Mäklare Mathilda Skoglund

Mathilda Skoglund

Om mig

Min ambition är att genomföra lyckosamma affärer med fokus på nöjda kunder. Tillsammans med mitt engagemang, min pålitlighet och känsla för service vilar din bostadsaffär tryggt i mina händer. Kontakta mig gärna för att boka ett möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Carlsgatan 31, City, Malmö kommun

Carlsgatan 31

Lägenhet
City, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 550 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/16
4 537 kr/mån
42 500 kr/m²

Välkommen till Cityterrassen, en plats där Malmös centrum och Nyhamnen förenas på ett unikt sätt. Här kan du uppleva stadslivet dygnet runt, med närliggande butiker och arbetsplatser, samtidigt som du har närheten till havet, Malmös grönområden och Centralstationen. På plan 3 där innergården är belägen välkomnar 60 rymliga kvadratmeter med trivsamma sällskapsytor och ljusinsläpp från två håll tack vare lägenhetens utmärkta hörnplacering. Njut av stort vardagsrum i öppen anslutning till köket, sovrum med fransk balkong, badrum med tvätt, bra garderobsförvaring och en mysig uteplats om ca 11 kvm i soligt söderläge. Bostaden har en genomgående hög standard som förhöjer dess redan eleganta karaktär. Föreningen erbjuder en gemensam exklusiv terrass med unik utsikt över Malmö stad. Modernt inrett med växter och trall med plats för att umgås med familj och vänner, eller för att njuta av stillsam tid för dig själv. Föreningen erbjuder bekvämligheter såsom garageplatser, cykelförråd och övernattningslägenhet. Inflytt beräknat Oktober 2024. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse och för genomgång av bostaden - Mathilda Skoglund 0701 64 67 02

  • Uteplats
  • Hiss
Sundholmsgatan 12C, Limhamn/Ön, Malmö kommun

Sundholmsgatan 12C

Lägenhet
Limhamn/Ön, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 995 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/5
3 355 kr/mån
45 341 kr/m²

Njut av denna ytterst välplanerade tvåa med underbar uteplats på soligt och insynsskyddat läge mot innergården. Bostaden fördelar sig över kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum med plats för dubbelsäng samt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Förvaring erbjuds i en hallgarderob, i en garderobsvägg i sovrummet samt i källarförrådet som tillhör bostaden. Uteplatsen om hela 14 kvm(ca) är belägen i nordväst och blir en naturlig förlängning av sällskapsytorna. Här erbjuds många soltimmar samt gott om plats för utemöbler och grönska. På Ön bor du omgiven av vacker natur, där promenadstråk och salta bad väntar alldeles runt knuten. Limhamns stora utbud av butiker, högklassiga restauranger, mataffärer och träningsaktiviteter finns nära till hands, samtidigt som busshållplats och goda pendlingsmöjligheter in till city finns i bostadens absoluta närområde. Välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Ärtholmsvägen 45, Kulladal, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:00
Ärtholmsvägen 45, Kulladal, Malmö kommun, bild 2
Ärtholmsvägen 45, Kulladal, Malmö kommun, bild 3

Ärtholmsvägen 45

Radhus
Kulladal, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
4 495 000 kr
80 m²
510 m² tomt

Charmigt gathus anno 1909 med möjlighet till verksamhet. I Gröndal/gamla Kulladals trivsamma villakvarter presenteras detta gathus från med mycket charm och underbar tomt med två attefallshus och möjlighet till verksamhet eller uthyrning. Ljusinsläppet från två håll skapar rymd och skänker ett behagligt ljusflöde i hela hemmet. Entréplanet är ytterst välplanerat och fördelar sig över kök, matplats och vardagsrum i semiöppen planlösning, stort badrum samt groventré med tvätt/tork. Ovanvåningen erbjuder i dagsläget ett stort rum som enkelt kan delas av till två rum tack vara de två fönsterna. Tomten erbjuder gräsmatta, stenlagd uteplats och spaljéer som fint skärmar av. De två arkitektritade attefallshusen med badrum och uteplats ger flertalet möjligheter till tex uthyrning eller verksamhet. Bygglov finns för utbyggnad av huset på baksidan- Kontakta mäklaren för mer info. Verksamhet: De två arkitektritade attefallshusen ger flertalet möjligheter till t.ex. uthyrning eller verksamhet. Attefallshus 1 byggt 2022- Två separata ingångar med vardera ett rum, ett badrum och luftvärmepump. Varje rum har tillhörande uteplats och är lämpliga för uthyrning. Nuvarande ägare har hyrt ut rummen via AirBnB. Attefallshus 2 byggt 2022- Två separata ingångar med vardera ett rum, ett badrum och luftvärmepump. Varje rum har en tillhörande uteplats och har nyttjats som en massagestudio och en hälsostudio. Även dessa två rum är lämpliga för uthyrning.

  • Premium
Grynbodgatan 17, Gamla Väster, Malmö kommun

Grynbodgatan 17

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 095 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 1/4
2 762 kr/mån
55 132 kr/m²

I hjärtat av Gamla Väster ligger denna väldisponerade bostad med skön citykänsla och stilfull interiör. Bostaden är belägen på attraktiv adress med omedelbar närhet till Lilla torg och stadens puls. Lägenheten fördelar sig över 38 kvadratmeter och genomsyras av smakfulla material och luftiga ytor. Kök och vardagsrum förenas i en delvis öppen planlösning vilket som ger plats åt soffa och matplats. I sällskapsavdelningen finns en fransk balkong som vetter mot söder. I anslutning till sällskapsavdelningen finns en praktisk sovalkov. Badrummet är väl tilltaget och utrustat med dusch, tvättmöjligheter och golvvärme för högsta komfort. Utöver detta erbjuds goda förvaringsmöjligheter i en rymlig skjutdörrsgarderob, en väggfast garderob och i källarförrådet som tillhör bostaden. Här bor du i en välskött förening med låg boendekostnad och TV/bredband inkluderat i månadsavgiften. Grynbodgatan är belägen i mysiga kvarter med det bästa staden har att erbjuda precis utanför utanför porten. Ett stenkast från bostaden finner du Malmös grönskande Kungsparken som inbjuder till ljuvliga promenader längs Malmös vackra kanal. I bostadens absoluta närområde finner du stort utbud av shopping, högklassiga restauranger, caféer och underhållning. Närheten till Centralstationen och busshållplatserna vid Gustav Adolfs torg gör detta till ett utmärkt pendlingsläge. Föreningens fastighet uppfördes 1936 men genomgick en totalrenovering 2011. I fastigheten finns bl.a. garage, övernattningslägenhet och en stor solterrass med utemöbler och grillmöjligheter. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Rosengrens gata 41, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Rosengrens gata 41

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 975 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/6
3 599 kr/mån
45 930 kr/m²

Välplanerad 2:a belägen på våning två i nybyggd fastighet med hiss från markplan. Här erbjuds en öppen och modern planlösning mellan kök och vardagsrum samt balkong i öster med utsikt mot Formparken. Sovrummet har plats för dubbelsäng och utmärkta förvaringsmöjligheter erbjuds i en stor klädkammare samt i förrådet i hallen. Badrummet är helkaklat och har egna tvättmöjligheter i kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Lägenheten håller genomgående en hög standard med fina materialval och ett funktionellt kök från kvalitativa köksleverantören Vedum. Här bor du på lugnt läge mot parken, fritt från insyn och med ett behagligt ljusinsläpp från spröjsade fönster. Föreningen erbjuder gemensam gård, cykelförråd och en bokningsbar övernattningslägenhet. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Östra Varvsgatan 16A, Västra Hamnen, Malmö kommun

Östra Varvsgatan 16A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 095 000 kr
47 m²
2 rum
vån 4/6
4 170 kr/mån
44 574 kr/m²

Välkommen till en denna genomgående och ytterst välplanerade tvåa med gårdsvänd entrébalkong i soligt läge. På våning fyra bjuds du ett behagligt ljusinsläpp och trivsamma sällskapsytor med utsikt mot Turning Torso. Bostaden fördelar sig över ett rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matbord, stort badrum med egna tvättmöjligheter, stilrent kök och sovrum med optimala förvaringslösningar. Nedanför finner vi föreningens fina innergård som inbäddas av grönska och erbjuder trevliga gemensamma uteplatser att njuta av. Tillträdesdatum är flexibelt efter önskemål. I Västra Hamnen bor du i en miljömärkt byggnad med havet som närmsta granne och city på bekvämt avstånd. i Bostadens absoluta närhet finns bra kommunikationer, caféer, strand, gym, livsmededelsbutiker, restauranger och fina promenadstråk. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Argogatan 2, Citadellskajen, Malmö kommun

Argogatan 2

Lägenhet
Citadellskajen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
6 695 000 kr
93,5 m²
4 rum
vån 6/7
5 052 kr/mån
71 604 kr/m²

På utmärkt cityläge välkomnas du till denna genomgående och ytterst välplanerade fyra på högt och fritt läge med balkongutsikt mot slottet i soliga söder. Bostaden är belägen på Citadellskajens eftertraktade frontläge och erbjuder en ljus, social och trivsam boendemiljö med genomgående hög standard. 93,5 kvm fördelar sig över kök med bänkskiva i granit, väl tilltagen sällskapsavdelning, tre sovrum, ett helkaklat badrum med tvätt samt en gästwc i hallen. Utöver detta erbjuds optimala förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och i källarförrådet som tillhör bostaden. I omtyckta Malmökvarter mellan strand, slott och stad ligger Brf Västra Citadellskajen i en lugn och historisk miljö. Vid Citadellsvägen har bilvägen ersatts med fantastiska promenadstråk längs kanalen framför Malmöhus Slott. I bostadens absoluta närhet finns restauranger, grönskande Slottsparken och utmärkta kommunikationer. Brf Västra Citadellskajen - Friköpt mark - Medlemskap i bil- och cykelpool - Cykelförråd i markplan - Gemensamma avtal med individuell debitering för el och varmvatten - Garage under huset (separat kö)

  • Balkong
  • Hiss
Mastgränd 28, Västra Hamnen, Malmö kommun

Mastgränd 28

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/6
4 123 kr/mån
48 056 kr/m²

På tredje våningen med hiss välkomnas du till denna välplanerade tvåa på ljust och trivsamt hörnläge. Bostadens rymliga kvm fördelar sig över en väl tilltagen sällskapsavdelning med utrymme för soffgrupp och matplats, stilrent kök i öppen anslutning, sovrum med garderobsvägg, hall med förvaring samt badrum med tvätt. Den härliga sydostbalkongen blir en förlängning av vardagsrummet där du avnjuter många soltimmar från tidig vår till sen höst. Utöver strandpromenader och sitt havsnära läge erbjuder även Västra Hamnen ett stort utbud av restauranger, caféer och matbutiker. Utmärkta kommunikationer finns i bostadens absoluta närområde och Centralstationen finns på bekvämt avstånd. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Packhusgatan 23B, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Packhusgatan 23B

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
3 150 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/6
5 470 kr/mån
39 873 kr/m²

På havsnära läge intill sjöstadens mysiga kajpromenad välkomnar en stilsäker trea med utmärkt planlösning och västerbalkong. Bostadens 79 rymliga kvadratmeter fördelar sig över trivsamma sällskapsytor i semiöppen anslutning till köket från Vedum, två bra sovrum, optimala förvaringslösningar samt badrum med tvätt. Njut av påkostade inredningsval så som skogsgröna köksluckor, bänkskiva i sten, fint parkettgolv och spröjsade fönster. Här bor du i ett bekvämt och modernt område med underbara omgivningar och bra kommunikationer. På promenadavstånd nås badplatser, småbåtshamn samt Ribersborgs vidsträckta strand och grönytor. I området finns ett bra utbud av restauranger, caféer och matbutiker samtidigt som närheten till Limhamns Centrum och dess utbud underlättar vardagen. I föreningen finns faciliteter som anlagd innergård, pergola, gästlägenhet, cykelparkering och bilpool. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Fernissagatan 6, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Fernissagatan 6

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 350 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/4
4 297 kr/mån
40 517 kr/m²

På havsnära adress i underbara Limhamns Sjöstad finner du denna oemotståndliga tvåa belägen på lugn gata i fastighet med hiss. Bostaden är optimalt placerad på gavel vilket ger ett behagligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Den underbart stora balkongen om ca11 kvm har försetts med inglasning vilket ger känslan av ett extra rum och blir en naturlig förlängning av sällskapsytorna. På andra våningen möts du av en stilren boendemiljö där väldisponerade kvadratmeter fördelar sig över kök och vardagsrum som förenas i en social och öppen planlösning med stora fönsterpartier i fokus och gott om utrymme för soffa och matplats. Sovrummet är väl tilltaget och erbjuder en rymlig garderobsvägg, hallen är utrustad med praktisk förvaring och badrummet är helkaklat med tvättmöjligheter. För gäster finns tillgång till en övernattningslägenhet och för boende i föreningen finns även tillgång till en härlig takterrass som lämpar sig utmärkt för umgänge och grillning. Här förenas lugnet, havet och Limhamns småstadsidyll i svårslagen harmoni. Närheten till matbutiker, gym, Hylliekrokens golfanläggning, grönområden och Limhamns lagun med badplats nås på bekvämt gångavstånd. Goda kommunikationer finns i bostadens absoluta närhet och från bostaden går både cykel-och gångvägar längs Ribersborgs strandpromenad. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Stora Varvsgatan 35D, Västra Hamnen, Malmö kommun

Stora Varvsgatan 35D

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 995 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3/9
3 388 kr/mån
58 676 kr/m²

Nyproducerad bostad på utmärkt läge nära stad, hav och bra kommunikationer. På tredje våningen kan du njuta av välplanerade kvadratmeter som erbjuder ett smakfullt kök från Marbodal, allrum med solsäker söderbalkong, praktisk sovalkov och ett fullutrustat badrum med tvättmaskin/torktumlare. Fint ljusinsläpp skapar tillsammans med de stilrena materialvalen en trivsam boendemiljö med hög standard. Njut av ett klanderfritt boende i ett av Malmös mest expansiva bostadsområden där restauranger, universitet, Ica Maxi och salta bad väntar alldeles runt knuten. Promenadstråk, Ribersborgsstranden och diverse träningsaktiviteter finns i bostadens absoluta närområde. På bekvämt avstånd nås Malmö Centralstation med bra pendelkommunikationer till både Skåne och Köpenhamn. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 11