Tritonvägen 6

Lilla Alby, Sundbyberg Karta & restider

1 995 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 2:a med allt du kan önska dig. Ljust och härligt vardagsrum mot balkong. Mellan varadagsrum och balkongen finner du sovrummet med stora fönster som släpper in mycket solljus! Här finns ett vitt fint kök med snygga detaljer av svart kakel och bänkskiva. Fräscht och snyggt badrum med dusch. Lägenheten är luftig och fin med sina ljusmålade väggar och fina ljusa laminatgolv i vardagsrummet, kök och sovrum.

Här bor ni i en välskött förening som också har en trivsam gemensam uteplats för föreningens medlemmar på baksidan av huset.

Lägenheten ligger mycket bra till med Sundbybergs centrum ett stenkast från porten. Här finns all service du kan tänka dig med matbutiker, caféer, restauranger och butiker. Även Solna Strand ligger precis invid lägenheten där även närmsta tunnelbanestation ligger med bara sex stationer till T-Centralen. Längs Bällstaån finns jogging och promenadstråk som leder in till Karlberg och innerstaden. Med ständigt förbättrande kommunikationer blir Sundbyberg i allt större utsträckning en del av innerstaden. I dagsläget finns tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och flertalet busslinjer att välja på.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
34 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
2 568 kr/mån
Pris/m²
58 676 kr/m²
Byggår
1939
Räkna på boendet
  • Söndag 24 sep kl 12:00-12:30 Spara
  • Måndag 25 sep kl 17:00-17:30 Spara
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tritonvägen 6 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 995 000 kr
Avgift/månad
2 568 kr/mån

Statistik

1 260
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 5 dagar sedan, den 15 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips