Mäklare Fredrik Leche

Fredrik Leche

Om mig

Fredrik har en lång karriär som säljare och chef bakom sig, och har bland annat studerat företagsekonomi. Han brinner för att göra varje kund helnöjd med sin bostadsaffär genom sitt stora engagemang för affärer och service, och han satsar på en hög tillgänglighet för att skapa långa kundrelationer. Eftersom Fredrik är uppvuxen och bosatt i centrala Malmö har han ett stort kontaktnät i området och mycket god lokalkännedom.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Finalgatan 15B, Arenaparken, Lunds kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Finalgatan 15B, Arenaparken, Lunds kommun, bild 2
Finalgatan 15B, Arenaparken, Lunds kommun, bild 3

Finalgatan 15B

Lägenhet
Arenaparken, Lunds kommun
Bjurfors Malmö City
1 995 000 kr
33 m²
1 rum
vån 8/9
2 294 kr/mån
60 455 kr/m²

Varmt välkommen till en toppmodern och personlig 1:a med låg avgift på tilltalande adress i centrala Lund. Här bor du någon minuts promenad från åtråvärda Stadsparken i och ytterligare några minuters promenad från citykärnas kullerstensgator och utbud av shopping och restauranger. Invändigt möts du av smart planerade ytor med väl tilltagna fönster och eleganta detaljer. Bland annat finns en designfull fönsternisch och ett av fönsterpartierna går hela vägen ner till golvet vilket bidrar till en varmt och hemtrevlig atmosfär. Vi tar hissen till våning 8 och när man öppnar dörren möts man av en hemtrevlig bostad med en slående utsikt över lunds vyer! Köket ligger i vinkel med allrummet på ett socialt och trevligt vis. Badrummet är generöst och utrustat med egen tvättutrustning, förvaring och dusch. Vidare finns en hall med såväl garderob som städskåp och på motsatt vägg finns en rymlig klädkammare/förråd. Arenaparken är ett område i centrala Lund som personifierar det nya, visionära Lund. Nu byggs de sista etapperna med Svanenmärkta byggnader med solceller. Läget erbjuder många fördelar, bland annat närheten till vackra Stadsparken. För den träningsintresserade finns många möjligheter, sommartid är utegymmen (två stycken) och planerna för fotboll och beachvolleyboll populära. I kvarteret finns även ett 24/7-gym. Flera matbutiker ligger inom promenadavstånd, välj mellan Lidl, Hemköp och Netto. På Klostergården kommer byggas en ny tågstation vilket ytterligare förbättrar kommunikationerna i området. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Mittlinjen 15, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Tis 30 jul kl 18:30
Mittlinjen 15, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Mittlinjen 15, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Mittlinjen 15

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Malmö City
2 495 000 kr
50 m²
2 rum
vån 6/6
3 292 kr/mån
49 900 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade lägenhet belägen i ett av Lunds mest eftertraktade område för tillfället. Här finner vi en genomgående hög standard på maskinell utrustning samt nyproduktionens alla fördelar. Vi välkomnas in genom hallen där vi både finner plats för avhängning och gott om förvaringsutrymme genom både den anslutande klädkammaren, men även genom integrerade garderober. Vidare in i bostaden når vi vardagsrummet som direkt känns rymligt tack vare det härliga ljusinsläppet från de större fönsterpartierna. Ekparkett pryder genomgående alla golv samt ljusa ytskikt på väggar. Köket är fullutrustat med all nödvändig utrustning så som spis, fläkt, ugn, integrerad micro i överskåp, kyl/frys samt diskmaskin (Allt från Siemens 2019). I köket får man plats med matbord om 2-4 personer längst med fönsterpartiet. Badrummet är således också helt nytt med allt det senaste från badrumsvärlden. Här njuter man av ljusa ytskikt där modern kombination av vitt/grått pryder rummet. Badrummet är utrustat med duschhörna, wc, kombinerad tvätt/tork (Siemens), vask med underliggande kommod och överhängande spegelparti med belysning. Lägenhetens sovrum ger gott om plats för sedvanligt möblemang och även här utrustat med god förvaring genom en skjutdörrsgarderob. Denna bostad måste upplevas på plats! Arenaparken är ett område som personifierar det nya, visionära Lund. Läget erbjuder många fördelar, bland annat närheten till vackra Stadsparken. För den träningsintresserade finns många möjligheter, sommartid är utegymmet och planerna för fotboll samt beachvolleyboll populära. I kvarteret finns även ett 24/7-gym. Flera matbutiker ligger inom promenadavstånd, välj mellan Lidl, Hemköp och Coop. I Lund väljer många cykeln, och här kommer finnas gott om cykelplatser både utomhus och i garage. Från Arenaparken cyklar du till centrum och centralstationen på ca 5 min och dessutom har man Klostergårdens tågstation inom några minuters gångavstånd. Varmt välkomna på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Nicoloviusgatan 6A, Ribersborg, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00

Nicoloviusgatan 6A

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 295 000 kr
64 m²
3 rum
vån 7/8
3 551 kr/mån
51 484 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska plats i Ribersborg, där havet är din granne och adressen är högt eftertraktad. Redan när man kliver in i trapphuset möts man av en underbar känsla av funktionalitet och tidstypiska detaljer. Hissen tar en upp till sjunde våningen och redan i entrén möts man av vacker fiskbensparkett , som genomsyrar hela lägenheten, med väggar som är smakfullt bredspacklade och målade. Denna lägenhet erbjuder en smart och spännande planlösning med generöst ljusinsläpp från de stora, klassiska fönstren från husets byggnadstid. Köket är designat i en härlig mörkgrön ton, med materialval som harmonierar perfekt, och en vacker kompositsten som kontrast i vitt. Den unika kökslösningen inkluderar ett stort fönster som ger både ljus och utsikt mot det angränsande rummet, som kan användas som sovrum eller kontor. I den välplanerade bostaden finns även ett rymligt sovrum med gott om förvaringsutrymme och ett badrum som har totalrenoverats med vackra och smakfulla materialval. Sällskapsrummet erbjuder gott om plats för både soffgrupp och matbord. Balkongen, som nås från sällskapsrummet, erbjuder en underbar utsikt över västra hamnen och havet. Här ges nu chansen att förvärva en fantastisk bostad med genomtänkt planlösning och smakfulla renoveringar, med havet som granne och närhet till alla mysiga caféer, restauranger och butiker i Slottstaden. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Nikolaigatan 6, Triangeln, Malmö kommun

Nikolaigatan 6

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 095 000 kr
56 m²
2.5 rum
vån 1/4
3 029 kr/mån
37 411 kr/m²

Välkommen en halvtrappa upp och till denna genomgående 30-tals bostad med mycket charm. Bostaden ligger på attraktivt cityläge ett stenkast från stadens myller. Lägenheten bjuder på många fina originalattribut och golvytan i kök och vardagsrum kläs av vackra trägolv som ger karaktär till hemmet samt dom framtagna tegelväggarna. Badrummet ligger i nära anslutning till entrén och är helkaklat i vitt. Längre in i bostaden öppnar den genomgående planlösningen upp sig. Sovrum och vardagsrum är ljusa och den generösa takhöjden skapar härlig rymd. Sällskapsytorna i vardagsrummet är väl tilltagna med gott om plats för både soffgrupp och matplats. Det större sovrummet är perfekt placerat på ostört läge med fönster mot den lugna gården. Mellan sovrum och vardagsrum finns köket som ligger i öppen planlösning med sällskapsrummet. Förvaringsutrymmen i den inbyggda klädkammaren. På Nikolaigatan 6 bor du på eftertraktat cityläge i lugnt område med allt Malmö kan tänkas erbjuda utanför porten. På kort promenadavstånd nås gågatan med dess stora utbud av shopping och resturanger, Möllevångens sprudlande krogliv och det härliga grönområdet kring Pildammsparken. Bostaden är perfekt placerad intill Citytunnelstationen Triangeln som enkelt tar dig till andra sidan sundet. Välkommen till visning!

  • Plus
Käglingevägen 157, Oxie, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Käglingevägen 157

Villa
Oxie, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 295 000 kr
57 m²
2 rum
1 224 m² tomt

Välkommen till Käglingevägen 157! Här finns nu möjligheten att förvärva ett befintligt hus på 57 kvadratmeter med trevliga tillbyggnadsmöjligheter. Idag finns det inget kök eller badrum som går att använda men rör och el finns att tillgå. En ny platta har gjutits och projektet att påbörja något nytt kan enkelt påbörjas. Idag har det lilla, trevliga tegelhuset en trerums indelning med en köksdel, badrum ett sällskapsrum samt två sovrum. Det finns dessutom ett till litet hus på tomten som kan användas som förråd. Varmt välkommen på visning!

Köpenhamnsvägen 20C, Slottsstaden, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 20C

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 495 000 kr
63,1 m²
2 rum
vån 2/4
4 539 kr/mån
39 540 kr/m²

Mellan Ribersborg och Dammfri finner vi Slottsstadens populära kvarter. På rofyllt läge strax intill Rönneholmsparken finner vi populära BRF Korsör. Denna rymliga funkistvåa erbjuder många fördelar såsom närhet till city, hav och stadens parker. Samtidigt ges ett gott pendlingsläge med endast en kvarts rask promenad till Triangeln. På andra våningen bjuder vi på en trevlig och välkomnande hall. Redan vid första anblick möts du av det fantastiskt välbevarade originalgolvet som är vackert och ljusa, öppna ytor! Sällskapsrummet breder ut sig med en rymd och väl tilltagen takhöjd, samt stora fönsterpartier som bjuder på ett härligt ljusinsläpp. Det väldisponerade köket ger goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor samtidigt som du blickar ut mot den trevliga och grönskande innergården. Bostadens harmoniska sovrum är också beläget mot den lummiga innergården med en stor och fin balkong som ger härligt ljus från förmiddagssolen. Nu har du chansen att förvärva en trevlig och genomgående bostad med fina funkisattribut och bra ytor samt stor balkong, i ett trevligt och attraktivt läge med nära till parker, caféer, restauranger! Varmt välkommen på visning

  • Balkong

Visar alla 6