Mäklare Roberta Stevanovska

Roberta Stevanovska

Om mig

Mina främsta styrkor är ett genuint intresse för varje affär, målfokus och lyhördhet. Just med tanke på att en bostadsaffär spelar stor roll för alla inblandade parter vill jag ge en så pass stabil och skräddarsydd förmedlingsprocess som möjligt. Jag kommer göra det lilla extra för att ni som säljare skall få rätt betalt och att ni som köpare ska känna er trygg och sedd genom hela processen. Tveka inte att höra av er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ingebäckslyckan 113B, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Ingebäckslyckan 113B, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Ingebäckslyckan 113B, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Ingebäckslyckan 113B

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 395 000 kr
51 m²
1 rum
vån 1/2
3 524 kr/mån
27 353 kr/m²

Denna bostad erbjuder en tilltalande planlösning om ca 51 kvm med flexibilitet för att skapa ett separat sovrum om det är önskvärt. Här finns ett lättmöblerat vardagsrum som inbjuder till socialt umgänge och avkoppling. Köket är ljust och välutrustat med generöst med förvaringsutrymme samt tillräckligt med plats för ett matbord där man kan njuta av måltider tillsammans. Den underbara uteplatsen med trädäck på framsidan förhöjer bostadens charm och ger möjlighet till avkoppling och utomhusaktiviteter. Bostadsrättsföreningen är stabil med god ekonomi och erbjuder en härlig gemenskap för dess medlemmar. Varför inte inviga föreningens nya gymlokal eller promenera i skogen? Det lugna och grönskande området runt bostaden erbjuder närhet till alla bekvämligheter som Kärra har att erbjuda. Kärra centrum, bara några kilometer bort, erbjuder ett brett utbud av service såsom mataffärer, serviceinrättningar, grundskola och förskola. Dessutom är både Kungälvs centrum och Bäckebols köpcenter bara en kort 10-minuters bilresa bort, vilket gör att man enkelt kan ta del av ett varierat utbud av shopping och service. För de som föredrar kollektivtrafik finns också goda busskommunikationer som smidigt tar dig till centrala Göteborg och andra närliggande områden. Du är hjärtligt välkommen att delta i visningen och upptäcka mer om denna charmiga bostad och dess omgivningar!

  • Premium
  • Uteplats
Plockerotegatan 339, Hisings Backa - Backatorp, Göteborgs kommun

Plockerotegatan 339

Lägenhet
Hisings Backa - Backatorp, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 495 000 kr
93,3 m²
4 rum
vån 2/2
6 011 kr/mån
26 742 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en välplanerad fyra på 93,3 kvadratmeter i det eftertraktade och familjevänliga området Backatorp! Denna ljusa och välbelägna bostad erbjuder en generös ljusinsläpp och en härlig balkong i sydvästläge, vilket ger sol under stora delar av dagen och kvällen. Med tre rymliga sovrum, ett stort vardagsrum, ett kök utrustat med alla bekvämligheter, ett badrum, en gästtoalett och gott om förvaringsmöjligheter möter den dina behov på ett utmärkt sätt. Dessutom ingår två förråd intill bostaden och ett eget garage i månadsavgiften. Bostadsrättsföreningen är stabil med god ekonomi och erbjuder en härlig gemenskap för dess medlemmar. Backatorp, beläget i Hisings Backa, kombinerar harmoniskt moderna bekvämligheter med en naturskön omgivning. De grönskande områdena och närheten till lokala faciliteter skapar en attraktiv livsstil. Med en perfekt balans mellan stadens puls och möjligheten till natursköna promenader är detta det perfekta hemmet för dig. Tveka inte att kontakta den ansvariga fastighetsmäklaren för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Lillekärr Norra 28, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 17:30
Lillekärr Norra 28, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Lillekärr Norra 28, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Lillekärr Norra 28

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 425 000 kr
30,9 m²
1 rum
vån 4/6
2 823 kr/mån
46 117 kr/m²

Välkommen till denna fina 1,5-rums lägenhet på våning 4 finner du den här underbara lägenheten med en fantastisk utsikt. Här erbjuds 30,9 välplanerade kvm fördelat på en rymlig hall med bra förvaringsmöjlighet, ett smakfullt renoverat kök med plats för ett mindre matbord, vardagsrum med stora fönsterpartier som maximerar ljusinsläpp. Kaklat badrum intill hallen. I direkt anslutning till lägenheten finns ett rymligt förråd. HSB Brf Hisings Kärra är en populär bostadsrättsförening som erbjuder sina medlemmar flertal faciliteter såsom bastu, lokal, mindre gym m.m. Under sommarperioden har även medlemmarna möjlighet att hyra en stuga på Gullhomen. Hisings Kärra är ett barnvänligt och lugnt område med närhet till det mesta. Här finns allt från simhall, natur- och motionsslingor, skolor, vårdcentral, mataffär och mycket mer inom gångavstånd. Det är ett naturskönt område där både unga och gamla trivs. Vill man åka in till centrala Göteborg som endast ligger ca 1 mil från Kärra, så finns det mycket bra bussförbindelser. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för mer information samt visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3