Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Mäklare Hanna Parwén

Hanna Parwén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Redargatan 5, 4 tr, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun

Redargatan 5, 4 tr

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Notar
2 450 000 kr
29 m²
1 rum
vån 4/7
1 589 kr/mån
84 483 kr/m²

• Generöst ljusinsläpp • Fransk balkong • Centralt läge • Låg månadsavgift • Stabil förening med låg belåning om ca 500 kr/kvm Perfekt planerad etta om 29 extremt välplanerade kvadratmetrar med ett bra kök och rymligt badrum. En bostad där du verkligen inte behöver kompromissa, här finns ordentlig plats för större soffa, stor säng samt matbord. Dessutom erbjuds goda förvaringsmöjligheter i båda hall och i det rymliga badrummet. Sammanfattningsvis en komplett lägenhet i hjärtat av Hammarby Sjöstad. Här bor du med ett av Sjöstans mest idylliska lägen där du kan njuta av prisbelönta promenadstråk utmed kajen och Hammarby Kanal. Samtidigt är det mindre än 10 minuters promenad till Södermalm med sitt breda utbud och sin storstadspuls. Promenadstråken sträcker sig även utmed Sickla Kanal och bortåt Hammarbybacken och Sickla Sjö. Kommunikationerna är utmärkta. Genom området går tvärbanan som sträcker sig från Sickla Station vid Sickla Köpkvarter, till Solna Station via Gullmarsplan och Liljeholmen. Som ett alternativ finns buss 74 som går genom området från Sickla Köpkvarter till Mariatorget och buss 71 som trafikerar mellan Sickla udde och Slussen. Nattetid trafikerar buss 96 området.

  • Plus
  • Hiss
Stapelgatan 4, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun

Stapelgatan 4

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Notar
4 695 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/6
3 924 kr/mån
78 250 kr/m²

• Generösa kvadratmetrar • Goda förvaringsmöjligheter • Öppna sociala ytor • Magisk balkong och uteplats Varmt välkommen hem till denna fantastiska lägenhet med alla de rätta attributen och ett tilltalande fint läge i Henriksdal. Lägenheten är belägen på våning ett och erbjuder stora fönsterpartier med mycket ljusinsläpp samt öppna sociala ytor. Materialvalen är moderna och snygga i alla rum. Köket och vardagsrummet har delvis öppen planlösning med naturlig möblering. Sovrummet ligger avsides. Denna trevliga lägenhet har genomgående stora rum där ljuset flödar fritt samt en fantastisk utsikt mot vattnet. Lägenheten erbjuder även bra förvaringsmöjligheter. Pricken över i:et i lägenheten är den härliga balkongen, här kan man avnjuta många härliga måltider i solen. En trivsam miljö med närhet till det mesta och en fantastisk utsikt. I populära Henriksdalshamnen bor du med ett utmärkt läge med närhet till både stadspuls och naturnära områden. Fantastiska promenadstråk sträcker sig längs med kajen och vattnet. Kommunikationerna i området är mycket bra, buss 71 går mellan Jarlaberg och Slussen med stopp vid både Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. På behagligt avstånd finns både tvärbanan, som går mellan Sickla udde och Solna Station via Gullmarsplan och Liljeholmen, samt Saltsjöbanan på bekvämt avstånd. Den lokala färjan M/S Lotten ligger ett stenkast bort och går mellan Barnängsbryggan på Södermalm, Lumabryggan och Henriksdalshamnen. Inom ett par år kommer även tunnelbanan att byggas ut och Hammarby Sjöstad får enligt plan även tunnelbanetrafik. Utbudet av restauranger och caféer väldigt bra. För att nämna några finns här Marina Tapas och Indian Street Food samt för den hungrige finns Pong med fantastisk asiatisk mat och buffé. Närbutiken Handlarn är belägen alldeles runt hörnet. På bekvämt avstånd finns Nackareservatet som är de perfekta friluftsområdet. I reservatet finns bland annat Hellasgården, bollplaner, tennisbanor, vandringsleder, elljusspår, utomhusgym och en 9-håls golfbana för fotbollsgolf. Det finns en mängd friluftsverksamheter att utöva som vandring, paddla kanot, orientering, skidåkning, skridskoåkning, svamp- och bärplockning för att nämna några. Vintertid erbjuder Hammarbybacken även utförsåkning med en magnifik utsikt över hela Stockholm. Missa inte denna möjlighet att förvärva en riktig Sjöstadspärla.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Nathorstvägen 48, 2tr, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Sön 17 dec

Nathorstvägen 48, 2tr

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Notar
2 795 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/3
3 276 kr/mån
59 468 kr/m²

• Balkong i sydväst med utsikt mot Globen • Möjlig trea • Belägen på våning 2 av 3 • Stabil förening med god ekonomi (lån om ca 1 880 kr/kvm) • Närhet till både goda kommunikationer och trevlig grönska På en återvändsgata två trappor upp finner ni denna fantastiska tvåa med ett härligt läge där solen gör er sällskap från förmiddag till kväll på balkongen. Lägenheten präglas av tidtypiska detaljer som högt i tak och vacker vitlaserad ekparkett. Lägenheten omfattar även ett rymligt vardagsrum med ljus från fönster och balkongen i sydväst som tillsammans bidrar till ett härligt ljusflöde i lägenheten. Låt er förtrollas av den magiska på balkongen med utsikt mot den vackra naturen och hela vägen bort mot Globen. Balkongen som lätt blir sommarens favoritplats med utsikt, sol och här kan det njutas av många härliga sommardagar med en kopp kaffe i handen. Även sovrummet är luftigt med plats för stor säng och annat möblemang. Pricken över i:et för denna drömtvåa är den vackra vitlaserade ekparketten som är genomgående i hela bostaden. En fantastisk bostad med väl valda färg- och materialval helt enkelt. Lägenheten erbjuder ett renoverat fullutrustat kök med fina ekluckor i och lyxig bänkskiva även det i ek. Ett fräscht och helkaklat badrum med ett praktiskt vädringsfönster. Minst sagt en lägenhet och utsikt som måste upplevas på plats. Lägg därtill att det finns en liten odlingsplats på baksidan av huset där föreningens medlemmar kan odla lite. Sammanfattningsvis en underbar tvåa belägen i ett fantastiskt läge med närhet till såväl Södermalms puls och Globens shopping/arena som till det natursköna och harmoniska Nackareservatet, Hammarbybacken eller varför inte Årstaskogen. Här finns både skidspår, joggingspår och promenadslingor. Flertalet gymanläggningar som 24/7, SATS och Friskis och Svettis finns på promenadavstånd. Närmsta tunnelbanestation är Skärmarbrink med två gröna linjer som på cirka 10 minuter ta dig in till centralen.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 3