Mäklare Patrik Henningsson

Patrik Henningsson

Om mig

Sedan 1997 har jag varit verksam som fastighetsmäklare, vilket har gett mig bred kunskap och stor erfarenhet. Jag är sedan år 2000 mäklare och Partner på Lundin Fastighetsbyrå och arbetar primärt med villor i Västra Göteborg samt Örgryte. Jag förmedlar även bostadsrätter i Innerstaden. Mina kunder brukar beskriva mig som plikttrogen, pålitlig och ödmjuk. Jag är alltid fullt fokuserad på att få så nöjda kunder som möjligt och lägger stor vikt vid det personliga engagemanget.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Snöripegatan 1, Långedrag, Göteborgs kommun

Snöripegatan 1

Tomt
Långedrag, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 750 000 kr
593 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva denna tomt som ligger med centralt läge i Långedragsområdet. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Det finns ett förhandsbesked för byggnation av ett 1 1/2 plans hus med en boarea på ca 160 kvm, se dokument och länkar. Fastigheten säljs av Göteborgs kommun. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul som innebär att man efter köpet inte kan göra anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten. Information avseende kostnader i samband med köp av fastighet/tomt och byggnation har köparen ansvaret att själv kontrollera. Gäller även information avseende anslutningskostnader, ritningar, bygglov m m. Tomten kommer inte att säljas på förhand och en köpare kommer inte att kunna köpa tomten med villkor. Vi råder dig som intressent att ta kontakt med din bank i god tid före budgivningen startar. Budgivning planeras att starta efter den annonserade visningen. För obebyggd tomt betalas statlig fastighetsskatt med f n 1,0 procent av taxeringsvärdet. Först när ett nyuppfört småhus är färdigställt och har fått ett värdeår vid fastighetstaxeringen, övergår småhuset och tillhörande tomtmark till systemet med kommunal fastighetsavgift. Småhus nybyggda 2012 och därefter (värdeår 2012 och senare) har f n hel befrielse från kommunal fastighetsavgift i 15 år.

Önneredsvägen 141, Önnered, Göteborgs kommun

Önneredsvägen 141

Lägenhet
Önnered, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 950 000 kr
65,5 m²
2 rum
5 198 kr/mån
45 038 kr/m²

Lägenhet i flerfamiljshus med egen uteplats och med fint läge i Önnereds äng Bostadsrättsförening som tillämpar 55+ boende. Området är mycket välskött och trivsamt, ett lugnt boende i vacker havsnära miljö. Lägenheten har en trivsam planlösning och en uteplats i anslutning till vardagsrummet. Lägenheten har behov av renovering. Tillhörande förråd alldeles intill lägenheten. Bilplats i carport som går att utrusta med garageport. Vackra omgivningar med fina promenadstråk och strövstigar intill. Lägenheten som säljs av Göteborgs kommun säljs med en friskrivningsklausul. Detta innebär att man som köpare inte kan göra några anspråk mot säljaren efter köpet på grund av fel eller brister. Köparen har själv ansvar för att genomföra en besiktning av lägenheten före ett köpekontrakt undertecknas. Vi ger därför möjlighet till alla intressenter att efter de inplanerade visningarna genomföra besiktning. Lägenheten kommer inte att säljas på förhand och en köpare kommer inte att kunna köpa lägenheten med villkor. Vi råder dig som intressent att ta kontakt med din bank i god tid före budgivningen startar.

  • Uteplats
Spånkullen 11, Björkekärr, Göteborgs kommun

Spånkullen 11

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 750 000 kr
62 m²
2 rum
vån 5/7
4 317 kr/mån
44 355 kr/m²

Välkomna till denna fina lägenhet som har ett högt fint läge, stora ljusinsläpp och en ljuvlig balkong med sol hela dagen och kvällen. Fin planlösning med kök och vardagsrum i anslutning till varandra. Stort badrum med dusch och tvätt utrustning. Välskött bostadsrättsförening med stora förråd på entréplanet. Välutrustad tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare och mangel. Bokningsbart övernattningsrum, fri parkering och möjlighet till garage på den friköpta fastigheten.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Fortgatan 7B, Långedrag, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Fortgatan 7B

Villa
Långedrag, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
8 500 000 kr
187 + 62 m²
7 rum
860 m² tomt

Villa med stora utrymmen och mycket bra läge i det trivsamma Långedrag, nära skola och hav. Huset har renoveringsbehov.

Bildradiogatan 6, Järnbrott, Göteborgs kommun

Bildradiogatan 6

Lägenhet
Järnbrott, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
1 295 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1,5/7
1 933 kr/mån
53 958 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma lägenhet som har allt man behöver. Lägenheten är kvadratsmart och välplanerad, ligger jättebra med både centrum och vacker natur på kort avstånd.

  • Hiss
Haråsvägen 4A och Hindås Stationsväg 73, Hindås, Härryda kommun
  • Budgivning pågår

Haråsvägen 4A och Hindås Stationsväg 73

Villa
Hindås, Härryda kommun
Lundin Fastighetsbyrå
16 500 000 kr
560 + 180 m²
15 rum
1,6 ha tomt

Välkomna till dessa anrika fastigheter och byggnader i populära Hindås. Familjen Ilgners-Hällström uppförde Stora Waldesruh år 1903 och Lilla Waldesruh år 1939. Fastigheterna gränsar till varandra och har inte varit ute på marknaden tidigare. Stora Waldesruh, Lilla Bugärde, är 7 687 kvm och byggnaden har en boyta på 400 kvm och biyta på 150 kvm enligt taxeringsinformationen. Taxeringsvärde 5 567 000 kr. Lilla Waldesruh, Baggatomten 2:1, är 7 858kvm och byggnaden har en boyta på 162 kvm och biyta på 30 kvm enligt taxeringsinformationen. Taxeringsvärde 3 228 000 kr. Det finns ett beslut som vunnit laga kraft 2021 att det medges en avstyckning på Lilla Bugärde 3:1 och två på Baggatomten 2:1. Alltså fem fastigheter totalt för den som önskar stycka av fastigheterna. Se förhandsbesked under "Dokument & länkar". Fastigheterna säljes tillsammans eller var för sig om säljare och köpare kommer överens om det. På de bägge fastigheterna finns även tennisbana, utomhuspool, två gästhus, carport och garage.

Visar alla 6