Nya Kvadrat

Nya Kvadrat

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Karl Johansgatan 164A, Sandarna, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Karl Johansgatan 164A, Sandarna, Göteborgs kommun, bild 2
Karl Johansgatan 164A, Sandarna, Göteborgs kommun, bild 3

Karl Johansgatan 164A

Lägenhet
Sandarna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 495 000 kr
45,9 m²
2 rum
vån 3/4
2 951 kr/mån
54 357 kr/m²

I ett av Sandarnas smäckra funkishus hittar ni denna smakfullt renoverade och charmfulla tvåa. Hemmet förgylls av bevarade funkisattribut och tillsammans med den generösa takhöjden och ljusinsläppet från två väderstreck upplevs bostaden betydligt större än sina kvadratmeter. I det sociala vardagsrummet finns gott om plats för både soffgrupp och ett större matsalsbord. Från vardagsrummet nås den ljuvliga balkongen beläget i ett högt och fritt västerläge. Hemmets kök är ett resultat av en renovering som gjordes så sent som under 2019. Smakfull design möter optimal funktion, gott om arbetsyta och massvis av förvaring. Smutta på morgonkaffet och vila samtidigt blicken över den vackra grönskan utanför fönstret. I det rofyllda sovrummet finns plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och mängder av tacksam klädförvaring. Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin! Sandarna är en levande stadsdel med sina pittoreska och mysiga kvarter med lokala handlare och butiker. Bara några minuter bort finns levande Mariaplans myllrande folkliv. Röda Sten och Slottsskogen ligger på bekvämt promenadavstånd, och det stora utbudet av lokala handlare gör behovet av innerstaden ytterst litet. För den som ändå vill ta sig dit finns spårvagnarna alldeles i närheten. Spårvagnshållplatsen Sandarna leder dig snabbt in till Göteborgs stadskärna åt ena hållet och Göteborgs skärgård åt andra hållet. Vid busshållsplatsen Orustgatan går bussar till Frölunda Torg, Gråberget och in till stan. Hållplatsen Kungsten ligger på några minuters promenadavstånd, där går bussen till bl a Volvo. Varmt välkomna till ett hem och område att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
Orustgatan 13C, Sandarna, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Orustgatan 13C, Sandarna, Göteborgs kommun, bild 2
Orustgatan 13C, Sandarna, Göteborgs kommun, bild 3

Orustgatan 13C

Lägenhet
Sandarna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 090 000 kr
44 m²
1 rum
vån 1/4
2 815 kr/mån
47 500 kr/m²

I ett av Sandarnas smäckra funkishus hittar du hem till denna rymliga etta. Hemmet förgylls av bevarade funkisattribut och tillsammans med en generös takhöjd och fönster i två väderstreck skapas ett sällsynt ljusinsläpp. I det sociala allrummet finns gott om plats för både en rymlig soffgrupp med tillhörande möblemang, gott om klädförvaring och en större säng. Från allrummet nås den ljuvliga balkongen som ligger i ett härligt västerläge med utsikt över härlig grönska och Älvsborgsbron. Köket är ett resultat av en lyckad renovering från 2016 (genomfört av tidigare ägare). Här ryms plats för ett större middagsbord utan att känslan av rymd tas bort. Ytorna badar i ljus tack vare ett stort fönster mot härlig grönska. Badrum med badkar! Sandarna är en levande stadsdel med sina pittoreska och mysiga kvarter med lokala handlare och butiker. Bara några minuter bort finns levande Mariaplans myllrande folkliv. Röda Sten och Slottsskogen ligger på bekvämt promenadavstånd, och det stora utbudet av lokala handlare gör behovet av innerstaden ytterst litet. För den som ändå vill ta sig dit finns spårvagnarna alldeles i närheten. Spårvagnshållplatsen Sandarna leder dig snabbt in till Göteborgs stadskärna åt ena hållet och Göteborgs skärgård åt andra hållet. Vid busshållsplatsen Orustgatan går bussar till Frölunda Torg, Gråberget och in till stan. Hållplatsen Kungsten ligger på några minuters promenadavstånd, där går bussen till bl a Volvo. Välkommen till en etta med alla rätt!

  • Premium
  • Balkong
Träkilsgatan 48, Björkekärr, Göteborgs kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00
Träkilsgatan 48, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Träkilsgatan 48, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Träkilsgatan 48

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 850 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/7
2 911 kr/mån
54 412 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade etta om 34 kvm med stor balkong i österläge! Här bor du i en helt nyproducerad lägenhet belägen på andra våningen men som upplevs ligga högre då huset är byggt i souterräng. Här erbjuds stilfulla färg- samt materialval som är lätta att tycka om. En industriglasvägg blir en naturlig avdelning mellan sovalkoven och resten av rummet. Generösa förvaringsmöjligheter i såväl vanliga garderober som skjutdörrsgarderob. Fullt utrustat kök och helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin samt torktumlare. Observera att den första bilden är stylad digitalt.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Kjellmansgatan 32

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
6 995 000 kr
89 m²
4 rum
vån 5/9
5 053 kr/mån
78 596 kr/m²

DIGITAL VISNING! Mittemellan myllrande Linné och lugna Majorna hittar ni hem till denna sällsynta fyrarummare! Ett ytterst kvalitativt boende i populära kvarter där stadskärnan och havet enkelt nås via en kortare cykeltur eller genom kollektivtrafiken. Här erbjuds sociala umgängesytor och modern funktion! Kök och vardagsrum i sin halvöppna disposition blir tillsammans en härlig social del där ljuset kan röra sig fritt mellan de två väderstreck. Samtliga tre sovrum ligger i rofyllda lägen och har bra förvaringsmöjligheter. Två rymliga badrum i fräscht utförande, där den största av de två, har en egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Hemmets balkong och uteplats blir två extra rum att spendera kvalitetstid på. Kort och gott, ett praktiskt och unikt boende - Perfekt för barnfamiljen eller er som flyttar från huset. I denna förening kan ni andas ut och känna er trygga. Föreningen har redan från första dagen säkerställt sina lån med en ränteförsäkring som ger stabila räntekostnader i upp till 3-5 år. Det innebär att er månadsavgift kommer att förbli stabil även om räntorna ökar. Föreningen har säkrat en genomsnittlig räntesats på cirka 2,10 %, vilket utgör grunden för månadsavgiften. Utöver detta har man dessutom sett till att medlemmarna har något så sällsynt som en hel takterrass att nyttja. På takterrassen, som är uppdelad i två separata lokaler, återfinns bland annat en egen spaavdelning med jacuzzi, bastu och relaxavdelning samt en stor fest/samlingslokal med kök där möjlighet att duka upp för 30 personer (både inomhus och utomhus) finns. Här finns också ett tacksamt övernattningsrum för gäster. Se planlösning över takterrassen under bilder i annonsen. Runt Stigbergshyllan finns något för alla - från marina museer till modern "fun dining". Här varvas stora, gröna ytor med uteserveringar, konsertlokaler och franska bagerier. Här kan man hitta både anrik arkitektur och nyskapande ungdomskultur. Men också bryggerier, konstgallerier och mat från världens alla hörs. En trivselplats, med något för alla! Här bor ni mittemellan myllrande Linné och lugna Majorna. Slottsskogen och Sjöbergen ligger nära till hands och likaså älvinloppet där Klippan och Röda Sten är populära promenadområden.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun
  • Mån 5 aug kl 16:00
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Kjellmansgatan 32

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
4 450 000 kr
51 m²
2 rum
vån 8/9
3 464 kr/mån
87 255 kr/m²

DIGITAL VISNING! Här möts ni av ett hem med sociala umgängesytor, modern funktion och en härlig balkong! Kök och vardagsrum i sin öppna disposition blir tillsammans ett härligt utrymme där ljuset flödar fritt. Det rofyllda sovrummet tillåter god klädvård i en generös inredd klädkammare. Rymligt badrum med dusch och tvättavdelning. Solens förmiddagsstrålar värmer gott på den generösa balkongen! I denna förening kan ni andas ut och känna er trygga. Föreningen har redan från första dagen säkerställt sina lån med en ränteförsäkring som ger stabila räntekostnader i upp till 3-5 år. Det innebär att er månadsavgift kommer att förbli stabil även om räntorna ökar. Föreningen har säkrat en genomsnittlig räntesats på cirka 2,10 %, vilket utgör grunden för månadsavgiften. I området runt Stigbergshyllan finns något för alla - från marina museer till modern "fun dining". Här varvas stora, gröna ytor med uteserveringar, konsertlokaler och franska bagerier. Här kan man hitta både anrik arkitektur och nyskapande ungdomskultur. Men också bryggerier, konstgallerier och mat från världens alla hörs. En trivselplats, med något för alla! Här bor ni mittemellan myllrande Linné och lugna Majorna. Slottsskogen och Sjöbergen ligger nära till hands och likaså älvinloppet där Klippan och Röda Sten är populära promenadområden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Kjellmansgatan 32

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
3 450 000 kr
35 + 18 m²
2 rum
vån 4
3 531 kr/mån
98 571 kr/m²

Varmt välkommen till denna tvåa på vån 4 på nybyggda Stigbergshyllan! Här erbjuds en bra planerad lägenhet med alla bekvämligheter du kan tänka dig. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkongen, ett bra sovrum med plats för större säng, en väl tilltagen klädkammare samt samt ett fräscht badrum en suite med tvättmaskin och torktumlare. Som boende i föreningen har man tillgång till en gemensamhetslokal på taket av huset med milsvid utsikt över Göteborg! Här finns även bastu och en terrass med jacuzzi som går att boka. Här finns dessutom en övernattningslägenhet för gäster. Föreningen har säkrat räntekostnaden i ca tre till fem år från inflyttning (start prel. aug/sep 2024) genom räntetak, vilket ger en garanterad takkostnad för föreningens ränta. Därigenom kan föreningen hålla nere räntekostnaderna under de första 3-5 åren och behöver inte justera avgifterna om de rörliga räntorna skulle öka. Läs mer om projektet på sverigehuset.se I ett suterränghus kan biarea, i vissa fall, värderas lika högt som boarea (dvs att det är samma typ av utrymme). Är det fråga om ett suterränghus, som det är i detta fall är, får man enbart räkna boarea 6 meter in vinkelrätt från ytterväggens insida. Det utrymmet i lägenheten som är efter 6 meter, får alltså inte räknas som boarea, utan blir då per automatik biarea - oavsett vilken typ av rum det är och hur högt/lågt i tak som det är. Med det sagt är det av vikt att känna till att ytan som enligt Boverkets mätregler, är 18 kvm biarea i lägenheten, alltså en yta som ser precis likadan ut som de resterande 35 kvm boarea i lägenheten. Här blir du den första boende då nuvarande ägare inte kommer flytta in. Säljaren tillträder 2024-08-28 vilket gör att lägenheten kan ses först då. Vid intresse för detta går det bra att besöka visningslägenhet i samma hus, för bokning av tid kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 17:45
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Liberagatan 32

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
3 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 6/8
4 330 kr/mån
59 167 kr/m²

Vi har nu en fantastisk möjlighet att erbjuda dig en prisvärd tvårumslägenhet mitt i Karlastaden, en av Göteborgs mest spännande och snabbt växande stadsdelar. Detta är din chans att bli stolt ägare till en helt nybyggd bostad som imponerar med sin överkomliga elegans. Med en generös takhöjd på 2,7 meter och en genomgående hög standard kommer du omedelbart att känna dig hemma här. Denna bostad har ett vackert parkettgolv, ett gediget kök från Marbodal, moderna vitvaror från Electrolux och ett badrum som är helkaklat och utrustat med takdusch och snygga spotlights. Steg ut på den rymliga balkongen och upplev känslan av att vara den allra första som präglar denna fantastiska bostad med din personliga touch. Karlastaden har utvecklats till en pulserande oas där Göteborg möter framtiden. Här kan du förvänta dig en mångfald av restauranger, mysiga caféer, hotell, bostäder, arbetsplatser, butiker och skolor. För matälskaren finns populära Ciro, en italiensk restaurang på markplan, där du kan hämta din napolitanska pizza och njuta av den vid bryggan vid Lindholmspiren, bara en kort promenad bort. Dessutom kommer ett toppmodernt gym från STC att öppna i huset under hösten 2023. Vi förstår vikten av ekonomisk trygghet när du väljer ditt nya hem. Tosito, projektets skapare, har gett föreningen en räntegaranti som täcker eventuella räntekostnader över 3,5 % under hela tre år framåt. Som köpare har du även förmånliga garantier, inklusive 5 års garanti på utfört arbete, flexibla tillträdesalternativ och stöd för dubbla boendekostnader. Dessutom är Tosito beredda att köpa eventuellt osålda bostäder, vilket ger extra trygghet. Det mest fantastiska med Brf Norrsken och Karlastaden är att det är en stadsdel som passar alla åldrar och livsstilar, vare sig du är singel, i ett förhållande eller en familj. Med kollektivtrafik tar det endast tio minuter att nå Göteborgs pulserande innerstad, så du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Lev ditt liv enkelt och bekvämt i en omgivning som erbjuder oändliga möjligheter och aktiviteter. Tveka inte – detta är din chans att bli en del av Karlastaden innan de efterfrågade bostäderna tar slut. Välkommen till ditt nya, fantastiska liv!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lillhagsparken 20, 3-1002, Hisingen - Lillhagsparken, Göteborgs kommun
Lillhagsparken 20, 3-1002, Hisingen - Lillhagsparken, Göteborgs kommun, bild 2
Lillhagsparken 20, 3-1002, Hisingen - Lillhagsparken, Göteborgs kommun, bild 3

Lillhagsparken 20, 3-1002

Lägenhet
Hisingen - Lillhagsparken, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 890 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/3
3 288 kr/mån
39 375 kr/m²

Naturnära & prisvärt drömboende i Lillhagsparken. Läs mer på brfekekullen.se Välkommen till Brf Ekekullen, ett modernt och prisvärt boende omgivet av vacker ekskog. Denna nyproducerade tvåa erbjuder öppen planlösning, en stor uteplats och gott om förvaring. Belägen på en kulle, med uteplats mot naturen, njuter du av lugnet och grönskan. Entré i markplan med förråd och cykelplats. Ljusa ytor, rymligt kök och smart planering präglar denna bostad. Stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök och matplats. Sovrummet har fönster mot naturen och rymlig garderob med skjutdörrar. Badrummet är utrustat med dusch och kombimaskin. Här bor du endast 100 meter till busshållplatsen och nära Göteborgs centrum. Här kombineras smidigheten av stadens närhet med naturens ro. Med solceller på taket, bergvärme och en lågt belånad förening får du låga driftskostnader. Priser från 1 890 000 kr. Upptäck bekvämligheten och skönheten i Brf Ekekullen – ditt nya hem väntar på dig!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Lillhagsparken 20, 3-1012, Hisingen - Lillhagsparken, Göteborgs kommun
Lillhagsparken 20, 3-1012, Hisingen - Lillhagsparken, Göteborgs kommun, bild 2
Lillhagsparken 20, 3-1012, Hisingen - Lillhagsparken, Göteborgs kommun, bild 3

Lillhagsparken 20, 3-1012

Lägenhet
Hisingen - Lillhagsparken, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
3 550 000 kr
95 m²
5 rum
vån 1/2
5 579 kr/mån
37 368 kr/m²

Perfekt familjeboende i två plan med stor uteplats samt balkong! Läs mer på brfekekullen.se Välkommen till Brf Ekekullen i Lillhagsparken, där vi erbjuder rymliga etagelägenheter på 95 kvm för ett bekvämt familjeliv. Denna bostad får en egen entré i markplan med smidig förrådsförvaring intill. Första planet rymmer ett stilrent kök, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett stort vardagsrum med utgång till en jättestor uteplats mot ek-skogen och en rymlig balkong. Praktisk förvaring under trappan. På andra våningsplanet finns ett rymligt allrum, tre sovrum och en klädkammare eller extra toalett med dusch. Planlösningen är idealisk för en växande familj. Med endast 100 meter till busshållplatsen är det enkelt att pendla till Göteborgs centrum. Lillhagsparken erbjuder grönområden för lek och avkoppling. Området har även relativt nybyggda förskolor och skolor. Föreningen har solceller på taket och bergvärme, vilket bidrar till låga driftskostnader. Upptäck bekvämligheten och skönheten i Brf Ekekullen – ditt perfekta familjehem väntar på dig!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Lillhagsparken 20, 4-1002, Hisingen - Lillhagsparken, Göteborgs kommun
Lillhagsparken 20, 4-1002, Hisingen - Lillhagsparken, Göteborgs kommun, bild 2
Lillhagsparken 20, 4-1002, Hisingen - Lillhagsparken, Göteborgs kommun, bild 3

Lillhagsparken 20, 4-1002

Lägenhet
Hisingen - Lillhagsparken, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
3 450 000 kr
77 m²
3.5 rum
vån 1/2
4 804 kr/mån
44 805 kr/m²

Prisvärt radhusliv med uteplats i två väderstreck i vackra Lillhagsparken. Välkommen till Brf Ekekullen, där vi erbjuder praktiska radhus på 77 kvm med ett perfekt läge för familjer och par som vill ha både stadens puls och naturens ro. Läs mer på brfekekullen.se Detta radhus erbjuder ett genuint radhusliv med entré på markplan, där du möts av en uteplats med praktiskt förråd. På första planet finns ett modernt kök, vardagsrum och ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. En härlig uteplats på motsatt sida av entrén ger dig möjlighet att njuta av solen från morgon till kväll. På det övre planet finns två sovrum och ett arbets- eller TV-rum, alla med spännande takfönster som släpper in naturligt ljus. Planlösningen är perfekt för den moderna familjen eller paret som uppskattar öppenhet och ljus. Brf Ekekullen ligger nära grönskande områden och har enkel tillgång till både förskola och skola. Med endast 100 meter till busshållplatsen är det smidigt att ta sig till Göteborgs centrum. Radhusen är utrustade med moderna bekvämligheter och präglas av låga driftskostnader tack vare solceller på taket och effektiv bergvärme. Upptäck fördelarna med att bo i Brf Ekekullen – din nya hemtrevliga oas i Lillhagsparken väntar på dig!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 17:45
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Liberagatan 32

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 805 000 kr
43 m²
2 rum
vån 6/8
3 704 kr/mån
65 233 kr/m²

Nu ges en unik möjlighet att förvärva en prisvärd, nybyggd tvårumslägenhet mitt i centrala Karlastaden, en av Göteborgs mest spännande och snabbt växande stadsdelar. Denna sprillans nya bostad är utformad med modern livsstil i åtanke och kommer att tilltala den unga generationen. Med en imponerande takhöjd på 2,7 meter och en hög standard kommer du omedelbart att känna dig hemma. Boendet erbjuder vackert parkettgolv, ett stilrent kök från Marbodal, toppmoderna Electrolux vitvaror, ett badrum som är helkaklat med takdusch och smakfulla spotlights samt en rymlig balkong. Karlastaden har utvecklats till en ung och pulserande stadsdel där Göteborg möter framtidens livsstil. Här finner du allt du behöver: ett brett utbud av restauranger, mysiga caféer, hotell, arbetsplatser, butiker och skolor. Om du är en entusiast av mat och kulinariska upplevelser kommer du att älska att italienska restaurangen Cira snart öppnar på markplan i samma byggnad, tillsammans med gymkedjan STC som erbjuder träning i en toppmodern anläggning. Vi förstår att ekonomisk trygghet är av yttersta vikt när du väljer ditt nya hem. Därför har Tosito, projektets skapare, infört en räntegaranti som täcker eventuella räntekostnader över 3,5% under de tre första åren efter inflyttning. Dessutom erbjuds du en 5-årig garanti på utfört arbete, möjlighet till flexibelt tillträde och stöd för dubbla boendekostnader. Tosito åtar sig också att köpa eventuella osålda bostäder för att säkerställa föreningens ekonomiska stabilitet. Det mest fantastiska med Brf Norrsken och Karlastaden är att det blir en stadsdel för alla åldrar och livsstilar, oavsett om du är singel, i en relation eller en familj. Med kollektivtrafik tar det endast tio minuter att nå Göteborgs pulserande citykärna, vilket ger dig nära till allt du behöver. Lev livet enkelt och bekvämt i en omgivning som erbjuder oändliga möjligheter och aktiviteter. Tveka inte - detta är din chans att bli en del av Karlastaden innan de populära bostäderna tar slut. Välkommen till ditt nya, fantastiska liv!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hossabergsvägen 30, 1101, Öjersjö, Partille kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30
Hossabergsvägen 30, 1101, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Hossabergsvägen 30, 1101, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Hossabergsvägen 30, 1101

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Nya Kvadrat
3 595 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/4
5 808 kr/mån
43 841 kr/m²

Gaveltrea med rejäl balkong, stora fönsterpartier, hög standard och dessutom bor du avgiftsfritt under 2024-2025! Välkommen in i denna gemytliga trea som erbjuder det lilla extra! Sovrummen är rejäla med plats för garderober och skrivbord. Läget på husets gavel med rikligt av fönster ger bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp. Genomgående högkvalitativa material såsom klinker i hall, spotlights i hall/kök/badrum, golvvärme i det vackra badrummet, kök från Vedum och fönster i vardagsrummet som sträcker sig hela vägen ner till golvet. Att bostaden dessutom har en balkong om 9,9 kvm och stort externt förråd gör ditt liv extra enkelt att leva. Bostadsutvecklaren Studor har inte lämnat något åt slumpen utan satt din bekvämlighet i centrum när de utvecklat vackra Brf Trollsländan. Brf Trollsländan Brf Trollsländan passar dig som söker harmoni & smidighet i vardagen. Bo med modern komfort i naturskön omgivning med gedigna bostäder där samtliga erbjuder en större uteplats eller balkong. Varje bostad tilldelas ett rejält förråd på 5-7 kvadratmeter i en separat byggnad, vilket ger gott om utrymme för förvaring och ordning. För din bekvämlighet och livskvalitet finns det även barnvagnsförråd och gästparkering i anslutning till fastigheten, vilket underlättar vardagen. Föreningen äger marken och dessa två huskroppar är de sista som byggs inom planlagt område så du slipper bo i en byggarbetsplats. Just nu erbjuds en unik möjlighet för dig som köpare - Under perioden 2024-2025 bor du avgiftsfritt och föreningen har en räntegaranti för 80% av sina lån med en maximal ränta om 2,55% som sträcker sig till hösten 2025. Detta innebär att du som köpare kan få en stabil och trygg start i ditt nya hem. Husen är utrustade med bergvärme, golvvärme i samtliga badrum, genomgående hög standard och ett FTX-ventilationssystem, allt för att säkerställa din bekvämlighet och ett långsiktigt hållbarhettänk. Dessutom erbjuds du 5 års garanti på utfört arbete. Öjersjö/Hossabergsvägen: Här omfamnas du av rofylldhet och småskalighet, med lägre hus som smälter samman i den vackra omgivningen. Avstånden mellan husen är generösa, vilket ger en känsla av frihet och utrymme. Varje bostad inkluderar en parkeringsplats för endast 500 kr per månad, redo för framtida laddstolpeinstallation för din bil. Hållplatsen Öjersjö Brunn ligger bara ett stenkast bort och nyöppnade Coop och Öjersjö centrum har du en kortare promenad till. Öjersjö kännetecknas av grönskande skogar och vackra naturreservat i en lugn och fridfull atmosfär där du bor med kort restid till både Göteborg, Partille och Härryda kommun. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Lantmannagatan 7, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Lantmannagatan 7, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Lantmannagatan 7, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Lantmannagatan 7

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 850 000 kr
31 m²
1 rum
vån 5/6
2 218 kr/mån
59 677 kr/m²

Söderläge och Rymlig 1.a med balkong Denna charmiga etta om 31 kvm erbjuder en solig söderbalkong och en välplanerad layout som gör det enkelt att inreda. Här finns gott om plats för soffa, säng och matplats utan att det känns trångt. I direkt anslutning till köket finns utrymme för ett matbord, och från balkongen kan du njuta av soliga stunder i söderläge. Sovalkoven är generöst och mäter hela 140 cm i djup, vilket ger en mysig separat sovdel från vardagsrummet. Badrummet är fullt utrustat med en dusch, tvättmaskin och torktumlare i en praktisk pelare. Föreningen har säkrat sina lån med räntesats på ca 2% i 3-5 år vilket innebär en trygg månadsavgift för dig! En uppdatering jämfört med tidigare etapper i området är att balkongerna här i Avant är större och sovalkoven är ännu mer rymligt. Sverigehusets Avant är ett projekt som stoltserar med genomgående hög kvalitet i varje detalj. Inredningen levereras av välrenommerade leverantörer som Marbodal, Siemens, Högnäs och Kährs, kända för sin pålitliga kvalitet. Läget intill Lundbybadet på centrala Hisingen ger dig nära till alla bekvämligheter, samtidigt som du har smidiga kommunikationer till Göteborgs alla möjligheter. Trygghet i BRF! Föreningen har från första dagen tecknat en försäkring med sin bank som ger föreningen en fast ränta på sina lån i upp till 3-5 år. Detta innebär att månadsavgiften har kunnat hållas stabil även när räntorna ökar. Föreningen har säkrat en genomsnittlig räntesats på cirka 2,10 %, vilket utgör basen för månadsavgiften. Dessutom erbjuds möjlighet till snabbt tillträde om så önskas. Tillträde möjligt från 1 september!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hossabergsvägen 30, 1302, Öjersjö, Partille kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30
Hossabergsvägen 30, 1302, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Hossabergsvägen 30, 1302, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Hossabergsvägen 30, 1302

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Nya Kvadrat
3 095 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/4
4 463 kr/mån
49 127 kr/m²

En tvåa för dig som är kräsen! Högst upp i huset finner ni denna generösa bostad med stort sovrum, badrum med golvvärme och spotlights, kök från Vedum med köksö, vardagsrum med stora fönsterpartier och en härlig balkong!! Du välkomnas av en rymlig entré med spotlights och vackert klinkergolv som ger ett exklusivt intryck. Badrummet imponerar med sin generösa storlek och stilrena design, helkaklat med vitt kakel och gråa klinkerplattor. Här är bekvämligheten i fokus med spotlights och golvvärme som standard, samt tvättmaskin och torktumlare med ovanpåliggande arbetsbänk. I det ljusa och luftiga sovrummet finns gott om plats för en dubbelsäng och ett hemmakontor. Snedtaket bidrar till en mysig känsla av ro! De fyra rymliga garderoberna ger dig gott om förvaringsmöjligheter och håller ordning och reda i ditt vardagsliv. I hjärtat av bostaden möts du av ett stilrent kök från Vedum, placerat i en vinkel med en naturlig avgränsning genom en elegant köksö som skapar en perfekt delning mellan kök och vardagsrum. Här njuter du av generösa ljusinsläpp från altandörren och de två golvnära fönstren som ger rummet en öppen och ljus atmosfär. Även här finner ni snedtak men även en härlig tak höjd på 2,75m. Utanför vardagsrummet väntar en stor balkong där du kan njuta av utomhuslivet och vacker utsikt över det fina området. Välkommen till en tvåa utan kompromisser, där varje detalj är noggrant planerad för att skapa en harmonisk och bekväm livsmiljö. Brf Trollsländan Brf Trollsländan passar dig som söker harmoni & smidighet i vardagen. Bo med modern komfort i naturskön omgivning med gedigna bostäder där samtliga erbjuder en större uteplats eller balkong. Varje bostad tilldelas ett rejält förråd på 5-7 kvadratmeter i en separat byggnad, vilket ger gott om utrymme för förvaring och ordning. För din bekvämlighet och livskvalitet finns det även barnvagnsförråd och gästparkering i anslutning till fastigheten, vilket underlättar vardagen. Föreningen äger marken och dessa två huskroppar är de sista som byggs inom planlagt område så du slipper bo i en byggarbetsplats. Just nu erbjuds en unik möjlighet för dig som köpare - Under perioden 2024-2025 bor du avgiftsfritt och föreningen har en räntegaranti för 80% av sina lån med en maximal ränta om 2,55% som sträcker sig till hösten 2025. Detta innebär att du som köpare kan få en stabil och trygg start i ditt nya hem. Husen är utrustade med bergvärme, golvvärme i samtliga badrum, genomgående hög standard och ett FTX-ventilationssystem, allt för att säkerställa din bekvämlighet och ett långsiktigt hållbarhettänk. Dessutom erbjuds du 5 års garanti på utfört arbete. Öjersjö/Hossabergsvägen Här omfamnas du av rofylldhet och småskalighet, med lägre hus som smälter samman i den vackra omgivningen. Avstånden mellan husen är generösa, vilket ger en känsla av frihet och utrymme. Varje bostad inkluderar en parkeringsplats för endast 500 kr per månad, redo för framtida laddstolpeinstallation för din bil. Hållplatsen Öjersjö Brunn ligger bara ett stenkast bort och nyöppnade Coop och Öjersjö centrum har du en kortare promenad till. Öjersjö kännetecknas av grönskande skogar och vackra naturreservat i en lugn och fridfull atmosfär där du bor med kort restid till både Göteborg, Partille och Härryda kommun. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Stenbärsvägen 13, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Stenbärsvägen 13

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 095 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/4
4 003 kr/mån
41 900 kr/m²

Välkommen till denna genomtänkta tvåa med en väl tilltagen balkong! Tvåa med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Härifrån öppnas dörren ut mot balkongen om 7 kvm. I hallen finns förvaring bakom skjutdörrar och i sovrummet erbjuder en klädkammare gott om plats. Badrummet nås från hallen och är utrustat med kombimaskin och dusch. Denna lägenhet är inflyttningsklar, välkommen att besöka den! Boendet i Brf Sticklingen har många fördelar att erbjuda. Detta är ett Svanenmärkt kvarter med solceller på taken som kompletterande energikälla – hållbart både för miljön och föreningens ekonomi. Detta är ett tydligt exempel på hur denna nyproducerade bostad är energieffektiv och bidrar till minskat energibehov i jämförelse med äldre alternativ. I föreningen finns även övernattningsrum för långväga gäster samt en trevlig innergård med plats för umgänge. Området gränsar till ett lugnt villaområde och är bara tio minuters cykeltur från havet. Allt du behöver finns inom räckhåll med närhet till matbutiker, grönområden och Frölunda Torg, vilket skapar en bekväm och trivsam livsstil.

  • Balkong
  • Hiss
Träkilsgatan 50, Björkekärr, Göteborgs kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00
Träkilsgatan 50, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Träkilsgatan 50, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Träkilsgatan 50

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
3 185 000 kr
64 m²
2 rum
vån -2/6
4 271 kr/mån
49 766 kr/m²

Varmt välkommen till denna nyproducerade tvåa på Träkilsgatan 50! Här erbjuds nu en helt ny lägenhet om 64 kvm med öppen planlösning, stora umgängesytor, samt en härlig uteplats! Huset är byggt i suterräng och entrén ligger i markplan på husets framsida. Lägenheten i fråga ligger på våning -2 vilket blir markplan mot baksidan. Fullt utrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som inbjuder till sociala tillställningar. Väl tilltaget sovrum som erbjuder gott om plats för såväl dubbelsäng samt övrigt önskat möblemang. Helkaklat badrum i stilfullt utförande,"Trend". Här återfinns handfat med kommod, spegelskåp samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt arbetsyta och förvaring i överskåp. Tillval i form av golvvärme. Till lägenheten hör ett förråd. Nuvarande ägare tillträder 2024-08-20 vilket gör att lägenheten kan ses först då. Vid intresse för detta går det bra att besöka visningslägenhet i samma hus, för bokning av tid kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun
  • Ons 28 aug kl 16:30
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Kjellmansgatan 32

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
4 445 000 kr
51 m²
2 rum
vån 8/9
3 464 kr/mån
87 157 kr/m²

Varmt välkommen till denna tvåa på vån 8 av 9 på nybyggda Stigbergshyllan! Här erbjuds en bra planerad lägenhet med alla bekvämligheter du kan tänka dig. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkongen, ett bra sovrum med plats för större säng, en väl tilltagen klädkammare samt samt ett fräscht badrum en suite med tvättmaskin och torktumlare. Som boende i föreningen har man tillgång till en gemensamhetslokal på taket av huset med milsvid utsikt över Göteborg! Här finns även bastu och en terrass med jacuzzi som går att boka. Här finns dessutom en övernattningslägenhet för gäster. Föreningen har säkrat räntekostnaden i ca tre till fem år från inflyttning (start prel. aug/sep 2024) genom räntetak, vilket ger en garanterad takkostnad för föreningens ränta. Därigenom kan föreningen hålla nere räntekostnaderna under de första 3-5 åren och behöver inte justera avgifterna om de rörliga räntorna skulle öka. Läs mer om projektet på sverigehuset.se Här blir du den första boende då nuvarande ägare inte kommer flytta in. Säljaren tillträder 2024-08-28 vilket gör att lägenheten kan ses först då. Vid intresse för detta går det bra att besöka visningslägenhet i samma hus, för bokning av tid kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Terapislingan 14B, null, Göteborgs kommun

Terapislingan 14B

Lägenhet
Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 395 000 kr
61,1 m²
3 rum
vån 1/2
4 691 kr/mån
39 198 kr/m²

Varmt välkommen till denna mysiga trea i populära Lillhagsparken! Här finner vi en välplanerad bostad med radhuskänsla och fönster i flera väderstreck, direkt utgång till uteplats samt stilrena färg- samt materialval. Treorna i Lillhagsparken sålde slut på några dagar vid säljstarten och nu finns möjlighet att förvärva denna bostad. Lillhagsparkens naturnära parkvillor i två våningar ger en lugn och småskalig oas med bara 20 minuter till stadens centrum. Se mer information på projekthemsidan/föreningens hemsida www.brflillhagsparken.se Kontakta ansvarig mäklare för mer information och för möjlighet att boka in en visning av lägenheten.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Stenbärsvägen 13, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Stenbärsvägen 13

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 495 000 kr
35 m²
1 rum
3 330 kr/mån
42 714 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna unika etta med hela 3,30 m i takhöjd och stor uteplats. Den fantastiska takhöjden tillsammans med de stora fönsterpartierna ger bostaden en härlig rymd och gör den här lägenheten till något alldeles extra! På 35 välplanerade kvadratmeter har man lyckats få till alla de bekvämligheter som man kan önska sig av en modern och ny bostad. Den stilrena designen inkluderar ett vitt Marbodal-kök med rostfria Electrolux vitvaror. Lägenheten har ett lyxigt stort badrum som utstrålar elegans med vitkaklade väggar och grå klinker. Här finns även en smart tvättlösning med kombimaskin för både tvätt och tork under en praktisk bänkskiva. Boendet i Brf Sticklingen har många fördelar att erbjuda. Detta är ett Svanenmärkt kvarter med solceller på taken som kompletterande energikälla – hållbart både för miljön och föreningens ekonomi. Detta är ett tydligt exempel på hur denna nyproducerade bostad är energieffektiv och bidrar till minskat energibehov i jämförelse med äldre alternativ. I föreningen finns även övernattningsrum för långväga gäster samt en trevlig innergård med plats för umgänge. Området gränsar till ett lugnt villaområde och är bara tio minuters cykeltur från havet. Allt du behöver finns inom räckhåll med närhet till matbutiker, grönområden och Frölunda Torg, vilket skapar en bekväm och trivsam livsstil.

  • Uteplats
  • Hiss
Aroniagatan 9, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Aroniagatan 9

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
3 995 000 kr
88 m²
4 rum
vån 3/4
5 977 kr/mån
45 398 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade och inflyttningsklara 4:a som erbjuder perfekt balans mellan funktion och stil. När du kliver in möts du av ett välplanerat vardagsrum och kök, där matlagning och samvaro flyter samman. Balkongen ger en härlig utsikt över innergården, perfekt för avkoppling i kvällssolen. Med fönster åt två håll känns det ljust och luftigt. Förvaring finns gott om, med garderober i hallen och en klädkammare i sovrummet. Badrummet är modernt utrustat med dusch, komfortelvärme i golv samt tvättmaskin och torktumlare. Du kommer även att uppskatta den extra komforten av att ha en extra wc/dusch till hands i hallen. Brf Sticklingen är ett Svanenmärkt kvarter med solceller på taken som kompletterande energikälla – hållbart både för miljön och föreningens ekonomi. I föreningen finns även övernattningsrum för långväga gäster samt en trevlig grönskande innergård med plats för umgänge. Med cykel tar det inte många minuter att nå både matbutik, grönområden och shopping. Även havet nås på cykelavstånd – ett optimalt läge mellan hav och stad helt enkelt. Är du bilburen finns möjlighet att hyra parkering av föreningen vid köp av denna fina bostad.

  • Balkong
  • Hiss
Hossabergsvägen 30, 1203, Öjersjö, Partille kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30
Hossabergsvägen 30, 1203, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Hossabergsvägen 30, 1203, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Hossabergsvägen 30, 1203

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Nya Kvadrat
4 695 000 kr
96 m²
4 rum
vån 3/4
6 800 kr/mån
48 906 kr/m²

Med gott om plats för hela familjen kan vi nu erbjuda denna lyxiga fyrarummare på lugnt och insynsskyddat läge i Öjersjö Gavelfyra på våning 3 av 4 med två toaletter, rejäl balkong i fritt läge, stora fönsterpartier, hög standard och dessutom avgiftsfritt under 2024-2025! Väl utvalda materialval utsmyckar denna gemytliga fyra i ett perfekt gavelläge. Här har inget lämnats åt slupen och bostaden håller genomgående hög kvalité. Vad sägs om stora fönsterpartier i tre väderstreck, golvvärme i badrum, spotlights i hall/badrum och kök, rejäla sovrum, kök från Vedum med rostfria vitvaror och stor balkong! Brf Trollsländan Brf Trollsländan passar dig som söker harmoni & smidighet i vardagen. Bo med modern komfort i naturskön omgivning med gedigna bostäder där samtliga erbjuder en större uteplats eller balkong. Varje bostad tilldelas ett rejält förråd på 5-7 kvadratmeter i en separat byggnad, vilket ger gott om utrymme för förvaring och ordning. För din bekvämlighet och livskvalitet finns det även barnvagnsförråd och gästparkering i anslutning till fastigheten, vilket underlättar vardagen. Föreningen äger marken och dessa två huskroppar är de sista som byggs inom planlagt område så du slipper bo i en byggarbetsplats. Just nu erbjuds en unik möjlighet för dig som köpare - Under perioden 2024-2025 bor du avgiftsfritt och föreningen har en räntegaranti för 80% av sina lån med en maximal ränta om 2,55% som sträcker sig till hösten 2025. Detta innebär att du som köpare kan få en stabil och trygg start i ditt nya hem. Husen är utrustade med bergvärme, golvvärme i samtliga badrum, genomgående hög standard och ett FTX-ventilationssystem, allt för att säkerställa din bekvämlighet och ett långsiktigt hållbarhettänk. Dessutom erbjuds du 5 års garanti på utfört arbete. Öjersjö/Hossabergsvägen: Här omfamnas du av rofylldhet och småskalighet, med lägre hus som smälter samman i den vackra omgivningen. Avstånden mellan husen är generösa, vilket ger en känsla av frihet och utrymme. Varje bostad inkluderar en parkeringsplats för endast 500 kr per månad, redo för framtida laddstolpeinstallation för din bil. Hållplatsen Öjersjö Brunn ligger bara ett stenkast bort och nyöppnade Coop och Öjersjö centrum har du en kortare promenad till. Öjersjö kännetecknas av grönskande skogar och vackra naturreservat i en lugn och fridfull atmosfär där du bor med kort restid till både Göteborg, Partille och Härryda kommun. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Kjellmansgatan 32

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 390 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3/9
2 720 kr/mån
70 294 kr/m²

DIGITAL VISNING! Mittemellan myllrande Linné och lugna Majorna välkomnas du till denna högkvalitativa och välplanerade 1,5a. Här möts ni av ett hem där sociala umgängesytor möter modern funktionalism på allra bästa sätt. Kök och vardagsrum i sin halvöppna disposition blir tillsammans ett härligt utrymme där ljuset flödar fritt. I den rofyllda sovalkoven finns plats för större säng och tillhörande sängbord, och det rymliga badrummet inkluderar både dusch och tvättavdelning. Från lägenheten nås både stadskärnan och havet enkelt genom en kort promenad, cykeltur eller med kollektivtrafik. I området runt Stigbergshyllan finns något för alla - från marina museer till modern "fun dining". Här varvas stora, gröna ytor med uteserveringar, konsertlokaler och franska bagerier. Här kan man hitta både anrik arkitektur och nyskapande ungdomskultur. Men också bryggerier, konstgallerier och mat från världens alla hörs. En trivselplats, med något för alla! Här bor ni mittemellan myllrande Linné och lugna Majorna. Slottsskogen och Sjöbergen ligger nära till hands och likaså älvinloppet där Klippan och Röda Sten är populära promenadområden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bratteråsgatan 40 - Vån 9, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsgatan 40 - Vån 9

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
4 495 000 kr
77 + 8 m²
3 rum
vån 9/25
5 508 kr/mån
58 377 kr/m²

Bostad i skyddat läge med inglasad balkong i väster. Nu har vi möjligheten att erbjuda en av de fantastiska trerumslägenheterna i Eriksbergs nya landmärke Kronjuvelen. Lägenheten, en trea om 77 kvadratmeter håller genomgående hög standard och det finns även en reserverad garageplats att hyra föra den som önskar. Bostadens hall erbjuder tillräckligt med förvaring för hela familjen med en generös skjutdörrsgarderob längs hela väggen. Från hallen nås även bostadens badrum med utrustning för att göra livet lite bekvämare. Tvättmaskin och torktumlare under en praktisk bänksskiva med inbyggda skåp ovanför, ett perfekt ställe att förvara allt som man inte vill skall synas och störa den harmoniska känslan som badrummet erbjuder. Kommoden är av modell större så även spegelskåpet på väggen ovanför. Duschen består av en takduscharmatur och svängbara dörrar i klarglas skyddar vatten från att blöta ned badrummet. Belysning finns både inbyggt i spegelskåpet samt i form av dimmbara spotlight i taket, perfekt för den som ogillar starkt ljus på morgonen. Vidare in i bostaden finner vi bostadens två sovrum, det ena lite större och det andra lite mindre, båda dessa har generösa fönster och inbyggd förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Bortanför det sista sovrummet gör bostadens paradutrymme entré. En social öppen yta bestående av bostadens kök, vardagsrum och balkong. Köket är från välrenommerade Ballingslöv och byggt för att hålla många middagar framöver, vitvarorna är kvalitetsmaskiner från Siemens. Matplatsen placeras med fördel framför fönstret som vetter ut mot balkongen. På motsatta sidan från köket finner vi bostadens vardagsrum belägget på gaveln vilket ger bra ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här sitter man lugnt och på nionde våningen och slappnar av efter dagens äventyr. Direkt från vardagsrummet nås även bostadens balkong. Den inglasade balkongen har en varm känsla med liggande träpanel längs väggarna. Inglasningen gör även att balkongen kan nyttjas även när det blåser och regnar. Kronjuvelen kan bäst beskrivas som en hybrid mellan ett bostadshus och hotell. Upplevelsen börjar redan i huvudentrén där en vackert entréport av glas och ek öppnar upp mot husets lobby. I lobbyn infinner sig en lugn känsla med harmoniska materialval och moderna möbler som för tankarna mer till en hotellobby än ett trapphus. De härliga materialen så som ljuddämpande innertak och textilmatta på golvet följer även med bort till husets tre hissar och vidare upp på alla 25 våningsplanen. Husets bekvämligheter är flera, förutom det självklara som ett stort underjordiskt garage med gott om laddplatser för elbilar samt en generöst tilltagen gård med flera sittplatser, planteringar och grillar finns även två stycken övernattningslägenheter för boende att kunna hyra till vänner och familj. Tar man hissen hela vägen upp till våning 25 når man även föreningens magiska takterrass, garanterad att imponera på alla framtida besökande familjemedlemmar och gäster. Uppe på våning 25 har också föreningens gemensamma ytor samlats, här finns en relaxavdelning med bastu för lata söndagar eller varför inte bjuda in vännerna till en afterwork med bastu på fredagen, valet är ditt! Även föreningens festlokal är strategiskt belägen längst fram på plan 25. Här bjuds samma fantastiska utsikt som på terrassen och det finns även sittplatser för 40 gäster, fullutrustat kök samt flera toaletter. Helt enkelt en av de bästa plasterna i Göteborg för födelsedagar,

  • Balkong
  • Hiss
Idrottsgatan 23, Mölnlycke, Härryda kommun
  • Sön 11 aug kl 13:30
Idrottsgatan 23, Mölnlycke, Härryda kommun, bild 2
Idrottsgatan 23, Mölnlycke, Härryda kommun, bild 3

Idrottsgatan 23

Lägenhet
Mölnlycke, Härryda kommun
Nya Kvadrat
2 295 000 kr
31 m²
vån 2/4
1 210 kr/mån
74 032 kr/m²

Du kommer in i den välkomnande hallen där du finner gott om plats för avhängning av kläder och skor i form av två garderober en med skjutdörrar och en med klassisk garderobsöppning. Köket är välutrustat med både skåp och lådor samt induktionshäll, kombinerad ugn/micro, integrerad diskmaskin och kyl/frys. I köksdelen får du även plast med ett köksbord med fyra stolar. Vidare in i vardagsrumsdelen har du plats för både soffa och en hörna med sängplats. Två stora fönster samt balkongdörren bidrar med ett fint ljusinsläpp. Bostadens balkong är på hela åtta kvm och en plats att njuta av. Balkongen har ett härligt nordvästligt läge med möjlighet till eftermiddagssol. Badrummet är helkaklat och erbjuder duschhörna, kombimaskin där du både kan tvätta och tumla dina kläder samt wc, spegel och tvättställskommod. Som boende i Mölnlycke bor du både nära stadens puls och naturens lugn. I ditt direkta närområde har du allt du kan tänkas behöva, här finns livsmedelsbutiker, Systembolaget, restauranger, caféer, frisersalonger, detaljhandel, gymnasieskola, högstadieskola, förskola samt Närhälsan. Göteborgs centrum ligger 10–15 minuter bort med bil, buss eller tåg. I motsatt riktning når du Landvetter flygplats inom 15 minuter med bil. Ägarlägenheter erbjuder en unik och fördelaktig boendeform. En av de mest attraktiva aspekterna med ägarlägenheter är den låga månatliga kostnaden. Eftersom du äger din lägenhet direkt, betalar du endast för de gemensamma kostnaderna som underhåll och försäkringar för gemensamma utrymmen. Detta innebär betydligt lägre månatliga utgifter jämfört med bostadsrätter. Dessutom slipper du oro för plötsliga höjningar av månadsavgiften och dina kostnader är därmed mer förutsägbara och du kan planera din ekonomi bättre. En annan stor fördel med ägarlägenheter är möjligheten till extra inkomst. Eftersom du kan hyra ut din lägenhet när du vill, kan du generera en extra inkomst när du inte själv använder bostaden. Detta är en stor fördel jämfört med bostadsrätter där uthyrning ofta är strikt reglerad. Sammanfattningsvis, med lägre månatliga kostnader, full äganderätt och möjligheten till extra inkomst, är ägarlägenheter ett utmärkt alternativ för den som söker en ekonomiskt fördelaktig och flexibel boendeform.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Ernst torulfsgatan 3E, Munkebäck, Göteborgs kommun
Ernst torulfsgatan 3E, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Ernst torulfsgatan 3E, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Ernst torulfsgatan 3E

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
Pris saknas
50 m²
2 rum
vån 1
4 164 kr/mån

Här erbjuds nu en fräsch lägenhet med bra planlösning och fina färg- samt materialval. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och ett separat sovrum med Walk in Closet. Pricken över i:et är den inglasade balkongen som sommartid fungerar som ett extra rum. Rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt mycket bra förvaringsmöjligheter. Extra förråd i källaren. Här bor du i ett lugnt och trevligt område men samtidigt med närhet till stadens puls. Runt husknuten finner du all service du kan tänkas behöva i from av matbutiker, gym systembolag med mera. Gång och cykelavstånd till populära Delsjöområdet med härlig natur och fina promenad och strövområden samt badplatser (Härlanda Tjärn och Delsjön). Om du vill ta dig till city så tar det ca 10 min med hållplats nära med flera spårvagns- och busslinjer. En lägenhet som fungerar lika bra för såväl en som för två personer! Observera att två av bilderna i annonsen är stylade digitalt. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 37