Bjurfors Malmö City

Bjurfors Malmö City

Mäklare

Lilla Varvsgatan 21A, Västra Hamnen, Malmö kommun

Lilla Varvsgatan 21A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 995 000 kr

74 m²

3 rum

4 139 kr/mån

40 473 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta 3:a: i Västra Hamnens nya tillskott Brf Fika. Utöver strandpromenader och sitt havsnära läge erbjuder även Västra Hamnen ett stort utbud av restauranger, caféer, systembolag och butiker. Tio minuter till centralstationen för pendlaren. Runt hörnet finner du Bo01-bryggan/Scaniabadet, volleybollplaner samt strandklubben Vanna Beach! På första våning vi denna optimalt planerade bostad med ljusinsläpp från tre väderstreck. Öppna härliga ytor mellan kök och vardagsrum från vilka du kan se Varvsparken. Ett stort master bedroom med integrerad garderobsförvaring, samt ett mindre rum med många användningsmöjligheter, gör att du kan enkelt kan anpassa ditt boende efter just dina behov. Fräscha ytskikt med modern ekparkett på golv. Smart och praktisk förvaring i såväl hall som de båda sovrummen. Komplett uppsättning av vitvaror i såväl kök som badrum där diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare är en självklarhet. Kontakta mäklaren för visning!

 • Hiss
Ormvråksgatan 9, Söderkulla, Malmö kommun

Ormvråksgatan 9

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

1 395 000 kr

67 m²

2 rum

4 088 kr/mån

20 821 kr/m²

På fjärde våningsplanet väntar en kandidat till områdets mest smakfulla tvårumslägenhet. Bostaden ligger på hörnläge med fönster i två väderstreck och erbjuder en praktisk planlösning med rikliga förvaringsytor. Bostaden är nyligen renoverad i sin helhet med högklassiga materialval inte minst i kök och badrum. På husets gavelsida vetter den inglasade balkongen mot ett solsäkert sydvästläge och en fri utsikt. Bostaden är en del av välrenommerade HSB Brf Tornfalken som utmärker sig med en trygg förvaltning, låg belåningsgrad och välskötta fastigheter. I närområdet finns all tänkbar service att tillgå så som skolor, butiker, apotek och vårdcentral. Inte långt från bostaden har Malmös nya stadskärna Hyllie tagit form. Med Emporia till förfogande erbjuds fantastiska shoppingmöjligheter såväl som goda kommunikationsmöjligheter till Danmark, Köpenhamn och våra kära kranskommuner. På behagligt avstånd hittar vi även Mobilia som utvidgar shoppingmöjligheterna ytterligare. Ses på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Exercisgatan 30B, Rörsjöstaden, Malmö kommun
 • Sön 5 feb kl 11:00
Exercisgatan 30B, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 2
Exercisgatan 30B, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 3

Exercisgatan 30B

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

4 295 000 kr

100 m²

4 rum

5 956 kr/mån

42 950 kr/m²

Välkommen till Exercisgatan 30B! I hjärtat av det historiska Rörsjöstaden ligger den här genomgående våningen med fantastisk rymd tack vare den generösa takhöjden och ett härligt ljusflöde genom stora fönster med ventilationsfönster överst. Lägenheten ligger högst upp på fjärde våningen i en välbevarad fastighet med tegelfasad. Här bor du på 100 välplanerade kvadratmeter som är fördelade på ett nyrenoverat kök, ett stort sällskapsrum kombinerat med matrum, två rymliga sovrum samt två moderna badrum. En trevlig trapphusbalkong blickar ut över den vackra innergården där det finns olika sittgrupper och gemensam grill. Lägenheten är i mycket gott skick med genomgående trägolv, utmärkta förvaringsmöjligheter, eleganta detaljer, ljusa färger och gedigna materialval. Fyra förrådsutrymmen hör till lägenheten, två på vinden och två i källaren. Till de gemensamma utrymmena hör cykel- och motorcykelparkering, barnvagnsförråd, tre tvättstugor och ett hobbyrum. Föreningen är stabil och har en god ekonomi. De flesta stora renoveringar av fastigheten är redan utförda. Rörsjöstaden är en av Malmös populäraste stadsdelar. Trots att stadens puls ligger endast en kort promenad bort är det ett lugnt och familjärt område med grönskande parker och ståtliga sekelskiftesbyggnader. Här har du nära till mysiga kaféer, restauranger, shopping, kultur och nöjen. En kort promenad längs Kungsgatans allé tar dig till gågatan och vidare till citytunnelstationen Triangeln samtidigt som goda bussförbindelser erbjuds precis utanför porten.

 • Premium
Branteviksgatan 7B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun

Branteviksgatan 7B

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

995 000 kr

52,5 m²

2 rum

3 104 kr/mån

18 952 kr/m²

På fjärde våningen i den välskötta föreningen, finner vi denna trevliga bostadsrätt. Med en gemytlig innegård med både lekplats och gemensam grillplats med utemöbler gör att här kan man verkligen trivas. Denna välplanerade lägenhet har en mysig atmosfär med tidsenliga originaldetaljer sparade i bland annat köket. Möjligheten finns att antingen bevara det gamla vackra eller renovera till en toppmodern lägenhet, ett spännande projekt. Kvadratmeterna är välplanerade och den stora balkongen är inglasad och här kan vi njuta större delen av året. Här bor vi i ett barnvänligt område med bra förbindelser till stadens puls eller Möllans kulturella utbud. Välkommen på visning!

 • Balkong
Sköldgatan 2C, Håkanstorp, Malmö kommun

Sköldgatan 2C

Lägenhet
Håkanstorp, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

1 445 000 kr

69 m²

3 rum

5 153 kr/mån

20 942 kr/m²

På Sköldgatan finns ett stilfullt hem renoverat med finess och känsla. Planlösningen är omgjord till ett öppnare alternativ vilket berikar ljusinsläppet från två väderstreck. Ytskikten är genomgående fräscha med släta bredspacklade väggar och enhetliga golv i kök, hall och sovrum. Som en karaktäristisk inredningsdetalj har blyinfattade fönster med smidesspröjs installerats i hallen. Vardagsrummet är uppdelat med matsal och sällskapsdel i fil. I vardagsrummet erbjuds en skön tillvaro med tjusig fiskbensparkett, målade fondväggar och infälld spotlightbelysning. Från matsaldelen har man access till bostadens balkong varifrån eftermiddagssolen avnjuts som bäst. Håkanstorp består av lugna kvarter med närhet till såväl innerstaden som grönområden. I närområdet finner du flertalet alternativ till dagligvaruhandel så som Willys, Lidl, Lucu Food och Coop. På gångavstånd ligger Värnhemstorget som är en av Malmös knutpunkter för kollektivtrafik vilket underlättar för pendlaren. Härifrån har du även närhet till Bulltofta rekreationsområde som erbjuder inne- och utomhusgym, frisbeegolf och gröna promenadstråk. Ses på visning!

 • Balkong
Kulladalsgatan 26C, Kulladal, Malmö kommun
 • Ons 1 feb kl 17:00

Kulladalsgatan 26C

Lägenhet
Kulladal, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

1 795 000 kr

86,5 m²

3 rum

5 335 kr/mån

20 751 kr/m²

I Kulladalsgatans mest attraktiva höghus erbjuds en av föreningens populära trerumslägenheter. Bostaden ligger på fjärde våningsplanet med bekväm distans från Trelleborgsvägen och med inglasad balkong varifrån utsikten är fri och kvällssolen kan avnjutas till fullo. Lägenheten har fönster i två väderstreck med vardagsrum och balkong i väst och två tilltagna sovrum i svala öst. Både kök och badrum är stilrent renoverade med klassiska färgval och en gedigen uppsättning av maskiner. I rummen ligger charmig originalparkett från byggnadsåret och väggarna hålls genomgående vita. Samtliga utrymmen knyts samman av en längre hall med generös förvaring som löper längs med rummet. Med omgivning av det lugn och den grönska som infinner sig bland Kulladals familjära villakvarter har HSB Per Albins Hem förvaltat sin bostadsrättsförening tryggt sedan 60-talet. Med ett priviligierat läge mitt emellan expanderande Hyllie och nya Mobilia för nöje och shopping får områdets ökade popularitet anses vara befogad. I området finns gott om dagligvarubutiker, skolor, fritidsaktiviteter samtidigt som kollektivtrafiken och inre- och yttre ringvägen förenklar vardagens pendling. Föreningen erbjuder flertalet faciliteter så som lekfulla inbjudande innergårdar, rikligt med garage- och parkeringsmöjligheter, festlokal, gym och ett tillfredsställande antal tvättstugor som allt bidrar till det bekväma boendet. Ses på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Södra parkgatan 29A, Folkets Park, Malmö kommun

Södra parkgatan 29A

Lägenhet
Folkets Park, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

1 995 000 kr

53,5 m²

2 rum

4 336 kr/mån

37 290 kr/m²

Bland Möllans charmiga gamla fastigheter och restauranger ligger denna fantastiska sekelskiftesvåning på vån 2 . Bakom den vackra och klassiska rundade fasaden hittar vi denna praktiska och framförallt charmiga 2:a med smakfullt renoverat badrum och fina originaldetaljer. Fina brädgolv samt vackra bevarade detaljer och smarta lösningar förstärker verkligen känslan. Vacker och grönskande utsikt samt balkong med magisk utsikt! På Möllan och vid Folkets Park bor du nära stadens utbud och i området är matutbudet varierande från jordens alla hörn, allt från falafel och små krogar till White Guide-listade restaurangen Lyran. På gångavstånd finns Folkets Park , S:t Knut ,Triangelns station och knutpunkten vid Södervärn. Här finns något för alla. Välkommen att uppleva denna fantastiska bostad på plats belägen i en gemytlig förening med god gemenskap och väl omhändertagen innergård. Interiör Hall - Välkommen, här möts vi av generös takhöjd och vackert brädgolv. Fasta garderober, två klädkammare och plats för hatthylla. Genom en praktiskt passage når vi sovrummet med balkong i öst med magisk morgonsol över parken. Badrum - Badrummet renoverades 2019 med tidstypiskt kakel och badkar. Schackrutigt klinkergolv och vitkalkade väggar. Handfat, WC och badkar. Sovrum/Balkong - Mysigt sovrum med fin utsikt mot rondellen och Folkets Parks grönska. Plats för dubbelsäng. Nylagt brädgolv och nymålade väggar och tak 2021. Vacker lamprosett! Kök- Köket ligger med utsikt mot den mysiga innergården och har ett magiskt ljusinsläpp. Plastmatta på golvet, vita luckor och blåmönstrat kakel. Plats för matbord. Spis, ugn samt kyl/frys. Köket är av äldre modell men har alla förutsättningar för att kunna bli ditt drömkök. Vardagsrum - Med fantastiskt ljus och utsikt mot Folkets Park ligger detta mysiga rum med plats för både bord och soffa. Vacker dörr och två fina fönster samt brädgolv i original.

