Mäklarhuset Täby & Danderyd

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Mäklare

Skylvägen 17, Visinge, Täby kommun
 • Tor 9 feb kl 17:00
Skylvägen 17, Visinge, Täby kommun, bild 2
Skylvägen 17, Visinge, Täby kommun, bild 3

Skylvägen 17

Villa
Visinge, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

9 150 000 kr

151 m²

5 rum

877 m² tomt

+ Pool & Garage. + Braskamin. + Vattenburen golvvärme. + Utbyggt 2012. + Nära Roslagsbana! Tillfälle att förvärva ett stort och modernt enplanshus om 151 kvm i populära och barnvänliga Visinge! Bostaden erbjuder 3 rymliga sovrum men som med lätthet går att göra om till 4 om så önskas. Snyggt kök med matplats, tvättstuga med groventré, rymligt vardagsrum med öppet upp till nock som skapar en härlig rymd till rummet. Två helkaklade badrum varav ena är från 2012 och som ligger i nära anslutning till poolen på baksidan. Plan och fin trädgårdstomt med möjlighet för flertalet fina planteringar samt mycket spring och lek. Stor altan med pool i ett utmärkt söderläge som skapar en privat oas på baksidan och ger utrymme för hela familjen att spendera sommarens varma dagar vid. Här kan du njuta av solens strålar hela dagen, helt utan insyn. Stor stenbelagd uppfart med utrymme för ca 3 bilar samt ett garage med utrymme för ytterligare en bil. Här bor du med närhet till mycket goda kommunikationer med både Roslagsbana samt bussar till både Täby Centrum samt Mörby Centrum. Populära och omtyckta skolor och förskolor finns inom några minuters promenad samt matbutik, pizzeria och thairestaurang. Området erbjuder även mycket fina promenadstråk med elljusspår samt skog.

 • Premium
 • Uteplats
Margaretavägen 44, Täby Kyrkby, Täby kommun

Margaretavägen 44

Villa
Täby Kyrkby, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

8 600 000 kr

96 m²

5 rum

823 m² tomt

Välkommen till Margaretavägen 44, mitt i hjärtat av Täby kyrkby! Här bor ni centralt men ostört i en renoverad villa med en totalyta om 192 kvm, stort pooldäck om ca 130 kvm och uterum som förlänger sommarsäsongen på ett föredömligt sätt. De 192 kvadratmetrarna fördelas fint på 5 rum varav 4 sovrum samt ett arbetsrum och två badrum, plus det mysiga uterummet. Villan är varsamt renoverad under den senaste tioårsperioden och har ett genomgående gott skick. Både vardagsrummet och uteplatsen har murad öppen spis för hög mysfaktor. På tomten finns också ett rejält dubbelgarage och det finns ytterligare p-platser på den asfalterade uppfarten. Uppvärmningen sköts av en kostnadseffektiv luft/vattenvärmepump. Här på Margaretavägen bor ni med bekvämt gångavstånd till det mesta som är viktigt. Närcentrum med välsorterad ICA-butik, apotek, restaurang, gym, bageri osv ligger bara några minuter bort, precis som flera bra förskolor och skolor. Kommunikationerna är goda med både Roslagsbanan och buss och fina naturområden med löpspår och utegym ligger alldeles i närheten. Tomten är berikad med egen pool och utedusch. Här är det lätt att trivas. Välkommen på visning!

Gribbyvägen 11 A, Gribbylund, Täby kommun

Gribbyvägen 11 A

Lägenhet
Gribbylund, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

3 400 000 kr

75 m²

3 rum

4 746 kr/mån

45 333 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade 3:a med egen entré, dubbla uteplatser och egen tomt! Lägenhetens 75 kvadrat disponeras med stort och ljust vardagsrum i öppen lösning med köket och utgång till altanen med härlig eftermiddags/kvällssol, två rejäla sovrum och badrum med både dusch och badkar samt egen tvättmaskin och torktumlare. Genomgående mycket gott skick. Här bor du ett stenkast från fina naturområden och Rönningesjön, nära bra kommunikationer och närcentrum. Att bo på Gribbyvägen erbjuder alla fördelar med att bo i bostadsrätt samtidigt som du har känslan av att bo i eget hus, då du har en jättefin tomt med planteringar, häckar och uteplats och egen entré utan trapphus som annars är vanligt. Lägenheten måste upplevas på plats för att känslan helt och hållet ska framgå, så jag välkomnar er på visning söndag den 12:e februari eller måndag den 13:e. Vi ses!

 • Uteplats
Parkvägen 1, Vallentuna Centrum, Vallentuna kommun

Parkvägen 1

Lägenhet
Vallentuna Centrum, Vallentuna kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

685 000 kr

1 rum

1 094 kr/mån

+ Juridisk person accepteras + Möjlighet till uthyrning + Låg avgift + Centralt belägen med goda kommunikationer Välkommen till Parkvägen 1 - En centralt belägen bostadsrätt med flertalet användningsalternativ såsom studentlägenhet, kontorsrum eller permanentboende. De välplanerade 13 kvm rymmer en hall med avhängningsmöjligheter, ett helkaklat badrum samt ett rum som enkelt kan möbleras efter behov. I fastigheten erbjuds ett gemensamt kök och matplats samt tvättstuga och uteplats för de boende att nyttja. Bostaden kan med fördel nyttjas både som exempelvis ett hel-/deltidsboende eller kontorsrum/studentrum. Föreningen accepterar juridiska personer och bostaden kan med fördel hyras ut med en god avkastning. Ett stenkast bort finner du Vallentuna station med bussar och Roslagsbanan som tar dig till Stockholm på mindre än 30 minuter samt Vallentuna Centrum med butiker, caféer och bibliotek. Området erbjuder även tennis- och ishall, simhall, fotbollsplan, padelbanor samt motionsspår.

Stationsvägen 30, Roslags Näsby, Täby kommun

Stationsvägen 30

Radhus
Roslags Näsby, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

7 550 000 kr

136 m²

5 rum

5 995 kr/mån

55 515 kr/m²

+ Eget stadsradhus i nya Roslags Näsby + Altan med utgång från vardagsrum + stor takterrass + Takhöjd om ca 2,6 meter + Stora fönsterpartier där vissa fönster går ner till golvet + Badrum av hög standard + Kök från HTH + Bänkskiva och stänkskydd i kvartskomposit + Restid till Stockholm C på ca 13 min OBS BOSTADEN ÄR UNDER PRODUKTION MEN FINNS TILLGÄNGLIG FÖR TILLTRÄDE I APRIL ELLER SENARE ENLIGT ÖK. KONTAKTA JOHAN HALLQUIST PÅ 070-720 71 00. Välkommen till detta fina stadsradhus med 3 våningar, altan + takterrass, genomgående hög kvalitet och bra planlösning. Bli den första att flytta in och njut av fördelarna med nyproduktion samtidigt som du slipper de långa ledtiderna! Köket är utrustat med snickerier från HTH. Här erbjuds stora arbetsbänkar i finslipad kvartskomposit med ett stänkskydd i samma material och föredömlig förvaring. Dubbla diskhoar och avfallskvarn höjer standarden. Köket har byggts med två ledord som genomsyrar hela utrymmet, det ska vara kul att laga mat här och det ska vara en naturlig del att umgås på. Är du personen som hellre är sällskap än den som rör i kastrullerna kommer även du att trivas. Köket ligger i öppen planlösning mot den stora matplatsen och delvis öppet mot vardagsrummet vilket uppmuntrar till umgänge. Inredning går i ljusa och milda färger för att fånga upp det naturliga ljuset utifrån och skapa en lugn bas, till vilken personlig inredning kan adderas. Det enstaviga trägolvet är sandborstat. Att ha ett enhetligt golv i hela bostaden binder dessutom samman rummen och bidrar till en rymlig känsla. Badrummen är helkaklade med både väggar och golv försett med keramik ifrån det åtråvärda märket Bricmate, vilket är en ljus klinker som påminner om Gotländsk kalksten och som ger en lyxig känsla. Här bor ni i en attraktiv förening med närhet till allt och kommunikationerna är minst sagt oslagbara. I direkt närhet ligger Roslagsbanan som snabbt tar dig till Östra Station på mindre än en kvart. För den som cykelpendlar finns fina cykelbanor hela vägen in till city. Väljer du bilen är du snabbt ute på E18 och parkerar sedan smidigt på din egna parkeringsplats. Inom några minuters promenad från bostaden finns Täby centrum med ett stort utbud av shopping, nöje och restauranger. Varmt välkommen till denna unika bostad, nytt utan långa ledtider.

 • Plus
 • Nyproduktion
Vinnarcirkeln 9, Täby Park, Täby kommun

Vinnarcirkeln 9

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

2 595 000 kr

41 m²

2 rum

2 900 kr/mån

63 293 kr/m²

+ 2 rum + Stor balkong i bästa västerläge, kvällssol + Utsikt över kommande parkmiljö + Begränsad insyn + Bänkskiva och stänkskydd i kalkstenskomposit + Miljöcertifierat med miljö byggnad silver + Restid till Stockholm C på ca 15 min + Inga element, nerfällda konvektorer i golvet + Plankgolv i ek Denna kvadratsmarta tvåa är belägen med ett eftertraktat läge med fri utsikt över den intilliggande parken/torget. De stora fönstren som alla vetter mot väster gör att bostaden fullkomligt badar i ljus. Köket som utgör bostadens hjärta är utrustat med snickerier från HTH. Här erbjuds stora arbetsbänkar i ljus kalkstenskomposit med ett stänkskydd i samma material och föredömlig förvaring. Köket har byggts med två ledord som genomsyrar hela utrymmet, det ska vara kul att laga mat här och det ska vara en naturlig del att umgås på. Är du personen som hellre är sällskap än den som rör i kastrullerna kommer även du att trivas. Köket ligger i öppen planlösning mot den stora matplatsen och vardagsrummet vilket uppmuntrar till umgänge. Inredning går i ljusa och milda färger för att fånga upp det naturliga ljuset utifrån och skapa en lugn bas, till vilken personlig inredning kan adderas. Det enstaviga trägolvet är lätt vitpigmenterat. Att ha ett enhetligt golv i hela bostaden binder dessutom samman rummen och bidrar till en rymlig känsla. Badrummet helkaklat med både väggar i vitt och golv försett med keramik i sandfärg från Marazzi, vilket är en ljus klinker som ger en lyxig känsla. Badrummet är dessutom försett med infällda spotlights i taket och en praktiskt arbetsbänk över den kombinerade tvätt/torkmaskinen som sedan löper vidare för att integrera handfatet. Här bor ni i en attraktiv förening med närhet till allt och kommunikationerna är minst sagt oslagbara. En kort promenad ligger Roslagsbanan som snabbt tar dig till norr ut eller till Östra Station. För den som cykelpendlar finns fina cykelbanor hela vägen in till city. Väljer du bilen är du direkt ute på E18 och parkerar sedan smidigt i garaget dom dessutom är försedd med laddplatser för el-bil. Inom några minuters promenad från bostaden finns Täby centrum med ett stort utbud av shopping, nöje och restauranger. Varmt välkommen till denna unika bostad, nära till allt, din optimala 4:a.

 • Balkong
 • Hiss
Hägerneholmsvägen 7B, Hägerneholm, Täby kommun

Hägerneholmsvägen 7B

Lägenhet
Hägerneholm, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

1 995 000 kr

41 m²

2 rum

2 904 kr/mån

48 659 kr/m²

+ Balkong i sydvästläge + 2,7m i takhöjd + Social planlösning + Gångavstånd till allt man behöver + Förråd i anslutning till lägenheten Välkommen till denna rymliga tvåa om 41 kvadratmeter i populära Hägerneholm! Lägenheten har genomgående stilrena materialval samt en optimal planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning med varandra med en bardisk som delar av ytorna. Från vardagsrummet når man även balkongen i sydvästläge där man kan njuta av solen från eftermiddag till kväll. I Hägerneholm bor man med naturen runt knuten med ett rikt friluftsliv med motionsspår, skogsområden och sjöar/hav. Goda kommunikationer med bussar till Danderyds Sjukhus, Täby Centrum, Kista Centrum, Stockholm C samt Norrtälje. Arninge centrum med all dess utbud samt Roslagsbanan och bussterminal ligger 3 minuter bort och 7 minuter till Täby Centrum – ett av Sveriges största shoppingcentrum. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Hiss
Danastigen 4, Gribbylund, Täby kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Danastigen 4, Gribbylund, Täby kommun, bild 2
Danastigen 4, Gribbylund, Täby kommun, bild 3

Danastigen 4

Radhus
Gribbylund, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

5 950 000 kr

114 m²

5 rum

242 m² tomt

+ Solceller + Optimal planlösning + Lättskött trädgård + Barnvänligt område + Välskött och löpande renoverat Varmt välkommen till Danastigen 4 - ett väl omhändertaget och smakfullt radhus i omtyckta Gribbylund. Bostaden erbjuder en trevlig planlösning om 114 + 37 kvm med våningsplanen optimalt fördelade genom ett plan för umgänge och ett plan för avskildhet. På entréplanet finner du de stora, sociala ytorna i form av ett modernt kök med anslutande matplats och ett rymligt vardagsrum där utrymme för ett arbetsrum skapats. Ett badrum samt en funktionell tvättstuga med groventré. Det nedre planet erbjuder bostadens samtliga tre sovrum, ett badrum med badkar och en rymlig klädkammare. På den plana och lättskötta tomten finns en trädäckad uteplats vardera på fram- och baksidan, ett förråd och en carport med elbilsladdare. Här bor du med närhet till det mesta såsom förskolor, skolor, matbutik, goda kommunikationer och natur. I närmiljön ligger vackra Rönningesjön med utmärkta badmöjligheter på sommaren och skridskoåkning på vintern. Välkommen på visning!

 • Premium
Sadelgatan 9, Täby Park, Täby kommun

Sadelgatan 9

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

1 895 000 kr

33,5 m²

1 rum

2 668 kr/mån

56 567 kr/m²

+ Kvadratsmart + Takterass + Öppen planlösning + 20 min till city + Välskött bostadsrättsförening Välkommen till denna trevliga etta med mycket välplanerade kvadratmeter i det växande området Täby Park! Belägen högt upp i huset finns denna perfekta första bostaden som erbjuder plats för det mesta man kan tänkas att behöva. Bostaden disponeras på 33,5 kvadratmeter och tack vare den goda planeringen fås här plats med matbord, soffa, tv samt dubbelsäng. God förvaring erbjuds i form av garderobsvägg i sovalkoven och gott om plats för förvaringsmöbler i hallen. Ett stort plus är att lägenheten till skillnad från många andra bostäder i byggnaden har balkong i underbart västerläge. I Täby park bor du bekvämt med närhet till goda kommunikationer, fina naturområden och dagligvaruhandel. Bussar mot Stockholm, Täby c och Norrort ligger endast en kort promenad från Täby Park. Även Roslagsbanan passerar genom Täby Park med stationer på Täby Galopp och Täby C. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Kais Ghedamsi för visning eller mer information - 070 891 17 00 [email protected]

 • Balkong
 • Hiss
Ledungsvägen 38A, Täby Kyrkby, Täby kommun

Ledungsvägen 38A

Villa
Täby Kyrkby, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

8 599 000 kr

150 m²

6 rum

870 m² tomt

På fin och lättbyggd tomt i lugnt, centralt läge med gångavstånd till närcentrum och utmärkta kommunikationer, skolor och förskolor, trevliga naturstråk och elljusspår vid Täby IP (Vikingavallen) finns nu möjligheten att uppföra en nybyggd familjevilla från Trivselhus, husbeteckning Stella 150, för ett totalpris om 8 562 925 kr! Huset byggs i två plan med en boarea om 150 kvm i hög grundstandard. Möjlighet för tillval finns. Planlösningen erbjuder 4 sovrum och rejäla sällskapsytor. Bygget sker under totalentreprenad och ni får nyckeln i handen på tillträdesdagen då ni flyttar in i ert splitter nya hus! I kyrkbyn är det lätt att trivas och nära till det mesta. Med bil eller Roslagsbanan så tar ni er till Stockholms innerstad på 20-30 minuter, Täby centrum med all tänkbar service på ca 10 minuter samt Kista och E4:an via norrortsleden. Det går bra att själv åka och titta på tomten när som helst. Trivselhus och Move home erbjuder ett flertal fina husmodeller som passar utmärkt på tomten. Kontakta gärna Mercedes Wolf på Trivselhus som kan svara på frågor om byggprocessen och alternativ. Kontaktuppgift: [email protected], 072-406 23 13 Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information eller visningsönskemål av tomten. Välkomna!

Sandalettgatan 22, Älvsjö, Stockholms kommun

Sandalettgatan 22

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

4 395 000 kr

75 m²

3 rum

5 150 kr/mån

58 600 kr/m²

**** Kontakta mäklaren för visning **** **** Förhandsvisning 8 februari **** + Stor uteplats mot innegård + Genomgående planlösning + Exklusiva tillval + Svanenmärkta bostäder = rabbat på bolån! Älvsjö är ett expansivt och barnvänligt område med närhet till natur och vatten. Bebyggelsen är blandad, här finns allt från villor och radhus till flerfamiljshus från 1980-talet och nyproducerade fastigheter. Från Älvsjö Station går pendeltåg in till city på tio minuter och bussar avgår åt alla väderstreck. Det finns även direkttåg till Arlanda och Uppsala. Till Södertörns Högskola tar det 10 minuter. På sikt ska tvärbana och tunnelbana anslutas till vilket gör området än mer attraktivt. En kort promenad från lägenheten ligger Älvsjö centrum som erbjuder full service med bl.a. gym, vårdcentral, MVC, BVC, apotek, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. I närområdet finns även flertalet populära förskolor, skolor och parker. Området har mycket goda kommunikationer med flera busslinjer mot t. ex. Telefonplan, Gullmarsplan, Huddinge och Liljeholmen. Från Älvsjö station tar pendeltåget dig till T-centralen på ca 10 minuter. Tunnelbanan planeras även byggas ut till Älvsjö inom några år. Kontakta ansvarig mäklare Kais Ghedamsi för mer information. 070 891 17 00 eller [email protected]

 • Hiss
Dalvägen 19, Ellagård, Täby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Dalvägen 19

Radhus
Ellagård, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

6 795 000 kr

131 m²

4 rum

462 m² tomt

+ Bergvärmepump. + Braskamin. + Öppen & social planlösning. + Optimalt läge i området! Välkommen till detta trevliga kedjehus med en total golvyta om 149 kvm i populära och barnvänliga Ella Gård! Bostaden erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med braskamin , kök med matplats och delvis öppen planlösning till vardagsrummet, tre bra sovrum där det går att göra om till fyra om man önskar ytterligare ett sovrum. Sovrummen på övre plan har öppet upp till nock som skapar en otrolig rymd och öppenhet, och är något utöver det vanliga. Helkaklat och renoverat badrum , gäst-wc samt tvättstuga och verkstad med separat entré. Trevlig och plan trädgårdstomt med utrymme för mycket spring och lek i ett insynsskyddat läge. Altan på både fram och baksidan där du kan njuta av solen hela dagen samt redskapsbod på baksidan för både maskiner och utemöbler. Här erbjuds du ett mycket hemtrevligt kedjehus där du kan koppla av i trädgården helt utan insyn och möjlighet att skapa din egna oas med flertalet olika planteringar. Här bor du med ett optimalt läge i området med närhet till bra förskolor och skolor, fina promenadstråk, mataffär, lekplatser samt goda kommunikationer. Denna bostad vill ni inte missa!

Avtalsvägen 8, Östra Vallabrink, Täby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Avtalsvägen 8

Villa
Östra Vallabrink, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

8 995 000 kr

152 m²

5 rum

939 m² tomt

Välkommen till en riktigt fin villa med ett högt läge i sydväst på lugn gata i Vallabrink. Huset erbjuder en totalyta om 199 kvm. Välplanerat med rymligt kök i öppen planlösning mot matsalen och det väl tilltagna vardagsrummet. Fyra sovrum samt allrum och två renoverade helkaklade badrum. Här finns plats för hela familjen med unika fördelar så som goda förvaringslösningar, plan trädgårdstomt med fruktträd samt isolerat garage med el-port. Låg energiförbrukning tack vare Bergvärmepump med vattenburen golvvärme i båda planen. Energiklass B. Östra Vallabrink är ett lugnt och fridfullt villa och radhusområde med närhet till skog och natur men även kommunikationer till Täby Centrum med alla dess butiker och restaurang.

 • Plus
Flygkårsvägen 3, Hägernäs, Täby kommun

Flygkårsvägen 3

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

2 095 000 kr

56 m²

2 rum

3 577 kr/mån

37 411 kr/m²

+ Nyrenoverat badrum + Insynsskyddad balkong i västerläge + Skyddsrum + Stabil förening med ljus framtid Välkommen till populära Flygkårsvägen! Här bor man i ett lugnt & naturnära område, med Täby centrum endast 5 minuter bort med bil. Vill man inte ta bilen så finns det goda kommunikationer med buss med flertalet linjer i området, samt Roslagsbanan en kort promenad bort som tar dig till Stockholms östra på cirka 20 minuter. Lägenheten har genomgående ljusa färger och erbjuder ett rymligt sovrum, ett nyrenoverat och helkaklat badrum. Vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck samt kök med utgång till balkongen där man kan njuta av kvällssolen. BRF Flygaren är en mycket aktiv förening som just nu genomför en omfattande renovering av föreningens alla byggnader. För mer info, se föreningens hemsida: https://flygaren1.se/ Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Kais Ghedamsi 070-891 17 00 för mer information!

 • Hiss
Byle Allé 3, Täby Kyrkby, Täby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Byle Allé 3

Lägenhet
Täby Kyrkby, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

3 995 000 kr

70 m²

3 rum

4 040 kr/mån

57 071 kr/m²

Välkommen till Täbys finaste 3:a med egen tomt och uteplats i den nyaste delen av Täby kyrkby, Täby Trädgårdsstad! Här bor du med egen entré och en 70 kvm stor tomt som är din egen, vilket i princip är omöjligt att hitta någon annanstans. Vardagsrummet, lägenhetens hjärta, är berikat med ett stort fönsterparti med skjutdörr ut mot tomten och den rejält tilltagna uteplatsen i bästa solläge. Oavsett årstid så får du alltid in maximalt med ljus och bostaden upplevs vara dubbelt så stor. Lägenheten är genomgående påkostad med exklusiva materialval och hög standard. Nära bra kommunikationer, naturstråk med elljusspår och flera förskolor samt skola. Carport ingår i avgiften. Här är det lätt att trivas, välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Täbyvägen 348, Lövbrunna, Täby kommun

Täbyvägen 348

Villa
Lövbrunna, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

8 995 000 kr

155 m²

7 rum

895 m² tomt

VÄLKOMNA ATT KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING ! Välkommen till denna hemtrevliga 1½-plans villa i vinkel i populära och efterfrågade Lövbrunna! Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning med ett modernt kök från Marbodal, helkaklat badrum, bastu samt fyra sovrum som går att göra om till totalt sex sovrum om man så önskar. Stor och insynsskyddad uteplats i ett härligt sydvästläge där du han njuta av solens strålar hela dagen! Fristående garage med förrådsdel samt asfalterad uppfart med utrymme för tre bilar. Lättskött trädgårds/naturtomt i ostört läge med en murad grill för ökad trivsel samt gott om plats för en studsmatta om så önskas! Här bor du med gångavstånd till mycket bra förskolor, skola, matbutik, fina grönområden och promenadstråk samt goda kommunikationer med både buss och roslagsbana. Denna bostad vill du inte missa!

Albert Målares väg 6C, Täby Kyrkby, Täby kommun

Albert Målares väg 6C

Radhus
Täby Kyrkby, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

3 795 000 kr

90 m²

3 rum

114 m² tomt

Välkommen till detta välbelägna radhus mitt i hjärtat av Täby Kyrkby. Här bor du med bekvämt gångavstånd till bra kommunikationer med roslagsbana och buss, närcentrum med livsmedelsbutik, apotek, restaurang, vårdcentral, tandläkare och butiker samt flera förskolor/skolor, naturområden och idrottsanläggning. Alla fönster är utbytta 2018 och taket är omlagt 2016. Planlösningen erbjuder kök, sovrum, badrum och tvättstuga med groventré på nedre plan samt vardagsrum, sovrum och badrum på övervåningen. Det finns goda möjligheter att med enkla medel skapa ytterligare sovrum om så önskas. På baksidan finns en mindre trädgård och uteplats delvis under tak i härlig morgonsol. I samfälligheten ingår tillgång till områdets fräscha poolområde och bastu och både lekplats och konstgräsplan ligger ett stenkast bort. Här är det med andra ord lätt att trivas för både stora och små. Välkommen på visning!

Stationsvägen 66 (lgh 4-1001), Roslags Näsby - RN3, Täby kommun

Stationsvägen 66 (lgh 4-1001)

Lägenhet
Roslags Näsby - RN3, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

2 425 000 kr

41 m²

2 rum

2 437 kr/mån

59 146 kr/m²

Key Feature för denna lägenhet: - 2 Rok - Vackert kök från premiumtillverkaren Canadaköket - Öppen planlösning - Radhuskänsla - Markplansterrass om 18,1 m² - Belägen mot innergården - Ljus ekplank på golvet i hela bostaden Bostaden är disponerad med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönster i placerade i fil mot den lummiga innergården. Från vardagsrummet når ni även bostaden stora markplansterrass om ca 18,1 m² vilket under årets varma dagar blir som ett extra rum. Ett separat sovrum som ledigt möbleras med en dubbelsäng. Vidare erbjuds här ett stort helkaklat badrum med dusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare praktiskt placerad under en arbetsbänk. Föredömlig förvaring via flertalet garderober och ett källarförråd. Här har du det nybyggda torget med liv och rörelse direkt utanför dörren. På andra sidan huset finns den fantastiskt stora och privata innergården med plats för avkoppling, lek och socialt umgänge. När det bär av mot nya äventyr eller ärenden är Roslagsbanan precis runt hörnet. Roslags Näsbys bästa läge helt enkelt.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Stationsvägen 72 (lgh 3-1102), Roslags Näsby - RN3, Täby kommun

Stationsvägen 72 (lgh 3-1102)

Lägenhet
Roslags Näsby - RN3, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

2 750 000 kr

43 m²

2 rum

2 510 kr/mån

63 953 kr/m²

Key Feature för denna lägenhet: - 2 Rok - Vackert kök från premiumtillverkaren Canadaköket - Öppen planlösning - Walk in cloest - Balkong om ca 8 m² - Belägen mot innergården - Ljus ekplank på golvet i hela bostaden Bostaden är disponerad med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönster placerade i fil mot den lummiga innergården. Från vardagsrummet når ni även bostadens stora balkong om ca 8 m². Ett separat sovrum som ledigt möbleras med dubbelsäng och som dessutom huserar med en egen walk in closet. Vidare erbjuds här ett stort helkaklat badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare praktiskt placerade under en arbetsbänk. Föredömlig förvaring via flertalet garderober och ett källarförråd. Här har du det nybyggda torget med liv och rörelse direkt utanför dörren. På andra sidan huset finns den fantastiskt stora och privata innergården med plats för avkoppling, lek och socialt umgänge. När det bär av mot nya äventyr eller ärenden är Roslagsbanan precis runt hörnet. Roslags Näsbys bästa läge helt enkelt.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Vidarvägen 11, Täby Kyrkby, Täby kommun

Vidarvägen 11

Tomt
Täby Kyrkby, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

4 995 000 kr

800 m² tomt

Fin och lättbyggd tomt i lugnt, centralt läge med gångavstånd till närcentrum och utmärkta kommunikationer, trevliga naturstråk och elljusspår vid Täby IP (Vikingavallen). Pool finns redan på tomten. Fastigheten är inte kopplad till någon specifik husleverantör så här finns alla möjligheter att bygga ditt eget drömhus! Två färdiga offerter på villor från Smålandsvillan ligger under "Dokument" längre ner på sidan. Anslutningsavgifter tillkommer. Detaljplan och övrig dokumentation finns under "filer och länkar" på objektsidan. Här finns även den unika möjligheten att köpa den intilliggande fastigheten, Vidarvägen 9, som är bebyggd med friliggande villa om 167+43 m² och 6 rum och kök. Detta skulle innebära en total tomtyta på hela 1634 m² med möjlighet att bygga på Vidarvägen 11 samtidigt som ni bor på Vidarvägen 9. Eller så bor ni på Vidarvägen 9, har kvar den stora tomten och säljer den när det är dags att flytta. Möjligheterna till en fin investering finns oavsett. Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information. Välkomna!

Visar alla 20