Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Angelina Birgerson

Angelina Birgerson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vallavägen 7A, Väröbacka, Varbergs kommun
  • Tis 14 maj kl 18:00
Vallavägen 7A, Väröbacka, Varbergs kommun, bild 2
Vallavägen 7A, Väröbacka, Varbergs kommun, bild 3

Vallavägen 7A

Lägenhet
Väröbacka, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
1 750 000 kr
66,4 m²
2 rum
5 720 kr/mån
26 355 kr/m²

Här lever du med enkelheten att bo i en lägenhet och får dessutom friheten att koppla av i inglasat uterum och en egen trädgård med altandäck i skönt solläge. Denna trivsamma bostad har ett fint läge i området och är fördelad på två plan. Den öppna planlösningen på nedre plan i kombination med tak upp i nock ger en luftig känsla. I vardagsrummet har du stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp. Övervåningen är avdelad och man får två sovrum i bra storlek. I anslutning till lägenheten ligger ett fristående förråd. Parkering ingår i månadsavgiften. I Väröbacka bor man med närhet till skola, förskola och livsmedelsbutik. Närheten till motorvägspåfart och det geografiska läget ger bra pendlingsmöjligheter till Göteborg och Kungsbacka. Dessutom finns det bra bussförbindelser till Varbergs centrum.

  • Premium
  • Uteplats
Ulvatorp 4, Veddige, Varbergs kommun
  • Idag kl 10:40
Ulvatorp 4, Veddige, Varbergs kommun, bild 2
Ulvatorp 4, Veddige, Varbergs kommun, bild 3

Ulvatorp 4

Villa
Veddige, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
5 350 000 kr
148 m²
6 rum
2 828 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hem med naturskönt läge vid skogsbrynet och med en magisk utsikt! Här uppe på höjden kan du njuta av ett härligt sydvästläge och panoramautsikt över det vackra landskapet. Läget är perfekt för dig som älskar naturen och vill ha tillgång till fantastiska promenadstråk, dessa stråk hittar du precis intill vid Skvaltkvarnarna. Lantligt läge men du tar dig till Göteborg på ca 50 minuter. Denna underbara fastighet har varit i samma familjs ägo sedan det byggdes 1967 och under åren har den genomgått flera förbättringar och utbyggnader. År 2019 genomgick fastigheten en totalrenovering och erbjuder nu moderna bekvämligheter och generösa ytor. Här finner du ett rymligt kök med matplats med tak upp i nock, vardagsrum med järnkamin, ett mysigt allrum, tre sovrum och ett extra sovrum uppe på loftet. Det finns även ett stilrent badrum, en separat toalett och en praktisk tvättstuga med egen entré. Som en extra bonus finns det ett charmigt gästhus på ca 50 kvadratmeter med villastandard. Entréplanet erbjuder en öppen planlösning med klinkergolv och golvvärme. Taket är öppet upp till nock och ger en härlig rymd. Via en spiraltrappa nås ett mysigt sovloft där dina gäster kan njuta av sin vistelse. Utanför gästhuset finns ett härligt altandäck där man kan koppla av och njuta av den underbara utsikten. För den trädgårdsälskande finns det ett växthus från Willab Garden där du kan odla dina egna blommor och grönsaker eller bara ha de som ett extra ställe att umgås på. Utöver det finns det ett uthus och ett garage/verkstad med ett loft vilket ger gott om utrymme för förvaring och hobbyprojekt. Trädgården är en fröjd att vistas i, här finns både fin växtlighet och berg i dagen. Detta är en unik möjlighet att bo med vacker natur och fantastisk utsikt vart du än tittar. Med bekvämligheter som bergvärme, fiber och generösa ytor är det här det perfekta hemmet för dig och din familj. Plejd finns installerat för smart belysning och komfortsystem. Missa inte chansen att upptäcka allt som denna underbara fastighet har att erbjuda!

  • Premium
  • Uteplats
Solbadsvägen 49G, Apelviken, Varbergs kommun
Solbadsvägen 49G, Apelviken, Varbergs kommun, bild 2
Solbadsvägen 49G, Apelviken, Varbergs kommun, bild 3

Solbadsvägen 49G

Fritidshus
Apelviken, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
4 250 000 kr
41 m²
2 rum

Ett perfekt ställe för att koppla av från storstadens brus och stress. Denna charmiga stugan rymmer vardagsrum, kök, badrum, sovrum och sovloft. Därtill finns friggebod med extra sovplatser. Härlig altan med soligt läge och havsutsikt. Högt upp med anslutning till tomten finns en utsiktsplats med en liten bänk där du kan sitta och njuta av den vidsträckta utsikten över havet. Bo endast en kort promenad från Apelvikens härliga sandstrand och trevliga restauranger. Närhet till Breared med bl a Coop, systembolag och apotek. Vill man ha fysisk aktivitet så finns träningslokal, padelhall och skatepark. Via den vackra strandpromenaden tar du dig enkelt in till centrum. Det här är den perfekta platsen att tillbringa dina lediga dagar på! Missa inte chansen att uppleva allt som denna stuga och dess omgivningar har att erbjuda.

  • Premium
  • Balkong
Blixtorp 73A, Hunnestad, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 13 maj kl 15:00
Blixtorp 73A, Hunnestad, Varbergs kommun, bild 2
Blixtorp 73A, Hunnestad, Varbergs kommun, bild 3

Blixtorp 73A

Villa
Hunnestad, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
4 595 000 kr
246 + 10 m²
8 rum
1 564 m² tomt

Upptäck drömbostaden i natursköna Hunnestad! Denna rymliga enplansvilla om hela 246 kvm är det perfekta hemmet för såväl den lilla som stora familjen. Vad som gör detta hem ännu mer speciellt är möjligheten att dela av en separat lägenhet om dryga 70 kvm för uthyrning eller gäster. Perfekt för dig som önskar en extra inkomstkälla. Bostadens optimala planlösning erbjuder fint ljusinsläpp och stor rymd med generösa sociala ytor mellan kök och vardagsrum. En perfekt plats att samla vänner och familj för mysiga kvällar eller festliga tillfällen. Här finns gott om utrymme med fem sovrum samt två badrum och en extra toalett för bekvämlighetens skull. Med bostadens lantliga läge kan du njuta av vackra vyer över kringliggande natur, samtidigt som du har bekväm access till staden med endast ca 10 minuters bilresa. Detta är verkligen den perfekta kombinationen av avskildhet och närhet till allt du behöver. I Hunnestad bor du även med närhet till bland annat matbutik, skola, förskola.

  • Premium
  • Uteplats
Norra vägen 35, Centrum, Varbergs kommun
Norra vägen 35, Centrum, Varbergs kommun, bild 2
Norra vägen 35, Centrum, Varbergs kommun, bild 3

Norra vägen 35

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
3 750 000 kr
84,3 m²
3 rum
vån 3/6
6 168 kr/mån
44 484 kr/m²

Välkommen till en härlig bostad som kombinerar stil, komfort och bekvämlighet. Med byggår 2022 så är denna lägenheten fortfarande i nyskick. Här finns två sovrum i bra storlek med gott om förvaring. Utöver badrum med tvättavdelning finns även en gästtoalett. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök gör det enkelt att trivas och umgås med familj och vänner. Genom de generösa fönstren flödar det in naturligt ljus som skapar en härlig känsla i rummet. Utvändigt finns en generös balkong med tak där man får skön sol under eftermiddag och kväll. Denna bostad har ett strategiskt läge med närhet till tågstationen vilket erbjuder utmärkta pendlingsmöjligheter. Dessutom är du endast en kort promenad från Varbergs centrumkärna och allt som staden har att erbjuda.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Karlbergsvägen 11, Karlberg, Varbergs kommun
  • Ons 15 maj kl 17:00
Karlbergsvägen 11, Karlberg, Varbergs kommun, bild 2
Karlbergsvägen 11, Karlberg, Varbergs kommun, bild 3

Karlbergsvägen 11

Villa
Karlberg, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
4 700 000 kr
158 + 22 m²
5 rum
573 m² tomt

Söker du en rymlig villa på Karlberg? Välkommen till denna trivsamma enplansvilla om 158 + 22 kvm. Här finns gott om plats för familj och vänner både inomhus och utomhus. Trädgården är lättskött med generöst altandäck på baksidan med insynsskyddat läge. Här finns även en stor odlingslåda för dig med gröna fingrar. På framsidan av huset hittar du en uteplats med pergola. Invändigt finns ett rymligt kök med utgång till ett härligt uterum som blir en fin extra sällskapsyta. Därifrån finns skjutdörrar ut till altanen. Vardagsrummet har en braskamin som skapar en inbjudande atmosfär. Tre sovrum, en gästtoalett och ett stort badrum. En extra fördel med detta hem är det vidbyggda garaget med en tillbyggd del med flexibel användning; passar utmärkt som tonårsrum, hemmagym eller kontor. Här kan du skapa ditt eget personliga utrymme och låta din kreativitet flöda!

  • Premium
  • Uteplats
Brearedsvägen 98 lgh 1202, Breared, Varbergs kommun

Brearedsvägen 98 lgh 1202

Lägenhet
Breared, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 995 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 3/12
4 487 kr/mån
38 645 kr/m²

På tredje våning finns denna härliga gavellägenhet med två balkonger varav den ena har både en öppen del samt en inglasad del. Vintertid erbjuds en havsglimt! Bostaden fördelar sig över ett stilrent kök från Marbodal i öppen planlösning till vardagsrum och matplats, badrum med tvättavdelning samt två sovrum. Från det större sovrummet nås klädkammare med bra ytor för förvaring. I det gemensamma gårdshuset finns ett kök som kan användas för fester samt en övernattningslägenhet för gäster. I orangeriet njuter man av att vara ”ute” även när vädret är sämre. Bilen parkeras smidigt i garaget under fastigheten. Härifrån tar du hissen direkt från bilen upp till ditt våningsplan. På källarplan finns också ett förråd som tillhör lägenheten. I närheten väntar butiker och service, allt för en bekväm vardag. Dessutom finns Apelviken och strandpromenaden bara en kort promenad bort. Arkitekten Annelie Drackner från Tengbom berättar: "De vinklade balkongerna har dels en praktisk funktion men även en estetisk. Balkongen sträcker sig över hela lägenhetens längd vilket ger en lite lyxig semesterkänsla. Balkongens utformning ger även möjlighet till en annan vinkel mot utsikten, men sen kommer även ljuset att brytas i de helglasade balkongräckena så som solen glittrar i havsytan i Apelviken."

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kyrkogårdsvägen 3D (1402), Oskarsdal, Varbergs kommun

Kyrkogårdsvägen 3D (1402)

Lägenhet
Oskarsdal, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 947 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/6
3 923 kr/mån
54 574 kr/m²

INFLYTTNINGSKLART! Denna lägenhet har en mycket spännande planlösning där vinklarna skapar ett rymligt kök och vardagsrum. Sovrummet är generöst med plats för både dubbelsäng, skrivbord och garderober. Balkongens väggar ger en privat och skyddad uteplats som verkligen ger möjlighet att skapa ett extra rum i fint västerläge med kvällssol. Tillval för 105 600 kr tillkommer utöver angivet pris. I projektet finns fler lediga lägenheter, välkommen att kontakta ansvarig mäklare Angelina Birgerson tel 0760-811818 för att få mer information om dessa.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Kullagård 3, Veddige, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kullagård 3

Villa
Veddige, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
3 800 000 kr
140 + 39 m²
5 rum
2 982 m² tomt

Intill Viskan i natursköna Kullagård finns denna enplansvilla från Onsalavillan med vidbyggt garage. Den välplanerade planlösningen innehåller kök, fyra sovrum, badrum, toalett, tvättstuga samt vardagsrum med kakelugn som ger en skön atmosfär och värme till hemmet. Tomten om 2982 kvm ger gott om utrymme för lek och avkoppling utomhus. Här kan du förverkliga dina trädgårdsdrömmar! Nästan granne finns Kullagårdens Glutenfria Stenugnsbageri, ett underbart ställe att planera in ett besök på i samband med visningen. Omgivningen erbjuder en naturskön miljö med utsiktsplats och möjlighet till avkopplande promenader längs Viskan. Direkt närhet till Veddige centrum med alla dess bekvämligheter såsom förskola, skola, mataffär, vårdcentral, simhall, ishall och tågstation.

Kyrkogårdsvägen 3C (1202), Oskarsdal, Varbergs kommun

Kyrkogårdsvägen 3C (1202)

Lägenhet
Oskarsdal, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
3 721 500 kr
74 m²
3 rum
vån 3
5 376 kr/mån
50 291 kr/m²

En smakfullt inredd bostad med stor balkong om 14 kvm i västerläge. Här har du möjlighet att flytta in i ett helt nytt boende redan i maj månad. I kvarteret Tärnan lever du i harmoni – med naturen, havet och staden. Allt ligger nära! I föreningen kommer det att finnas en gemensamhetslokal som ger möjlighet till trevligt umgänge med släkt och vänner. Det kommer också att finnas en övernattningslägenhet som gör det enkelt för dina gäster att stanna över natten. Dessutom finns en gemensam takterrass med magisk utsikt mot havet, centrum och fästningen. Kostnad för tillval tillkommer med 84 750 kr. Observera att alla bilder är illustrationer av projektet och inte specifika för just denna lägenhet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Gårdsåkersvägen 38, lgh 1103, Tvååker, Varbergs kommun

Gårdsåkersvägen 38, lgh 1103

Lägenhet
Tvååker, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
1 775 000 kr
59,9 m²
2 rum
vån 2/2
3 045 kr/mån
29 633 kr/m²

Denna härliga lägenhet erbjuder dig en genomgående hög standard med smakfullt HTH-kök och en harmonisk beige färgsättning på alla väggar vilket ger en lugn och behaglig atmosfär. Köket har en öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Du kan laga mat samtidigt som du umgås med familj och vänner. Sommardagarna blir extra njutbara på den stora balkongen under tak. Här kan du njuta av frisk luft och trevliga stunder medan du skyddas från väder och vind. I det rymliga sovrummet finns även en praktisk klädkammare som erbjuder gott om förvaringsutrymme eller kan användas som ett extra rum. Till lägenheten hör även ett förråd och det finns möjlighet att hyra parkeringsplats till en låg kostnad. Månadsavgiften är förmånlig och föreningens byggnader har Energiklass B vilket ger möjlighet till Gröna bolånet med avdrag på 10 räntepunkter. Umgås och njut på föreningens härliga och lummiga innergård. Här finner du fina sittplatser och odlingslådor. Med busshållplats inom gångavstånd får du smidig kommunikation in till centrum. Upptäck lugnet på Stenen i Tvååker, inbäddad i en naturskön miljö med närhet till stadens bekvämligheter! Här kan du verkligen känna dig hemma från första stund!

  • Balkong
  • Energieffektiv
Kyrkogårdsvägen 5F (T6), Oskarsdal, Varbergs kommun

Kyrkogårdsvägen 5F (T6)

Radhus
Oskarsdal, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
7 295 000 kr
135 m²
5 rum
120 m² tomt

Välkommen till framtidens kvarter! I området Oskarsdal bygger Etikhus det nya kvarteret Tärnan och sju unika stadsradhus. Boytan om 135 kvadratmeter är välplanerad och bjuder på stora fönsterpartier. Inredningen är genomtänkt, tidlös och håller hög kvalitet i grundutförandet. Arkitekterna har tagit fram två stillinjer för stadsradhusens interiörer för dig att välja mellan. Alla har balkong mot kvarterets gemensamma innergård, takterrass med pergola och utekök samt uteplats med altan i söderläge. • Utvändigt ingår färdig finplanering av tomten i form av häck, plattsättning vid entrén samt altan i trä. Solceller på delar av taket. • Varje stadsradhus har två förråd, ett vid entrésida samt ett på takterrassen. • Parkeringsplats finns att hyra i garaget där det även kommer finnas möjlighet att ladda elbil. Tillgång till elbilspool. Inflyttning april 2024

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 12