Mäklare Victoria Wigerud

Victoria Wigerud

Om mig

Bästa service och ett trevligt bemötande är en självklarhet för mig som mäklare. Målsättningen är att alltid leverera en trygg affär för både köpare och säljare, tillsammans med ett stort fokus på högsta möjliga slutpris som resultat. Denna kombination ger mycket framgångsrika försäljningar! Jag vägleder dig gärna genom ditt livs viktigaste affär och ser till att just du blir en av mina nöjdaste kunder. Anlitar du mig får du en driven mäklare som finns tillgänglig för dig genom hela processen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra gubberogatan 17, Olskroken, Göteborgs kommun
Norra gubberogatan 17, Olskroken, Göteborgs kommun, bild 2
Norra gubberogatan 17, Olskroken, Göteborgs kommun, bild 3

Norra gubberogatan 17

Lägenhet
Olskroken, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 750 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/7
2 487 kr/mån
46 610 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvåa i trevliga Olskroken! Här erbjuds ni en bostad med trevliga sociala ytor med kök och vardagsrum i öppet samband, sovrum med goda förvaringsmöjligheter, rymlig hall samt fräscht badrum med mysigt badkar. Stora fönsterpartier som bidrar med trevlig ljus och generös takhöjd skapar en luftig och rymlig känsla i bostaden. Här bor ni i ett lugnt område med trevliga Gubberoparken precis utanför fönstret samt med närhet till Olskrokstorget och dess utbud av mataffärer, butiker, restauranger, gym och bra kommunikationer med mera!

 • Premium
 • Hiss
Lindströmsgatan 3c, Johanneberg, Göteborgs kommun

Lindströmsgatan 3c

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 690 000 kr
45,5 m²
2 rum
vån 1/4
2 795 kr/mån
59 121 kr/m²

Välkomna till Lindströmsgatan och attraktiva Johanneberg där ni finner denna välplanerade och luftiga tvåa. Lägenheten har genomgående tidlösa materialval med hög standard och trevlig takhöjd. Välplanerat kök, stort vardagsrum, rymligt sovrum och ett helkaklat badrum. Generösa fönsterpartier bidrar till ett underbart ljusinsläpp i lägenheten. Missa inte detta tillfälle att äga en bostad som kombinerar komfort och stil på ett fantastiskt sätt!

Nordostpassagen 13, Linnéstaden, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Nordostpassagen 13

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 495 000 kr
52,1 m²
2 rum
vån 5/6
2 628 kr/mån
67 083 kr/m²

Välkomna till denna väldisponerade tvåa i populära Nordostpassagen! Vardagsrummet är hemmets hjärta och här finns det plats för både soffhörna och matsalsbord. Välplanerat kök med köksinredning i vitt, generöst utformat sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum. Lägenheten har även en mysig balkong med underbar utsikt. Mycket populär och stabil förening med låg avgift där bredband dessutom ingår! Här bor ni med Linnés stora utbud av restauranger och caféer, mataffärer och skolor på bekvämt avstånd. Ni kan också promenera till Slottsskogens grönska och med goda kommunikationer tar ni er runt om staden.

 • Balkong
 • Hiss
Burgårdsgatan 10A, Lorensberg, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 17:45
Burgårdsgatan 10A, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Burgårdsgatan 10A, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Burgårdsgatan 10A

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
6 990 000 kr
93 m²
3.5 rum
vån 2/6
5 436 kr/mån
75 161 kr/m²

Välkomna till denna underbara bostad i en vacker tegelbyggnad anno 1929 i hjärtat av Lorensberg. Social planlösning, fantastisk takhöjd och vackra tidstypiska originaldetaljer som parkettgolv, takrosetter och stuckaturer är några av de trevliga attribut denna bostad bjuder på. Rymligt och ljust vardagsrum, välplanerat påkostat kök, balkong i soligt söderläge, två bra sovrum och nyrenoverat badrum från 2022. Här bor ni i ett lugnt område mitt i city!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nordhemsgatan 10, Linnéstaden, Göteborgs kommun
Nordhemsgatan 10, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 2
Nordhemsgatan 10, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 3

Nordhemsgatan 10

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 695 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 3/17
2 618 kr/mån
79 265 kr/m²

Välkomna till denna nyproducerade lägenhet med genomtänka materialval och optimal planlösning. Här bor ni i en lägenhet med allt ni kan tänkas behöva! Sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt en studio med förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum. Bostaden är dessutom bekvämt utrustad med bland annat diskmaskin och kombimaskin vilket förhöjer livskvaliteten. Lägenhetens inredningsstil går i ljusa toner och sätter en lyxig bas för ett modernt hem. Preliminärt tillträde 2024-03-14. Månadsavgift 3 055 kr exklusive hushållsel och varmvatten när räntegaranti löpt ut. Föreningen har räntegaranti vilket innebär ett räntetak om 4% över de närmsta tre åren. Avgiften 2618 kr anges med räntegarantin inräknad. Nyproduktionsprojektet Ciceron, som är klart för inflytt vinter 2023/2024, ligger på Nya Masthuggskajen som är ett av innerstans mesta up-coming område. Den här helt nya stadsdelen håller på att ta form utmed vattnet i ena änden av klassiska Linnéstaden. Husen som växer fram kommer innehålla kontor, moderna hem och noga utvalda verksamheter. Detta i kombination med nya boutiquegymmet Grand Fitness, bageri, matbutik, caféer och restauranger. Här byggs dessutom en halvö ut i vattnet och spännande småbutiker samsas med två nya parker, skolor och hotell. Hela Masthuggskajen beräknas stå klart 2028.

 • Premium
 • Hiss
Lodjursstråket 1, Karlatornet, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1, Karlatornet

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
6 175 000 kr
53 m²
2 rum
vån 51/73
3 971 kr/mån
116 509 kr/m²

I Göteborgs första skyskrapa finns nu möjligheten att köpa en fantastisk tvåa på våning 51 med unikt läge i twisten av skyskrapan. Från lägenheten har ni vidsträckt utsikt från höga fönster och balkongläge utöver det vanliga med härlig förmiddagssol. Ett boende som präglas av stilrena och lyxiga materialval med en tanke bakom varje detalj. Utöver ett hem följer här även med lyxigheter som en reception varifrån man kan beställa roomservice eller boka städning. I huset kommer även finnas gym, kylrum i entréplan för matleverans, spa och restaurang. Inte minst kommer det finnas en skybar på våning 69 med en hänförande utsikt! Utanför dörren kommer sedermera en ny stadsdel öppna upp sig med ett ännu bredare serviceutbud. Preliminärt tillträde mars 2024.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Karlatornet, Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun
 • Tis 19 mar kl 17:00

Karlatornet, Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
6 500 000 kr
85 m²
3 rum
vån 41/73
5 454 kr/mån
76 471 kr/m²

I Göteborgs första skyskrapa finns nu möjligheten att köpa en fantastisk trea på våning 41 i norrläge med vidsträckt utsikt från höga fönster och balkongläge utöver det vanliga. Ett boende som präglas av stilrena och lyxiga materialval med en tanke bakom varje detalj. Utöver ett hem följer här även med lyxigheter som en reception varifrån man kan beställa roomservice eller boka städning. I huset kommer även finnas gym, kylrum i entréplan för matleverans, spa och restaurang. Inte minst kommer det finnas en skybar på våning 69 med en hänförande utsikt! Utanför dörren kommer sedermera en ny stadsdel öppna upp sig med ett ännu bredare serviceutbud. Under "Dokument & länkar" finns Sernekes planritning där man ser placering i huset.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 7