Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Barometergatan 7, Länsmansgården, Göteborgs kommun
 • Lör 30 sep kl 11:00

Barometergatan 7

Lägenhet
Länsmansgården, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 400 000 kr
121 m²
5 rum
vån 2/3
6 750 kr/mån
19 835 kr/m²

Drömmer du om ett rymligt och modernt boende med bra planlösning, ljusa rum och stor balkong? Då är detta lägenheten för dig! Här bor du i en välhållen bostadsrätt om 121 kvm, fördelat på 5 rum och kök. Lägenheten ligger på andra våningen i ett lugnt och trevligt område, med närhet till service, kommunikationer och natur. Denna planlösningen med två allrum gör det möjligt att bjuda hem vänner och familj på besök utan att det känns trångt och tack vare de stora fönsterpartierna så upplevs lägenheten mycket ljus och luftig. Det stilrena köket håller en hög standard och har gott om skåpsförvaring genom flertalet över- och underskåp. Vidare så har lägenheten två helkaklade badrum med en egen tvättavdelning, tre sovrum samt goda förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober och en stor klädkammare. På Barometergatan bor ni med bekvämt promenadavstånd till allt - restauranger, livsmedelsbutiker och utmärkta shoppingstråk. Området har bra kommunikationer och man behöver inte färdas långt för att ta sig till närmaste grönområde. Missa inte denna bostad – Kontakta fastighetsmäklaren för mer information!

 • Plus
 • Balkong
Vintervädersgatan 3, Göteborg, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 17:00
Vintervädersgatan 3, Göteborg, Göteborgs kommun, bild 2
Vintervädersgatan 3, Göteborg, Göteborgs kommun, bild 3

Vintervädersgatan 3

Lägenhet
Göteborg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 750 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/7
3 924 kr/mån
26 119 kr/m²

Denna fina trerumslägenhet erbjuder 67.1 kvadratmeter i renoverat och gott skick med ett utmärkt läge. Här erbjuds ni tre rum och kök med allt som behövs för att riktigt trivas. Ta chansen att flytta in i denna lägenhet där det inte finns några som helst måsten! Lägenheten utgörs av en praktisk och inbjudande hall med skjutdörrs garderob som innehar mycket goda förvaringsmöjligheter. Ett härligt, ljust och rymligt vardagsrum med generösa ytor, två trevliga sovrum, samt ett ljust modernt kök med tidlösa färgval, här ryms plats för matbord. Här finns även ett funktionellt och helkaklat badrum utrustat med badkar, badrumsskåp och kommod! På Vintervädersgatan bor ni med närhet till natur, skolor, förskolor och bra kommunikationer. Mycket trevlig gemenskap i huset där det bor många barnfamiljer. Anmäl ert intresse redan i dag och ring gärna för mer information! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sägengatan 67, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Sägengatan 67

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 995 000 kr
79,9 m²
3 rum
vån 3/3
5 296 kr/mån
24 969 kr/m²

Parkeringsplats ingår! Välkommen till denna hemtrevliga trerummare i populära HSB Brf Backa. Bostaden har ett fint läge i området med närhet till både grönområden och Selma Lagerlöfs Torg. Lägenheten har en mycket välplanerad och öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket. Bostaden upplevs ljust och luftigt tack vare de stora fönsterpartierna från två väderstreck och här finns plats för både soffgrupp och övrig möblemang. En väl tilltagen balkong som är placerad i söderläge mot innergården vilket gör det möjligt att njuta av solen under stora delar av dagen. Badrummet har genomgått stamrenovering (2017) och i samband med det totalrenoverades badrummet och håller en mycket god standard. Köket är fräscht och praktiskt utformat med plats för matbord åt middagsgästerna och bostadens två sovrum är lugnt belägna mot innergården. Lägenheten har även gott om förvaringsutrymmen i klädkammare och garderob samt källarförråd. I Hisings Backa bor du trevligt och bekvämt, med närhet till de centrala delarna av Göteborg. Här pågår nu byggnationer av det nya Selma Lagerlöfs Torg som ligger ett stenkast från bostaden. Totalt kommer det omfatta ca 500 nya bostäder. Här finns all service du behöver såsom mataffärer, butiker, restauranger och en av stans bästa fiskeaffärer. Även ett rikt utbud gällande ungdomsverksamheter och fritidsaktiviteter erbjuds i området. Bäckebols köpcentrum ligger i närområdet och erbjuder ett stort shoppingutbud såsom IKEA, COOP, Elgiganten och Systembolaget. Missa inte denna bostad. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Arves Marias Väg 7, Tuve, Göteborgs kommun

Arves Marias Väg 7

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
3 640 000 kr
89 m²
4 rum
vån 1/6
6 598 kr/mån
40 899 kr/m²

Här erbjuds nu 89 nya kvadratmetrar som fördelas på fyra rum och kök. Du får en balkong i söderläge samt en öppen loftgång med entré som vetter mot norr. Bostaden är mycket välplanerad där de tre sovrummen, badrummet samt en gästtoalett är placerade i nära anslutning till varandra, praktiskt separerade från vardagsrum och kök vilka möter varandra i en öppen planlösning. Härifrån nås även bostadens balkong. Badrummet är inrett med dusch, tvättmaskin och torktumlare. I hjärtat av Tuve i Göteborg skapar vi nu Brf Tuvebo Glashytta - fyrtiofem lägenheter med fokus på funktionalitet och socialt umgänge. Här skall finnas en bostad för alla, från den yteffektiva enrummaren till den rymliga fyran och flera valmöjligheter däremellan. Huset har balkonger i söderläge och loftgångar mot norr. Lägenheterna som ligger högst upp i huset kommer bjuda på något alldeles extra i form av egna takterrasser - också dessa mot söder. Hiss finns i huset och den tar dig från garageplan upp till alla våningsplan. Tuvebo Glashytta blir en naturlig förlängning av det redan byggda delarna av Kvarteret Tuvebo.  Om du väljer att köpa en bostad i här, får du inte bara en lägenhet. Vi har lyssnat på önskemål från egna och andras kunder och utformat ett kvarter med det lilla extra. Till exempel finns ett gårdshus för gemensamma aktiviteter, fester och möten, en gästlägenhet och en gemensam tvättstuga. Bor du här har du nära till busshållplats, affärer, skolor, restauranger och gym. Huset är miljömärkt med Svanen vilket ger hus med låg energianvändning och bra materialval, vilket är bra både för dig som bor här och för miljön i stort!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Arves Marias Väg 7, Tuve, Göteborgs kommun

Arves Marias Väg 7

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/6
4 077 kr/mån
47 182 kr/m²

Just nu bjuder vi dig som köper en tvårummare (54-55 m²) på månadsavgiften för hela första året! Här får du känslan av något helt nytt! En tvåa om 55 nybyggda kvadratmetrar med balkong i härligt söderläge. Entré nås via en loftgång i norrläge, där du välkomnas av en hall med goda förvaringsmöjligheter. Du kan glädjas över stora sociala ytor i en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, varifrån du når bostadens balkong. Lägenheten erbjuder även ett sovrum med god förvaring, ett badrum inrett med dusch och egna tvättmöjligheter samt ett rymligt lägenhetsförråd. I hjärtat av Tuve i Göteborg skapar vi nu Brf Tuvebo Glashytta - fyrtiofem lägenheter med fokus på funktionalitet och socialt umgänge. Här skall finnas en bostad för alla, från den yteffektiva enrummaren till den rymliga fyran och flera valmöjligheter däremellan. Huset har balkonger i söderläge och loftgångar mot norr. Lägenheterna som ligger högst upp i huset kommer bjuda på något alldeles extra i form av egna takterrasser - också dessa mot söder. Hiss finns i huset och den tar dig från garageplan upp till alla våningsplan. Tuvebo Glashytta blir en naturlig förlängning av det redan byggda delarna av Kvarteret Tuvebo.  Om du väljer att köpa en bostad i här, får du inte bara en lägenhet. Vi har lyssnat på önskemål från egna och andras kunder och utformat ett kvarter med det lilla extra. Till exempel finns ett gårdshus för gemensamma aktiviteter, fester och möten, en gästlägenhet och en gemensam tvättstuga. Bor du här har du nära till busshållplats, affärer, skolor, restauranger och gym. Huset är miljömärkt med Svanen vilket ger hus med låg energianvändning och bra materialval, vilket är bra både för dig som bor här och för miljön i stort!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Arves Marias Väg 7, Tuve, Göteborgs kommun

Arves Marias Väg 7

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 770 000 kr
34 m²
1 rum
vån 4/6
2 521 kr/mån
52 059 kr/m²

Nyproduktion - Brf Tuvebo Glashytta - Just nu bjuder vi dig som köper en tvårummare (54-55 m²) före den 31 maj 2023 på månadsavgiften för hela första året! Varmt välkommen till denna yteffektiva etta med sovalkov och balkong i söderläge att njuta av. Med sina 34 välplanerade kvadratmetrar får du ett kök som går i öppen planlösning med vardagsrummet, vilket har plats för både matbord och soffgrupp, en rymlig sovalkov samt ett badrum som är utrustat med dusch och kombimaskin. I hjärtat av Tuve i Göteborg skapar vi nu Brf Tuvebo Glashytta - fyrtiofem lägenheter med fokus på funktionalitet och socialt umgänge. Här skall finnas en bostad för alla, från den yteffektiva enrummaren till den rymliga fyran och flera valmöjligheter däremellan. Huset har balkonger i söderläge och loftgångar mot norr. Lägenheterna som ligger högst upp i huset kommer bjuda på något alldeles extra i form av egna takterrasser - också dessa mot söder. Hiss finns i huset och den tar dig från garageplan upp till alla våningsplan. Tuvebo Glashytta blir en naturlig förlängning av det redan byggda delarna av Kvarteret Tuvebo.  Om du väljer att köpa en bostad i här, får du inte bara en lägenhet. Vi har lyssnat på önskemål från egna och andras kunder och utformat ett kvarter med det lilla extra. Till exempel finns ett gårdshus för gemensamma aktiviteter, fester och möten, en gästlägenhet och en gemensam tvättstuga. Bor du här har du nära till busshållplats, affärer, skolor, restauranger och gym. Huset är miljömärkt med Svanen vilket ger hus med låg energianvändning och bra materialval, vilket är bra både för dig som bor här och för miljön i stort!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Rosenapelgatan 5, Göteborg, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 16:10

Rosenapelgatan 5

Lägenhet
Göteborg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 895 000 kr
31 m²
1 rum
vån 4
2 218 kr/mån
61 129 kr/m²

Mitt i hjärtat av Lundbypark finns denna optimalt planerade etta. Här får du det bästa av två världar med ett citynära boende men också närhet till natur och härliga strövområden. Bostaden om 31 kvadratmeter präglas av fina färg- och materialval. Här är det bara att flytta in och trivas. Allrummet har stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp, rummet rymmer såväl ett matbord, soffa samt säng. Sovalkoven rymmer perfekt en 140cm säng. Det stilrena köket håller en hög standard och har gott om skåpsförvaring genom flertalet över- och underskåp. Badrummet är helkaklat med ljusa kakelplattor på väggarna och med ett matchande klinkergolv. Perfekt läge på centrala Hisingen men närhet till såväl härlig natur, goda kommunikationer samt all tänkbar service inom gångavstånd. I området finns bland annat en nyöppnad mataffär, restaurang samt ett nyöppnat gym. Från Wieselgrensplatsen eller Rambergsvallen finns såväl flera buss- och spårvagnslinjer som tar dig in till city på knappt tio minuter. Vid nybyggda Kvillebäcken finns dessutom saluhall och flertalet trevliga restauranger.

 • Plus
Prilyckegatan 117D, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Prilyckegatan 117D

Radhus
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 690 000 kr
87,5 + 30 m²
4 rum
vån 1
6 793 kr/mån
30 743 kr/m²

Äntligen kan vi erbjuda ett av bostadsrättsradhusen på Prilyckegatan 117D i familjevänliga Hisings Kärra. Här finns möjligheten att förvärva ett charmigt radhus i ett perfekt läge i området. Radhuset sträcker sig över tre plan och har en total boyta på 87,5 kvadratmeter. På nedre plan finns även en källare om ca 30 kvm biyta med möjlighet för ytterligare sovrum/kontor eller allrum. Detta ger flexibilitet och utrymme för att anpassa huset efter individuella behov och önskemål. Med sina fyra rum och kök erbjuder radhuset gott om utrymme för hela familjen. De olika rummen ger möjlighet till både gemensamma aktiviteter och privata utrymmen för barnen att leka och studera om så behövs. De generösa fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en ljus och luftig känsla. Planlösningen är väldigt genomtänkt och effektivt utnyttjad för att skapa en bekväm och funktionell vardagsmiljö. På entréplanet hittas ett helkaklat badrum med tvättavdelning. Dessutom ett fräscht kök med alla bekvämligheter man kan tänkas behöva samt vardagsrummet med utgång till det inglasade uterummet och altanen. På övre plan hittas tre sovrum, en klädkammare och ett badrum (med renoveringsmöjligheter via föreningen, se under övrigt). Källarplanet som innehar fönster kan utnyttjas efter eget behov och här har man också en avskild yta som kan användas som förråd. Det inglasade uterummet och altanen blir en förlängning av bostaden och skapar extra utrymme för bland annat lek och aktiviteter. Här kan man njuta av utomhuslivet året runt, skyddade från väder och vind. Det ger även möjlighet till familjesammankomster och grillkvällar ute på altanen. Altanen ligger i ett perfekt västerläge med grönytor utanför staketet. Vid den inbjudande entrén finns även en veranda där man kan njuta av morgonkaffet i ett skönt österläge. Hisings Kärra är känt för att vara ett familjevänligt område med goda skolor, förskolor och fritidsaktiviteter i närheten. Det finns även lekplatser, parker och grönområden i föreningen där barnen kan leka i trygga omgivningar. Samtidigt är det perfekt beläget nära Kärra Centrum samt olika bekvämligheter och service, som butiker och kollektivtrafik. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Viddesgärde 408, Ödsmål, Stenungsunds kommun

Viddesgärde 408

Villa
Ödsmål, Stenungsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
3 995 000 kr
118 m²
4 rum
1 384 m² tomt

Varmt välkomna till Viddesgärde 408 och detta härliga hus om 118kvm! Huset har under de senaste åren blivit väl omhändertaget i form av renovering på allt ifrån tak till diverse ytskikt vilket sätter en modern och smakfull prägel på hela bostaden. Genomgående i huset finner man välplanerade och genomtänka ytor där varje kvadratmeter nyttjats på ett bra och effektivt sätt. Utöver boningshus och de två altanerna som ligger i anslutning till huset finns här också garage, odlingsland och ett mysigt altandäck prydd med pool av det mindre slaget. Detta är ett hus man kan flytta in och trivas i direkt! Ödsmål är en populär och barnvänlig ort med förskola samt skola till och med årskurs sex. Här finns ett fint föreningsliv och en stark gemenskap. Du har närhet till många vackra badstränder och en härlig natur med fina promenadstråk. På några minuter når du Stenungsund och där finns smidig pendling både norr- och söderut. Anmäl ditt intresse redan idag för att få information om kommande visningar!

 • Plus
Mårbackagatan 3, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Mårbackagatan 3

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 595 000 kr
74,3 m²
3 rum
vån 2/3
5 339 kr/mån
21 467 kr/m²

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med gott om förvaring i hallen. Till höger om hallen nås det fullutrustat och välbevarat kök från 2011 med plats för matbord. Från köket nås ett av sovrummen Vidare in i bostaden möts ni av det stora och ljusa vardagsrummet med anslutning till den härliga rymliga balkongen där en kopp kaffe kan avnjutas på morgonen. Från hallen nås det andra sovrummet. Bostadens badrum är helkaklat och även utrustat med, dusch, wc-stol, egen tvättmaskin bekvämligheter som underlättar vardagen! Det finns gott om plats för flertal garderober i bostaden samt ett källarförråd finns som tillhör bostaden. Lägenheten har ett genomgående härligt ljus tack vare det naturliga ljusinflöde från det stora fönsterpartiet. Ett stenkast från bostaden finner ni parkeringen samt kollektivtrafik som tar er in till centrum på ca 15 minuter. Om du vill bo nära Göteborgs centrum men ändå ha ett lugnt och trivsamt område är Hisings Backa ett bra val. Här byggs det nya bostäder och ett modernt torg vid Selma Lagerlöfs plats, som ligger i närheten av lägenheten. Här hittar du allt du behöver av service, som nya matbutiker, affärer, restauranger och en fiskhandel som är en av de bästa i stan. Området har också mycket att erbjuda för ungdomar och fritidsintresserade. Om du vill shoppa mer kan du åka till Bäckebols köpcentrum, där du bland annat hittar IKEA, COOP, Mediamarkt och Systembolaget Missa inte denna bostad - Kontakta fastighetsmäklaren för mer information!

 • Balkong
Kamomillvägen 44, Hildedal, Göteborgs kommun
 • Mån 2 okt

Kamomillvägen 44

Lägenhet
Hildedal, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 650 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/3
7 906 kr/mån
30 460 kr/m²

Välkommen till denna fina trerummare belägen i populära Hildedal. Här bor man med ett bra läge nära goda kommunikationer, shoppingcenter samt natur. En mycket väl planerad bostad med en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, härifrån når man den fantastiska balkongen som är placerad i perfekt västerläge. Bostaden har ett fullutrustat kök, helkaklat badrum med egen tvättavdelning bestående av tvättmaskin och torktumlare, två rymliga sovrum samt goda förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare och förråd inne i bostaden. På innergården finns även en tillhörande odlingslott samt grillplats. Parkering ingår i avgiften. Området är lugnt och barnvänligt med gångavstånd till såväl förskola och skola samt flera lekplatser. Med en kort cykeltur så nås Eriksbergs kajpromenad där man kan sätta sig nere vid bryggorna och titta på när båtarna glider förbi, ännu närmre ligger nya Kvillebäcken med dess utbud av restauranger, saluhall och mycket mer. Dessutom finns mycket goda kommunikationer in till centrala Göteborg. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Mellangårdsvägen 23, Kärrdalen, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Mellangårdsvägen 23

Villa
Kärrdalen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
4 950 000 kr
85 + 85 m²
3 rum
1 263 m² tomt

Varmt välkomna till Mellangårdsvägen 23 som är belägen på den lilla stickvägen som leder in till Hisingsparken. Huset ligger med ett mycket ostört läge utan genomfartstrafik och på en insynsskyddad tomt. Tomten är väl tilltagen med härlig gräsmatta på baksidan och som slingrar sig upp mot det angränsande grönområdet. Du parkerar bilen antingen på garageuppfarten eller i det friliggande garaget som uppfördes 2014. Entrén ger en fin inramning med fruktträd och lummig trädgård. Huset har en totalyta på 170 kvm fördelat på entréplan och källarplan. På entréplanet finns det ombyggda köket från 2006 direkt till höger om entréhallen. Köket har plats för matbord vid ena köksfönstret och även ingång till vardagsrummet. Vardagsrummet har en bra storlek för både soffgrupp och matsalsbord. Centralt placerat i rummet finns den öppna spisen med insats från 2011 som värmer upp under årets kalla dagar. Via vardagsrummet nås uterummet varifrån man förlänger vår- och höstsäsongen och har utsikt över trädgården och grönområdet. I den andra delen av entréplanet finns två sovrum som båda har klädförvaring via inbyggda garderober. Via hallen ligger även badrummet med kaklat duschhörn. En trappa leder ner till hallen på källarplanet. Direkt till vänster ligger en toalett. I anslutning till toaletten ligger det stora badrummet som har badkar, dusch och bastu. Gillestugan ligger bredvid badrummet och här finns möjlighet att inreda som sovrum eller hobbyrum/kontor/allrum. Klädförvaring finns via hel garderobsvägg längs ena väggen. I den andra delen av källaren ligger tvättstugan. Tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovanpå dessa och där bänkskivan går längs med hela långsidan. Utanför tvättstugan finns matkällare med svalt klimat för mat och dryck. Bredvid tvättstugan ligger även pannrummet med möjlighet till förvaring / verkstad tack vare den smidiga fjärrvärmeanläggningen. Centraldammsugaren finns även installerad i pannrummet. I Kärrdalen bor man i ett underbart villakvarter med stans största park, Hisingsparken, i direkt anslutning. Den populära Kärrdalsskolan ligger inom promenadavstånd till huset och blir till en extra bekvämlighet. Från Björlandavägen finns bra kommunikationer in till stan och åker man åt andra hållet nås via direktbuss badplats vid Kippholmen.

 • Plus
Lodjursstråket 1 - Karlatornet (vån 26), Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1 - Karlatornet (vån 26)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
4 795 000 kr
55 m²
2 rum
vån 26/73
4 126 kr/mån
87 182 kr/m²

Välkommen till Karlatornet och denna gaveltvåa på våning 26. En spektakulär plats att kalla hem! Tänk hotell, fast hemma. Denna 2:a på 55 kvm erbjuder en enastående bostadsupplevelse på våning 26 i ett gavelläge med fönster mot väst och norr. Med en hisnande utsikt över Göteborg och magiska solnedgångar vid Älvsborgsbron, är denna lägenhet det perfekta valet för dig som söker en exklusiv och elegant livsstil. När du stiger innanför entrédörrarna till Karlatornet välkomnas du av en ståtlig entré med generös takhöjd, stilfull inredning, eldstad och bemannad reception. Lägenheten i sig är noggrant utformad för att optimera varje kvadratmeter. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stilrena materialval skapar den en modern och inbjudande atmosfär. De stora fönstren (6 st) som sträcker sig från golv till tak ger ett överflöd av naturligt ljus och en panoramautsikt över staden som ingen annan kan erbjuda. Att fånga solnedgångarna vid Älvsborgsbron från bekvämligheten av ditt eget hem som inger en äkta hotellkänsla är verkligen en upplevelse i sig. Via sovrummen tar du dig till din egna Walk-In-Closet som också sedan leder dig till det helkaklade badrummet med bekvämligheter som kombimaskin och exklusiva materialval. Karlatornet erbjuder också en mängd fantastiska faciliteter som sätter din livsstil i centrum. Med tillgång till gemensamma utrymmen som gym, lounge-områden och takterrass med panoramautsikt, kommer du att ha möjlighet att njuta av lyxiga bekvämligheter och koppla av i stil. För de som prioriterar säkerhet och trygghet erbjuder Karlatornet även bevakning och kontrollerad tillgång för att ge dig lugn och ro. Ta hissen direkt till hotellets gym och spa med relax, pool och bastu. Hissen kan du också ta till garaget under Karlastaden eller till våning 15 där den gemensamma terrassen finns. I kylrummet på entréplan kan du hämta livsmedel du beställt på nätet. Dessutom erbjuder Karlatornet en utmärkt anslutning till kollektivtrafik, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. Med närhet till kommande spårvagnshållplatser och andra kommunikationsmöjligheter som färja och buss är det lätt att utforska Göteborg och allt det har att erbjuda. Utmärkande för stadsdelen är Karlatornet som med sina 73 våningar blir någonting speciellt. Inte bara för dig som bor där, utan också för Göteborg som stad. Det finns inte något liknande i hela Norden. Med sin spektakulära utsikt, moderna design och fantastiska faciliteter kommer du att få uppleva en komfortabel och exklusiv livsstil. Ta chansen att bli en del av Karlatornets unika gemenskap och upplev Göteborg från en helt ny höjd! Välkommen att lämna din intresseanmälan så berättar jag mer.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Guldpokalsgatan 7B, Göteborg, Göteborgs kommun
 • Idag kl 13:00

Guldpokalsgatan 7B

Lägenhet
Göteborg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 595 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 817 kr/mån
44 930 kr/m²

Välkommen till Guldpokalsgatan 7B - din perfekta etta med en yta på 35 kvadratmeter! Denna charmiga bostad har ett genomgående ljust brädgolv som skapar en varm och inbjudande atmosfär i hela lägenheten. När du kliver in genom dörren möts du av en elegant hall med vita målade väggar, perfekt för avhängning av dina kläder. Rakt fram i hallen finner du badrummet med alla bekvämligheter - en dusch, wc och ett handfat med tillhörande kommod som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Badrummet har även ett generöst vädringsfönster som släpper in naturligt ljus. Badrumsgolvet är klätt i en ljus plastmatta och väggarna pryds av kakel. Intill badrummet finner du en rymlig klädkammare med vackert vitmålat brädgolv. Här har du gott om plats att hänga upp dina kläder och hålla ordning och reda. I hallen finns också ett mindre förråd/städskåp för att du enkelt ska kunna organisera dina tillhörigheter. Köket är stilrent med vita dörrar och mässingsfärgade beslag. Här ryms en bekväm matplats intill kökets fönster som skapar en härlig plats att njuta av dina måltider på. Köket är ljust och luftigt med vita väggar och erbjuder alla nödvändiga apparater såsom kylskåp, frys och spis. Det ljusgråa kaklet ovanför diskbänken ger en elegant touch, och avlastningsbänken ger extra arbetsyta för dina matlagningssessioner. Vardagsrummet är rymligt och ger dig gott om utrymme för att inreda med både en bekväm soffgrupp och en säng. Härifrån har du även tillgång till en härlig balkong i västerläge med utsikt mot Bravida Arena. Njut av solen från morgon till kväll och koppla av medan du tar in den vackra omgivningen. Balkongen rymmer en mindre loungegrupp för fyra personer samt ett bord, perfekt för att njuta av utomhusmiljön.

 • Plus
Furulundsvägen 22, Säve, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Furulundsvägen 22

Villa
Säve, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
4 995 000 kr
154 + 49 m²
5 rum
1 936,3 m² tomt

På en vacker tomt med naturen inpå knuten ligger denna mycket smakfullt renoverade enplans villa med källare! Här bor man på landet men ändå nära stan. Här finns huset för den kräsne! 2022 byggdes huset ut och nu finns ett stort sovrum med modern klädkammare längst in samt ett mycket smakfullt badrum med flera uttänkta detaljer! Taket är öppet till nock vilket ger en underbar känsla av rymd och hela utbyggnaden ger en känsla av lyx. Även resten av huset är smakfullt renoverat med stor möblerbar hall med slitstarkt klinkergolv med golvvärme precis innanför entrén. Stort och mycket arbetsvänligt kök med flera fönsterpartier som ger rummet ett vackert ljusinsläpp. Dubbeldörrar från hallen leder in i vardagsrummet med mysig braskamin i mitten och även i detta rum är taket öppet till nock och ger en härlig känsla av rymd. Här finns också ett stort glasparti och dörrar ut mot altanen och trädgården som är helt insynsskyddad. Vidare finns 2 ytterligare sovrum, badrum med tvättavdelning och en källardel med ett inrett rum som kan nyttjas som gästrum, hobbyrum eller t.ex. kontor. Övrig yta erbjuder mycket bra förvaringsmöjligheter! Även utsidan och trädgården är smakfullt planerad. Den stora trälagda uteplatsen sträcker sig längs med hela sidan av huset och tillsammans med den nedfällda bubbelpoolen gör de utsidan lika fin och trivsam som insidan av huset. Den generösa tomten gör det möjligt att parkera flertalet bilar på framsidan och dessutom finns det en parkeringsplats vid en skogsdunge som också hör till tomten. Huset är beläget näst längst in på en återvändsgata där bostaden omges av lantliga vyer med kringliggande natur - detta är verkligen ett läge att trivas i.

 • Plus
Arvesgärde 12, Tuve, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Arvesgärde 12

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 350 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 347 kr/mån
28 834 kr/m²

Drömmer du om ett ljust och rymligt hem med en fantastisk balkong och ett oslagbart läge? Då har du hittat rätt! I detta trivsamma område i Tuve finns nu en underbar trerummare om ca 81,5 m² till salu. Här får du ett hem som är redo att flytta in i och njuta av. Lägenheten har en smart och välplanerad planlösning med fina färg-och materialval som ger en harmonisk känsla. Vardagsrummet är stort och luftigt med stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus och ger en härlig utsikt. Här kan du umgås med familj och vänner eller bara koppla av i soffan. Köket är modernt och fullutrustat med gott om förvaring och arbetsytor. Här kan du laga goda måltider och njuta av dem vid det stora matbordet. Köket har också en praktisk serveringslucka mot vardagsrummet som gör det enkelt att duka fram. Från köket når du den inglasade balkongen som är ett extra rum att trivas i. Balkongen ligger i österläge och bjuder på soliga morgnar och sköna eftermiddagar. Lägenheten har två rymliga sovrum med plats för både säng och skrivbord. Bostadens badrum och tvättstuga håller hög standard. Badrummet har dusch, wc, handfat och spegelskåp. Tvättstugan har tvättmaskin, torktumlare, handfat och skåp. Tuve-området har en blandad bebyggelse med både villor, radhus, lägenheter och bostadsrätter. Det finns också många grönområden, parker, lekplatser och idrottsanläggningar. Tuve-området har ett bra utbud av service, handel, skolor och förskolor. Det finns också goda kommunikationer med bussar till centrala Göteborg och andra delar av Hisingen. Tuve-området är ett trevligt och populärt område att bo i, med något för alla smaker och intressen. Här kan du njuta av både stadens puls och naturens lugn. Miss inte chansen att bli ägare till denna pärla! Anmäl dig till visningen redan idag!

 • Balkong
Barometergatan 13, Länsmansgården, Göteborgs kommun

Barometergatan 13

Lägenhet
Länsmansgården, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 195 000 kr
58,8 m²
2 rum
vån 2/3
3 768 kr/mån
20 323 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostad placerad på andra våningen i huset med ett härligt ljusinsläpp och en genomtänkt planlösning. Den hemtrevliga känslan är påtaglig genom hela lägenheten och i det rymliga vardagsrummet finns det gott om plats för gemenskap. Här finner ni gedigna material som vacker stavparkett och fönsterbänkar i sten. Bostadens charmiga kök är original men har gott om plats för matbord vid fönstret. Det stora sovrummet har generösa förvaringsmöjligheter och badrummet är utrustat med flertalet bekväma faciliteter som tvättmaskin, handdukstork och dusch. Bostadens stora balkong ligger i västerläge helt utan insyn och här kan du njuta av solens strålar i lugn och ro. Här bor du i en stabil HSB-förening med god ekonomi. I området finns närhet till natur- och grönområden för härliga skogspromenader och även goda kommunikationsmöjligheter som tar dig in mot centrala stan samt gångavstånd till Länsmanstorget där du finner lokalservice såsom livsmedelsbutik, apotek och vårdcentral. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Lindholmshamnen 23, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lindholmshamnen 23

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 550 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 5/5
2 843 kr/mån
63 750 kr/m²

Högt upp i huset finner ni denna optimalt planerade 1,5:a som stod färdig för inflyttning 2020. Lägenheten har en mycket välplanerad planlösning och är dessutom utrustad med en rymlig balkong som bjuder på fin utsikt i ett perfekt sydvästläge. Bostadens 40 kvadratmeter genomsyras av en hög standard samt har en genomgående planlösning med fönster i två väderstreck vilket gör att lägenheten upplevs mycket ljus och luftigt. Balkongen och dess placering blir som en en förlängning av lägenheten under sommarhalvåret. Inredningsvalen är smakfulla med mycket högt ställda krav på utförande och material. Bland annat har lägenheten ett ljust parkettgolv och flertalet garderober som löser förvaringen. Rejält, fullutrustat kök från Vedum med vitvaror från Siemens. Dessutom har hela lägenheten vattenburen golvvärme och fönsterbrädor i natursten. Varje detalj är noga utvald och det finns en röd tråd genom hela lägenheten - Ett hem utöver det vanliga! Sovrummet är smart planerat och skiljs idag av från köksdelen. Här inne ryms både säng och tillhörande nattduksbord. Badrummet är välplacerat i mitten av bostaden vilket ger en naturlig uppdelning mellan kök, sovrum och vardagsrum. Badrummet är inrett med vägghängd WC, dusch med glasväggar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vardagsrummet är ljust och luftigt och rymmer både matbord, stolar samt soffgrupp. Härifrån är det stora fönsterpartier in mot gården. Som medlem i Brf Lindholmsvarvet har du rätt att nyttja det gemensamma orangeriet som ligger på entréplan vid innergården. Orangeriet blir som ett extra vardagsrum när det stora sällskapet hälsar på och det är dags för att duka upp långbord. Brf Lindholmsvarvet ligger dessutom granne med Karlastaden där det planeras att byggas cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, butiker, restauranger, kultur och service med mera. På expansiva Lindholmen finns allt man behöver för en bekväm vardag. God mat, vackra promenadstråk längs vattnet, dagvaruhandel och service i alla dess former ligger precis runt hörnet. Från Lindholmshamnen 23 bor man också ett stenkast från goda kommunikationer med både färja och buss som kan ta er in mot stan och centrala Göteborg på endast några minuter. Denna bostad vill du inte missa, välkommen på visning!

 • Plus
 • Hiss
Böneredsgatan 9, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Böneredsgatan 9

Radhus
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
3 795 000 kr
120 m²
5 rum
218,3 m² tomt

Välkommen till ett mycket välplanerat och delvis renoverat radhus i 2-plan om 120 kvm. Radhuset har en stor trädgård i ett härligt och soligt västerläge. På senare år har altanen på entréplan lagts om till ett stort trädäck. Här blir det som en oas under sommaren och med det nybyggda uteköket kan man njuta av de långa kvällarna. Balkongen med samma läge erbjuder vyer över ängarna och naturen som ligger utanför tomtgränsen. På entrésidan i härligt österläge för en morgonkaffe möts du av ett nylagt trädäck med plats för lättare utemöblemang. Här finns även ett rymligt förråd till bostaden. När du kliver in i bostaden möts du av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter och direkt till höger finner ni entréplanets sovrum. Större delen av entréplanet har under 2023 renoverats, så vidare i bostaden finns ett nytt helkaklat badrum med både dusch, bubbelbadkar och dubbelhandfat med touchkran, samt ett öppet och smakfullt renoverat kök med gott om plats för socialt umgänge. Från köket når ni även ovannämnda trädäck. Innertaket på hela entréplan är bytt och har infällda spottar, elen är nydragen i hela huset och smart-systemet Plejd är installerat, samt har en ny varmvattenberedare installerats. När du kliver upp på övre plan möts du av bostadens andra badrum. Här finns även två sovrum i väl tilltagen storlek varav det ena sovrummet har en egen klädkammare. Vardagsrummet på övre plan är mycket rymligt med plats för stor soffa och TV-möblemang. Man kan även välja ett mindre möblemang och lämna utrymme till en avskiljande vägg för ett extra sovrum. Här bor du i ett mycket trivsamt område i Hisings Kärra med direkt närhet till Jämmerberget och naturen runt omkring. Väljer du att ställa bilen hemma ligger Kärra centrum på bekvämt promenadavstånd. På torget finns den service du kan tänka dig för vardagen i form av vårdcentral, bank, mataffär och med flertalet dagis och skolor runt omkring. Från kärra centrum finns det bra bussförbindelser in till Göteborg om så önskas. Åker du istället västerut möts du av grönskande landsbygd, närhet till golfbanor i form av Albatros Golfbana samt Sankt Jörgen som även har en spaanläggning.

 • Balkong
 • Uteplats
Lågtrycksgatan 9, Göteborg, Göteborgs kommun

Lågtrycksgatan 9

Lägenhet
Göteborg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 700 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 142 kr/mån
24 460 kr/m²

Lägenheten välkomnar oss med öppna ytor och ett behagligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. När du öppnar ytterdörren möts du direkt av de ljusa och stilrena färg- och materialvalen som präglar denna lägenhet. Dessutom har lägenheten en härlig inglasad balkong som är placerad i västerläge! Bostaden om 69,5 kvadratmeter präglas av fina färg- och materialval. Här är det bara att flytta in och trivas. Den öppna planlösningen gör det möjligt att bjuda hem vänner och familj på besök utan att det känns trångt och tack vare de stora fönsterpartierna så upplevs lägenheten mycket ljus och luftig. Det stilrena köket håller en hög standard och har gott om skåpsförvaring genom flertalet över- och underskåp. Vidare så har lägenheten ett helkaklat badrum med en egen tvättmaskin, två sovrum samt goda förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober och en stor klädkammare. På Lågtrycksgatan bor ni med bekvämt promenadavstånd till allt - restauranger, livsmedelsbutiker och utmärkta shoppingstråk. Området har bra kommunikationer och man behöver inte färdas långt för att ta sig till närmaste grönområde. Missa inte denna bostad – Kontakta fastighetsmäklaren för mer information!

 • Plus
Korstörnegatan 15, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Korstörnegatan 15

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 595 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 1/6
2 758 kr/mån
52 295 kr/m²

Drömmer du om ett modernt och ljust boende med stor balkong i söderläge? Då är Korstörnegatan 15 något för dig! Här får du en attraktiv enrummare om ca 30,5 kvm som andas nyproduktionens alla fördelar. Bostaden har smakfulla färg och materialval, smarta ytor och ett härligt ljusflöde. Här kan du njuta av ett välutrustat kök med vitvaror från Siemens, ett fräscht badrum med kombinerad maskin, och ett mysigt vardagsrum med avskilt sovalkov. Dessutom har du en rymlig balkong där du kan sola eller bara koppla av. Läget är svårslaget på centrala Hisingen med närhet till allt du behöver. Du har gångavstånd till Backaplan, där du hittar shopping, restauranger och service. Du har också nära till grönområden, idrottsanläggningar och Rambergets fantastiska utsikt över Göteborg. Med spårvagnen runt hörnet tar du dig snabbt och smidigt in till stan, eller varför inte cykla längs de fina cykelvägarna? Eriksberg nås på 10 minuter där det finns flera service butiker och restauranger. Det här är en bostad som passar dig som vill ha det bästa av två världar - ett modernt och bekvämt boende med närhet till både stad och natur. Vänta inte för länge - kontakta ansvarig mäklare!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Litteraturgatan 208, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Litteraturgatan 208

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 390 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
3 560 kr/mån
42 679 kr/m²

Med ett attraktivt och centralt läge i snabbväxande och trivsamma Hisings Backa hittar ni denna hemtrevliga bostad - en väldisponerad och ljus tvåa med fantastiskt ljusinsläpp, stora sällskapsytor och smakfullt utvalda ytskikt samt rymlig balkong i ett lugnt läge med utsikt över det grönskande villaområdet. Bostaden har en social planlösning med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. I köket hittar du stilrena val som en snygg granitskiva i svart samt snygga vitvaror i vitt. Bostaden har ett fullutrustat badrum med tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare, avlastningsbänk samt. Här kläs väggarna av tidlös design med stora, vita kakelplattor som möts av ett svart golv. Det rymliga sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng och sängbord samt annan möblemang, exempelvis förvaring. Här bor du verkligen i hjärtat av Hisings backa, med närhet till allt man kan önska. Vackra grönområden når ni med en kort promenad. Butiker, caféer och restauranger likaså. Skulle ni någon gång, mot förmodan, vilja lämna Hisings backa tillfälligt finns här även utmärkta kommunikationer. Varmt välkommen att höra av er till ansvarig mäklare vid intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Just nu bjuder vi dig som köper en tvårummare (54-55 m²) på månadsavgiften för hela första året!, Tuve, Göteborgs kommun

Just nu bjuder vi dig som köper en tvårummare (54-55 m²) på månadsavgiften för hela första året!

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
fr. 1 630 000 kr
34-89 m²
1-4 rum
2 521 kr/mån

Just nu bjuder vi dig som köper en tvårummare (54-55 m²) på månadsavgiften för hela första året! Nyproduktion Brf Tuvebo Glashytta - Tredje etappen i Tuve! I hjärtat av Tuve i Göteborg planerar vi nu för ytterligare 45 lägenheter, Brf Tuvebo Glashytta. I ett hus med loftgångar på norrsidan och balkonger/terrasser i söderläge. Storlekarna kommer variera mellan 1 rok till 4 rok. De fem lägenheterna som ligger högst upp i huset kommer bjuda på något alldeles extra i form av egna takterrasser mot söder. Om du väljer att köpa en bostad i Kvarteret Tuvebo, får du inte bara en lägenhet. Wästbygg har lyssnat på önskemål från egna och andras kunder och utformat ett kvarter med det lilla extra. Till exempel finns ett gårdshus för gemensamma aktiviteter, fester och möten, en gästlägenhet och en gemensam tvättstuga. Bor du här har du nära till busshållplats, service, restauranger och gym.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 23