Nya Kvadrat

Nya Kvadrat

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ernst torulfsgatan 3E, Munkebäck, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Ons 26 jun kl 17:00
Ernst torulfsgatan 3E, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Ernst torulfsgatan 3E, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Ernst torulfsgatan 3E

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 495 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1
4 164 kr/mån
49 900 kr/m²

Här erbjuds nu en fräsch lägenhet med bra planlösning och fina färg- samt materialval. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och ett separat sovrum med Walk in Closet. Pricken över i:et är den inglasade balkongen som sommartid fungerar som ett extra rum. Rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt mycket bra förvaringsmöjligheter. Extra förråd i källaren. Här bor du i ett lugnt och trevligt område men samtidigt med närhet till stadens puls. Runt husknuten finner du all service du kan tänkas behöva i from av matbutiker, gym systembolag med mera. Gång och cykelavstånd till populära Delsjöområdet med härlig natur och fina promenad och strövområden samt badplatser (Härlanda Tjärn och Delsjön). Om du vill ta dig till city så tar det ca 10 min med hållplats nära med flera spårvagns- och busslinjer. En lägenhet som fungerar lika bra för såväl en som för två personer! Observera att två av bilderna i annonsen är stylade digitalt. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nils Hasselskogs gata 3, null, Mölndals kommun
 • Tis 2 jul kl 18:30
Nils Hasselskogs gata 3, null, Mölndals kommun, bild 2
Nils Hasselskogs gata 3, null, Mölndals kommun, bild 3

Nils Hasselskogs gata 3

Lägenhet
Mölndals kommun
Nya Kvadrat
3 995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 4/5
5 171 kr/mån
48 720 kr/m²

Välkommen till denna genomtänkta trea näst högst upp i huset, där varje kvadratmeter är designad för att skapa en inbjudande atmosfär. Här är de sociala ytorna perfekt planerade för umgänge och gemensam matlagning. Det parallellställda köket erbjuder generösa arbetsytor och matplatsen integrerar sömlöst med vardagsrummet, vilket skapar en öppen och luftig känsla. Från vardagsrummet når du den stora balkongen på 10 kvm, perfekt för avkoppling med stolar och bord. Innanför matplatsen finns en stor klädkammare med fönster, som kan användas antingen som rymlig förvaring, hemmakontor eller omvandlas till en större matplats som rymmer många middagsgäster. I hallen möts du av en praktisk skjutdörrsgarderob och en gästtoalett. Vidare in i bostaden finns det helkaklade badrummet som erbjuder dusch samt en tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare, en arbetsbänk ovanpå och väggskåp för extra förvaring. I lugnt läge in mot gården ligger bostadens två sovrum, varav det större har en rymlig skjutdörrsgarderob. Här bor du i ett lugnt och trevligt område vid foten av Safjället, omgivet av natursköna promenadstråk och grönområden. Samtidigt har du nära till Mölndals Centrum med sitt breda utbud av shopping, restauranger och caféer. Kollektivtrafiken finns inom bekvämt gångavstånd, vilket gör det enkelt att ta sig till och från hemmet.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 17:30
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Liberagatan 32

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
3 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 6/8
4 330 kr/mån
59 167 kr/m²

Vi har nu en fantastisk möjlighet att erbjuda dig en prisvärd tvårumslägenhet mitt i Karlastaden, en av Göteborgs mest spännande och snabbt växande stadsdelar. Detta är din chans att bli stolt ägare till en helt nybyggd bostad som imponerar med sin överkomliga elegans. Med en generös takhöjd på 2,7 meter och en genomgående hög standard kommer du omedelbart att känna dig hemma här. Denna bostad har ett vackert parkettgolv, ett gediget kök från Marbodal, moderna vitvaror från Electrolux och ett badrum som är helkaklat och utrustat med takdusch och snygga spotlights. Steg ut på den rymliga balkongen och upplev känslan av att vara den allra första som präglar denna fantastiska bostad med din personliga touch. Karlastaden har utvecklats till en pulserande oas där Göteborg möter framtiden. Här kan du förvänta dig en mångfald av restauranger, mysiga caféer, hotell, bostäder, arbetsplatser, butiker och skolor. För matälskaren finns populära Ciro, en italiensk restaurang på markplan, där du kan hämta din napolitanska pizza och njuta av den vid bryggan vid Lindholmspiren, bara en kort promenad bort. Dessutom kommer ett toppmodernt gym från STC att öppna i huset under hösten 2023. Vi förstår vikten av ekonomisk trygghet när du väljer ditt nya hem. Tosito, projektets skapare, har gett föreningen en räntegaranti som täcker eventuella räntekostnader över 3,5 % under hela tre år framåt. Som köpare har du även förmånliga garantier, inklusive 5 års garanti på utfört arbete, flexibla tillträdesalternativ och stöd för dubbla boendekostnader. Dessutom är Tosito beredda att köpa eventuellt osålda bostäder, vilket ger extra trygghet. Det mest fantastiska med Brf Norrsken och Karlastaden är att det är en stadsdel som passar alla åldrar och livsstilar, vare sig du är singel, i ett förhållande eller en familj. Med kollektivtrafik tar det endast tio minuter att nå Göteborgs pulserande innerstad, så du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Lev ditt liv enkelt och bekvämt i en omgivning som erbjuder oändliga möjligheter och aktiviteter. Tveka inte – detta är din chans att bli en del av Karlastaden innan de efterfrågade bostäderna tar slut. Välkommen till ditt nya, fantastiska liv!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Träkilsgatan 48, Björkekärr, Göteborgs kommun
 • Tis 25 jun kl 16:00
Träkilsgatan 48, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Träkilsgatan 48, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Träkilsgatan 48

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 850 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/7
2 911 kr/mån
54 412 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade etta om 34 kvm med stor balkong i österläge! Här bor du i en helt nyproducerad lägenhet belägen på andra våningen men som upplevs ligga högre då huset är byggt i souterräng. Här erbjuds stilfulla färg- samt materialval som är lätta att tycka om. En industriglasvägg blir en naturlig avdelning mellan sovalkoven och resten av rummet. Generösa förvaringsmöjligheter i såväl vanliga garderober som skjutdörrsgarderob. Fullt utrustat kök och helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin samt torktumlare. Observera att den första bilden är stylad digitalt.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Kjellmansgatan 32

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
4 450 000 kr
51 m²
2 rum
vån 8/9
3 464 kr/mån
87 255 kr/m²

Här möts ni av ett hem med sociala umgängesytor, modern funktion och en härlig balkong! Kök och vardagsrum i sin öppna disposition blir tillsammans ett härligt utrymme där ljuset flödar fritt. Det rofyllda sovrummet tillåter god klädvård i en generös inredd klädkammare. Rymligt badrum med dusch och tvättavdelning. Solens förmiddagsstrålar värmer gott på den generösa balkongen! I denna förening kan ni andas ut och känna er trygga. Föreningen har redan från första dagen säkerställt sina lån med en ränteförsäkring som ger stabila räntekostnader i upp till 3-5 år. Det innebär att er månadsavgift kommer att förbli stabil även om räntorna ökar. Föreningen har säkrat en genomsnittlig räntesats på cirka 2,10 %, vilket utgör grunden för månadsavgiften. I området runt Stigbergshyllan finns något för alla - från marina museer till modern "fun dining". Här varvas stora, gröna ytor med uteserveringar, konsertlokaler och franska bagerier. Här kan man hitta både anrik arkitektur och nyskapande ungdomskultur. Men också bryggerier, konstgallerier och mat från världens alla hörs. En trivselplats, med något för alla! Här bor ni mittemellan myllrande Linné och lugna Majorna. Slottsskogen och Sjöbergen ligger nära till hands och likaså älvinloppet där Klippan och Röda Sten är populära promenadområden.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Blåsutgatan 9A, Majorna, Göteborgs kommun
 • Tis 25 jun kl 17:00
Blåsutgatan 9A, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Blåsutgatan 9A, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Blåsutgatan 9A

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 350 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/4
4 739 kr/mån
50 000 kr/m²

Belägen mitt i hjärtat av omtyckta Majorna, på husets tredje våning hittar ni denna välplanerade genomgångstvåa med fönster i två väderstreck. Här finns utrymme för både avslappning och långa middagar i goda vänners lag. Det trivsamma vardagsrummet rymmer plats för såväl soffgrupp som matsalsmöblemang och golvet pryds av vacker original-parkett i holländsk läggning. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen i härligt söderläge, och härifrån ser ni bland annat den ståtliga Älvsborgsbron. Bostadens trivsamma kök erbjuder goda förvaringsmöjligheter, bra arbetsytor samt en trevlig plats för matbord med fyra sittplatser framme vid fönstret. Utanför återfinns den stillsamma gården. I sovrummet inryms en dubbelsäng med tillhörande sängbord och ytterligare förvaring finns i form av tre inbyggda garderober. Här sover man gott och ostört mot gården. Bostadens badrum renoverades av tidigare säljare 2017 och är både modernt och praktiskt. Brf Gyllene tiden är en välskött förening. Som enda förening på Gråberget som äger sin mark ger det en väldigt trygghet och stabilitet. Gårdarna är renoverade och erbjuder lekplats samt gröna ytor där man kan njuta av utsikt och kvällssol. I detta område råder ett lugn samtidigt som det finns ett rikt utbud av affärer, caféer och restauranger vid Mariaplan och Chapmans Torg. På gångavstånd nås Klippan där det finns fina promenadstråk längs vattnet. Även Slottsskogens grönska nås med en promenad. Kommunikationer finns i form av buss vid Blåsutgatan och spårvagn vid Chapmans Torg, Mariaplan och Jaegerdorffsplatsen. Välkommen till ett hem med hög trivselfaktor!

 • Premium
 • Balkong
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Kjellmansgatan 32

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
7 195 000 kr
89 m²
4 rum
vån 5/9
5 053 kr/mån
80 843 kr/m²

Mittemellan myllrande Linné och lugna Majorna hittar ni hem till denna sällsynta fyrarummare! Ett ytterst kvalitativt boende i populära kvarter där stadskärnan och havet enkelt nås via en kortare cykeltur eller genom kollektivtrafiken. Här erbjuds sociala umgängesytor och modern funktion! Kök och vardagsrum i sin halvöppna disposition blir tillsammans en härlig social del där ljuset kan röra sig fritt mellan de två väderstreck. Samtliga tre sovrum ligger i rofyllda lägen och har bra förvaringsmöjligheter. Två rymliga badrum i fräscht utförande, där den största av de två, har en egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Hemmets balkong och uteplats blir två extra rum att spendera kvalitetstid på. Kort och gott, ett praktiskt och unikt boende - Perfekt för barnfamiljen eller er som flyttar från huset. I denna förening kan ni andas ut och känna er trygga. Föreningen har redan från första dagen säkerställt sina lån med en ränteförsäkring som ger stabila räntekostnader i upp till 3-5 år. Det innebär att er månadsavgift kommer att förbli stabil även om räntorna ökar. Föreningen har säkrat en genomsnittlig räntesats på cirka 2,10 %, vilket utgör grunden för månadsavgiften. Utöver detta har man dessutom sett till att medlemmarna har något så sällsynt som en hel takterrass att nyttja. På takterrassen, som är uppdelad i två separata lokaler, återfinns bland annat en egen spaavdelning med jacuzzi, bastu och relaxavdelning samt en stor fest/samlingslokal med kök där möjlighet att duka upp för 30 personer (både inomhus och utomhus) finns. Här finns också ett tacksamt övernattningsrum för gäster. Se planlösning över takterrassen under bilder i annonsen. Runt Stigbergshyllan finns något för alla - från marina museer till modern "fun dining". Här varvas stora, gröna ytor med uteserveringar, konsertlokaler och franska bagerier. Här kan man hitta både anrik arkitektur och nyskapande ungdomskultur. Men också bryggerier, konstgallerier och mat från världens alla hörs. En trivselplats, med något för alla! Här bor ni mittemellan myllrande Linné och lugna Majorna. Slottsskogen och Sjöbergen ligger nära till hands och likaså älvinloppet där Klippan och Röda Sten är populära promenadområden.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Hossabergsvägen 30, 1302, Öjersjö, Partille kommun
 • Tor 27 jun kl 17:30
Hossabergsvägen 30, 1302, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Hossabergsvägen 30, 1302, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Hossabergsvägen 30, 1302

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Nya Kvadrat
3 095 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/4
4 463 kr/mån
49 127 kr/m²

En tvåa för dig som är kräsen! Högst upp i huset finner ni denna generösa bostad med stort sovrum, badrum med golvvärme och spotlights, kök från Vedum med köksö, vardagsrum med stora fönsterpartier och en härlig balkong!! Du välkomnas av en rymlig entré med spotlights och vackert klinkergolv som ger ett exklusivt intryck. Badrummet imponerar med sin generösa storlek och stilrena design, helkaklat med vitt kakel och gråa klinkerplattor. Här är bekvämligheten i fokus med spotlights och golvvärme som standard, samt tvättmaskin och torktumlare med ovanpåliggande arbetsbänk. I det ljusa och luftiga sovrummet finns gott om plats för en dubbelsäng och ett hemmakontor. Snedtaket bidrar till en mysig känsla av ro! De fyra rymliga garderoberna ger dig gott om förvaringsmöjligheter och håller ordning och reda i ditt vardagsliv. I hjärtat av bostaden möts du av ett stilrent kök från Vedum, placerat i en vinkel med en naturlig avgränsning genom en elegant köksö som skapar en perfekt delning mellan kök och vardagsrum. Här njuter du av generösa ljusinsläpp från altandörren och de två golvnära fönstren som ger rummet en öppen och ljus atmosfär. Även här finner ni snedtak men även en härlig tak höjd på 2,75m. Utanför vardagsrummet väntar en stor balkong där du kan njuta av utomhuslivet och vacker utsikt över det fina området. Välkommen till en tvåa utan kompromisser, där varje detalj är noggrant planerad för att skapa en harmonisk och bekväm livsmiljö. Brf Trollsländan Brf Trollsländan passar dig som söker harmoni & smidighet i vardagen. Bo med modern komfort i naturskön omgivning med gedigna bostäder där samtliga erbjuder en större uteplats eller balkong. Varje bostad tilldelas ett rejält förråd på 5-7 kvadratmeter i en separat byggnad, vilket ger gott om utrymme för förvaring och ordning. För din bekvämlighet och livskvalitet finns det även barnvagnsförråd och gästparkering i anslutning till fastigheten, vilket underlättar vardagen. Föreningen äger marken och dessa två huskroppar är de sista som byggs inom planlagt område så du slipper bo i en byggarbetsplats. Just nu erbjuds en unik möjlighet för dig som köpare - Under perioden 2024-2025 bor du avgiftsfritt och föreningen har en räntegaranti för 80% av sina lån med en maximal ränta om 2,55% som sträcker sig till hösten 2025. Detta innebär att du som köpare kan få en stabil och trygg start i ditt nya hem. Husen är utrustade med bergvärme, golvvärme i samtliga badrum, genomgående hög standard och ett FTX-ventilationssystem, allt för att säkerställa din bekvämlighet och ett långsiktigt hållbarhettänk. Dessutom erbjuds du 5 års garanti på utfört arbete. Öjersjö/Hossabergsvägen Här omfamnas du av rofylldhet och småskalighet, med lägre hus som smälter samman i den vackra omgivningen. Avstånden mellan husen är generösa, vilket ger en känsla av frihet och utrymme. Varje bostad inkluderar en parkeringsplats för endast 500 kr per månad, redo för framtida laddstolpeinstallation för din bil. Hållplatsen Öjersjö Brunn ligger bara ett stenkast bort och nyöppnade Coop och Öjersjö centrum har du en kortare promenad till. Öjersjö kännetecknas av grönskande skogar och vackra naturreservat i en lugn och fridfull atmosfär där du bor med kort restid till både Göteborg, Partille och Härryda kommun. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Hossabergsvägen 30, 1101, Öjersjö, Partille kommun
 • Tor 27 jun kl 17:30
Hossabergsvägen 30, 1101, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Hossabergsvägen 30, 1101, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Hossabergsvägen 30, 1101

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Nya Kvadrat
3 595 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/4
5 808 kr/mån
43 841 kr/m²

Gaveltrea med rejäl balkong, stora fönsterpartier, hög standard och dessutom bor du avgiftsfritt under 2024-2025! Välkommen in i denna gemytliga trea som erbjuder det lilla extra! Sovrummen är rejäla med plats för garderober och skrivbord. Läget på husets gavel med rikligt av fönster ger bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp. Genomgående högkvalitativa material såsom klinker i hall, spotlights i hall/kök/badrum, golvvärme i det vackra badrummet, kök från Vedum och fönster i vardagsrummet som sträcker sig hela vägen ner till golvet. Att bostaden dessutom har en balkong om 9,9 kvm och stort externt förråd gör ditt liv extra enkelt att leva. Bostadsutvecklaren Studor har inte lämnat något åt slumpen utan satt din bekvämlighet i centrum när de utvecklat vackra Brf Trollsländan. Brf Trollsländan Brf Trollsländan passar dig som söker harmoni & smidighet i vardagen. Bo med modern komfort i naturskön omgivning med gedigna bostäder där samtliga erbjuder en större uteplats eller balkong. Varje bostad tilldelas ett rejält förråd på 5-7 kvadratmeter i en separat byggnad, vilket ger gott om utrymme för förvaring och ordning. För din bekvämlighet och livskvalitet finns det även barnvagnsförråd och gästparkering i anslutning till fastigheten, vilket underlättar vardagen. Föreningen äger marken och dessa två huskroppar är de sista som byggs inom planlagt område så du slipper bo i en byggarbetsplats. Just nu erbjuds en unik möjlighet för dig som köpare - Under perioden 2024-2025 bor du avgiftsfritt och föreningen har en räntegaranti för 80% av sina lån med en maximal ränta om 2,55% som sträcker sig till hösten 2025. Detta innebär att du som köpare kan få en stabil och trygg start i ditt nya hem. Husen är utrustade med bergvärme, golvvärme i samtliga badrum, genomgående hög standard och ett FTX-ventilationssystem, allt för att säkerställa din bekvämlighet och ett långsiktigt hållbarhettänk. Dessutom erbjuds du 5 års garanti på utfört arbete. Öjersjö/Hossabergsvägen: Här omfamnas du av rofylldhet och småskalighet, med lägre hus som smälter samman i den vackra omgivningen. Avstånden mellan husen är generösa, vilket ger en känsla av frihet och utrymme. Varje bostad inkluderar en parkeringsplats för endast 500 kr per månad, redo för framtida laddstolpeinstallation för din bil. Hållplatsen Öjersjö Brunn ligger bara ett stenkast bort och nyöppnade Coop och Öjersjö centrum har du en kortare promenad till. Öjersjö kännetecknas av grönskande skogar och vackra naturreservat i en lugn och fridfull atmosfär där du bor med kort restid till både Göteborg, Partille och Härryda kommun. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Blåsutgatan 1, Majorna, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Ons 26 jun kl 18:00
Blåsutgatan 1, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Blåsutgatan 1, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Blåsutgatan 1

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
3 750 000 kr
82,4 m²
3 rum
vån 3/5
6 291 kr/mån
45 510 kr/m²

Smakfullt renoverad trea på husets gavel med generösa umgängesytor, inglasad balkong och härligt ljusinsläppl Bekvämt med hiss och garageplats som ingår. Våning 3 av 5. Lugnt och insynsskyddat läge längst in på loftgången. En ovanlig planlösning, endast 5 st av denna sort i föreningen. Ett hem i gott skick, fint kök och nyrenoverade ytskikt. Fräscht renoverat och stambytt badrum med dusch och tvättmaskin. Med närhet till älven och Slottsskogen, mitt i populära Majoma, ligger denna väldisponerade lägenhet med genomtänkt planlösning och renoverat kök och bad. Här erbjuds ni ett luftigt och ljust vardagsrum med utgång till stor och solig balkong, smakfullt renoverat kök med matplats för 4-6 personer, två bra sovrum samt nyrenoverat badrum med tvättmaskin. Ett väldigt bekvämt boende. Välskött fastighet med öppna, bilfria och mycket barnvänliga gårdar och fin grannsämja. Omtyckt HSB­ förening med många gemensamhetsutrymmen och god ekonomi. Lugnt läge med närhet till kommunikationer och service. En kort promenad bort nås Älvsnabben som tar er till Lindholmen och Eriksberg på några minuter. Närhet till flera populära förskolor och lekplatser.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Träkilsgatan 48, Björkekärr, Göteborgs kommun

Träkilsgatan 48

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 095 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/8
3 896 kr/mån
41 900 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade två om 50 kvm med inglasad balkong om ca 15 kvm! Här erbjuds stora umgängesytor och ett mycket generöst sovrum. Helkaklat badrum i stilfullt utförande innehållande handfat i kommod, spegelskåp samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt arbetsyta och förvaring i överskåp. Tillval i form av golvvärme. Fullt utrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som inbjuder till sociala tillställningar. Väl tilltaget sovrum som erbjuder gott om plats för såväl dubbelsäng samt arbetsplats för den som önskar. Gott om förvaringsmöjligheter i två stora garderober med skjutdörrar. Tillträde kan ske med kort varsel då ingen bor i lägenheten.

 • Balkong
 • Hiss
Lars Göks Allé 3, Öjersjö, Partille kommun
 • Ons 26 jun kl 19:00
Lars Göks Allé 3, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Lars Göks Allé 3, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Lars Göks Allé 3

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Nya Kvadrat
4 795 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1/7
6 530 kr/mån
46 553 kr/m²

Väldisponerad genomgångsfyra bekvämt belägen på entréplan med bra balans mellan de sociala och privata ytorna. Här erbjuds en flexibel planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum som förlängs ut på balkongen i soligt sydvästläge och bjuder in till gemenskap med nära och kära. Rymlig hall med plats för avhängning närmast entrén som längre in kompletteras av riklig förvaring som göms bakom kvadratsmarta skjutdörrar. Det stora föräldrasovrummet har en egen utgång till den trevliga uteplatsen mot den lugna innergården. Här erbjuds ni genomgående kvalitativa material- och maskinval med modernt och sobert uttryck. I den här lägenheten är det fullutrustade köket inrett med fronter i sandbeige ton från Vedum som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Generös köksbänk i ljust marmorerad kompositsten (Vedum Moorland Fog) ger tilltagna arbetsytor med bakomvarande stänkskydd i matchande kompositsten. Köket kompletteras av rostfria vitvaror från Electrolux och Franke med bl a induktionshäll och varmluftsugn i ergonomisk arbetshöjd. Två helkaklade och generösa badrum med dusch som är inredda i klassisk stil med vitt kakel på väggarna med ett ljusgrått klinkergolv som komplement. Det ena är utrustat med behaglig komfortvärme som värmer skönt under bara fötter. En praktisk, separat tvättstuga, som utöver tvättmaskin och torktumlare även erbjuder väl tilltagen arbetsbänk med tvättho, underlättar de vardagliga bestyren. Mycket goda förvaringsmöjligheter med två skjutdörrsgarderober, rejäl klädkammare samt externt förråd i källaren. JMs praktiska lösning Intelligenta hem finns installerat i lägenheten med vilken du kan styra ljud och ljus mm med hjälp av röststyrning och/eller din smarta telefon eller padda. Här är det bara att flytta in och trivas från dag ett med omedelbar närhet till lokalt centrum med dagligvarubutik, vårdcentral och restaurang samt skola och förskola endast ett par minuters promenad bort. På bekvämt avstånd finns här också Kåsjöns vackra terräng och svalkande bad. Goda kommunikationer tar dig snabbt och enkelt runt i Partille och vidare in mot centrala Göteborg samt mot Landvetter Flygplats för vidare färd ut i världen. Har du läst hela vägen hit och vill boka in dig på visning? Kontakta ansvarig mäklare Adam Andreasson.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Lergöksgatan 3A, null, Göteborgs kommun

Lergöksgatan 3A

Lägenhet
Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 475 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 4/5
2 747 kr/mån
42 143 kr/m²

Inflyttningsklar nyproducerad - Stor balkong med dubbeldörrar i fint läge mot gården med möjlighet till avskärmad alkov. Boka visning idag! Här erbjuds en 1,5 rok med den ultimata kombinationen av stil och funktion. Köket skapar en öppen planlösning som välkomnar dig direkt när du kliver in. Den stora balkongen blir nästan som ett extra rum och sovalkoven är rymlig och flexibel. För dig som vill finns här möjlighet att skapa ett avskilt sovrum genom att sätta upp en stilren glasvägg med spröjs eller annan avskärmning. Glasväggen beställs separat mot en tillvalskostnad, och skapar en mer given sovrumsdel. Valet behöver tas innan inflyttning och väggen monteras strax efter att du fått nycklarna till din bostad. Det finns gott om utrymme för att skapa en mysig soffhörna där du kan koppla av och trivas. Badrummet är elegant inrett med tidlöst kakel och klinker, och en praktisk kombimaskin finns för att göra din vardag ännu smidigare. En dröm för den som söker både stil och funktionalitet, och den är redo att bli ditt nya hem! Under de senaste tio åren har Balder arbetat hårt för att utveckla Frölunda park och gröna, trygga gårdar är en del i detta. I Korallen bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud och 15 minuter till centrum har du alltid något att göra på helgerna. Vill du njuta av salta bad finns dessa inte heller långt bort. För dig med barn kan du gå hand i hand med dina minsta till förskolan i närheten. De äldre cyklar själv till Frölundaskolan bara ett par minuter bort. Bli först i denna Inflyttningsklara och nyproducerade bostad. Boka visning idag!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Lergöksgatan 3A, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 16:00
Lergöksgatan 3A, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Lergöksgatan 3A, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Lergöksgatan 3A

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 295 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/5
4 211 kr/mån
34 254 kr/m²

Bli först att flytta in här! Stor balkong mot gården och det öppna köket bjuder in till sociala sammankomster. I den stora och luftiga entrén möts du av ett fint ljusinsläpp och bra förvaring, perfekt för ordning och reda. Du leds sedan vidare in till lägenhetens kök som knyts samman med vardagsrummet. Denna sociala och välkomnande yta blir navet i bostaden. Här är den perfekta platsen för middagar och sociala stunder. Planlösningens luftiga känsla och de stora fönstren öppnar upp mot den rymliga balkongen. Här kan du njuta av solen och höra barnens skratt på gården. Denna bostad erbjuder flexibilitet utefter dina önskemål. Vill du finns möjlighet att justera planlösningen genom att bygga igen öppningen mellan vardagsrum och hall och på så vis skapa en mysig och mer avskild tv hörna. Bostaden har två sovrum. Ett mindre som lämpar sig utmärkt som barnrum eller plats för hemmaarbete eller gästrum samt ett större sovrum. I det stora sovrummet finner du optimala förvaringsytor. Ännu en skjutdörrsgarderob och denna i kombination med lägenhetens externa förråd medför inga undanflykter för ett välorganiserat liv. Badrummet är klassiskt inrett med spottar och både tvättmaskin och torktumlare som underlättar ditt vardagspussel och ger dig tid över till annat än att passa tvättider. Denna bostad är en smart planerad trea för den lilla familjen eller dig som bor själv och önskar ett mindre extrarum. Under de senaste tio åren har Balder arbetat för att utveckla Frölunda park och för att skapa en trivsel har man satsat mycket på gröna och trygga gårdar. Här bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud och 15 minuter till centrum har du alltid något att göra på helgerna. Vill du njuta av salta bad finns dessa inte heller långt bort. Boka visning idag!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Lantmannagatan 7, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Ons 10 jul kl 15:00
Lantmannagatan 7, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Lantmannagatan 7, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Lantmannagatan 7

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 850 000 kr
31 m²
1 rum
vån 5/6
2 218 kr/mån
59 677 kr/m²

Söderläge och Rymlig 1.a med balkong Denna charmiga etta om 31 kvm erbjuder en solig söderbalkong och en välplanerad layout som gör det enkelt att inreda. Här finns gott om plats för soffa, säng och matplats utan att det känns trångt. I direkt anslutning till köket finns utrymme för ett matbord, och från balkongen kan du njuta av soliga stunder i söderläge. Sovalkoven är generöst och mäter hela 140 cm i djup, vilket ger en mysig separat sovdel från vardagsrummet. Badrummet är fullt utrustat med en dusch, tvättmaskin och torktumlare i en praktisk pelare. Föreningen har säkrat sina lån med räntesats på ca 2% i 3-5 år vilket innebär en trygg månadsavgift för dig! En uppdatering jämfört med tidigare etapper i området är att balkongerna här i Avant är större och sovalkoven är ännu mer rymligt. Sverigehusets Avant är ett projekt som stoltserar med genomgående hög kvalitet i varje detalj. Inredningen levereras av välrenommerade leverantörer som Marbodal, Siemens, Högnäs och Kährs, kända för sin pålitliga kvalitet. Läget intill Lundbybadet på centrala Hisingen ger dig nära till alla bekvämligheter, samtidigt som du har smidiga kommunikationer till Göteborgs alla möjligheter. Trygghet i BRF! Föreningen har från första dagen tecknat en försäkring med sin bank som ger föreningen en fast ränta på sina lån i upp till 3-5 år. Detta innebär att månadsavgiften har kunnat hållas stabil även när räntorna ökar. Föreningen har säkrat en genomsnittlig räntesats på cirka 2,10 %, vilket utgör basen för månadsavgiften. Dessutom erbjuds möjlighet till snabbt tillträde om så önskas. Tillträde möjligt från 1 september!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Hossabergsvägen 30, 1203, Öjersjö, Partille kommun
 • Tor 27 jun kl 17:30
Hossabergsvägen 30, 1203, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Hossabergsvägen 30, 1203, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Hossabergsvägen 30, 1203

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Nya Kvadrat
4 695 000 kr
96 m²
4 rum
vån 3/4
6 800 kr/mån
48 906 kr/m²

Med gott om plats för hela familjen kan vi nu erbjuda denna lyxiga fyrarummare på lugnt och insynsskyddat läge i Öjersjö Gavelfyra på våning 3 av 4 med två toaletter, rejäl balkong i fritt läge, stora fönsterpartier, hög standard och dessutom avgiftsfritt under 2024-2025! Väl utvalda materialval utsmyckar denna gemytliga fyra i ett perfekt gavelläge. Här har inget lämnats åt slupen och bostaden håller genomgående hög kvalité. Vad sägs om stora fönsterpartier i tre väderstreck, golvvärme i badrum, spotlights i hall/badrum och kök, rejäla sovrum, kök från Vedum med rostfria vitvaror och stor balkong! Brf Trollsländan Brf Trollsländan passar dig som söker harmoni & smidighet i vardagen. Bo med modern komfort i naturskön omgivning med gedigna bostäder där samtliga erbjuder en större uteplats eller balkong. Varje bostad tilldelas ett rejält förråd på 5-7 kvadratmeter i en separat byggnad, vilket ger gott om utrymme för förvaring och ordning. För din bekvämlighet och livskvalitet finns det även barnvagnsförråd och gästparkering i anslutning till fastigheten, vilket underlättar vardagen. Föreningen äger marken och dessa två huskroppar är de sista som byggs inom planlagt område så du slipper bo i en byggarbetsplats. Just nu erbjuds en unik möjlighet för dig som köpare - Under perioden 2024-2025 bor du avgiftsfritt och föreningen har en räntegaranti för 80% av sina lån med en maximal ränta om 2,55% som sträcker sig till hösten 2025. Detta innebär att du som köpare kan få en stabil och trygg start i ditt nya hem. Husen är utrustade med bergvärme, golvvärme i samtliga badrum, genomgående hög standard och ett FTX-ventilationssystem, allt för att säkerställa din bekvämlighet och ett långsiktigt hållbarhettänk. Dessutom erbjuds du 5 års garanti på utfört arbete. Öjersjö/Hossabergsvägen: Här omfamnas du av rofylldhet och småskalighet, med lägre hus som smälter samman i den vackra omgivningen. Avstånden mellan husen är generösa, vilket ger en känsla av frihet och utrymme. Varje bostad inkluderar en parkeringsplats för endast 500 kr per månad, redo för framtida laddstolpeinstallation för din bil. Hållplatsen Öjersjö Brunn ligger bara ett stenkast bort och nyöppnade Coop och Öjersjö centrum har du en kortare promenad till. Öjersjö kännetecknas av grönskande skogar och vackra naturreservat i en lugn och fridfull atmosfär där du bor med kort restid till både Göteborg, Partille och Härryda kommun. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lergöksgatan 3C, Frölunda, Göteborgs kommun

Lergöksgatan 3C

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 095 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/7
3 495 kr/mån
38 796 kr/m²

Inflyttningsklar. Stor balkong, trivsamma sociala ytor och två klädkammare. Boka visning! Välplanerad tvåa som imponerar med sina förvaringsmöjligheter. Den klinkerlagda hallen har både skjutdörrsgarderob och direktaccess till en väl tilltagen klädkammare, perfekt för ordning och reda. Köket i vinkel som samsas med vardagsrummet blir den perfekta platsen för sociala stunder och måltider med vänner och familj. Ta endast ett kliv ut och du kan njuta av frisk luft på balkongen. I sovrummet finner optimala förvaringsytor. Ännu en klädkammare vid sidan av bostadens förråd medför inga undanflykter för ett välorganiserat liv. För den med fantasi kan utrymmena även med lätthet förvandlas till kontor eller som ett utmärkt barnrum för de minsta. Det två separata klädkamrarna gör att du kan bo kvar länge med all plats du behöver. Badrummet är smart planerat med en kombimaskin och överskåp. I Korallen bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud och 15 minuter till centrum har du alltid något att göra på helgerna. Vill du njuta av salta bad finns dessa inte heller långt bort. Denna bostad erbjuder en fantastisk kombination av smarta förvaringslösningar och trivsamma utrymmen för socialt umgänge. Tillträde när det passar dig. Boka visning idag! OBS, bilderna är tagna från andra bostäder i föreningen.

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Lergöksgatan 3A, null, Göteborgs kommun

Lergöksgatan 3A

Lägenhet
Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
3 195 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/5
5 198 kr/mån
34 728 kr/m²

Inflyttningsklar - Två balkonger, klädkammare, bad och gäst wc. Boka visning idag! Välkommen att upptäcka denna inbjudande genomgångsfyra med fönster åt två väderstreck. Kök och matplats ges rikligt med yta för att kunna njuta av god matlagning med större middagsbjudningar. Här står dörren ut till den franska balkongen åt sydväst gärna på glänt och ytan för matbord är stor nog för att kunna duka långbord. Vardagsrummet är ljust och luftigt med ett stort fönster och dörr som leder ut till den rymliga balkongen. Gårdsläget är trivsamt och vänt bort från biltrafik, perfekt plats för en avkopplande stund. Bostaden har en luftig och inbjudande hall som bildar navet i detta hem. Här erbjuds tre rymliga sovrum som alla inretts med goda förvaringsmöjligheter. Skjutdörrsgarderober samt direktaccess till klädkammare. För en bekväm vardag finns här dessutom både badrum och gäst-wc. Båda stilrent inredda med spottar och tidlösa färg- och materialval. Välkommen till lite extra allt.

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Lergöksgatan 3A, null, Göteborgs kommun

Lergöksgatan 3A

Lägenhet
Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 375 000 kr
36 m²
1.5 rum
vån 4/5
2 781 kr/mån
38 194 kr/m²

Inflyttningsklar nyproducerad - möjlighet till avskärmad alkov med plats för dubbelsäng. Boka visning idag! Här erbjuds en 1,5 rok med den ultimata kombinationen av stil och funktion. I hallen slås du av det fina ljusinsläppet som de stora fönstren skänker och klinkern i hallen gör det enkelt att hålla rent. Köket skapar en öppen planlösning som välkomnar dig direkt när du kliver in och du kan enkelt öppna upp balkongen för att förlägga rymden av bostaden. Sovalkoven blir nästan som ett extra rum och är rymlig och flexibel nog för två. För dig som vill finns här möjlighet att skapa ett avskilt sovrum genom att sätta upp en stilren glasvägg med spröjs eller annan avskärmning. Glasväggen beställs separat mot en tillvalskostnad, och skapar en mer given sovrumsdel. Valet behöver tas innan inflyttning och väggen monteras strax efter att du fått nycklarna till din bostad. Det finns gott om utrymme för att skapa en mysig soffhörna där du kan koppla av och trivas. Badrummet är elegant inrett med tidlöst kakel och klinker, och en praktisk kombimaskin finns för att göra din vardag ännu smidigare. En dröm för den som söker både stil och funktionalitet, och den är redo att bli ditt nya hem! Under de senaste tio åren har Balder arbetat hårt för att utveckla Frölunda park gröna och trygga gårdar är en del i detta. I Korallen bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud och 15 minuter till centrum har du alltid något att göra på helgerna. Vill du njuta av salta bad finns dessa inte heller långt bort. Bli först i denna Inflyttningsklara och nyproducerade bostad. Boka visning idag!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Lergöksgatan 3C, null, Göteborgs kommun

Lergöksgatan 3C

Lägenhet
Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/7
3 530 kr/mån
37 642 kr/m²

