Olofsgatan 13

Ormesta, Örebro Se på karta

1 450 000 kr

Kommande försäljning
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
43 m²
Byggår
2018
Förening
BRF Selmas Park i Örebro
Om föreningen
Avgift
2 726 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
33 721 kr/m²

Välkommen till Olofsgatan 13! Med perfekt placering mellan stad, universitet och natur återfinns denna topp tvåa om 42 kvm belägen på andra våningen med balkong soligt nordvästläge. Söker du efter en studentlägenhet i närhet av Universitetet? En förstalägenhet eller en övernattningslägenhet? Då är har du hittat helt rätt. Lägenhet som erbjuder allt du kan önska av ett modernt hem med nyproduktionens alla bekvämligheter. Här finns välplanerade ytor och påkostad maskinell utrustning. Som skapt för en enklare vardag med mer tid för annat. Månadsavgiften ligger på låga 2 726 kronor per månad och inkluderar både värme, tv och bredband.

Området har en grön och aktiv prägel, många motionsspår och cykelvägar. En stenkast från Brf Selma Park ligger Örebro Universitet och Naturreservatet Oset nås på några få minuters gång. Ta en avkopplande promenad i reservatet och upplev det vackra djurlivet. Centrum nås på bekvämt cykelavstånd och erbjuder ett rikt utbud av butiker, uteserveringar och restauranger.

Intresserad och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Karl-Albin Larsson per telefon på 070-263 02 34 alt mail [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Örebro