Brf Glimmervyn Norra

Breared, Varberg Se på karta

2 155 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61,5 m²
Förening
BRF Glimmervyn Norra
Om föreningen
Avgift
3 229 kr/mån
Pris/m²
35 041 kr/m²
Nyproduktion 

Med sina mörka väggar och med solen spelande i det fasetterade glasfasaden, reser sig Glimmervyn som ett grafiskt utropstecken. Den högsta bostadsrättsförening som någonsin planerats i Varberg!

Här erbjuds ett prisvärt och väl genomtänkt boende med kvalitativa materialval och en design som håller genom åren. Innergården är omsorgsfullt planerad med plats för både avkoppling och lek. I det gemensamma gårdshuset finns ett kök som kan användas för fester samt en övernattningslägenhet för gäster. I orangeriet njuter man av att vara ”ute” även när vädret är sämre. Bilen parkeras smidigt i garaget under fastigheten. En kort promenad från fastigheten väntar butiker och service - allt för en bekväm vardag.

Arkitekten Annelie Drackner från Tengbom berättar:
"De vinklade balkongerna har dels en praktisk funktion men även en estetisk. Balkongen sträcker sig över hela lägenhetens längd vilket ger en lite lyxig semesterkänsla. Balkongens utformning ger även möjlighet till en annan vinkel mot utsikten, men sen kommer även ljuset att brytas i de helglasade balkongräckena så som solen glittrar i havsytan i Apelviken."

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Varberg