Topeliusgatan 4

Nyby, Uppsala Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60,5 m²
Byggår
2005
Förening
Riksbyggen BRF Zacharias
Om föreningen
Avgift
4 118 kr/mån
Pris/m²
28 926 kr/m²

Planlösningen är social och ljus med stora sällskapsytor. Utmärkande är även de många och stora fönsterna som saknar direkt insyn och sänker ett generöst ljusinsläpp och härlig rymd till bostaden. Hiss direkt från markplan! Balkong i insynsskyddat sydostligt läge med trivsam utsikt över närområdet med grönska och blandad bebyggelse.

Bostadens 60,5 kvm fördelar sig på hall med klädkammare. Kök och matplats i öppen planlösning mot det väl tilltagna vardagsrummet. Från vardagsrummet nås balkongen som är en fantastisk plats att odla och avnjuta morgon- såsom eftermiddagskaffet på. Kvadratiskt lättmöblerat sovrum med garderober. Helkaklat fräscht duschrum med golvvärme och tvättmaskin. Till bostaden hör även ett källarförråd.

Välskött och omtyckt Riksbyggen bostadsrättsförening som erbjuder härlig utegård med utemöbler och grillmöjlighet sommartid, lokal att hyra vid större sammankomster mm. Lediga parkeringsplatser finns för närvarande!

När du bor här bor du nära stora grönområden och trivsamma promenad- och motionsrundor. Till Gränby köpstad går du på ca 15 min. Där erbjuds ett stort utbud av affärer med bra shopping och flera större matbutiker. Till Uppsala city cyklar du på ca 20 min, det finns även bra kommunikationer med buss.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala