Mäklare Anders Pettersson

Anders Pettersson

Om mig

Med ledord som resultatinriktad och lösningsorienterad i kombination av ett driv och företagsamhet att lyckas ger jag alltid 100% för att i varje affär maximera försäljningsresultatet. Kvalité kommer alltid före kvantitet och jag åtar mig aldrig ett uppdrag utan att helhjärtat gå in för det. Med ett starkt varumärke i ryggen som besitter ett brett kontaktnät finns alla förutsättningar för att er bostadsaffär ska bli lyckad på alla plan.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mirandagatan 20, Bergsjön, Göteborgs kommun

Mirandagatan 20

Radhus
Bergsjön, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 250 000 kr
119 m²
5 rum
5 883 kr/mån
27 311 kr/m²

Nu finns det möjlighet att köpa ett välhållet BR-radhus i nya Bergsjö Småstad! Huset har 119 välplanerade kvadratmeter som tack vare ljuset och den genomtänkta planlösning upplevs som större än så. Entréplan har skapats med fokus på det sociala med inbjudande kök och vardagsrum samt utgång till en uteplats med altan i soligt söderläge medan övre plan rymmer det privata delarna med sovrum och badrum. Huset har två stora badrum, ett på vardera plan, varav det på entréplan har en praktisk tvättavdelning. Inredningsstilen är klassisk och har ledorden; nordiskt, rent och ljust. De vitmålade väggarna är genomgående i alla rum, precis som det vitpigmenterade askgolvet medan badrummen har varmgrå klinker. Utanför den privata uteplatsen ligger den gemensamma innergården med parkmiljö som har stora ytor för lek och umgänge. Bergsjö Hage är en del av framtidens Bergsjön och ett nytt radhusområde som växer fram med ett naturnära med centralt läge. Här bor man med fem minuters gångavstånd till förskola och skola samt åtta minuter till Bergsjöns badplats med vacker omgivande natur. Bra kommunikationer med både spårvagn och buss som tar ca 20 minuter in till centrala Göteborg och kort avstånd med bil till köpcentrumet Allum.

  • Uteplats
Badvädersgatan 11, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Badvädersgatan 11

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
1 680 000 kr
66,9 m²
3 rum
vån 8/8
4 522 kr/mån
25 112 kr/m²

På våning 8/8, högst upp i huset finner ni detta välplanerade hem med vidsträckt utsikt! Tack vara det höga läget bor man inte bara fri från insyn utan även ljust och ostört. En inglasad balkong i västerläge som man kan njuta av under stora delar av året höjer trivselfaktorn. Vardagsrummet vetter mot väster medan köket och sovrummen vetter mot öster och härligt grönskande omgivningar. Föreningen erbjuder två gästlägenheter, samlingslokal, gym och bastu samtidigt som det är det perfekta seniorboendet med flera aktiviteter som syjunta, akvarellmålning, 60+ gymnastik, PRO-möten mm. I norra Biskopsgården är omgivningarna trivsamma och det mesta man kan önska finns i närheten. I närområdet ligger flera skolor samt Vårväderstorget med bland annat Willys och vårdcentral. Här bor ni i en grön stadsdel med fina friluftsområden som Svarte Mosse där ni finner ett flertal leder och naturstigar samt Hisingsparken som är Göteborgs största parkområde. Kommunikationerna är goda då spårvagn 5, 6 och 10 snabbt tar er in till centrum. Med cykel tar det cirka 10 minuter till Norra Älvstranden och Chalmers Lindholmen.

  • Balkong
  • Hiss
Kunskapsgatan 21, Mölndal, Mölndals kommun

Kunskapsgatan 21

Lägenhet
Mölndal, Mölndals kommun
Lundin Fastighetsbyrå
4 000 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2/4
6 051 kr/mån
50 955 kr/m²

Denna moderna och nybyggda lägenhet på Kunskapsgatan i Mölndal erbjuder en kombination av stil, komfort och bekvämlighet. Med sin genomtänkta design och högkvalitativa materialval är detta ett drömhem för den som söker ett bekvämt och modernt boende. Den generösa gårdsbalkongen i söderläge är en av lägenhetens främsta fördelar. Här kan du njuta av soliga dagar och härliga solnedgångar med plats för utemöbler och odlingar. Perfekt för avkoppling och sociala stunder. Lägenheten har en öppen och ljus planlösning som skapar en känsla av rymd och luftighet. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en fin utsikt över det omgivande området. Köket är modernt och fullt utrustat med de senaste apparaterna och rikligt med förvaringsutrymme. En öppen planlösning kopplar samman köket med vardagsrummet och matplatsen, vilket gör det enkelt att umgås med familj och vänner medan du lagar mat. Sovrummen är rymliga och har gott om garderobsutrymme för klädförvaring. Här finns plats för en bekväm säng och personliga inredningsval. Ett separat förråd ger extra utrymme för att lagra säsongskläder och andra föremål. Denna nybyggda lägenhet på Kunskapsgatan kombinerar stil, komfort och moderna bekvämligheter på ett sätt som gör den till det perfekta hemmet för dig som vill ha det bästa av staden samtidigt som du kan njuta av lugnet och komforten i ditt eget hem. Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva detta fantastiska boende själv.

  • Balkong
  • Hiss
Karlatornet, Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun

Karlatornet, Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 950 000 kr
48 m²
2 rum
vån 14/73
3 752 kr/mån
82 292 kr/m²

Med läppstiftet och delar av staden som utsikt, ligger denna tvåa på våning 14 med vidsträckt vy från höga fönster. Ett extra plus är dess balkong. Lägenheten präglas av stilrena och lyxiga materialval med en tanke bakom varje detalj. Utöver ett hem följer här även med lyxigheter som en reception varifrån man kan beställa roomservice eller boka städning. I huset kommer även finnas gym, kylrum i entréplan för matleverans, spa och restaurang. Inte minst kommer det finnas en skybar på våning 69 med en hänförande utsikt! Utanför dörren kommer sedermera en ny stadsdel öppna upp sig med ett ännu bredare serviceutbud. Under "Dokument & länkar" finns Sernekes planritning där man ser placering i huset.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Apelviksvägen, Rörö, Öckerö kommun

Apelviksvägen

Tomt
Rörö, Öckerö kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 000 000 kr
2,8 ha tomt

Rörö är en förtrollande kustpärla belägen i en idyllisk miljö mellan städerna Göteborg och Marstrand. Denna lilla ö erbjuder en fristad från vardagens stress och lockar besökare med sin oemotståndliga charm och natursköna omgivningar. Här erbjuds nu råmark till försäljning. Observera att det är upp till en köpare att ansöka om förhandsbesked/bygglov då marken ligger utanför planlagt område. Med sin pittoreska atmosfär och vackra läge vid havet, är Rörö en perfekt tillflyktsort för dem som söker lugn och ro. Här kan man njuta av den friska havsluften, det ljumma klimatet och den spektakulära utsikten över det glittrande havet. Ön bjuder in till avkoppling och upptäcktsfärder. Med sina grönskande skogar, vidsträckta stränder och karga klippor erbjuder Rörö en imponerande variation av naturliga landskap. Utforska de slingrande stigarna som leder genom den orörda naturen och låt dig förföras av den rika flora och fauna som blomstrar i öns omgivningar. Förutom den magnifika naturen, erbjuder Rörö också en genuin och välbevarad kustbygdskänsla. De charmiga husen med sina färgglada fasader, de traditionella fiskebåtarna i hamnen och de mysiga kaféerna och restaurangerna skapar en autentisk atmosfär av en tidlös kustby. För att ta sig till Rörö kan man använda bil. Först tar man en bilfärja från Lilla Varholmen till Hönö, och sedan fortsätter man från Burö färjeläge. Därifrån tar man sedan färjan vidare till Rörö.

Karlatornet (Lodjursstråket 1), Lindholmen, Göteborgs kommun

Karlatornet (Lodjursstråket 1)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
4 200 000 kr
55 m²
2 rum
vån 18/73
4 162 kr/mån
76 364 kr/m²

På våning 18 finns nu möjligheten att köpa en välplanerad 2:a i Göteborg första skyskrapa. Lägenheten har ett gavelläge som vetter ut mot hamninloppet. Ett boende som präglas av stilrena och lyxiga materialval med en tanke bakom varje detalj. Utöver ett hem följer här även med lyxigheter som en reception varifrån man kan beställa room-service eller boka städning. I huset kommer även finnas gym, kylrum i entréplan för matleverans, spa, restaurang. Inte minst kommer det finnas en sky-bar på våning 69 med en hänförande utsikt! Utanför dörren kommer sedermera en ny stadsdel öppna upp sig med ett ännu bredare serviceutbud. Tillträde oktober 2023.

  • Nyproduktion
  • Hiss

Visar alla 6