Mäklare Johan Gille

Johan Gille

Om mig

Som fastighetsmäklare är jag lyhörd, noggrann och driven. Detta i kombination med vårt starka varumärke gör att jag kan erbjuda en mäklartjänst i toppklass som möjliggör att ditt livs största affär också blir den bästa. Det absolut viktigaste för mig är att du som kund känner dig trygg och delaktig genom hela processen. Jag brinner för att överträffa mina köpares och säljares förväntningar och ser rekommendationer samt återkommande kunder som ett bra kvitto på att hårt arbete lönar sig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Viktoriagatan 40, Vasastaden, Göteborgs kommun
 • Sön 25 feb kl 11:30
Viktoriagatan 40, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Viktoriagatan 40, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Viktoriagatan 40

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
4 290 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/6
5 776 kr/mån
55 714 kr/m²

Mycket välplanerad trea i attraktiva vasakvarter med smakfullt nyrenoverat kök och balkong i soligt västerläge. Stort vardagsrum med generösa ytor och två bra sovrum. Genomgående ljus planlösning med goda förvaringsmöjligheter. Utmärkt beläget i lugna kvarter med innerstadens puls och liv några minuter bort. Populär förening med stor privat gård. Hiss finns!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nordhemsgatan 10, Linnéstaden, Göteborgs kommun
Nordhemsgatan 10, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 2
Nordhemsgatan 10, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 3

Nordhemsgatan 10

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
4 790 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 13/17
4 336 kr/mån
75 433 kr/m²

Högt upp i huset, på våning 13, ligger denna nyproducerade tvåa (möjlig 3:a) med fransk balkong och helt fantastisk utsikt över stan! Luftiga sociala ytor och stora fönsterpartier skapar en härlig atmosfär. Lägenhetens inredningsstil skapar en sober och lyxig bas för ett ombonat hem tillsammans med påkostade tillval. Modernt kök i grått med exklusiva vitvaror från Gaggenau, generöst sovrum med egen klädkammare samt lyxigt badrum med spakänsla och tvättavdelning. Öppet samband mellan kök och vardagsrum som ger möjlighet att göra om lägenheten till en trea. Högst upp i huset finns en takterrass om 110 kvm med vidsträckt utsikt över stan. Nyproduktionsprojektet ligger på Nya Masthuggskajen. Den här helt nya stadsdelen håller på att ta form utmed vattnet i ena änden av klassiska Linnéstaden. Husen som växer fram kommer innehålla kontor, moderna hem och noga utvalda verksamheter. Detta i kombination med nya boutiquegymmet Grand Fitness, bageri, matbutik, caféer och restauranger. Här byggs dessutom en halvö ut i vattnet och spännande småbutiker samsas med två nya parker, skolor och hotell. Hela Masthuggskajen beräknas stå klart 2028. Se länk till projektsida med fler bilder hos Nordr under Dokument & länkar.

 • Premium
 • Hiss
Nordhemsgatan 10, Linnéstaden, Göteborgs kommun

Nordhemsgatan 10

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 600 000 kr
45,5 m²
2 rum
vån 13/17
3 837 kr/mån
79 121 kr/m²

Högt upp i huset finner du denna nyproducerad lägenhet med väldisponerade kvadratmetrar. Här får ni sociala ytor i den öppna planlösningen, ett avskilt sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Bostaden är dessutom bekvämt utrustad med bland annat diskmaskin och kombimaskin vilket förhöjer livskvaliteten. Inredningsstilen är stram med svala kulörer och materialval så som ljusa trägolv och ljus sten i badrum. Högst upp i huset finns en takterrass om 110 kvm med vidsträckt utsikt och i anslutning till entrén finns ett gemensamt vardagsrum. Preliminärt tillträde 2024-01-25. Nyproduktionsprojektet Ciceron, som är klart för inflytt vinter 2023/2024, ligger på Nya Masthuggskajen som är ett av innerstans mesta up-coming område. Den här helt nya stadsdelen håller på att ta form utmed vattnet i ena änden av klassiska Linnéstaden. Husen som växer fram kommer innehålla kontor, moderna hem och noga utvalda verksamheter. Detta i kombination med nya boutiquegymmet Grand Fitness, bageri, matbutik, caféer och restauranger. Här byggs dessutom en halvö ut i vattnet och spännande småbutiker samsas med två nya parker, skolor och hotell. Hela Masthuggskajen beräknas stå klart 2028. Se länk till projektsida med fler bilder hos Nordr under Dokument & länkar.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Hiss
Nordhemsgatan 10, Linnéstaden, Göteborgs kommun

Nordhemsgatan 10

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 490 000 kr
45,5 m²
2 rum
vån 10/17
3 837 kr/mån
76 703 kr/m²

Nyproducerad lägenhet med allt du kan tänkas behöva! Här finner du sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning, rymligt sovrum samt fantastiska förvaringsmöjligheter i två klädkammare. Bostaden är dessutom bekvämt utrustad med bland annat diskmaskin och kombimaskin vilket förhöjer livskvaliteten. Lägenhetens inredningsstil är en sober och lyxig bas för ett ombonat hem. Den dova, mustiga färgskalan med naturens lite mörkare material lugnar och ger vibbar av en härlig lounge. Preliminärt tillträde 2024-02-19. Nyproduktionsprojektet Ciceron, som är klart för inflytt vinter 2023/2024, ligger på Nya Masthuggskajen som är ett av innerstans mesta up-coming område. Den här helt nya stadsdelen håller på att ta form utmed vattnet i ena änden av klassiska Linnéstaden. Husen som växer fram kommer innehålla kontor, moderna hem och noga utvalda verksamheter. Detta i kombination med nya boutiquegymmet Grand Fitness, bageri, matbutik, caféer och restauranger. Här byggs dessutom en halvö ut i vattnet och spännande småbutiker samsas med två nya parker, skolor och hotell. Hela Masthuggskajen beräknas stå klart 2028. Se länk till projektsida med fler bilder hos Nordr under Dokument & länkar.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Nordhemsgatan 10, Linnéstaden, Göteborgs kommun
Nordhemsgatan 10, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 2
Nordhemsgatan 10, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 3

Nordhemsgatan 10

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
8 450 000 kr
107 m²
4 rum
vån 8/17
7 113 kr/mån
78 972 kr/m²

Nyproducerad gavelfyra med fint ljusflöde från fönster i tre väderstreck och balkong i västerläge. Generösa och luftiga sällskapsytor i öppen planlösning och en tydlig privat del med tre sovrum varav master bedroom har badrum en-suite och de två andra har tillgång till ytterligare ett badrum där ni även finner en tvättavdelning. I bostaden finns även bra förvaring i garderober samt en klädkammare som även kan användas som en ostörd arbetshörna. Lägenhetens inredningsstil är en stram stil med svala kulörer och materialval som för tankarna till nordisk fjällnatur. Högst upp i huset finns en takterrass om 110 kvm med vidsträckt utsikt och i anslutning till entrén finns ett gemensamt vardagsrum. Preliminärt tillträde 2024-02-19. Nyproduktionsprojektet Ciceron, som är klart för inflytt vinter 2023/2024, ligger på Nya Masthuggskajen som är ett av innerstans mesta up-coming område. Den här helt nya stadsdelen håller på att ta form utmed vattnet i ena änden av klassiska Linnéstaden. Husen som växer fram kommer innehålla kontor, moderna hem och noga utvalda verksamheter. Detta i kombination med nya boutiquegymmet Grand Fitness, bageri, matbutik, caféer och restauranger. Här byggs dessutom en halvö ut i vattnet och spännande småbutiker samsas med två nya parker, skolor och hotell. Hela Masthuggskajen beräknas stå klart 2028. Se länk till projektsida med fler bilder hos Nordr under Dokument & länkar.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brunnsgatan 24, Linnéstaden Annedal, Göteborgs kommun

Brunnsgatan 24

Lägenhet
Linnéstaden Annedal, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 850 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/3
3 270 kr/mån
81 429 kr/m²

Unik möjlighet i ett av de vackra och charmiga engelska tegelhusen signerade välrenommerade arkitekten Viktor Adler. Husen har en lång och fin historia som bevarats med mycket kärlek ända sen 1880. Här finner du denna kvadratsmarta etta som nyproducerades 2016 med modern standard samtidigt som originalcharm finns bevarad. Lägenheten har en unik kontakt med naturen och fint ljusinsläpp tack vare de generösa fönsterna. Trivsam villakänsla med lummig gemensam uteplats och lugna grönskande kvarter. Närhet till city, universiteten samt fina grönområden som Slottsskogen och Botaniska.

Visar alla 6