Mäklare Mathilda Skoglund

Mathilda Skoglund

Om mig

Min ambition är att genomföra lyckosamma affärer med fokus på nöjda kunder. Tillsammans med mitt engagemang, min pålitlighet och känsla för service vilar din bostadsaffär tryggt i mina händer. Kontakta mig gärna för att boka ett möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Albinsrogatan 5B, Borgmästaregården, Malmö kommun

Albinsrogatan 5B

Lägenhet
Borgmästaregården, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

1 750 000 kr

40,5 m²

2 rum

2 868 kr/mån

43 210 kr/m²

Välkomna upp till denna trivsamma tvåa belägen på 8:e våningen, fritt från insyn med underbar utsikt över staden. De välplanerade ytorna fördelar sig över välkomnande hall, kök med matplats, väl tilltaget vardagsrum med stora fönster i fokus, rofyllt sovrum, praktisk klädkammare samt helkaklat badrum med dusch. Bostadens inglasade balkong nås från vardagsrummet och blir därmed en naturlig förlängning av sällskapsytorna. Njut av en milsvid utsikt, fin interiör och hiss från markplan. Här bor du bekvämt på omåttligt populära Borgmästaregården med grönskande Pildammsparken som granne. Närheten till Mobilia, city och utmärkta kommunikationer underlättar vardagen. Brf Domaren är en omtyckt förening med låg belåning, friköpt tomt, möjlighet till parkeringsplats samt välskött utemiljö med lummiga uteplatser. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Regementsgatan 56C, Slottsstaden, Malmö kommun

Regementsgatan 56C

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 395 000 kr

62,6 m²

3 rum

3 711 kr/mån

38 259 kr/m²

På oslagbart läge, granne med grönskande Slottsparken finner du denna trivsamma trerummare väl värd ett besök. Bostaden är belägen på fjärde våningen i fastighet med hiss, gemensam takterrass och närhet till hav, stad och parker. Den utmärkta hörnplaceringen skapar en ljus och trivsam boendemiljö där varje kvadratmeter nyttjas till fullo. Här bjuds en rymlig sällskapsavdelning med gott om plats för både soffgrupp och matplats, balkong i optimalt söderläge där du kan njuta av många härliga soltimmar, två sovrum, kök och ett renoverat badrum i stilsäkert utförande med dusch. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds i rymliga garderober i hallen samt en sovrumsgarderob. Njut av vacker fiskbensparkett och fint ljusinsläpp från två håll. Slottsstaden kan med sin charm, sitt läge och sin harmoniska atmosfär titulera sig som en av Malmös absolut mest eftersökta område att bo och leva i. Med närhet till city, Slottsparken och Ribbans vidsträckta strand bor du här på ett av västra Malmös bästa lägen. Brf Lillprinsen är en förening med friköpt mark och runt knuten lockar mysiga caféer och välbesökta restauranger. I området finns optimala kommunikationer via innerstadsbussar och närheten till Triangelstationen underlättar pendlarens vardag. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Neptunigatan 71, Varvsstaden, Malmö kommun

Neptunigatan 71

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 595 000 kr

51 m²

2 rum

3 874 kr/mån

50 882 kr/m²

Bli först att flytta in i denna genomgående och välplanerade tvåa med balkong i skönt söderläge! Vacker slotts och kanalutsikt! Tillträde som tidigast i maj eller enligt önskemål. Här presenteras en bostad på utmärkt läge nära stad, hav och bra kommunikationer. På andra våningen kan du njuta av en välplanerad tvåa med solsäker söderbalkong, kvalitativa materialval, slotts- och kanalutsikt. Bostaden erbjuder ett smakfullt kök från Vedum i öppen anslutning till vardagsrummet, sovrum med skjutdörrsgarderob, fullutrustat badrum med tvättmaskin/torktumlare samt hall med bra förvaringslösningar. Fint ljusinsläpp skapar tillsammans med den stilrena interiören en trivsam boendemiljö med hög standard. Här bor du i en attraktiv och expanderande stadsdel med vackra omgivningar, granne med gågata och glittrande kanal. Precis vid Malmö Saluhall, mellan Gamla Väster och Västra Hamnen byggs en ny stadsdel upp. Präglat av kanalerna och varvsmiljön bildas här ett helt nytt uttryck, en träffsäker blandning av byggnader och verksamheter. Brf Varvsporten ger dig närhet till centralstationen, universitet, City, havet och Ribban. Här bor du på trendigt läge med ett brett utbud av restauranger och service i bostadens absoluta närområde. Tidigaste tillträdesdag 10:e maj 2023. Kontakta gärna mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lovartsgatan 11A, Dockan, Malmö kommun

Lovartsgatan 11A

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 550 000 kr

55 m²

2 rum

3 425 kr/mån

46 364 kr/m²

I citynära Dockan presenteras denna utmärkta tvåa belägen på ljus hörna med optimal planlösning, generösa sällskapsytor och härlig balkong från vardagsrummet. Bostaden är belägen på andra våningens ena hörn där du möts av en stilren boendemiljö med väldisponerade kvadratmeter. 55 rymliga kvm fördelar sig över kök och vardagsrum som förenas i en social och öppen planlösning med stora fönsterpartier i fokus, sovrum med skjutdörrsgarderober, praktisk arbetshörna/klädkammare samt stilsäkert helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Njut av ett klanderfritt boende i ett av Malmös mest expansiva bostadsområden där högklassiga restauranger, butiker och salta bad väntar alldeles runt knuten. Promenadstråk, goda kommunikationer, universitet och diverse träningsaktiviteter finns i bostadens absoluta närområde. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Packhusgatan 23B, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Packhusgatan 23B

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

4 295 000 kr

94 m²

4 rum

6 264 kr/mån

45 691 kr/m²

På havsnära läge intill sjöstadens mysiga kajpromenad välkomnar en stilsäker fyra med utmärkt planlösning och västerbalkong. Bostaden har optimal hörnplacering på husets norra gavel med fönster i tre väderstreck. 94 rymliga kvadratmeter fördelar sig över generösa sällskapsytor i öppen anslutning till köket från Vedum, tre bra sovrum varav två med klädkammare, två badrum och hall med praktisk förvaring. Här bor du i ett bekvämt och modernt område med underbara omgivningar och bra kommunikationer. På promenadavstånd nås badplatser, småbåtshamn samt Ribersborgs vidsträckta strand och grönytor. I området finns ett bra utbud av restauranger, caféer och matbutiker samtidigt som närheten till Limhamns Centrum och dess utbud underlättar vardagen. I föreningen finns faciliteter som anlagd innergård, pergola, orangeri, gästlägenhet, cykelparkering och bilpool. Inflyttning är möjligt från april/maj. Komplett lista över inredningsval finns under dokument. Kontakta gärna mäklaren Mathilda Skoglund 0701646702 för mer information!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Henrik smithsgatan 10, S:t Knut, Malmö kommun

Henrik smithsgatan 10

Lägenhet
S:t Knut, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

3 495 000 kr

77 m²

3 rum

4 140 kr/mån

45 390 kr/m²

Området kring S:t Knut har en härligt avslappnad atmosfär och erbjuder, trots sitt centrala läge, en lugn miljö med vackra fastigheter och mysiga caféer. Från Henrik Smithsgatan har du endast en kort promenad till Triangeln och stadens centrum. Möllevångens pulserade krogliv väntar runt hörnet och närheten till Folkets Park lockar såväl gammal som ung. På optimalt läge ligger denna genomgående trea i vacker fastighet från 1929 med trivsamma sällskapsytor, generös takhöjd, påkostad fiskbensparkett och fina fönster med spröjs. Bostaden fördelar sig över ljust kök med matplats, stort vardagsrum med behagligt ljusinsläpp, två bra sovrum, optimal förvaring samt stilfullt badrum. Njut av ett charmigt och väldisponerat hem på våning tre i trivsam förening med hiss och mysig gårdsmiljö. Välkommen på visning!

 • Hiss
Lovartsgatan 11A, Dockan, Malmö kommun

Lovartsgatan 11A

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

2 350 000 kr

46 m²

2 rum

3 117 kr/mån

51 087 kr/m²

På havsnära adress i citynära Dockan finner du denna nybyggda tvåa. Bostaden erbjuder optimal planlösning, generösa sällskapsytor och härlig balkong med utsikt. Bostaden är belägen på sjätte våningens ena hörn där du möts av en stilren boendemiljö där väldisponerade kvadratmeter fördelar sig över kök och vardagsrum som förenas i en social och öppen planlösning med stora fönsterpartier i fokus. Genomgående fin ekparkett, sovrum med skjutdörrsgarderober, stilsäkert och komplett utrustat kök i grått samt helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Njut av ett klanderfritt boende i ett av Malmös mest expansiva bostadsområden där högklassiga restauranger, butiker och salta bad väntar alldeles runt knuten. Promenadstråk, goda kommunikationer, universitet och diverse träningsaktiviteter finns i bostadens absoluta närområde. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Stapelbäddsgatan 18, Västra Hamnen, Malmö kommun

Stapelbäddsgatan 18

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City

3 395 000 kr

86 m²

3 rum

6 230 kr/mån

39 477 kr/m²

På optimalt hörnläge erbjuds denna generösa trerummare med behagligt ljusinsläpp från två väderstreck och en härlig balkong om ca 5 kvm i utmärkt söderläge. Denna stilsäkra trerummare om hela 86 kvadratmeter stoltserar med hög standard och funktionella tillval. Njut av ljusa parkettgolv i ask, generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden fördelar sig över kök och vardagsrum med utgång till balkongen, två stora sovrum, förvaringslösningar i form av både garderober och klädkammare samt badrum med tvättmöjligheter. Söderbalkongen har försetts med en trivselskapande väggbeklädning av trä och är indragen vilket ger en naturlig förlängning av sällskapsdelen. Det nybyggda huset, ritat av white arkitekter, har en fasad av ljus tegel som matchats i total elegans med fönsterbågar och balkongräcken i en guldskimrande champagnekulör. Innergården kommer anläggas efter inflyttning i huset och ska komma att bjuda på en härligt lummig miljö och generösa ytor för samvaro. Här kommer finnas en gräsmatta, rikligt med träd, ett trädäck med grillplats och en pergola som bildar gångväg och samtidigt avgränsar radhusens uteplatser. Här bor du i ett av Malmös mest expansiva bostadsområden där högklassiga restauranger, butiker och salta bad väntar alldeles runt knuten. Promenadstråk, goda kommunikationer och diverse träningsaktiviteter finns i bostadens absoluta närområde. För dig med barn finner du förskolor och skolor ett stenkast från hemmet. Närheten till stad och kommers lämnar ingenting att önska för bostadens nya ägare. Välkommen på visning!

 • Balkong

Visar alla 8