Klåvavägen 72

Nya Hovås, Göteborg Karta & restider

3 500 000 kr

3 725 000 kr -6%

LägenhetLägenhet

Nyproducerad stor 2:a med härliga utrymmen. 2 stycken balkonger med såväl morgonsol i öster samt kvällssol i väster. Rymliga skjutdörrsgarderober i såväl det stora sovrummet som i entréhallen ger dig goda förvaringsmöjligheter. Parkettgolv i hela bostaden, i badrummet grått klinkergolv med vita kakelväggar

Nya Hovås är ett spännande område med stora visioner. Skanska Nya Hem har byggt ett område med tre huskroppar runt en gemensam innergård i centrum av det expansiva området som heter Nya Hovås.

Brf Fritiden är Svanenmärkt och ger dig ett vackert hem med noga utvalda och miljövänliga material.
Det Svanenmärkta köket kommer från Marbodal och bjuder bland annat på induktionshäll och miljöklassade vitvaror i rostfritt utförande.

OMRÅDET

"En småsaklig blandstad i världsklass med plats för personlighet"

Nya Hovås är en mysig blandstad med närhet till hav, natur, butiker, caféer samt kommunikationer utanför dörren. Oavsett om du trivs bäst på granitklippor eller uteserveringar finns här något för dig - en plats för både urban citykänsla och gröna inslag. Den bakomliggande tanken har varit att jobba tillsammans för att se helheten i ett större perspektiv. Visionen är att skapa en småskalig blandstad i världsklass och här ska det erbjudas det människor behöver i form av daglig service och unika butiker. Det lite oväntade blandas med det nya konceptet för ett personligt utbud. Butikskonceptet Small Shops ska ge en känsla av "Linnégatan på landet" - ett småskaligt utbud med en personlig avsändare.

Kombinera det bästa av två världar genom att mixa småstadens gemyt och personlighet med storstadens kreativa nytänkande. Här skapas en unik miljö för handel, arbetsliv och boende. När området är färdigställt beräknas det finnas ca 1 500 bostäder, 20-30 butiker samt 600 nya arbetsplatser.

I området finner vi Spektrumhuset som håller på att utvecklas till en 5000 kvadratmeter stor kunskapsgalleria som erbjuder en mix av aktiviteter, butiker och mötesplatser. På bottenplan finns Small Shops och en restaurang med bowlinghall i källaren. På plan ett finns ett kunskapstorg för kulturverksamheter och i de övre planen färdigställs nu en grundskola för årskurs 4-9 där skolgården ligger på taket.

Även populära Kodakhuset ligger i området och bjuder bland annat på en välsorterad mataffär, systembolag, ett bageri och café, en blomsterbutik, Friskis och Svettis samt vårdcentral.

Området är strategiskt placerat vid avfarten Brottkärrsmotet med endast 10 minuters bilfärd till centrala Göteborg och ca 20 minuter med buss. Ljuvliga klippbad, en golfbana och härliga naturområden finns i närområdet och gör Hovås till en aktiv stadsdel.

Källa: nyahovas.se

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
67 m²
Antal rum
2 rum
Avgift/månad
3 537 kr/mån
Pris/m²
52 239 kr/m²
Driftkostnad
6 708 kr/år
Byggår
2018
Räkna på boendet
Förening
BRF Fritiden
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Klåvavägen 72 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 500 000 kr
Avgift/månad
3 537 kr/mån
Driftkostnad
6 708 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Fritiden

Antal lägenheter
85
Registreringsår
2016
Status
Äkta förening
Föreningens betyg (2018)

Högsta betyg A++ innebär en mycket god ekonomi. Lägsta betyg C betyder att föreningen har ekonomiska svårigheter.

C B A A+ A++
Köp BRF-analys på allabrf.se

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

1 864
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 124 dagar sedan, den 14 februari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips