Virkesvägen 19 A, 7 tr

Hammarby Sjöstad, Stockholm Karta & restider

3 350 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkommen till denna fantastiska tvåa högt upp i huset i det nypdoducerade området beläget i hjärtat av Hammarby Sjöstad.

Bostaden har ett modernt kök från Vedum med stilrena vita luckor och en maskinpark från Siemens. Genomgående i hela lägenheten finner du det fräscha ekparkettgolvet i kombination med de ljusa väggarna. Genom de väl tilltagna fönsterpartierna skapas ett fantastiskt ljusinsläpp med en härlig morgonsol som förstärks av den öppna planlösningen. Lägg därtill ett generöst sovrum samt en rymlig balkong med fritt läge. Sammanfattningsvis ett riktigt drömboende för både en och två personer.

Ett boende för dig som söker kombinationen av modernt stadsboende och det gröna småstadslivet. Gemensamma takterrasser, odlingslotter, välplanerade kvadratmeter och samlingsplatser skapar visionen om en modern grön gemenskap och The Village STHLM.

Här bor du med ett av Sjöstans mest idylliska lägen där du kan njuta av prisbelönta promenadstråk utmed kajen och Hammarby Kanal. Samtidigt är det mindre än 10 minuters promenad till Södermalm med sitt breda utbud och sin storstadspuls. Promenadstråken sträcker sig även utmed Sickla Kanal och bortåt Hammarbybacken och Sickla Sjö.

Kommunikationerna är utmärkta. Genom området går tvärbanan som sträcker sig från Sickla Station vid Sickla Köpkvarter, till Solna Station via Gullmarsplan och Liljeholmen. Som ett alternativ finns buss 74 som går genom området från Sickla Köpkvarter till Mariatorget och buss 71 som trafikerar mellan Sickla udde och Slussen. Nattetid trafikerar buss 96 området.

Ett stenkast bort ligger Lumabryggan med den lokala färjan M/S Lotten som kör mellan Barnängsbryggan på Södermalm, Luma i Hammarby Sjöstad och Henriksdalshamnen. Båten M/S Emelie trafikerar även den mellan Barnängsbryggan, Luma och Henriksdalshamnen, men fortsätter sedan vidare till Nybroplan via Masthamnen och Djurgården. Inom ett par år kommer även tunnelbanenätet att byggas ut och Sjöstan får enligt plan även tunnelbanetrafik.

Servicen är mycket god och i närområdet finns både Coop, Lidl och Ica samt kaféer, småbutiker, systembolag, vårdcentral och apotek. I området finns flera förskolor och grundskolor, exempelvis Vittra Sjöstaden och Lumapark, Lugnets skola och förskolan Båtklubben. I och omkring Hammarby Sjöstad finns dessutom flera gymnasieskolor med olika inriktningar. Här finns även ett brett utbud av restauranger, exempelvis populära Picts och prisbelönta Restaurang Göteborg.

För evenemangs- och idrottsintresserade finns Globen, Hovet och Tele2 Arena inom behagligt avstånd. Vintertid kan man åka skidor i närbelägna Hammarbybacken, med ett populärt utegym beläget vid foten, och som även sommartid ger en magnifik utsikt över hela Stockholm. På bekvämt avstånd ligger även Nackareservatet där du kan njuta av vackra omgivningar och natur året om. I reservatet finns även Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountaintbikebanor.

Varmt välkomna på visning.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
49 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 969 kr/mån
Pris/m²
68 367 kr/m²
Byggår
2018
Räkna på boendet
Förening
BRF The Village Sthlm i Stockholm
Om föreningen
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Virkesvägen 19 A, 7 tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 350 000 kr
Avgift/månad
2 969 kr/mån

Billigare och bättre boende

Om BRF The Village Sthlm i Stockholm

Antal lägenheter
226
Registreringsår
2014
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 303
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 9 dagar sedan, den 10 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips