Taxgatan 2, 5tr

Norra Djurgårdsstaden, Stockholm Karta & restider

5 395 000 kr
LägenhetLägenhet

Nu finns möjligheten att förvärva en alldeles perfekt 2:a som erbjuder allt du önskar i ditt boende. Med högt läge i huset och lummig utsikt över trädtopparna och den kulturmärkta kontorsvillan är det ett oslagbart läge. Underbar balkong om ca 14 kvm i söderläge. Två våningar upp från lägenheten i samma trapphus nås den härliga takterrassen där man kan spendera kvällarna med sina middagsgäster och njuta av utsikten över Norra Djurgårdsstaden, Gasklockorna och Husarviken.

Lägenheten är optimalt planerad med trevliga sällskapsytor med en öppning mot köket, stort sovrum med utsikt mot Husarviken och ordentligt med förvaring i flertalet garderober.

Här erbjuds ett nyproducerat och modernt hem med exklusiva material såsom ett tjusigt Marbodalskök, bänkskiva i kvarstkomposit Venato Bianco, italienskt ljusgrått stenliknande kakel i kök och badrum. Samma tidlösa stenliknande klinker genomgående i kök och badrum och hall. Lägenheten präglas av en genomgående hög standard och av dess ljusa inredning. På golvet löper en ljus vaniljlaserad mattlackad ekparkett och vardagsrummets gigantiska fönster med låg bröstning skänker lägenheten mycket ljus.

Norra Djurgårdsstaden är en spännande och snabbt växande stadsdel i kanten av Kungliga Nationalstadsparken, invid Bobergs kulturmärkta gasklockor, endast ett stenkast från vatten, natur och city. Fina promenadstråk och bryggor vid Husarviken. Närhet till 4H-gård och joggingspår i Lill-Jansskogen och för andra aktiviteter finner ni Ryttarstadion, Kungliga tennishallen och Östermalms IP som vintertid spolas till is. På plats finns redan flertalet förskolor, caféer, restauranger, Hemköp samt Puls&Träning. Närhet till Stockholms universitet och Kungliga Tekniska Högskolan.

Goda kommunikationer med cykelvägar, buss och tunnelbana. Knappt 10 minuter tar det att cykla in till Stureplan. Med buss 55 tar du dig snabbt till Stureplan eller vidare bort mot Kungsträdgården eller Slussen. Promenadavstånd till T-bana Ropsten som tar dig in till T-centralen på 8 minuter. Buss 6 trafikerar Norra Djurgårdsstaden med start i Ropsten, vidare till Östra Station, Odenplan med slutstation Karolinska institutet.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
66 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 735 kr/mån
Pris/m²
81 742 kr/m²
Driftkostnad
3 468 kr/år
Byggår
2015
Räkna på boendet
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Taxgatan 2, 5tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 395 000 kr
Avgift/månad
3 735 kr/mån
Driftkostnad
3 468 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

557
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 5 dagar sedan, den 9 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips