Bengt Färjares väg 34

Danderyd Karta & restider

4 895 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Tillfälle att förvärva exklusiv nyproduktion i miljöcertifierad byggnad med sjönära toppläge. Väl genomtänkt, tilltalande planlösning. Hög standard med påkostade materialval. Hiss direkt till garage. Gym och tillgång till vinkällare i föreningen. Mycket centralt läge i Stocksund med direkt närhet till Lidl och Roslagsbanan. Området är omgivet av blandad bebyggelse bestående av nyproduktion, äldre charmiga villor, en park perfekt för lek. Närhet till båthamn och en trevlig hamnkrog. Promenadavstånd till T-bana och Mörby C. För mer info, se länk till projektets hemsida nedan. Tillträde redan i september om så önskas.

2017 står 36 lägenheter klara för inflyttning. Minutiöst välplanerade och med omsorgsfullt utvalda detaljer och högkvalitativa materialval, allt för att du ska trivas.

Närheten till natur, båt- och stadsliv gör Stocksund till ett eftertraktat område. Hos Patriam får du dessutom tillgång till egen balkong, gemensam takterrass samt gym och vinkällare i huset.

Här bor du i klassiska omgivningar med genuin kvarterskänsla. De två miljöcertifierade bostadshusen ligger i souterräng mot Stockholmsvägen. Byggnaderna är vridna för att följa landskapets riktningar och på ett självklart sätt smälta in i den omgivande naturen.

Golv- och väggytor, trösklar och lister – alla material är noga utvalda för klara det dagliga slitaget; avfärderna, hemkomsterna, hämtandet och lämnandet. På golven ligger kalksten från Öland eller trägolv i vitask. Slitstarka ytor som tål slask, grus och spill, men också är levande med sina naturliga färgskiftningar.

Varje lägenhet har sina egna unika detaljer och planlösningarna är optimerade för individuella behov. De sociala ytorna är öppna och generösa, de mer privata rummen ligger samlade och skapar avskilda zoner där man kan röra sig fritt utan att passera de sociala rummen. Varje lägenhet har en walk-in-closet och en avskild yta för bibliotek eller arbetshörna. Generösa terrasser eller privata uteplatser suddar ut gränsen mellan ute och inne.

Du styr ljussättningen och dina olika apparater med en mobilapp. Du kan tända, dimma ner och släcka lamporna hemma var du än är. Dessutom har vi förberett för en trådlös ljudanläggning, så musiken kan följa med till alla rum. Möjligheterna är oändliga. Det finns bara en svårighet. Att bestämma hur just du vill ha det.Patriam Stocksund kombinerar högklassig design med hållbarhet. Byggnadernas solida karaktär bäddats in på ett naturligt sätt i slänten. Mellanrummet mellan de två volymerna ger plats för grönska och låter ljuset och omgivningens färger flöda fritt.

Det finns ett liv och lekfullhet i detaljerna. De generösa fönsteröppningarna har karmar i en varm bronsfärgad nyans. De stora möblerbara terrasserna och balkongerna som är inskjutna under tak, skyddade från vind och regn, skapar ett extra rum till varje lägenhet. Den solida stenfasaden ger tydliga volymer.

Naturskiffret skimrar i en grågrön nyans som lever med ljuset och skiftar med väder och årstid. Plattorna i ett vackert överlappande halvförband ger spännande skuggspel i fasaden. De underhållsfria materialen har en inneboende och klassisk skönhet, som kommer att bestå och bli ännu vackrare med åren.Vi har satsat på utemiljön runt byggnaderna. En välkomnande växtlighet som skänker trivsel året om integrerat med naturliga platser att mötas eller koppla av på. Området kring byggnaderna kommer att prunka av växtlighet. Där skapar vi ytor för entré, uteplatser och gemensam gräsmatta. Fastighetens höjdskillnader dramatiseras genom en rad terrasseringar som samspelar med byggnaderna.

Varje lägenhet har en egen uteplats, terrass eller rymlig balkong. Du har dessutom en stor takterrass som du delar med dina grannar. Vi har eftersträvat komplett rörelsefrihet, utsuddade gränser mellan ute och inne som gör din boendeupplevelse större året om.För oss på Patriam är det helheten som är viktig. Vi skapar exklusiva hem för moderna och medvetna människor. Genom smarta, effektiva materialval sparar vi resu

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
64 m²
Biarea
11 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 409 kr/mån
Pris/m²
76 484 kr/m²
Driftkostnad
21 300 kr/år
Byggår
2017
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Bengt Färjares väg 34 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 895 000 kr
Avgift/månad
3 409 kr/mån
Driftkostnad
21 300 kr/år

Statistik

2 651
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 36 dagar sedan, den 18 augusti 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips