Mäklare Fredrik Leche

Fredrik Leche

Om mig

Fredrik har en lång karriär som säljare och chef bakom sig, och har bland annat studerat företagsekonomi. Han brinner för att göra varje kund helnöjd med sin bostadsaffär genom sitt stora engagemang för affärer och service, och han satsar på en hög tillgänglighet för att skapa långa kundrelationer. Eftersom Fredrik är uppvuxen och bosatt i centrala Malmö har han ett stort kontaktnät i området och mycket god lokalkännedom.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bellmansgatan 1, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Bellmansgatan 1

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

1 595 000 kr

36 m²

1 rum

2 355 kr/mån
44 306 kr/m²

På attraktivt läge med både City och parker som närmsta granne stiger vi in i denna ljuvliga etta i Rörsjöstaden. Här kan man njuta av härliga höstpromenader i parken och njuta av en fika på ett av dom trevliga caféerna. Tidstypiska detaljer så som fina, stora fönster, breda brädgolv och tilltalande takhöjd ackompanjeras med moderna detaljer som ett smakfullt kök och bredspacklade väggar. Bostaden är bra planerad med rymligt kök som har renoverats i stilsäkra materialval. Här bor man på ett centralt och parknära läge med bra matbutiker och shoppingcentrum inpå knuten. Varmt välkommen på visning!

Nobelvägen 145B, Ellstorp, Malmö kommun
  • Idag kl 11:20

Nobelvägen 145B

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

1 095 000 kr

34 m²

1 rum

3 048 kr/mån
32 206 kr/m²

Intill Värnhem, Östervärn och Rörsjöstaden erbjuds vi ett utmärkt bostadsområde med cykelavstånd till city, universitetet och Centralstationen. Här växer kommersen så det knakar. Det tidigare stillsamma torget har idag blivit en av Malmös största knutpunkter med goda pendlingsmöjligheter och ett rikt utbud av gym, restauranger och dagligvaruhandel i form av Willys, Coop och Hemköp. Här intill ligger stillsamma Ellstorp med tysta och lugna gator ett stenkast från kommers och stadens höga tempo. Njut av ett grönskande område med goda bostadsrättsföreningar i karaktäristiska pastellfärgade funkishus från 1938. Här finns nu möjlighet att förvärva denna välplanerade 1:a, högt upp i huset på våning sex som nås via hiss. Bostaden är välplanerad med fräscht kök och stort rum med en härlig västerbalkongen. Till detta bjuds ett charmigt brädgolv och högt i tak som tillsammans med det generösa ljusinsläppet skapar en härlig atmosfär i lägenheten. Modernt badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte. Till detta kommer också praktisk förvaring i hall. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Trelleborgsgatan 4A, Folkets Park, Malmö kommun

Trelleborgsgatan 4A

Lägenhet
Folkets Park, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

1 595 000 kr

33 m²

2 rum

2 316 kr/mån
48 333 kr/m²

Vid Folkets Parks östra entré ligger Trelleborgsgatan 4, verkligen ett stenkast från Malmös mest folkkära park. I ett charmigt 30-talshus ligger denna fina vindsvåning som har alla de vackra attribut vi söker i denna typ av bostad. Här finns synliga takbjälkar och rejäl takhöjd ända upp i nock. Bostaden har också nytt badrum och kök 2021 då hela bostaden nybyggdes då vinden exploaterades. Sovrummet vetter mot innergården och bjuder på en underbar utsikt över kvarterets grönskande innergårdar. I köksdelen och vardagsrummet finns plats för både köksbord och soffgrupp. Genomgående för bostaden är fin ekparkett och vitmålade väggar. Vid Folkets Park bor du nära stadens utbud och i området är matutbudet varierande från jordens alla hörn, allt från falafel och små krogar till White Guide-listade restaurangen Lyran. På gångavstånd finns S:t Knut , Västra Sorgenfri,Triangelns station och knutpunkten vid Södervärn. Här finns något för alla. Interiör Hall - Välkommen in, genom en säkerhetsdörr kommer vi in i hallen där det finns plats för avhängning och och förvaring i en garderob. Imponerande takhöjd upp i nock med takbjälkar. Kök/Vardagsrum - Till vänster når vi detta sociala rum där kök och vardagsrum samsas i ett. Plats för matbord och soffgrupp. Takfönster med utsikt mot Trelleborgsgatan. Köket är från IKEA och har vita skåpsluckor, mörkgrå bänkskiva, vitt kakel och vackra läderbeslag. Kyl/frys, spis, ugn, fläkt och diskmaskin (samtliga från Siemens 2021). Sovrum - Mot den lugna gårdssidan ligger det mysiga sovrummet som har gott om utrymme för dubbelsäng och förvaring i garderober. Även här ligger samma fina parkettgolv och väggarna är vitmålade. Badrum - Ett för området stort badrum som även det byggdes 2021 med grått klinker på golvet och vitkaklade väggar. Duschhörna med vikväggar, WC, handfat och badrumsskåp.

Visar alla 3