Finnboda Kajväg 8

Finnboda Hamn, Nacka Tjänster för säljaren
Karta & restider

4 995 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkommen hem till detta inbjudande boende i Finnboda hamn, det optimala området för dig som vill ha det bästa av två världar, skärgårdskänsla och närhet till city. Nu har du möjlighet att förvärva en attraktiv och yteffektiv 2:a med ett av Finnbodas bästa lägen och få chansen att möta våren i Finnboda hamn. Här bor man längst ut på kajen med havet som närmsta granne.

Här har man ett genomgående designfokus och man har satsat på att skapa ett stilrent och komfortabelt boende i hög klass med detaljer som fönsterbänkar och köksbänk i carrarra marmor, enstavigt parkettgolv och exklusivt badrum.

Denna tvåa ligger högt belägen i huset (vån 7 av 9) med fritt läge överblickande havet, Djurgården och Stockholms skyline. Lägenheten stoltserar med en fantastisk balkong om ca 13 kvm vänd mot city med västerläge där du njuter av värmande sol från lunch till solnedgång. På balkongen kan du grilla samtidigt som du blickar ut över havet och fartygen som passerar. Lägenheten är välplanerad och här möts man direkt av en modern öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Köket är ett kvalitetskök från VEDUM som går i vitt med rostfri maskinpark och fantastiskt vacker bänkskiva i carrarra marmor. Badrummet är mycket smakfullt med dusch samt tvättpelare. Sovrummet är rymligt med en inbjudande heltäckningsmatta såväl i rummet som i den intilliggande klädkammaren.

Det unika läget ger dig direktkontakt med Saltsjön och farlederna in mot Slussen, det är här de gigantiska kryssningsfartygen passerar på sin väg till och från Stockholm och i Finnboda Hamn ligger båthållplatsen där pendelbåtarna tar dig snabbt in till stan. I området finns ICA, gym, trevliga caféer och restauranger. Området i Finnboda Hamn har ett högt historiskt värde och här blandas moderna hus, strandpromenad längs kajen, service och närhet till skärgården med charmiga industribyggnader. Möjlighet till båtplats i närområdet finns genom Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
61 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 282 kr/mån
Pris/m²
81 885 kr/m²
Driftkostnad
5 760 kr/år
Byggår
2017
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Finnboda Kajväg 8 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 995 000 kr
Avgift/månad
3 282 kr/mån
Driftkostnad
5 760 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

10 388
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 15 dagar sedan, den 3 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips