Mäklare Ing-Marie Larsson

Ing-Marie Larsson

Om mig

Jag har arbetat i Västra Göteborg i över 20 år och är även boende i södra Billdal. Intresset för människor och bostäder har alltid varit stort och jag började som assistent i mäklaryrket redan på 80-talet. En bostadsaffär är många gånger den största affären i livet, därför är det viktigt för mig att både köpare och säljare känner sig trygga och nöjda. Jag har en stor lokalkännedom och många återkommande kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Värslevägen 47, Askim Vita Fläcken, Göteborgs kommun
Värslevägen 47, Askim Vita Fläcken, Göteborgs kommun, bild 2
Värslevägen 47, Askim Vita Fläcken, Göteborgs kommun, bild 3

Värslevägen 47

Lägenhet
Askim Vita Fläcken, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 100 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/2
6 161 kr/mån
34 831 kr/m²

Välkommen till denna fina fyrarumslägenhet. Här får du ett hem som är praktiskt och inbjudande. Optimalt planerad med en genomtänkt planlösning erbjuds gott om utrymme för både vardagsliv och fest. Stilrent och fräscht kök. Lägenheten är rikligt upplyst av naturligt ljus som strömmar in genom stora fönster, vilket skapar en trivsam och luftig atmosfär. Balkongen är en oas där du kan koppla av med en god bok i ett soligt söderläge med fin vy mot innergården. Bekvämt boende med närhet till det mesta och all service i Sisjö affärscentrum mm. Skola och förskola på några minuters gångavstånd. Här bor man endast 5 minuter till bussen. Kallbadet i Hovås, Hovåsbadet, båthamnen och Askimsbadet ligger i direkt närhet och så även golfbanan och två restauranger omgärdat med fantastisk natur.

  • Premium
  • Balkong
Gamla Sörredsvägen 120, Torslanda Låssby, Göteborgs kommun

Gamla Sörredsvägen 120

Villa
Torslanda Låssby, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
6 475 000 kr
130 + 70 m²
5 rum
1 193 m² tomt

Denna villa ligger i ett trivsamt villaområde perfekt belägen på en rymlig tomt som badar i sol från morgon till kväll. Den vackra trädgården erbjuder gott om plats för både avkoppling och aktiviteter, medan det smakfulla trädäcket med sitt härliga poolområde ger en känsla av lyx och rofylldhet. Inne i huset möts ni av en stilren och välplanerad inredning som genomsyras av charm och hemtrevnad. Här flödar dagsljuset genom de stora fönstren och skapar en ljus och öppen atmosfär, perfekt för både vardagsliv och festliga tillfällen.

  • Plus
Snorregatan 5A, Hisingen Krabbeliderna, Göteborgs kommun
Snorregatan 5A, Hisingen Krabbeliderna, Göteborgs kommun, bild 2
Snorregatan 5A, Hisingen Krabbeliderna, Göteborgs kommun, bild 3

Snorregatan 5A

Radhus
Hisingen Krabbeliderna, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
4 600 000 kr
106 + 55 m²
6 rum
79 m² tomt

Välkommen till detta charmiga parhus om totalt 161 kvm beläget i ett lugnt och eftertraktat villaområde. Detta välplanerade hem erbjuder både stil och funktionalitet, med en praktisk inredd källare som ger extra utrymme för familjens alla behov. Den fina balkongen blir en naturlig samlingsplats där du kan njuta av kvällssolen och koppla av efter en lång dag.

  • Premium
Hedtångsvägen 31B, Nya Hovås, Göteborgs kommun

Hedtångsvägen 31B

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 195 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/6
3 389 kr/mån
66 563 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet med många påkostade tillval. Harmoni och modern elegans möter den vackra omgivande naturen. Denna ljuvliga lägenhet erbjuder en perfekt planerad layout som ger dig både komfort och funktionalitet. Från det öppna vardagsrummet till det härliga köket, varje detalj är noggrant utformad för att skapa en atmosfär av lugn och välbefinnande. Stig ut på den stora balkongen och låt dig omfamnas av vyn mot naturen. Här kan du njuta av morgonkaffet medan du lyssnar till fåglarnas sång eller avsluta dagen med en avkopplande stund. Småskalig stadsdel med varierad arkitektur. Här finns naturstigar, gångstråk och ett brett shoppingutbud med smallshops, restauranger, caféer och mycket mer. Gångavstånd ner till Amundön och fina havsbad.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4