Mäklare Angelina Birgerson

Angelina Birgerson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gårdshorn 23, Kungsäter, Varbergs kommun
 • Sön 17 mar kl 13:00

Gårdshorn 23

Villa
Kungsäter, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 250 000 kr
115 + 65 m²
5 rum
2 040 m² tomt

Välkommen till denna härliga 30-talsvilla, där charm och modernitet möts i en idyllisk miljö med vacker utsikt över sjön Fävren! För fiskeentusiaster finns det gyllene möjligheter att kasta linan i sjön och njuta av avkopplingen vid vattnet. I den välskötta och uppvuxna trädgården finns växthus, fruktträd och odlingsmöjligheter. Därtill finns ett rymligt uthus med garage, en isolerad verkstadsdel på ca 70 kvm och hönshus. Invändigt bjuder bostadshuset på ett kök som renoverades 2016 med utgång till den underbara altanen med sjöutsikt. Det helkaklade badrummet renoverades 2020. Här finns möjlighet till fyra sovrum om man önskar. I källaren finns tvättstuga, matkällare och förråd. Varmt välkommen med din intresseanmälan för denna lantliga pärla! Försäljningsstart planerad till mars.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Norra vägen 35, Centrum, Varbergs kommun
Norra vägen 35, Centrum, Varbergs kommun, bild 2
Norra vägen 35, Centrum, Varbergs kommun, bild 3

Norra vägen 35

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
3 750 000 kr
84,3 m²
3 rum
vån 3/6
6 168 kr/mån
44 484 kr/m²

SÄNKT PRIS! Välkommen till en härlig bostad som kombinerar stil, komfort och bekvämlighet. Med byggår 2022 så är denna lägenheten fortfarande i nyskick. Här finns två sovrum i bra storlek med gott om förvaring. Utöver badrum med tvättavdelning finns även en gästtoalett. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök gör det enkelt att trivas och umgås med familj och vänner. Genom de generösa fönstren flödar det in naturligt ljus som skapar en härlig känsla i rummet. Utvändigt finns en generös balkong med tak där man får skön sol under eftermiddag och kväll. Denna bostad har ett strategiskt läge med närhet till tågstationen vilket erbjuder utmärkta pendlingsmöjligheter. Dessutom är du endast en kort promenad från Varbergs centrumkärna och allt som staden har att erbjuda.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Karlbergsvägen 11, Karlberg, Varbergs kommun
 • Sön 10 mar kl 15:00
Karlbergsvägen 11, Karlberg, Varbergs kommun, bild 2
Karlbergsvägen 11, Karlberg, Varbergs kommun, bild 3

Karlbergsvägen 11

Villa
Karlberg, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
5 000 000 kr
158 + 22 m²
5 rum
573 m² tomt

Söker du en rymlig villa på Karlberg? Välkommen till denna trivsamma enplansvilla om 158 + 22 kvm. Här finns gott om plats för familj och vänner både inomhus och utomhus. Trädgården är lättskött med generöst altandäck på baksidan med insynsskyddat läge. Här finns även en stor odlingslåda för dig med gröna fingrar. På framsidan av huset hittar du en uteplats med pergola. Invändigt finns ett rymligt kök med utgång till ett härligt uterum som blir en fin extra sällskapsyta. Därifrån finns skjutdörrar ut till altanen. Vardagsrummet har en braskamin som skapar en inbjudande atmosfär. Tre sovrum, en gästtoalett och ett stort badrum. En extra fördel med detta hem är det vidbyggda garaget med en tillbyggd del med flexibel användning; passar utmärkt som tonårsrum, hemmagym eller kontor. Här kan du skapa ditt eget personliga utrymme och låta din kreativitet flöda!

 • Premium
 • Uteplats
Backagårdsvägen 3, Trönninge, Varbergs kommun
 • Sön 10 mar kl 13:00

Backagårdsvägen 3

Villa
Trönninge, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
4 800 000 kr
125 + 125 m²
4 rum
904 m² tomt

Uppe på höjden i Trönninge finns villan med social planlösning och en totalyta om 250 kvm och därtill ett härligt inglasat uterum. På entréplan finns tre sovrum, badrum, gästtoalett, rymligt kök och vardagsrum. I källaren finns de där önskvärda extraytorna innehållande garage, flera förråd, allrum, tvättstuga med torkrum samt en gillestuga som går att göra om till ytterligare ett sovrum. Utvändigt har man valt att göra allt lättskött och här finns två altaner belägna på varsin sida av huset där man kan njuta av solen från morgon till kväll. I Trönninge bor du i natursköna omgivningar med bra förbindelser in till stan. I direkt närhet finns flera förskolor och Trönninge skola med klasserna F-9. Cykelavstånd in till centrum, tågstationen och havet. Smidigt och lättillgängligt att ta sig ut till E6 för den som pendlar. Vill man ha mer natur så finns Rottnemossen och skogen med sina fina stigar bara lite längre uppför backen. Vintertid samlas grannfamiljerna för att åka skridskor på mossen och grilla korv.

 • Plus
 • Uteplats
Kyrkogårdsvägen 3C (C1202), Oskarsdal, Varbergs kommun

Kyrkogårdsvägen 3C (C1202)

Lägenhet
Oskarsdal, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
3 721 500 kr
74 m²
3 rum
vån 3
5 376 kr/mån
50 291 kr/m²

En smakfullt inredd bostad med stor balkong om 14 kvm i västerläge. Här har du möjlighet att flytta in i ett helt nytt boende redan i maj månad. I kvarteret Tärnan lever du i harmoni – med naturen, havet och staden. Allt ligger nära! I föreningen kommer det att finnas en gemensamhetslokal som ger möjlighet till trevligt umgänge med släkt och vänner. Det kommer också att finnas en övernattningslägenhet som gör det enkelt för dina gäster att stanna över natten. Dessutom finns en gemensam takterrass med magisk utsikt mot havet, centrum och fästningen. Kostnad för tillval tillkommer med tillval 84 750 kr. Observera att alla bilder är illustrationer av projektet och inte specifika för just denna lägenhet.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Sveagatan 40, Centrum, Varbergs kommun

Sveagatan 40

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 700 000 kr
59,7 m²
2 rum
vån 1/6
3 390 kr/mån
45 226 kr/m²

Mycket fräsch och stilren tvåa mitt i centrum med närhet till allt man kan önska sig. Trivsamt hem med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, generöst sovrum, helkaklat badrum och rymlig hall med klädkammare. Här bor man på markplan med en rymlig uteplats i skönt söderläge med glasparti som skydd. Önskar man glasa in hela uteplatsen så är det möjligt. Precis utanför finns fina växter, buskar och gräsyta som sköts av föreningen. Garaget nås direkt via hissen utanför dörren. Ett centralt boende med promenadavstånd till mataffär, torget, stationen, fästningen och fina badplatser. Hjärtligt välkommen till eftertraktade Lorensberg!

 • Uteplats
 • Hiss
Kyrkogårdsvägen 3D (D1406), Oskarsdal, Varbergs kommun
 • Borttagen före visning

Kyrkogårdsvägen 3D (D1406)

Lägenhet
Oskarsdal, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 756 000 kr
51 m²
2 rum
vån 5/6
3 705 kr/mån
54 039 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Kyrkogårdsvägen 5F (T6), Oskarsdal, Varbergs kommun

Kyrkogårdsvägen 5F (T6)

Radhus
Oskarsdal, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
7 295 000 kr
135 m²
5 rum
120 m² tomt

Välkommen till framtidens kvarter! I området Oskarsdal bygger Etikhus det nya kvarteret Tärnan och sju unika stadsradhus. Boytan om 135 kvadratmeter är välplanerad och bjuder på stora fönsterpartier. Inredningen är genomtänkt, tidlös och håller hög kvalitet i grundutförandet. Arkitekterna har tagit fram två stillinjer för stadsradhusens interiörer för dig att välja mellan. Alla har balkong mot kvarterets gemensamma innergård, takterrass med pergola och utekök samt uteplats med altan i söderläge. • Utvändigt ingår färdig finplanering av tomten i form av häck, plattsättning vid entrén samt altan i trä. Solceller på delar av taket. • Varje stadsradhus har två förråd, ett vid entrésida samt ett på takterrassen. • Parkeringsplats finns att hyra i garaget där det även kommer finnas möjlighet att ladda elbil. Tillgång till elbilspool. Inflyttning april 2024

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 8