 • Balkong
Lovartsgatan 11A, Dockan, Malmö kommun

Lovartsgatan 11A

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 350 000 kr

46 m²

2 rum

3 117 kr/mån

51 087 kr/m²

På havsnära adress i citynära Dockan finner du denna nyproducerade tvåa redo för inflytt i februari. Bostaden erbjuder optimal planlösning, generösa sällskapsytor och härlig balkong med utsikt. Bostaden är belägen på sjätte våningens ena hörn där du möts av en stilren boendemiljö där väldisponerade kvadratmeter fördelar sig över kök och vardagsrum som förenas i en social och öppen planlösning med stora fönsterpartier i fokus. Genomgående fin ekparkett, sovrum med skjutdörrsgarderober, stilsäkert och komplett utrustat kök i grått samt helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Njut av ett klanderfritt boende i ett av Malmös mest expansiva bostadsområden där högklassiga restauranger, butiker och salta bad väntar alldeles runt knuten. Promenadstråk, goda kommunikationer, universitet och diverse träningsaktiviteter finns i bostadens absoluta närområde. Välkommen att kontakta mäklaren för med info!

 • Balkong
 • Hiss
Limhamns stationsväg 27, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Limhamns stationsväg 27

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

4 495 000 kr

91 m²

4 rum

5 957 kr/mån

49 396 kr/m²

Välkomna till populära Limhamn och denna mycket fina bostad om 91 kvadratmeter fördelade på fyra rum. Generös takhöjd och stora fönster med vyer över havet åt två håll gör detta till ett ljust och vackert hem att dra sig tillbaka till, för avkoppling eller samvaro. Två balkonger, varav en fransk, optimerar utsikten. Moderna attribut och en vilsam färgskala gör bostaden inflyttningsklar, huset uppfördes så sent som 2022. Lägenheten ligger på andra våningen och nås med hiss. Genom bostaden löper ett vitpigmenterat golv i ek och väggarna har en varm och ljus färgsättning. Lägenhetens självklara samlingsplats är HTH-köket med enhetliga grå skåpluckor och köksö vars granitskiva ger en extra arbetsyta. Köket ligger mitt i bostaden och får ljus från två väderstreck. På ena sidan ligger sovrummen och en öppen matplats eller arbetsplats med fransk balkong. Med enkla medel blir detta ett tredje sovrum. Åt andra hållet är planlösningen öppen mellan köket och vardagsrummet där det finns utrymme för såväl matplats som soffgrupp. Vardagsrummets stora fönsterparti innefattar en helglasad dörr till balkongen som ger både havsutsikt och ett skönt ljusflöde. Även bostadens två sovrum har utsikt över vattnet. I föreningen finns en övernattningslägenhet att tillgå och parkeringsplats kan fås genom en separat kölista. Utanför dörren finns service, butiker och restauranger. Missa inte det närbelägna fiskrökeriet. Ribersborgs strand är bara en kort promenad bort och goda kommunikationer tar er smidigt till centrala Malmö.

 • Balkong
 • Hiss
Albinsrogatan 3C, Borgmästaregården, Malmö kommun

Albinsrogatan 3C

Lägenhet
Borgmästaregården, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 495 000 kr

76 m²

3 rum

4 777 kr/mån

32 829 kr/m²

Välkommen till en trevlig trerummare på fantastiska Borgmästaregården med goda möjligheter att bli ett drömboende! Med fräscht badrum och kök, stor balkong samt genomgående parkettgolv som höjer rummen. Planlösningen bjuder på två bra sovrum, väl tilltaget vardagsrum och ett kök med goda arbetsytor och plats för stort matbord. Med utgång från sovrummen når vi balkongen var vi har en härlig trevlig utsikt ut mot de parkliknande innergårdarna. Här kan verkligen njutas morgon som kväll. På omåttligt populära Borgmästaregården med trevliga grönområdet runt hörnet, närhet till city och ypperliga förbindelser till både city, shopping och ner mot kontinenten hittar vi denna trevliga bostadsrätt. Lummiga uteplatser med gemensam grill och utemöbler finns till förfogande för härliga grillkvällar när solen tittar fram. HSB-föreningen Domaren är väldigt omtyckt och anses som en stabil och trygg förening. Välkommen på visning

 • Balkong
Serenadgatan 53, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 53

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

1 350 000 kr

81,5 m²

3 rum

4 595 kr/mån

16 564 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma och sällsynta 3:a i gavelläge! Med fin utsikt från andra våningen erbjuds ni en ljus lägenhet om 81,5 välplanerade kvadratmeter i lugnt och barnvänligt område. Här finns två sovrum i bra storlek. Renoverat kök med matplats och praktiskt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gäst wc för den större familjen. Rymligt sällskapsrum och en inglasad balkong i soligt västerläge där du sitter och njuter till solnedgången! I närområdet finns all tänkbar service så som skola, dagis, butiker, apotek och vårdcentral. Inte långt från bostaden börjar även Malmös nya stadskärna Hyllie. Med Emporia till vårt förfogande som numera utgör Malmös nya mötesplats uppnår vi fantastiska shoppingmöjligheter såväl som goda kommunikationsmöjligheter som tar oss till Malmö city, Köpenhamn eller Lund på ett ögonblick. En promenad bort hittar vi även Lindeängelunds rekreationsområde, där bland annat den unika Millennieskogen med sina exotiska träd har börjat ta form. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Allétorget 12, Hyllie, Malmö kommun
Allétorget 12, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Allétorget 12, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Allétorget 12

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 995 000 kr

76,5 m²

3 rum

4 550 kr/mån

39 150 kr/m²

Varmt välkomna till en stilren, ljus och optimalt planerad bostad i eftertraktade Hyllie. Här kopplar man gärna av på den stora balkongen. Fönster i två väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp i bostaden vilket bidrar till känslan av rymd. Här återfinns en genomtänkt planlösning, med rymliga sociala ytor. Kök och vardagsrum är sammankopplade och här finner vi ett stilrent kök med gott om förvaring. Vidare finner ni bostadens två sovrum med utgång till bostadens balkong, samt ett helkaklat badrum med tvättställ, kommod, dusch och egen tvättavdelning utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Snart till salu, kontakta mäklaren för mer information/visning! Sedan Hylliestationen öppnade i samband med Citytunneln 2010 har det varit full fart framåt för området med intensiv expandering. Området kantas av spännande arkitektur med bostäder, skolor och inte minst ett blomstrande näringsliv. Trenden är tydlig med allt fler region- och huvudkontor som etablerar sig i Malmö, och många riktar blickarna söderut mot Hyllieområdet. Här finns utbyggnadskapacitet för tusentals arbetsplatser och en stor efterfrågan för bostäder. Området har idag vuxit fram till ett av Malmös mer attraktiva och dragningskraften växer sig starkare i takt med områdets fortsatta expansion. På Allétorget 12 bor du i en ny och spännande stadsdel med oslagbara pendlingsmöjligheter inom Malmö och även till Köpenhamn. I direkt anslutning ligger Malmö Arena som är hemmaborg för Malmö Redhawks och som dessutom tillhandahåller förstklassiga evenemang inom underhållning och sport. Addera därtill Emporia, ett av Skandinaviens främsta shoppingcenter med ca 230 butiker och ett antal restauranger, samt Hylliebadet - Malmös nya äventyrsbad. Från tågstationen ligger Kastrup ca 12 minuter bort. Detta är det perfekta läget för den som vill bo klimatsmart med närhet till kommunikationer, service och grönområde. Området har idag vuxit fram till ett av Malmös mer attraktiva bostadsområde och dragningskraften växer sig starkare i takt med områdets fortsatta expansion.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Mäster Nilsgatan 8, City, Malmö kommun

Mäster Nilsgatan 8

Lägenhet
City, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 395 000 kr

55 m²

2 rum

3 315 kr/mån

43 545 kr/m²

På optimalt cityläge, ett stenkast från Centralstationen och stadens myller, ligger denna väldisponerade tvårummare med genomtänkt planlösning och fri utsikt över vackra Sankt Petrikyrkan. Hissen i markplan transporterar dig upp till lägenheten som är belägen högst upp i fastigheten. Bostadens genomtänkta planlösning bjuder på ett renoverat kök med matplats för fyra personer, ett lättmöblerat sovrum, ett stort vardagsrum med utgång till en balkong i väster och ett helkaklat badrum från 2012 med golvvärme. Utöver detta erbjuds goda förvaringsmöjligheter i en rymlig klädkammare, garderober i hallen och i vindsförrådet som tillhör lägenheten. På golvet vilar ett genomgående skeppsgolv. Samtliga dörrar har bytts ut till vita spegeldörrar. Mäster Nilsgatan 8 är en utmärkt adress för den kräsne storstadsbon som önskar närhet till stadens alla bekvämligheter. Här bor du i en välskött förening med garage i källarplan och låga månadsavgifter. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg. Dessutom ingår EL i månadsavgiften. I bostadens omedelbara närhet finner du Malmös rika utbud av nöjen, shopping och restauranger. Det korta promenadavståndet till Centralstationen underlättar pendlarens vardag och kommunikationerna i området är utomordentliga med stadsbussarnas hållplats utanför porten. Ett stenkast från lägenheten ligger Caroli köpcenter och den välsorterade livsmedelsbutiken Malmborgs. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Västra Skrävlingevägen 65F, Videdal, Malmö kommun

Västra Skrävlingevägen 65F

Lägenhet
Videdal, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

3 400 000 kr

137 m²

5 rum

6 538 kr/mån

24 818 kr/m²

På gröna, lummiga Videdal hittar vi detta funkisinspirerade tvåplans br-radhus byggt 2002. Här erbjuds ett boende på 137 kvm med funktionell planlösning samt en trevlig trädgård. Förutom tre sovrum, ett kök med öppen planlösning till vardagsrummet och gott om förvaring så rymmer huset ett allrum och två badrum. Andra praktiska detaljer är ett separat grovkök, garage och ett stort förråd som man med fördel kan nyttja som arbetsplats/atelje/hobbyrum om man så önskar. Trädgården imponerar med dess grönska och växtlighet. Här ute spenderar man gärna långa sköna sommarkvällar. På Västra Skrävlingevägen 65F bor du lugnt och tryggt i stabil bostadsrättsförening. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Hyllie boulevard 6B, Hyllie, Malmö kommun

Hyllie boulevard 6B

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

1 550 000 kr

34 m²

2 rum

3 127 kr/mån

45 588 kr/m²

På bästa läge, med balkong i västerläge och utsikt från våning 5 av 5 finner vi denna kvardratsmarta 2:a om 34 m². På Hyllie Boulevard 6B bor du i en ny trevlig förening med oslagbara pendlingsmöjligheter inom Malmö och även till Köpenhamn. I direkt anslutning ligger Malmö Arena som är hemmaborg för Malmö Redhawks och som dessutom tillhandahåller förstklassiga evenemang inom underhållning och sport. Addera därtill Emporia, ett av Skandinaviens främsta shoppingcenter med ca 180 butiker och ett antal restauranger, Hylliebadet - Malmös nya äventyrsbad samt lekplats för barnen runt hörnet. Från tågstationen ligger Kastrup ca 12 minuter bort. Detta är det perfekta läget för den som vill bo klimatsmart med närhet till kommunikationer, service och grönområden. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lilla Varvsgatan 23A, Västra Hamnen, Malmö kommun

Lilla Varvsgatan 23A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

3 395 000 kr

75 m²

3 rum

4 532 kr/mån

45 267 kr/m²

Välkommen till en otroligt välplanerad och rymlig lägenhet. På våning tre i huset, med gott om fönsterpartier öppen social planlösning ger oss ett ljust och härligt hem. Med balkong direkt från vardagsrummet med utsikt mot varvsparken känner man en härlig frihet och ro. Väl tilltagna sovrum med god förvaring och bra möjligheter för ett hemmakontor för den som söker det. Bekvämligheten med ett stort fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. I Västra Hamnen bor du med havet som närmsta granne och på promenadavstånd till Malmös stadskärna. Härifrån nås caféer, naturstråk, gym, dagvaruhandel, restauranger och kommunikationer på bekvämt promenadavstånd. Lägenhetens attraktiva läge erbjuder även närhet till pendlarvänliga Centralstationen. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Mäster danielsgatan 2, S:t Knuts Torg, Malmö kommun

Mäster danielsgatan 2

Lägenhet
S:t Knuts Torg, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

1 995 000 kr

44 m²

1 rum

2 537 kr/mån

45 341 kr/m²

Året var 1932 då denna pastellgröna huskropp i nordöstra hörnet av S:t Knuts torg tog form. Ett område som kom att bli ett av Malmös mest populära. Här finner vi denna ljuvliga etta belägen på våningsplan 4 med underbart burspråk. I lägenheten erbjuds välplanerade 44 kvm med ett charmigt originalkök och rymligt allrum med plats för säng, soffhörna och inte minst matplats. Det spröjsade burspråket ger en härlig sikt och rikligt med ljusinsläpp. I lägenheten finns många bevarade 1930-talsattribut såsom fiskbensparkett, brädgolv spegeldörrar och en härlig takhöjd. I föreningen finns en mysig gemensam innergård med utemöbler och grill och en bastu som kan bokas av föreningens medlemmar. Kvarteret benämns som Trädgårdsstaden vilket är enkelt att förstå så snart man kommer in i området. Mysiga innergårdar och förgårdar omger flertalet av fastigheterna och i varje hörn ligger caféer och restauranger. Personliga favoriter är Söderberg och Saras fika, Spoonerys rustika fastfood och Floreras fantastiska utbud av blommor. Även Minerals vinbar och Ugglans kaffebar ligger i omedelbar närhet precis utanför dörren. På gångavstånd nås också Malmö City, Triangeln samt Folkets Park och Möllan. Interiör Hall - Välkommen in, här möts vi av brädgolv och ljusa tapetserade väggar. Plats för hatthylla, skoställ och gott om förvaring i en stor klädkammare. Kök - Brädgolvet leder oss vidare från hallen in i det rymliga köket som erbjuder plats för stort matbord. Vackra originalluckor samsas med rostfri diskbänk och vitt kakel. Väggar målade i grå kalkstensfärg och vitvaror enligt följande: gasspis/ugn (Smeg), kyl/frys och fläkt. Köket erbjuder också ett stort fint skafferi. Allrum - Här har man verkligen en trevlig utsikt från burspråket längs Mäster danielsgatan. Plats för soffgrupp och dubbelsäng samt förvaring. Vacker fiskbensparkett och nymålade väggar i fin beige nyans. Badrum - Stilrent badrum med grått klinker på golvet och vitkaklade väggar. Duschhörna med vikvägg, WC och handfat. Tak med infällda spotlights.

Lagmansgatan 6A, Borgmästaregården, Malmö kommun
 • Borttagen före visning

Lagmansgatan 6A

Lägenhet
Borgmästaregården, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 200 000 kr

84 m²

3 rum

5 277 kr/mån

26 190 kr/m²

Välkomna upp till denna välplanerade trea belägen på 16:e våningen, fritt från insyn med slående utsikt åt både öster och väster. Den genomgående planlösningen fördelar sig över välkomnande hall med förvaring, kök med matplats, väl tilltaget vardagsrum med trivsamma sällskapsytor, två bra sovrum, praktisk klädkammare samt helkaklat badrum. Bostadens inglasade balkong nås från vardagsrummet och blir därmed en naturlig förlängning av sällskapsytorna. Njut av en milsvid utsikt utöver det vanliga, fina parkettgolv och hiss från markplan. Här bor du bekvämt på omåttligt populära Borgmästaregården med grönskande Pildammsparken som granne. Närheten till Mobilia, city och utmärkta kommunikationer underlättar vardagen. Brf Domaren är en omtyckt förening med låg belåning, friköpt tomt, möjlighet till parkeringsplats samt välskött utemiljö med lummiga uteplatser. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Lilla Varvsgatan 21E, Västra Hamnen, Malmö kommun
Lilla Varvsgatan 21E, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Lilla Varvsgatan 21E, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Lilla Varvsgatan 21E

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 595 000 kr

53 m²

2 rum

3 424 kr/mån

48 962 kr/m²

Välkommen till Lilla Varvsgatan 21E! Välkommen till en välplanerad ljus lägenhet på fjärde våning. Bostaden erbjuder direkt innanför dörren en rymlig hall med förvaring i form av en enkel garderob. I anslutning från hallen finner vi ett förstklassigt badrum. Trevligt golv i form av mörkgråa klinkerplattor i kombination med vita kakelplattor på väggarna. Utrustat med kommod, spegel och belysning ovanför. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Vidare in i bostaden möts vi av den öppna sociala planlösningen med riktigt fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna mot balkongen. Här ligger köket i kombination med vardagsrummet för att skapa ett modernt boende. Vardagsrummet erbjuder plats till både en matgrupp och trevligt soffmöblemang att umgås runt. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar med ekparkettgolv. Ut från vardagsrummet finner vi den härliga balkongen där man kan njuta av grill i fantastiskt söderläge. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Brobygatan 8, Nobeltorget, Malmö kommun
Brobygatan 8, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 2
Brobygatan 8, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 3

Brobygatan 8

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 395 000 kr

85 m²

3.5 rum

6 530 kr/mån

28 176 kr/m²

Välkommen till denna rymliga bostad om 85 kvm på bra läge med fina ytskikt. Genomgående planlösning gör bostaden som ligger på andra våningen ljus och luftig. Från både sovrum och kök har man utsikt över föreningens innergård och från vardagsrum och det större sovrummet ges vi utsikt mot Brobygatan och Göingeplans gröna lilla park. Läget är i princip otrafikerat då alla områdets gator är enkelriktade. I vardagsrummet finns plats för både soffgrupp och större matbord och i köket finns utrymme för ett lagomt bord att äta frukost vid. Läget är perfekt med Möllan, Folkets Park och S:t Knut på promenadavstånd och Triangeln endast 1,5 km bort samt Nobeltorget runt knuten med matbutik och trevliga kvarterskrogar. Här finns nåt för både stora och små! Interiör Hall - Välkommen in, här möts vi av en fin ekparkett som är genomgående för bostadens samtliga rum. Avhängningsmöjligheter samt en praktisk inbyggd garderob. Kök - Direkt in till höger från hallen sett ligger det stilrent renoverade köket från IKEA som har vita luckor, mörk bänkskiva och vitt kakel. Plats för matbord och utsikt mot föreningens innergård. Maskinell utrustning i form av kyl/frys (LG 2021), spis, ugn och diskmaskin(Electro Helios 2014) samt kolfilterfläkt (Franke 2014) . Väggar målade i vitt och grått. Vardagsrum - Det rymliga vardagsrummet har härligt grönskande utsikt mot Göingeplan. Även här ligger vackert ekparkett och väggarna är ljusa. Gott om utrymme för både matsalsbord och soffgrupp. Sovrum/halva - På väg in till de båda sovrummen finns en praktisk halva som avskiljs med två vackra pardörrar in mot det större sovrummet. I halvan ges plats till skrivbord eller förvaring och här finns också en inbyggd garderob. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och förvaring i garderober. Sovrum 2 - Det lite mindre sovrummet ligger med fönster mot föreningens innergård och passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum. Väggarna går i behagligt grönt och vitt. Badrum - Helkaklat badrum med duschhörna , WC, handfat och badrumsskåp. Elburen handdukstork och golvvärme. Vitt kakel på väggarna samt grått klinker på golvet. Badrummet renoverades 2014. Gäst-wc - I hallen finns en Gäst-wc med toalett, handfat, grått klinker och vitkaklade väggar. Renoverat 2014.

 • Premium
Södra Förstadsgatan 3B, City, Malmö kommun
 • Tis 31 jan kl 17:40

Södra Förstadsgatan 3B

Lägenhet
City, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 095 000 kr

42 m²

1 rum

3 003 kr/mån

49 881 kr/m²

Med gågatan, kanalen och hela innerstaden puls alldeles utanför porten reser sig det vackra huset från 1896. Ett ståtligt bygge i tidstypisk nyrenässansstil som har vårdats ömt av föreningen genom löpande underhåll och renovering. Mer centralt än så här blir det inte. På nolltid befinner du dig mitt i folkvimlet med restauranger, fik, konst och butiker i vardera hörn. Pendling blir det en barnlek med knappt en kvarts gångavstånd till både Triangeln och Centralstationen. Trots det enastående cityläget är det lugnet som råder i lägenheten som vetter ut mot pittoreska innergårdar och trädgårdar med kringbyggda äldre hus. Föreningens egen innergård är liksom fastigheten välskött med fina planteringar och möblerade uteplatser. Bostaden är placerad på andra våningen och disponerar sina 42 kvm alldeles ypperligt. Köket rymmer även en fin matplats och allrummet har en bra yta för både säng och soffgrupp med två stora fönster. Badrummet är renoverat och stilrent inrett i vitt. Möjligheter finns att dela upp allrummet och på så vis få en tvårummare. Utöver de välfördelade kvadratmeterna, sticker bostaden ut med sina vackra, bevarade detaljer från byggåret; tre meter i takhöjd, målade brädgolv, stuckaturer, höga fotsocklar, spegeldörrar, platsbyggda snickerier och en kakelugn som är som ett smycke i rummet. En underbart hem på unikt cityläge!

 • Plus
Näktergalsgatan 14, Vellinge, Vellinge kommun

Näktergalsgatan 14

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Bjurfors Malmö City

4 650 000 kr

159 m²

609 m² tomt

Rymlig och välplanerad villa på perfekt barnvänligt läge på populära Vellinge. Trevlig uppvuxen trädgårdstomt med uteplats i härligt söderläge. Bra planerat med ljust vardagsrum, uterum, kök med matplats, tre bra sovrum, stort allrum, badrum på båda plan, tvättstuga med separat entré, garage och förråd. Nära till skola, dagis och närservice. Lekplats runt knuten och fritt läge med allmänning bakom huset. Välkommen till en fin familjevilla på bra läge!

Skomakarebyn 2C, Bunkeflo, Malmö kommun
 • Borttagen före visning

Skomakarebyn 2C

Lägenhet
Bunkeflo, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 395 000 kr

82,3 m²

3 rum

5 968 kr/mån

29 101 kr/m²

Varmt välkomna till denna stilrena och välplanerade 3:a om 82,3 m2 med två rejäla sovrum, stort vardagsrum med utgång till härlig möblerbar balkong och ett fullutrustat kök med matplats. På samtliga golv ligger ekparkett som fint harmonierar med bostadens ljusa ytskikt. Genomgående har lägenheten hög standard, som det helkaklade badrummet med egen tvättmaskin. Stilrent och tidlöst kök med vacker grå köksinredning, rostfria beslag och ljust kakel samt utrustat med rostfria maskiner. På den trevliga balkongen finns det gott om plats för utemöbler. Här bor du med hav och natur på nära avstånd samtidigt som Malmö centrum bara ligger 6 kilometer bort. Närheten till Öresundsbron och Hyllies citytunnelstation ger möjligheter till goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter för den som tar sig över sundet. Kollektivtrafiken i området fungerar bra, med flera busshållplatser längs Gottorpsvägen och Klagshamnsvägen ett par minuters promenad bort. Från busshållplatsen till närmaste tågstation (Hyllie) tar det ca. 8 minuter och sedan kan du resa vidare till Köpenhamn, eller till Malmö Central där du kan fortsätta i alla väderstreck. Vid Hyllie station finns både Malmö Arena, och Emporia köpcentrum med hundratalet butiker samt två större mataffärer. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Södra förstadsgatan 80B, Triangeln, Malmö kommun

Södra förstadsgatan 80B

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 395 000 kr

64 m²

2 rum

3 292 kr/mån

37 422 kr/m²

Genom en gång förbi en vackert teglad fasad kommer vi in på en av området mysigaste innergårdar med grönska och uteplatser. På våning 2 ligger denna fantastiska våning där ljus och rymd genomsyrar bostadens samtliga rum. Ytorna är bra planerade med ett stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp i mitten med plats för både matbord och större soffgrupp. Bredvid vardagsrummet ligger det fina platsbyggda köket med gott om förvaring, plats för matbord samt ett praktiskt skafferi/förråd. Bostaden erbjuder också ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och generöst med förvaringsyta. Vackra parkettgolv, lamprosetter och rejäl takhöjd ger denna fina bostad en fin känsla som måste upplevas på plats. Välkommen på visning! Vid Triangeln och Möllan bor du nära stadens utbud och i området är matutbudet varierande från jordens alla hörn, allt från falafel och små krogar till White Guide-listade restaurangen Lyran. På gångavstånd finns Folkets Park , S:t Knut ,Triangelns station och knutpunkten vid Södervärn. Här finns något för alla. Interiör Hall - Här möts vi av ekparkett i holländsk förband som också följer oss in i sovrummet. Vitmålade väggar och plats för hatthylla. Badrum - Direkt innanför hallen ligger det halvkaklade badrummet med WC, badkar, handfat och badrumsskåp. Sovrum - Till höger från hallen följer det fina parkettgolvet oss in till detta stora och harmoniska sovrum. Gott om utrymme för både förvaring, dubbelsäng och skrivbord. Härlig takhöjd med vacker lamprosett och vitmålade väggar. Vardagsrum - Här möts vi av klassisk stavparkett och ett fantastiskt ljus. Trivsam planlösning med utrymme för större soffgrupp, hyllsystem och matplats vid fönstret som har utsikt mot den grönskande innergården. Här flödar ljuset in från helt fri utsikt. Köket får vi access till precis intill matplatsen. Kök - Otroligt trivsamt och snyggt renoverat kök som är platsbyggt av snickare i klassisk 30-talsstil. Klassiska vita luckor samsas med rostfri bänkskiva och beslag samt vitt kakel. Gott om förvaring i skåp och i ett stort förråd/skafferi. Maskinell utrustning enligt följande: Induktionshäll, ugn, kyl/frys kolfilterfläkt och diskmaskin. Köket renoverades 2015.

 • Plus
Lilla Varvsgatan 35B, Västra Hamnen, Malmö kommun

Lilla Varvsgatan 35B

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

4 895 000 kr

108 m²

4 rum

6 630 kr/mån

45 324 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska fyrrummare i hjärtat av Västra Hamnen. Här bor du i en välskött förening med en byggnad som andas det där lilla extra. Lugnt beläget med omedelbar närhet till områdets samtliga faciliteter. Lägenheten ligger på första våningen med en uteplats mot föreningens innergård och ut från vardagsrummet finner du en halvt inglasad balkong med utsikt mot varvsparken där du anar det böljande sundet i horisonten. Bostadens naturliga mötesplats utgörs av ett luftigt vardagsrum i med stora fönsterpartier. Det smakfulla köket bjuder på en stilren köksinredning i kombination med påkostad bänkskiva. Matplatsen ligger i anslutning till köket samspelar i halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Bostadens privata del med sovrum och badrum ligger in mot innergården i ostört och privat läge. Alla tre sovrummen är rymliga och lättmöblerade. Utöver detta erbjuder bostaden lyxen utav två badrum och en inbyggd klädkammare. Västra Hamnen är ett av Malmös mest expansiva och trendiga bostadsområden och läget på Lilla Varvsgatan tillhör Västra Hamnens bästa med restauranger, butiker och badplats alldeles runt knuten. I bostadens absoluta närområde finns flertalet mataffärer och apotek samt diverse träningsaktiviteter. Närheten till storstadspuls och salta bad lockar såväl gammal som ung. Morgonbadaren strosar gärna ner till bryggan för ett dopp. För dig med barn finner du några av stadens bästa förskolor och skolor i grannskapet, den närmsta på andra sidan gatan. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Fernissagatan 6, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Fernissagatan 6

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

1 795 000 kr

46 m²

2 rum

3 273 kr/mån

39 022 kr/m²

På havsnära adress i underbara Limhamns Sjöstad finner du denna oemotståndliga tvåa belägen i fastighet från 2019. Bostaden erbjuder optimal planlösning, generösa sällskapsytor och ljuvligt stor balkong för sommarens soliga dagar. På andra våningen möts du av en stilren boendemiljö där väldisponerade kvadratmeter fördelar sig över kök och vardagsrum som förenas i en social och öppen planlösning med stora fönsterpartier i fokus. Genomgående parkettgolv, sovrum med klädkammare, hall med förvaring samt helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter. Det är inga problem om gäster vill sova över eftersom det finns tillgång till två övernattningslägenheter. Boende i föreningen har även tillgång till en härlig takterrass som lämpar sig utmärkt för umgänge och grillning! Här förenas lugnet, havet och Limhamns småstadsidyll i svårslagen harmoni. Närheten till matbutiker, gym, Hylliekrokens golfanläggning, och grönområden. Goda kommunikationer till både Hyllie och Malmö C finns i bostadens absoluta närhet. Från bostaden går både cykel-och gångvägar längs Ribersborgs strandpromenad och Limhamns lagun med badplats nås på bekvämt gångavstånd. Vi ses på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Vitemöllegatan 16B, Nobeltorget, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
Vitemöllegatan 16B, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 2
Vitemöllegatan 16B, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 3

Vitemöllegatan 16B

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

1 150 000 kr

52 m²

2 rum

3 763 kr/mån

22 115 kr/m²

På Vitemöllegatan alldeles intill Nobeltorget och grönskande Enskifteshagen presenteras denna trivsamma 2:a på högt läge med välplanerade ytor. Här kan du njuta av lättmöblerat vardagsrum med stor balkong och fint originalgolv. Köket är ett charmigt originalkök med många fina detaljer bevarade, så som klassisk rostfri bänkskiva samt de klassiska och praktiska höga förvaringsskåpen. I bostaden finns flera praktiska inbyggda originalgarderober. Föreningen har en stor grönskande gård med flera sitt- och grillplatser. Området kring Nobeltorget erbjuder all tänkbar service, trevliga grönområden och utmärkta kommunikationer via nya Pågatågstationen på gångavstånd samt bra bussförbindelser vid Amiralsgatan. På gångavstånd nås både Folkets Park, Möllevången och S:t Knuts trevliga kulturkvarter. Möjlighet till snabb inflytt! Interiör Hall - Välkommen in, här möts vi av snyggt och praktiskt laminatgolv (nytt 2022, under ligger renoveringsbar originalparkett) och väggarna är vitmålade. Gott om plats för avhängning och förvaring i två inbyggda originalgarderober med vackra beslag. Kök - Direkt in från hallen sett ligger köket i fint originalskick som har vitmålade luckor, klassisk rostfri bänkskiva med nedsänkt vask och på andra sidan köket perstorpsliknande bänkskiva. Vitt kakel samt vitvaror i form av: spis, ugn, kyl/frys, fläkt och diskmaskin. Klickgolv och väggar målade i vit nyans. Gott om utrymme för matbord för 4 personer. Sovrum - Här finns plats för dubbelsäng och förvaring finns i två inbyggda garderober. Laminatgolv och vitmålade väggar samt en tapetserad fondvägg. Vardagsrum - Här möts vi av en fin originalparkett och vitmålade väggar. Plats för båda soffgrupp, matbord och skrivbord. Utgång till den stora inglasade balkongen som kan användas stor del av året. Badrum - Helkaklat badrum med badkar, handfat och toalett. På golvet ligger ljust klinker och ljust kakel på väggarna. Renoverat i samband med föreningens stambyte.

 • Premium
 • Balkong
Signalgatan 6, Västra Hamnen, Malmö kommun

Signalgatan 6

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 995 000 kr

69 m²

2 rum

4 147 kr/mån

43 406 kr/m²

Välkommen till Signalgatan 6! Stor och ljus tvårummare med vackert ljusinsläpp och väldisponerad bostadsyta på bästa gavelläge. Låt dig inspireras av de snygga materialvalen, de generösa fönsterpartierna på gaveln i huset. På den mysiga uteplatsen njuter du av solens strålar från eftermiddag till kväll där du garanterat kommer tillbringa mycket tid med nära och kära. Tillsammans med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum blir uteplatsen en utmärkt umgängesplats. Köket är väl utrustat med ljusgrå köksinredning och kvalitativa vitvaror från Bosch. Utöver detta erbjuder bostaden ett rymligt sovrum och ett stort och mycket fint badrum med tvättmöjligheter. Västra Hamnen är ett av Malmös mest expansiva och trendiga bostadsområden och läget på Signalgatan tillhör Västra Hamnens bästa med restauranger, butiker och salta bad alldeles runt knuten. I närområdet finns ett komplett serviceutbud med bland annat matvarubutiker, träningsanläggningar, apotek, bageri, bank, kemtvätt och frisörer. Dagis och förskola finns ett stenkast från bostaden och en av Malmös bästa köttrestauranger går att finna i en av grannfastigheterna. Med stadsbuss tar du dig enkelt till Centralen och Citytunneln som har regelbundna anslutningar till Danmark och övriga Sverige. En mycket välskött lägenhet som bör upplevas på plats! Välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Hyllie boulevard 6B, Hyllie, Malmö kommun

Hyllie boulevard 6B

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

1 195 000 kr

29 m²

1 rum

2 806 kr/mån

41 207 kr/m²

Välkommen till Hyllie Boulevard 6B! Smakfull och yteffektiva lägenhet på eftertraktat läge mitt på Hyllie Boulevard. Lägenheten erbjuder tilltalande planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum och stilrent badrum. Här erbjuds dessutom en rymlig och inbjudande balkong mot den grönskande innergården. På Hyllie Boulevard 6B bor du i en trevlig och omtyckt förening med oslagbara pendlingsmöjligheter inom Malmö och även till Köpenhamn. I direkt anslutning ligger Malmö Arena som är hemmaborg för Malmö Redhawks och som dessutom tillhandahåller förstklassiga evenemang inom underhållning och sport. Addera därtill Emporia, ett av Skandinaviens främsta shoppingcenter med ca 230 butiker och ett antal restauranger, samt Hylliebadet - Malmös nya äventyrsbad. Från tågstationen ligger Kastrup ca 12 minuter bort. Detta är det perfekta läget för den som vill bo klimatsmart med närhet till kommunikationer, service och grönområden. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Scaniaplatsen 3, Västra Hamnen, Malmö kommun
Scaniaplatsen 3, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Scaniaplatsen 3, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Scaniaplatsen 3

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

8 495 000 kr

121 m²

4 rum

7 212 kr/mån

70 207 kr/m²

Likt ett fartyg som färdas på öppet hav, skjuter våningens burspråk rakt ut mot Öresund. Att bo närmre det stora blå är snudd på omöjligt. Våningen om 121 kvadratmeter har en unik placering i Västra hamnens hjärta, där hamnpromenad, bryggbad och restauranger möts. I bakgrunden reser sig Malmös landmärke Turning Torso. Det är inte bara placeringen och utsikten som imponerar. Fastigheten är ritad av den internationellt uppmärksammade arkitekten Ralph Erskine som har gett bostaden dess karaktär som kännetecknas av ljusflöde, volym och kvalitetsmaterial i varenda vrå. Närheten till havet i kombination med en enhetlig färgskala och skandinaviskt rena linjer skapar ro hela vägen igenom. De fyra rummen är eftertänksamt fördelade med kök och sällskapsytor i förening som sträcker sig över hela gaveln med som glasfasader åt två håll. Huvudsovrummet med anslutande badrum och ett utrymme för dressing room ryms i en stor privat avdelning till vänster. I bostadens andra del finns ytterligare en sovrumsavdelning med badrum och två rum. Planlösningen är flexibel och kan lätt anpassas efter behov. Det sociala paret inreder troligtvis den ena avdelningen för gäster och extra sällskapsyta. Barnfamiljen får en privat del för sig själva och en för de små. Ett separat tvättrum i anslutning till entrén och dubbla badrum är idealiskt oavsett hur rummen nyttjas. Bekvämligheter som garageplats och hiss i huset är en självklar del av boendemiljön. På Scaniaplatsen 3 har du lyckan att både ta del av Västra hamnens pulserande folkliv och havets rogivande effekter på en och samma gång.

 • Premium
 • Hiss
Lönngatan 50A, Lönngården, Malmö kommun
 • Tor 2 feb kl 18:00
Lönngatan 50A, Lönngården, Malmö kommun, bild 2
Lönngatan 50A, Lönngården, Malmö kommun, bild 3

Lönngatan 50A

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

895 000 kr

42 m²

1.5 rum

2 969 kr/mån

21 310 kr/m²

Välkommen till denna inflyttningsklara och genomgående lägenhet om 42 kvadratmeter. Fräscha ytskikt tillsammans med vacker fiskbensparkett och fina detaljer skapar en trivsam atmosfär. Här erbjuds ett stilrent kök med plats för matbord samt en praktiskt halva i mitten av bostaden som möjliggör en naturlig sängplats med utrymme för 140cm säng, alternativt plats för soffgrupp. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp och sängplats eller matsalsbord. Fräscht badrum med duschhörna, handfat och WC. Lågt belånad förening som bildades samma år som huset byggdes. Välkommen till den perfekta bostaden för den studerande eller förstagångsköparen! Möjlighet till snabb inflytt. På denna trevliga adress bor du på kort cykelavstånd från city med närhet till pendlarvänliga kommunikationer och grönområden. Huset omges av trevliga gårdar med grill och utemöbler för sommarhalvårets soliga dagar. Alldeles intill finns ett parkliknande grönområde perfekt för promenaden eller picknickfilten en solig sommardag! Interiör Hall - Välkommen in, här möts vi av fiskbensparkett och vitmålade väggar. Halva - Rakt fram från hallen sett finner vi bostadens rymliga, och framförallt praktiska halva. Denna nyttjas perfekt som sängplats eller varför inte soffhörna. Vardagsrum - I detta stora ljusa rum finns gott om utrymme för både soffgrupp och skrivbord. Här är vitmålade väggar, fiskbensparkett och lamprosett. Kök - Stilrent kök från IKEA med vita luckor, ekbänkskiva och vitt kakel. Plats för matbord för 4 personer. Vitvaror i form av spis/ugn, kolfilterfläkt och kyl/frys. Badrum - Badrum med vitkalkade väggar och plastmatta på golvet, duschhörna, handfat och WC.

 • Premium
Nikolaigatan 4D, Triangeln, Malmö kommun
Nikolaigatan 4D, Triangeln, Malmö kommun, bild 2
Nikolaigatan 4D, Triangeln, Malmö kommun, bild 3

Nikolaigatan 4D

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 395 000 kr

61,5 m²

2.5 rum

3 412 kr/mån

38 943 kr/m²

Välkommen till Nikolaigatan 4D. Här bor man i en välskött fastighet från 30-talet med vackra detaljer och mycket känsla. Föreningen har en trivsam innergård, orangeri och en gemensam takterrass som medlemmarna får nyttja. Denna välplanerade bostad har mycket funktion på sina 61,5 kvm. Separat renoverat kök, sovrum och vardagsrum med både vardagsrumsdel och ett extrarum som kan nyttjas som sovrum eller matsal . Bostaden kännetecknas av fint ljusinsläpp och fina 30-talsdetaljer. Detta attraktiva läge ligger precis vid Triangeln, strax intill Pildammsparken och City. Området har i takt med Triangelstationen och Citys utökade restaurang- och caféliv genomgått en livfull förändring. Kvarteren blandas av tidigt sekelskifte och vackra 1920-tals fastigheter som tillsammans med nybyggnation förgyller gatstråken och kvarteren. Här erbjuds ett rikt utbud av trendiga restauranger, shopping och små kaffehak. För pendlaren nås nya Triangeln och innerstadsbussnätet precis runt hörnan. HSB Brf Vesslan har funnits sedan huset byggdes och äger sin tomt. Till bostadsrätten ingår källar- och vindsförråd. Tvättstugan finns på vinden, och garage finns i huset. Interiör Hall - Genom en säkerhetsdörr kommer vi in i hallen som har parkettgolv och ljusmålade väggar. Gott om förvaring i två inbyggda garderober. Vardagsrum/ halva - Vardagsrummet bjuder på både ett separat rum som idag används som matsal och ett med plats för soffgrupp. Ljusa väggar och parkettgolv även här. Sovrum - Mot innergården ligger sovrummet som har plats för dubbelsäng och en smart byggd garderob bakom en skärmvägg med snygg akustikpanel. Parkettgolv och ljusa väggar. Kök - Snyggt renoverat kök från IKEA 2021 med luckor i fin turkos nyans, virrvarr bänkskiva och ljust stänkskydd. Maskinell utrustning enligt följande: spis (Hisense 2021), ugn (Neff 2021), kyl/frys (Siemens), diskmaskin (IKEA 2021) och fläkt (Bosch/Neff 2021). Plats för matbord för 2 personer. Badrum - Helkaklad badrum med duschhörna, tvättmaskin, badrumsskåp handfat och WC. Tak med infällda spotlights och vattenburen haddukstork.

 • Premium
Stapelbäddsgatan 18, Västra Hamnen, Malmö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Stapelbäddsgatan 18

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

4 995 000 kr

98 m²

4 rum

6 375 kr/mån

50 969 kr/m²

Välkommen till Stapelbäddsgatan 18! Hissen från markplan transporterar dig högst upp till åttonde våningen där lägenheten bjuder på generösa kvadratmeter och ett boende som andas livskvalitet. Bostaden genomsyras av moderna materialval och vackert ljusinsläpp. Bostaden fördelar sig över en härlig sällskapsavdelning där kök och vardagsrum förenas i en semiöppen planlösning, en rymlig balkong med fantastisk utsikt, trivsamma sovrum samt två helkaklade badrum med dusch och tvättmöjligheter. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen på vilket skapar en naturlig förlängning av vardagsrummet under sommarhalvåret. Här njuter du av vackra vyer över Västra Hamnen. Det nybyggda huset, ritat av White Arkitekter, har en fasad av ljus tegel som matchats i total elegans med fönsterbågar och balkongräcken i en guldskimrande champagnekulör. Innergården kommer anläggas efter inflyttning i huset och ska komma att bjuda på en härligt lummig miljö och generösa ytor för samvaro. Här kommer finnas en gräsmatta, rikligt med träd, ett trädäck med grillplats och en pergola som bildar gångväg och samtidigt avgränsar radhusens uteplatser. Västra Hamnen är ett av Malmös mest expansiva och trendiga bostadsområden med restauranger, butiker och salta bad alldeles runt knuten. En kort från hemmet finner du Kockums fritid som erbjuder diverse träningsaktiviteter, ett nytt och fräscht padelcenter, välsorterade ICA Maxi, apoteket och Systembolaget vilket underlättar vardagslivet. På gångavstånd nås både Ribersborgsstranden och Västra Hamnens badplatser. I närområdet finns några av stadens bästa förskolor och skolor. Närheten till stad och kommers lämnar lite att önska för bostadens nya ägare. Precis utanför bostaden erbjuds goda kommunikationer i form av bl. a stadsbuss, och hyrcyklar via Malmö by bike. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Sagas gränd 3F, Hyllie, Malmö kommun

Sagas gränd 3F

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

3 995 000 kr

100 m²

4 rum

6 112 kr/mån

39 950 kr/m²

Mitt i underbara Hyllie, närmare bestämt Sagas gränd, finner vi här ett perfekt boende för den som söker ett ljust, modernt hem med modern planlösning. Här finner vi en bostad perfekt för familjen med dubbla badrum, två våningar samt en underbar balkong i soligt västerläge! Sedan Hylliestationen öppnade i samband med Citytunneln 2010 har det varit full fart framåt för området med intensiv expandering. Området, som i folkmun brukar benämnas som just "Nya Hyllie", kantas av spännande arkitektur med bostäder, skolor och inte minst ett blomstrande näringsliv. Trenden är tydlig med allt fler region- och huvudkontor som etablerar sig i Malmö, och många riktar blickarna söderut mot Hyllieområdet. Här finns utbyggnadskapacitet för tusentals arbetsplatser och en stor efterfrågan för bostäder. Området har idag vuxit fram till ett av Malmös mer attraktiva och dragningskraften växer sig starkare i takt med områdets fortsatta expansion. På Sagas gränd bor du i en ny trevlig förening med oslagbara pendlingsmöjligheter inom Malmö och även till Köpenhamn. I direkt anslutning ligger Malmö Arena som är hemmaborg för Malmö Redhawks och som dessutom tillhandahåller förstklassiga evenemang inom underhållning och sport. Addera därtill Emporia, ett av Skandinaviens främsta shoppingcenter med ca 180 butiker och ett antal restauranger, Hyllievångsparken "Central Park" som snart står klar, samt Hylliebadet - Malmös nya äventyrsbad. Från tågstationen ligger Kastrup ca 12 minuter bort. Detta är det perfekta läget för den som vill bo klimatsmart med närhet till kommunikationer, service och grönområden.

 • Balkong
 • Hiss
Dockgatan 35, Dockan, Malmö kommun

Dockgatan 35

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

3 295 000 kr

76 m²

3 rum

4 203 kr/mån

43 355 kr/m²

Välkommen till Dockgatan 35! Här bor du granne med Dockans Marina samtidigt som du endast har en kort promenad till både stadskärnan och centralstationen. Den nyproducerade bostaden som stod klar 2020 erbjuder ett modernt och problemfritt boende med härliga vyer över himmel och hav. Lägenheten är välplanerad med generösa sociala ytor samt en fransk balkong med utgång från sällskapsrummet. Stora fönsterpartier i två olika väderstreck bidrar till ett ljuvligt ljusflöde. Eftersom lägenheten är ny med helt ny inredning är det bara att flytta rakt in. Med två trevliga sovrum, stort badrum med tvättmöjligheter samt sällskapsrum och kök i öppen planlösning är det perfekt för den som vill bo bekvämt på optimalt läge. I Dockan bor du i trendiga, snabbväxande kvarter som sjuder av liv. Här kan du strosa omkring och betrakta båtarna som styr in och ut ur hamnen. I närområdet finns restauranger, butiker, skolor, trevliga promenadstråk längs havet, badplatser och bra kommunikationer. På gångavstånd ligger Malmös centrum och centralstationen som tar dig till alla stora närliggande städer samt över sundet till Kastrup och Köpenhamn. Bättre läge går knappt att hitta!

 • Balkong
 • Hiss
Föreningsgatan 73a, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Föreningsgatan 73a

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

1 495 000 kr

42,2 m²

1 rum

3 343 kr/mån

35 427 kr/m²

Charmig, genomgående 30-talslägenhet belägen högst upp i huset. Här bor man i ett mycket välskött och vackert tegelhus med underbara spröjsade fönster. Läget högst upp ger en fri känsla med mycket ljusinsläpp. In mot den mysiga gården är det trivsamma köket beläget. En rymlig och välplanerad lägenhet med fina brädgolv som ligger i samtliga rum. Möblerbar hall med en bra klädkammare. Badrummet bjuder på orientaliska vibbar med marockanskt klinker i härliga mönster. En lägenhet som måste ses! Här bor du i en välskött förening med sällsynt vacker innergård. På kort promenadavstånd nås stadens oemotståndliga citypuls. För den som önskar avnjuta en god kopp kaffe frestar Rörsjöstadens mysiga fik och restauranger alldeles runt hörnet. Ett stenkast bort finner du Malmös bästa bussförbindelser, nyrenoverade köpcentret Caroli och härliga Rörsjöparken. Välkomna på visning!

Hässleholmsgatan 8A, Nobeltorget, Malmö kommun
Hässleholmsgatan 8A, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 2
Hässleholmsgatan 8A, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 3

Hässleholmsgatan 8A

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

1 295 000 kr

37 m²

1 rum

2 633 kr/mån

35 000 kr/m²

På tyst och lugnt läge erbjuds nu den perfekta ettan för förstagångsköparen eller den i behov av ett centralt och tryggt boende. På Hässleholmsgatan 8A bor du på ett attraktivt läge med några av stadens bästa restauranger och caféer endast ett stenkast bort. Hela bostaden har renoverats av föreningen och är i mycket gott skick. På attraktiva våning 4 erbjuds 37 kvadratmeter boarea fördelat i en trevlig planlösning med sociala ytor och separat kök. Här samsas rejäl takhöjd med stora fönsterpartier, vackra originalgolv och fina fönsterbänkar av sten. Som pricken över i bjuder bostaden på en härlig söderbalkong, något som är ovanligt för ettor i området. Nobeltorget utgör idag en av Malmös populära stadsdelar. Området har, i takt med Malmös urbanisering, Triangelstationens etablering och ett ständigt växande restaurang- och caféliv, genomgått en livfull förändring. I kvarteren samsas stilfull funkis med vackra 30-talsfastigheter som tillsammans förgyller gatustråken. Möllevångens pulserade krogliv frestar en bit bort och närheten till Folkets Park lockar såväl gammal som ung. För pendlare nås Triangelstationen på kort avstånd och city nås enkelt till fots, med cykel eller med buss. Välkommen på visning! Interiör Hall: I hallen finns förvaring i en inbyggd klädkammare. På golvet ligger vitlaserat brädgolv och väggarna är målade i vitt. Säkerhetsdörr finns. Allrumum: Trevligt rum med plats för soffgrupp, säng och hyllsystem. På golvet ligger vitlaserat brädgolv och väggarna är målade i vitt. Från rummet nås bostadens balkong belägen i söderläge. Kök: Rymligt kök från Marbodal med goda arbetsytor och plats för matbord för två till fyra personer. Köket renoverades av föreningen i samband med ombildningen till bostadsrättsförening. Vita klassiska luckor samsas med gedigen ekbänkskiva och vitt fasat kakel. Vitlaserat brädgolv och vitmålade väggar även här. Vitvaror enligt följande: spis, ugn, kyl/frys och diskmaskin (samtliga Elektro Helios 2015) samt fläkt Franke 2015 Badrum: Även badrummet renoverades av föreningen under 2015 och har vitkaklade väggar och på golvet ligger svart/vitrutigt klinker. Badrummet är utrustat med wc, handfat, dusch, handdukstork (el) och golvvärme (el) samt badrumsskåp. I taket finns infällda spotlights.

 • Premium
 • Balkong
Stora Varvsgatan 39, Västra Hamnen, Malmö kommun
Stora Varvsgatan 39, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Stora Varvsgatan 39, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Stora Varvsgatan 39

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 495 000 kr

50 m²

2 rum

4 138 kr/mån

49 900 kr/m²

I hjärtat av Västra Hamnen, med direkt närhet till hav bor du i denna nyproducerade tvåa om 50 kvm. Bostaden erbjuder en öppen social planlösning mellan ett stilrent kök och ett välplanerat vardagsrum. Övriga ytor består av ett rymligt sovrum, en generös klädkammare samt ett badrum med egen tvättavdelning. I direkt anslutning till vardagsrummet nås hemmets uteplats om 6 kvm. Västra Hamnen är ett av Malmös mest expansiva och trendiga bostadsområden med restauranger, butiker och salta bad alldeles runt knuten. Ett stenkast från hemmet ligger Kockums fritid som erbjuder diverse träningsaktiviteter, välsorterade ICA Maxi, apoteket och Systembolaget vilket underlättar vardagslivet. Närheten till stad och kommers lämnar inget att önska för bostadens nya ägare. Se en 3D visualisering av lägenheten med inredningsförslag via länken nedan: https://panorama.homestyler.com/v2?sid=gSjFMDQq7d84bCd4fq4WXH Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Kommendörsgatan 9C, Rörsjöstaden, Malmö kommun
 • Tor 2 feb kl 17:00

Kommendörsgatan 9C

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

7 995 000 kr

228 m²

4 rum

8 749 kr/mån

35 066 kr/m²

Rader av lindblomsträd, långa promenadstråk, kyrkoprakt och historisk arkitektur. Få kvarter i Malmö har förvaltat den ursprungliga atmosfären så väl som Rörsjöstaden. Fastigheten, som rymmer ett unikt boende i tre etage, smälter väl in i den historiska miljön med sin pampiga nyrenässansdräkt. Innanför dörrarna förenas flera ljuvliga uttryck i symbios; charmiga vinklar och vrår, luftig elegans, volym och utsmyckad storslagenhet. Detta tidstrogna stilspråk i kombination med ytan om hela 228 kvm och en njutbar takterrass uppfyller många drömkriterier i ett enda svep. Våningens entréplan imponerar omedelbart med sina öppna sociala ytor, hisnande takhöjd, detaljrika stuckaturer, snickerier och flödande ljus. Planet fördelar ett kök med matplats, sällskapsrum och gäst-wc med tvättfaciliteter. En trappa upp möts du åter igen av samma pampiga och ombonad atmosfär. Här finns två stora sovrum i vardera sidan, en möblerbar hall och ett badrum. På det tredje och översta planet som byggdes 2014 välkomnar typisk vindvåningscharm med friliggande takbjälkar, gedigna stenväggar, kamin, snedtak och takfönster. Våningsplanet består av ett enda härligt allrum med extra kök och ett badrum. Det är också här en av bostadens absoluta höjdpunkter - takterrassen - nås. En ljummen kväll i juli med grillen igång, minglande gäster och dukat bord kommer villakänslan smygande. Samtliga våningsplan har gedigna trägolv, generös takhöjd och ett enastående ljusflöde. Utöver bostaden i sin helhet, medföljer också ett ypperligt läge mitt i hjärtat av Rörsjöstaden. Här är du ständigt omgiven av parkens lugnande grönska men också bekvämt nära stadens puls och folkliv.

