Mäklare Filip Bahno

Filip Bahno

Om mig

Varje bostadsaffär för mig är en helhjärtad utmaning där mitt främsta mål är att du som kund ska överträffas vad gäller service, kvalité och resultat. När jag förmedlar din bostad så förmedlar jag den som att det vore min egen, detta för att skapa ett gott förtroende till mina kunder som genererar till långsiktiga relationer. Vill du ha en engagerad mäklare som går in helhjärtat för att uppfylla just dina önskemål? Tveka då inte att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Knapebacken 7, Askim  Sisjön, Göteborgs kommun
  • Mån 5 aug kl 18:00
Knapebacken 7, Askim  Sisjön, Göteborgs kommun, bild 2
Knapebacken 7, Askim  Sisjön, Göteborgs kommun, bild 3

Knapebacken 7

Lägenhet
Askim Sisjön, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 795 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/4
4 262 kr/mån
49 934 kr/m²

Varmt välkomna till en unik bostad med attraktiv planlösning, högt i tak och en härlig uteplats i söderläge samt balkong! Bostaden håller en hög standard med påkostade materialval. Enhetliga ytskikt och vitlaserad ekparkett är genomgående i hela bostaden. Stora fönsterpartier med fönsterbänkar i i polerad kalksten bidrar till magiskt ljusinsläpp. I det kompletta och kvalitativa Marbodal köket finns det gott om förvaring, vitvaror från Siemens och naturlig plats för större middagssällskap vid fönsterpartierna. Två generösa sovrum med gott om plats för förvaring i form av garderober i samtliga rum samt klädkammare. Helkaklat badrum med vardagslyx såsom tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och badkar. En bostad som måste upplevas på plats, välkommen med din intresseanmälan! I attraktiva Askim, i västra Göteborg bor du i perfekt läge nära stad och natur ovanför Sisjöns handelsområde. På ett par minuter är du i Sandsjöbackas naturreservat som är mycket omtyckt och bjuder på långa cykel och vandringsleder och fantastiska naturupplevelser. Varma sommardagar kan du ta ett dopp vid Sisjöns badplats eller ta dig ner till Askimsbadet och njuta av härliga havsbad. På 20-25 min cyklar du in till Linnéplatsen där det erbjuds stort utbud av restauranger, caféer och butiker.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Transistorgatan 11, Järnbrott, Göteborgs kommun
Transistorgatan 11, Järnbrott, Göteborgs kommun, bild 2
Transistorgatan 11, Järnbrott, Göteborgs kommun, bild 3

Transistorgatan 11

Lägenhet
Järnbrott, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 275 000 kr
73 m²
3 rum
vån 5/5
3 441 kr/mån
44 863 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en bostad utöver det vanliga, en otroligt smakfull bostad med unika egenskaper! Varmt välkomna till denna förtrollande trea som erbjuder enastående komfort och stil. Bostaden präglas av enhetliga ytskikt med vitmålade väggar och vackert parkettgolv, vilket skapar en harmonisk och välkomnande atmosfär. Med en imponerande takhöjd på 4.4 meter i högsta punkt och belägen på femte våningen av fem möjliga, erbjuder denna bostad en känsla av rymd och exklusivitet. Det fullt utrustade köket från Myresjökök imponerar med gott om förvaringsutrymme och en naturlig plats för större middagssällskap vid fönsterpartierna. Här kan du njuta av måltider i en ljus och trevlig miljö. Balkongen är en oas av naturligt ljus och solsken, perfekt för att njuta av härliga dagar och vackra solnedgångar. Med sin oslagbara utsikt erbjuder den en fantastisk känsla av frihet och lugn. Dessutom kan du njuta av privatlivet utan att behöva oroa dig för insyn från grannar eller förbipasserande. Badrummet är helkaklat och erbjuder vardagslyx med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme för extra komfort och bekvämlighet. Denna bostad har låga avgifter och inkluderar Telia triple play i månadsavgiften, vilket ger tillgång till internet, tv och telefoni för enkel och smidig användning. Ännu ett stort plus är att förrådet tillhörande bostaden ligger på samma våningsplan. Bostaden är en tvåa enligt lägenhetsförteckning men disponeras som en trea idag med fördel. Detta är verkligen en bostad som måste upplevas på plats för att uppskattas fullt ut. Varmt välkommen på visning! Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Värslevägen 39, Askim, Göteborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00
Värslevägen 39, Askim, Göteborgs kommun, bild 2
Värslevägen 39, Askim, Göteborgs kommun, bild 3

Värslevägen 39

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 495 000 kr
88,9 m²
4 rum
vån 2/2
5 893 kr/mån
39 314 kr/m²

Välkommen till en toppenfin bostad som erbjuder ett boende med stora ytor och bekvämligheter på populära Värslevägen! Hela bostaden präglas av trendiga färgval och renoverat kök samt ytskikt. I det kompletta köket finns det gott om förvaring och naturlig plats för middagssällskap vid stora fönsterpartier. Läckert kök som går perfekt ihop med luckor i vitt, bänkskiva i grått och vitt kakel som stänkskydd satt i halvförband. Superfräscht badrum och gäst wc samt tvättavdelning. Denna bostad måste ses på plats för att uppskattas fullt ut. Välkommen att anmäla ditt intresse! Här bor ni på promenadavstånd till havet med båtliv, småbåtshamnar och flera härliga badplatser. Sandstrand och barnvänligt på Askimsbadet med sin fina pir, härliga klippor och strand på Hovåsbadet och en mindre strand, klippor och brygga på Marholmen. Packa cykelkorgen och ta en tur utefter den gamla Säröbanan ned mot Amundön, där finns det finns det gott om vikar och ytterligare badplatser. I närområdet finns även en bensinstation med en mindre verkstad och mini-livs, fiskbil öppen torsdag-lördag samt ett mycket populärt hembageri. Både Sisjöns köpcentrum och Högsbo 421 med apotek, mataffärer, stormarknader, blomsterhandel och Systembolag finns på cykelavstånd. Man kan även cykla in till city men det finns även mycket bra bussförbindelser, det tar ca 20 minuter in till Göteborgs nöjen. Gång- eller cykelavstånd även till simhall, gym och motionsanläggning. Till Frölunda Torg med dess stora utbud av shopping, caféer och restauranger mm tar man sig på några minuter.

  • Premium
  • Balkong
Bildradiogatan 2, Järnbrott, Göteborgs kommun
  • Mån 5 aug kl 16:00
Bildradiogatan 2, Järnbrott, Göteborgs kommun, bild 2
Bildradiogatan 2, Järnbrott, Göteborgs kommun, bild 3

Bildradiogatan 2

Lägenhet
Järnbrott, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 250 000 kr
24 m²
1 rum
vån 4,5/7
2 067 kr/mån
52 083 kr/m²

Välkommen till en komplett och välplanerad bostad med låg avgift i omtyckta Järnbrott! Nu finns chansen att förvärva en ljus och fräsch bostad med kvadratsmart planlösning där varje yta är optimalt planerad. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring i form av garderober. Enhetligt ljust golv och vita väggar löper i hela bostaden med undantag för hall och kök. Köket är modernt och löper i vita luckor med grått stänkskydd. Ljust helkaklat badrum utrustat med Wc, handfat och praktiskt dusch. I lugna och mysiga Järnbrott med en hel del klassisk 1950-tals arkitektur trivs alla från barnfamiljer till äldre och yngre par. Kommunikation är bra och här tar du dig smidigt vidare till andra delar av Göteborg. Än idag är Järnbrott faktiskt en liten stad i staden, där Radiotorget som stod klart 1954 fortfarande är navet. Här finns inte bara bageri, matbutik och apotek, du kan också gymma, köpa fredagsräkor eller besöka skönhetssalongen. Frölunda Torgs butiker nås på under snabbt med spårvagn/ buss och innerstans gator som Vallgatan och Magasinsgatan på ungefär en kvart. Här finns även närhet till Axelhuset, en given mötesplats för alla åldrar, komplett med bibliotek, fritidsgård och öppen förskola. Det är inga som helst problem att få det bästa av två världar i Järnbrott. Knyt på löparskorna eller pumpa däcken på mountainbiken för en uppfriskande tur i Änggårdsbergen eller Slottsskogen, här är det nära till båda. Det är inte heller långt till havets salta brus och ett dopp när andan faller på. Men när kvällen närmar sig låter kanske en värmande ramen eller läcker pasta lockande. Såväl restaurangstråken i Linné som de ambitiösa kvarterskrogarna vid Mariaplan nås på bara tio minuter.

  • Premium
  • Hiss
Topasgatan 83, Tynnered, Göteborgs kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00
Topasgatan 83, Tynnered, Göteborgs kommun, bild 2
Topasgatan 83, Tynnered, Göteborgs kommun, bild 3

Topasgatan 83

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 295 000 kr
91,9 m²
4 rum
vån 4/4
6 174 kr/mån
24 973 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en fräsch fyra på eftertraktade Topasgatan! Varmt välkomna till en välplanerad fyra på våning 4/4 (hiss finns) attraktiv planlösning samt balkong med utsikt. Komplett kök med stilrena detaljer samt gott om förvaring och naturlig plats för middagssällskap vid fönsterpartiet. Välkomnande hall med garderob längs hela väggen samt renoverad gäst wc. Högt läge med vidsträckt utsikt utan insyn! - I avgiften ingår värme, va och fiber! Gångavstånd till både Frölunda Torg shoppingcenter och till härliga havsbad. Goda kommunikationer och nära spårvagn. Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser samt omtyckt och stabil förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård

  • Premium
  • Hiss
Önneredsvägen 110, Önnered, Göteborgs kommun
Önneredsvägen 110, Önnered, Göteborgs kommun, bild 2
Önneredsvägen 110, Önnered, Göteborgs kommun, bild 3

Önneredsvägen 110

Lägenhet
Önnered, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 895 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/4
3 332 kr/mån
62 935 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en välplanerad tvåa med stor balkong och promenadavstånd till salta bad! Inredd med tidlös design för er som vill ha det lilla extra. Bostaden är nyproducerad (2020) och erbjuder ett boende med hög kvalitet. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt smakfullt kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den generösa balkongen. Generöst sovrum med gott om plats för förvaring i form av garderober. Kök från Vedum med kvalitativa vitvaror och stilrent badrum med vardagslyx såsom golvvärme, handdukstork samt kombimaskin! Önnered är ett trivsamt område att bo och växa upp i. Lugnt och mycket populärt med bara ca 15 minuters promenad till havsbad. Önnered är en mycket attraktiv stadsdel med flera fina badplatser med både sandstrand och klippor runtomkring. Ganlet, Fiskebäck, Näset med Möttvik, Smithska Udden och Rörvik. Det är bara att välja. Nära till Nya Frölunda torg med dess stora utbud av ca 200 butiker, många caféer, restauranger och Frölunda Kulturhus. Naturreservatet Välen finns också på gångavstånd. Härlig natur med tre utsiktsvänliga bergsknallar, tre forntidsrösen, lummiga ek- och lövskogar, betesängar med nötkreatur och en av Göteborgs bästa utsiktsplatser för den som vill skåda fågel. Gångavstånd till Hemköp och till ICA Supermarket i Åkered där det även finns fiskhandel.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Topasgatan 71, null, Göteborgs kommun

Topasgatan 71

Lägenhet
Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 850 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2
4 877 kr/mån
25 694 kr/m²

Två trappor upp finner du denna fina trea med renoverat kök och fina ytskikt ! Väldisponerad trevlig planlösning med härliga sociala ytor och gott om förvaring. Fönster åt två håll som gör att lägenheten känns ljus och luftig. Rymligt vardagsrum med strömbrytare med dimmer. Gott om plats för familj och vänner att spendera tid tillsammans. Lägenheten förlängs av den inglasade balkongen. Trevligt renoverat kök med stora fönster och plats för middagsgäster. Kök, badrum och golv renoverades 2015. Genomgående i hela lägenheten är de ljusa fina väggarna målade i vit färg! Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser i en omtyckt och stabil förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Efter jobbet kan du slänga badkläderna i väskan och rulla ner till havet för ett dopp en härlig sommardag, en vardagslyx! Det är också nära till shopping på Frölunda Torg. Välkommen att trivas!

  • Balkong
Beryllgatan 19, null, Göteborgs kommun

Beryllgatan 19

Lägenhet
Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 195 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 517 kr/mån
32 519 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och trivsamma lägenhet med bekvämligheter och en härlig balkong, belägen högst upp på populära Beryllgatan. Lägenheten har ett fräscht kök med gott om förvaringsutrymme och ett stilrent, helkaklat badrum med vädringsfönster. I det härliga sovrummet finns plats för en dubbelsäng och generöst med förvaring i form av platsbyggda garderober. Det stora vardagsrummet, med flera fönster, ger en härlig naturlig ljusinsläpp. Från köket når du den trevliga balkongen och bostaden ligger ostörd och insynsskyddat. - I avgiften ingår värme, kallvatten och kabel-TV samt en p-plats. På området finns trevliga gröna innergårdar med lekplatser och vackra blomsterarrangemang. Det finns skolor och förskolor i närheten, och det tar bara några minuter att gå till närmaste busshållplats. Resan in till city tar endast 12 minuter med kollektivtrafik. Det är även lätt att cykla till flera fina badplatser och båthamnar i närheten. Området har ett optimalt läge mellan stad och hav. Frölunda Torg, med över 200 butiker och alla tänkbara bekvämligheter, ligger bara en kort promenad bort.

