Fyrklöversgatan 15

Centrala Hisingen, Göteborg Karta & restider

2 415 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Välkommen till Kvillereds andra etapp Brf Kvillered 2 som byggs på Centrala Hisingen!

Här presenteras denna genomgående samt väl genomtänkta 2 r.o.k som disponerar sig över 55 m2 med en entrébalkong i härligt västerläge, perfekt för att avnjuta kvällarna med nära och kära! Bostaden präglas av modern arkitektur med ljusgrå väggar, 3-stavig ekparkettgolv pigmenterat i varma, jordiga nyanser med grå, steniga undertoner samt genomtänkta materialval för trendig boendemiljö som eluttag, strömbrytare, dörrhandtag samt hatthylla i svart.
I bostadens hall möts du av stora klinkerplattor i grått i modellen ”Ceppo di Gré Greige” som därefter övergår till den fina trestaviga ekparketten. Här finner du kapphylla för avhängning, tre garderober, linneskåp samt städskåp från Ballingslöv i solid ”peppargrå”-ton med dolda push-beslag.

Bostadens moderna disponerade ytor gör det enkelt att kunna vara flera i bostaden utan att det skall behöva kännas trångt. Bostadens sovrum samspelar med resterande del av bostaden med likadan 3-stavs ekparkett samt målade ljusgråa väggar.
Det moderna köket från Ballingslöv är utrustat med svart inbyggnadsugn, mikrovågsugn, induktionshäll, helintegrerad diskmaskin samt kyl och frys för maximal praktikalitet. Köksluckorna är i varmgrå kulör med dolda push-beslag. Ovanför den grå bänkskivan i laminat sitter stänkskydd av kaklet ”Ceppo di Gré Gerig” med ljusgrå fog.

Badrummet präglas av ett modernt intryck med oglaserat, mörkgrått klinkergolv av typen Grynna i måttet 300x300, inom duschväggarna i klarglas med svarta detaljer ligger mindre kakelplattor i 100x100 av samma modell. På väggarna sitter grått kakel i modellen Blast Grigio i måttet 296x595. Enhetligt följer den gråa kulören med i badrummets övriga delar som kommoden i antracitgrå med handfat och ovan sitter en inkaklad spegel med svart armatur.
Badrummet är även utrustat med handdukstork i svart samt kombimaskin med tvätt- och torkfunkttion för praktikalitet.
Till bostaden hör även ett vindsförråd för extra förvaring.

Med närhet till två busshållplatser, Wieselgrensgatan & Bjurslätts Torg tar du dig enkelt in till city på ca 15 minuter! I Kvillered får du alla fördelar som modern arkitektur innebär, med smarta planlösningar och praktiska detaljer. Alla lägenheter i Kvillered är välplanerade med hög standard och öppen planlösning, oavsett storlek. Lugna färger, genomtänkta detaljer och eleganta kontraster är utmärkande drag. Dessutom är det nära till promenadvänliga naturområden som Keillers park och Slätta Damm och inte är det långt till havet heller för den delen. Det mesta av det bästa helt enkelt!

För mer info gå in på http://www.boikvillered.se/bostad/brf-kvillered-2/

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
55 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 151 kr/mån
Pris/m²
43 909 kr/m²
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Fyrklöversgatan 15 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 415 000 kr
Avgift/månad
3 151 kr/mån

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

1 486
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 45 dagar sedan, den 9 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips

}