Idaborgsgatan 57C

Ellstorp, Malmö Se på karta

1 195 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
43,5 m²
Byggår
1940
Förening
HSB BRF Vidar i Malmö
Om föreningen
Avgift
3 105 kr/mån
Pris/m²
27 471 kr/m²

Med cykelavstånd till City och Centralstationen ligger Ellstorp. Här ståtar pastellfärgade funkishus med Ellstorpsparken som närmsta granne. Detta läge har under de senaste 10 åren genomgått en livfull förändring. Det tidigare stillsamma Värnhemstorget tillhör idag en av Malmös största knytpunkter med goda pendlingsmöjligheter och ett rikt utbud av restauranger och dagligvaruhandel. Kommunen satsar hårt, både Malmö Plaza, Sorgenfris nybyggnationsområde och Rörsjöstaden förstärker attraktionen för såväl gammal som ung. Nu finns även nyöppnade Östervärns tågstation på kort promenadavstånd som tar dig direkt ut på järnvägsringen runt Malmö och vidare.

Bostaden som presenteras är 43,5 kvm och bjuder på en väl genomtänkt planlösning där inte en kvadratmeter går till spillo. Tack vare de kringliggande byggnaderna bildas den stora lummiga gårdsparken som i sig skapar en vindstilla oas (under en inte allt för blåsig dag i Malmö) där vi från balkongen njuter av både utsikten och eftermiddags/kvällssolen. Hela lägenheten präglas av en stilren interiör med rejäl takhöjd, vita släta väggar och enhetligt parkettgolv i alla rum. Bostaden bjuder också på separat kök med plats för matbord, praktisk klädkammare i anslutning till sovrum, ytterligare förvaringsutrymme i vardagsrum, och ett fullstort badrum som renoverades av föreningen i samband med stambyte. En perfekt bostad för såväl singeln som paret som önskar bo på populär adress ett expansivt område, omgiven av idyllisk parkmiljö.

Förutom läge och funktionalitet är bostadsrättsföreningen viktig. Brf Vidar är en stabil HSB-förening som funnits sedan huset byggdes. De äger sin tomt och har utfört flera av de stora renoveringar som 40-talshus behöver göra. De senaste renoveringarna har bidragit till bekvämligheter som bland annat ny fräsch utemiljö med grillplats, nya hissar, nya säkerhetsdörrar, digital bokning av tvättstuga och mobilanslutna porttelefoner. För den som vill ha lugn och ro har föreningen en gemensam takterrass högst upp.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City