Lundin Fastighetsbyrå

Lundin Fastighetsbyrå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Äspereds Skogsväg 34, Gunnilse, Göteborgs kommun
 • Sön 28 apr kl 13:30
Äspereds Skogsväg 34, Gunnilse, Göteborgs kommun, bild 2
Äspereds Skogsväg 34, Gunnilse, Göteborgs kommun, bild 3

Äspereds Skogsväg 34

Villa
Gunnilse, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
4 595 000 kr
143 m²
5 rum
889 m² tomt

Välkommen till denna välskötta villa med lummig och insynsskyddad trädgård samt stor altan i soligt västerläge. Här bor du med naturen som närmsta granne i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor, matbutik och badsjöar. Entréplan är socialt utformat med kök och vardagsrum samt utgång till den stora altanen. De privata utrymmena finnes en våning upp med tre sovrum, ett allrum samt badrum och två klädkammare.

 • Premium
Göketorpsgatan 47, Örgryte, Göteborgs kommun
 • Tor 25 apr kl 18:30
Göketorpsgatan 47, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 2
Göketorpsgatan 47, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 3

Göketorpsgatan 47

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 195 000 kr
31,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 578 kr/mån
69 683 kr/m²

Högst upp i huset finner ni denna unika vindslägenhet från 2022. Den generösa takhöjden i kombination med välplanerade kvadratmeter bidrar till något alldeles speciellt. Den öppna planlösningen bidrar till sociala ytor och sovalkoven genererar avskildhet. Det stora badrummet är helkaklat och har tvättmaskin.

 • Premium
 • Hiss
 • Energieffektiv
Skogsbovägen 23, Gråbo, Lerums kommun
 • Sön 28 apr kl 14:45
Skogsbovägen 23, Gråbo, Lerums kommun, bild 2
Skogsbovägen 23, Gråbo, Lerums kommun, bild 3

Skogsbovägen 23

Villa
Gråbo, Lerums kommun
Lundin Fastighetsbyrå
5 795 000 kr
192 + 92 m²
5 rum
1 437 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva denna arkitektritade villa i natursköna Gråbo. Tack vare kök och vardagsrum i öppen planlösning är de sociala ytorna generösa och med panoramafönster samt en väl tilltagen terrass suddas gränsen ut mellan inne och ute. Bostadens tre sovrum på entréplan är stora och har förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Här finnes även ett helkaklat badrum med anslutande tvättstuga. Källarplanets utformning ger möjlighet till att göra en lägenhet för uthyrning. Landskapet är rogivande med natursköna omgivningar och flertalet sjöar varav den största är vackra Mjörn. Här kan man ägna sig åt både fiske och båtliv. I Gråbo finns även bland annat Stora Lundby golfklubb samt Gråbo ridklubb. I Gråbo bor man bekvämt och prisvärt på ca 40 minuters pendlingsavstånd till Göteborg. Det finns även bra bussförbindelser och från tågstationen i Stenkullen går pendeltåget mellan Göteborg och Alingsås. Här finns ett flertal förskolor och grundskolor upp till årskurs 9. Gråbo har genomgått en stor omorganisation för de kommunala grundskolorna där de tre största skolorna har fått olika inriktningar. Närmsta gymnasium ligger i Lerum. I Gråbo centrum finns service som vårdcentral, apotek, bibliotek och livsmedelsbutiker. Gråbo centrum står inför sin största förvandling på många år och de närmaste fem åren kommer det byggas cirka 200 bostäder, verksamhets- och handelslokaler.

 • Premium
 • Energieffektiv
Linneagången 36, Björkekärr, Göteborgs kommun

Linneagången 36

Fritidshus
Björkekärr, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
1 000 000 kr
35 m²
2 rum
300 m² tomt

I populära Torpakolonin finns nu denna charmiga stuga till salu! Stugan ligger med lugnt och bra läge i kolonin och är omringad av en lummig trädgård. Trädgården består av bland annat vackra rhododendronbuskar, flera fruktträd och pioner. Stugan är renoverad och därmed i väldigt gott skick - här är det bara att flytta rätt in och trivas! Stugan erbjuder fullutrustat kök och badrum med dusch - dessutom hör ett fristående förråd samt en rymlig källare. Hela koloniområdet är en oas där en trevlig stämning råder grannar emellan, mitt i kolonin finns dessutom en samlingsplats med lekplats, dansbana, servicehus och en festlokal med kök. På kort promenad- och cykelavstånd har man Härlanda tjärns badplats och Delsjöområdets natur. Goda kommunikationer finns från Östra Sjukhusets hållplats som trafikeras av flera buss- och spårvagnslinjer.

Övre Olskroksgatan 4, Olskroken, Göteborgs kommun

Övre Olskroksgatan 4

Lägenhet
Olskroken, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 690 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
4 108 kr/mån
51 731 kr/m²

I denna vackra tegelfastighet anno 1928 erbjuds nu en välplanerad tvåa om 52 kvadrat med öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Här fås stora fönsterpartier med djupa nischer som bidrar med härligt ljusinsläpp. Köket är modernt och erbjuder gott om förvaring och en diskmaskin, badrummet är helkaklat och utrustat med tvätt- och torktumlare. Stabil & välmående förening med en trevlig spaavdelning med bastu samt en gemensam uteplats med grillmöjligheter.

Västgötagatan 11, Heden - Lorensberg, Göteborgs kommun
 • Mån 29 apr kl 19:00
Västgötagatan 11, Heden - Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Västgötagatan 11, Heden - Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Västgötagatan 11

Lägenhet
Heden - Lorensberg, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
5 195 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/6
6 566 kr/mån
60 407 kr/m²

I en underbar fastighet anno 1888 erbjuds nu denna väldisponerade 3:a. Mycket centralt belägen bostad där högresta fönster, snickerier och smyckade dörrposter tillsammans med modern interiör skapar en perfekt balans mellan gammalt och nytt. Den pampiga takhöjden och stora fönster ger bostaden en härlig känsla av rymd. Här bor ni med lugnt läge samtidigt som stadens evenemangsstråk ligger på kort gångavstånd. Med närhet till Ullevi, Scandinavium, Bergakungen, Avenyn, flertalet muséer och restauranger blir vardagen aldrig trist. För natursköna promenader och vackra omgivningar ligger Trädgårdsföreningen alldeles intill. På bekvämt gångavstånd finns även goda kommunikationer med både buss och spårvagn.

 • Premium
 • Hiss
Linnégatan 39, Linnéstaden, Göteborgs kommun
 • Sön 28 apr kl 12:00
Linnégatan 39, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 2
Linnégatan 39, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 3

Linnégatan 39

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
5 150 000 kr
81 m²
2.5 rum
vån 2/4
6 492 kr/mån
63 580 kr/m²

Sekelskifteshus med knäpptyst gårdsläge, gömd från trafikerade gator i myllrande Linnéstaden på självaste Linnégatan. Ett vackert hem som har alla de karaktäristiska detaljerna som förväntas. Väldisponerade ytor med generös takhöjd på över tre meter och tidsenliga sekelskiftesdetaljer i form av stuckaturer, listverk, takrosetter, och brädgolv. Disponerad som en trea, i halvetage och i oklanderligt skick. Tidlöst kök och badrum och där alla ytskikt är väl genomarbetade. Omdragen el år 2021 med Plejd, platsbyggd förvaring och drömmig söderbalkong. Den goda smaken genomsyrar hela bostaden och visar tydligt att inget har lämnats åt slumpen. Läget är fenomenalt och omgivningarna har allt du kan önska. Det är svårt att sätta fingret på vad det är som gör stämningen här så oerhört gemytlig. Kanske är det den sköna blandningen av caféer, krogar och små butiker som gör att det alltid är liv och rörelse på gatan. Människor strosar fram och tillbaka, glasen klirrar och skratt blandas med förtroliga samtal. Det är härligt att bo mitt i stan och känna denna puls men samtidigt ha den omedelbara närheten till Slottsskogens grönska för rekreation och motion.

