Om mig

Jag arbetar som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hisingen. Tidigare har jag jobbat inom sälj där mitt fokus varit kunden och kundens behov. Detta har bidragit till att jag idag är en målinriktad person med en hög servicenivå. Med detta sätter jag försäljning och kundbemötande som prioritet. Med Svensk Fastighetsförmedlings arbetsmetod kommer jag få dig som säljare/köpare att känna dig trygg genom hela processen. Går du i säljtankar eller vill ni ha en värdering, hör av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Arves Marias Väg 16, Tuve, Göteborgs kommun
Arves Marias Väg 16, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Arves Marias Väg 16, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Arves Marias Väg 16

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/5
3 884 kr/mån
43 545 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade tvårummare om 55 kvm med balkong i västerläge att njuta av! Här ges möjligheten att förvärva en av Tuves finaste tvårummare, bostaden genomsyrar med fantastiska materialval samt med möjlighet till förändrad planlösning vilket medför optimal förvaring. Lägenheten är modernt inredd med genomgående ljus färgsättning och en fin ekstavsparkett i samtliga utrymmen. Gott om utrymme i hallen som har bra förvaringsmöjligheter. Du får en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, varifrån du når den härligt placerade balkongen som vetter mot väster, i ett lugnt läge in mot gården. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum samt badrum utrustat med dusch och egna tvättmöjligheter. En otroligt unik lägenhet för dig som ställer höga krav på ditt boende, varmt välkommen att kontakta ansvarige fastighetsmäklare för mer information! Bostaden ligger i Brf Tuvebo Ateljé med totalt 71 lägenheter. Föreningens lägenheter varierar mellan 31,1 kvm - 105,3 kvm som fördelas på 1-4 rum och kök. Om du väljer att köpa en bostad i Kvarteret Tuvebo får du inte bara en lägenhet. Föreningen har lyssnat på önskemål från egna och andras kunder och utformat ett kvarter med det lilla extra. Till exempel finns ett gårdshus för gemensamma aktiviteter, fester och möten, en gästlägenhet och en gemensam tvättstuga. Hissen går ända från garaget och upp till den härliga takterrassen som du har gemensamt med dina grannar. Varmt välkommen att boka in dig på visning och upplev bostaden på plats!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Västra Stillestorpsgatan 23, Centrala Hisingen - Ramberget, Göteborgs kommun
Västra Stillestorpsgatan 23, Centrala Hisingen - Ramberget, Göteborgs kommun, bild 2
Västra Stillestorpsgatan 23, Centrala Hisingen - Ramberget, Göteborgs kommun, bild 3

Västra Stillestorpsgatan 23

Lägenhet
Centrala Hisingen - Ramberget, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 550 000 kr
80 m²
4 rum
vån 1/10
5 248 kr/mån
31 875 kr/m²

Här ges möjligheten att förvärva och förverkliga sin bostadsdröm i denna välplanerade fyrarumslägenhet belägen på vån 1 i populära Brf Göteborgshus nr 22! Bostaden präglas av harmoniska färg materialval, härligt ljusinsläpp och en väldisponerad planlösning. Den stora inglasade balkongen som är placerad i härligt soligt läge bjuder på många soltimmar och utsikt över närområdets natur. Balkongen blir även en förlängning av vardagsrummet och går att nyttja under årets alla dagar. I bostadens tre olika sovrum finns plats för säng, nattduksbord och annan förvaring om man önskar. Köket erbjuder praktiska arbetsytor och flertal över och underskåp. Badrummet är helkaklat och utrustat med golvvärme. Dessutom finns en mindre gästtoalett - allt för att förenkla vardagen. Här bor man i en stabil Riksbyggen förening som erbjuder sin medlemmar flertal faciliteter såsom pingisrum, snickarbod, bastu och en gästlägenhet. Till bostaden tillhör både vinds-/källarförråd. I Brf Göteborgshus 22 bor man med ett centralt läge med närhet till Wieselgrensplatsen med dess utbud av service, affärer, apotek, banker m.m. Dessutom är det inte långt till affärscentret Backaplan för ett större shoppingutbud. I området finns förskolor och skolor. Mycket goda kommunikationer och med spårvagnen tar du dig in till Brunnsparken på mindre än 10 minuter. Dessutom finns det fina cykelvägar ända in till stan. Här bor du med den perfekta balansen mellan natur och citypuls. Direkt utanför har du Keillers parks natur för härliga promenader och Rambergets hisnande utsikt över Göteborg att tillgå. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Hiss
Lindholmsallén 22B - Gavelläge, Lindholmen, Göteborgs kommun
Lindholmsallén 22B - Gavelläge, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lindholmsallén 22B - Gavelläge, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lindholmsallén 22B - Gavelläge

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
5 175 000 kr
74 m²
3 rum
vån 7/8
5 398 kr/mån
69 932 kr/m²

En välplanerad trerummare är nu ute till salu! På våning 7/8 finner ni denna gaveltrea om 74kvm som erbjuder en hög standard med extra tillval. En smart planlösning med fönster i tre väderstreck vilket gör att lägenheten upplevs mycket ljus och luftigt. Köket är från Marbodal med vita köksluckor och rostfria vitvaror från Electrolux. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en luftig känsla. Ett helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare. Balkongen och dess placering i sydostläge blir som en förlängning av lägenheten under sommarhalvåret. Sovrummen är rymliga med gott om plats för förvaring i form av garderober. Även en walk-in-closet för ännu mer förvaringsmöjligheter. Plats för 2 cyklar i källaren. Inflytt kvartal 2, 2024. På expansiva Lindholmen finns allt man behöver för en bekväm vardag. God mat, vackra promenadstråk längs vattnet, dagvaruhandel och service i alla dess former ligger precis runt hörnet. Från Lindholmsallén 22D bor man också ett stenkast från goda kommunikationer med både färja och buss som kan ta er in mot stan och centrala Göteborg på endast några minuter. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Välkommen hem till en framtid fylld av komfort och stil!

  • Premium
  • Hiss
Litteraturgatan 220, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Litteraturgatan 220

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 150 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
3 771 kr/mån
41 346 kr/m²

Välkommen till en mycket trevlig bostad med exklusiva inredningsval i ett expansivt och trivsamt område i Hisings Backa. Bostaden har ett fantastiskt fint enstavsparkett som är genomgående i hela bostaden och skapar ett exklusiv och ljust intryck vilket höjer levnadsstandarden. En hall med goda förvaringsmöjligheter genom ett flertal garderober. I anslutning till hallen finns ett stilrent badrum med allt man kan önska sig så som tvättmaskin, torktumlare m.m. Vidare in i lägenheten kommer man in i ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med mycket fönster som ger bra med ljusinsläpp. Köket är genomtänkt planerat med mycket bänkytor och kombinerad kyl & frys. Här finns gott om plats för ett stort middagsbord. Här finns dessutom utgång till en rymlig och härlig balkong. Ett sovrum i bra storlek med ett flertal garderober. Läget på Selma Lagerlöfs Torg, Hisings Backa, är perfekt för dig som vill ha närhet till både stadspuls och grönområden. Här finns utmärkta kommunikationsmöjligheter och ett brett utbud av service, restauranger och butiker inom bekvämt avstånd. Litteraturgatan 220 har allt du behöver för att skapa ett bekvämt hem. Kontakta mig idag för att boka en visning och låt ditt nya kapitel i livet börja här!

  • Balkong
  • Hiss
Arves Marias väg 7, Tuve, Göteborgs kommun

Arves Marias väg 7

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2
4 003 kr/mån
40 648 kr/m²

Här förmedlas känslan av att bo helt nytt! En otroligt bra planerad 2.a om 54 kvadratmetrar med balkong i härligt söderläge och sovrum med god förvaring. Entré nås via en loftgång i norrläge. Du kan även glädjas över stora sociala ytor i en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett fräscht helkaklat badrum. Hela lägenheten präglas av ett mycket fint ljusinsläpp. Du välkomnas av en hall med goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen ligger även lägenhetens rymliga sovrum med flertalet garderober så här har man verkligen god förvaring. Unikt för denna bostad är att man har sitt lägenhetsförråd inuti sin lägenhet så den kommer väl tillhands som en klädkammare för extra förvaringsutrymme. Vidare in i bostaden når du ett helkaklat badrum inrett med wc, kommod med två lådor och tvättställ, spegelskåp med belysning och eluttag, dusch och egna tvättmöjligheter då man har både tvättmaskin och torktumlare på plats. Köket har vita, släta luckor från Marbodal och är fullt utrustat med kyl/frys, varmluftsugn, mikro, induktionshäll samt diskmaskin från Siemens. Vardagsrummet möter köket i en öppen härlig planlösning och härifrån tar du dig vidare ut på balkongen i ett soligt söderläge. Bara att möblera och njuta av den stora balkongen. Här bor man med kort avstånd till Tuve-centrum med dess breda tjänsteutbud samt endast ett stenkast från 17-bussens hållplats som tar oss till centrala Göteborg på ca: 20 min. Med en kort promenad tar vi oss till Hisingsparkens grönskande rekreationsområde med motionsspår och 4H gården för den friluftsintresserade. Huset är miljömärkt med Svanen vilket innebär låg energianvändning och bra materialval, som är bra både för dig som bor här och för miljön i stort. Varmt välkommen att boka in dig på visning och upplev bostaden på plats!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Arves Marias Väg 7, Tuve, Göteborgs kommun

Arves Marias Väg 7

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 465 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4
2 595 kr/mån
41 857 kr/m²

Varmt välkommen till denna mysiga etta med sovalkov och balkong i söderläge att njuta av. Med sina 35 välplanerade kvadratmetrar får du ett kök som går i öppen planlösning med vardagsrummet, vilket har plats för både matbord och soffgrupp, en rymlig sovalkov samt ett helkaklat fräscht badrum. I hallen har du både plats för avhängning samt förvaring i lägenhetens garderober. Härifrån når du även det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin om man inte hellre föredrar att tvätta i föreningens gemensamma tvättstuga. Vidare in i lägenheten tar du dig till köket med dess vita, släta luckor från Marbodal och full utrustning med kyl/frys, varmluftsugn, mikro, induktionshäll samt diskmaskin från Siemens. Köket har en fin arbetsyta trots dess mindre storlek. Vardagsrummet flätas samman med köket och tack vare en sovalkov kan man här hålla sömnen avskilt från de sociala ytorna. Från vardagsrummet når du balkongen i härligt söderläge där solen når dig som bäst. Här bor man med kort avstånd till Tuve-centrum med dess breda tjänsteutbud samt endast ett stenkast från 17-bussens hållplats som tar oss till centrala Göteborg på ca: 20 min. Med en kort promenad tar vi oss till Hisingsparkens grönskande rekreationsområde med motionsspår och 4H gården för den friluftsintresserade. Huset är miljömärkt med Svanen vilket innebär låg energianvändning och bra materialval, som är bra både för dig som bor här och för miljön i stort. En ljus och trevlig lägenhet färdig för inflyttning, välkommen att boka in dig på visning!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Rödlönnsgången 34, Centrala Hisingen - Lundby Park, Göteborgs kommun

Rödlönnsgången 34

Lägenhet
Centrala Hisingen - Lundby Park, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 595 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 3/7
2 768 kr/mån
52 295 kr/m²

Mitt i hjärtat av Lundbypark finns denna optimalt planerade etta. Här får du det bästa av två världar med ett citynära boende men också närhet till natur och härliga strövområden. Bostaden om 30,5 kvadratmeter präglas av fina färg- och materialval. Här är det bara att flytta in och trivas. Allrummet har stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp, rummet rymmer såväl ett matbord, soffa samt säng. Det stilrena köket håller en hög standard och har gott om skåpsförvaring genom flertalet över- och underskåp. Badrummet är helkaklat med vita kakelplattor på väggarna och med ett matchande klinkergolv. Möjlighet att göra om lägenheten till en 2:a (se alternativa planlösningen). Föreningens innergård som ligger i söderläge bjuder in till både morgonkaffe och lunch i solen. Högst upp i huset finns även takterrasser, en gemensam tvättstuga, gemensamhetslokal samt ett övernattningsrum med hotellkänsla när familj och vänner är på besök. Här bor man med ett perfekt läge på centrala Hisingen men närhet till såväl härlig natur, goda kommunikationer samt all tänkbar service inom gångavstånd. I området finns bland annat en nyöppnad mataffär, restaurang samt ett nyöppnat gym. Från Wieselgrensplatsen eller Rambergsvallen finns såväl flera buss- och spårvagnslinjer som tar dig in till city på knappt tio minuter. Vid nybyggda Kvillebäcken finns dessutom saluhall och flertalet trevliga restauranger. Missa inte denna bostad – Kontakta fastighetsmäklaren för mer information!

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv
Nansensgatan 10A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Nansensgatan 10A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 950 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
4 489 kr/mån
37 500 kr/m²

Vid idylliska Hildedal finner ni denna ljusa och trevliga tvårummaren om ca 52 m² med balkong i söderläge - en bostad för dig som ställer höga krav på ditt boende. Med ett mycket bra läge på centrala Hisingen i ett lugnt villakvarter har ni även närhet till natur, centrum och salta bad. Bostadens vardagsrum har en öppen och social planlösning vilket gör att man kan bjuda över vänner och familj utan att det känns trångt. Vacker fiskbensparkett pryder golvet och väggarna är målade i en vit färg som bryter av snyggt. Vidare så har lägenheten ett modernt och praktiskt kök utrustat med diskmaskin och andra vardagliga bekvämligheter, väldisponerat sovrum samt ett helkaklat badrum. Till lägenheten hör dessutom ett källarförråd som optimerar förvaringsmöjligheterna. Med pulsen alldeles i närheten och Backaplans köpcenter som erbjuder all tänkbara service, Kvillebäckens saluhall som erbjuder flertal delikatesser och mysiga caféer samt restauranger finns här allt och lite till! För er som uppskattar naturen och hänförande utsikter över hela Göteborg ligger Ramberget en kort promenad bort. Eller varför inte besöka vackra Hisingsparken, Göteborgs största park? För den aktive finner ni en av dom största Nordic Wellness anläggningarna ett stenkast från lägenheten. Mycket goda kommunikationer in till stadskärnan med buss och spårvagn ligger alldeles utanför dörren. Resan dit tar ca 7 minuter. Sist men inte minst - dessutom finns det fina cykelvägar hela vägen in till stan. Denna bostad bör upplevas på plats. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 8