Mäklare Simon Stark

Simon Stark

Om mig

Med stor passion och glädje brinner jag för att överträffa mina kunders förväntningar. Som person är jag otroligt tävlingsinriktad och drivs ständigt av höga resultat och målsättningar. Med ett starkt varumärke i ryggen och flera års erfarenhet av Göteborgsmarknaden finns alla förutsättningar till att nå högsta möjliga resultat. Primärt arbetar jag i Östra Centrum, Örgryte och Innerstaden men har även nöjet att kunna följa mina kunder i hela Stor-Göteborg. Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Barbro Hörbergs Gata 3, Örgryte Torp, Göteborgs kommun
  • Tis 5 mar kl 17:00
Barbro Hörbergs Gata 3, Örgryte Torp, Göteborgs kommun, bild 2
Barbro Hörbergs Gata 3, Örgryte Torp, Göteborgs kommun, bild 3

Barbro Hörbergs Gata 3

Lägenhet
Örgryte Torp, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
5 890 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 1/5
4 303 kr/mån
69 704 kr/m²

Välkomna till denna stilrena bostad i hjärtat av populära och trivsamma Örgryte/Torp! Här erbjuds en väldisponerad trea med noga utvalda exklusiva materialval med ekparkett och ljus färgsättning. Lägenheten har två fina sovrum, stort badrum med tvätt-del, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där generösa ytor inbjuder till samvaro och gemenskap. Den underbara balkongen bjuder på ett fint ljusinsläpp som präglar detta hem. Här bor ni i en bostad där ljuset flödar med närhet till grönskande Delsjön och härliga promenadstråk samt stadens puls endast 10 minuter bort. Välkomna till ett hem att trivas i! Garageplats ingår.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sten-Åke Cederhöks Gata 1B, Örgryte Torp, Göteborgs kommun
Sten-Åke Cederhöks Gata 1B, Örgryte Torp, Göteborgs kommun, bild 2
Sten-Åke Cederhöks Gata 1B, Örgryte Torp, Göteborgs kommun, bild 3

Sten-Åke Cederhöks Gata 1B

Lägenhet
Örgryte Torp, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
5 050 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 990 kr/mån
84 874 kr/m²

Högst upp i huset med fantastisk utsikt erbjuds nu denna genomtänka tvåa där varje detalj är noga utvald. Väldisponerad med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum, rymligt sovrum, samt både badrum och tvättstuga. Denna tvåa erbjuder eftertraktade attribut så som fantastisk takhöjd om ca 2,8m och unikt ljusinsläpp från stora glaspartier som sätter sin prägel på detta hem. Som pricken över i:et har denna lägenhet även en underbar terrass med fantastisk vidsträckt utsikt. Terrassen ligger i eftertraktat sydväst läge där solen kan njutas på stora delar av dagarna. Med optimalt läget i Örgryte Torp behöver ni inte välja mellan avkoppling och aktiviteter samt skogens lugn och stadens puls - här erbjuds allt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Göketorpsgatan 47, Örgryte, Göteborgs kommun

Göketorpsgatan 47

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
6 690 000 kr
88,5 m²
4 rum
vån 3/4
6 069 kr/mån
75 593 kr/m²

Välkomna till den allra lummigaste delen av Örgryte och denna exklusiva gavelfyra byggd 2022! Lägenheten andas funktionalism när det är som bäst. Köket är platsbyggt av snickerifirman Taras Hallgren & Son och går i öppen symfoni med vardagsrummet. Vidare erbjuds två generösa balkonger mot väst, tre väl tilltagna sovrum med platsbyggd förvaring, ett stort badrum med tvättavdelning samt en gäst wc. Genomgående parkett med underliggande golvvärme i hela lägenheten. Bo med en blandning av funkisvillor och radhus med uppvuxna trädgårdar som bildar gröna stråk med plats för både lugn och lek. Här får livet balans med ett bekymmersfritt boende som ger dig möjlighet att välja din avkoppling oavsett om detta är en löprunda i Skatås eller ett restaurangbesök, allt är mindre än en cykeltur bort.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3