Mäklare Ingrid Dahlsjö

Ingrid Dahlsjö

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ersåsbacken 76, Önnered, Göteborgs kommun
 • Sön 25 feb kl 13:30
Ersåsbacken 76, Önnered, Göteborgs kommun, bild 2
Ersåsbacken 76, Önnered, Göteborgs kommun, bild 3

Ersåsbacken 76

Lägenhet
Önnered, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 995 000 kr
65 m²
2 rum
vån 0
5 898 kr/mån
46 077 kr/m²

Nu har ni en unik möjlighet att förvärva denna fantastiska bostad på Ersåsbacken 76! Med en mysig uteplats mot naturen och ett inglasat uterum skapar detta boende en känsla av husliv i lägenhetsformat. Bostaden är belägen i ett soligt läge, helt fritt från insyn. Här bor du med närhet till havet, där du kan promenera ner till Ganlet för ett morgondopp och uppleva den vackra naturen. Själva lägenheten erbjuder välplanerade kvadratmeter med generöst ljusinsläpp. Det stora och välplanerade köket har plats för större matbord. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat, perfekt för sociala sammanhang med familj och vänner. Det inglasade uterummet förlänger bostaden, och härifrån når du även den skyddade uteplatsen! En bostad som måste upplevas på plats! Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Blåsutgatan 7, Majorna, Göteborgs kommun
Blåsutgatan 7, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Blåsutgatan 7, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Blåsutgatan 7

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 550 000 kr
64,2 m²
2 rum
vån 1
5 278 kr/mån
39 720 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva en stor och välplanerad tvåa i attraktiva Majorna! Bostaden erbjuder ett välutrustat och modernt kök med goda förvaringsmöjligheter. Stort och social vardagsrum med vacker ekparkett, här finns plats för både soffgrupp och större matsalsbord. Rofyllt sovrum med utgång till den härliga balkongen. Fräscht helkaklat badrum som stamrenoverades av föreningen 2018. Garageplats med möjlighet till laddstolpe finns i huset och ingår i månadsavgiften. Välkommen på visning! Majorna erbjuder en kulturhistorisk och vacker miljö som är lätt att älska och leva i, ett sjudande folkliv med många mysiga butiker och restauranger. Här finns också gott om mataffärer, apotek, förskolor och skolor inom nära räckhåll. Stadsdelen ligger på nära avstånd till havet, innerstaden och naturreservat. Fina promenadstråk finns vid Röda sten och Klippan. Till Slottsskogen samt Botaniska trädgården cyklar man på 15 minuter. Kollektivtrafikutbudet är mycket gott och närmsta hållplats ligger nära bostaden.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Munspelsgatan 24, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
 • Tis 27 feb kl 17:45
Munspelsgatan 24, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Munspelsgatan 24, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Munspelsgatan 24

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 050 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/7
6 069 kr/mån
34 270 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva en fantastisk fin 3:a om hela 89 kvm. Detta är en perfekt bostad för dig som sätter höga krav på ditt boende! Öppen och social planlösning mot kök och vardagsrum, här finns plats för allt du kan behöva! Lyxigt och modernt kök från Marbodal som förenklar vardagen, fräscht helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Två rofyllda sovrum, rejäl klädkammare och två fantastiska balkonger som nås från köket och vardagsrummet. Välkommen på visning! -Som medlem i Brf Strandsnäckan har du möjlighet att nyttja föreningens samlingslokal/övernattningslägenhet, gym, bastu samt hyra garage! Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Munspelsgatan 26, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
 • Tis 27 feb kl 17:00
Munspelsgatan 26, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Munspelsgatan 26, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Munspelsgatan 26

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 750 000 kr
39 m²
2 rum
vån 6/7
3 818 kr/mån
44 872 kr/m²

Varmt välkommen till en nyproducerad tvåa från 2020 som erbjuder allt du kan behöva! Bostaden är belägen på våning 6/7 med stor balkong i söderläge (hiss finns). Här erbjuds stilrena materialval , smart planlösning och generöst med ljusinsläpp. Ljust och modern kök från Marbodal med stilrena vitvaror från Siemens. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket bidrar till en luftig och social yta. Från vardagsrummet når man ut till den generösa balkongen som är belägen i soligt läge! Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Stort och fräscht badrum med vardagslyx som tvättmaskin/ torktumlare. En bostad som måste upplevas på plats, välkommen på visning! -Som medlem i Brf Strandsnäckan har du möjlighet att nyttja föreningens samlingslokal/övernattningslägenhet, gym, bastu samt hyra garage! Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 4