Mäklare Filip Bahno

Filip Bahno

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Turkosgatan 5, null, Göteborgs kommun
 • Mån 6 feb kl 17:00

Turkosgatan 5

Lägenhet
Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster

1 995 000 kr

74 m²

3 rum

4 570 kr/mån

26 959 kr/m²

Äntligen kan vi presentera en välplanerad trea med stor uteplats samt inglasad balkong och nyrenoverat badrum! Här bor du i en välskött och omtyckt förening på populära Turkosgatan med grönskande gårdar och närhet in till både stan och ut till havet. Lägenheten bjuder bland annat på två rymliga sovrum och ett vardagsrum med gott om ljusinsläpp samt utgång till den härliga inglasade balkongen samt utgång till den stora uteplatsen från köket. Fräscht badrum som renoverades 2021 samt vardagslyx med tvättmaskin. - I avgiften ingår värme, VA, bredband, digital-tv, ip-telefoni och parkeringsplats. Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser samt omtyckt och stabil HSB förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Lergöksgatan 19, null, Göteborgs kommun

Lergöksgatan 19

Lägenhet
Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster

2 150 000 kr

52 m²

2 rum

3 785 kr/mån

41 346 kr/m²

Med härligt läge, stilrena materialval och generöst med ljusinsläpp finns denna fantastiska tvåa, nyproducerad 2016! Här erbjuds ett smakfullt kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den generösa balkongen. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, mindre möblemang samt lyxig klädkammaren. Utöver klädkammaren i sovrummet finner vi ytterligare ett förrådsutrymme med goda förvaringsmöjligheter. Stort och fräscht badrum med vardagslyx såsom handdukstork, golvvärme, spotlights samt tvättmaskin & torktumlare! - I avgiften ingår TV, bredband, telefoni, VA och värme! Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt en kilometer bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

 • Balkong
 • Hiss
Turkosgatan 30, null, Göteborgs kommun

Turkosgatan 30

Lägenhet
Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster

2 095 000 kr

77,8 m²

3 rum

4 752 kr/mån

26 928 kr/m²

Varmt välkomna till en renoverad trea med stilrena materialval och attraktiv planlösning. Bostaden är väldigt ljus och belägen på våning 1/3! Välkomnande och luftig hall med fint och praktisk klinker på golvet. Gott om plats för avhängning och förvaring i garderoben med skjutdörrar. I det kompletta köket finns det rikligt med förvaring och inbyggd ugn & mikro på bekväm höjd. Snyggt matchande bänkskiva och stänkskydd i sten samt naturlig plats för middagssällskap vid stora fönsterpartier. Två generösa sovrum med gott om plats för garderober, ena sovrummet med garderob längs hela väggen. Modernt och fräscht helkaklat badrum i tidlösa färgval med vardagslyx såsom tvättmaskin & torktumlare. Stort vardagsrum med plats för såväl matbord som sektionssoffa. Rummets stora fönster bjuder på härlig naturligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås lägenhetens guldkorn, den stora och mysiga balkong som är vänd mot härligt västerläge. - I avgiften ingår värme, VA, bredband, digital-tv, ip-telefoni och parkeringsplats. Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser samt omtyckt och stabil HSB förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

 • Plus
 • Balkong
Topasgatan 87, Tynnered, Göteborgs kommun
 • Mån 6 feb kl 18:00

Topasgatan 87

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster

1 895 000 kr

70 m²

3 rum

4 313 kr/mån

27 071 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en fräsch trea på vån 2/3! Varmt välkomna till en välplanerad trea på våning 2/3 med stilrena materialval och attraktiv planlösning samt inglasad balkong. Praktisk klinker i hall och kök samt fint parkettgolv i övriga rum. Komplett kök med gott om förvaring, kyl&frys i fullhöjd och naturlig plats för middagssällskap vid fönsterpartiet. Två generösa sovrum med gott om plats för förvaring med hel garderobsvägg i större rummet. Stort badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare, dusch och torkskåp samt skiljedörr mot gäst wc. Från sovrummet nås lägenhetens guldkorn, den mysiga och inglasade balkongen. - I avgiften ingår bredband, VA och värme! Gångavstånd till både Frölunda Torg shoppingcenter och till härliga havsbad. Goda kommunikationer och nära spårvagn. Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser samt omtyckt och stabil förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

 • Plus
 • Balkong
Aroniagatan 9, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
 • Tis 7 feb

Aroniagatan 9

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster

2 995 000 kr

72 m²

3 rum

4 944 kr/mån

41 597 kr/m²

Välkommen till en mycket trivsam och välplanerad bostad med stor uteplats, nyproducerad i lummiga Kastanjedalen och inflyttningsklar Q1-Q2 2023! Svanenmärkt kvalitétsbygge med solceller på taket och stor uteplats att nyttja. Bostaden erbjuder ett komplett kök med rostfria vitvaror och stilrent badrum med vardagslyx såsom tvättmaskin och torktumlare! Rymligt och ljust sovrum med plats för dubbelsäng och platsbyggd förvaring. Även i det andra rummet erbjuds goda ytor, plats för mindre säng samt skrivbord. Den lyxig klädkammare nås från hallen. Genomgående mattlackad ekparkett och vita väggar skapar ett enhetligt hem att trivas i. För mer info och bilder, klicka gärna in på byggherrens hemsida: https://www.jm.se/vastra-gotaland-lan/goteborg-kommun/vastra-frolunda/sticklingen/ - I avgiften ingår värme och Triple play (Bredband, Tv och ip-telefoni) Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt en kilometer bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Till bostaden hör ett källarförråd.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 5