Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Friedländers gata 6, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Ons 27 mar kl 17:00
Friedländers gata 6, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Friedländers gata 6, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Friedländers gata 6

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 095 000 kr
39,2 m²
1 rum
vån 2/2
3 703 kr/mån
27 934 kr/m²

Storslagen 1:a med nyrenoverat funktionellt kök på våning 2 av 2, dessutom med förråd strax intill. Bostaden har en blandning av påkostade materialval samt praktiska lösningar för boende och förvaring. Lägenheten har en låg månadsavgift vilket speglar föreningens goda ekonomi. Området ligger beläget i ett område som genomgår stora förändringar med planer på ett helt nytt Selma Lagerlöfs torg i spetsen. Perfekt för paret som köper sin första lägenhet, eller för dig som vill bo i ett bekvämt område med bra kommunikation till Göteborgstad. Välkommen till visningen!

  • Premium
Ingebäckslyckan 113B, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Ingebäckslyckan 113B, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Ingebäckslyckan 113B, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Ingebäckslyckan 113B

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 395 000 kr
51 m²
1 rum
vån 1/2
3 389 kr/mån
27 353 kr/m²

KONTAKTA FASTIGHETSMÄKLAREN FÖR EN VISNING! Här erbjuds du en tilltalande planlösning där planlösningen kan göras om till en 1,5:a. Bostaden fördelas på en välkomnande hall, ett lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för umgänge. Köket är ljust och erbjuder gott om förvaringsutrymmen samt plats för matbord, på framsidan finner ni den härliga uteplatsen med trädäck. . Här bor man i ett lugnt och grönskande område med närhet till allt som kärra har att erbjuda. Bara några kilometer bort ligger kärra centrum med bland annat mataffär, service, grundskola och förskola. Både Kungälv centrum och Bäckebols köpcenter ligger ca 10min bilväg bort och där finns det ett gott serviceutbud. Goda busskommunikationer finns som tar dig till centrala Göteborg. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Backadalen 24, Backadalen, Göteborgs kommun

Backadalen 24

Lägenhet
Backadalen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 750 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1
5 116 kr/mån
31 818 kr/m²

Varmt välkommen till en välplanerad lägenhet om 2 rum och kök i en stadsdel under förvandling, Nya Selma Stad, där Riksbyggen har varit högst bidragande med dess byggande av nya fräscha bostadsrätter. Bostadens 55 kvadratmetrar fördelar sig bland annat på ett sovrum med bra förvaring. Kök med fin matplats vid utgång till uteplats, fullt utrustat med mikro i väggskåp, induktionshäll, inbyggnadsugn, kyl och frys, diskmaskin samt fläkt. Köket är något avskilt men möter vardagsrummet och flätas samman på ett fint sätt. Även här finns en utgång till ytterligare en uteplats som dessutom är inglasad i söderläge. Snyggt helkaklat badrum med tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt dusch och handduksvärmare. Bra förvaring med både väggskåp och kommod. Genomgående för bostaden är ett fint ljusinsläpp, fönsterbänk i sten och mattlackerad ekparkett. Varmt välkommen att boka in er på visning och uppleva bostaden på plats!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Charlotte Löwenskölds gränd 4, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Sön 24 mar kl 14:30
Charlotte Löwenskölds gränd 4, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Charlotte Löwenskölds gränd 4, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Charlotte Löwenskölds gränd 4

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 095 000 kr
51 m²
2.5 rum
vån 2/9
4 420 kr/mån
41 078 kr/m²

Steg in i denna välkomnande tvårummare och omfamnas av dess moderna och ljusa atmosfär. Med sina 51 kvadratmeter är utrymmet välplanerat för optimal bekvämlighet. Genomgående vitmålade väggar skapar en känsla av rymd, medan den vackra ekparketten på golvet förhöjer dess charm. Stora fönster sprider naturligt ljus från två olika håll, vilket skapar en härlig atmosfär i hela rummet. Den öppna planlösningen ger flexibilitet att möblera efter dina personliga behov och önskemål. I hallen finns gott om plats för avhängning och genom dörren leder du in till det luftiga sovrummet. Här finns generösa elva kvadratmeter att inreda med säng och övrigt möblemang. Garderober och skåp i både hall och sovrum erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter. Dessutom finns en praktisk alkov mellan sovrummet och vardagsrummet, perfekt för en arbetsplats eller en mysig läshörna. Badrummet, beläget mitt i lägenheten, är utrustat med moderna bekvämligheter såsom wc, handfat med vit kommod, spegelskåp, en elegant duschhörna i klarglas, handdukstork och en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Det grå klinkergolvet harmoniserar vackert med de blanka vita kaklade väggarna. Köket, som är hjärtat i hemmet, är en elegant och funktionell del av det kombinerade köket och vardagsrummet. Det vita köket från Marbodal är smart placerat längs ena väggen och är fullt utrustat med allt du behöver för att laga fantastiska måltider: induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn i högskåp, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Den öppna planlösningen möjliggör att du kan njuta av att laga mat medan du umgås med dina nära och kära. Efter en god middag kan du och dina vänner njuta av kvällen på den rymliga balkongen, som sträcker sig längs två av lägenhetens väggar. Med en imponerande yta på 22 kvadratmeter finns det gott om plats för flera sittgrupper och grönskande växter för den som älskar trädgårdsarbete. Om balkongen skulle vara upptagen kan ni alltid njuta av föreningens grönskande innergård för soliga fikastunder och trevliga grillkvällar. För gäster som behöver övernattning finns en praktisk föreningslokal med sovplatsmöjligheter på samma våningsplan som lägenheten. Området kring Selma Lagerlöfs torg är i pågående utveckling. Här växer inte bara byggnader upp ur marken. Här omvandlas inte bara vägar till levande stadsmiljöer, där genomfartsleder förvandlas till pulserande gator. Hemköp, apotek, vårdcentral, kulturcenter och arbetsplatser tar form här. Den kommersiella och kommunala servicen utökas. En ny, lockande stadsdel med fokus på trygghet och hållbarhet gestaltas. Utvecklingen av Selma Lagerlöfs Torg till Selma stad sker stegvis. Totalt planeras cirka 1 000 nya bostäder för studenter, ensamstående och familjer. Välkommen till Selma Park - ett hem där bekvämlighet och trivsel går hand i hand!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Virvelvindsgatan 26, Ramberget, Göteborgs kommun
  • Sön 24 mar kl 13:15
Virvelvindsgatan 26, Ramberget, Göteborgs kommun, bild 2
Virvelvindsgatan 26, Ramberget, Göteborgs kommun, bild 3

Virvelvindsgatan 26

Lägenhet
Ramberget, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 250 000 kr
69 m²
3 rum
vån 4/11
5 332 kr/mån
32 609 kr/m²

Stig in och upplev rymden och funktionaliteten i denna välplanerade trerummare på Virvelvindsgatan 26, belägen vid foten av Ramberget på centrala Hisingen. Här möts du av ett hem där integritet och bekvämlighet står i fokus. Lägenheten, belägen diskret i huset utan insyn, erbjuder en fridfull atmosfär. Vardagsrummet välkomnar med sin rymlighet och flexibilitet, vilket gör det lätt att skapa både en avkopplande och social atmosfär. En mysig soffhörna inbjuder till avkoppling och umgänge. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den generösa balkongen i västerläge, där du kan njuta av kvällssolen och utsikten över områdets grönska. Bostaden fortsätter att imponera med sina två bekväma sovrum, vilket ger gott om utrymme för vila och återhämtning. Ett praktiskt kök och ett helkaklat badrum kompletterar boendet med ytterligare funktionalitet och bekvämlighet. Förvaringsbehoven möts av generösa garderober och praktiska förvaringsutrymmen, vilket ger gott om plats för att organisera dina ägodelar. Denna bostad erbjuder inte bara ett hem utan också en bekväm bas för att utforska det bästa av centrala Hisingen. Med närheten till naturreservat och all tänkbar service finns här något för alla smaker. Utmärkta kommunikationsförbindelser via buss och spårvagn gör det enkelt att ta sig till stadens centrum på kort tid. Välkommen att uppleva denna välkomnande och välskapade bostad på plats – en plats där komfort och bekvämlighet möter en fridfull livsstil.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lindholmsallén 22B - Gavelläge, Lindholmen, Göteborgs kommun
Lindholmsallén 22B - Gavelläge, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lindholmsallén 22B - Gavelläge, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lindholmsallén 22B - Gavelläge

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
5 175 000 kr
74 m²
3 rum
vån 7/8
5 398 kr/mån
69 932 kr/m²

En välplanerad trerummare är nu ute till salu! På våning 7/8 finner ni denna gaveltrea om 74kvm som erbjuder en hög standard med extra tillval. En smart planlösning med fönster i tre väderstreck vilket gör att lägenheten upplevs mycket ljus och luftigt. Köket är från Marbodal med vita köksluckor och rostfria vitvaror från Electrolux. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en luftig känsla. Ett helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare. Balkongen och dess placering i sydostläge blir som en förlängning av lägenheten under sommarhalvåret. Sovrummen är rymliga med gott om plats för förvaring i form av garderober. Även en walk-in-closet för ännu mer förvaringsmöjligheter. Plats för 2 cyklar i källaren. Inflytt kvartal 2, 2024. På expansiva Lindholmen finns allt man behöver för en bekväm vardag. God mat, vackra promenadstråk längs vattnet, dagvaruhandel och service i alla dess former ligger precis runt hörnet. Från Lindholmsallén 22D bor man också ett stenkast från goda kommunikationer med både färja och buss som kan ta er in mot stan och centrala Göteborg på endast några minuter. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Välkommen hem till en framtid fylld av komfort och stil!

  • Premium
  • Hiss
Ostindiefararen 47, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 25 mar kl 17:00
Ostindiefararen 47, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Ostindiefararen 47, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Ostindiefararen 47

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
4 490 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1
5 114 kr/mån
51 609 kr/m²

Läget vid Ostindiefararen är utöver det vanliga! Det är lugnt och skönt men samtidigt ligger Eriksbergs kajpromenad precis vid lägenheten. Det är verkligen något speciellt med stämningen. Här finns fina tegelhus och mysiga och välskötta innergårdar. Nere vid promenaden finns massor av trevliga ställen såsom restauranger, caféer och små butiker, det känns nästan som om man ständigt är på semester! Här har du chansen att få ett riktigt fint hem som sticker ut. Lägenheten är ljus och välplanerad med fönster åt två väderstreck. Vardagsrummet är stort och öppet, perfekt för att hänga med kompisar och familj. Det finns även en inglasad balkong där man kan sitta och läsa eller bara ta det lugnt. Det andra uterummet ligger i söder och är soligt nästan hela dagen. Härifrån ser man båtarna och vattnet i Eriksbergsdockan. Köket är snyggt och har allt man behöver, och det finns gott om plats och förvaring. Lägenheten har också ett stort badrum med tvättavdelning samt en extra toalett. Föreningen har även takterrasser som är tillgängliga för föreningens medlemmar, och om man får besök kan gästerna sova över i föreningens övernattningslägenhet. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för prisindikation samt eventuell visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Lindholmsallén 22D, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lindholmsallén 22D

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 695 000 kr
29 m²
1 rum
vån 7
2 999 kr/mån
58 448 kr/m²

Välplanerad och trivsam 1:a på 29m² uppe på våning 7 med ett fint ljusinsläpp. På dessa 29m² finner du en duschhörna, tvättavdelning (kombimaskin) och ett toppmodernt kök från Marbodal. Köket är utrustat med bl.a induktionshäll, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn, allt byggt efter att optimera ytan. Förråd i källaren inklusive plats för 2 cyklar. Varmt välkommen att boka in er på visning och upplev bostaden på plats!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
4 795 000 kr
55 m²
2 rum
vån 26/73
4 126 kr/mån
87 182 kr/m²

Välkommen till Karlatornet och denna gaveltvåa på våning 26 som står inflyttningsklar. En spektakulär plats att kalla hem! Tänk hotell, fast hemma. Denna 2:a på 55 kvm erbjuder en enastående bostadsupplevelse på våning 26 i ett gavelläge med fönster mot väst och norr. Med en hisnande utsikt över Göteborg och magiska solnedgångar vid Älvsborgsbron, är denna lägenhet det perfekta valet för dig som söker en exklusiv och elegant livsstil. När du stiger innanför entrédörrarna till Karlatornet välkomnas du av en ståtlig entré med generös takhöjd, stilfull inredning, eldstad och bemannad reception. Lägenheten i sig är noggrant utformad för att optimera varje kvadratmeter. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stilrena materialval skapar den en modern och inbjudande atmosfär. De stora fönstren (6 st) som sträcker sig från golv till tak ger ett överflöd av naturligt ljus och en panoramautsikt över staden som ingen annan kan erbjuda. Att fånga solnedgångarna vid Älvsborgsbron från bekvämligheten av ditt eget hem som inger en äkta hotellkänsla är verkligen en upplevelse i sig. Via sovrummen tar du dig till din egna Walk-In-Closet som också sedan leder dig till det helkaklade badrummet med bekvämligheter som kombimaskin och exklusiva materialval. Karlatornet erbjuder också en mängd fantastiska faciliteter som sätter din livsstil i centrum. Med tillgång till gemensamma utrymmen som gym, lounge-områden och takterrass med panoramautsikt, kommer du att ha möjlighet att njuta av lyxiga bekvämligheter och koppla av i stil. För de som prioriterar säkerhet och trygghet erbjuder Karlatornet även bevakning och kontrollerad tillgång för att ge dig lugn och ro. Ta hissen direkt till hotellets gym och spa med relax, pool och bastu. Hissen kan du också ta till garaget under Karlastaden eller till våning 15 där den gemensamma terrassen finns. I kylrummet på entréplan kan du hämta livsmedel du beställt på nätet. Dessutom erbjuder Karlatornet en utmärkt anslutning till kollektivtrafik, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. Med närhet till kommande spårvagnshållplatser och andra kommunikationsmöjligheter som färja och buss är det lätt att utforska Göteborg och allt det har att erbjuda. Utmärkande för stadsdelen är Karlatornet som med sina 73 våningar blir någonting speciellt. Inte bara för dig som bor där, utan också för Göteborg som stad. Det finns inte något liknande i hela Norden. Med sin spektakulära utsikt, moderna design och fantastiska faciliteter kommer du att få uppleva en komfortabel och exklusiv livsstil. Ta chansen att bli en del av Karlatornets unika gemenskap och upplev Göteborg från en helt ny höjd! Boka tid för privatvisning!

  • Premium
  • Hiss
Vallfrögatan 10, Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun

Vallfrögatan 10

Lägenhet
Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 495 000 kr
35 m²
1 rum
vån 0/4
2 794 kr/mån
42 714 kr/m²

Välkommen in till denna härliga gaveletta där du har möjlighet att bo helt nytt! Du möts av en rymlig hall med plats för avhängning och möblering. Vidare in i hemmet når du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Strax utanför hittar du mer förvaring i tre garderober och ett linneskåp. Köket, som har fönster ovanför diskbänken får extra ljusinsläpp, och går sömlöst över till vardagsrummet som blir en social yta med ljusinsläpp från både norr och väst. Här finns även utgången till den härliga balkongen. Från den sociala ytan når du sovalkoven som är enkel att skärma av. Bostaden är inredd med bland annat ekparkett, släta gråa köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar som är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köket har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummet är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Varmt välkommen att boka in er på visning!

  • Nyproduktion
  • Hiss
Norra Fjädermolnsgatan 36, Länsmansgården, Göteborgs kommun
  • Ons 27 mar kl 18:15
Norra Fjädermolnsgatan 36, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 2
Norra Fjädermolnsgatan 36, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 3

Norra Fjädermolnsgatan 36

Lägenhet
Länsmansgården, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 450 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 4/5
2 461 kr/mån
41 429 kr/m²

Steg in i denna charmiga 1,5:a på Norra Fjädermolnsgatan 36 och upptäck en välkomnande atmosfär och genomtänkta inredningsval. Denna bostad erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, med möjlighet att skapa en separat sovalkov för extra flexibilitet. Njut av lugnet och harmonin på den rymliga balkongen som vetter mot naturen bakom huset. Här kan du koppla av och njuta av frisk luft efter en lång dag. Köket är utrustat med Vedum-luckor och integrerad mikrovågsugn, fläkt, ugn och kombinerad kyl/frys för en praktisk och stilren arbetsmiljö. Denna bostad är också bekvämt belägen nära buss- och spårvagnshållplatser som tar dig till city på cirka 15 minuter, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. Kontakta fastighetsmäklare Yusuf Onur för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Norra Fjädermolnsgatan 23, Länsmansgården, Göteborgs kommun

Norra Fjädermolnsgatan 23

Lägenhet
Länsmansgården, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 150 000 kr
65 m²
3 rum
vån 4/5
6 049 kr/mån
33 077 kr/m²

Välkommen till Norra Fjädermolnsgatan 23! Denna moderna lägenhet, färdigställd år 2019, erbjuder både stil och bekvämlighet. Belägen näst högst upp på våning 4, har du förmånen att njuta av en fin utsikt över omgivningarna samtidigt som du har tillgång till två rymliga balkonger för avkoppling. Med en totalyta om 65 kvadratmeter finns här gott om plats för både vardag och avkoppling. Den öppna planlösningen skapar en naturlig samlingspunkt där kök och vardagsrum harmoniserar perfekt. Dessutom finns två mysiga sovrum, belägna i vardera ände av lägenheten, vilket ger en härlig känsla av privatliv. Slå dig ner och njut av utomhuslivet på dina två balkonger. Den ena vetter mot den fridfulla innergården och den andra blickar ut över ett vackert skogsparti. Med ett insynsskyddat läge kan du känna dig helt avskärmad från omvärlden och skapa din egen privata oas. Här saknas det inte i bekvämligheter. Lägenheten är utrustad med diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare för att underlätta din vardag och ge dig den bekvämlighet du förtjänar. Byggnadsåret 2019 garanterar hög kvalitet och moderna lösningar som motsvarar de senaste standarderna. Denna lägenhet är en unik möjlighet att ta del av ett av de mest eftertraktade områdena i staden. Med närhet till service, grönområden och goda kommunikationer, kommer du här att trivas i harmoni med stadens puls samtidigt som du har möjlighet att dra dig tillbaka till ditt eget privata paradis. Inom föreningen finns även ett gästrum, perfekt för besökande vänner och familj, samt ett kalasrum för större tillställningar. Dessutom har medlemmarna tillgång till ett bekvämt garage för säker och smidig parkering. Tveka inte, kontakta ansvarige mäklare idag för att boka en visning och upplev detta fantastiska hem på nära håll!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Backadalen 24, Backadalen, Göteborgs kommun

Backadalen 24

Lägenhet
Backadalen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 750 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1
5 214 kr/mån
30 702 kr/m²

