Hästskovägen 86

Jakobsberg, Järfälla Karta & restider

2 590 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

FAST PRIS! Nu har ni möjlighet att bli den första att flytta in i denna fantastiska 2:a med möjlighet att bli en 3:a! Stor terass på 14 kvm! Brf Brandstationen ligger strax intill Jakobsberg Centrum. Det är nybyggt och fräscht in i minsta kvadrat och placerat i en levande stadsdel, nära skolor, caféer, restauranger, butiker, biograf, simhall, gym och pendeltåget som tar dig till city på nolltid. På nära gångavstånd ligger även Järvafältet.

Kvarteret består av tre huskroppar kring en stor, trivsam innergård i en arkitektur som överraskar med nivåskillnader, djärva vinklar och varierande materialval. Exteriörerna i grått och rött tegel har inslag av trä och glas. Som pricken över i:et planeras en gemensam takterrass på toppen av kvarterets torn.

Barkarbystaden som är i närheten är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet. Om några år kommer Barkarby bli västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till "bästa pendlarkommun" av DN. Det ska vara lätt att åka kollektivt i Järfälla. Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det om några år kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden får Barkarby en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden. Tunnelbanan till Barkarby via Barkarbystaden börjar rulla 2021.

Du som flyttar till Järfälla eller jobbar i området kan redan nu njuta av att ha alla bekvämligheter precis runt hörnet. Här finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. Flottiljens köpkvarter öppnade i maj 2014. I november samma år utökades utbudet av butiker ytterligare i Barkarbystaden med öppnandet av Barkarby gate. Här bor du granne med en av Sveriges största handelsplatser med över 80 välkända butiker, varuhus och stormarknader.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
71 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 226 kr/mån
Pris/m²
36 479 kr/m²
Byggår
2018
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hästskovägen 86 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 590 000 kr
Avgift/månad
3 226 kr/mån

Statistik

1 119
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 88 dagar sedan, den 26 februari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips