Mäklare Ingrid Dahlsjö

Ingrid Dahlsjö

Om mig

Det som driver mig är att vara delaktig i något som leder till en lyckad affär! Att vara mäklare är min livsstil och att erbjuda ett upplägg som är anpassat efter mina kunders önskemål och behov i kombination med hårt arbete och flexibilitet, är nyckeln till framgång! Jag sätter alltid höga krav på mig själv och överträffar dem genom att alltid finnas tillgänglig och arbeta dedikerat med kunderna i fokus! Vill du ha en engagerad mäklare som går in helhjärtat? Kontakta mig på 073 516 12 06!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Flöjtgatan 21, Ruddalen, Göteborgs kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00

Flöjtgatan 21

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2
4 373 kr/mån
29 000 kr/m²

På mysiga Flöjtgatan finner vi denna trivsamma tvåa med möjlighet att sätta din egen prägel. Lägenheten är belägen två trappor upp, helt insynsskyddad med rikligt ljusinsläpp. Bästa läge på balkongen med härlig eftermiddag och kvällssol. Utanför fönstren och balkongen är det lummig och grönt. Läget är perfekt, och här erbjuds ett lugnt och avskilt boende med såväl citynära läge och natur på kort promenadavstånd. Varmt välkommen att trivas! Bostadsområdet Ruddalen ligger i direkt anslutning till friluftsområdet. Här finns idrottsanläggning med fotbollsplan, bandy- och skridskomöjligheter och naturstigarna passar perfekt för löpning och skogspromenad. I natursköna Ruddalen finns verkligen alla möjligheter att hålla igång, men med skogens sus utanför dörren finns också tid till avkoppling. Det tar inte mer än tio minuter till Linnéstadens många restauranger och kaféer. På ännu närmare håll ligger Frölunda Torg som har allt för en lyckad shoppingrunda med butiker såväl som kaféer och lunchställen. Här bor du också nära till havet. På tjugo minuter når du populära badplatser som Ganlet och Fiskebäcksbadet. En lyx få förunnat i en stad i Göteborgs storlek. Vid Önnereds brygga hittar du också restaurangen Jungman Jansson som lockar med lunch och söndagsmiddag , ofta med marina förtecken. Om du verkligen vill komma ut på havet kan du maxa dagen med en kurs eller guidad tur med kajak som utgår från Önnereds brygga.

  • Plus
  • Balkong
Munspelsgatan 22, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Munspelsgatan 22, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Munspelsgatan 22, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Munspelsgatan 22

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 000 000 kr
75 m²
3 rum
vån 4/5
5 475 kr/mån
40 000 kr/m²

Välkommen till Munspelsgatan 22! Här har du möjligheten att förvärva en trivsam och välskött bostadsrätt med en härlig inglasad balkong, dubbla badrum, fantastiskt ljusinsläpp och tillgång till egen tvättstuga. Denna ljusa och genomtänkta bostad hälsar dig välkommen med en harmonisk atmosfär redan från entrén. Hallen erbjuder gott om förvaringsutrymme för att hålla ordning och reda. Det moderna köket är fullt utrustat med alla bekvämligheter du behöver för en bekväm vardag. Det öppna och ljusa vardagsrummet skapar en social yta som inbjuder till avkoppling och umgänge. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och bidrar till en härlig atmosfär. Bostaden kompletteras med en stor inglasad balkong där du har möjlighet att skapa din egen lilla oas. Två rymliga sovrum och en klädkammare erbjuder extra förvaringsutrymme och flexibilitet. Det extra lyftet i denna bostad utgörs av två kompletta badrum, vilket ökar bekvämligheten och gör morgonrutinerna smidiga. Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt en kilometer bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lantmilsgatan 28, Högsbo, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Lantmilsgatan 28, Högsbo, Göteborgs kommun, bild 2
Lantmilsgatan 28, Högsbo, Göteborgs kommun, bild 3

Lantmilsgatan 28

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 395 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 934 kr/mån
32 585 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade trea om hela 73,5 kvm! Bostaden erbjuder ett renoverat och modernt kök, och den inglasade balkongen bjuder in till avkoppling med underbar kvällssol i optimalt västerläge. I det rymliga och sociala vardagsrummet kan du njuta av en vacker utsikt över det grönskande området, med fullständig integritet från omgivningen. Två välplanerade och lugna sovrum som erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter. Badrummet, som renoverades i samband med stambytet 2005, utstrålar en stilren och ljus atmosfär och är komplett med tvättmaskin. Detta är en bostad där varje detalj bidrar till trivsel och bekvämlighet. Området är fantastiskt med närhet till buss- och spårvagns kommunikationer, samt gång- och cykelavstånd till Slottsskogen, Änggårdsbergen och Linnéstaden med sina många restauranger och kaféer. Dessutom har du nära till naturstigar och idrottsanläggningar i Ruddalen, samt Frölunda Torg, Göteborgs främsta köpcentrum med cirka 200 butiker, 25 restauranger och caféer. Här finns även bekvämt cykelavstånd till havet med möjligheter till båtliv och flera härliga badplatser. Välkommen till din nya hemmiljö där bekvämlighet, natur och nöjen möts!

  • Premium
  • Balkong
Fagottgatan 6 - Vån 8/12, Ruddalen, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 17:45
Fagottgatan 6 - Vån 8/12, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 2
Fagottgatan 6 - Vån 8/12, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 3

Fagottgatan 6 - Vån 8/12

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 795 000 kr
83 m²
4 rum
vån 8/12
3 849 kr/mån
33 675 kr/m²

Välkommen till en charmig fyrarummare på den attraktiva Fagottgatan 6! Bostaden är belägen på åttonde våningen och erbjuder en fantastisk utsikt över omgivningarna. Lägenheten är genomgående ljus med stora fönster som släpper in naturligt ljus och skapar en öppen och inbjudande atmosfär. Det välplanerade och ljusa köket har gott om förvaringsutrymme. Från köket når du den härliga balkongen i söderläge, vilken bjuder på sol under större delen av dagen (balkongen är under renovering). Vardagsrummet är rymligt och passar perfekt för sociala sammankomster och avkoppling. De tre sovrummen ger gott om plats för familjen eller gäster. Bostaden har också en rymlig klädkammare som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter för kläder och accessoarer. Det stilrena badrummet håller en ljus färgsättning och är helkaklat. Välkommen på visning! Bostadsområdet Ruddalen ligger i direkt anslutning till friluftsområdet. Här finns idrottsanläggning med fotbollsplan, bandy- och skridskomöjligheter samt naturstigar som passar perfekt för löpning och skogspromenad. I natursköna Ruddalen finns verkligen alla möjligheter att hålla igång, med skogens sus utanför dörren finns också tid till avkoppling. Det tar inte mer än tio minuter till Linnéstadens många restauranger och kaféer. På ännu närmare håll ligger Frölunda Torg som har allt för en lyckad shoppingrunda, med butiker såväl som kaféer och lunchställen. Här bor du också nära till havet. På tjugo minuter når du populära badplatser som Ganlet, Näset, Smithska Udden och Fiskebäcksbadet. Spårvagnslinjerna 1, 7 och 8 går in till centrum. Från Frölunda Torg finns även bussförbindelser och därifrån tar man sig enkelt in till centrala Göteborg.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ersåsbacken 68, Önnered, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 16:45

Ersåsbacken 68

Lägenhet
Önnered, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 095 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/2
5 919 kr/mån
47 615 kr/m²

Välkommen till detta charmiga boende på Ersåsbacken 68, där uterummet och balkongen skapar en känsla av ett hus i lägenhetsformat! Beläget på ett gavelläge, omgiven av skog, erbjuder detta hem en helt insynsfri miljö där du kan njuta av lugnet och naturen. Med närheten till havet har du möjlighet att ta en enkel promenad ner till Ganlets salta bad för ett uppfriskande morgondopp och fantastisk naturupplevelse. Lägenheten erbjuder en välplanerad planlösning med generöst ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. Köket är praktiskt utformat med gott om förvaringsutrymme, medan vardagsrummet är ljust och lättmöblerat, vilket gör det perfekt för sociala sammanhang med nära och kära. Det inglasade uterummet och balkongen i söderläge förlänger vardagsrummets yta och erbjuder en plats för trevliga sammankomster året om. Sovrummet är rofyllt med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Från sovrummet nås även balkongen. Badrummet är helkaklat och håller en hög standard med allt du kan behöva! Förutom att njuta av morgondopp vid Ganlet har du möjlighet att utforska närområdet med cykelturer till Näsets vackra badplatser eller promenader runt Sjöbacken (Tippen) för att bevittna fantastiska solnedgångar. Dessutom ligger det expansiva Frölunda Torg med över 200 butiker och ett brett utbud av service på bekvämt avstånd. Varmt välkommen att uppleva detta fantastiska hem på visning!

  • Plus
  • Balkong
Munspelsgatan 24, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 17:00
Munspelsgatan 24, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Munspelsgatan 24, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Munspelsgatan 24

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 995 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/7
6 069 kr/mån
33 652 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva en fantastisk fin 3:a om hela 89 kvm. Detta är en perfekt bostad för dig som sätter höga krav på ditt boende! Öppen och social planlösning mot kök och vardagsrum, här finns plats för allt du kan behöva! Lyxigt och modernt kök från Marbodal som förenklar vardagen, fräscht helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Två rofyllda sovrum, rejäl klädkammare och två fantastiska balkonger som nås från köket och vardagsrummet. Välkommen på visning! -Som medlem i Brf Strandsnäckan har du möjlighet att nyttja föreningens samlingslokal/övernattningslägenhet, gym, bastu samt hyra garage! Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skogsmilsgatan 11, Högsbo, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Skogsmilsgatan 11, Högsbo, Göteborgs kommun, bild 2
Skogsmilsgatan 11, Högsbo, Göteborgs kommun, bild 3

Skogsmilsgatan 11

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 575 000 kr
39 m²
2 rum
vån -1/3
3 357 kr/mån
40 385 kr/m²

Nu har ni möjligheten att förvärva en mysig tvåa i populära Högsbo! Bostaden är belägen en trappa ner med en härlig balkong i helt insynsskyddat läge! Här erbjuds ett bekvämt boende med vacker utsikt mot naturen och grönområdet. Balkongen är perfekt för varma och trevliga grillkvällar. Rofyllt sovrum med stora fönster och plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, matgrupp och tillhörande möblemang, den vackra fiskbensparketten är genomgående i kök och vardagsrum. Praktiskt kök samt helkaklat badrum som renoverades i samband med stambytet 2005 i stilrena och ljusa färger. Välkommen på visning! BRF Lavetten är en stabil och trygg förening. Föreningen har bl.a. en gemensam föreningslokal, gästlägenhet och bastu som kan bokas och användas av medlemmarna. Området är helt fantastiskt med buss- och spårvagns kommunikationer alldeles nära, gång- och cykelavstånd till Slottsskogen och Linnéstadens restauranger och kaféer. Det är även nära till såväl Ruddalens mysiga naturstigar och idrottsanläggning som till Frölunda Torg, Göteborgs bästa köpcentrum med ca 200 butiker samt 25 restauranger och fikamöjligheter. Cykelavstånd till havet med båtliv och flera härliga badplatser

  • Premium
  • Balkong
Tunnlandsgatan 20, Kaverös, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Tunnlandsgatan 20, Kaverös, Göteborgs kommun, bild 2
Tunnlandsgatan 20, Kaverös, Göteborgs kommun, bild 3

Tunnlandsgatan 20

Lägenhet
Kaverös, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 295 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/3
4 373 kr/mån
33 283 kr/m²

Välkommen till Tunnlandsgatan 20, där denna imponerande fyrarummare erbjuder en unik bostadsupplevelse belägen på andra våningen. Bostaden kombinerar modern elegans med industriell charm, och varje detalj är noggrant planerad för att skapa en atmosfär av stil och komfort. Köket från HTH är hjärtat i hemmet och ger en industriell känsla som renoverades år 2017. Den robusta betongbänkskivan och Siemens vitvaror skapar en stilfull atmosfär. Här finns gott om plats för en matgrupp om 4-6 personer, vilket gör detta utrymme till en social samlingspunkt. Det rymliga vardagsrummet är fritt från insyn och skapar en avslappnad atmosfär. Här kan du skapa olika sällskapsytor och inreda efter dina egna behov och önskemål. Samtliga sovrum i bostaden är välplanerade och erbjuder en harmonisk plats för vila och avkoppling. Varje sovrum är utformat med omsorg för att maximera utrymmet och skapa en inbjudande atmosfär. Det stora badrummet, renoverat 2022 i microcement, är en stilfull plats för avkoppling och välbefinnande. Här kombineras moderna bekvämligheter med elegant design. För ytterligare bekvämlighet finns en extra gäst-wc samt en praktisk klädkammare. Tunnlandsgatan 20 erbjuder en unik kombination av industriell charm och modern elegans, och det är här du kan skapa ditt drömhem. Njut av inglasade balkongstunder, sociala möten i köket och avkoppling i det rymliga vardagsrummet i denna välskötta och välplanerade bostad. Området och läget är perfekt, lugnt, avskilt och barnvänligt boende med närhet till matbutik, Slottsskogens, Svaleboskogens, Änggårdsbergens och Ruddalens natur. Mariaplans och Majornas kaféer, pubar och restauranger finns på cykelavstånd. Strosa i natursköna Ruddalens motionsområde eller ta cykeln till havet via de välhållna cykellederna. Från spårvagnshållplatserna Nymilsgatan eller Lantmilsgatan tar du dig enkelt in till stan via knutpunkten Marklandsgatan, som erbjuder goda kommunikationer till både salta bad och de flesta delar av staden. Linnéplatsen nås på endast 8 minuter.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 8