Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Angelina Birgerson

Angelina Birgerson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra vägen 35, Centrum, Varbergs kommun
Norra vägen 35, Centrum, Varbergs kommun, bild 2
Norra vägen 35, Centrum, Varbergs kommun, bild 3

Norra vägen 35

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
3 750 000 kr
84,3 m²
3 rum
vån 3/6
6 168 kr/mån
44 484 kr/m²

Välkommen till en härlig bostad som kombinerar stil, komfort och bekvämlighet. Med byggår 2022 så är denna lägenheten fortfarande i nyskick. Här finns två sovrum i bra storlek med gott om förvaring. Utöver badrum med tvättavdelning finns även en gästtoalett. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök gör det enkelt att trivas och umgås med familj och vänner. Genom de generösa fönstren flödar det in naturligt ljus som skapar en härlig känsla i rummet. Utvändigt finns en generös balkong med tak där man får skön sol under eftermiddag och kväll. Bygglov för inglasning av balkongen är beviljat. Denna bostad har ett strategiskt läge med närhet till tågstationen vilket erbjuder utmärkta pendlingsmöjligheter. Dessutom är du endast en kort promenad från Varbergs centrumkärna och allt som staden har att erbjuda.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hjältaljunga 2, Kungsäter, Varbergs kommun

Hjältaljunga 2

Villa
Kungsäter, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
1 200 000 kr
65 + 63 m²
4 rum
3 456 m² tomt

Njut av det halländska inlandets vackra natur! Välkommen till en lantlig pärla på en generös tomt med sjöutsikt. Entréplan rymmer vardagsrum med braskamin, kök, två sovrum och ett renoverat badrum. I källaren finns tvättstuga och bra förvaringsytor. På tomten finns gäststuga och uthus. Ny trekammarbrunn med infiltrationsbädd (pågående arbete, kommer vara klart inom kort). Med en liten promenad når ni sjön Tolken där det går att ha en egen båt.

Kyrkogårdsvägen 3A (1204), Oskarsdal, Varbergs kommun

Kyrkogårdsvägen 3A (1204)

Lägenhet
Oskarsdal, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 456 500 kr
49 m²
2 rum
vån 3
3 559 kr/mån
50 133 kr/m²

Bli den första att flytta in i denna underbara lägenhet! Denna mycket moderna planlösning för tankarna till en hotellsvit. Den förlängda hallen får en central roll i lägenhets utformning och möjliggör mängder av smarta lösningar. Lägenheten har gott om förvaring, ett välplanerat kök, rymligt sovrum med skjutdörrar och ett lättmöblerat vardagsrum som leder ut till den stora balkongen om 9 kvm i soligt söderläge. Kostnad för tillval tillkommer med 44 370 kr. Digital visning finns under "dokument" Observera att alla bilder är illustrationer av projektet och inte specifika för just denna lägenhet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Södra Vägen 48 A, Söder, Varbergs kommun

Södra Vägen 48 A

Lägenhet
Söder, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
5 200 000 kr
83,3 m²
3 rum
vån 4/5
5 432 kr/mån
62 425 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska trea belägen i hjärtat av Söder! Denna bostad passar perfekt för den som söker det bekväma boendet med en touch av lyx. Med både havsutsikt och utsikt mot landmärket Kvarnen erbjuder denna lägenhet ett unikt och eftertraktat boende. Bostaden har en social planlösning som är perfekt för umgänge och trevliga stunder. De underbara fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en härlig atmosfär. Skjutpartier i både vardagsrum och sovrum med screenmarkiser suddar ut gränserna mellan ute och inne. Den inglasade balkongen blir en förlängning av ditt vardagsrum. Lägenheten har två sovrum, där det ena har en egen walk-in-closet samt ett privat badrum med tvättavdelning. Dessutom finns ytterligare ett badrum med gott om förvaring vilket underlättar för vardagens alla behov. Bostadsrättsföreningen är välskött och här finns en gemensam innergård utrustad med både gasol- och kolgrill – perfekt för sommarens grillkvällar. Till lägenheten hör även en egen parkeringsplats med elbilsladdning i garaget under huset, kostnaden är inkluderad i månadsavgiften. Extra förvaringsmöjligheter finns i ett uppvärmt förråd som tillhör bostaden.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lindhov 25, Bläshammar, Varbergs kommun

Lindhov 25

Villa
Bläshammar, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
3 300 000 kr
86 + 57 m²
4 rum
2 000 m² tomt

Välkommen till en charmig 1½-plansvilla med källare. Det lilla huset med stora möjligheter! Med en tomtyta på 2000 kvadratmeter finns det gott om utrymme för trädgårdsprojekt och utomhusaktiviteter. Invändigt erbjuds ett renoverat badrum, ny toalett samt fräscha ytskikt. På ovanvåningen finns möjlighet att ändra planlösningen om fler sovrum behövs. I källaren finns det bra extra ytor. Uppvärmning sker via luft/vattenvärmepump som installerades 2020. Fasaden målades 2022. Några minuter med bil och du är inne i Varbergs centrum, busshållplats finns strax utanför huset, skola och förskola finns på promenadavstånd. Villavagnen ingår ej i köpet men kan köpas till.

  • Uteplats
Fredsgatan 13, Centrum, Varbergs kommun
  • Mån 29 jul kl 10:00

Fredsgatan 13

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
3 800 000 kr
73,6 m²
3 rum
vån 4/5
5 286 kr/mån
51 630 kr/m²

Trivsam trea med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I skönt söderläge finns den rymliga balkongen med havsutsikt och markis. Bostaden har två sovrum varav det ena har en klädkammare. Med Fredsgatans centrala läge har du både havet och stadskärnan på promenadavstånd. Garage och förråd finns i källaren. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Porsmavägen 4, Veddige, Varbergs kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00

Porsmavägen 4

Villa
Veddige, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 495 000 kr
130 + 75 m²
5 rum
2 014 m² tomt

Bostadens yta fördelas på entréplan med hall, kök, matsal/sovrum, vardagsrum och badrum. Det övre planet rymmer tre sovrum i bra storlek, toalett samt en hall med utgång till balkong. I källaren finns tvättstuga och gott om ytor för förvaring. Huset har ett vattenburet system och värms upp via luft/vattenvärmepump, tak och fönster är bytta. På den stora tomten om drygt 2000 kvm finns ett uthus och en uppvuxen trädgård med gott om plats för lek och aktiviteter. Här finns flera fruktträd; äpple, plommon, körsbär och dessutom bra ytor för odling om man vill. Här bor man med närhet till grönområden, förskola, skola, vårdcentral, bank och mataffär. Goda pendlingsmöjligheter till Varberg, Göteborg och Borås. Varmt välkomna till visningen!

  • Plus
  • Balkong
Vallavägen 7A, Väröbacka, Varbergs kommun
Vallavägen 7A, Väröbacka, Varbergs kommun, bild 2
Vallavägen 7A, Väröbacka, Varbergs kommun, bild 3

Vallavägen 7A

Lägenhet
Väröbacka, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
1 750 000 kr
66,4 m²
2 rum
5 720 kr/mån
26 355 kr/m²

Här lever du med enkelheten att bo i en lägenhet och får dessutom friheten att koppla av i inglasat uterum och en egen trädgård med altandäck i skönt solläge. Denna trivsamma bostad har ett fint läge i området och är fördelad på två plan. Den öppna planlösningen på nedre plan i kombination med tak upp i nock ger en luftig känsla. I vardagsrummet har du stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp. Övervåningen är avdelad och man får två sovrum i bra storlek. I anslutning till lägenheten ligger ett fristående förråd. Parkering ingår i månadsavgiften. I Väröbacka bor man med närhet till skola, förskola och livsmedelsbutik. Närheten till motorvägspåfart och det geografiska läget ger bra pendlingsmöjligheter till Göteborg och Kungsbacka. Dessutom finns det bra bussförbindelser till Varbergs centrum.

  • Premium
  • Uteplats
Kyrkogårdsvägen 3D (1402), Oskarsdal, Varbergs kommun

Kyrkogårdsvägen 3D (1402)

Lägenhet
Oskarsdal, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
2 947 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/6
3 923 kr/mån
54 574 kr/m²

INFLYTTNINGSKLART! Denna lägenhet har en mycket spännande planlösning där vinklarna skapar ett rymligt kök och vardagsrum. Sovrummet är generöst med plats för både dubbelsäng, skrivbord och garderober. Balkongens väggar ger en privat och skyddad uteplats som verkligen ger möjlighet att skapa ett extra rum i fint västerläge med kvällssol. Tillval för 105 600 kr tillkommer utöver angivet pris. I projektet finns fler lediga lägenheter, välkommen att kontakta ansvarig mäklare Angelina Birgerson tel 0760-811818 för att få mer information om dessa.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Gårdsåkersvägen 38, lgh 1103, Tvååker, Varbergs kommun

Gårdsåkersvägen 38, lgh 1103

Lägenhet
Tvååker, Varbergs kommun
Fastighetsbyrån Varberg
1 775 000 kr
59,9 m²
2 rum
vån 2/2
3 045 kr/mån
29 633 kr/m²

Denna härliga lägenhet erbjuder dig en genomgående hög standard med smakfullt HTH-kök och en harmonisk beige färgsättning på alla väggar vilket ger en lugn och behaglig atmosfär. Köket har en öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Du kan laga mat samtidigt som du umgås med familj och vänner. Sommardagarna blir extra njutbara på den stora balkongen under tak. Här kan du njuta av frisk luft och trevliga stunder medan du skyddas från väder och vind. I det rymliga sovrummet finns även en praktisk klädkammare som erbjuder gott om förvaringsutrymme eller kan användas som ett extra rum. Till lägenheten hör även ett förråd och det finns möjlighet att hyra parkeringsplats till en låg kostnad. Månadsavgiften är förmånlig och föreningens byggnader har Energiklass B vilket ger möjlighet till Gröna bolånet med avdrag på 10 räntepunkter. Umgås och njut på föreningens härliga och lummiga innergård. Här finner du fina sittplatser och odlingslådor. Med busshållplats inom gångavstånd får du smidig kommunikation in till centrum. Upptäck lugnet på Stenen i Tvååker, inbäddad i en naturskön miljö med närhet till stadens bekvämligheter! Här kan du verkligen känna dig hemma från första stund!

  • Balkong
  • Energieffektiv

Visar alla 10