Mäklare Ing-Marie Larsson

Ing-Marie Larsson

Om mig

Jag har arbetat i Västra Göteborg i över 20 år och är även boende i södra Billdal. Intresset för människor och bostäder har alltid varit stort och jag började som assistent i mäklaryrket redan på 80-talet. En bostadsaffär är många gånger den största affären i livet, därför är det viktigt för mig att både köpare och säljare känner sig trygga och nöjda. Jag har en stor lokalkännedom och många återkommande kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Resliden 24B, Billdal, Göteborgs kommun

Resliden 24B

Lägenhet
Billdal, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
4 375 000 kr
70,3 + 14,3 m²
2.5 rum
vån 1/3
2 373 kr/mån
62 233 kr/m²

Denna charmiga lägenhet erbjuder en lockande öppen planlösning, perfekt för social samvaro. Högklassigt boende med Ballingslövskök som byggdes 2017 i en förening som är skuldfri och stabil där värme, vatten, bredband och parkering ingår i den låga månadsavgiften. Lägenheten har en totalyta på 84,6 kvm och boarea är 70,3 kvm och biarea 14,3 kvm. Den generösa och avskilda uteplatsen har ett västerläge med mycket sol och är en oas för avkoppling och underbara utomhusstunder. Omtyckt och havsnära område i en lugn och trivsam villamiljö. Nya Hovås ligger inom gångavstånd, Skintebo hamn och Amundön ligger en promenad bort. Området bjuder även på förskola, skola, bra kommunikationer, trevliga promenadstråk, fotbollsplan, ishall och gym.

  • Uteplats
Antenngatan 13C, Järnbrott, Göteborgs kommun

Antenngatan 13C

Lägenhet
Järnbrott, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
1 975 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 199 kr/mån
38 350 kr/m²

Stig in i denna charmiga 2:a och upptäck en oas av lugn och avkoppling. Denna lägenhet har genomgått en renovering med fina materialval, vilket ger den en modern och stilren atmosfär. Västerläge på balkongen bjuder in till avslappnande eftermiddagar med en kopp kaffe i solen. Fint belägen i ett trevligt och fridfullt område. Området präglas av låg bebyggelse av både villor och bostadsrätter. Grönområden, kolonilotter, några butiker, förskolor, grundskolor och mycket annat. Goda busskommunikationer gör att du på bara några minuter kan vara på Frölunda Torg eller vid Marklandsgatan. En kort bit bort ligger Radiotorget med god närservice. Cykelavstånd till hav och bad, Göteborgs innerstad samt till Ruddalens och Änggårdsbergens fina grönområden.

  • Balkong
Uggleberget 10, Nya Hovås, Göteborgs kommun

Uggleberget 10

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
5 450 000 kr
87 m²
4 rum
vån 4/6
5 640 kr/mån
62 644 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och smakfulla 4:a med många tillval och fina ytskikt som har en genomtänkt design. Lägenheten ligger högt upp i huset på fjärde våning med generösa ljusinsläpp och kvällssolen i västerläge på balkongen. Perfekt planerad gavellägenhet med fönster i tre väderstreck. Vacker innergård kring en grön oas av växlighet i en småskalig stadsdel med varierad arkitektur. Här finns naturstigar, gångstråk och ett brett shoppingutbud med smallshops, restauranger, caféer och mycket mer. Gångavstånd ner till Amundön och fina havsbad.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Nordtångsvägen 9, Torslanda Nolvik, Göteborgs kommun
Nordtångsvägen 9, Torslanda Nolvik, Göteborgs kommun, bild 2
Nordtångsvägen 9, Torslanda Nolvik, Göteborgs kommun, bild 3

Nordtångsvägen 9

Villa
Torslanda Nolvik, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
7 900 000 kr
178 + 127 m²
6 rum
1 386 m² tomt

I Nolviks kile med en magisk utsikt ifrån allrummet på andra våningen och 150 meter ner till vattenbrynet ligger denna rymliga villa om totalt 305 kvm inklusive dubbelgarage med gott om utrymme för den stora familjen. Välvårdad och charmfull trädgård i en egen skyddad oas med plats för både lek och odling. Nytt yttertak från 2022. Separat stuga som idag är uthyrd med hyresintäkter. Tillgång till "Holmen", ön i Nolvik.

  • Premium

Visar alla 4