Gräddgatan 7

Kallebäck, Göteborg Karta & restider

LägenhetLägenhet

Välkommen hem till denna nybyggda kvadratsmarta hörntvåa med öppen planlösning, fina material och balkong i soliga söder. Med en skandinaviskt ljus inredning, genomgående vitpigmenterat parkettgolv och fönster i två väderstreck som tar tillvara på dagsljuset blir lägenheten naturligt ljus och hemtrevlig. Kök och vardagsrum samsas i en öppen planlösning där både soffgrupp och matbord ges utrymme. Här finns även utgången till balkongen som vetter mot en grön fin omgivning. Lägenhetens milda färgsättning ger en enhetlig bas att inreda efter och det moderna uttrycket fulländas med stilmedvetna hexagoner i kök och badrum. I köket är standarden hög med vitvaror i rostfritt från Electrolux/Franke och underlimmad vask i vit kompaktlaminat. Sovrummet är beläget mot en träddunge som ger en vacker utsikt såväl som insynsskydd. Väl genomtänkt förvaring med en klädkammare/förråd som komplement till hallens generösa garderobsvägg. I badrummet finns kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

I Kallebäck har du nära till både stad och natur. I Delsjöns naturreservat finns möjlighet till sköna promenader, motion och söta bad. Med ca 15 minuters resa till Korsvägens knutpunkt och evenemangsstråk, och närhet till de stora trafiklederna ligger hela stadens utbud på bekvämt avstånd. Kallebäck har en mycket positiv utveckling framför sig där handel, kontor och bostäder växer fram i snabb takt och utökar ett redan fullgott utbud av service och kommunikationer.

Ett steg in i hallen landar fötterna på ett tåligt klinkergolv, vilket övergår i vitpigmenterad parkett som får fortsätta vidare genom hela lägenheten. Väggarna är vita, precis som i övriga rum. Sex garderober tar hand om förvaringen, och kompletteras dessutom av en klädkammare/förråd med ingång från hallen.

Badrummet är inrett i neutrala färger med vitt stående kakel i rak sättning och mörkgrått klinker i hexagonmönster. Förvaring finns i handfatets vita kommod. Här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

I sovrummet finns plats för en dubbelsäng med tillhörande avlastningsmöbler. Här vaknar man till en fin utsikt över svajande träd som skyddar från insyn och morgonsol.

Kök och vardagsrum är sammanslagna i en helt öppen planlösning med fönster åt två väderstreck. Köket från Ballingslöv löper längs rummets ena vägg och lägger med sitt stilrena uttryck och mjuka färgsättning grunden för en stilmedveten och ombonad inredning. Luckorna är ljust pärlgrå och bänkskivan är tillverkad av vit kompaktlaminat med underlimmad vask. Ovanför sitter hexagonkakel i en ljus nyans, vald med omsorg för att harmoniera med luckor och parkettgolv. Matbordet har sin givna plats vid ett av rummets fönster, alldeles intill utgången mot den rymliga söderbalkongen. På motsatt sida finns plats för en skön soffa och soffbord.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
49 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 858 kr/mån
Pris/m²
48 878 kr/m²
Driftkostnad
7 800 kr/år
Byggår
2018
Räkna på boendet
Förening
BRF Kallebäcks Torn
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Gräddgatan 7 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 395 000 kr
Avgift/månad
2 858 kr/mån
Driftkostnad
7 800 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Kallebäcks Torn

Antal lägenheter
84
Registreringsår
2017
Status
Äkta förening
Föreningens betyg (2019)

Högsta betyg A++ innebär en mycket god ekonomi. Lägsta betyg C betyder att föreningen har ekonomiska svårigheter.

C B A A+ A++
Köp BRF-analys på allabrf.se

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

1 173
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 27 dagar sedan, den 24 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips