Bengt Färjares väg 34

Danderyd Karta & restider

4 895 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Tillfälle att förvärva exklusiv nyproduktion i miljöcertifierad byggnad med sjönära toppläge. Väl genomtänkt, tilltalande planlösning. Av lägenhetens boarea på 75 kvm är 11 kvm klassat som biarea. Denna biarea har full takhöjd, dock inga fönster. På biytan finns badrummet och tvättstugan/klädvårdsrummet. Hög standard med påkostade materialval. Hiss direkt till garage. Gym och tillgång till vinkällare i föreningen. Lägenheten har en egen terrass på 12 kvm. Du har dessutom en stor takterrass som du delar med dina grannar.
Huset har ett mycket centralt läge i Stocksund med direkt närhet till Lidl och Roslagsbanan. Området är omgivet av blandad bebyggelse bestående av nyproduktion, äldre charmiga villor, en park perfekt för lek. Närhet till båthamn och en trevlig hamnkrog. Promenadavstånd till T-bana och Mörby C.
Närheten till natur, båt- och stadsliv gör Stocksund till ett eftertraktat område. Här bor du i klassiska omgivningar med genuin kvarterskänsla. De två miljöcertifierade bostadshusen ligger i souterräng mot Stockholmsvägen. Byggnaderna är vridna för att följa landskapets riktningar och på ett självklart sätt smälta in i den omgivande naturen.
På golven ligger kalksten från Öland eller trägolv i vitask. Slitstarka ytor som tål slask, grus och spill, men också är levande med sina naturliga färgskiftningar.
Naturskiffret på fasaden skimrar i en grågrön nyans som lever med ljuset och skiftar med väder och årstid. Plattorna i ett vackert överlappande halvförband ger spännande skuggspel i fasaden. De underhållsfria materialen har en inneboende och klassisk skönhet, som kommer att bestå och bli ännu vackrare med åren.
Fastigheten är en Miljöbyggnad. Det innebär att byggnaden kommer att miljöcertifieras av ett opartiskt organ, Sweden Green Building Council. När du bor i en certifierad Miljöbyggnad har du många anledningar att känna dig trygg och nöjd. Du vet att du har tillräckligt med dagsljus, en god ljudmiljö och en behaglig innetemperatur både på sommaren och vintern. Du vet att risken för fukt- eller vattenläckor är minimal, att markradon inte sprider sig i huset, att ventilationssystemet ger god luftkvalitet och att byggvaror är kontrollerade utifrån skadliga kemikalier. Och sist men inte minst; energianvändningen blir jämn och låg.

Mer information om fastigheten:
http://www.patriam.se/vara-bostader/stocksund/

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
64 m²
Biarea
11 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 409 kr/mån
Pris/m²
76 484 kr/m²
Driftkostnad
21 300 kr/år
Byggår
2017
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Bengt Färjares väg 34 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 895 000 kr
Avgift/månad
3 409 kr/mån
Driftkostnad
21 300 kr/år

Statistik

1 127
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 20 dagar sedan, den 2 november 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips