Lundin Fastighetsbyrå

Lundin Fastighetsbyrå

Mäklare

Beryllgatan 36, null, Göteborgs kommun
 • Sön 5 feb kl 14:30

Beryllgatan 36

Lägenhet
Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

2 550 000 kr

81,5 m²

3 rum

5 026 kr/mån

31 288 kr/m²

Högst upp i huset finner ni denna väldisponerade genomgångstrea som erbjuder genomgående rymliga ytor, smakfulla materialval, ett otroligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt en härlig balkong i soligt sydvästläge. Köket är fullutrustat och välrenoverat i en stilren design och färgskala. Bostadens vardagsrum är väl tilltaget med en härlig rymd och fri utsikt, här finns plats för både soffgrupp och matgrupp vilket gör rummet till den ultimata platsen att samla familj och vänner. Vidare erbjuds två generösa och rofyllda sovrum samt ett modernt helkaklat badrum med ett härligt badkar som ger guldkant till vardagen. Här bor ni i en omtyckt bostadsrättsförening med närhet till hav, natur och stad. I närområdet finns alla bekvämligheter så som goda kommunikationer, livsmedelsbutik, gym och förskola. Ett extra plus är att parkering ingår i avgiften. Välkomna till ett hem att trivas i!

 • Plus
 • Balkong
Hålskogsgatan 15, Angered, Göteborgs kommun

Hålskogsgatan 15

Villa
Angered, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

2 495 000 kr

110 m²

7 rum

656 m² tomt

För Göteborgs stads räkning förmedlar vi nu denna fristående villa med äganderätt om totalt 168kvm belägen i Hammarkullen. Huset är fördelat på sju rum varav fem sovrum, kök och vardagsrum på entréplan och gillestuga, matkällare samt tvättstuga med bastu i källarplan. En smart planlösning för en barnfamilj och här finns stor potential att få det precis så som ni önskar. Tomten är plan och erbjuder en altan som ni når från vardagsrummet med många soltimmar. Här bor ni nära natur och badsjö endast en hållplats ifrån Angered centrum som erbjuder ett sort utbud av all dagligvaruhandel, skola, apotek och restauranger med mera. Bra kommunikationsförbindelser som tar er till centrala Göteborg under 25 minuter respektive 15 minuter med bil. Varmt välkomna med er intresseanmälan för mer information!

Viktoriagatan 32, Vasastaden, Göteborgs kommun

Viktoriagatan 32

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

4 750 000 kr

77 m²

3 rum

5 398 kr/mån

61 688 kr/m²

Mycket smakfull trea med slående utsikt över Vasastadens charmiga takåsar. Omsorgsfullt renoverad med stor balkong i soligt söderläge mot den lugna innergården. Genomgående ljus planlösning med goda förvaringsmöjligheter. Utmärkt beläget i lugna kvarter med innerstadens puls och liv några minuter bort. Populär brf med stor privat innergård. Hiss finns!

 • Balkong
 • Hiss
Badvädersgatan 15, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Badvädersgatan 15

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

1 450 000 kr

66,9 m²

3 rum

4 522 kr/mån

21 674 kr/m²

Välkomna till Badvädersgatan 15 och denna välplanerade trea med trevlig planlösning, fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt en inglasad balkong i västerläge som man kan njuta av under stora delar av året. Vardagsrummet vetter mot väster medan köket och sovrummen vetter mot öster och härligt grönskande omgivningar. Lägenheten är i äldre skick med visst renoveringsbehov så här har ni möjlighet att skapa ett hem efter er personliga stil. Föreningen erbjuder två gästlägenheter, samlingslokal, gym och bastu samtidigt som det är det perfekta seniorboendet med flera aktiviteter som syjunta, akvarellmålning, 60+ gymnastik, PRO-möten mm. I norra Biskopsgården är omgivningarna trivsamma och det mesta man kan önska finns i närheten. I närområdet ligger flera skolor samt Vårväderstorget med bland annat Willys och vårdcentral. Här bor ni i en grön stadsdel med fina friluftsområden som Svarte Mosse där ni finner ett flertal leder och naturstigar samt Hisingsparken som är Göteborgs största parkområde. Kommunikationerna är goda då spårvagn 5, 6 och 10 snabbt tar er in till centrum. Med cykel tar det cirka 10 minuter till Norra Älvstranden och Chalmers Lindholmen.

 • Balkong
 • Hiss
Kvarnbygatan 31, Mölndal Kvarnbyn, Mölndals kommun
 • Tis 7 feb kl 17:45
Kvarnbygatan 31, Mölndal Kvarnbyn, Mölndals kommun, bild 2
Kvarnbygatan 31, Mölndal Kvarnbyn, Mölndals kommun, bild 3

Kvarnbygatan 31

Lägenhet
Mölndal Kvarnbyn, Mölndals kommun
Lundin Fastighetsbyrå

3 195 000 kr

71,4 m²

2 rum

4 774 kr/mån

44 748 kr/m²

Den här bostaden sticker ut med sin tydliga karaktär och utformning för de sociala tillställningarna. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum har väl tilltagna sällskapsytor med en generös takhöjd på 2.60 m som inger en känsla av rymd. De stora fönsterpartierna från golv till tak ger ett härligt ljusinsläpp som återspeglar en målning av naturens skiftande årstider. Den grönskande naturen ombonar och sprider en rofylld känsla till ert nya hem. Bostaden har en väl tilltagen balkong som nås från två håll och som övergår till en anslutande uteplats i sydvästläge. Balkongen är en alldeles underbar tillgång när vännerna är på besök för att klinga några glas och njuta av den ljumna sommarkvällen. Välkomna till den sydvästra sluttningen vid Kvarnbyn!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Walleriusgatan 2, Nedre Johanneberg, Göteborgs kommun
 • Mån 6 feb kl 17:15

Walleriusgatan 2

Lägenhet
Nedre Johanneberg, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

5 380 000 kr

80 m²

3 rum

2 790 kr/mån

67 250 kr/m²

Välkomna till en ovanligt fin funkistrea som totalrenoverades 2019 med tidlösa materialval i skandinaviskt ljusa toner. Lägenheten badar i ljus tack vare sitt höga läge och generösa fönsterpartier i klassisk funkisanda. Solig insynsskyddad balkong i fritt söderläge med utsikt mot Johannebergskyrkan och härlig grönska. Luftiga sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning, två bra sovrum samt minimalistiskt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Som pricken över i:et bor man i en förening med mycket god ekonomi och mycket låga avgifter.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Regnvädersgatan 3, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Regnvädersgatan 3

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

1 500 000 kr

72 m²

3 rum

3 428 kr/mån

20 833 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna välplanerade trea med två inglasade balkonger i naturnära Biskopsgården. Delar av lägenheten har ett äldre skick så här finns möjlighet att sätta sin egna prägel! Däremot är badrummet stambytt och renoverat i en smakfull stil, här finns även tvättmaskin som förenklar vardagen. Effektiva ytor med god förvaring, trivsamma sällskapsytor och generösa fönsterpartier. Bredband via fiberanslutning från Telenor ingår i avgiften.

 • Balkong
 • Hiss
Övre Fogelbergsgatan 6, Vasastaden, Göteborgs kommun
 • Sön 5 feb kl 11:15
Övre Fogelbergsgatan 6, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Övre Fogelbergsgatan 6, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Övre Fogelbergsgatan 6

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

6 750 000 kr

137,5 m²

5 rum

3 819 kr/mån

49 091 kr/m²

I rofyllda vasakvarter ligger denna ljuvliga och sällsynta gavelfemma högt upp i huset i obelånad förening. Möjlig 6:a med generösa ytor, balkong och härlig utsikt över stan. Väl tilltaget vardagsrum som ligger i fil med matsal och kök, tre avskilt belägna sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt både badrum och gäst-wc. Unikt tillfälle att skapa sitt eget drömhem med bevarad 60-talscharm och stor potential. Populär brf med hiss, gemensam takterrass och mycket god ekonomi. Möjlighet till egen parkeringsplats!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Eklandagatan 14, Lorensberg, Göteborgs kommun

Eklandagatan 14

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

5 650 000 kr

109 m²

3 rum

6 945 kr/mån

51 835 kr/m²

I en klassisk tegelfastighet anno 1927 finner ni denna generösa trea om 109 kvm med bra planlösning, generös takhöjd, bevarade originaldetaljer, öppen spis och balkong mot gården i fint läge. Lägenheten är i äldre standard med renoveringsbehov. Kök och badrum stambyttes 2020 och i samband med det totalrenoverades badrummet. Köket har bevarade serveringsskåp och skafferi som bidrar med charm. Här har ni möjlighet att skapa en egen dröm! Hiss i huset och fin innergård att njuta av.

 • Balkong
 • Hiss
Sjupundsgatan 35, Högsbohöjd, Göteborgs kommun
 • Sön 5 feb kl 14:00
Sjupundsgatan 35, Högsbohöjd, Göteborgs kommun, bild 2
Sjupundsgatan 35, Högsbohöjd, Göteborgs kommun, bild 3

Sjupundsgatan 35

Lägenhet
Högsbohöjd, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

2 495 000 kr

52 m²

2 rum

3 090 kr/mån

47 981 kr/m²

Välkomna till denna mysiga tvåa med låga avgifter, öppen och social planlösning mellan det välutrustade köket och vardagsrummet. Ekebäckshöjd är kvarteret för dig som vill ha närhet till både både stadspuls och lugnet vid vattnet. Redan i hallen möts ni av det generösa ljusinsläppet som präglar hela bostaden. Här erbjuds genomgående högkvalitativa vitvaror, genomtänkta färgval och ytskikt samt stora fina rum. En harmoni mellan helkaklat badrum, lugnt sovrum med fönster mot en lugn innergård och det härliga vardagsrummet med direkt utgång till den ljuvliga balkongen.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stapelbädden 9, Lindholmen, Göteborgs kommun

Stapelbädden 9

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

5 195 000 kr

84 m²

3 rum

5 031 kr/mån

61 845 kr/m²

Högst upp i huset med en oslagbar utsikt över Göta Älv och Göteborgs magnifika hamninlopp finner ni denna fantastiska gaveltrea i ett maritimt och bilfritt område. Brf Lindholmsdockan som är en av landets få privata marinor, där du kan kombinera boende med båtliv, ger en unik omgivning och de livfulla kajerna skapar en känsla av skärgårdsidyll. Allt detta paketerat i en mycket fin förening med god ekonomi och alla tänkbara faciliteter. Fina möjligheter till garage och båtplats precis utanför bostaden. Det finns även sjöbodar som vid tillfällen kan finnas tillgängligt att köpa för bostadsföreningens medlemmar. Boendet ligger centralt på många vis och området erbjuder flera bra möjligheter till barnomsorg, skolor på olika nivå inom gångavstånd, även högskolor. God kontakt med staden på fastlandet genom färjeförbindelser och många busslinjer. Vill man så klarar man sig helt utan bil, du har ett färjeläge runt knuten. Det finns dock garage som nås via hissen, samt boendeparkering. Området i stort är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter. Stora viktiga utvecklingsföretag finns i grannskapet (Volvo, Ericsson och Geely) samt även klustret Lindholmen Science Park och här byggs bland annat Karlatornet. Båtplats finns att överta för 50.000:- Årsavgiften för båtplatsen är endast 1000:- Det kommer även byggas fler sjöbodar för den som är intresserad. Föreningen erbjuder faciliteter såsom övernattningslägenhet, bastu, festlokal, hamngarage, verkstad, cykelgarage samt uteplatser för samkväm och grillning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bratteråsgatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsgatan 40

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

3 850 000 kr

54 m²

2 rum

3 019 kr/mån

71 296 kr/m²

På våning 22 av 25 med vidsträckt utsikt mot älven och staden finner ni denna nyproducerade tvåa med genomgående hög standard och stilrena val. Ett svårslaget läge med många soltimmar och vackra vyer att beskåda. För den som vill ta sig ut i det fria finns en gemensam takterrass högst upp i huset. Här finner man även en och relaxavdelning där man kan koppla bort vardagens stress. Lägenheten har tvåstavsparkett i ek, modernt kök från Ballingslöv, stilrent badrum med kombimaskin och som extra plus även bra förvaringsmöjligheter. Kronjuvelen kommer med sina 25 våningar väcka uppmärksamhet från långt håll tack vare sin unika arkitektur med form som en slipad diamant. Den rejäla höjden gör att byggnaden blir det i särklass högsta huset i den älvnära stadsdelen och bjuder på panoramautsikt över Göteborg, Göta älv och gamla varvsbyggnader.

 • Hiss
Liljeforsgatan 34, Johanneberg, Göteborgs kommun

Liljeforsgatan 34

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

1 795 000 kr

60,4 m²

2 rum

4 897 kr/mån

29 719 kr/m²

I ett citynära och naturskönt läge finner vi denna välplanerade gavellägenhet med trevliga sällskapsytor. Lägenheten har ett bekvämt läge i entréplan med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och en härlig balkong i insynsskyddat läge med utsikt över naturen. Planlösningen är genomtänkt utformad med bra disposition och rymliga rum. Föreningen erbjuder flertalet gemensamhetsutrymmen såsom samlingslokal, hobbyrum, bastu, gym och övernattningslägenheter. För att bli medlem i HSB Brf Kornsjön måste minst en i hushållet ha fyllt 50 år. I Johanneberg bor ni i hjärtat av Göteborg med god närservice, ett flertal livsmedelsbutiker, mysiga fik och restauranger. Bekväma gångavstånd och bra busskommunikation till Chalmers, Korsvägen, Götaplatsen och Kungsportsavenyn med innerstadens kultur och nöjesliv. Närhet till löpslinga, tennisbana, fotbollsplan och omtyckta Fysiken.

 • Balkong
 • Hiss
Sisjövägen 403, Askim Sisjön, Göteborgs kommun

Sisjövägen 403

Villa
Askim Sisjön, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

6 475 000 kr

147 m²

202 m² tomt

Välkomna till detta välskötta gavelradhus som ligger med perfekt läge nära Sisjöns vackra natur. Fantastisk tomt med härlig grönska och flera uteplatser. Här finns plats för stor familj med total yta på ca 222 kvm.

Lillgårdens Gränd 5, Hovås, Göteborgs kommun
 • Sön 5 feb kl 12:00

Lillgårdens Gränd 5

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

4 595 000 kr

75,5 m²

3 rum

4 253 kr/mån

60 861 kr/m²

Välkomna till en drömlägenhet med härliga sällskapsytor och hög standard kombinerat med en stor balkong mot en lugn och ljus innergård. Lägenheten är välplanerad och varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt. Här erbjuds man ett socialt vardagsrum och ett modernt kök med ekparkett som är genomgående i hela lägenheten. Populär Svanenmärkt förening med fokus på sociala ytor och bra förvaring. Här bor man lugnt och behagligt mitt i Nya Hovås! Välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Åke Falcks Gata 5, Örgryte Torp, Göteborgs kommun
 • Idag kl 17:30
Åke Falcks Gata 5, Örgryte Torp, Göteborgs kommun, bild 2
Åke Falcks Gata 5, Örgryte Torp, Göteborgs kommun, bild 3

Åke Falcks Gata 5

Lägenhet
Örgryte Torp, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

7 650 000 kr

82,5 m²

3 rum

1 531 kr/mån

92 727 kr/m²

Välkomna till omtyckta Örgryte och denna ljuvliga bostad som har en social planlösning som bjuder in till umgänge med vänner och familj, sobert kök med högkvalitativa vitvaror samt två balkonger i två väderstreck. Här erbjuds ni även generösa förvaringsmöjligheter samt ett stort badrum med praktisk tvättavdelning. Den generösa takhöjden i samspel med de stora fönsterpartierna skapar ett vackert ljusflöde och rymd genom hela bostaden. Genomgående golvvärme i samtliga rum för extra komfort. Ett stort plus är att lägenheten har väldigt låg avgift då man inte har någon kapitaldel, därmed påverkas man inte heller av avgiftshöjningar då de oftast görs på kapitaldelen av avgiften!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Grafiska vägen 4C, Södra Centrum, Göteborgs kommun
Grafiska vägen 4C, Södra Centrum, Göteborgs kommun, bild 2
Grafiska vägen 4C, Södra Centrum, Göteborgs kommun, bild 3

Grafiska vägen 4C

Lägenhet
Södra Centrum, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

2 350 000 kr

39,5 m²

1 rum

2 510 kr/mån

59 494 kr/m²

Högt upp i huset, på våning 10 av 12, finner ni denna nyproducerade etta med rymlig balkong i soligt söderläge. På samma våningsplan ligger den stora gemensamma takterrassen i västerläge som har fantastisk utsikt över stan. Öppna sociala ytor, välutrustat kök, modernt badrum med kombimaskin samt rymlig klädkammare eller kontor om man så vill. Stort allrum med goda möjligheter att enkelt bygga eller inreda sovalkov. Lägenheten har det unika inredningspaketet First Edition där köket har snygga gröna köksluckor med stilrena handtag i svart, stenmönstrad bänkskiva och vitt kakel tillsammans med rostfria vitvarorna. Hemmet har ett vackert askgolv och kommoden i badrummet har en inbyggd bluetooth-högtalare. Det finns även smarta funktioner som gör att du kan styra dina eluttag och dörrlås med mobilen samt få notiser om brandvarnaren eller läckagevakten skulle gå igång. Här bor ni i ett expansivt område med många butiker, restauranger, kontor samt naturområden. Direkt närhet till spårvagn som tar dig till Korsvägen på 4 minuter, avenyn på 8 minuter eller centralstationen på 12 minuter. Välkommen på visning och välkommen hem!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Sten Sturegatan 17, Lorensberg, Göteborgs kommun

Sten Sturegatan 17

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

4 395 000 kr

84 m²

2 rum

5 220 kr/mån

52 321 kr/m²

I en gedigen stenfastighet anno 1922 finner ni denna ljusa och trivsamma tvåa med stora fönsterpartier som ger mycket ljusinsläpp. Lägenheten har generös takhöjd i vardagsrum och sovrum som skapar en häftig rymd. Härliga stora ytor med gott om plats för förvaring och renoverat kök med fina materialval. Tidlös bas med genomgående parkettgolv och vitmålade väggar samt helkaklat badrum och separat tvättstuga. Här bor man tyst och lugnt trots det centrala läget. Helt enkelt en perfekt innerstadslägenhet! Välkommen på visning och välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Svängrumsgatan 65, Flatås, Göteborgs kommun

Svängrumsgatan 65

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

2 795 000 kr

47 m²

2 rum

2 901 kr/mån

59 468 kr/m²

Oavsett om du vill njuta av ett insynsskyddat boende eller koppla av i solen, då är den här bostaden klockren! Högst upp i huset finns den här stilrena bostaden som inger en unik känsla med vidsträckt utsikt över Flatås. Med fönster i två väderstreck ges ett rikligt ljusinsläpp till den moderna interiören som blandas upp och balanseras väl till den dova färgsättningen som ombonar bostadens 47 kvm. Detta skapar omedelbart en hög trivselfaktor oavsett om ni har en traditionell eller modern inredningsstil. Från sällskapsytan nås den möblerbara balkongen i västerläge som blir en perfekt tillgång under sommaren. Sovrummet har en genomtänkt placering från sällskapsytan vilket är en bra förutsättning för rofylld sömn.

 • Balkong
 • Hiss
Lemansgatan 10, Johanneberg, Göteborgs kommun
Lemansgatan 10, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Lemansgatan 10, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Lemansgatan 10

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

3 990 000 kr

67 m²

2.5 rum

4 098 kr/mån

59 552 kr/m²

Välkomna till en plansmart genomgångslägenhet om 2,5 rum (används som en trea idag) med generösa sällskapsytor, ett härligt ljusinsläpp och vacker fiskbensparkett. Nyrenoverat kök från 2022 med välvalda material i en tidlös färgskala. Lägenheten har byggts om från en tvåa till en trea och erbjuder nu två sovrum vilket gör den perfekt för paret som vill ha ett extra rum eller den lilla familjen. Ett trivsamt och modernt boende i insynsskyddat läge med grönskande utsikt och två balkonger som erbjuder sol från morgon till kväll. Välkommen på visning och välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Södra vägen 17, Lorensberg, Göteborgs kommun
Södra vägen 17, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Södra vägen 17, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Södra vägen 17

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

3 280 000 kr

52 m²

2 rum

3 433 kr/mån

63 077 kr/m²

För er som vill bo ett stenkast från allt vad Göteborgs innerstad har att erbjuda så är denna välplanerade citytvåa med gårdsbalkong utmärkt. Lägenheten har ett insynsskyddat läge högt upp i huset med fint ljusflöde från stora fönsterpartier. Generöst vardagsrum med utgång till den härliga balkongen, välplanerat arbetskök, rofyllt sovrum samt helkaklat badrum med badkar. Helt enkelt en bostad att trivas i!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Karl Gustavsgatan 11, Vasastaden, Göteborgs kommun
 • Idag
Karl Gustavsgatan 11, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Karl Gustavsgatan 11, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Karl Gustavsgatan 11

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

3 880 000 kr

54 m²

2 rum

3 127 kr/mån

71 852 kr/m²

Välkomna till en härlig sekelskiftestvåa i en anrik fastighet anno 1880 mitt i Vasastaden. Sekelskiftesattributen visar sig genom den rungande takhöjden om ca 3 meter, välbevarade brädgolv i original, vackra stuckaturer, takrosett, höga fotlister och höga fönster med djupa fönsternischer. Planlösningen erbjuder ett generöst vardagsrum där man kan umgås i goda vänners lag, ett yteffektivt kök med utrymme för en mindre matplats, stort sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum - förberett för tvättmaskin. Det finns ett tidigare bygglov för balkong som går att ansöka om på nytt!

 • Premium
Alfhemsgatan 7, Linnéstaden, Göteborgs kommun
 • Idag kl 17:30
Alfhemsgatan 7, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 2
Alfhemsgatan 7, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 3

Alfhemsgatan 7

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

5 250 000 kr

74 m²

2.5 rum

4 109 kr/mån

70 946 kr/m²

I ett vackert 1920-talshus med de för tiden typiska förträdgårdarna och vackert gula tegelfasaderna, visar vi detta kolossalt fina hem med massor av charm, bevarade detaljer och kvalitéer. Väldisponerade ytor med ett generöst vardagsrum som rymmer alla funktioner och med öppen spis i bruk. Tidlöst renoverat kök med möjlighet att återskapa den gamla kammaren och få ett extra litet sovrum intill, ett inre hallrum som vi kallar för biblioteket, med platsbyggda bokhyllor och yta för ett stort matbord om man föredrar så. Rogivande sovrum beläget mot gården med flertalet garderober och helkaklat badrum med dusch.

 • Premium
 • Hiss
Sjupundsgatan 43, Högsbohöjd, Göteborgs kommun
Sjupundsgatan 43, Högsbohöjd, Göteborgs kommun, bild 2
Sjupundsgatan 43, Högsbohöjd, Göteborgs kommun, bild 3

Sjupundsgatan 43

Lägenhet
Högsbohöjd, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

2 550 000 kr

52 m²

2 rum

3 104 kr/mån

49 038 kr/m²

På våning tre med balkong i västerläge ligger denna genomtänkta och smakfulla tvåa som är nyproducerad med stilren monokrom design och vitvaror av högsta kvalité. Öppna sociala ytor med utgång till balkongen, sovrum med både klädkammare och garderob samt rymligt badrum med kombimaskin. Ett trivsamt och moderna hem med allt man kan önska i ett växande område med närhet till så väl slottskogen och lugna naturområden som innerstaden och stadspulsen. Föreningen Brf Eken är byggt med grundtankar om hållbarhet och gemenskap där boendet är en naturlig mötesplats. Med koncept såsom co-living, tvättlounge med Wi-Fi, väl tilltagna utrymmen, verkstadshörna, bil- och cykelpool samt en gemensam takpark med fantastisk utsikt där nu kan plugga, jobba, grilla, spela boule, läsa böcker, odla, gymma, sola eller ha picknick tillsammans med grannarna.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lillatorpsgatan 3B, Örgryte, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
Lillatorpsgatan 3B, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 2
Lillatorpsgatan 3B, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 3

Lillatorpsgatan 3B

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

4 550 000 kr

90 m²

3 rum

4 770 kr/mån

50 556 kr/m²

Varmt välkomna till Lillatorpsgatan 3B! Redan när ni öppnar upp ytterdörren slås ni av den familjära känslan i bostaden. Lägenheten är i behov av renovering för att återskapa dess forna glans. Generös takhöjd och härligt ljusinsläpp! Lägg även märke till de fina fönsterbänkarna i natursten som varsamt bevarats i rummen. Bostaden erbjuder ett väl tilltaget kök med ett stort fönsterparti som bidrar med härligt ljusinsläpp. Mysigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Härifrån nås även bostadens balkong som badar i sol ända fram till solnedgång. Ni har två generösa sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, ett badrum samt en gästtoalett.

 • Premium
Blåsutgatan 9 C, Majorna, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning

Blåsutgatan 9 C

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

2 495 000 kr

47 m²

2 rum

3 170 kr/mån

53 085 kr/m²

I slutet av en lugn återvändsgata och högt upp i huset finner ni denna fina tvåa med fönster i två väderstreck och solig söderbalkong med utsikt mot Älvsborgsbron. Lägenheten har en bra storlek med genomtänkt planlösning och fina parkettgolv. Köket erbjuder kvalitativa vitvaror från Siemens och vardagslyx som vinkyl. Vardagsrummet är generöst utformat och sovrummet har en smart garderobslösning. I föreningen finns bland annat gästlägenhet vilket är ett extra plus! Möjlighet till snabbt tillträde.

 • Plus
 • Balkong
Repslagaregatan 7B, Masthugget, Göteborgs kommun
 • Sön 5 feb kl 12:00
Repslagaregatan 7B, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Repslagaregatan 7B, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Repslagaregatan 7B

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

3 195 000 kr

64 m²

3 rum

4 812 kr/mån

49 922 kr/m²

Varmt välkomna till trevliga och gemytliga Masthugget och Repslagaregatan 7B! Här finner ni en välplanerad bostad med sobert kök för hela familjen, två fina sovrum, en väl tilltagen hall där goda förvaringsmöjligheter finns samt ett socialt vardagsrum. Genomgående finner ni fina ytskikt i ljusa toner, ett härligt ljusinsläpp som präglar hela bostaden och det trevliga gavelläget gör att ni får ljus från tre väderstreck. I området har ni närhet till alla tänkbara bekvämligheter. Ett hem att trivas i!

 • Premium
Erik Dahlbergsgatan 30, Vasastaden, Göteborgs kommun
Erik Dahlbergsgatan 30, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Erik Dahlbergsgatan 30, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Erik Dahlbergsgatan 30

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

11 900 000 kr

205 m²

6 rum

10 439 kr/mån

58 049 kr/m²

Näst högst upp på gaveln i en anrik fastighet anno 1889 finner ni denna unika, vackra och luftiga våning om 205 kvm med generös takhöjd och höga fönster i tre väderstreck som bidrar till ett fantastiskt ljusflöde samt underbar utsikt mot himmel och grönska. Lägenheten är välbevarad med fina originaldetaljer och hela fem fungerade kakelugnar. En oslipad diamant med nära till allt!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bäckegatan 26B, Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Ons 1 feb kl 17:00
Bäckegatan 26B, Gamla Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Bäckegatan 26B, Gamla Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Bäckegatan 26B

Lägenhet
Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

6 550 000 kr

113,5 m²

6 rum

6 738 kr/mån

57 709 kr/m²

Högst upp i ett charmigt landshövdingehus finner ni denna generösa etagelägenhet om 113,5 kvm som erbjuder stora sociala ytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning samt fyra till fem sovrum. Härligt genomgångsläge med stora spröjsade fönster i både öst och väst samt balkong mot den grönskande innergården som är en skyddad oas. Lägenheten har genomgående fina materialval som är valda med omsorg. Perfekt hem för barnfamiljen med både små och stora barn!

 • Premium
 • Balkong
Hästlyckan 8, Torslanda, Göteborgs kommun

Hästlyckan 8

Villa
Torslanda, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

3 500 000 kr

99 m²

4 rum

1 336 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna charmiga villa i en gömd oas bakom Volvo Torslanda. Stor tomt, pool samt två altandäck i väster- respektive österläge bidrar till en underbar utomhusvistelse. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum genererar generösa sällskapsytor. Dessutom finner du tre sovrum samt ett helkaklat badrum och en tvättstuga. Perfekt för familjen som vill bort från stadens brus eller för Volvoarbetande föräldrar!

Stureplatsen 2, Lorensberg, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
Stureplatsen 2, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Stureplatsen 2, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Stureplatsen 2

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

3 495 000 kr

40,4 m²

2 rum

2 078 kr/mån

86 510 kr/m²

Med ett attraktivt och centralt läge i en anrik fastighet finner ni denna unika och mysiga tvåa som har en spännande planlösning, vackra sekelskiftesdetaljer och insynsskyddat fritt läge. Lägenheten har högt i tak, renoverat kök och badrum med tidlösa materialval samt bevarad originalcharm som fiskbensparkett, stuckaturer, takrosett och höga fönsterpartier. Stor smidesbalkong med fritt västerläge. Yteffektivt planerade kvadratmetrar som bland annat bjuder på goda förvaringsmöjligheter i en snygg platsbyggd förvaringslösning samt sovrum med platsbyggd loftsäng. Bara att flytta in och njuta av tillvaron!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bomgatan 6C, Johanneberg Almedal, Göteborgs kommun
Bomgatan 6C, Johanneberg Almedal, Göteborgs kommun, bild 2
Bomgatan 6C, Johanneberg Almedal, Göteborgs kommun, bild 3

Bomgatan 6C

Lägenhet
Johanneberg Almedal, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

2 750 000 kr

43 m²

2 rum

2 677 kr/mån

63 953 kr/m²

Högst upp i huset bland gemytliga landshövdingekvarter och grönskande natur ligger denna unika vindslägenhet som är renoverad med klassiska materialval. Tack vare läget högst upp i huset bor man insynsskyddat med utsikt över hustak och grönska och balkongen i österläge bjuder på behaglig morgonsol. Lägenheten är perfekt planerad så snedtaket inte kompromissar med någon boyta. Som ett extra plus bor man i en stabil BRF med god ekonomi och mysig innergård samtidigt som man har nära till allt! Välkommen på visning och välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
Solskensvägen 18, Surte, Ale kommun
 • Budgivning pågår

Solskensvägen 18

Radhus
Surte, Ale kommun
Lundin Fastighetsbyrå

4 595 000 kr

159 m²

6 rum

209 m² tomt

Äntligen har ni möjlighet att förvärva ett mycket populärt radhus på Solskensvägen 18 med fasta elpriser en lång tid framöver. Här bor ni på två plan inklusive en loftvåning med egen terrass på totalt 167 kvm fördelat på sex rum varav tre till fyra sovrum. Bostaden ingår i boendekonceptet Green Village som har fokus på hållbarhet, miljö och design i ett unikt samarbete med naturens egna krafter. Med förnyelsebar el, värme från berget till punkthusen och varmvatten till radhusen från solenergi erbjuder Green Village ekonomisk och långsiktig miljösmarthet i kombination med byggteknisk kompetens, modern teknologi och arkitektur.

Rosenapelgatan 27, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Rosenapelgatan 27

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

2 995 000 kr

62 m²

3 rum

4 150 kr/mån

48 306 kr/m²

Hjärtligt välkomna till Rosenapelgatan! Här finner du en bostad med fokus på smarta lösningar, mycket god förvaring och stilrena materialval. Planlösningen är öppen och de stora fönsterpartierna låter ljuset flöda fritt. Bostaden har ett fantastiskt kök från Marbodal med påkostade vitvaror från Siemens, genomgående ekparkett samt helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Till sist erbjuds två trevliga sovrum där det ena ger plats för en dubbelsäng och utgången till den stora balkongen belägen i ett soligt västerläge.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sergelsgatan 1B, Lunden, Göteborgs kommun
Sergelsgatan 1B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Sergelsgatan 1B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Sergelsgatan 1B

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

2 725 000 kr

44,5 m²

2 rum

3 474 kr/mån

61 236 kr/m²

Välkommen till populära Sergelsgatan! Nu presenteras en välplanerad tvårummare belägen med högt och fritt läge på våning tre av fyra. Här fås förutom en solig balkong ett renoverat kök med diskmaskin, helkaklat badrum med en tvättmaskin installerad, charmiga dubbeldörrar och genomgående fina brädgolv. Mycket stabil BRF med låg belåning om endast 436 kr i lån/kvm!

 • Premium
 • Balkong
Sixten Camps gata 14, Nya Gårda, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
Sixten Camps gata 14, Nya Gårda, Göteborgs kommun, bild 2
Sixten Camps gata 14, Nya Gårda, Göteborgs kommun, bild 3

Sixten Camps gata 14

Lägenhet
Nya Gårda, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

4 995 000 kr

100 m²

4 rum

4 805 kr/mån

49 950 kr/m²

Oavsett om det är dags att lämna föräldrahemmet, flytta ihop med kärleken eller sälja villan med alla dess måsten som inte mäktas med - Ja, då är den här väldisponerade fyrarummaren om 100 kvm med balkong i sydvästläge och gäst WC en bra kandidat i er sökprofil. Här bosätter ni er i en modern miljö som omges av faciliteter med förutsättningarna oavsett ålder och livssituation!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hvitfeldtsgatan 11B, Kungshöjd, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
Hvitfeldtsgatan 11B, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 2
Hvitfeldtsgatan 11B, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 3

Hvitfeldtsgatan 11B

Lägenhet
Kungshöjd, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

6 995 000 kr

109 m²

3 rum

6 765 kr/mån

64 174 kr/m²

I mitten av lugna Hvitfeldtsgatan, ett stenkast från innerstadens puls, välkomnas ni till denna luftiga 3,5:a om 109 väl genomtänkta kvadratmeter. Läget är fenomenalt och omgivningarna har allt du kan önska. I en pampig borgfastighet anno 1904 finner ni denna väl tilltagna 3,5:a om ca 109 kvm med trevliga sällskapsytor, rum i fil och generös takhöjd. Bevarade originaldetaljer såsom stuckaturer, takrosetter, pardörrar, brädgolv, stora fönsterpartier med överljus ger bostaden en fantastisk karaktär. Det är svårt att sätta fingret på vad det är som gör stämningen här så oerhört gemytlig. Kanske är det den sköna blandningen av caféer och restauranger som gör att det alltid är liv och rörelse på gatan. Människor strosar fram och tillbaka, glasen klirrar och skratt blandas med förtroliga samtal. Det är härligt att bo mitt i stan och känna denna puls med närhet till Kungsgatans restauranger och butiker, Järntorget och det spännande området kring Magasingatan och Grönsakstorget. Föreningens innergård är dessutom en av innerstadens mysigaste och mest välskötta, denna blir en fantastisk förlängning av lägenheten under sommaren. Välkommen på visning och välkommen hem!

 • Premium
 • Hiss
Antenngatan 6B, Järnbrott, Göteborgs kommun

Antenngatan 6B

Lägenhet
Järnbrott, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

1 950 000 kr

53 m²

2 rum

3 917 kr/mån

36 792 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en väldisponerad och socialt planerad tvåa med balkong i soligt läge. Köket är stilrent och nyrenoverat med klassiska materialval och luckor i en effektfull svart kulör. Här erbjuds genomgående ljusa enhetliga ytskikt, ekparkett och stora fönster i två olika väderstreck vilket ger rikligt med ljusinsläpp. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och god förvaring samt ett helkaklat badrum där det är förberett för tvättmaskin. Lugnt och trevligt område där ni kan flytta in och njuta av tillvaron! Området präglas av låg bebyggelse av både villor och bostadsrätter. Grönområden, kolonilotter, några butiker, förskolor, grundskolor och mycket annat. Goda busskommunikationer gör att du på bara några minuter kan vara på Frölunda Torg eller vid Marklandsgatan. En kort bit bort ligger Radiotorget med god närservice. Cykelavstånd till hav och bad, Göteborgs innerstad samt till Ruddalens och Änggårdsbergens fina grönområden.

 • Plus
 • Balkong
Kärnvedsgatan 61, Hills, Mölndals kommun

Kärnvedsgatan 61

Lägenhet
Hills, Mölndals kommun
Lundin Fastighetsbyrå

3 890 000 kr

70,5 m²

3 rum

4 046 kr/mån

55 177 kr/m²

Välkommen till populära Hills Villastad! Här erbjuds nu en alldeles perfekt planerad trerummare som har allt du önskar belägen högst upp i huset med rymlig balkong som nås av solen under eftermiddag och kväll - kan det bli bättre? Bostaden ligger i ett helt nytt bostadsområde nära city där naturen och den aktiva fritiden finns utanför dörren. Här bor du med perfekt läge vid en av Sveriges bästa golfbanor, Hills Golf & Sports Club. Runt knuten finns sjöar, vandringsleder och orörd natur - närhet finns dessutom till populära Gunnebo slott.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Månskensvägen 18, Landvetter, Härryda kommun

Månskensvägen 18

Tomt
Landvetter, Härryda kommun
Lundin Fastighetsbyrå

2 000 000 kr

4 766 m² tomt

På tomten står i dagsläget två mindre byggnader/skjul. Tomten har naturnära läge samtidigt som man smidigt tar sig in till Landvetter centrum med såväl bil som buss. Området passar perfekt för barnfamiljer och fritidsaktiviteter. Tomten har idag typkod 499 - Industrienhet, taxeringsvärde under 1 000 kr och ligger utanför detaljplan. Cirka 10 minuters gångavstånd till busshållplats.

Lilla Idtjärnsgatan 39, Angered Rannebergen, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Lilla Idtjärnsgatan 39

Villa
Angered Rannebergen, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

3 675 000 kr

142 m²

6 rum

498 m² tomt

Äntligen kan vi förmedla en fristående familjevilla på populära Lilla Idtjärnsgatan. Huset är väl underhållet med många renoveringar på såväl utsidan som insidan. Öppen och ljus planlösning med fyra sovrum varav tre perfekt beläget på övre plan. Inglasat uterum som förlänger vår och höst samt blir en trevlig plats att samla nära och kära. Stor insynsskyddad trädgård med många soltimmar. Garage finns i länga. Alldeles inpå knuten ligger Vättlefjäll med bad- och fiskesjöar. Välkomna på visning!

Sixten Camps Gata 4, Nya Gårda, Göteborgs kommun

Sixten Camps Gata 4

Lägenhet
Nya Gårda, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

2 995 000 kr

62 m²

2 rum

3 359 kr/mån

48 306 kr/m²

Välkomna till Nya Gårda och denna härliga tvåa om 62 kvm med kvadratsmart planlösning och stor härlig uteplats. Stora sällskapsytor i öppen planlösning och fint ljusinsläpp. Välplanerat kök med modern köksinredning och kvalitativ utrustning från Siemens. Mysigt sovrum med stort fönster , härifrån når ni även en stor klädkammare med fönster som även kan användas som arbetsrum om så önskas. Stort badrum med klassiska materialval, bra förvaring och tvättmaskin och torktumlare. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Krokavägen 7B, Kärradal, Varbergs kommun
Krokavägen 7B, Kärradal, Varbergs kommun, bild 2
Krokavägen 7B, Kärradal, Varbergs kommun, bild 3

Krokavägen 7B

Villa
Kärradal, Varbergs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

7 495 000 kr

173 m²

5 rum

1 124 m² tomt

Med ett fantastiskt havsnära läge i idylliska Kärradal erbjuds nu ett bekvämt drömboende uppfört 2017. Påkostade stilrena materialval och välplanerade rum med högt i tak och rymliga sällskapsytor gör detta hem till något utöver det vanliga. Vattenburen golvvärme ger extra skön komfort och bostaden erbjuder både ett uterum samt uteplats i soligt sydvästligt läge. En bostad som måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Lilla Danska vägen 24, Örgryte, Göteborgs kommun

Lilla Danska vägen 24

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

7 595 000 kr

95 m²

3 rum

6 550 kr/mån

79 947 kr/m²

Denna trevliga trea har kvaliteter som rundgång och fina siktlinjer som sträcker sig genom lägenheten. Från den generösa sociala delen tar man sig ut på en stor terrass i västerläge, som dessutom vetter mot den mysiga innergården. Terrassen bjuder plats för både sommarfesten, solstolarna eller tomatodlingen. Från master bedroom når man en extra balkong. Lägenheten har genomgående gott om smart förvaring, samt en separat tvättstuga med gott om arbetsyta. För att se fler bilder och mer information om projektet, besök gärna https://fredriksborg.se/ Där kan du även hitta tillgängliga bostäder tillhörande planritningar, priser med mera.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Fridkullagatan 18 F, Johanneberg, Göteborgs kommun
Fridkullagatan 18 F, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Fridkullagatan 18 F, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Fridkullagatan 18 F

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

3 350 000 kr

66,5 m²

3 rum

4 347 kr/mån

50 376 kr/m²

I ljust genomgångsläge på våning två finner vi denna fina bostad. Välrenoverad med respekt för originalet och med tidlösa kulör och materialval som lämnar en neutral bas att inreda efter, och väl disponerade ytor med luftiga rum. Ett generöst utformat vardagsrum med access mot den ljuvliga balkongen belägen mot västersolen. Smakfullt och fullutrustat kök med matplats för ett större sällskap, två väl tilltagna och rogivande sovrum, klädkammare och helkaklat badrum med dusch. Riktigt fin bostadsrättsförening med god ekonomi och låg belåning, flertalet uteplatser och grönskande innegård. Bostadsrättsföreningen Lilla Le i Göteborg är medlem i HSB Riksförbund och har en hel del erbjudanden inom olika kategorier, tillexempel träningsrabatt på fysiken och Teaterrabatt på Folkteatern. Läget här är fenomenalt och omgivningarna har allt man kan önska, som en egen liten stad i staden. Mysiga kvarter med flertalet butiker, fik och restauranger. Alla behövliga bekvämligheter finns på gångavstånd. Här bor ni även med den omedelbara närheten till Mossens grönska och lagom promenadavstånd till Safjällets naturreservat för rekreation och motion. Bra kommunikationer med buss 18, 19 och 52 som stannar alldeles i närheten och tar er enkelt till såväl Linnestaden som till Avenyn.

 • Premium
 • Balkong
Lilla Danska vägen 24, Örgryte, Göteborgs kommun

Lilla Danska vägen 24

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

4 295 000 kr

57 m²

2 rum

4 538 kr/mån

75 351 kr/m²

En välplanerad hörntvåa. Det finfina sovrummet, med plats för både dubbelsäng och klädkammare, kompletteras av en stor och öppen social del. Som hörnlägenheten har de ljusinsläpp från två håll. Via altandörren från köket tar man sig ut på en stor uteplats med alldeles egen trädgård. Perfekt för dig med gröna fingrar eller för den som bara gillar att koppla av i gräset. Lägenheten har även högt i tak, en rymlig hall med gott om förvaring, samt ett stort badrum med både tvättmaskin, torktumlare och generös arbetsyta.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Ekereds höjd 27, Gunnilse, Göteborgs kommun

Ekereds höjd 27

Villa
Gunnilse, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

4 850 000 kr

120 m²

4 rum

614 m² tomt

På Ekereds höjd 27 finner ni detta hemtrevliga enplanshus i ett populärt villaområde i Gunnilse med god grannsämja. Huset har fyra rum och kök varav tre sovrum, stort badrum, separat tvättstuga, trevligt kök och ett öppet vardagsrum med utgång till en solig altan. Tomten erbjuder en naturlig lockande miljö med stora odlingsmöjlighet i växthus såväl som utomhus. Friliggande garage med förråd ökar bekvämligheten samt den egna uppfarten med plats för fler bilar. Här bor ni i ett lugnt och naturnära område med närhet till vandringsleder samt badsjöar endast ca 15km ifrån centrala Göteborg. Välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

 • Plus
Kvarnvägen 20, Mollösund, Orust kommun

Kvarnvägen 20

Villa
Mollösund, Orust kommun
Lundin Fastighetsbyrå

8 750 000 kr

100 m²

6 rum

293 m² tomt

Välkomna till denna skärgårdspärla som ligger med suveränt läge intill den gamla kvarnen i Mollösund. På fastigheten finns dessutom en vinterbonad gäststuga med både kök och toalett med dusch. Trädgård med plats för utemöbler och lek. Plats för två bilar på den egna tomten.

Gamla Tuvevägen 8, Kvillebäcken, Göteborgs kommun

Gamla Tuvevägen 8

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

2 790 000 kr

55 m²

2 rum

3 490 kr/mån

50 727 kr/m²

Välkomna till en genomtänkt tvåa med öppna sociala ytor och sovrum med sydvästbalkong mot den lugna innergården. Genomgående stilrena materialval, fin färgsättning, hög standard och miljörätt kvalitet. Tidlöst kök från Marbodal som har energieffektiva vitvaror från Siemens samt helkaklat badrum med klassiska materialval och tvättmöjligheter. Brf Greenroofs hus har hög miljöklassningsnivå med låg energiförbrukning och en sund inomhusmiljö. På taket av husen finns takterrasser, som nås via hiss direkt upp, med fin utsikt över stan!

 • Balkong
 • Hiss
Grafiska vägen 4C, Södra Centrum, Göteborgs kommun

Grafiska vägen 4C

Lägenhet
Södra Centrum, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå

3 990 000 kr

72,5 m²

3 rum

4 131 kr/mån

55 034 kr/m²

Högt upp i huset, på våning 10 av 12, finner ni denna nyproducerade gaveltrea med ljusinsläpp från två väderstreck och soldränkt söderbalkong. På samma våningsplan finns den stora gemensamma takterrassen i västerläge som har fantastisk utsikt över stan. Social planlösning med sällskapsytor i öppet samband, välutrustat kök, två sovrum i bra storlek, goda förvaringsmöjligheter samt modernt badrum med tvättavdelning. Köket har inredningsstilen Austin Tech där materialval i ljust trä bidrar till hemmets mjuka känsla och kombinationen med både mörka och ljusa detaljer skapar en spännande balans. Både kök och badrum har även extra tillval. Smarta funktioner som gör att du kan styra dina eluttag och dörrlås med mobilen samt få notiser om brandvarnaren eller läckagevakten skulle gå igång. Här bor ni i ett expansivt område med många butiker, restauranger, kontor samt närhet till naturområden. Smidiga spårvagnsförbindelse till både centrala Göteborg och Mölndal.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 50 av 71