Nya Kvadrat

Nya Kvadrat

Mäklare

Kommendörsgatan 25A, Majorna, Göteborgs kommun

Kommendörsgatan 25A

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

4 500 000 kr

77,5 m²

3 rum

3 940 kr/mån

58 065 kr/m²

Varmt välkomna till Brf Kolumbus beläget i en fastighet anno 1890 med en lång och unik historia. Föreningens mysiga och speciella innergårdar med grönska, sittplatser och grillmöjligheter skapar en idyllisk och genuin känsla. Två trappor upp välkomnas ni in i detta otroligt charmfulla hem. Fastigheten är varsamt renoverad och här uppstår det perfekta mötet mellan varsamt bevarade detaljer från förra sekelskiftet och modern funktion. Bostaden har ett tyst och rofyllt läge och ni möts av en varm och inbjudande atmosfär med vackra vinklar. De vackra stuckaturerna, två bevarade kakelugnar, höga fotlisterna, spegelpardörrar och brädgolven utgör ett smycke i sig. Härligt rymliga rum med generöst ljusinsläpp. Köket är klassiskt och med hög standard och goda arbetsytor. Badrummet är bekvämt med dusch och tvättmaskin. Vardagsrummet ligger intill köket vilket skapar härliga umgängesytor. Det största av de två sovrummen har gott om plats för dubbelsäng och klädförvaring och det andra sovrummet passar perfekt som barn-, arbets- eller gästrum. För den som vill finns möjligheten att göra om det större sovrummet till två mindre (se alternativ planskiss). De sju grönskande innergårdarna utgör en lugn och skyddad oas sommartid. Utanför gårdarna finns ett sjudande småstadsliv med mataffärer, apotek, caféer, restauranger, förskolor och skolor inom nära räckhåll. Att bo i Kolumbus är att ta del av en hel livsstil baserad på gemenskap, trygghet och glädje. Välkommen till ett hem och en förening att trivas i!

Kennedygatan 6B, Kungsladugård, Göteborgs kommun

Kennedygatan 6B

Lägenhet
Kungsladugård, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

4 950 000 kr

81 m²

3 rum

4 422 kr/mån

61 111 kr/m²

Varmt välkomna till denna härliga trea i Brf Majstången! Här möts ni av härliga sällskapsytor, ett fint Marbodalkök, två bra sovrum samt ett härligt badrum med tvättavdelning! Solig balkong som nås från köket. Hiss och garage. Brf Majstången är en välskött förening där medlemmarna trivs. Innergården blir en mötesplats där plats finns för både grillmiddagar i pergolan, lek och odling. Kungsladugård har utvecklats till att vara en av de mest attraktiva stadsdelarna i Göteborg. En levande och charmig stadsdel med skön atmosfär och prunkande trädgårdar. Inom gångavstånd finns Slottsskogen och Botaniska trädgården som bjuder på naturupplevelser, där det även finns möjlighet till olika aktiviteter. Här bor man i en mysig stadsdel med affärer, restauranger runt hörnet, dessutom med direkt närhet till skolor, förskolor och goda kommunikationer. En kort promenad bort kommer man till Linné med dess varierade utbud av restauranger och åt andra hållet nås med lätthet hamnen vid Klippan och älv promenaden mot Nya Varvet.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lotsgatan 17, Majorna, Göteborgs kommun

Lotsgatan 17

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

2 950 000 kr

58 m²

2 rum

4 224 kr/mån

50 862 kr/m²

Varmt välkomna till Lotsgatan 17 och denna välplanerade tvåa! Här erbjuds en modern och smakfull bostad med en ljus och öppen planlösning samt otroligt väldisponerade kvadratmetrar. Detta är ett hem där ni kan avnjuta solens strålar på bostadens stora balkong från eftermiddag till kväll! Lugnt beläget i ett gårdshus mellan två innergårdar och fin vy över de intilliggande landshövdingehusen. Modernt kök med alla bekvämligheter samt en öppen och social planlösning mot vardagsrummet som är ett rum med generös takhöjd och plats för många middagsgäster. Stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, inrett i sobra färger. Här bor ni nära till härliga promenadstråk och cykelvägar. Ett stenkast från Linnéstaden och långgatornas puls eller en kort promenad till grönskan i Slottsskogen, vattnet vid Röda sten samt mataffärer, caféer och restauranger. Väldigt goda kommunikationer med tre spårvagnslinjer inom räckhåll som både tar er till stadskärnan och salta bad vid havet på kort tid.

 • Balkong
 • Hiss
Ebbe Lieberathsgatan 29C, Södra Centrum, Göteborgs kommun

Ebbe Lieberathsgatan 29C

Lägenhet
Södra Centrum, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

4 795 000 kr

89 m²

4 rum

5 083 kr/mån

53 876 kr/m²

Optimal genomgångsfyra med dubbla balkonger och välplanerade ytor! Halvöppet samband mellan vinkelköket med goda arbetsytor och det luftiga vardagsrummet. Härifrån nås den ena balkongen om 10 kvm i söderläge erbjuder sol under stora delar av dagen. Tre trevliga sovrum varav det största erbjuder förvaring i skjutdörrsgarderob och har utgång till ytterligare en balkong. Denna vetter mot den lugna innergården. Det andra sovrummet erbjuder i sin tur förvaring i en klädkammare. Även i hallen återfinns en skjutdörrsgarderob samt klädkammare för generös förvaring. Lägg till två helkaklade badrum med dusch och du har underlättat vardagsbestyren för hela familjen. Det ena badrummet har dessutom tvättdel med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan samt väggskåp för extra förvaring. • Dubbla balkonger mot gård och grönska • Två badrum med dusch • Goda förvaringsmöjligheter i dubbla klädkammare och dubbla skjutdörrsgarderober Välkommen på visning. Anmälan sker till ansvarig mäklare.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Fredbergsgatan 5A, Majorna, Göteborgs kommun

Fredbergsgatan 5A

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

2 150 000 kr

36 m²

1 rum

2 534 kr/mån

59 722 kr/m²

Lägenheten säljs till fast pris för föreningens räkning vid ombildningen. Uthyrning i andra hand är tillåtet utan tidsbegränsning. På lugna Fredbergsgatan kan du förvärva denna vackra trettiotals-etta i Majorna. Du välkomnas in i en trevlig och ljus lägenhet med gott om originaldetaljer från husets byggår. En genomgångsetta med fina umgängesytor och bevarade detaljer i form av listverk, spegeldörrar och gjutjärnselement som smyckar bostaden. Tidsenligt kök med full maskinell utrustning och plats för matbord för fyra. Rymligt allrum som är lättmöblerat. Helkaklat badrum med plats för tvättmaskin. Här bor ni i hjärtat av Majorna i en stabil förening, med grönskande trädgård med gemensamma uteplatser och möjlighet till odling. Mycket trevligt och populärt område med närhet till det mesta såsom Slottsskogen, mataffär, restauranger och kommunikationer.

Gröna vallen 8B, Kungsladugård, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Ons 1 feb kl 17:00
Gröna vallen 8B, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 2
Gröna vallen 8B, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 3

Gröna vallen 8B

Lägenhet
Kungsladugård, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

4 250 000 kr

68 m²

3 rum

4 192 kr/mån

62 500 kr/m²

I ljuva Kungsladugård och i en av de mest välskötta bostadsföreningarna i området finner ni nu detta charmiga hem. En bostad unik i sitt slag, högst upp i huset med etage och vackert ljusinsläpp. Hemmet har en klassisk landshövdingedisposition i entréplan, från hallen nås både kök, badrum och vardagsrum. Genomgångsläget gör att ljuset ständigt gör sig påmint tack vare fönsterpartier i två väderstreck. Via vardagsrummet nås övervåningen via den platsbyggda trappan. Övervåningen består av två fina sovrum och ett badrum. Spännande vinklar och högt i tak gör detta till en speciell lägenhet. Ett välplanerat hem som är omsorgsfullt renoverat med de tidstypiska detaljerna i behåll som gör er påminda om tjugotalets charm. Välbevarade brädgolv i original sätter prägel. Föreningen har en välskött och prunkande innergård, där man kan njuta av såväl kaffet på våren som en kall öl på sommaren. Här bor ni mitt i kulturhistoriska Kungsladugård med mycket goda förbindelser in till stadens puls. I samma kvarter finns en matbutik samt Mariaplans myllrande folkliv med restauranger och barer. Röda Sten och Slottsskogen ligger på bekvämt promenadavstånd, och det stora utbudet av lokala handlare gör behovet av innerstaden ytterst litet. För den som ändå vill ta sig dit finns spårvagnarna alldeles i närheten. Välkomna till ett ljuvligt hem i en underbar stadsdel!

 • Premium
Lotsgatan 9, Majorna, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Tor 2 feb kl 17:15
Lotsgatan 9, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Lotsgatan 9, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Lotsgatan 9

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

6 295 000 kr

107 m²

4 rum

6 947 kr/mån

58 832 kr/m²

Varmt välkomna till ett hem med en särskild historia! Här huserade nämligen Majornas ångbageri fram till flytten till Högsbo där det senare bytte namn till nuvarande Pågens. I de gamla industrilokalerna skapades 2002/2003 nya lägenheter med modern standard. Under 2017 genomgick detta hem en omfattande renovering där taket lyftes och originaldetaljer från bageritiden kom fram. Köket renoverades med noggrant utvalda materialval, väggar målades och golv lades in. De stora fönsterpartierna tillsammans med den otroliga takhöjden skapar en alldeles särskild atmosfär där ljuset är ständigt närvarande. Hemmet erbjuder goda sällskapsytor i kök och vardagsrum, tre stycken sovrum i bra storlek, stort badrum med tvättavdelning samt en stor solig balkong mot den grönskande gården. Varmt välkomna till ett hem med ett eftertraktat läge i Majorna med god grannsämja där medlemmarna trivs! Nära till härliga promenadstråk och cykelvägar. Ett stenkast från Linnéstadens och långgatornas puls eller en kort promenad till vackra Slottsskogen. Kulturområden som Röda Sten samt bad, mataffärer, apotek, bank och restauranger ligger mycket nära. Goda kommunikationer med tre spårvagnslinjer i direkt närhet. Välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bruksgatan 37, Sandarna - Fixfabriken, Göteborgs kommun
 • Ons 1 feb kl 17:15
Bruksgatan 37, Sandarna - Fixfabriken, Göteborgs kommun, bild 2
Bruksgatan 37, Sandarna - Fixfabriken, Göteborgs kommun, bild 3

Bruksgatan 37

Lägenhet
Sandarna - Fixfabriken, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

4 700 000 kr

81 m²

3 rum

4 060 kr/mån

58 025 kr/m²

Granne med grönskande Sannaparken, som en del av det nya bostadsområdet Fixfabriken som växer fram i Majorna, ligger HSB Brf Sannaparken. Här välkomnas ni till en fin trea där ni möts av härliga sällskapsytor, ett fint Marbodalkök, två bra sovrum samt ett härligt badrum med tvättavdelning! Stor inglasad hörnbalkong. Hiss och garage. Klicka på "Bostadsväljaren" på den länkade sidan och välj lägenhet 2023 för att se solstudie och lägenhetens placering. https://www.hsb.se/sok-bostad/vastra-gotaland/goteborg/projekt/sannaparken Innergården blir en mötesplats där plats finns för både grillmiddagar i pergolan, lek och odling. Kungsladugård har utvecklats till att vara en av de mest attraktiva stadsdelarna i Göteborg. En levande och charmig stadsdel med skön atmosfär och prunkande trädgårdar. Inom gångavstånd finns Slottsskogen och Botaniska trädgården som bjuder på naturupplevelser, där det även finns möjlighet till olika aktiviteter. Här bor man i en mysig stadsdel med affärer, restauranger runt hörnet, dessutom med direkt närhet till skolor, förskolor och goda kommunikationer. En kort promenad bort kommer man till Linné med dess varierade utbud av restauranger och åt andra hållet nås med lätthet hamnen vid Klippan och älv promenaden mot Nya Varvet.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lotsgatan 15, Majorna, Göteborgs kommun
 • Tis 31 jan kl 17:15
Lotsgatan 15, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Lotsgatan 15, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Lotsgatan 15

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

4 300 000 kr

80 m²

3 rum

5 556 kr/mån

53 750 kr/m²

I hjärtat av Majorna, välkomnas ni till detta trivsamma hem med hög standard och bekvämlighet. Bostaden erbjuder ett stort kök med full maskinell utrustning, bra förvaring och arbetsytor och i öppen planlösning, ett generöst tilltaget vardagsrum med plats för matsalsmöbel och soffgrupp med tillhörande möblemang. Ett stort fönsterparti skänker rikligt med Ijus till rummet. Master bedroom med gott om garderobsförvaring, ett mindre sovrum/gästrum/arbetsrum, helkaklat badrum med tvättavdelning och sist men inte minst- en underbar balkong i västerläge mot den grönskande innergården. Detta är en trevlig och Ijus bostad med ett eftertraktat läge i Majorna med god grannsämja där medlemmarna trivs! Mycket trevligt och populärt område med närhet till förskolor, skolor, caféer, restauranger, mataffärer och spårvagn. Välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Terapislingan 34D, Lillhagen, Göteborgs kommun

Terapislingan 34D

Lägenhet
Lillhagen, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

2 170 000 kr

49,7 m²

2 rum

3 295 kr/mån

43 662 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en gaveltvåa med balkong. Inkluderat i avgiften är värme, vatten och bostadsrättstillägg. Bredband och Tv tillkommer till fördelaktigt pris om 79 kr/mån. Ljus entré med helglasad dörr som leder in till hallen och köket. Den öppna förbindelsen med köksön mot vardagsrummet ger en härligt social yta med ljus från två väderstreck där både matbord och soffa får gott om utrymme. Luftigt sovrum med plats för dubbelsäng och god förvaring i skjutdörrsgarderoben. i Badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva för en enklare vardag. Lillhagsparkens naturnära parkvillor i två våningar ger en lugn och småskalig oas med bara 20 minuter till stadens centrum. Bostaden är under byggnation och är klar för inflyttning i början av december. Eftersom lägenheten inte är klar och byggarbetsplatsen är inhägnad är allt visningsmaterial digitalt. Besök gärna området utanför stängslet. Se mer information på projekthemsidan/föreningens hemsida www.brflillhagsparken.se.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Balkong
Terapislingan 36C, Lillhagen, Göteborgs kommun

Terapislingan 36C

Lägenhet
Lillhagen, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

2 595 000 kr

61,7 m²

3 rum

3 892 kr/mån

42 058 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en av de få bostäderna i Lillhagsparken med fönster i tre väderstreck! Uteplats i öster mot grönskande skog och fönsterpartier i norr, öst och söder ger sol större delen av dagen. Ljus entré med helglasad dörr som leder in till hallen med garderober och plats för avhängning. Den öppna planlösningen med vardagsrum och kök i ett skapar en social och ljus yta. Luftigt sovrum med yta över kring dubbelsängen och förvaring i garderober. I det mindre sovrummet finns garderobsförvaring och givetvis plats för både säng och skrivbord. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. I passagen till sovrummen finns ytterligare förvaring i två fristående garderober. Lillhagsparkens naturnära parkvillor i två våningar ger en lugn och småskalig oas med bara 20 minuter till stadens centrum. Här bor ni med skogen runt husknuten och en järnfemma till två av stadens golfbanor. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Aroniagatan 7, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
 • Tis 7 feb kl 17:00
Aroniagatan 7, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Aroniagatan 7, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Aroniagatan 7

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

3 295 000 kr

75 m²

3 rum

5 071 kr/mån

43 933 kr/m²

Nyproducerad gaveltrea med möjlig inflyttning i april 2023! Bostaden stoltserar med dubbla balkonger och en dov välbalanserad inredning där jordnära toner möter tidlöst vitt. Inspirationen är hämtad från samtida trender där stora fönsterpartier skänker ljus och låter de naturnära färgerna fångas upp på bästa sätt i kombination med vitpigmenterad ekparkett som breder ut sig över golven. Här erbjuds ett välavvägt boende med generöst ljusinsläpp från fönsterpartier i tre väderstreck och smakfulla material- och maskinval. Öppen, social planlösning bjuder in till gemenskap med nära och kära såväl i vardagen som till fest. Under årets varma månader förlängs de sociala ytorna ut på balkongerna som är belägna på vardera sida om huset och möjliggör att följa solen under dagen. Välutrustat kök med rejäla arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter inspirerar kocken till spännande matlagning medan gästerna minglar vid matplatsen eller i soffgruppen. Två rofyllda sovrum där det mindre har utgång till den ena balkongen och det större erbjuder gott om förvaring i klädkammare. Helkaklat badrum i stilren design med praktisk tvätthörna som underlättar i vardagen kompletteras med separat gästtoalett i hallen. Brf Sticklingen är ett Svanenmärkt kvarter med solceller på taken som kompletterande energikälla – hållbart både för miljön och föreningens ekonomi. I föreningen finns även övernattningsrum för långväga gäster samt en trevlig grönskande innergård med plats för umgänge. Med cykel tar det inte många minuter att nå både matbutik, grönområden och shopping. Även havet nås på cykelavstånd – ett optimalt läge mellan hav och stad helt enkelt. Är du bilburen finns möjlighet att hyra parkering av föreningen vid köp av denna fina bostad.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lantmannagatan 9, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Lantmannagatan 9

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

3 995 000 kr

92 m²

4 rum

4 331 kr/mån

43 424 kr/m²

Efterlängtad fyra på Lundbyparks bästa läge! Här en ljus och luftig genomgångsfyra med stor uteplats mot föreningens gård och fönster mot både söder och norr. Den generösa takhöjden på 3,5m ger fantastisk rymd i lägenheten. Ett välplanerat parallellkök binder samman vardagsrummet och matplatsen. Garderober finns i alla sovrum och i hallen. Förutom badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare finns även ett gäst-wc. Kök med jordtoner: Detta kök har en uttrycksfull karaktär i jordfärgade toner som gör det till en självklar och naturlig del av lägenhetens inredning. Köksluckor i varmgrått och bänkskiva i mullvadsfärgat laminat ger ett praktiskt och funktionellt kök som håller sig fräscht länge. Uttrycksfulla detaljer som handtag i äkta skinn, köksblandare i mässing och rostfria vitvaror lyfter helheten och ger den en personlig och exklusiv karaktär. Ljusknappar och dörrhandtag i svart adderar till helheten och ger sammantaget en smakfull personlig touch. Badrum och gästwc i grå toner: Det grå badrummet är ett minimalistiskt rum med en vilsam vacker karaktär. Den exklusiva grå mosaiken står mot svarta blandare, dusch, handdukskrokar, strömbrytare och belysningsarmaturer. Sammantaget ger materialpaletten rummet en närmast grafisk profil med ett tydligt modernt uttryck. Vitt porslin och vitvaror står fram mot den grå mosaiken i ett praktiskt och lättskött badrum som kommer hålla sig fräscht i många år. Den runda spegeln och kommoden under handfatet är de sista detaljerna i en elegant och minimalistiskt helhet FÖRENINGENS EKONOMI utgörs till stor del av räntekostnader för föreningens lån samt driftskostnader för föreningens fastighet. Dessa kostnader täcks av medlemmarnas månadsavgifter som betalas till föreningen. Föreningarna har säkrat räntekostnaden i tre till fem år från inflyttning genom räntetak, vilket ger en garanterad takkostnad för föreningens ränta. Därigenom kan föreningen hålla nere räntekostnaderna under de första 3-5 åren och behöver inte justera avgifterna om de rörliga räntorna skulle fortsätta att gå upp.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Walter Bengtssons Gata 7, Sandarna - Fixfabriken, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Walter Bengtssons Gata 7

Lägenhet
Sandarna - Fixfabriken, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

4 495 000 kr

87 m²

3 rum

4 931 kr/mån

51 667 kr/m²

Inflyttning maj 2023! Granne med grönskande Sannaparken, som en del av det nya moderna bostadsområdet Fixfabriken som växer fram i Majorna, ligger Brf Glasbruket och detta ljusa hem! Ett boende av hög kvalitet i populära kvarter där stadskärnan eller havet enkelt nås via en kortare cykeltur eller genom kollektivtrafiken. Här möts ni av ett hem med en otrolig rymd och sociala umgängesytor, modern funktion och två balkonger i motsatta väderstreck! Kök och vardagsrum i sin öppna disposition blir tillsammans en rymlig yta där ljuset flödar fritt mellan de stora glaspartierna i varsin del av rummet som mynnar ut i varsin balkong. Två bra sovrum som nås från hallen med en skjutdörrsgarderob i varje och rofyllt gårdsläge på båda. Rymligt badrum med dusch och tvättavdelning. Här bor ni i mittemellan grönskande, lugna Sandarna och myllrande Kungsladugård, en stadsdel med pittoreska och mysiga kvarter med lokala handlare och butiker. Bara några minuter bort finns Mariaplan med ett rikt utbud av kaféer, restauranger och småbutiker. Småstadslivet gör sig påmint genom lokala fiskhandlaren Luckans fisk, charken hittar ni hos Saluhallen Majorna och fredagsblommorna hos Mariaplans florister. Slottsskogen och Sjöbergen ligger nära till hands och likaså älvinloppet där Klippan och Röda Sten är populära promenadområden. Närområdet har en blandad bebyggelse som utgörs av såväl moderna hus som äldre fastigheter från början av 1900-talet. Läs mer och se bilder på, Säljbroschyr: https://nyproduktion.balder.se/uploads/2019/12/fixfabriken_glasbruket_bofakta_240x340mm_200903_ny-webb.pdf Inredningsbroschyr, denna bostad har valt inredning Klassisk: https://nyproduktion.balder.se/uploads/2019/12/inredingsval_glasbruket_webb.pdf

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Ebbe Lieberathsgatan 27D, Södra Centrum, Göteborgs kommun

Ebbe Lieberathsgatan 27D

Lägenhet
Södra Centrum, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

4 580 000 kr

75 m²

3 rum

4 452 kr/mån

61 067 kr/m²

Modernt planerad genomgångstrea där kök och vardagsrum samsas i ett öppet samband. Kök i vinkel signerat Vedum med goda arbetsytor och generös utrustning så som dubbla kyl och frys , varmluftsugn och kombimikro. Vardagsrummet erbjuder generös yta för matsalsbord och soffgrupp där familj och vänner kan samlas. Avskilt från den sociala delen ligger sovrummen lugnt belägna mot innergården och från båda rummen nås balkongen om ca 10 kvm i västerläge. Bostaden erbjuder även gott om förvaring i två skjutdörrsgarderober, två klädkammare och ett källarförråd. I badrummet finns såklart egen tvättutrustning i form av tvättmaskin och torktumlare från Siemens som förenklar vardagen. Här bor ni med närhet till det mesta, matbutiker, gym, caféer och restauranger. Med spårvagnen har ni mycket goda kommunikationer till både centrala Göteborg och Mölndal.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Seglaregatan 35, Majorna, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Seglaregatan 35

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

3 300 000 kr

91,8 m²

4 rum

7 266 kr/mån

35 948 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade fyra. Detta boende är beläget två trappor upp/ vån två via hissen huset i hjärtat av Majorna. Passar perfekt för er som söker ett boende som är både praktiskt och rymligt, perfekt för familjen. Bostaden är mycket ljus och rymlig tack vare sina ca 92 kvm och många stora fönster i motsatta väderstreck. Tre väl tilltagna sovrum med bra placering mot lugna gården och grönska, ett bra kök med goda arbetsytor och bra förvaring. En härlig balkong med kvällssol, stort badrum samt separat gäst-wc. Bra förvaringsmöjligheter i flera garderober samt stor klädkammare och tillhörande förråd i entréplan. Parkering i garage ingår i avgiften. Grillplats med vacker utsikt. Nära till Slottsskogen, salta bad i väster, mataffärer, restauranger och kommunikationer.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ebbe Lieberathsgatan 33A, Södra Centrum, Göteborgs kommun

Ebbe Lieberathsgatan 33A

Lägenhet
Södra Centrum, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

3 080 000 kr

54 m²

2 rum

3 467 kr/mån

57 037 kr/m²

Här finns möjlighet att förvärva en nyproducerad tvåa i expansiva södra centrum! Bostaden är under byggnation idag och kommer vara klar för inflyttning i juni 2023. Bostaden har en generös social yta med kök och vardagsrum i anslutning. Stora fönsterpartier i söder med de ljusa materialvalen ger bostaden en ljus och rymlig känsla. Bostadens sovrum har fönster i två väderstreck och direkt anslutning till en klädkammare även denna med fönster. I badrummet finns såklart egen tvättutrustning i form av en kombimaskin som förenklar vardagen. Här bor ni med närhet till det mesta, matbutiker, gym, caféer och restauranger. Mes spårvagnen har ni mycket goda kommunikationer till både centrala Göteborg och Mölndal.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Ebbe Lieberathsgatan 27C, Södra Centrum, Göteborgs kommun

Ebbe Lieberathsgatan 27C

Lägenhet
Södra Centrum, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

3 175 000 kr

54 m²

2 rum

3 467 kr/mån

58 796 kr/m²

Genomgångstvåa med gavelläge och generösa sällskapsytor i öppet samband mot köket. Rikligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och balkong i nordvästläge med kvällssol. Sovrummet är rymligt och utrustat med skjutdörrsgarderob. Bra med förvaring med klädkammare och ytterligare skjutdörrsgarderob med spegelglas i hallen. Badrummet är utrustat med kombimaskin som förenklar vardagen. I detta expansiva område bor ni med restauranger, caféer och butiker runt hörnet. Med spårvagnen tar ni på ett par minuter i korsvägen och centrala Göteborg eller söder ut till Mölndals centrum. Bostaden är idag under byggnation och kommer vara klar för inflyttning i november 2023.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Kennedygatan 6B, Kungsladugård, Göteborgs kommun
Kennedygatan 6B, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 2
Kennedygatan 6B, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 3

Kennedygatan 6B

Lägenhet
Kungsladugård, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

4 750 000 kr

79 m²

3 rum

4 347 kr/mån

60 127 kr/m²

Välkommen till detta trivsamma hem i populära Brf Majstången. Här bor ni på välplanerade kvadratmetrar i gemytliga kvarter med egen altan mot sydväst och gemensam gräsmatta utanför. Huset byggdes 2017 med ett öga för detaljer och varsam hand. Det blev under 2019 nominerat till SAVGs arkitekturpris och smälter fint in i de ljuvliga landshövdingekvarteren. Bo i en optimal mix av gammal charm och praktiskt boende. Här bjuds på stora sociala ytor, med kök och sällskapsytor sammanflätade. De två sovrummen är ljusa och väl tilltagna, med gott om plats för förvaring. Bostadens badrum är helkaklat med en komplett tvättavdelning som hjälper till med vardagens bestyr. Hemmet är insynsskyddat från Kennedygatan vid altanen med en uppvuxen häck och sovrummen ligger inte i markplan tack vare husets souterrängläge. Välskött förening som är väl rustad i sin ekonomi för framtiden. Varje år har de amorterat 700.000 kr extra mot den ekonomiska planen så det finns gott om utrymme för kommande räntehöjningar. Huset har också energiklass B vilket bidrar till de låga elkostnaderna. Kungsladugård är ett område för alla faser i livet. Här finns närhet till natur, kulturliv och skolor. Kvarteret består främst av vackra landshövdingehus och är beläget med gångavstånd till hamnstråket vid Klippan och Röda Sten. I direkt närhet ligger Mariaplan med mataffär, caféer och flera mysiga restauranger. Här finns många fina löp- och promenadstråk, och gym finns i närområdet. På fina cykelvägar tar du dig snabbt och enkelt till Slottsskogens grönska eller Göteborg city. Om du hellre vill ta spårvagnen går den strax utanför din nya lägenhet. Kommunikationerna i området är ypperliga. Spårvagnshållplats Ostindiegatan trafikeras av linje 3 och 9, och hållplats för linje 11 ligger även den bara ett stenkast bort. Säljarnas egna ord om lägenheten: "Det som vi har älskat med denna lägenhet, förutom planlösningen, är den varma ombonade uteplatsen och möjligheten att bara kunna öppna dörren och kliva ut till altan och gräsmatta. Tegelväggen på altanen gör att värmen hålls länge vilket gjort att vi kunnat njuta av många grillkvällar och frukostar där. Här har vi dessutom sol från morgon till kväll. Gräsmattan upplevs som vår egna då vi bor på hörnet men samtidigt slipper vi ansvaret att klippa den. Detta är ett fantastiskt boende med trevliga grannar i huset som vi kommer att sakna. Det vi kommer att sakna med området är närheten till en variation av restauranger, att det är enkelt att åka ut till havet, nära flera spårvagnshållplatser, gång/cykelavstånd till Slottsskogen och Änggårdsbergen med mera! Fördel för oss som har barn är att förskola, skola, simhall och olika typer av sporter och massvis med lekplatser finns på gångavstånd."

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Walter Bengtssons Gata 7, Sandarna - Fixfabriken, Göteborgs kommun

Walter Bengtssons Gata 7

Lägenhet
Sandarna - Fixfabriken, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

4 950 000 kr

79 m²

3 rum

4 644 kr/mån

62 658 kr/m²

Inflyttning maj 2023! Granne med grönskande Sannaparken, som en del av det nya moderna bostadsområdet Fixfabriken som växer fram i Majorna, ligger Brf Glasbruket och detta ljusa hem i gavelläge på sjunde våningen med vidsträckta vyer! Ett ytterst kvalitativt boende i populära kvarter där stadskärnan eller havet enkelt nås via en kortare cykeltur eller genom kollektivtrafiken. Här möts ni av ett hem med en otrolig rymd och sociala umgängesytor, modern funktion och två balkonger, varav den ena är inglasad till hälften (5+11 kvm) i motsatta väderstreck! Kök och vardagsrum i sin halvöppna disposition blir tillsammans en härligt social del men ändå två rum där ljuset kan röra sig fritt mellan de två väderstrecken. Båda sovrummen ligger i rofyllt läge mot innergårdens lugn. Rymligt badrum med dusch och tvättavdelning. Här bor ni i mittemellan grönskande, lugna Sandarna och myllrande Kungsladugård, en stadsdel med sina pittoreska och mysiga kvarter med lokala handlare och butiker. Bara några minuter bort finns Mariaplan med sitt rika utbud av kaféer, restauranger och småbutiker. Småstadslivet gör sig påmint genom lokala fiskhandlaren Luckans fisk, charken hittar ni hos Saluhallen Majorna och fredagsblommorna hos Mariaplans florister. Slottsskogen och Sjöbergen ligger nära till hands och likaså älvinloppet där Klippan och Röda Sten är populära promenadområden. Närområdet har en blandad bebyggelse som utgörs av såväl moderna hus som äldre fastigheter från början av 1900-talet. Läs mer och se bilder på, Säljbroschyr: https://nyproduktion.balder.se/uploads/2019/12/fixfabriken_glasbruket_bofakta_240x340mm_200903_ny-webb.pdf Inredningsbroschyr, denna bostad har valt inredning Trend: https://nyproduktion.balder.se/uploads/2019/12/inredingsval_glasbruket_webb.pdf

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Spanjolettgatan 13, Sandarna - Fixfabriken, Göteborgs kommun

Spanjolettgatan 13

Lägenhet
Sandarna - Fixfabriken, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

4 450 000 kr

87 m²

3 rum

4 931 kr/mån

51 149 kr/m²

Inflyttning kan ske från 1/4, eller enligt överenskommelse. Granne med grönskande Sannaparken, som en del av det nya moderna bostadsområdet Fixfabriken som växer fram i Majorna, ligger Brf Glasbruket och detta ljusa hem! Ett ytterst kvalitativt boende i populära kvarter där stadskärnan eller havet enkelt nås via en kortare cykeltur eller genom kollektivtrafiken. Här möts ni av ett hem med en otrolig rymd och sociala umgängesytor, modern funktion och två ljuvliga utemiljöer i motsatta väderstreck! Kök och vardagsrum i sin öppna disposition blir tillsammans en rymlig yta där ljuset flödar fritt mellan de stora glaspartierna i varsin del av rummet. Det ena sovrummet har ett lugnt läge mot innergården och hemmets Master Bedroom ligger innanför vardagsrummet, härifrån nås även hemmets härliga balkong. Rymligt badrum med dusch och tvättavdelning. Detta hem är unikt med både en balkong och stor uteplats mot innergårdens lugn. En egen oas att njuta på! Perfekt både för barnfamiljen, eller för dig som flyttar från hus men fortfarande vill kunna odla. Här bor ni i mittemellan grönskande, lugna Sandarna och myllrande Kungsladugård, en stadsdel med sina pittoreska och mysiga kvarter med lokala handlare och butiker. Bara några minuter bort finns Mariaplan med sitt rika utbud av kaféer, restauranger och småbutiker. Småstadslivet gör sig påmint genom lokala fiskhandlaren Luckans fisk, charken hittar ni hos Saluhallen Majorna och fredagsblommorna hos Mariaplans florister. Slottsskogen och Sjöbergen ligger nära till hands och likaså älvinloppet där Klippan och Röda Sten är populära promenadområden. Närområdet har en blandad bebyggelse som utgörs av såväl moderna hus som äldre fastigheter från början av 1900-talet. Läs mer och se bilder på, Säljbroschyr: https://nyproduktion.balder.se/uploads/2019/12/fixfabriken_glasbruket_bofakta_240x340mm_200903_ny-webb.pdf Inredningsbroschyr, denna bostad har valt inredning Klassisk: https://nyproduktion.balder.se/uploads/2019/12/inredingsval_glasbruket_webb.pdf

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Bratteråsgatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun
 • Idag

Bratteråsgatan 40

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat

3 190 000 kr

53 m²

2 rum

3 206 kr/mån

60 189 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna nyproducerade tvåa i Brf Kronjuvelen som står färdig för inflytning i november. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med väl tilltagen yta för matsalsbord och soffgrupp. Inredningen går i sobert beige kulör och vitlaserad ekparkett. Det det höga läget och naturliga ljuset som strömmar in genom fönsterna ger bostaden en fri och luftig känsla. I föreningen kronjuvelen har ni även tillgång till bastu och relaxavdelning, takterrass och samlingslokal på våning 25. Gästlägenheter finns även att hyra och i huset kommer en restaurang att etableras på Entréplan. Läget är det bästa tänkbara, med bekvämt avstånd till citykärnan, mataffär, grönområden samt bra kommunikationer.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Hiss

Visar alla 22