Mäklare Patricia Warnlöf

Patricia Warnlöf

Om mig

Mitt mäkleri präglas av engagemang, lyhördhet och viljan att uppnå bästa möjliga resultat. Med en rak och ärlig kommunikation kommer jag att hjälpa er genom en trygg och smidig bostadsaffär. Oavsett om du är säljare eller köpare finns jag här för att svara på frågor och funderingar. Tack vare min kunskap och erfarenhet är mitt mål att genomföra en försäljning där både säljare och köpare känner sig nöjda. Jag är verksam i hela Göteborg med omnejd med fokus på de östra delarna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mirandagatan 12, Bergsjön, Göteborgs kommun

Mirandagatan 12

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 750 000 kr
119 m²
5 rum
vån 1/1
5 882 kr/mån
23 109 kr/m²

Välplanerat BR-radhus i barnvänliga Bergsjö Gård! Huset har 119 välplanerade kvadratmeter som tack vare ljuset och den genomtänkta planlösning upplevs som större än så. Entréplan har skapats med fokus på det sociala med inbjudande kök och vardagsrum samt utgång till en uteplats med solig altan medan övre plan rymmer det privata delarna med sovrum och badrum. Huset har två stora badrum, ett på vardera plan, varav det på entréplan har en praktisk tvättavdelning. Gemensam innergård med parkmiljö finns med stora ytor för lek och umgänge. Bergsjö Gård är en del av framtidens Bergsjön och ett nytt radhusområde som växt fram med ett naturnära med centralt läge. Här bor ni med fem minuters gångavstånd till förskola och skola samt åtta minuter till Bergsjöns badplats med vacker omgivande natur. Bra kommunikationer med både spårvagn och buss som tar ca 20 minuter in till centrala Göteborg och kort avstånd med bil till köpcentrumet Allum.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kryddhyllan 160, Angered Gårdsten, Göteborgs kommun

Kryddhyllan 160

Lägenhet
Angered Gårdsten, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 850 000 kr
116 m²
5 rum
7 500 kr/mån
24 569 kr/m²

Välkomna in till detta välplanerade bostadsrättsradhus som erbjuder flertalet positiva egenskaper och är beläget i ett härligt villaområde som omringas av grönska. Perfekt för barnfamiljen med generösa sällskapsytor, tre sovrum, två badrum och tvättstuga. Från övre plan har ni utsikt över skogsområden och från entréplan nås en insynsskyddad uteplats i väster med stora möjligheter. I närområdet finns mycket grönska och skog samt trevliga promenadstigar. Här finns även närhet till både skolor, förskolor, affärer och busshållplats. Området Kryddhyllan karaktäriseras av dess höga, fria läge med vidsträckt utsikt över både älven och staden!

  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 2