Inflyttningsklar Stor balkong, lugnt läge och sociala ytor kännetecknar denna bostad. Redan i hallen kan du blicka ut genom de stora fönstren och som ger ett fint ljusinsläpp i hela bostaden. Du finner även bra förvaring kliver du vidare in i kök och vardagsrum slås du av rymden som denna bostad erbjuder. Här finns generös yta för både matplats och soffgrupp som inbjuder till sociala stunder och trevliga middagar. Köket som sträcker sig längs hela väggen gör matlagning till ett nöje och du har gott om utrymme för förvaring. Från detta rum når du även utgången till den stora balkongen som är perfekt för avkoppling och soliga dagar. Det klassiskt inredda badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk samt överskåp för extra förvaring. Här slipper du anpassa dig efter tider i tvättstugan utan kan lägga tiden på det som är viktigt för dig. Sovrummet som är generöst tilltaget med en skjutdörrsgarderob som löser klädförvaringen. Här finns allt som du behöver för en bekväm och trivsam vardag. I Korallen bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud och 15 minuter till centrum har du alltid något att göra på helgerna. Vill du njuta av salta bad finns dessa inte heller långt bort. Boka visning idag! OBS, bilderna är tagna från andra bostäder i föreningen.

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Lergöksgatan 3C, null, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 16:00
Lergöksgatan 3C, null, Göteborgs kommun, bild 2
Lergöksgatan 3C, null, Göteborgs kommun, bild 3

Lergöksgatan 3C

Lägenhet
Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 425 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 2/7
2 747 kr/mån
40 714 kr/m²

Inflyttningsklar - Stor balkong i fint läge med möjlighet till avskärmad alkov. Boka visning idag! Här erbjuds en 1,5 rok med den ultimata kombinationen av stil och funktion. Köket skapar en öppen planlösning som välkomnar dig direkt när du kliver in. Den stora balkongen blir nästan som ett extra rum och sovalkoven är rymlig och flexibel. För dig som vill finns här möjlighet att skapa ett avskilt sovrum genom att sätta upp en stilren glasvägg med spröjs eller annan avskärmning. Glasväggen beställs separat mot en tillvalskostnad, och skapar en mer given sovrumsdel. Valet behöver tas innan inflyttning och väggen monteras strax efter att du fått nycklarna till din bostad. I vardagsrummet finns det gott om utrymme för att skapa en mysig soffhörna där du kan koppla av och trivas. Badrummet är elegant inrett med tidlöst kakel och klinker, och en praktisk kombimaskin finns för att göra din vardag ännu smidigare. En dröm för den som söker både stil och funktionalitet, och den är redo att bli ditt nya hem! Under de senaste tio åren har Balder arbetat hårt för att utveckla Frölunda park gröna och trygga gårdar är en del i detta. I Korallen bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud och 15 minuter till centrum har du alltid något att göra på helgerna. Vill du njuta av salta bad finns dessa inte heller långt bort. Boka visning idag!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 17:30
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Liberagatan 32

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 805 000 kr
43 m²
2 rum
vån 6/8
3 704 kr/mån
65 233 kr/m²

Nu ges en unik möjlighet att förvärva en prisvärd, nybyggd tvårumslägenhet mitt i centrala Karlastaden, en av Göteborgs mest spännande och snabbt växande stadsdelar. Denna sprillans nya bostad är utformad med modern livsstil i åtanke och kommer att tilltala den unga generationen. Med en imponerande takhöjd på 2,7 meter och en hög standard kommer du omedelbart att känna dig hemma. Boendet erbjuder vackert parkettgolv, ett stilrent kök från Marbodal, toppmoderna Electrolux vitvaror, ett badrum som är helkaklat med takdusch och smakfulla spotlights samt en rymlig balkong. Karlastaden har utvecklats till en ung och pulserande stadsdel där Göteborg möter framtidens livsstil. Här finner du allt du behöver: ett brett utbud av restauranger, mysiga caféer, hotell, arbetsplatser, butiker och skolor. Om du är en entusiast av mat och kulinariska upplevelser kommer du att älska att italienska restaurangen Cira snart öppnar på markplan i samma byggnad, tillsammans med gymkedjan STC som erbjuder träning i en toppmodern anläggning. Vi förstår att ekonomisk trygghet är av yttersta vikt när du väljer ditt nya hem. Därför har Tosito, projektets skapare, infört en räntegaranti som täcker eventuella räntekostnader över 3,5% under de tre första åren efter inflyttning. Dessutom erbjuds du en 5-årig garanti på utfört arbete, möjlighet till flexibelt tillträde och stöd för dubbla boendekostnader. Tosito åtar sig också att köpa eventuella osålda bostäder för att säkerställa föreningens ekonomiska stabilitet. Det mest fantastiska med Brf Norrsken och Karlastaden är att det blir en stadsdel för alla åldrar och livsstilar, oavsett om du är singel, i en relation eller en familj. Med kollektivtrafik tar det endast tio minuter att nå Göteborgs pulserande citykärna, vilket ger dig nära till allt du behöver. Lev livet enkelt och bekvämt i en omgivning som erbjuder oändliga möjligheter och aktiviteter. Tveka inte - detta är din chans att bli en del av Karlastaden innan de populära bostäderna tar slut. Välkommen till ditt nya, fantastiska liv!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Lergöksgatan 3A, null, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 16:00
Lergöksgatan 3A, null, Göteborgs kommun, bild 2
Lergöksgatan 3A, null, Göteborgs kommun, bild 3

Lergöksgatan 3A

Lägenhet
Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 275 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/5
4 176 kr/mån
33 955 kr/m²

Inflyttningsklar och nyproducerad - stor balkong mot gården och det öppna köket bjuder in till sociala sammankomster. I den stora och luftiga entrén möts du av ett fint ljusinsläpp och bra förvaring, perfekt för ordning och reda. Du leds sedan vidare in till lägenhetens kök som knyts samman med vardagsrummet. Denna sociala och välkomnande yta blir navet i bostaden. Här är den perfekta platsen för middagar och sociala stunder. Planlösningens luftiga känsla och de stora fönstren öppnar upp mot den rymliga balkongen. Här kan du njuta av solen och höra barnens skratt på gården. Denna bostad erbjuder flexibilitet utefter dina önskemål. Vill du finns möjlighet att justera planlösningen genom att bygga igen öppningen mellan vardagsrum och hall och på så vis skapa en mysig och mer avskild tv hörna. Bostaden har två sovrum. Ett mindre som lämpar sig utmärkt som barnrum eller plats för hemmaarbete eller gästrum samt ett större sovrum. I det stora sovrummet finner du optimala förvaringsytor. Ännu en skjutdörrsgarderob och denna i kombination med lägenhetens externa förråd medför inga undanflykter för ett välorganiserat liv. Badrummet är klassiskt inrett med spottar och både tvättmaskin och torktumlare som underlättar ditt vardagspussel och ger dig tid över till annat än att passa tvättider. Denna bostad är en smart planerad trea för den lilla familjen eller dig som bor själv och önskar ett mindre extrarum. Under de senaste tio åren har Balder arbetat för att utveckla Frölunda park och för att skapa en trivsel har man satsat mycket på gröna och trygga gårdar. Här bor du i ett av Göteborgs mest kommunikationsvänliga lägen även om du egentligen aldrig behöver lämna dina kvarter för att uträtta dina dagliga ärenden. Med två minuters promenad till Frölunda Torgs oändliga utbud och 15 minuter till centrum har du alltid något att göra på helgerna. Vill du njuta av salta bad finns dessa inte heller långt bort. Redo för tillträde. Boka visning idag!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Lergöksgatan 3C, null, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 16:00
Lergöksgatan 3C, null, Göteborgs kommun, bild 2
Lergöksgatan 3C, null, Göteborgs kommun, bild 3

Lergöksgatan 3C

Lägenhet
Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 295 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 1/7
2 747 kr/mån
37 000 kr/m²

Välplanerad bostad med den ultimata kombinationen av stil och funktion. Köket i vinkel skapar en öppen planlösning med inbjudande känsla. Det stora fönsterpartiet ger ett luftigt intryck och dörren ut till den franska balkongen i sydvästligt läge står gärna på glänt. Vid sovalkoven finns ett val att göra. Du som köpare av 1, 5 rum och kök kan välja att, mot en tillvalskostnad, addera ett spröjsat glasparti för att få en mer given sovrumsdel. Valet behöver tas innan inflyttning och väggen monteras strax efter att du fått nycklarna till din bostad. Valfritt men ett sätt att få större valmöjlighet i din möblering samt ett mer separat sovrum. Badrummet är stilrent inrett med tidlösa färg- och materialval, samt en praktisk kombimaskin för en bekväm vardag. Denna lägenhet är en dröm för den som söker både stil och funktionalitet, och den är redo att bli ditt nya hem! Missa inte chansen att göra denna bostad till ditt hem, kontakta mäklaren redan idag!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Bratteråsgatan 40 - Vån 19, Eriksberg, Göteborgs kommun
Bratteråsgatan 40 - Vån 19, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Bratteråsgatan 40 - Vån 19, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Bratteråsgatan 40 - Vån 19

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
5 495 000 kr
78 + 8 m²
3 rum
vån 19/25
5 554 kr/mån
70 449 kr/m²

Bostad i lugnt läge som bjuder på vidsträckt utsikt och kvällssol. Lägenheten, en trea om 78 kvadratmeter håller genomgående hög standard och den lyckliga köparen kommer att bli den första att bo i lägenheten. Som en extra fördel erbjuds också garanti om garageplats med laddstation till denna lägenheten. Bostadens hall erbjuder tillräckligt med förvaring för hela familjen med en generös skjutdörrsgarderob längs hela väggen. Från hallen nås även bostadens badrum med utrustning för att göra livet lite bekvämare. Tvättmaskin och torktumlare under en praktisk bänksskiva med inbyggda skåp ovanför, ett perfekt ställe att förvara allt som man inte vill skall synas och störa den harmoniska känslan som badrummet erbjuder. Kommoden är av modell större så även spegelskåpet på väggen ovanför. Duschen består av en takduscharmatur och svängbara dörrar i klarglas skyddar vatten från att blöta ned badrummet. Belysning finns både inbyggt i spegelskåpet samt i form av dimmbara spotlight i taket, perfekt för den som ogillar starkt ljus på morgonen. Vidare in i bostaden finner vi bostadens två sovrum, det ena lite större och det andra lite mindre, båda dessa har generösa fönster och inbyggd förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Bortanför det sista sovrummet gör bostadens paradutrymme entré. En social öppen yta bestående av bostadens kök, vardagsrum och balkong. Köket är från välrenommerade Ballingslöv och byggt för att hålla många middagar framöver, vitvarorna är kvalitetsmaskiner från Siemens. Luckorna går i vitt med rostfria handtag och bänkskivan är en vacker kvartskomposit som även klättrar upp längs väggen mellan bänkytan och överskåpen för ett extra stilrent och exklusivt uttryck. Matplatsen placeras med fördel framför fönstret som vetter ut mot balkongen. På motsatta sidan från köket finner vi bostadens vardagsrum belägget på gaveln vilket ger bra ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här sitter man lugnt och slappnar av efter en dag, tolv våningar ovanför marken. Direkt från vardagsrummet nås även bostadens balkong. Den inglasade balkongen har en varm känsla med liggande träpanel längs väggarna. Inglasningen gör även att balkongen kan nyttjas även när det blåser och regnar. Från balkongen har man vidträckt utsikt och då balkongen vetter mot väster erbjuds även gott om kvällssol. Kronjuvelen kan bäst beskrivas som en hybrid mellan ett bostadshus och hotell. Upplevelsen börjar redan i huvudentrén där en vackert entréport av glas och ek öppnar upp mot husets lobby. I lobbyn infinner sig en lugn känsla med harmoniska materialval och moderna möbler som för tankarna mer till en hotellobby än ett trapphus. De härliga materialen så som ljuddämpande innertak och textilmatta på golvet följer även med bort till husets tre hissar och vidare upp på alla 25 våningsplanen. Husets bekvämligheter är flera, förutom det självklara som ett stort underjordiskt garage med gott om laddplatser för elbilar samt en generöst tilltagen gård med flera sittplatser, planteringar och grillar finns även två stycken övernattningslägenheter för boende att kunna hyra till vänner och familj. Tar man hissen hela vägen upp till våning 25 når man även föreningens magiska takterrass, garanterad att imponera på alla framtida besökande familjemedlemmar och gäster. Uppe på våning 25 har också föreningens gemensamma ytor samlats, här finns en relaxavdelning med bastu för lata söndagar eller varför inte bjuda in vännerna till en afterwork med bastu på fredag,

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 33