenden i centrum är det skönt att veta att det inte tar mer än 20 minuter till Brunnsparken och Centralstationen. Spårvagnslinjerna 1, 7 och 8 går in till centrum. Från Frölunda Torg finns även bussförbindelser och därifrån tar man sig enkelt in till centrala Göteborg.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Walter Bengtssons Gata 3, Majorna, Göteborgs kommun

Walter Bengtssons Gata 3

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/4
4 740 kr/mån
55 463 kr/m²

Välkommen till Walter Bengtssons Gata 3, där ett modernt och bekvämt boende väntar på dig i hjärtat av det pulserande Majorna. Beläget i det charmiga suterränghuset i Brf Glasbruket, erbjuder denna lägenhet en unik kombination av stil, komfort och praktiskt boende. Steg in i denna exklusiva bostad och låt dig genast omfamnas av dess charm. Med en optimal planlösning och generös takhöjd erbjuder varje rum en känsla av rymd och elegans. Det soliga sydvästläget mot den grönskande innegården ger en lugn och avkopplande atmosfär som är svårslagen. Den välutrustade köksdelen bjuder in till matlagning, medan de generösa sällskapsutrymmena är perfekta för gemenskap för vänner och familj. Njut av moderna bekvämligheter och lyxiga detaljer i varje hörn av denna välplanerade lägenhet. Och det bästa av allt! Du har din alldeles egna uteplats i soligt sydvästligt läge där du kan koppla av och njuta av soliga dagar eller kvällar. Här har du din egna oas att njuta av! Missa inte chansen att bli en del av detta moderna bostadsområde i Majorna. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck varför Walter Bengtssons Gata 3 är det perfekta hemmet för dig! - Det tillfaller ett vindsförråd till lägenheten. Området kring Walter Bengtssons Gata 3 har allt. Med goda kommunikationer är det enkelt att ta sig runt i staden, och det finns gott om cykelvägar som tar dig både till city och havet på nolltid. Dessutom lockar Majornas underbara utbud av restauranger, caféer och butiker som ger en unik atmosfär och livskvalitet. Glöm inte heller bort den charmiga kajpromenaden vid Klippan, där du kan njuta av härliga promenader längs vattnet och känna doften av havet i luften. BRF Glasbruket i Majorna är ett av fyra kvarter i det nya bostadsområdet Fixfabriken i Majorna Göteborg. Under hösten 2022 påbörjas inflyttningen i moderna lägenheter med klassiska kvaliteter. Ett av det första projektet i Fixfabriken, där man utvecklar och förtätar det attraktiva området mellan Sandarna, Klippan och Kungsladugård. Nyproduktionsprojektet består av 136 moderna och ljusa bostadsrätter. Huset är ritat av What! Arkitektur som tagit stor hänsyn till Majornas stadsbild och hämtat inspiration från kringliggande arkitektur. Här finns allt från små studiolägenheter till väl tilltagna femrummare.

  • Uteplats
  • Hiss
Fagottgatan 6, Ruddalen, Göteborgs kommun

Fagottgatan 6

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 095 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 4/12
3 526 kr/mån
35 210 kr/m²

Välkommen till en väl disponerad tvåa med inglasad balkong! Här bor ni med insynsskyddat läge och skymt av vackra grönområden. Den inglasade balkongen förlänger bostaden och blir som ett extra rum med plats för att socialisera i goda vänners lag. Föreningen blev precis klara med en omfattande balkongrenovering för att göra balkongerna större som för detta hus skall färdigställas inom kort. Köket är tilltalande, vardagsrummet bjuder på härligt ljusinsläpp och mellan kök och vardagsrum en mycket trevlig bar bänk. Lägenheten är i mycket gott skick så bara att flytta in! Område: Bostadsområdet Ruddalen ligger i direkt anslutning till friluftsområdet. Här finns idrottsanläggning med fotbollsplan, bandy och skridskomöjligheter, och naturstigarna passar perfekt för löpning och skogspromenad. I natursköna Ruddalen finns verkligen alla möjligheter att hålla igång, men med skogens sus utanför dörren finns också tid till avkoppling. Det tar inte mer än tio minuter till Linnéstadens många restauranger och kaféer. På ännu närmare håll ligger Frölunda Torg som har allt för en lyckad shoppingrunda, med butiker såväl som kaféer och lunchställen. Här bor du också nära till havet. På tjugo minuter når du populära badplatser som Ganlet och Fiskebäcksbadet. En lyx få förunnat i en stad i Göteborgs storlek. Vid Önnereds brygga hittar du också restaurangen Jungman Jansson som lockar med lunch och söndagsmiddag, ofta med marina förtecken. Om du verkligen vill komma ut på havet kan du maxa dagen med en kurs eller guidad tur med kajak som utgår från Önnereds brygga. De tio röda höghusen med vacker form siktas redan på håll och har gett området karaktär sedan 60talet. När leklusten faller på är Positivparken ett givet val med något för alla åldrar: parkourpark, studsmattor och lek på musik- och bondgårdstema. Här kan du spendera en ledig lördag med vänner eller familj, ta en picknick eller lägga något gott på grillen. Parken har också beachvolleyplan och boulebana. När vardagen kallar eller det krävs ärenden i centrum är det skönt att veta att det inte tar mer än 20 minuter till Brunnsparken och Centralstationen. Spårvagnslinjerna 1, 7 och 8 går in till centrum. Från Frölunda Torg finns även bussförbindelser, och därifrån tar man sig enkelt in till centrala Göteborg.

  • Balkong
  • Hiss
Topasgatan 61, Tynnered, Göteborgs kommun

Topasgatan 61

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 695 000 kr
116,9 m²
5 rum
vån 2/3
7 515 kr/mån
23 054 kr/m²

Välkommen till Topasgatan 61 , där drömmar om det perfekta hemmet blir verklighet! Denna extraordinära lägenhet om imponerande 117 kvm. Belägen två våningar upp och populära gaveln, är detta den bästa lägenheten du kan önska dig. Ljusinsläppet från tre olika håll omfamnar varje hörn av detta fantastiska hem och skapar en ljus och luftig atmosfär som är svår att överträffa. Slå dig ner och koppla av på den rymliga inglasade balkongen, där du kan njuta av den varma solen från eftermiddag till kväll. Det är det perfekta stället att avsluta dagen eller bjuda in vänner för en trevlig kväll med solnedgångsutsikt. Badrummet och toaletten är något utöver det vanliga och renoverades 2023. Köket är modernt med bra arbetsyta och mycket förvaring. Matplats belägen vid fönstret där ni kan spendera många trevliga middagar. Lägenheten har tre rymliga sovrum och gott om förvaring! Dessa stora lägenheter på Topasgatan 61 är sällsynta på marknaden, och nu har du chansen att äga en pärla av sällsynt skönhet. Med en planlösning som är designad för att maximera komfort och funktionalitet är detta en investering i din livsstil och framtid. Så ta chansen nu, låt Topasgatan 61 bli din framtida oas och upplev det bästa av stadsboende med närhet till allt. Kontakta oss snarast för att boka en visning och låt oss visa dig varför denna lägenhet är ett unikt tillfälle som du inte vill missa! Område, Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser i en omtyckt och stabil förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Efter jobbet kan du slänga badkläderna i väskan och rulla ner till havet för ett dopp en härlig sommardag, en vardagslyx! Det är också nära till shopping på Frölunda Torg.

  • Balkong

Visar alla 6