 • Premium
 • Balkong
Sjupundsgatan 43, Högsbo, Göteborgs kommun
 • Mån 29 apr kl 17:45
Sjupundsgatan 43, Högsbo, Göteborgs kommun, bild 2
Sjupundsgatan 43, Högsbo, Göteborgs kommun, bild 3

Sjupundsgatan 43

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 395 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/7
3 353 kr/mån
46 058 kr/m²

Här får du stilrena materialval, vackert golv och underbara fönsterpartier. Den öppna planlösningen bidrar till sociala ytor och förvaringen är generös i såväl inbyggda garderober som en klädkammare. De helkaklade badrummet med tvättmaskin och arbetsbänk i kombo med god förvaring förenklar vardagen. Ett trivsamt och modernt hem med allt man kan önska i ett växande område med närhet till så väl Slottskogen och lugna naturområden som innerstaden och stadspulsen.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Birkagatan 22B, Örgryte, Göteborgs kommun
 • Lör 27 apr kl 14:00
Birkagatan 22B, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 2
Birkagatan 22B, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 3

Birkagatan 22B

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
4 850 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
4 273 kr/mån
60 625 kr/m²

Välkomna till denna härliga bostad i en nästintill skuldfri bostadsrättsförening! Belägen i hjärtat av Örgryte med närhet till såväl natur som stadens puls. Bostaden är belägen på våning två av tre och har fantastiskt ljusinsläpp. Planlösningen bjuder på ett väl tilltaget sällskapsrum med fungerande öppen spis och utgång till bostadens härliga balkong, tre sovrum i varierande storlek med generös förvaring i flertalet garderober, ett välplanerat kök från Puustelli samt modernt badrum med kombimaskin. Tidstypiska detaljer som fiskbensparkett, generös takhöjd och fönsterbänkar i sten. Spårvagn och matbutik finns alldeles runt husknuten. Längre ner på gatan når ni en av Göteborgs populära grundskolor Kärralundskolan. Promenadavstånd till både Göteborgs innerstad och Delsjöns fantastiska rekreationsområde! Dessutom både gym, minigolf, padel och tennis på andra sidan vägen. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Aronshöjd 5, Lerum, Lerums kommun

Aronshöjd 5

Villa
Lerum, Lerums kommun
Lundin Fastighetsbyrå
4 950 000 kr
207 + 54 m²
7 rum
1 836 m² tomt

Välkommen till Aronshöjd och denna ståtliga familjevilla byggt 1909. Huset erbjuder åtta rum och kök varav fem till sex sovrum, kök, stora sociala ytor, två badrum, gästtoalett samt separat tvättstuga och ett rymligt inglasat uterum. Huset har en stor vacker trädgård att nyttja på 1 836 kvm och dessutom tillkommer ett dubbelgarage på 38 kvm. Skonsam uppvärmning via bergvärme och en energiklass C som främjar gröna bolån. Här bor du lugnt och lantligt på en återvändsgata med naturen som granne endast tjugofem minuter ifrån centrala Göteborg, välkomna!

Solventilsgatan 7, Kvillebäcken, Göteborgs kommun

Solventilsgatan 7

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 295 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/5
3 275 kr/mån
53 372 kr/m²

Välkommen till denna underbara 1,5:a belägen i det populära området Kvillebäcken. Detta hem erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och harmoni, med en uteplats i ett privat läge som är inbäddad i en frodig grönska. Den välplanerade layouten gör att varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt och skapar en rymlig och öppen känsla. Lägenheten är smakfullt inredd med moderna detaljer och högkvalitativa materialval, vilket ger en känsla av lyx och komfort.

 • Uteplats
 • Hiss
Lövgatan 4 E, Mölndal Enerbacken, Mölndals kommun
 • Ons 1 maj kl 14:00
Lövgatan 4 E, Mölndal Enerbacken, Mölndals kommun, bild 2
Lövgatan 4 E, Mölndal Enerbacken, Mölndals kommun, bild 3

Lövgatan 4 E

Lägenhet
Mölndal Enerbacken, Mölndals kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 795 000 kr
105,5 m²
5 rum
vån 3/3
7 125 kr/mån
35 972 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att presentera en ljuvlig gavelfyra (tidigare 5:a) med högt och fritt läge på familjära Lövgatan 4E! Här möts ni av en tilltalande charm, sociala sällskapsytor och ett fantastiskt ljusinsläpp från tre håll som gör att hemmet badar i ljus. I anslutning till det stora och praktiska köket finner ni matsalen med plats för större sällskap, denna delen av hemmet förlängs vidare ut i en inglasad balkong som bjuder på hänförande utsikt ut över Mölndals Stad. Bostaden rymmer hela tre stora sovrum med möjlighet att sätta upp en vägg mellan nuvarande matsal och kök för att skapa ytterligare ett sovrum om så önskas. Vidare erbjuds badrum samt gäst wc. Stabil HSB-förening som erbjuder övernattningslägenhet, bastu och motionsrum till medlemmarnas förfogande. Mysig och grönskande gård där barnen kan leka. Föreningen sätter av 397 kr/månad till en inre fond tillhörande lägenheten. Till denna lägenheten hör 10 313 kr i dagsläget som en ny köpare övertar. (2024-03-12) Här får ni leva i en lugn och trygg stadsdel med närhet till ljuvliga strövområden, förskola och skola, busshållplats och natursköna omgivningar vid Stensjön. Vi ses på visning!

 • Premium
 • Balkong
Kvarnhjulsvägen 4, Sävedalen, Partille kommun
 • Borttagen före visning
Kvarnhjulsvägen 4, Sävedalen, Partille kommun, bild 2
Kvarnhjulsvägen 4, Sävedalen, Partille kommun, bild 3

Kvarnhjulsvägen 4

Lägenhet
Sävedalen, Partille kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 800 000 kr
92,6 m²
3 rum
vån 3/3
7 091 kr/mån
41 037 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Göketorpsgatan 34B, Örgryte Kärralund, Göteborgs kommun

Göketorpsgatan 34B

Lägenhet
Örgryte Kärralund, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
4 450 000 kr
80 m²
4 rum
vån 2/3
6 287 kr/mån
55 625 kr/m²

Välkomna till denna pärla. Suveränt gavelläge med balkong som vetter mot lugnt grönområde. Öppen spis och genomgående mycket fint skick.

 • Balkong
Resliden 24B, Billdal, Göteborgs kommun

Resliden 24B

Lägenhet
Billdal, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
4 375 000 kr
70,3 + 14,3 m²
2.5 rum
vån 1/3
2 373 kr/mån
62 233 kr/m²

Denna charmiga lägenhet erbjuder en lockande öppen planlösning, perfekt för social samvaro. Högklassigt boende med Ballingslövskök som byggdes 2017 i en förening som är skuldfri och stabil där värme, vatten, bredband och parkering ingår i den låga månadsavgiften. Lägenheten har en totalyta på 84,6 kvm och boarea är 70,3 kvm och biarea 14,3 kvm. Den generösa och avskilda uteplatsen har ett västerläge med mycket sol och är en oas för avkoppling och underbara utomhusstunder. Omtyckt och havsnära område i en lugn och trivsam villamiljö. Nya Hovås ligger inom gångavstånd, Skintebo hamn och Amundön ligger en promenad bort. Området bjuder även på förskola, skola, bra kommunikationer, trevliga promenadstråk, fotbollsplan, ishall och gym.

 • Uteplats
Lilla Bergsgatan 3, Vasastaden, Göteborgs kommun
Lilla Bergsgatan 3, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Lilla Bergsgatan 3, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Lilla Bergsgatan 3

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
7 150 000 kr
147,5 m²
6 rum
vån 1
8 732 kr/mån
48 475 kr/m²

Gedigen sexrummare med garageplats som ingår i avgiften, välplanerade kvadratmeter, sociala ytor samt två inglasade balkonger. Mycket stabil bostadsrättsförening med låga lån. Här bor ni i ett lugnt och omtyckt område mitt i stan med alla bekvämligheter runt hörnet. Bostadens vardagsrum har en underbar öppen spis som höjer mysfaktorn rejält och är en plats för familjen att samlas vid. Optimal planlösning med flera riktigt bra sovrum samt två badrum. Garageplatsen har dessutom tillgång till laddstolpe.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vaktmästaregången 13, Masthugget, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vaktmästaregången 13

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 850 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/4
4 289 kr/mån
52 740 kr/m²

Välkommen till denna omsorgsfullt planerade och familjevänliga trea i eftertraktade Masthugget. Planlösningen är mycket effektiv och inkluderar ett fräscht kök med en rymlig matplats för upp till åtta personer, en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stora fönster och utgång till balkong i söderläge, två sovrum, badrum och en generös hall. Från båda sovrummen kan du njuta av den vackra utsikten över området med den imponerande Masthuggskyrkan i bakgrunden. Lägenheten badar i naturligt ljus genom de generösa fönstren och präglas av en rymlig och varm atmosfär. Brf Masthugget är för närvarande Sveriges största bostadsrättsförening. Det är en välmående förening med en stabil ekonomi som, tack vare sin storlek, kan erbjuda bekvämligheter och fördelar utöver det vanliga. Det inkluderar gott om garageplatser, biltvätt med dammsugning, bilkooperativ, snickeri- och målarlokal, gym och bastu samt festlokal med mera. Varmt välkomna till visningen! I Masthugget bor du i charmiga kvarter med gångavstånd till Linnéstaden och Långgatornas mångfald av restauranger, kaféer, barer och butiker. Masthuggets huvudstråk är Fjällgatan, där du hittar minilivs, grönsakshandlare, bageri, videobutik, florist, frisör, kafé och pizzeria. Här bor du även nära Slottsskogens gröna områden, Masthuggskyrkans imponerande utsiktsplats och älvinloppet med Klippan och Röda Sten. Med bra bussförbindelser genom linje 61 som stannar nära huset, samt enkla möjligheter att ta sig till önskade destinationer till fots eller med cykel, erbjuder Masthugget goda kommunikation

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Orustgatan 13A, Sandarna, Göteborgs kommun
 • Sön 5 maj kl 11:30

Orustgatan 13A

Lägenhet
Sandarna, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 190 000 kr
45 m²
1 rum
vån 2/4
2 954 kr/mån
48 667 kr/m²

Här har du möjligheten att förvärva en charmig genomgångsetta med bevarad 40-talskaraktär. Denna rymliga etta sträcker sig över 45 kvadratmeter med generös takhöjd och ljusinsläpp från både öst och väst. Bostaden har dessutom en fantastisk tillgång i form av en generös balkong, perfekt för avkoppling och soliga stunder. Med sin grönskande omgivning och soliga läge blir balkongen en oas att njuta av året om. Beläget i Sandarna, en pulserande stadsdel kantad av pittoreska kvarter och lokala butiker, erbjuder denna bostad en unik livsstil. En kort promenad bort ligger Mariaplan, där ett myller av kaféer, restauranger och butiker väntar. För den naturintresserade finns även närheten till Slottsskogen och Änggårdsbergen samt vackra promenadstråk längs älven, där Klippan och Röda Sten är särskilt populära. Kommunikationsmöjligheterna från Sandarna är utmärkta. Spårvagnen tar dig snabbt in till centrala Göteborg åt ena hållet och till den vackra skärgården åt andra hållet. Dessutom erbjuder bussar och båtar smidiga förbindelser till Eriksberg och Lindholmen på andra sidan vattnet.

 • Plus
 • Balkong
Valthornsgatan 6, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Valthornsgatan 6

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 550 000 kr
61 m²
2 rum
vån 8/16
4 055 kr/mån
41 803 kr/m²

Nu finns chans att förvärva en välplanerad tvårummare högt upp i huset i Brf Sjöstjärnan! Bostaden har modern och hög standard där säljarna har valt att uppgradera standardutförandet med lite extra tillval. En större tvåa med goda förvaringsmöjligheter. Social planlösning där kök och vardagsrum går i ett tillsammans med utgång till den stora inglasade balkongen. Utmärkt plats för umgänge i goda vänners lag. Rofyllt sovrum och ett helkaklat badrum intill hallen med en kombinerad tvätt – och torktumlare. Spotlights i både hall samt badrum. Välkommen att framföra ditt intresse till ansvarig mäklare!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Lodjursstråket 1 Karlatornet, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1 Karlatornet

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 250 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 9/73
3 782 kr/mån
67 010 kr/m²

Välkommen till denna elegant utformade 2:a i det eftertraktade Karlatornet, en ikonisk symbol för modern arkitektur och stil i Göteborg. Denna lägenhet erbjuder en kombination av funktionell design, bekvämlighet och en ljuvlig utsikt över takåsar och älv. Den välplanerade layouten skapar en känsla av rymlighet och komfort, detta mycket tack vare fönster från golv till tak. Vardagsrummet erbjuder gott om ytor för sällskap och ligger i anslutning med köket i öppen planlösning. Köket är stilrent och modernt utrustat med högkvalitativa apparater och generösa arbetsytor. Det finns gott om plats för matlagning och förvaring, vilket gör det till en dröm för både hemmakockar och matälskare. Sovrummet är lugnt och fridfullt och rymmer en bekväm dubbelsäng samt erbjuder tillgång till en rymlig klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter för kläder och andra tillhörigheter. Från sovrummet nås balkongen. Badrummet är stilrent inrett med moderna bekvämligheter och har en elegant design som skapar en avslappnande atmosfär. Utöver ett hem följer här även med lyxigheter som en reception varifrån man kan beställa roomservice eller boka städning. I huset kommer även finnas/finns gym, kylrum i entréplan för matleverans, spa och restaurang. Inte minst kommer det finnas en skybar på våning 69 med en vidöppen utsikt! Utanför dörren kommer sedermera en ny stadsdel öppna upp sig med ett ännu bredare serviceutbud.

 • Balkong
 • Hiss
Bangatan 8 A, Majorna, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bangatan 8 A

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 750 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
4 695 kr/mån
48 701 kr/m²

Denna ljusa lägenhet erbjuder ett fantastiskt läge med oändliga möjligheter. Fönstren åt väst skapar en härlig atmosfär med generöst naturligt ljus som fyller rummen. För den som drömmer om att skapa sitt eget unika hem finns här en perfekt grund att bygga på. Området är oslagbart med närhet till allt du behöver! Spårvagnshållplatsen Stigbergstorget ligger bara ett stenkast bort, tillsammans med Hemköp, mysiga caféer, restauranger och småbutiker som bidrar till områdets charm. På bara några minuters promenad når du den grönskande Slottsskogen, perfekt för avkoppling och frisk luft. Föreningen är stabil och erbjuder en av områdets mest charmiga innergårdar, vilket gör det till en trygg och trivsam plats att bo på. Majorna är en lugn och trevlig stadsdel med närhet till stadskärnan. I området finns trevliga små butiker, caféer, mataffärer, träningsanläggningar med mera. På behagligt gångavstånd ligger Klippans kulturreservat med fin hamnpromenad, småbåtshamn, restauranger och caféer. Goda kommunikationer finns också i form av flera spårvagnslinjer och bussar som avgår i närheten. Efter en cykeltur eller några hållplatser med spårvagnen finner ni saltstänkta bad och båtar ut till skärgården. Åker ni åt andra hållet kommer ni snabbt in till centrum. Varmt välkomna att besöka detta drömprojekt på visning och upptäck möjligheterna till ditt framtida hem!

 • Balkong
 • Hiss
Bunkebergsgatan 7, Gamlestaden, Göteborgs kommun
 • Tis 30 apr kl 16:30
Bunkebergsgatan 7, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Bunkebergsgatan 7, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Bunkebergsgatan 7

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 750 000 kr
51 m²
2 rum
vån 5/5
3 200 kr/mån
53 922 kr/m²

Välkomna till denna häftiga tvårummare högst upp i huset med stora fönsterpartier i två vädersträck och fantastisk utsikt över takåsarna. Bostaden disponeras över sovrum, vardagsrum, kök och badrum samt rymlig skjutdörrsgarderob. Vill ni ha en lägenhet med mycket naturligt ljus? Då har ni hittat rätt.

 • Premium
 • Hiss
Drivhusgatan 2B, Johanneberg, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Drivhusgatan 2B, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Drivhusgatan 2B, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Drivhusgatan 2B

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
4 590 000 kr
97 m²
3 rum
vån 3/3
4 265 kr/mån
47 320 kr/m²

Högst upp i huset finner ni denna underbara gavellägenhet med fönster i tre väderstreck. Generösa sällskapsytor med vardagsrum och matsal i öppet samband, balkong i ett soligt söderläge samt en öppen spis. Här erbjuds även ett praktiskt kök med gott om förvaring, två sovrum samt ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin. Lägenheten disponeras i dagsläget som en trea men är enligt den ursprungliga planlösningen en fyra vilket kan återställas om man önskar ett extra sovrum. Stora livsmedelsbutiken Willys och ICA maxi når man med promenadavstånd från bostaden. För den träningsintresserade finns Nordic Wellness och Fysiken i närheten liksom Safjällets naturreservat med ett cirka 2,5 km långt elljusspår. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till stadens puls - helt enkelt det bästa av två världar.

 • Premium
 • Balkong
Frida Hjertbergs Gata 14 vån 9/9, Johanneberg, Göteborgs kommun
Frida Hjertbergs Gata 14 vån 9/9, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Frida Hjertbergs Gata 14 vån 9/9, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Frida Hjertbergs Gata 14 vån 9/9

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 990 000 kr
54 m²
2 rum
vån 9/9
2 563 kr/mån
73 889 kr/m²

Högst upp i huset med bästa solläge ligger denna moderna genomgångstvåa med rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och två balkonger. Den mindre balkongen har vidsträckt utsikt och morgonsol medan den andra större och sociala balkongen ligger i sydvästläge mot gården med sol hela dagen fram till kvällen. Tack vare läget högst upp finns det inget som skymmer solen eller känslan av utsikt och rymd. Luftiga sällskapsytor i öppen planlösning, rymligt sovrum med riktigt bra förvaring samt badrum med tvättmöjligheter. Föreningen har fina gemensamma utrymmen som förhöjer boendekvaliteten såsom gemensam lounge, gästlägenhet och garage i huset vilket är ett extra plus!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Antenngatan 13C, Järnbrott, Göteborgs kommun

Antenngatan 13C

Lägenhet
Järnbrott, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
1 975 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 199 kr/mån
38 350 kr/m²

Stig in i denna charmiga 2:a och upptäck en oas av lugn och avkoppling. Denna lägenhet har genomgått en renovering med fina materialval, vilket ger den en modern och stilren atmosfär. Västerläge på balkongen bjuder in till avslappnande eftermiddagar med en kopp kaffe i solen. Fint belägen i ett trevligt och fridfullt område. Området präglas av låg bebyggelse av både villor och bostadsrätter. Grönområden, kolonilotter, några butiker, förskolor, grundskolor och mycket annat. Goda busskommunikationer gör att du på bara några minuter kan vara på Frölunda Torg eller vid Marklandsgatan. En kort bit bort ligger Radiotorget med god närservice. Cykelavstånd till hav och bad, Göteborgs innerstad samt till Ruddalens och Änggårdsbergens fina grönområden.

 • Balkong

Visar 1 - 25 av 82