Varmt välkommen till en stor och välplanerad lägenhet om 2 rum och kök i en stadsdel under förvandling, Nya Selma Stad, där Riksbyggen har varit högst bidragande med dess byggande av nya fräscha bostadsrätter. Bostadens hela 57 kvadratmetrar fördelar sig bland annat på ett sovrum med utgång till den inglasade uteplatsen i söderläge samt ett kök som är fullt utrustat med mikro i väggskåp, induktionshäll, inbyggnadsugn, kyl och frys, diskmaskin samt fläkt. Fin plats för matbord finns och rymmer ett större sällskap. Även här finns en utgång till ytterligare en uteplats, denna utan inglasning. Köket möter vardagsrummet och flätas samman på ett fint sätt. Snyggt helkaklat badrum med tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt dusch och handduksvärmare. Bra förvaring med både väggskåp och kommod. Genomgående för bostaden är ett fint ljusinsläpp, fönsterbänk i sten och mattlackerad ekparkett. Vänligen observera att bilderna är tagna från en liknande lägenhet och att det förekommer avvikelser, Varmt välkommen att boka in er på visning och uppleva bostaden på plats!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lindholmsallén 24C, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lindholmsallén 24C

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 695 000 kr
28 m²
1 rum
vån 6
2 955 kr/mån
60 536 kr/m²

Varmt välkommen till en välplanerad och trivsam 1:a på 28m² uppe på våning 6 med ett fint ljusinsläpp. På dessa 28m² finner du en duschhörna, tvättavdelning (kombimaskin) och ett toppmodernt kök från Marbodal. Köket är utrustat med bl.a induktionshäll, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn, allt byggt efter att optimera ytan. Förråd i källaren inklusive plats för 2 cyklar. Observera att det är exempelbilder i annons tagna på liknande lägenhet. Varmt välkommen att kontakta mig för att komma på visning!

  • Nyproduktion
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vintervädersgatan 3, Biskopsgården, Göteborgs kommun
  • Idag kl 17:40
Vintervädersgatan 3, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 2
Vintervädersgatan 3, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 3

Vintervädersgatan 3

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 650 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/7
3 924 kr/mån
24 627 kr/m²

Denna fina trerumslägenhet erbjuder 67.1 kvadratmeter i renoverat och gott skick med ett utmärkt läge. Här erbjuds ni tre rum och kök med allt som behövs för att riktigt trivas. Ta chansen att flytta in i denna lägenhet där det inte finns några som helst måsten! Lägenheten utgörs av en praktisk och inbjudande hall med skjutdörrs garderob som innehar mycket goda förvaringsmöjligheter. Ett härligt, ljust och rymligt vardagsrum med generösa ytor, två trevliga sovrum, samt ett ljust modernt kök med tidlösa färgval, här ryms plats för matbord. Här finns även ett funktionellt och helkaklat badrum utrustat med badkar, badrumsskåp och kommod! På Vintervädersgatan bor ni med närhet till natur, skolor, förskolor och bra kommunikationer. Mycket trevlig gemenskap i huset där det bor många barnfamiljer. Anmäl ert intresse redan i dag och ring gärna för mer information! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sagogången 25, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Mån 25 mar kl 17:00
Sagogången 25, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Sagogången 25, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Sagogången 25

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
5 171 kr/mån
25 253 kr/m²

På andra våningen finns denna välplanerade trerummare med två stora balkonger, den ena i söderläge och den andra i norrläge. Den genomgående planlösning med fönster i två väderstreck gör att lägenheten upplev ljus och luftig. Vardagsrummet är rymligt och väldisponerat med stora fönsterpartier som ger rummet ett fint ljusinsläpp, här ryms både soffa och matbord för den som önskar. Föreningen har genomför stambyten och där av håller badrummet en hög standard. Även köket har renoverats och har gott om förvaringsmöjligheter genom flertalet över- och underskåp samt plats för ett matbord för 4-6 middagsgäster. Lägenheten har dessutom en separat tvättstuga som är utrustad med en tvättho med arbetsbänk samt en tvättmaskin vilket bidrar till ett bekvämt boende. Lägenheten har mycket att erbjuda, här finns generöst tilltagna sällskapsytor samt goda förvaringsmöjligheter genom en stor en klädkammare samt två sovrum i bra storlek. I bostadens inre reparationsfond finns dessutom 3 220 kr, vilket ger ett bidrag för den som önskar renovera något i lägenheten. Om du vill bo nära Göteborgs centrum men ändå ha ett lugnt och trivsamt område är Hisings Backa ett bra val. Här byggs det nya bostäder och ett modernt torg vid Selma Lagerlöfs plats, som ligger i närheten av lägenheten. Här hittar du allt du behöver av service, som nya matbutiker, affärer, restauranger och en fiskhandel som är en av de bästa i stan. Området har också mycket att erbjuda för ungdomar och fritidsintresserade. Om du vill shoppa mer kan du åka till Bäckebols köpcentrum, där du bland annat hittar IKEA, COOP, Power och Systembolaget Missa inte denna bostad - Kontakta fastighetsmäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Arves Marias väg 7, Tuve, Göteborgs kommun

Arves Marias väg 7

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2
4 003 kr/mån
40 648 kr/m²

Här förmedlas känslan av att bo helt nytt! En otroligt bra planerad 2.a om 54 kvadratmetrar med balkong i härligt söderläge och sovrum med god förvaring. Entré nås via en loftgång i norrläge. Du kan även glädjas över stora sociala ytor i en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett fräscht helkaklat badrum. Hela lägenheten präglas av ett mycket fint ljusinsläpp. Du välkomnas av en hall med goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen ligger även lägenhetens rymliga sovrum med flertalet garderober så här har man verkligen god förvaring. Unikt för denna bostad är att man har sitt lägenhetsförråd inuti sin lägenhet så den kommer väl tillhands som en klädkammare för extra förvaringsutrymme. Vidare in i bostaden når du ett helkaklat badrum inrett med wc, kommod med två lådor och tvättställ, spegelskåp med belysning och eluttag, dusch och egna tvättmöjligheter då man har både tvättmaskin och torktumlare på plats. Köket har vita, släta luckor från Marbodal och är fullt utrustat med kyl/frys, varmluftsugn, mikro, induktionshäll samt diskmaskin från Siemens. Vardagsrummet möter köket i en öppen härlig planlösning och härifrån tar du dig vidare ut på balkongen i ett soligt söderläge. Bara att möblera och njuta av den stora balkongen. Här bor man med kort avstånd till Tuve-centrum med dess breda tjänsteutbud samt endast ett stenkast från 17-bussens hållplats som tar oss till centrala Göteborg på ca: 20 min. Med en kort promenad tar vi oss till Hisingsparkens grönskande rekreationsområde med motionsspår och 4H gården för den friluftsintresserade. Huset är miljömärkt med Svanen vilket innebär låg energianvändning och bra materialval, som är bra både för dig som bor här och för miljön i stort. Varmt välkommen att boka in dig på visning och upplev bostaden på plats!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Byvädersgatan 55, Biskopsgården, Göteborgs kommun
Byvädersgatan 55, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 2
Byvädersgatan 55, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 3

Byvädersgatan 55

Radhus
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
3 495 000 kr
120 m²
5 rum
6 754 kr/mån
29 125 kr/m²

| Privatvisning erbjuds, kontakta ansvarig mäklare för mer information | Välkommen till detta nyproducerade radhus som erbjuder både stil, bekvämligheter och modern elegans! Denna bostad är perfekt för dig som vill ha ett hem som imponerar, från sin öppna planlösning med fina detaljer till de praktiska lösningarna. Denna bostad är en möjlighet du inte vill missa. Kontakta oss idag för mer information och för att boka din visning! Kankse är detta ditt nya hem?

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Långängen 10, Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun
  • Fre 22 mar kl 12:00
Långängen 10, Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Långängen 10, Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Långängen 10

Lägenhet
Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 400 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/5
3 595 kr/mån
43 636 kr/m²

Vill ni bo i en av Kvillebäckens finaste tvårummare om ca 55 m², på våning 2 av 5 med stor balkong i söderläge? Då har ni kommit rätt. Stig in i denna nyproducerade bostad som erbjuder allt för den kräsna köparen. Bostaden präglas av stilfulla materialval, ljusa ytskikt och en mycket väldisponerad planlösning. Kök och vardagsrum är sammanlänkat via en öppen och social planlösning, vilket gör att man kan bjuda över vänner och familj utan att det känns trångt. Fullutrustat kök med diskmaskin, spishäll, inbyggd mikro, fläkt och kombinerad kyl och frys. Här finns alla bekvämligheter man kan önska! Från köket når man även bostadens rymliga och balkong om 11 m²! Bostadens badrum är väl tilltaget och utrustat med egen tvätt avdelning vilket bidrar till ett bekvämt boende. Sovrummet erbjuder plats för den större dubbelsängen, tillhörande nattduksbord samt plats för skrivbord för den som önskar att jobba hemifrån. Med pulsen utanför dörren och Backaplans köpcenter som erbjuder all tänkbara service, Kvillebäckens saluhall som erbjuder flertal delikatesser och mysiga caféer samt restauranger finns här allt och lite till! För er som uppskattar naturen och hänförande utsikter över hela Göteborg ligger Ramberget en kort promenad bort. Eller varför inte besöka vackra Hisingsparken, Göteborgs största park? För den aktive finner ni en av dom största Nordic Wellness anläggningarna ett stenkast från lägenheten. Mycket goda kommunikationer in till stadskärnan med buss och spårvagn ligger alldeles utanför dörren. Resan dit tar ca 7 minuter. Sist men inte minst - dessutom finns det fina cykelvägar hela vägen in till stan. Denna bostad bör upplevas på plats. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Knapegatan 5B, Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun

Knapegatan 5B

Lägenhet
Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 950 000 kr
34 m²
2 rum
vån 4/4
2 351 kr/mån
57 353 kr/m²

Vindsvåning med renoverat badrum under 2023! Här erbjuds ett tillfälle att förvärva en vindsvåning för dig med högt ställda krav, en bostad med mycket stilfulla val vilket gör att den upplevs som något utöver det vanliga. Hela fastigheten har totalrenoverats 2016 och i bostaden är varje millimeter väl genomtänkt. Den rikliga takhöjden och de vita väggarna ger er här ett fräscht boende och planlösningen ger möjlighet till social samvaro. Köket från HTH har vita släta luckor med rostfria handtag som snyggt passar ihop med den rostfria maskinparken från Siemens. Badrummet som har renoverats 2023 har förberetts för tvättmaskin och trendiga färgval. Rummen är stora och möblerbara med genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Här bor ni med ett centralt läge med närhet till Backaplan och Kvillebäckens affärs och serviceutbud samt med härliga grönområden runt knuten. Bo med Göteborgs bästa kommunikationer utanför dörren. Missa inte denna pärla med låg avgift och allt man kan önska!

Olshammarsgatan 2, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Olshammarsgatan 2, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Olshammarsgatan 2, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Olshammarsgatan 2

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 690 000 kr
64,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 912 kr/mån
26 202 kr/m²

Denna totalrenoverade pärla på Olshammarsgatan 2 är en bostad utöver det vanliga. Omgjord från en tvåa till en modern trerummare, denna lägenhet på 64,5 kvm på våning 3 av 4 med hiss är en perfekt blandning av stil och funktionalitet. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en känsla av rymd och ljus. Det helt nya köket är utrustat med högkvalitativa apparater, inklusive diskmaskin, kyl och frys samt spishäll i induktion. Här finns också gott om förvaringsutrymme för att hålla allt organiserat och snyggt. Badrummet har genomgått en fullständig uppfräschning med moderna detaljer från Hafa, och de två sovrummen erbjuder bekvämt boende för hela familjen. På den inglasade balkongen i västerläge kan du koppla av och njuta av lugnet med utsikt över den charmiga innergården. Spotlights genom hela allrummet och hallen ger en elegant atmosfär och kan styras med en enkel tryckpanel (Plejd), vilket ger en känsla av lyx och bekvämlighet. Denna lägenhet har genomgått en omfattande renovering på alla ytor under 2023/2024 och erbjuder nu ett modernt och elegant boende i det eftertraktade området Hisings Backa. Med närhet till Selma Lagerlöfs torg och det nybyggda "Selma Stad" erbjuder detta boende inte bara komfort och stil utan också en fantastiskt bekväm livsstil. Missa inte chansen att äga denna fantastiska bostad – kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva det bästa av Selma Stad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Arves Marias Väg 7, Tuve, Göteborgs kommun

Arves Marias Väg 7

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 595 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4
2 595 kr/mån
45 571 kr/m²

Varmt välkommen till denna mysiga etta med sovalkov och balkong i söderläge att njuta av. Med sina 35 välplanerade kvadratmetrar får du ett kök som går i öppen planlösning med vardagsrummet, vilket har plats för både matbord och soffgrupp, en rymlig sovalkov samt ett helkaklat fräscht badrum. I hallen har du både plats för avhängning samt förvaring i lägenhetens garderober. Härifrån når du även det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin om man inte hellre föredrar att tvätta i föreningens gemensamma tvättstuga. Vidare in i lägenheten tar du dig till köket med dess vita, släta luckor från Marbodal och full utrustning med kyl/frys, varmluftsugn, mikro, induktionshäll samt diskmaskin från Siemens. Köket har en fin arbetsyta trots dess mindre storlek. Vardagsrummet flätas samman med köket och tack vare en sovalkov kan man här hålla sömnen avskilt från de sociala ytorna. Från vardagsrummet når du balkongen i härligt söderläge där solen når dig som bäst. Här bor man med kort avstånd till Tuve-centrum med dess breda tjänsteutbud samt endast ett stenkast från 17-bussens hållplats som tar oss till centrala Göteborg på ca: 20 min. Med en kort promenad tar vi oss till Hisingsparkens grönskande rekreationsområde med motionsspår och 4H gården för den friluftsintresserade. Huset är miljömärkt med Svanen vilket innebär låg energianvändning och bra materialval, som är bra både för dig som bor här och för miljön i stort. En ljus och trevlig lägenhet färdig för inflyttning, välkommen att boka in dig på visning!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Charlotte Löwenskölds Gränd 4, Backadalen, Göteborgs kommun

Charlotte Löwenskölds Gränd 4

Lägenhet
Backadalen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 340 000 kr
51 m²
2 rum
4 420 kr/mån
45 882 kr/m²

Erbjudandet om 24 avgiftsfria månader pågår från och med 20 januari 2024 till och med 31 Maj 2024 Välkommen hem till en ljus och modern tvåa på 51 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och på golvet ligger vacker ekparkett, och ljuset flödar in från stora fönster i två väderstreck. Den öppna planlösningen gör det enkelt att möblera efter just dina behov. Hallen har gott om utrymme för avhängning och härifrån leder dörren in till det luftiga sovrummet. Det är hela elva kvadratmeter stort och rymmer såväl säng som annat önskat möblemang. Lägenheten har bra förvaringsmöjligheter genom garderober och skåp i både hall och sovrum. Om du behöver ytterligare förvaring finns en praktisk alkov mellan sovrummet och vardagsrummet. Ytan kan också inredas till exempelvis en arbetsplats eller en mysig läshörna. Badrummet ligger mitt i lägenheten och är utrustat med wc, handfat med vit kommod och spegelskåp, duschhörna i klarglas, handdukstork samt en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Det grå klinkergolvet samspelar fint med väggarnas vita, blanka kakel. Bostadens hjärta är det kombinerade köket och vardagsrummet. Det vita köket från Marbodal är byggt längs ena väggen och har all utrustning du behöver: infälld induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn i högskåp, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Tack vare den öppna planlösningen kan du laga mat samtidigt som du umgås med vänner. Efter middagen beger ni er troligtvis ut på balkongen, som är byggd i vinkel utmed två av lägenhetens väggar. Med en storlek på imponerande 22 kvadratmeter finns det plats för flera sittgrupper och växter för den med gröna fingrar. Om ni mot all förmodan inte får plats på balkongen, kan ni nyttja föreningens grönskande innergård för fika i solen och härliga grillkvällar. Får du långväga gäster finns en föreningslokal med övernattningsmöjlighet på samma våning som lägenheten. Välkommen till ett bekvämt och trivsamt boende i Bostadsrättsföreningen Selma Park!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Charlotte Löwenskölds Gränd 4, Backadalen, Göteborgs kommun

Charlotte Löwenskölds Gränd 4

Lägenhet
Backadalen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 680 000 kr
32 m²
1 rum
2 774 kr/mån
52 500 kr/m²

Erbjudandet om 24 avgiftsfria månader pågår från och med 20 januari 2024 till och med 31 Maj 2024 Här erbjuds 32 välplanerade kvadratmeter med social planlösning och smakfulla materialval. Redan när du kliver in i bostaden möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp från fönstren i fil. Utanför fönstren finns lägenhetens pärla: den tio kvadratmeter stora balkongen. Under sommarmånaderna blir den ett utmärkt extrarum där du kan njuta av solen och kanske odla dina gröna fingrar. Den välkomnande hallen har vitmålade väggar och på golvet ligger en vacker ekparkett, vilket är genomgående för hela lägenheten. I hallen finns en garderob för klädavhängning och i det stora rummet erbjuds ytterligare förvaringsmöjligheter i form av en skjutdörrsgarderob och linneskåp. Till lägenheten hör dessutom ett källarförråd. I anslutning till hallen hittar du det moderna badrummet som är inrett med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Det är utrustat med wc, handfat med vit kommod och spegelskåp, duschhörna i klarglas, handdukstork samt en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Rakt fram från hallen öppnar resten av lägenheten upp sig. Här finns plats för både matbord och säng med tillhörande möblemang. Den öppna planlösningen gör det enkelt att inreda efter eget tycke och smak. Köket är byggt i vinkel med gott om arbetsyta och all utrustning du behöver: infälld induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn i högskåp, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Den svartmelerade bänkskivan blir en stilfull kontrast till det vita köket från Marbodal med släta luckor och rostfria handtag. Bostadens balkong och fönster vetter mot den gemensamma grönskande innergården där du kan samla familj och vänner för grillkvällar. Får du långväga gäster finns en föreningslokal med övernattningsmöjlighet på husets entréplan. Välkommen till ett bekvämt och trivsamt boende i Brf Selma Park!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Plockerotegatan 339, Hisings Backa - Backatorp, Göteborgs kommun

Plockerotegatan 339

Lägenhet
Hisings Backa - Backatorp, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 695 000 kr
93,3 m²
4 rum
vån 2/2
6 011 kr/mån
28 885 kr/m²

Äntligen finns en 4:a om 93,3 kvm till salu i populära och barnvänliga Backatorp! Välplanerad bostad som är inredd i ljusa färgval. Ett rikligt ljusinsläpp och balkong i härligt sydvästläge med sol större delen av dagen och kvällen. Tre bra sovrum, rymligt vardagsrum, kök med alla bekvämligheter du behöver, badrum, gästtoalett och generöst med förvaringsmöjligheter. Förråd i anslutning till bostaden och eget garage ingår i månadsavgiften. Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och härlig gemenskap. Backatorp, i Hisings Backa, är en harmonisk kombination av modern bekvämlighet och naturskön omgivning. Grönområden och närhet till lokala bekvämligheter skapar en attraktiv livsstil. Med en perfekt balans mellan stadspuls och natursköna strövområden är detta det idealiska hemmet för dig. Varmt välkommen att kontakta den ansvariga fastighetsmäklaren!

  • Plus
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 31