 • Plus
 • Balkong
Lilla Varvsgatan 47A, Dockan, Malmö kommun
 • Idag

Lilla Varvsgatan 47A

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

4 195 000 kr

86 m²

3 rum

4 324 kr/mån

48 779 kr/m²

Välkommen till Dockan och Lilla Varvsgatan 47A. Mitt ibland arbetsliv och bostadsliv ligger gamla Dockan som för många Dockanälskare är det enda alternativet. Precis här, ett stenkast från småbåtshamnen och nära avstånd till City ligger denna smart planerade 3:a med öppna sällskapsytor och dubbla balkonger på tredje våningen. Bra förening med låg avgift! Denna 3:a är någonting för den kräsna köparen med höga boendekrav. Både kök och badrum håller en mycket hög standard och har alla bekvämligheter du kan tänkas behöva. Ljusa sällskapsytor med stora fönsterpartier samt två balkonger mot innergård och lilla varvsgatan. Ett modernt och stilrent kök med avskiljningsvägg och plats för matbord. Rymliga sovrum med bra förvaring i form av garderober samt praktiskt badrum med tvättmaskin/torktumlare. Som pricken över i:et ges här en gäst wc för den större familjen. Bostaden är belägen på insynsskyddat läge alldeles intill Dockplatsen med dess omgivning av Marinan och havet som närmsta granne. Läget är superbt med all du behöver i din omedelbara närhet - bageri, gym, snabbköp och åtskilliga restauranger och caféer. Närmsta busstation ligger endast ett stenkast därifrån. På kort promenadavstånd finner du nya Masttorget med ICA Maxi, dagligvarukommers. Närheten till Malmös stadskärna, och pendlarvänliga Centralstationen underlättar vardagslivet för såväl gammal som ung. Trots närheten till city erbjuder denna lägenhet en lugn miljö i Dockans lummiga kvarter.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lägatan 21, Dockan, Malmö kommun
 • Imorgon kl 17:30

Lägatan 21

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

3 695 000 kr

79 m²

3 rum

4 080 kr/mån

46 772 kr/m²

På Lägatan 21 välkomnas du in i denna optimalt planerade lägenhet. Här bor du på 79 välplanerad kvadratmeter med genomgående planlösning och fönster i två väderstreck vilket ger fantastiskt ljus till bostaden. Här erbjuds en trevlig bostad med öppen planlösning som skapar stora sociala ytor. Runt knuten finns Malmös cityhamn Dockan, badbryggor vid Scaniaplatsen, härliga promenadstråk vid havet, samt all service man kan tänkas önska samt goda kommunikationer via bussar eller centralstationen. I den inbjudande hallen finns platsbyggda garderober med skjutdörrar, säkerhetsdörr och goda avhängningsmöjligheter. Vidare har vi ett generöst och lättmöblerat vardagsrum som bjuder på fint ljusinsläpp i från de stora fönsterpartierna samt utgång till en av två balkonger. Vardagsrummet och köket integreras i en öppen planlösning vilket skapar stora sociala ytor. De öppna ytorna är optimala för umgänge med familj och vänner. Modernt och stilrent kök med grå köksinredning med bra förvaringsmöjligheter i över- och underskåp samt generösa arbetsytor. Matplatsen erbjuder gott om plats för ett stort matbord och stolar för cirka åtta gäster. De båda sovrummen ligger på rofyllt läge mot innergården och i anslutning finns en walk-in-closet samt balkong från det mindre sovrummet. Badrummet är stort och går i stilrent utförande, torktumlaren och tvättmaskinen underlättar vardagen. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns två stora och mysiga balkonger som verkligen höjer livskvaliteten. En perfekt bostad för den kräsne som vill bo i ett nytt boende på lugn adress vid havet men samtidigt med gångavstånd till centrum. På Dockan finns det du behöver i form av caféer, lunchställen, apotek, frisör och blomsterbutik. På bekvämt promenadavstånd finner vi Ribersborgs vidsträckta grönområden, badplatser, matbutiken Maxi, systembolaget och gym. Här finns allt och lite till för dem som vill bo på bekvämt avstånd till allt Malmö har att erbjuda. I Dockan bor du i populära, trendiga och snabbväxande kvarter. Här finns restauranger, skola, trevliga promenadstråk längst med havet och bra kommunikationer. På gångavstånd ligger Malmös centrum och centralstationen som tar dig till alla stora närliggande städer samt över sundet till Kastrup och Köpenhamn. Välkommen på visning på stora visningsveckan! Interiör Hall - I denna inbjudande hall möts man av praktiska skjutdörrsgarderober från Elfa, säkerhetsdörr och goda avhängningsmöjligheter. Målade väggar och praktiskt klinkergolv. Vardagsrum - Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett rymligt, lättmöblerat och socialt rum med parkettgolv och turkosa väggar med en fin tapetserad fondvägg. Här erbjuds fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor samt utgång till en av balkongerna. Kök - Det moderna och stilrena köket från Vedum har grå luckor, grått kakel, mörk bänkskiva och väggar i turkos nyans och samma ekparkett som i vardagsrummet. Maskinell utrustning enligt följande: spis, induktionshäll, kyl, frys, ugn, fläkt och diskmaskin (samtliga Siemens 2019). I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar. Sovrum 1 /Balkong - Det mindre sovrummet ger plats åt en enkelsäng och förvaringsmöjligheter. Härifrån nås bostadens rymliga balkong. Målade väggar samt en tapetserad fondvägg och parkettgolv. Rummet fungerar utmärkt som barnrum, gä

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Östra Farmvägen 19BA, Norra Sorgenfri, Malmö kommun

Östra Farmvägen 19BA

Lägenhet
Norra Sorgenfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

1 395 000 kr

64 m²

3 rum

11 116 kr/mån

21 797 kr/m²

I Norra Sorgenfri fortsätter Malmö växa med värdeorden framtid, hållbarhet och långsiktighet. Nu står portarna öppna till ett nytt spännande bostadskomplex. ØF19 är en hyllning till de gamla fabriks- och lagerbyggnadernas estetik med bostäder av genomgående råa och robusta materialval som betong och tegel för en industriell känsla och hållbar livslängd. Nu kan vi med nöje presentera ett exklusivt penthouse från projektets mest exklusiva register. Bostaden hör till husets större lägenhetsalternativ och innehåller två sovrum, badrum och en härlig social avdelning med nästan fyra meters takhöjd vid högsta punkt. I det senare rummet hamnar kök, vardagsrum och burspråk i ett öppet samspel och med en köksö centrerad vid dess mitt. Njut av smakfulla och påkostade ytskikt så som grönflammiga väggar, tjusig akustikpanel och lyxiga tillval så som integrerad etanolkamin och vinkyl. Från både sovrum och vardagsrum nås bostadens självklara clou, en takterrass i insynskyddat sydostläge att avnjuta med familj och vänner. Den boende i huset får ta del av en nytänkande finansieringsmodell som sänker trösklarna och möjliggör drömmen om ett första boende. Föreningens lån löper med fast ränta och amorteringsplan för tjugo år fram från nybyggnationen och slipper därmed bekymra sig över stigande räntor. Utöver den gemensamma innergården finns här också en stor allmän takterrass. I föreningens underjordiska garage finns även en elbil och en elcykel för uthyrning till föreningens medlemmar. Norra Sorgenfri är Malmös äldsta industriområde lokaliserat i Rörsjöstadens förlängning - intill knutpunkten Värnhem och dess goda kommunikationsmöjligheter. Visionen är att förvalta områdets småskaliga industriella arv och omvandla det till en urban, kokande stadsdel där olika boendeformer, kreativa verksamheter, parker och service förenas. En kort promenad bort ligger S:t knuts torgs trendiga cafeér och restauranger som i sin tur angränsar till Möllevången och Folkets Park. Busshållplats finns ett stenkast från byggnaden och bilpendlaren når motorväg mot Lund, Köpenhamn och Göteborg på bara några minuter. Ses på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Vattenverksvägen 27B, Kirseberg, Malmö kommun

Vattenverksvägen 27B

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

995 000 kr

40,5 m²

1 rum

2 713 kr/mån

24 568 kr/m²

Välkommen till Vattenverksvägen 27! Ett stenkast bort från Värnhem och dess breda utbud av kommers och kommunikation hittar vi Kirseberg. Här bor vi som i en liten pittoresk by i rofylld gathusbebyggelse bland lummiga kvarter på trivsamt cykelavstånd till Malmö citys snabba puls. Bostaden är placerad på våning 1 med fönster mot innergården. Luftigt allrum med plats för både dubbelsäng och soffgrupp. Köket är i fint skick med plats för matbord för 4 personer. Helkaklat badrum med dusch och härligt kök med gott om förvaringsmöjligheter samt möjlighet till matplats. Perfekt för paret, förstagångsköparen eller pendlaren som vill bo i ett lugnt område men med stadens puls men på bara några minuters gångavstånd. Tack vare Värnhems utsökta kommunikationsmöjligheter tar vi oss enkelt runt i Malmö men även ut till Lund. Även tågstationen vid Östervärn som för några år sedan åter togs i bruk utökar kommunikationsmöjligheterna ytterligare. Hall - Rymlig hall med goda möblerings- och förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober leder oss vidare till resterande utrymmen i bostaden. Kök - Stort och fint kök med gott om skåpsyta samt plats för matbord för 4 personer. Smakfull köksinredning där vita luckor fint kompletteras med mörkt kakel och grå bänkskiva. Köksutrustningen består av spis och ugn (Elektrolux 2019), kyl/frys (Samsung 2022), diskmaskin (Samsung 2022) samt fläkt (2021). Här har vi även ett stort fönster med fri utsikt Badrum - Helkaklat badrum med duschhörna, WC, handfat, handdukstork och badrumsskåp. Vitkaklade väggar och beige klinker på golvet. Vardagsrum/Allrum - Längst in i bostaden finner vi vardagsrummet som välkomnar oss med fint ljusinsläpp och gott om plats för både säng och soffgrupp. Utöver detta finns här god förvaring i form av inbyggda garderober.

Uppsalagatan 9A, Södervärn, Malmö kommun

Uppsalagatan 9A

Lägenhet
Södervärn, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

1 495 000 kr

57 m²

2.5 rum

4 385 kr/mån

26 228 kr/m²

Med västerbalkong belägen mot föreningens grönskande innergård ligger denna välplanerade och genomgående 2,5:a. Här finns många vackra 30-talsdetaljer bevarade, såsom nyslipad fiskbensparkett (2022) och generös takhöjd. Praktisk och möblerbar halva samt rymligt vardagsrum och sovrum. I halvan finns dessutom en rymlig inbyggd garderob. Hela bostaden är precis nymålad inför försäljningen. Välkommen till en väl tilltagen tvåa på lugn gata. Denna bostad säljs av bostadsrättsföreningen och är en av deras kvarvarande hyresrätter. Möjlighet till snabb inflytt! Med promenadavstånd har du tillgång till bra kommunikation både via Södervärns busstorg och citytunneln vid Triangeln. Några minuter bort ligger Möllan och Triangeln som bjuder på ett bra utbud av restauranger, klubbliv och shopping. Vill du koppla av och ta en lugn promenad, ta en picknick eller ta en runda i joggingspåret så tar du dig snabbt till Pildammsparken som ligger bara några få minuter bort. Interiör Hall - Genom en säkerhetsdörr tar vi oss in i hallen som har nyslipat parkettgolv och vitmålade väggar. Kök - Direkt in till höger från hallen sett ligger funktionella köket som renoverades 2007 med vita skåpsluckor (nymålade 2022), rostfri diskbänk och vitt kakel. Kyl/frys (Bosch 2022), gasspis (Gorenje 2007), fläkt (Franke 2022) samt vitmålade väggar. Här finns plats för matbord. Badrum - Halvkaklat badrum med inkaklat badkar, WC och handfat med spegel. Schackrutigt klinkergolv och vitkaklade väggar. Vardagsrum/Halva - Otroligt luftigt och ljust rum med en lättmöblerbar halva. Gott om plats för både förvaring, soffgrupp och matsalsbord. Vacker nyslipad fiskbensparkett och vitmålade väggar. I halvan finns en praktisk inbyggd garderob. Sovrum/balkong - Beläget mot gårdssidan ligger detta lugna sovrum med utgång till balkongen i härligt västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Laminatgolv och vitmålade väggar samt gott om plats för både dubbelsäng och förvaring.

