Mäklare Annika Landqvist

Annika Landqvist

Om mig

Att alltid leverera en trygg affär med hög servicenivå är för mig en självklarhet. Min ambition som er mäklare är att kunna skräddarsy den absolut bästa lösningen utifrån er bostad och er unika situation, vilka jag har alla verktyg för med Lundin Fastighetsbyrå i ryggen. Jag lägger ner mycket tid och engagemang i varje försäljningsprocess och målsättningen är att alltid överträffa era förväntningar och skapa de bästa förutsättningarna för att nå högsta möjliga slutpris.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fjärde Långgatan 17, Linnéstaden, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning

Fjärde Långgatan 17

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 995 000 kr
48,6 m²
2 rum
vån 2/6
2 590 kr/mån
61 626 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Lodjursstråket 1 Karlatornet, Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1 Karlatornet, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 Karlatornet, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 Karlatornet

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 495 000 kr
25 m²
1 rum
vån 21/73
2 260 kr/mån
99 800 kr/m²

Bo smått och lev stort! En etta i Nordens högsta och Göteborgs första skyskrapa, tornet sträcker sig upp över 73 våningar och 245 meter omsorgsfullt designad av några av Sveriges främsta arkitekter. En bostad med påtaglig hotellkänsla, fantastiska fönsterpartier från golv till tak och drömmig balkong. Med exklusiv och tidlös inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor ni här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror från Electrolux, golvvärme i hela bostaden, vitlaserad ekparkett och helkaklat badrum med spakänsla. Du har tillgång till spa, gym och hotellservice – beställ upp middagen, skicka ner tvätten eller få städat inför helgens middag. Här tar du hissen direkt till minglet på den gemensamma takterrassen. Skybar med restaurang, lounge och utsiktsplats på våning 69, en unik miljö för speciella tillfällen och en självklar attraktion för alla som besöker staden. Utanför dörren kommer sedermera en ny stadsdel öppna upp sig med ett ännu bredare serviceutbud. Karlastaden, Göteborgs nya stadsdel. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, kontor, hotell noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget vid Göta älv. Området binds samman med centrum genom täta busslinjer precis utanför porten och färja över älven. Att åka mellan Lindholmen och Stenpiren tar inte mer än 6 minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Viktoriagatan 22, Vasastaden, Göteborgs kommun
  • Idag kl 13:30
Viktoriagatan 22, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Viktoriagatan 22, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Viktoriagatan 22

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
9 450 000 kr
148 m²
5 rum
vån 1/5
6 061 kr/mån
63 851 kr/m²

Sagolik våning i vackra Viktoriahuset med privat entré och 148 kvadratmeter total sekelskiftesdröm. Ett riktigt guldkorn med kontinental känsla, Townhouseattityd mitt i stan. Två vackra rum i fil mot gatan och tre rum som sträcker sig i en behaglig planlösning in mot gården. Enormt kök med tydlig fransk inspiration, fullutrustad maskinpark, serveringsskåp och skafferi i original. Möjlighet till uppåt fyra bra sovrum, ja ni läste rätt, fyra sovrum. Stort badrum och möjligheter till ett badrum till. Stolta originadetaljer vilka vittnar och byggåret 1883, likt fönsterluckor, fiskbensparkett, takrosetter, listverk, pardörrar, öppen spis och maffiga stuckaturer. Hela 3,34 meter i takhöjd, renoverade munblåsta fönsterglas och bullerglas ut mot gatan, en riktig våning upp. Vi har inte nämnt föreningen än, den är fantastisk! Mycket låg belåningsgrad och extremt låg månadsavgift. Våningen erbjuder ett insynsfritt charmigt och behagligt boende som passar bra för er som vill bo i en historisk vacker miljö och vill bevara arkitekturens livsbejakande atmosfär, mitt i en stad som sakta börjar ta en ny form med mer plats för människor och en levande stadskärna. Läget är fenomenalt och omgivningarna har allt ni kan önska. Välkomna till anrika Viktoriagatan tjugotvå, välkomna hem!

  • Premium

Visar alla 3