  • Balkong
Munspelsgatan 26, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Munspelsgatan 26, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Munspelsgatan 26, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Munspelsgatan 26

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
2 095 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/7
4 328 kr/mån
41 078 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska, nyproducerade tvåa från 2020 som erbjuder allt du kan tänkas behöva för en bekväm och stilfull tillvaro! Med stilrena materialval och en smart planlösning välkomnas du in i en ljus och modern atmosfär. Köket, designat av Marbodal och utrustat med elegant utrustning från Siemens, är en dröm för matlagning och sociala stunder. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en luftig känsla och en perfekt plats för umgänge samt med möjlighet till att stänga igen genom snyggt och praktiskt skjutsystem. Från vardagsrummet tar du dig ut till den generösa balkongen med gott om plats för möblering. Sovrummet är rymligt och välkomnande med gott om plats för en dubbelsäng och tillhörande möblemang samt platsbyggd garderob. Badrummet är stort och fräscht, med vardagslyx som kombimaskin för extra bekvämlighet i vardagen. Denna bostad måste helt enkelt upplevas på plats för att förstå dess fulla potential och charm. Varmt välkommen på visning, detta är ett hem du inte vill missa! - Som medlem i Brf Strandsnäckan har du möjlighet att nyttja föreningens samlingslokal/övernattningslägenhet, gym, bastu samt hyra garage! Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bildradiogatan 8B, Järnbrott, Göteborgs kommun

Bildradiogatan 8B

Lägenhet
Järnbrott, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 795 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3/4
3 082 kr/mån
52 794 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en optimalt planerad och nyproducerad etta med stor balkong på vån 3/4 i härligt västerläge! Välkommen till en komplett bostad med högkvalitativa materialval i attraktiva Järnbrott! Välkomnande hall med gott om plats för avhängning i form av stor skjutdörrsgarderob samt enhetliga ytskikt med beigemålade väggar samt vacker vitlaserad askparkett genomgående i hela bostaden. Komplett kök från Marbodal med rostfria vitvaror, integrerad kyl&frys samt diskmaskin och luckor i beige som passar snyggt med den ljusa bänkskivan. Stilrent helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och ljus klinker på golvet och passande ljus fog samt vardagslyx med dimbara spotlights, tvättmaskin och extra tillval med bytt större takdusch. Till bostaden hör vindsförråd samt garage finns under byggnaden. - I avgiften ingår Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100) Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt två kilometer bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Närhet till såväl Ruddalens mysiga naturstigar och idrottsanläggning som Frölunda Torgs otroliga utbud av affärer bara promenadväg bort. Goda kommunikationer alldeles nära som tar dig till Högsbo och magiska Änggårdsbergen på 4 minuter eller vidare till Linnéplatsen på endast 9 minuter.

  • Balkong
  • Hiss
Önneredsvägen 112, Önnered, Göteborgs kommun

Önneredsvägen 112

Lägenhet
Önnered, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 395 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/4
5 152 kr/mån
49 203 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en välplanerad trea med stor balkong och promenadavstånd till salta bad! Inredd med tidlös design för er som vill ha det lilla extra. Bostaden är nyproducerad (2020) och erbjuder ett boende med hög kvalitet. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Två generösa sovrum med gott om plats för förvaring i platsbyggda garderober i master bedrom. Kök från Vedum som löper i vitt med matchande vitvaror och stilrent badrum med vardagslyx såsom golvvärme, handdukstork samt tvättmaskin & torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan! Önnered är ett trivsamt område att bo och växa upp i. Lugnt och mycket populärt med bara ca 15 minuters promenad till havsbad. Önnered är en mycket attraktiv stadsdel med flera fina badplatser med både sandstrand och klippor runtomkring. Ganlet, Fiskebäck, Näset med Möttvik, Smithska Udden och Rörvik. Det är bara att välja. Nära till Nya Frölunda torg med dess stora utbud av ca 200 butiker, många caféer, restauranger och Frölunda Kulturhus. Naturreservatet Välen finns också på gångavstånd. Härlig natur med tre utsiktsvänliga bergsknallar, tre forntidsrösen, lummiga ek- och lövskogar, betesängar med nötkreatur och en av Göteborgs bästa utsiktsplatser för den som vill skåda fågel. Gångavstånd till Hemköp och till ICA Supermarket i Åkered där det även finns fiskhandel. Välkommen att trivas!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 11