Mäklare David Söderholm

David Söderholm

Om mig

Det spelar ingen roll om du gör en bostadsaffär, eller hundratals i ditt liv – jag vill att du som säljare eller köpare ska minnas vårt samarbete som den trygga affären där förväntningar överträffades. En mångårig erfarenhet av försäljning, en kandidat i Fastighetsvetenskap och en sällan skådad drivkraft ger oss de bästa förutsättningarna att tillsammans nå målet – högsta möjliga slutpris. Varmt välkommen att kontakta mig om du går i tankar om att sälja eller köpa bostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kopparslagaregatan 15E, Johanneberg, Göteborgs kommun
 • Sön 10 mar kl 16:00
Kopparslagaregatan 15E, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Kopparslagaregatan 15E, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Kopparslagaregatan 15E

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
1 950 000 kr
28 m²
1 rum
vån 2/3
2 430 kr/mån
69 643 kr/m²

I Johannebergs villastad finner du denna ytterst välplanerade etta om 28 kvm med privat altan i sydvästläge och egen ingång som skapar villakänsla. Mysig etta med bra förvaring och fint ljusinsläpp från karaktäristiska originalfönster. Bekvämligheter som både diskmaskin och tvättmaskin/torktumlare vilket är ett extra plus. Lägenheten är belägen i en vacker fastighet anno 1909 som har en gemensam trädgård att njuta av. Lugnt och tryggt område i hjärtat av centrala Göteborg med närhet till Göteborgs Universitet, Chalmers, välkända restauranger, nöjesliv, kultur, kommunikationer och fina rekreationsområden som Näckrosparken.

 • Premium
 • Uteplats
Rosensköldsgatan 9, Johanneberg, Göteborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 17:00
Rosensköldsgatan 9, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Rosensköldsgatan 9, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Rosensköldsgatan 9

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
4 190 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/6
3 510 kr/mån
62 537 kr/m²

I attraktiva Johanneberg ligger denna fint renoverade funkistrea med klassisk planlösning, hög takhöjd och stora fönsterpartier. Socialt vardagsrum med öppen spis och utgång till en underbar västerbalkong i insynsskyddat läge med fri utsikt mot trädtoppar och himlen. Renoverat kök och badrum, två bra sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Välskött förening med engagerad styrelse. Här bor ni lugnt och skönt i en levande stadsdel med gångavstånd till centrum, rikt restaurangutbud, goda kommunikationer och lummiga grönområden.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ebbe Lieberathsgatan 16C, Johanneberg Almedal, Göteborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 16:00
Ebbe Lieberathsgatan 16C, Johanneberg Almedal, Göteborgs kommun, bild 2
Ebbe Lieberathsgatan 16C, Johanneberg Almedal, Göteborgs kommun, bild 3

Ebbe Lieberathsgatan 16C

Lägenhet
Johanneberg Almedal, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 590 000 kr
54 m²
1 rum
vån 1/8
3 334 kr/mån
47 963 kr/m²

Välkomna till en praktisk etagelägenhet med loft och drygt 4,5 meter i takhöjd! Med öppen planlösning för kök och matplats samt det rymliga loftet är lägenheten socialt utformad. Den rejäla takhöjden och de stora fönsterpartierna bidrar till en luftig känsla och ett generöst ljusinsläpp. Detta tillsammans med goda förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum med kombimaskin ger dig allt du kan tänkas att behöva. Här bor du i ett spännande område med flera restauranger, caféer och butiker runt hörnet. Välkommen på visning och välkommen hem!

 • Premium
 • Hiss
Gibraltargatan 38, Johanneberg, Göteborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 13:00
Gibraltargatan 38, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Gibraltargatan 38, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Gibraltargatan 38

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 590 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/7
4 047 kr/mån
56 304 kr/m²

I ett klassiskt funkishus i omåttligt populära Johanneberg ligger denna kvadratsmarta tvåa med härlig balkong i ett soligt västerläge med direkt närhet till Chalmers, bra kommunikationer och gångavstånd in till stan. Lättmöblerat vardagsrum med underbart ljusinsläpp och bra förvaring samt välplanerat kök med ljus matplats. Här bor du centralt samtidigt som det är en lugn och harmonisk stadsdel med närhet till fina grönområden som Johannebergsparken och Näckrosdammen.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Palmstedtsgatan 3A, Johanneberg, Göteborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 15:00
Palmstedtsgatan 3A, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Palmstedtsgatan 3A, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Palmstedtsgatan 3A

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
4 790 000 kr
95 m²
3 rum
vån 1/6
6 723 kr/mån
50 421 kr/m²

Trivsam och generös etagelägenhet om 95 kvm fördelat på tre rum och kök samt balkong i härligt sydvästläge med fri grönskande utsikt. Väl tilltaget vardagsrum med eldningsbar öppen spis som bidrar med hög mysfaktor under årets kallare månader och stort kök med härlig grönska utanför fönstret. För extra bekvämlighet så har lägenheten två badrum, ett på vardera plan, samt en egen tvättstuga. Som ett extra plus kan lägenheten enkelt byggas om till en fyra enligt sin originalplanlösning om man önskar!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Frida Hjertbergs gata 14, Johanneberg, Göteborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 14:00
Frida Hjertbergs gata 14, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Frida Hjertbergs gata 14, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Frida Hjertbergs gata 14

