Mäklare Ingrid Dahlsjö

Ingrid Dahlsjö

Om mig

Det som driver mig är att vara delaktig i något som leder till en lyckad affär! Att vara mäklare är min livsstil och att erbjuda ett upplägg som är anpassat efter mina kunders önskemål och behov i kombination med hårt arbete och flexibilitet, är nyckeln till framgång! Jag sätter alltid höga krav på mig själv och överträffar dem genom att alltid finnas tillgänglig och arbeta dedikerat med kunderna i fokus! Vill du ha en engagerad mäklare som går in helhjärtat? Kontakta mig på 073 516 12 06!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Barytongatan 14, Kaverös, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 16:00
Barytongatan 14, Kaverös, Göteborgs kommun, bild 2
Barytongatan 14, Kaverös, Göteborgs kommun, bild 3

Barytongatan 14

Lägenhet
Kaverös, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 650 000 kr
44 m²
2 rum
vån 0/3
3 156 kr/mån
37 500 kr/m²

Välkommen till Barytongatan 14, en mysig lägenhet med ett attraktivt läge som erbjuder närhet till allt du behöver. Här bor du med närhet till spårvagn, natur, mataffärer och centrala stan. Lägenheten är praktiskt utformad med ett ljust kök som erbjuder bra förvaringsmöjligheter och plats för ett matbord. Det rymliga vardagsrummet har gott om utrymme för en soffa och andra möbler, vilket skapar en trevlig sällskapsyta. Sovrummet är mysigt och har plats för en säng och byrå, vilket gör det enkelt att skapa en rofylld sovmiljö. Bostaden är registrerad som en etta med nyttjas som en tvåa. Badrummet är inrett i ljusa färger och har renoverats av föreningen i samband med stambytet, vilket garanterar en fräsch och modern standard. Barytongatan erbjuder utmärkt kommunikation, vilket ger dig smidiga förbindelser till olika delar av Göteborg. Det är enkelt att ta sig både till stadens centrum och havet, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att njuta av det bästa av båda världar. Axel Dahlströms torg, som ligger inom gångavstånd från Barytongatan, är en mångsidig plats. Här finner du inte bara ett bageri, en matbutik och ett apotek, utan även möjligheten att träna på gymmet, handla färska räkor för fredagskvällen eller unna dig en stund på skönhetssalongen. Axelhuset, en central mötesplats för alla åldrar, erbjuder en rad faciliteter, inklusive bibliotek, fritidsgård och öppen förskola. Med spårvagnen tar du dig på några minuter till Frölunda Torg, där ett brett utbud av butiker. I Kaverös har du möjlighet att njuta av det bästa av två världar. Naturen omger dig med möjligheter till löpning och cykelturer i Ruddalen och Änggårdsbergen, samtidigt som du har bekvämt nära till butiker och stadsliv.

  • Premium
Tunnlandsgatan 20, Kaverös, Göteborgs kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30
Tunnlandsgatan 20, Kaverös, Göteborgs kommun, bild 2
Tunnlandsgatan 20, Kaverös, Göteborgs kommun, bild 3

Tunnlandsgatan 20

Lägenhet
Kaverös, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 295 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/3
5 051 kr/mån
33 283 kr/m²

Välkommen till Tunnlandsgatan 20, där denna imponerande fyrarummare erbjuder en optimal planlösning och plats för hela familjen! Bostaden kombinerar modern elegans med industriell charm, och varje detalj är noggrant planerad för att skapa en atmosfär av stil och komfort. Köket från HTH är hjärtat i hemmet och ger en industriell känsla som renoverades år 2017. Den robusta betongbänkskivan och Siemens vitvaror skapar en stilfull atmosfär. Här finns gott om plats för en matgrupp om 4-6 personer, vilket gör detta utrymme till en social samlingspunkt. Det rymliga vardagsrummet är fritt från insyn och skapar en avslappnad atmosfär. Här kan du skapa olika sällskapsytor och inreda efter dina egna behov och önskemål. Samtliga sovrum i bostaden är välplanerade och erbjuder en harmonisk plats för vila och avkoppling. Varje sovrum är utformat med omsorg för att maximera utrymmet och skapa en inbjudande atmosfär. Det stora badrummet, renoverat 2022 i microcement, är en stilfull plats för avkoppling och välbefinnande. Här kombineras moderna bekvämligheter med elegant design. För ytterligare bekvämlighet finns en extra gäst-wc samt en praktisk klädkammare. Tunnlandsgatan 20 erbjuder en unik kombination av industriell charm och modern elegans, och det är här du kan skapa ditt drömhem. Njut av inglasade balkongstunder, sociala möten i köket och avkoppling i det rymliga vardagsrummet i denna välskötta och välplanerade bostad. Området och läget är perfekt, lugnt, avskilt och barnvänligt boende med närhet till matbutik, Slottsskogens, Svaleboskogens, Änggårdsbergens och Ruddalens natur. Mariaplans och Majornas kaféer, pubar och restauranger finns på cykelavstånd. Strosa i natursköna Ruddalens motionsområde eller ta cykeln till havet via de välhållna cykellederna. Från spårvagnshållplatserna Nymilsgatan eller Lantmilsgatan tar du dig enkelt in till stan via knutpunkten Marklandsgatan, som erbjuder goda kommunikationer till både salta bad och de flesta delar av staden. Linnéplatsen nås på endast 8 minuter.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 2