Mäklare Filip Bahno

Filip Bahno

Om mig

Varje bostadsaffär för mig är en helhjärtad utmaning där mitt främsta mål är att du som kund ska överträffas vad gäller service, kvalité och resultat. När jag förmedlar din bostad så förmedlar jag den som att det vore min egen, detta för att skapa ett gott förtroende till mina kunder som genererar till långsiktiga relationer. Vill du ha en engagerad mäklare som går in helhjärtat för att uppfylla just dina önskemål? Tveka då inte att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lilla Marconigatan 13, null, Göteborgs kommun

Lilla Marconigatan 13

Lägenhet
Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 250 000 kr
54 m²
2 rum
vån 6/7
3 397 kr/mån
41 667 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en ljus och välplanerade tvåa med stor balkong och fantastisk vidsträckt utsikt! Bostaden erbjuder ett boende med hög kvalitet, enhetliga ytskikt med vitmålade väggar samt ljust och vackert golv löper genomgående. Det eleganta köket löper i tidlösa färgval med vita luckor och matchande vitvaror. Stora fönsterpartier och utgång till bostadens balkong bidrar till det naturliga ljuset och den härliga utsikten. Generöst vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matbord för större sällskap. Fräscht helkaklat badrum som är komplett utrustat med vikdörrar i glas, kommod, wc, spegelskåp och kombimaskin. Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.Varmt välkommen till en välplanerad tvåa i toppskick!

  • Balkong
  • Hiss
Valthornsgatan 6, null, Göteborgs kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00
Valthornsgatan 6, null, Göteborgs kommun, bild 2
Valthornsgatan 6, null, Göteborgs kommun, bild 3

Valthornsgatan 6

Lägenhet
Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 875 000 kr
42 m²
2 rum
vån 7/16
3 373 kr/mån
44 643 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna ljusa och välplanerade tvårummare med en rymlig balkong och en fin utsikt från sjunde våningen! Bostaden är nyproducerad (2019) och erbjuder en boendemiljö av högsta kvalitet. Genomgående enhetliga ytskikt med vita väggar och vackra ljusa golv skapar en harmonisk atmosfär. Det eleganta Marbodal-köket erbjuder tidlösa färgval med vita luckor och matchande vitvaror, med undantag för den integrerade diskmaskinen. De stora fönsterpartierna och tillgången till den stora balkongen maximerar det naturliga ljuset och den trevliga utsikten. Det generösa vardagsrummet rymmer bekvämt en soffgrupp och ett matbord för middagar med vänner och familj. Badrummet är modernt helkaklat med ljusgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna, komplett utrustat med vikdörrar i glas, kommod, wc, spegelskåp och kombimaskin. I månadsavgiften ingår Telia Triple Play (TV-paket, bredbandstelefoni och 100/100 bredband Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Varmt välkommen till en välplanerad tvåa i toppskick!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Transistorgatan 11, Järnbrott, Göteborgs kommun
  • Ons 1 maj kl 17:00
Transistorgatan 11, Järnbrott, Göteborgs kommun, bild 2
Transistorgatan 11, Järnbrott, Göteborgs kommun, bild 3

Transistorgatan 11

Lägenhet
Järnbrott, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 495 000 kr
73 m²
3 rum
vån 5/5
3 441 kr/mån
47 877 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en bostad utöver det vanliga, en otroligt smakfull bostad med unika egenskaper! Varmt välkomna till denna förtrollande trea som erbjuder enastående komfort och stil. Bostaden präglas av enhetliga ytskikt med vitmålade väggar och vackert parkettgolv, vilket skapar en harmonisk och välkomnande atmosfär. Med en imponerande takhöjd på 4.4 meter i högsta punkt och belägen på femte våningen av fem möjliga, erbjuder denna bostad en känsla av rymd och exklusivitet. Det fullt utrustade köket från Myresjökök imponerar med gott om förvaringsutrymme och en naturlig plats för större middagssällskap vid fönsterpartierna. Här kan du njuta av måltider i en ljus och trevlig miljö. Balkongen är en oas av naturligt ljus och solsken, perfekt för att njuta av härliga dagar och vackra solnedgångar. Med sin oslagbara utsikt erbjuder den en fantastisk känsla av frihet och lugn. Dessutom kan du njuta av privatlivet utan att behöva oroa dig för insyn från grannar eller förbipasserande. Badrummet är helkaklat och erbjuder vardagslyx med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme för extra komfort och bekvämlighet. Denna bostad har låga avgifter och inkluderar Telia triple play i månadsavgiften, vilket ger tillgång till internet, tv och telefoni för enkel och smidig användning. Ännu ett stort plus är att förrådet tillhörande bostaden ligger på samma våningsplan. Bostaden är en tvåa enligt lägenhetsförteckning men disponeras som en trea idag med fördel. Detta är verkligen en bostad som måste upplevas på plats för att uppskattas fullt ut. Varmt välkommen på visning! Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Önneredsvägen 110, Önnered, Göteborgs kommun
Önneredsvägen 110, Önnered, Göteborgs kommun, bild 2
Önneredsvägen 110, Önnered, Göteborgs kommun, bild 3

Önneredsvägen 110

Lägenhet
Önnered, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 895 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/4
3 332 kr/mån
62 935 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en välplanerad tvåa med stor balkong och promenadavstånd till salta bad! Inredd med tidlös design för er som vill ha det lilla extra. Bostaden är nyproducerad (2020) och erbjuder ett boende med hög kvalitet. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt smakfullt kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den generösa balkongen. Generöst sovrum med gott om plats för förvaring i form av garderober. Kök från Vedum med kvalitativa vitvaror och stilrent badrum med vardagslyx såsom golvvärme, handdukstork samt kombimaskin! Önnered är ett trivsamt område att bo och växa upp i. Lugnt och mycket populärt med bara ca 15 minuters promenad till havsbad. Önnered är en mycket attraktiv stadsdel med flera fina badplatser med både sandstrand och klippor runtomkring. Ganlet, Fiskebäck, Näset med Möttvik, Smithska Udden och Rörvik. Det är bara att välja. Nära till Nya Frölunda torg med dess stora utbud av ca 200 butiker, många caféer, restauranger och Frölunda Kulturhus. Naturreservatet Välen finns också på gångavstånd. Härlig natur med tre utsiktsvänliga bergsknallar, tre forntidsrösen, lummiga ek- och lövskogar, betesängar med nötkreatur och en av Göteborgs bästa utsiktsplatser för den som vill skåda fågel. Gångavstånd till Hemköp och till ICA Supermarket i Åkered där det även finns fiskhandel.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Munspelsgatan 26, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Munspelsgatan 26, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Munspelsgatan 26, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Munspelsgatan 26

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 095 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/7
4 328 kr/mån
41 078 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska, nyproducerade tvåa från 2020 som erbjuder allt du kan tänkas behöva för en bekväm och stilfull tillvaro! Med stilrena materialval och en smart planlösning välkomnas du in i en ljus och modern atmosfär. Köket, designat av Marbodal och utrustat med elegant utrustning från Siemens, är en dröm för matlagning och sociala stunder. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en luftig känsla och en perfekt plats för umgänge samt med möjlighet till att stänga igen genom snyggt och praktiskt skjutsystem. Från vardagsrummet tar du dig ut till den generösa balkongen med gott om plats för möblering. Sovrummet är rymligt och välkomnande med gott om plats för en dubbelsäng och tillhörande möblemang samt platsbyggd garderob. Badrummet är stort och fräscht, med vardagslyx som kombimaskin för extra bekvämlighet i vardagen. Denna bostad måste helt enkelt upplevas på plats för att förstå dess fulla potential och charm. Varmt välkommen på visning, detta är ett hem du inte vill missa! - Som medlem i Brf Strandsnäckan har du möjlighet att nyttja föreningens samlingslokal/övernattningslägenhet, gym, bastu samt hyra garage! Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Turkosgatan 6, null, Göteborgs kommun

Turkosgatan 6

Lägenhet
Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 995 000 kr
77,8 m²
3 rum
vån 3/3
5 207 kr/mån
25 643 kr/m²

Varmt välkomna till en supertrevlig trea med stilrena materialval och attraktiv planlösning. Bostaden är väldigt ljus och belägen tre trappor upp utan insyn. I de kompletta och snygga köket finns det gott om förvaring och inbyggd ugn & mikro på bekväm höjd samt naturlig plats för middagssällskap vid stora fönsterpartier. Två generösa sovrum med gott om plats för garderober, ena sovrummet med hel garderobsvägg. Fräscht badrum med blått mosaik på golvet och vita väggar halvkaklat samt vardagslyx med tvättmaskin & torktumlare. Stort vardagsrum med stor social yta med plats för såväl matbord som sektionssoffa. Rummets stora fönster bjuder på härlig naturligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås lägenhetens guldkorn, den stora och mysiga balkongen. - I avgiften ingår värme, VA, bredband, digital-tv, ip-telefoni och parkeringsplats. Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser samt omtyckt och stabil HSB förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

  • Balkong
Önneredsvägen 112, Önnered, Göteborgs kommun

Önneredsvägen 112

Lägenhet
Önnered, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 595 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/4
5 152 kr/mån
52 101 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en välplanerad trea med stor balkong och promenadavstånd till salta bad! Inredd med tidlös design för er som vill ha det lilla extra. Bostaden är nyproducerad (2020) och erbjuder ett boende med hög kvalitet. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Två generösa sovrum med gott om plats för förvaring i platsbyggda garderober i master bedrom. Kök från Vedum som löper i vitt med matchande vitvaror och stilrent badrum med vardagslyx såsom golvvärme, handdukstork samt tvättmaskin & torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan! Önnered är ett trivsamt område att bo och växa upp i. Lugnt och mycket populärt med bara ca 15 minuters promenad till havsbad. Önnered är en mycket attraktiv stadsdel med flera fina badplatser med både sandstrand och klippor runtomkring. Ganlet, Fiskebäck, Näset med Möttvik, Smithska Udden och Rörvik. Det är bara att välja. Nära till Nya Frölunda torg med dess stora utbud av ca 200 butiker, många caféer, restauranger och Frölunda Kulturhus. Naturreservatet Välen finns också på gångavstånd. Härlig natur med tre utsiktsvänliga bergsknallar, tre forntidsrösen, lummiga ek- och lövskogar, betesängar med nötkreatur och en av Göteborgs bästa utsiktsplatser för den som vill skåda fågel. Gångavstånd till Hemköp och till ICA Supermarket i Åkered där det även finns fiskhandel. Välkommen att trivas!

  • Balkong
  • Hiss
Turkosgatan 12, null, Göteborgs kommun

Turkosgatan 12

Lägenhet
Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 750 000 kr
84,5 m²
4 rum
vån 3/3
5 865 kr/mån
32 544 kr/m²

Varmt välkomna till en totalrenoverad fyra med stilrena materialval och attraktiv planlösning. Bostaden är väldigt ljus och belägen på vån 3/3 utan insyn! Välkomnande och luftig hall med gott om plats för avhängning i garderob samt enhetliga ytskikt med vitmålade väggar och ljust enstavs laminat samt spotlights. Hela bostaden är försedd med smart belysning (Plejd). I det eleganta och tidlösa köket finns det gott om förvaring och inbyggd ugn & mikro på bekväm höjd samt naturlig plats för middagssällskap vid stort fönsterparti. Påkostat kök med läcker och tålig bänkskiva i komposit, popup eluttag, spotlights och integrerad diskmaskin och kyl & frys. Två helkaklade och lyxiga badrum med tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och badkar i ena badrummet och stådusch i andra. Vardagsrummet resulterar i en stor social yta med flertalet fönsterpartier som bjuder på härlig naturligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås lägenhetens guldkorn, inglasad balkong som är vänd mot lugnet på gården. En bostad som måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning! - I avgiften ingår värme, VA, bredband, digital-tv, ip-telefoni och parkeringsplats i garage. Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser samt omtyckt och stabil HSB förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

  • Balkong

Visar alla 8