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
4 290 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/10
3 957 kr/mån
57 973 kr/m²

Välkomna till en modern gavellägenhet med tidlösa materialval, ljusflöde från fönster i två väderstreck samt stor uteplats med lugnt gårdsläge. Här erbjuds ni öppna sociala ytor, välplanerat kök med energieffektiva vitvaror, två bra sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum med tvättavdelning. Föreningen har fina gemensamma utrymmen som förhöjer boendekvaliteten såsom gemensam lounge, gästlägenhet och garage i huset vilket är ett extra plus. Mycket attraktivt läge endast en kort promenad från allt innerstaden har att erbjuda!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Källsprångsgatan 2, Norra Guldheden, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning
Källsprångsgatan 2, Norra Guldheden, Göteborgs kommun, bild 2
Källsprångsgatan 2, Norra Guldheden, Göteborgs kommun, bild 3

Källsprångsgatan 2

Lägenhet
Norra Guldheden, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 590 000 kr
57,5 m²
2.5 rum
vån 5/6
3 167 kr/mån
62 435 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Eklandagatan 45B, Johanneberg, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
Eklandagatan 45B, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Eklandagatan 45B, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Eklandagatan 45B

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 690 000 kr
47 m²
1.5 rum
vån 3/5
3 154 kr/mån
57 234 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet på Ekandagatan 45B. Här ges härligt ljusinsläpp från stora fönster och den franska balkongen. De sociala ytorna för vänner och familj är väl tilltagna tack vare kök och vardagsrum i halvöppen planlösning. Den mysiga sovalkoven ligger avskilt och har dessutom goda förvaringsmöjligheter i en garderobsvägg. Här lever ni med stadens puls på promenadavstånd men njuter av lugnet. I Johanneberg bor ni i hjärtat av Göteborg med närhet till välkända restauranger, biografer, nöjesliv och kultur. Tio minuters gångväg bort finns Avenyn med sitt utbud av shopping, restauranger och nöjesliv. Knutpunkten Korsvägen som ligger precis nedanför backen erbjuder goda buss- och spårvagnskommunikationer till stadens alla hörn. I närheten finner ni även Näckrosdammen, Chalmers samt delar av Göteborgs Universitet.

 • Premium
 • Balkong
Helmutsrogatan 5A, Johanneberg Almedal, Göteborgs kommun
 • Sön 10 mar kl 15:00
Helmutsrogatan 5A, Johanneberg Almedal, Göteborgs kommun, bild 2
Helmutsrogatan 5A, Johanneberg Almedal, Göteborgs kommun, bild 3

Helmutsrogatan 5A

Lägenhet
Johanneberg Almedal, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
4 953 kr/mån
49 917 kr/m²

Högst upp i huset finner ni denna mysiga tvåa med genomgående fina golv, goda förvaringsmöjligheter och fönster i två väderstreck varav ett vetter mot föreningens soliga innergård. Lägenheten erbjuder en bra planlösning med rymligt vardagsrum som har plats för både soffgrupp och matplats. Stort och härligt sovrum med gott om förvaring och härligt ljusinsläpp. Stabil och engagerad förening! Med grönskan utanför dörren och fågelkvitter i träden är det svårt att tro att man befinner sig i en storstad. Innerstadens kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd, spårvagnshållplatsen ligger utanför ytterdörren och det är även nära till grönområden. Kort avstånd till evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium med mera samt massor av trevliga små restauranger och krogar. Området vid Mölndalsvägen håller på att utvecklas till ett av de mest kreativa och spännande i Göteborgstrakten just nu. Välkommen på visning och välkommen hem!

 • Premium
Walter Bengtssons Gata 7, Fixfabriken Majorna, Göteborgs kommun
Walter Bengtssons Gata 7, Fixfabriken Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Walter Bengtssons Gata 7, Fixfabriken Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Walter Bengtssons Gata 7

Lägenhet
Fixfabriken Majorna, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 490 000 kr
64 m²
3 rum
vån 2/10
5 458 kr/mån
54 531 kr/m²

Välkomna till denna genomtänkta trea med trevlig öppen planlösning och härligt ljusinsläpp! Genomgående hög standard, tidlösa materialval, generös takhöjd och platsbyggd förvaring. Som pricken över i:et erbjuder lägenheten dessutom en rymlig inglasad balkong. Brf Glasbruket är en del av det nyproducerade området Fixfabriken och husen har byggts i danskt hantverksmässigt framställt tegel med en modern tolkning av sekelskifteshusets ornamentik, även interiören är inspirerad av klassiska sekelskifteshem. Välkommen på visning och välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gibraltargatan 19B, Johanneberg, Göteborgs kommun
Gibraltargatan 19B, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Gibraltargatan 19B, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Gibraltargatan 19B

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 790 000 kr
45,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 025 kr/mån
61 319 kr/m²

Högt upp i huset finner ni denna ljusa och mysiga funkistvåa om 45,5 kvm med optimal planlösning som upplevs större än sina kvadrat. Klassisk funkisarkitektur med genomgående generös takhöjd och rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck skapar ett fint ljusflöde och en skön atmosfär. Populär HSB-förening med stabil ekonomi och låg belåning. Perfekt läge med närhet till Chalmers och allt innerstaden har att erbjuda! Välkommen på visning och välkommen!

 • Premium
Helmutsrogatan 5A, Johanneberg Almedal, Göteborgs kommun
Helmutsrogatan 5A, Johanneberg Almedal, Göteborgs kommun, bild 2
Helmutsrogatan 5A, Johanneberg Almedal, Göteborgs kommun, bild 3

Helmutsrogatan 5A

Lägenhet
Johanneberg Almedal, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 690 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
4 953 kr/mån
44 833 kr/m²

Två våningar upp i huset finner ni denna mysiga tvåa med genomgående fina utskikt, renoverat kök från 2021, goda förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum från 2018. Genomgångslägenhet med fönster i två väder väderstreck varav ett vetter mot föreningens soliga innergård. Lägenheten erbjuder en bra planlösning med rymligt vardagsrum som har plats för både soffgrupp och matplats. Stort och luftigt sovrum med gott om förvaring och härligt ljusinsläpp. Stabil och engagerad förening! Med grönskan utanför dörren och fågelkvitter i träden är det svårt att tro att man befinner sig i en storstad. Innerstadens kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd, spårvagnshållplatsen ligger utanför ytterdörren och det är även nära till grönområden. Kort avstånd till evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium med mera samt massor av trevliga små restauranger och krogar. Området vid Mölndalsvägen håller på att utvecklas till ett av de mest kreativa och spännande i Göteborgstrakten just nu. Välkommen på visning och välkommen hem!

 • Premium
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 350 000 kr
30 m²
1 rum
vån 39/73
2 598 kr/mån
111 667 kr/m²

I Göteborgs första skyskrapa finns nu möjligheten att köpa en fantastisk etta på våning 39 med vidsträckt utsikt från höga fönster och härligt balkongläge. Unikt för lägenheten är dess placering i skyskrapan, i den såkallade Twisten. Twisten kallas den del där skyskrapan vrider sig ett halvt varv runt sin egen axel. Dessutom är det ytterst få lägenheter i huset med denna storlek på balkong. Balkongen har härlig eftermiddags- och kvällssol. Här erbjuds ett boende som präglas av stilrena och lyxiga materialval med en tanke bakom varje detalj. Utöver ett hem följer här även med lyxigheter som en reception varifrån man kan beställa roomservice eller boka städning. Möjligheterna till aktiviteter med familj och vänner utanför lägenheten är många tack vare de olika gemensamhetsutrymmena. I huset kommer det finnas ett bokningsbart kök med anslutande matsal och terrass på vån 15, gym, bio-rum, loungerum med pingisbord, kylrum i entréplan för matleverans, spa och restaurang. Inte minst kommer det finnas en skybar på våning 69 med en hänförande utsikt! Utanför dörren kommer sedermera en ny stadsdel öppna upp sig med ett ännu bredare serviceutbud. Preliminärt tillträde februari 2024. Kontakta ansvarig mäklare David Söderholm för att boka ett informationsmöte..

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Mölndalsvägen 87B, Johanneberg Almedal, Göteborgs kommun
Mölndalsvägen 87B, Johanneberg Almedal, Göteborgs kommun, bild 2
Mölndalsvägen 87B, Johanneberg Almedal, Göteborgs kommun, bild 3

Mölndalsvägen 87B

Lägenhet
Johanneberg Almedal, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 195 000 kr
35 m²
1 rum
vån 5/9
2 996 kr/mån
62 714 kr/m²

Välkommen till en modern studiolägenhet i det växande området kring Mölndalsvägen. Lägenheten stod klar under 2018 och håller därmed en hög standard. Genomgånde i lägenheten återfinns dimbara spotlights, svarta golvlister och strömbrytare som bryter mot de ljusa väggarna och golvets ljusgrå nyans. Fullstort kök trots lägenhetens storlek, bluetooth högtalare i badrummet, goda förvaringsmöjligheter samt ett djupt burspråk som adderar karaktär till bostaden. Gavelläget ger dig även en långsträckt vy över Mölndalsvägen och Mölndalsån. Som boende i föreningen har du tillgång till en gemensam tvättlounge, ett garage med parkeringsplatser, en takterrass med vidsträckta vyer över staden samt ett eget förråd som nås på samma våningsplan som bostaden. Lyx blandat med compact living helt enkelt! Ett bekvämt boende med mataffärer, så som Willys och ICA Maxi, gym, bageri och kommunikationer inom gångavstånd. I samma byggnad ligger även en uppskattad lokal restaurang. Perfekt läge för den som vill ha närhet till vackra grönområden och mysiga promenadstråk men samtidigt vara några minuter från stadspulsen och Göteborgs innerstad. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss

Visar alla 14