Mäklare Tilde Aurbakken

Tilde Aurbakken

Om mig

Hej, Jag är en glad tjej från de värmländska skogarna som efter många år i branschen förälskat mig i mäkleriet och Västra Centrum! Min ambition i varje uppdrag är att skapa långsiktiga relationer, och jag tror att receptet för detta är att finnas som en hjälpande hand i både köp- och försäljningsprocess. Mitt arbetssätt kännetecknas av engagemang, noggrannhet och lyhördhet för varje individuella kunds behov. Ser fram emot att höra ifrån dig! Allt gott, Bästa hälsningar, Tilde Aurbakken

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun
  • Mån 20 maj kl 12:15
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Kjellmansgatan 32, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Kjellmansgatan 32

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
7 195 000 kr
89 m²
4 rum
vån 5/8
5 053 kr/mån
80 843 kr/m²

Mittemellan myllrande Linné och lugna Majorna hittar ni hem till denna sällsynta fyrarummare! Ett ytterst kvalitativt boende i populära kvarter där stadskärnan och havet enkelt nås via en kortare cykeltur eller genom kollektivtrafiken. Här erbjuds sociala umgängesytor och modern funktion! Kök och vardagsrum i sin halvöppna disposition blir tillsammans en härlig social del där ljuset kan röra sig fritt mellan de två väderstreck. Samtliga tre sovrum ligger i rofyllda lägen och har bra förvaringsmöjligheter. Två rymliga badrum i fräscht utförande, där den största av de två, har en egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Hemmets två balkonger blir två extra rum att spendera kvalitetstid på. Kort och gott, ett praktiskt och unikt boende - Perfekt för barnfamiljen eller er som flyttar från huset. I denna förening kan ni andas ut och känna er trygga. Föreningen har redan från första dagen säkerställt sina lån med en ränteförsäkring som ger stabila räntekostnader i upp till 3-5 år. Det innebär att er månadsavgift kommer att förbli stabil även om räntorna ökar. Föreningen har säkrat en genomsnittlig räntesats på cirka 2,10 %, vilket utgör grunden för månadsavgiften. Utöver detta har man dessutom sett till att medlemmarna har något så sällsynt som en hel takterrass att nyttja. På takterrassen, som är uppdelad i två separata lokaler, återfinns bland annat en egen spaavdelning med jacuzzi, bastu och relaxavdelning samt en stor fest/samlingslokal med kök där möjlighet att duka upp för 30 personer (både inomhus och utomhus) finns. Här finns också ett tacksamt övernattningsrum för gäster. Se planlösning över takterrassen under bilder i annonsen. Runt Stigbergshyllan finns något för alla - från marina museer till modern "fun dining". Här varvas stora, gröna ytor med uteserveringar, konsertlokaler och franska bagerier. Här kan man hitta både anrik arkitektur och nyskapande ungdomskultur. Men också bryggerier, konstgallerier och mat från världens alla hörs. En trivselplats, med något för alla! Här bor ni mittemellan myllrande Linné och lugna Majorna. Slottsskogen och Sjöbergen ligger nära till hands och likaså älvinloppet där Klippan och Röda Sten är populära promenadområden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fixfabrikens Gata 10, Sandarna - Fixfabriken, Göteborgs kommun
  • Mån 20 maj kl 17:30
Fixfabrikens Gata 10, Sandarna - Fixfabriken, Göteborgs kommun, bild 2
Fixfabrikens Gata 10, Sandarna - Fixfabriken, Göteborgs kommun, bild 3

Fixfabrikens Gata 10

Lägenhet
Sandarna - Fixfabriken, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
4 350 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/10
5 299 kr/mån
50 000 kr/m²

Granne med grönskande Sannaparken, som en del av det nya moderna bostadsområdet Fixfabriken som växer fram i Majorna, ligger Brf Bränneriet och denna ljusa trea! Ett ytterst kvalitativt boende i populära kvarter där stadskärnan eller havet enkelt nås via en kortare cykeltur eller genom kollektivtrafiken. Här möts ni av ett hem med generösa kvadratmeter, ett underbart ljusinsläpp, sociala umgängesytor och en härlig utsikt över Sandarnas höjd och Sannaparkens grönska och liv. Hemmets ljuvliga balkong blir, sommartid, som ett extra rum att spendera mycket tid på. Här når solen er från tidig eftermiddag till kväll. Det stora rofyllda sovrummet har en hel vägg med klädförvaring bakom skjutdörrar. Det mindre sovrummet passar utmärkt som barn- arbets- eller gästrum. Rymligt badrum med praktiskt tvättavdelning! Här bor ni i mittemellan grönskande, lugna Sandarna och myllrande Kungsladugård, en stadsdel med sina pittoreska och mysiga kvarter med lokala handlare och butiker. Bara några minuter bort finns Mariaplan med sitt rika utbud av kaféer, restauranger och småbutiker. Småstadslivet gör sig påmint genom lokala fiskhandlaren Luckans fisk, charken hittar ni hos Saluhallen Majorna och fredagsblommorna hos Mariaplans florister. Slottsskogen och Sjöbergen ligger nära till hands och likaså älvinloppet där Klippan och Röda Sten är populära promenadområden. Närområdet har en blandad bebyggelse som utgörs av såväl moderna hus som äldre fastigheter från början av 1900-talet. Ett bekvämt boende med både buss och spårvagn i anslutning. Sannaparken utanför huset har en nyrenoverad lekplats som är mycket omtyckt hos de yngre i Fixfabriken med omnejd. Välkommen till ett hem där inget lämnats åt slumpen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fredbergsgatan 3C, Majorna, Göteborgs kommun
  • Ons 15 maj kl 17:15
Fredbergsgatan 3C, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Fredbergsgatan 3C, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Fredbergsgatan 3C

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 890 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/3
3 482 kr/mån
62 826 kr/m²

På lugna Fredbergsgatan, i beigea huset på nummer 3, välkomnas ni till denna fantastiska trettiotalstvåa med gott om bevarade detaljer från husets byggår. Välplanerade kvadratmeter med högt i tak kombinerat med ljusa, lätta färgsättningar som ger ett ombonat och inbjudande intryck. Tack vare genomgångsläget bjuds ljuset in att dansa fritt mellan rummen. Här uppstår det perfekta mötet mellan varsamt bevarade detaljer och modern funktionalism. De bevarade detaljer i form av framtagna och slipade brädgolv, gjutjärnselement och ett bevarat serveringsskåp utgör ett smycke i sig. Köket är mycket smakfullt renoverat med hög standard och goda arbetsytor och det glasade fönsterpartiet mot grönskan utanför välkomnar ljuset på ett underbart sätt. Balkongen blir sommartid en förlängning av köket och här ryms både soffgrupp och odlingar. Rofyllt sovrum med gott om klädförvaring i samma lugna läge mot grönskan som köket. Helkaklat badrum i neutrala färger med kombinerad tvättmaskin / torktumlare. Här bor ni i hjärtat av Majorna i en stabil förening, med grönskande trädgård med gemensamma uteplatser och möjlighet till odling. Mycket trevligt och populärt område med närhet till det mesta såsom Slottsskogen, mataffär, restauranger och kommunikationer. En idyll mitt i stan!

  • Premium
  • Balkong
Gröna gatan 32, Majorna, Göteborgs kommun
  • Mån 13 maj kl 17:15
Gröna gatan 32, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Gröna gatan 32, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Gröna gatan 32

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 650 000 kr
55 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 868 kr/mån
48 182 kr/m²

I omtyckta Majorna erbjuds detta exklusiva och smakfullt färgsatta hem! Byggd så sent som år 2014 av Brf Blåsut om ca 55 kvm med en ljus och öppen planlösning. En rymlig lägenhet med egen uteplats med ljuvlig kvällssol. Modernt kök med delvis öppen planlösning som är fullt utrustat. Stort helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Ljusa väggar och genomgående mattlackat vitt ekgolv ger ett modernt intryck. Här finns utrymme för både avslappning och arbete. De stora fönstren i vardagsrummet och köket släpper in rikligt med dagsljus. I det rymliga köket blir varje måltid en fröjd att tillaga. Här bosätter du dig med närhet till hav, motionsspår och fina grönområden. Nära till vackra Slottsskogen, Linnéstadens puls och kulturområde med Röda Sten, bad, mataffärer, apotek, bank, restauranger och goda kommunikationer. HSB Brf Blåsutgatan i Göteborg är en välskött och engagerad förening där ni bland annat tar del av gemensamhetslokaler i form av festlokal/aktivitetslokal, övernattningslägenheter, tvättstugor, cykelrum och barnvagnsrum. På baksidan av huset på Gröna gatan 32 finns en fantastisk inhägnad innergård där odlingslådor och grillmöjligheter finns att tillgå. Välkommen till ett hem att trivas gott och länge i!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kommendörsgatan 5, Majorna, Göteborgs kommun
  • Tis 14 maj kl 18:15
Kommendörsgatan 5, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Kommendörsgatan 5, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Kommendörsgatan 5

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
3 850 000 kr
58 m²
2.5 rum
vån 3/5
4 727 kr/mån
66 379 kr/m²

Genomgående hög kvalité, noga utvalda material och smarta lösningar. I denna väldisponerade bostad har man tagit vara på all yta för att skapa de bästa förutsättningarna för ett hem att trivas i. Härligt genomgångsläge med en generös loggia som erbjuder både milsvid utsikt över Majornas takåsar och utsikt över hamnen, älven och Eriksberg. Vidare finns två sovrum, goda förvaringsutrymmen och ett fullutrustat badrum med kombinerad tvättmaskin med torktumlare. Här bor du i en ytterst levande och sprudlande stadsdel. Med ett stort utbud av caféer, restauranger och mysiga butiker. Goda kommunikationer till både city och Göteborgs Skärgård samt härliga promenader i grönskande Slottsskogen eller Röda sten. Dock Disctrict 4 uppfördes i fem våningar med armerad betongstomme som kläs med utfackningsväggar och klimatskyddas med stålplåt för att stå emot de salta vindarna från väster. Stålplåt är ett beständigt material som talar för låga driftskostnader över tid. Svärtan i stålplåten står i omedelbar kontrast till de ljusa fasaderna som möter upp i väster och söder, vilket skapar en dynamik och variation som förstärker de olika uttrycken. Det rundade hörnet i gatuplanet med sitt överhäng, sneglar tydligt på funktionalismen och fungerar som en naturlig förlängning av det intilliggande landshövdingehusets skiljelinje mellan trä och sten. För att förstärka och rama in den ruffa warehousekänslan fick fasaden svarta, höga industrispröjsade fönster, som förutom att ge karaktär, ger de maximalt med ljusinsläpp.

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Godhemsgatan 13C, Kungsladugård, Göteborgs kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00
Godhemsgatan 13C, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 2
Godhemsgatan 13C, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 3

Godhemsgatan 13C

Lägenhet
Kungsladugård, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 395 000 kr
32,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 633 kr/mån
73 692 kr/m²

Där Slottsskogen, Kungsladugård och Majorna möts på bästa sätt ligger denna fina och kvadratsmarta etta. Här harmoniseras mjuka nyanser fint tillsammans med vackra välbevarade detaljer. Från vardagsrummet återfinns en utsikt över Slottskogskoloniernas mysiga stugor och grönska, medan det rymliga köket vetter mot den ljuvliga innergården. Här bor man mitt emellan Mariaplans myllrande folkliv med många krogar och vintagebutiken och Slottsskogens gröna lunga oas. Tack vare goda förbindelser alldeles utanför, tar du elvans spårvagn både in till stadens puls eller havets lugn. Underbart boende i kvarter med lång historia, helt enkelt!

  • Premium
Såggatan 50C, Majorna, Göteborgs kommun
  • Tis 28 maj kl 17:00
Såggatan 50C, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Såggatan 50C, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Såggatan 50C

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
1 995 000 kr
22 m²
1 rum
1 362 kr/mån
90 682 kr/m²

Högst upp i huset välkomnas du in till denna pärla till vindsetta! Mitt i Majorna, på Såggatan och i det vaniljgula huset på nummer 50, välkomnas ni till denna nybyggda vindslägenhet av högsta kvalitet! En genomgångsetta med fina umgängesytor och ett fint ljusinsläpp. Boarean är 22 kvm men bostaden upplevs betydligt större tack vare sin smarta planlösning som nyttjas exemplariskt. Genomgående fina materialval gör det här till ett fantastiskt hem att få flytta in i och bli den första som använder det! Från takfönstren har ni vidsträckt utsikt över Majornas takåsar! Här bor ni i hjärtat av Majorna i en stabil förening, med grönskande trädgård med gemensamma uteplatser och möjlighet till odling. Mycket trevligt och populärt område med närhet till det mesta såsom Slottsskogen, mataffär, restauranger och kommunikationer.

  • Premium
Vantgatan 3E, Majorna, Göteborgs kommun
  • Sön 19 maj kl 15:00
Vantgatan 3E, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Vantgatan 3E, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Vantgatan 3E

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 695 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
5 053 kr/mån
49 907 kr/m²

På lugn återvändsgata ligger denna välplanerade tvårumslägenhet som stilfullt renoverats med utmärkta materialval och hög kvalitet. Bostaden har ett alldeles perfekt läge uppe på Gråberget i Majorna, där den ligger lugnt och avskilt, samtidigt som det är enkelt att ta sig till stadens puls i centrum med cykel, buss eller spårvagn. Högt och fritt läge ger storlagen utsikt, och dessutom finns en mysig egen balkong att kunna njuta av avsikten från. Troligtvis är det en av de bästa utsikterna på Gråberget. Njut av solnedgången över hamninloppet. Rymlig och luftig bostad med genomtänkt planlösning med alla kvadratmeter på rätt ställe, generös takhöjd samt en hall som binder ihop bostadens alla rum. Fönster i två väderstreck skapar en luftig och harmonisk känsla och ett härligt ljus i en lägenhet, som är lätt att trivas i. Genomgående kvalitet, stil och finess, samt ett antal praktiska detaljer, gör bostaden unik. Ny elcentral med jordfelsbrytare, dimbar belysning i alla rum, noggranna materialval och smarta lösningar i nyrenoverat kvalitetskök från Lidhults och badrum- för att nämna några exempel. Detta är hemmet för dig som vill bo i ett särskilt genomtänkt, fräscht och estetiskt tilltalande hem. Här bor du tryggt i en stor och omtryckt HSB-förening med många gemensamhetsutrymmen, såsom gästlägenheter och samlingslokal samt snickeri, hobbyrum och nyrenoverad bastu. Förvaring i både källar- och vindsförråd. Mycket trevligt och populärt området med närhet till det mesta - såsom Slottsskogen, mataffär, restauranger- kaféer, apotek samt kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
Kjellmansgatan 26, Masthugget, Göteborgs kommun
  • Mån 13 maj kl 18:15
Kjellmansgatan 26, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Kjellmansgatan 26, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Kjellmansgatan 26

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
3 750 000 kr
51 m²
2 rum
vån 6/8
3 464 kr/mån
73 529 kr/m²

Välkommen till en tvåa som har allt man kan tänkas behöva och lite till! Med en kombination av smakfullhet, bekvämlighet och en spektakulär utsikt, blir resultatet en plats där du verkligen kan njuta och andas ut. Stig in på våning 6 av 8 och upptäck en värld av elegans och funktionalitet. Med en generös social yta för kök och vardagsrum får du utrymme nog för att skapa din egen personliga fristad. I det rofyllda sovrummet sover du gott om natten och en rymlig klädkammare tar hand om klädvård och annan förvaring. I det stilfulla och rymliga badrummet erbjuds både tvättmaskin och torktumlare för extra komfort. Ute på balkongen njuter ni av förmiddagens ljuva strålar och blickar samtidigt utöver enastående vyer! I området runt Stigbergshyllan finns något för alla - från marina museer till modern "fun dining". Här varvas stora, gröna ytor med uteserveringar, konsertlokaler och franska bagerier. Här kan man hitta både anrik arkitektur och nyskapande ungdomskultur. Men också bryggerier, konstgallerier och mat från världens alla hörs. En trivselplats, med något för alla! Här bor ni mittemellan myllrande Linné och lugna Majorna. Slottsskogen och Sjöbergen ligger nära till hands och likaså älvinloppet där Klippan och Röda Sten är populära promenadområden. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kjellmansgatan 28, Masthugget, Göteborgs kommun
  • Ons 15 maj kl 18:15
Kjellmansgatan 28, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Kjellmansgatan 28, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Kjellmansgatan 28

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Nya Kvadrat
2 950 000 kr
39 + 4 m²
2 rum
vån 1/8
3 193 kr/mån
75 641 kr/m²

2a om 43 kvm i total area med en generös balkong om 8 kvm! Mittemellan myllrande Linné och lugna Majorna välkomnas ni till denna högkvalitativa och välplanerade tvåa! Här möts ni av ett hem med sociala umgängesytor, modern funktion och en härlig balkong. Kök och vardagsrum i sin öppna disposition blir tillsammans ett härligt utrymme där ljuset flödar fritt. Det rofyllda sovrummet tillåter god klädvård i form av tacksamma garderober längst med ena väggen. Rymligt badrum med dusch och tvättavdelning. Solens förmiddagsstrålar värmer gott på den generösa balkongen! I ett suterränghus kan biarea, i vissa fall, värderas lika högt som boarea (dvs att det är samma typ av utrymme). Är det fråga om ett suterränghus, som det är i detta fall är, får man enbart räkna boarea 6 meter in vinkelrätt från ytterväggens insida. Det utrymmet i lägenheten som är efter 6 meter, får alltså inte räknas som boarea, utan blir då per automatik biarea - oavsett vilken typ av rum det är och hur högt/lågt i tak som det är. Med det sagt är det av vikt att känna till att ytan som enligt Boverkets mätregler, är 4 kvm biarea i lägenheten, alltså en yta som ser precis likadan ut som de resterande 39 kvm boarea i lägenheten. Observera att de möblerade bilderna är stylade digitalt. I området runt Stigbergshyllan finns något för alla - från marina museer till modern "fun dining". Här varvas stora, gröna ytor med uteserveringar, konsertlokaler och franska bagerier. Här kan man hitta både anrik arkitektur och nyskapande ungdomskultur. Men också bryggerier, konstgallerier och mat från världens alla hörs. En trivselplats, med något för alla! Här bor ni mittemellan myllrande Linné och lugna Majorna. Slottsskogen och Sjöbergen ligger nära till hands och likaså älvinloppet där Klippan och Röda Sten är populära promenadområden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 10