Mäklare Sebastian Wallster

Sebastian Wallster

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stråkvägen 3, Ella Park, Täby kommun
 • Idag kl 17:00
Stråkvägen 3, Ella Park, Täby kommun, bild 2
Stråkvägen 3, Ella Park, Täby kommun, bild 3

Stråkvägen 3

Villa
Ella Park, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

8 695 000 kr

156 m²

6 rum

757 m² tomt

Välkommen till Stråkvägen 3, ett härligt hus om ca 156 m² fördelat på 6 rum och 4-5 sovrum. Njut av ett bad vid det härliga poolområdet med bästa solläge, laga en middag i det trivsamma uteköket eller varför inte läsa en bok i skuggan i skydd av pergolan. Huset har en tilltalande planlösning. På entrévåningen finns det stora köket placerat i gavelläge vilket ger ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck, de ena fönstret är dessutom placerat vid arbetsbänken vilket gör det extra trivsamt. I en stor öppen yta tonar det härliga vardagsrummet och matplatsen upp sig. De stora ytorna skapar utmärkta förutsättningar för inredning och ni möblerar fördelaktigt med en soffgrupp samtidigt som rummet ledigt rymmer en större matsalsmöbel för 8-10 personer. Mitt i rummet finns också en trivsam kamin med glas på tre sidor. Via balkongdörren tar ni er ut till den stora uteplatsen i bästa västerläge. Här kan ni njuta av solen från tidig förmiddag till in på kvällen samtidigt som ni kan överblicka det insynsskyddade poolområdet. På entrévåningen finns också två stora sovrum och även möjlighet att enkelt skapa ett tredje sovrum samt ett renoverat helkaklat badrum. En trappa ner erbjuds de perfekta utrymmena för både stora och små barn. Här finns två sovrum, ett stor allrum, Renoverat badrum med både badkar och bastu, förvaringsrum samt en tilltagen hall. Fastigheten är belägen inom Ella park där den mycket generösa detaljplanen D333 är gällande. Möjligheten för den som önskar bygga till huset är därför mycket god. Varmt välkommen till denna trivsamma fastighet i ett lugnt och trivsamt område.

 • Premium
Ellagårdsvägen 3, Ella gård, Täby kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Ellagårdsvägen 3, Ella gård, Täby kommun, bild 2
Ellagårdsvägen 3, Ella gård, Täby kommun, bild 3

Ellagårdsvägen 3

Villa
Ella gård, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

7 995 000 kr

148 m²

6 rum

1 497 m² tomt

+ Täby mest centrala villaläge + Tomt om ca 1 500 m² + Granne med parkmark + Stor outnyttjad byggrätt + Bergvärme + Låg energiförbrukning Nu finns möjligheten att förvärva en stor fastighet på en av Täbys mest centrala adresser. Här bor du i en härlig grön oas samtidigt som du promenerar till Täby Centrum eller någon av de många kollektivtrafikslagen på ca 5 minuter. Fastigheten är stor och mäter nästan 1 500 m² och angränsar i söder mot parkmark. Detta möjliggör enligt gällande plan att fastigheten kan bebyggas ytterligare trots det redan stora huset. Huset disponerar en totalyta på ca 190 m² är fördelad på två våningsplan. På souterrängvåningen välkomnas ni in i en stor hall med goda förvaringsmöjligheter och en gäst-WC. Vidare finns här ett stort allrum, kontor, tvättstuga med dusch samt goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober. För de kalla dagarna finns det också en förbindelse direkt mellan huset och garaget vilket också underlättar om ni önskar göra om dessa delar till bostadsutrymmen. Ovanvåningen disponerar tre sovrum varav ett större som även har direktaccess till den stora tomten på baksidan och en öppen spis. Stort vardagsrum kombinerat med matsal som också det har utgång till altanen och de utrymmet som huserar under tak. Vidare finns här ett badrum med badkar, kök och stor klädkammare. Huset är välhållet men skulle tjäna på en modernisering. Varmt välkommen till detta stora hus med ett lugnt men samtidigt mycket centralt läge!

 • Premium
Ingjaldsvägen 39, Täby Kyrkby, Täby kommun
Ingjaldsvägen 39, Täby Kyrkby, Täby kommun, bild 2
Ingjaldsvägen 39, Täby Kyrkby, Täby kommun, bild 3

Ingjaldsvägen 39

Villa
Täby Kyrkby, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

8 495 000 kr

180 m²

8 rum

1 008 m² tomt

+ Stor villa med totalyta om ca 232 m² + 8 rum och 5 möjliga sovrum + Tvåbilsgarage i huset + Stort kök med goda förvaringsmöjligheter + Tre rum i fil + Stor tomt + Längst in på återvändsgata Längst in på en lugn återvändsgata välkomnas ni till detta stora 50-talshus som under åren byggts till och förädlats till det trivsamma boendet det är idag. Huset är fördelat på hela 8 rum har en totalyta om 232 m². Ovanvåningen utgör bostadens sociala del. Matsal, salong och vardagsrum ligger placerade i fil vilket skapar en tilltalande känsla av rymd samtidigt som det går att dela av med de vackra skjutdörrarna. En murad öppen spis bidrar till att öka mysfaktorn ytterligare. På ovanvåningen finns även ett helkaklat badrum, ett stort sovrum med stor skjutdörrsgarderob samt det stora köket med matplats. Köket har byggts med två ledord; det ska vara kul att laga mat här och det ska vara en naturlig samlingspunkt för umgänge. Är du hellre personen som är sällskap än den som rör i kastrullerna kommer även du att trivas. I anslutning finns en stor matplats (som även skulle lämpa sig som ett ytterligare sovrum) för 6 personer. Det stora köket erbjuder många och goda förvaringsmöjligheter - bänkskivor i granit, rostfritt och trä samt vitvaror praktiskt placerade i arbetshöjd. Även funktionerna är många så som ångugn, skafferi, induktion- och gasolspis, diskmaskin i arbetshöjd m.m. Entrévåningen erbjuder en stor välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, tre sovrum, förråd, tvättstuga med separat entré samt gäst-WC. Från detta våningsplan når du också det stora tvåbilsgaraget direkt inifrån huset. Huset ligger på en trevlig tomt med plana gräsytor och böljande natur. För den trädgårdsintresserade finns ett växthus och ett stort trädgårdsland vackert ordnat i pallkragar. Huset har dessutom en egenborrad brunn vilket gör att bevattningen kan ske kostnadsfritt. Välkommen till detta stora hus på en lugn återvändsgata.

 • Premium
Vinnarcirkeln 9, Täby Park, Täby kommun

Vinnarcirkeln 9

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

2 595 000 kr

41 m²

2 rum

2 900 kr/mån

63 293 kr/m²

+ 2 rum + Stor balkong i bästa västerläge, kvällssol + Utsikt över kommande parkmiljö + Begränsad insyn + Bänkskiva och stänkskydd i kalkstenskomposit + Miljöcertifierat med miljö byggnad silver + Restid till Stockholm C på ca 15 min + Inga element, nerfällda konvektorer i golvet + Plankgolv i ek Denna kvadratsmarta tvåa är belägen med ett eftertraktat läge med fri utsikt över den intilliggande parken/torget. De stora fönstren som alla vetter mot väster gör att bostaden fullkomligt badar i ljus. Köket som utgör bostadens hjärta är utrustat med snickerier från HTH. Här erbjuds stora arbetsbänkar i ljus kalkstenskomposit med ett stänkskydd i samma material och föredömlig förvaring. Köket har byggts med två ledord som genomsyrar hela utrymmet, det ska vara kul att laga mat här och det ska vara en naturlig del att umgås på. Är du personen som hellre är sällskap än den som rör i kastrullerna kommer även du att trivas. Köket ligger i öppen planlösning mot den stora matplatsen och vardagsrummet vilket uppmuntrar till umgänge. Inredning går i ljusa och milda färger för att fånga upp det naturliga ljuset utifrån och skapa en lugn bas, till vilken personlig inredning kan adderas. Det enstaviga trägolvet är lätt vitpigmenterat. Att ha ett enhetligt golv i hela bostaden binder dessutom samman rummen och bidrar till en rymlig känsla. Badrummet helkaklat med både väggar i vitt och golv försett med keramik i sandfärg från Marazzi, vilket är en ljus klinker som ger en lyxig känsla. Badrummet är dessutom försett med infällda spotlights i taket och en praktiskt arbetsbänk över den kombinerade tvätt/torkmaskinen som sedan löper vidare för att integrera handfatet. Här bor ni i en attraktiv förening med närhet till allt och kommunikationerna är minst sagt oslagbara. En kort promenad ligger Roslagsbanan som snabbt tar dig till norr ut eller till Östra Station. För den som cykelpendlar finns fina cykelbanor hela vägen in till city. Väljer du bilen är du direkt ute på E18 och parkerar sedan smidigt i garaget dom dessutom är försedd med laddplatser för el-bil. Inom några minuters promenad från bostaden finns Täby centrum med ett stort utbud av shopping, nöje och restauranger. Varmt välkommen till denna unika bostad, nära till allt, din optimala 4:a.

 • Balkong
 • Hiss
Stationsvägen 66 (lgh 4-1001), Roslags Näsby - RN3, Täby kommun

Stationsvägen 66 (lgh 4-1001)

Lägenhet
Roslags Näsby - RN3, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

2 425 000 kr

41 m²

2 rum

2 437 kr/mån

59 146 kr/m²

Key Feature för denna lägenhet: - 2 Rok - Vackert kök från premiumtillverkaren Canadaköket - Öppen planlösning - Radhuskänsla - Markplansterrass om 18,1 m² - Belägen mot innergården - Ljus ekplank på golvet i hela bostaden Bostaden är disponerad med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönster i placerade i fil mot den lummiga innergården. Från vardagsrummet når ni även bostaden stora markplansterrass om ca 18,1 m² vilket under årets varma dagar blir som ett extra rum. Ett separat sovrum som ledigt möbleras med en dubbelsäng. Vidare erbjuds här ett stort helkaklat badrum med dusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare praktiskt placerad under en arbetsbänk. Föredömlig förvaring via flertalet garderober och ett källarförråd. Här har du det nybyggda torget med liv och rörelse direkt utanför dörren. På andra sidan huset finns den fantastiskt stora och privata innergården med plats för avkoppling, lek och socialt umgänge. När det bär av mot nya äventyr eller ärenden är Roslagsbanan precis runt hörnet. Roslags Näsbys bästa läge helt enkelt.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Stationsvägen 72 (lgh 3-1102), Roslags Näsby - RN3, Täby kommun

Stationsvägen 72 (lgh 3-1102)

Lägenhet
Roslags Näsby - RN3, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

2 750 000 kr

43 m²

2 rum

2 510 kr/mån

63 953 kr/m²

Key Feature för denna lägenhet: - 2 Rok - Vackert kök från premiumtillverkaren Canadaköket - Öppen planlösning - Walk in cloest - Balkong om ca 8 m² - Belägen mot innergården - Ljus ekplank på golvet i hela bostaden Bostaden är disponerad med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönster placerade i fil mot den lummiga innergården. Från vardagsrummet når ni även bostadens stora balkong om ca 8 m². Ett separat sovrum som ledigt möbleras med dubbelsäng och som dessutom huserar med en egen walk in closet. Vidare erbjuds här ett stort helkaklat badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare praktiskt placerade under en arbetsbänk. Föredömlig förvaring via flertalet garderober och ett källarförråd. Här har du det nybyggda torget med liv och rörelse direkt utanför dörren. På andra sidan huset finns den fantastiskt stora och privata innergården med plats för avkoppling, lek och socialt umgänge. När det bär av mot nya äventyr eller ärenden är Roslagsbanan precis runt hörnet. Roslags Näsbys bästa läge helt enkelt.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
RN3 Torget, Flerbostadshus, Täby kommun

RN3 Torget

Lägenhet
Flerbostadshus, Täby kommun
Mäklarhuset Täby & Danderyd

2 425 000 kr

43 m²

2 rum

2 418 kr/mån

Välkommen ut till din privata terrass eller stora balkong med utsikt över ett levande torg eller en mysig och stor innergård. Eftersom många bostäder kommer erbjudas med privat terrass eller stora balkonger har du som bor i Torget två hem. Ett inne och ett ute. För att läsa en utförligare beskrivning och hitta fler bostäder besök: www.RN3.se Världen förändras, våra behov ändras och tanken på vad ett hem är behöver uppdateras. Därför har vi tänkt om från grunden när vi skapat Torgets lägenheter. Resultatet är bland annat mer yta, work-in-closets och eleganta skjutdörrar som snabbt gör det möjligt att skifta mellan en öppen eller stängd planlösning. Smarta, skalbara planlösningar gör det också enkelt att växa eller krympa som familj genom att exempelvis ta ner en vägg och göra om ett vanligt sovrum till ett lyxigt master bedroom. Flera bostäder kommer dessutom att erbjudas med privata terrasser. Här har du det nybyggda torget med liv och rörelse direkt utanför dörren. På andra sidan huset finns den fantastiskt stora och privat innergården med plats för avkoppling, lek och socialt umgänge. När det bär av mot nya äventyr eller ärenden är Roslagsbanan precis runt hörnet. Roslags Näsbys bästa läge helt enkelt.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 7