 • Balkong
Stapelbäddsgatan 18, Västra Hamnen, Malmö kommun

Stapelbäddsgatan 18

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

3 395 000 kr

86 m²

3 rum

5 716 kr/mån

39 477 kr/m²

På optimalt hörnläge erbjuds denna generösa trerummare med behagligt ljusinsläpp från två väderstreck och en härlig balkong om ca 5 kvm i utmärkt söderläge. Denna stilsäkra trerummare om hela 86 kvadratmeter stoltserar med hög standard och funktionella tillval. Njut av ljusa parkettgolv i ask, generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden fördelar sig över kök och vardagsrum med utgång till balkongen, två stora sovrum, förvaringslösningar i form av både garderober och klädkammare samt badrum med tvättmöjligheter. Söderbalkongen har försetts med en trivselskapande väggbeklädning av trä och är indragen vilket ger en naturlig förlängning av sällskapsdelen. Det nybyggda huset, ritat av white arkitekter, har en fasad av ljus tegel som matchats i total elegans med fönsterbågar och balkongräcken i en guldskimrande champagnekulör. Innergården kommer anläggas efter inflyttning i huset och ska komma att bjuda på en härligt lummig miljö och generösa ytor för samvaro. Här kommer finnas en gräsmatta, rikligt med träd, ett trädäck med grillplats och en pergola som bildar gångväg och samtidigt avgränsar radhusens uteplatser. Här bor du i ett av Malmös mest expansiva bostadsområden där högklassiga restauranger, butiker och salta bad väntar alldeles runt knuten. Promenadstråk, goda kommunikationer och diverse träningsaktiviteter finns i bostadens absoluta närområde. För dig med barn finner du förskolor och skolor ett stenkast från hemmet. Närheten till stad och kommers lämnar ingenting att önska för bostadens nya ägare. Välkommen på visning!

 • Balkong
Lilla Varvsgatan 21C, Västra Hamnen, Malmö kommun

Lilla Varvsgatan 21C

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

1 695 000 kr

35 m²

1.5 rum

2 339 kr/mån

48 429 kr/m²

Mellan havet, Masttorget och Varvsparken finner vi denna hemtrevliga och optimalt planerade 1,5:a i ny byggnad från 2018. Ytorna är fräscha och de praktiska delarna väl genomtänkta med generös garderobsförvaring i hallen, och en välplacerad sovalkov i anslutning till vardagsrummet. Ta steget ut från vardagsrummet direkt till den egna uteplatsen i gårdsvänt läge med eftermiddagssol. Vardagsrummet rymmer utan problem såväl soffa som matplats, samt en mindre arbetsplats om så önskas. Köket är välutrustat med komplett uppsättning vitvaror och god skåpsförvaring. Vitvarorna består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, ugn, induktionshäll, spisfläkt samt mikro. Rymligt och fräscht badrum med tvätt/tork, skåpsförvaring och rymlig duschhörna. En perfekt lägenhet för dig som söker ett bekvämt boende på attraktivt läge. Utöver strandpromenader och sitt havsnära läge erbjuder även Västra Hamnen ett stort utbud av restauranger, systembolag och Ica Maxi vid Masttorget, endast ett stenkast från lägenheten. Somrarna bjuder på en trivsam badmiljö vid Bo01-bryggan och Scaniabadet. Ta även del av volleybollplaner, beachclubs, glasscaféer och njut av den härliga sommarmiljön som området präglas av. För skateboardåkaren ligger även Stapelbäddsparken på.. skateboardavstånd, några hundra meter bort. *Denna föreningen äger marken vilket innebär att dom inte påverkas av tomträttsavgälder som blir dyrare. *Föreningen har inga behov av renoveringar av byggnaden då byggåret är 2018. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Lilla varvsgatan 49B, Dockan, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
 • Ons 1 feb kl 18:30

Lilla varvsgatan 49B

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 395 000 kr

51 m²

2 rum

3 606 kr/mån

46 961 kr/m²

Välkommen till Dockan och Lilla Varvsgatan 49B. Mitt ibland arbetsliv och bostadsliv ligger gamla Dockan som för många Dockanälskare är det enda alternativet. Precis här, ett stenkast från småbåtshamnen och nära avstånd till City ligger denna genomgående 2:a med öppna sällskapsytor och balkong med kvällssol på tredje våningen! Denna 2:a är någonting för den kräsna köparen med höga boendekrav. Både kök och badrum håller en hög standard och har alla bekvämligheter du kan tänkas behöva. Ljusa sällskapsytor med stora fönsterpartier och balkong. Ett modernt och stilrent kök med plats för matbord. Rymligt sovrum med plats för förvaring i och praktiskt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är belägen alldeles intill Dockplatsen med dess omgivning av Marinan och havet som närmsta granne. Läget är superbt med allt du behöver i din omedelbara närhet - bageri, gym, snabbköp och åtskilliga restauranger och caféer. För studenten ligger även Malmö Universitet på oerhört bekvämt avstånd direkt runt hörnet efter Klaffbron. Närmsta busstation ligger endast ett stenkast därifrån. På kort promenadavstånd finner du nya Masttorget med ICA Maxi, dagligvarukommers. Närheten till Malmös stadskärna, och pendlarvänliga Centralstationen underlättar vardagslivet för såväl gammal som ung. Trots närheten till city erbjuder denna lägenhet en lugn miljö i Dockans lummiga kvarter.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Östra Farmvägen 19AA, Norra Sorgenfri, Malmö kommun
 • Tor 2 feb kl 17:30

Östra Farmvägen 19AA

Lägenhet
Norra Sorgenfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

645 000 kr

39 m²

1.5 rum

6 840 kr/mån

16 538 kr/m²

I Norra Sorgenfri fortsätter Malmö växa med värdeorden framtid, hållbarhet och långsiktighet. Nu står portarna öppna till ett nytt spännande bostadskomplex. ØF17 är en hyllning till de gamla fabriks- och lagerbyggnadernas estetik med bostäder av genomgående råa och robusta materialval som betong och tegel för en industriell känsla och hållbar livslängd. Den saluförda bostaden ligger på fjärde våningsplanet med en smart och yteffektiv planlösning. Här serveras fördelar som en generös uppsättning av maskiner i såväl kök som badrum, genomgående industriella och intresseväckande materialval, stora fönsterpartier och en härlig balkong i sydostläge. Bostaden ligger med fönster i två väderstreck och sovalkoven ligger som önskvärt i ett svalt nordostläge. Den boende i huset får ta del av en nytänkande finansieringsmodell som sänker trösklarna och möjliggör drömmen om ett första boende. Föreningens lån löper med fast ränta och amorteringsplan för tjugo år fram från nybyggnationen och slipper därmed bekymra sig över stigande räntor. I föreningens underjordiska garage finns även en elbil och en elcykel för uthyrning till föreningens medlemmar. Norra Sorgenfri är Malmös äldsta industriområde lokaliserat i Rörsjöstadens förlängning - intill knutpunkten Värnhem och dess goda kommunikationsmöjligheter. Visionen är att förvalta områdets småskaliga industriella arv och omvandla det till en urban, kokande stadsdel där olika boendeformer, kreativa verksamheter, parker och service förenas. En kort promenad bort ligger S:t knuts torgs trendiga cafeér och restauranger som i sin tur angränsar till Möllevången och Folkets Park. Busshållplats finns ett stenkast från byggnaden och bilpendlaren når motorväg mot Lund, Köpenhamn och Göteborg på bara några minuter. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Beijerskajen 2B, City, Malmö kommun

Beijerskajen 2B

Lägenhet
City, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

3 595 000 kr

65 m²

2 rum

3 424 kr/mån

55 308 kr/m²

På eftertraktat läge, nära hav och stad, välkomnas du till denna väldisponerade tvårummare väl värd ett besök. Lägenheten är belägen på andra våningen i nyproducerad fastighet från 2020. Bostaden stoltserar med ett fantastiskt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier. Hemmets hjärta utgörs av en ljus och luftig sällskapsavdelning där kök och vardagsrum förenas i en öppen planlösning. Härifrån nås den härliga balkongen som bjuder på en helt fantastiskt utsikt över hamnbassängen. Utöver detta erbjuder bostaden ett stort badrum med tvättmöjligheter och ett lättmöblerade sovrum. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds i praktiska skjutdörrsgarderober och i källarförrådet som tillhör bostaden. På Beijerkajen 2B bor du i ett nytt och spännande område med allt du kan tänkas behöva inom räckhåll. En perfekt knutpunkt mellan Västra Hamnen och city. Läget är formidabelt - lugnt och trivsamt men ändå nära Centralstationen, stadens puls och Öresund. En kort promenad bort nås Dockans pittoreska marina, Malmö Live och dess omtalade skybar, Gamla Väster och grönskande Kungsparken. I närområdet finner du ett brett utbud av restauranger och kaféer. I fastigheten finner du ett bageri vilket gör att du enkelt kan ta hissen ner för att inhandla nybakade frukostfrallor eller eftermiddagsfika. Här finns även möjligheterna att köpa bostaden som juridisk person Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Hesekillegatan 41A, Trelleborg - Centralt, Trelleborgs kommun

Hesekillegatan 41A

Lägenhet
Trelleborg - Centralt, Trelleborgs kommun
Bjurfors Malmö City

1 595 000 kr

73 m²

3 rum

5 043 kr/mån

21 849 kr/m²

Välkomna upp till andra våningen, här ligger denna ljus gavellägenhet som inrymmer generöst vardagsrum med plats för både matrumsmöblemang och soffa, ljust fint kök och två rymliga sovrum. Bostaden erbjuder även en hall med förvaring samt ett helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin. Via vardagsrummet når man den inglasade balkongen i söderläge. Här bor man på centralt men lugnt läge med promenadavstånd till centrum, badhus, buss- och tågstation, restauranger och en busshållplats bara ca 20 meter från huset. Välkomna till denna mysiga 3:a. Välkomna på visning!

 • Balkong

Visar 1 - 50 av 80