Ljusterögatan 3, 5 tr.

Katarina / Sofia, Stockholm Karta & restider

4 295 000 kr
LägenhetLägenhet

Visning Söndag 20/5 kl. 11.00 - 11.30!

På lugna Ljusterögatan, nära Vita Bergsparken, Hammarbykanalen och Nytorget finner ni denna välplanerade 2:a (möjlig 3:a), högst upp i huset med vy över takåsar, himmel och gård.

En lägenhet med social planlösning som erbjuder rejäla rum med oändliga möjligheter. Sovrummet som ligger avskilt är väl tilltaget med stort fönsterparti och gott ljusinsläpp, goda förvaringsmöjligheter i form av garderobsvägg. Möjlighet att skapa ytterligare ett generöst sovrum i anslutning till det stora sovrummet, se alternativ planlösning. Köks- och vardagsrumsdelen kan man på ett enkelt sätt skapa en öppen planlösning genom att ta bort väggen som skiljer rummen åt. Då öppnas möjligheter för ett rejält L-format kök med en köksö för den som önskar det. Gott om plats för matplats för 6-8 personer. Genomgående finns visst renoveringsbehov men här finns alla chanser i världen att skapa sig ett riktigt drömboende.

Utmärkt Södermalmsläge med närhet till lugna grönskande parker samtidigt som Nytorgets puls ligger på bara några minuters avstånd. Utanför porten finner du även underbara Vitabergsparken som erbjuder härlig natur, söderkåkar och promenadstråk. Vill du hellre utforska promenadstråken kring Hammarby Kanal så ligger även det i direkt närhet. Om detta inte vore nog så finner du myllrande SoFo och Nytorget och allt vad området har att erbjuda i form av restauranger, fik och parker på bara ett par minuters promenad. Läget är med andra ord fantastiskt. Täta kommunikationer med en kort promenad till bland andra busslinjer 2, 3, 4 och 66. Busslinje 59 och 76 ligger bara ett stenkast bort. Skanstulls t-bana ligger dessutom endast 7-8 minuter bort.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
69 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
4 103 kr/mån
Pris/m²
62 246 kr/m²
Byggår
1932
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Ljusterögatan 3, 5 tr. och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 295 000 kr
Avgift/månad
4 103 kr/mån

Statistik

2 665
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 18 dagar sedan, den 4 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips