Mäklare Johan Hallquist

Johan Hallquist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Stationsvägen 30, Roslags Näsby, Täby kommun

Stationsvägen 30

Radhus
Roslags Näsby, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

7 550 000 kr

136 m²

5 rum

5 995 kr/mån

55 515 kr/m²

+ Eget stadsradhus i nya Roslags Näsby + Altan med utgång från vardagsrum + stor takterrass + Takhöjd om ca 2,6 meter + Stora fönsterpartier där vissa fönster går ner till golvet + Badrum av hög standard + Kök från HTH + Bänkskiva och stänkskydd i kvartskomposit + Restid till Stockholm C på ca 13 min OBS BOSTADEN ÄR UNDER PRODUKTION MEN FINNS TILLGÄNGLIG FÖR TILLTRÄDE I APRIL ELLER SENARE ENLIGT ÖK. KONTAKTA JOHAN HALLQUIST PÅ 070-720 71 00. Välkommen till detta fina stadsradhus med 3 våningar, altan + takterrass, genomgående hög kvalitet och bra planlösning. Bli den första att flytta in och njut av fördelarna med nyproduktion samtidigt som du slipper de långa ledtiderna! Köket är utrustat med snickerier från HTH. Här erbjuds stora arbetsbänkar i finslipad kvartskomposit med ett stänkskydd i samma material och föredömlig förvaring. Dubbla diskhoar och avfallskvarn höjer standarden. Köket har byggts med två ledord som genomsyrar hela utrymmet, det ska vara kul att laga mat här och det ska vara en naturlig del att umgås på. Är du personen som hellre är sällskap än den som rör i kastrullerna kommer även du att trivas. Köket ligger i öppen planlösning mot den stora matplatsen och delvis öppet mot vardagsrummet vilket uppmuntrar till umgänge. Inredning går i ljusa och milda färger för att fånga upp det naturliga ljuset utifrån och skapa en lugn bas, till vilken personlig inredning kan adderas. Det enstaviga trägolvet är sandborstat. Att ha ett enhetligt golv i hela bostaden binder dessutom samman rummen och bidrar till en rymlig känsla. Badrummen är helkaklade med både väggar och golv försett med keramik ifrån det åtråvärda märket Bricmate, vilket är en ljus klinker som påminner om Gotländsk kalksten och som ger en lyxig känsla. Här bor ni i en attraktiv förening med närhet till allt och kommunikationerna är minst sagt oslagbara. I direkt närhet ligger Roslagsbanan som snabbt tar dig till Östra Station på mindre än en kvart. För den som cykelpendlar finns fina cykelbanor hela vägen in till city. Väljer du bilen är du snabbt ute på E18 och parkerar sedan smidigt på din egna parkeringsplats. Inom några minuters promenad från bostaden finns Täby centrum med ett stort utbud av shopping, nöje och restauranger. Varmt välkommen till denna unika bostad, nytt utan långa ledtider.

  • Plus
  • Nyproduktion
Ledungsvägen 38A, Täby Kyrkby, Täby kommun

Ledungsvägen 38A

Villa
Täby Kyrkby, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

8 599 000 kr

150 m²

6 rum

870 m² tomt

På fin och lättbyggd tomt i lugnt, centralt läge med gångavstånd till närcentrum och utmärkta kommunikationer, skolor och förskolor, trevliga naturstråk och elljusspår vid Täby IP (Vikingavallen) finns nu möjligheten att uppföra en nybyggd familjevilla från Trivselhus, husbeteckning Stella 150, för ett totalpris om 8 562 925 kr! Huset byggs i två plan med en boarea om 150 kvm i hög grundstandard. Möjlighet för tillval finns. Planlösningen erbjuder 4 sovrum och rejäla sällskapsytor. Bygget sker under totalentreprenad och ni får nyckeln i handen på tillträdesdagen då ni flyttar in i ert splitter nya hus! I kyrkbyn är det lätt att trivas och nära till det mesta. Med bil eller Roslagsbanan så tar ni er till Stockholms innerstad på 20-30 minuter, Täby centrum med all tänkbar service på ca 10 minuter samt Kista och E4:an via norrortsleden. Det går bra att själv åka och titta på tomten när som helst. Trivselhus och Move home erbjuder ett flertal fina husmodeller som passar utmärkt på tomten. Kontakta gärna Mercedes Wolf på Trivselhus som kan svara på frågor om byggprocessen och alternativ. Kontaktuppgift: [email protected], 072-406 23 13 Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information eller visningsönskemål av tomten. Välkomna!

Byle Allé 3, Täby Kyrkby, Täby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Byle Allé 3

Lägenhet
Täby Kyrkby, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

3 995 000 kr

70 m²

3 rum

4 040 kr/mån

57 071 kr/m²

Välkommen till Täbys finaste 3:a med egen tomt och uteplats i den nyaste delen av Täby kyrkby, Täby Trädgårdsstad! Här bor du med egen entré och en 70 kvm stor tomt som är din egen, vilket i princip är omöjligt att hitta någon annanstans. Vardagsrummet, lägenhetens hjärta, är berikat med ett stort fönsterparti med skjutdörr ut mot tomten och den rejält tilltagna uteplatsen i bästa solläge. Oavsett årstid så får du alltid in maximalt med ljus och bostaden upplevs vara dubbelt så stor. Lägenheten är genomgående påkostad med exklusiva materialval och hög standard. Nära bra kommunikationer, naturstråk med elljusspår och flera förskolor samt skola. Carport ingår i avgiften. Här är det lätt att trivas, välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Albert Målares väg 6C, Täby Kyrkby, Täby kommun

Albert Målares väg 6C

Radhus
Täby Kyrkby, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

3 795 000 kr

90 m²

3 rum

114 m² tomt

Välkommen till detta välbelägna radhus mitt i hjärtat av Täby Kyrkby. Här bor du med bekvämt gångavstånd till bra kommunikationer med roslagsbana och buss, närcentrum med livsmedelsbutik, apotek, restaurang, vårdcentral, tandläkare och butiker samt flera förskolor/skolor, naturområden och idrottsanläggning. Alla fönster är utbytta 2018 och taket är omlagt 2016. Planlösningen erbjuder kök, sovrum, badrum och tvättstuga med groventré på nedre plan samt vardagsrum, sovrum och badrum på övervåningen. Det finns goda möjligheter att med enkla medel skapa ytterligare sovrum om så önskas. På baksidan finns en mindre trädgård och uteplats delvis under tak i härlig morgonsol. I samfälligheten ingår tillgång till områdets fräscha poolområde och bastu och både lekplats och konstgräsplan ligger ett stenkast bort. Här är det med andra ord lätt att trivas för både stora och små. Välkommen på visning!

Vidarvägen 11, Täby Kyrkby, Täby kommun

Vidarvägen 11

Tomt
Täby Kyrkby, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

4 995 000 kr

800 m² tomt

Fin och lättbyggd tomt i lugnt, centralt läge med gångavstånd till närcentrum och utmärkta kommunikationer, trevliga naturstråk och elljusspår vid Täby IP (Vikingavallen). Pool finns redan på tomten. Fastigheten är inte kopplad till någon specifik husleverantör så här finns alla möjligheter att bygga ditt eget drömhus! Två färdiga offerter på villor från Smålandsvillan ligger under "Dokument" längre ner på sidan. Anslutningsavgifter tillkommer. Detaljplan och övrig dokumentation finns under "filer och länkar" på objektsidan. Här finns även den unika möjligheten att köpa den intilliggande fastigheten, Vidarvägen 9, som är bebyggd med friliggande villa om 167+43 m² och 6 rum och kök. Detta skulle innebära en total tomtyta på hela 1634 m² med möjlighet att bygga på Vidarvägen 11 samtidigt som ni bor på Vidarvägen 9. Eller så bor ni på Vidarvägen 9, har kvar den stora tomten och säljer den när det är dags att flytta. Möjligheterna till en fin investering finns oavsett. Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information. Välkomna!

Visar alla 5