Gränsgatan 22, vån 6 / 8

Råsunda, Solna Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Byggår
2019
Förening
BRF West Side Solna
Om föreningen
Avgift
3 015 kr/mån
Pris/m²
69 000 kr/m²

*Av säljaren accepterat pris! Tillträdesdag: 2019-11-26. Se bofaktablad för originalritning och drönarbilder för att få den verkliga känslan för läget i huset.

Unik tvårummare om ca 55 kvm högt upp i huset med magisk vy över Sundbybergs takåsar. En utav få lägenheter i projektet med två balkonger, med sol från lunchtid till solnedgång. På hustaket i samma hus ligger den gemensamma takterrassen.

Lägenheten har en modern och öppen planlösning och genomgående bra standard. Välplanerad med ett rymligt sovrum som vetter mot den lilla balkongen och goda förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober. Till lägenheten hör ett separat förråd. Lägenheten kan köpas av en juridisk person.

På bottenvåningen i huset kommer butiker, caféer och kontorsverksamhet att finnas. Läget, den stora gemensamma takterrassen och det faktum att föreningen har en gemensam pool är några av de många fördelarna av att bo i West Side Solna.
Här bor du nära till vatten, motionsspår, shopping och service i populära Solna. Sundbyberg station och Tunnelbanestation har du ca 500 m bort. Från Näckrosen, som är närmaste tunnelbanestation, når du T-Centralen på tolv minuter. Den bilburne har E4 runt knuten. Föredrar du cykel, är du bara 18 minuters trampande från Kungsholmen.

Å andra sidan – du befinner dig i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. Båda har stadskänsla och all nödvändig service. Du behöver inte lämna platsen där du bor. Sundbybergs centrum finns inom gångavstånd. Går du åt andra hållet, är du snart i Solna centrum med 120 butiker, och om inte det skulle räcka till, finns Mall Of Scandinavias dryga 230 butiker inom tio minuter på cykeln. Även de tidpunkter då du inte jobbar eller shoppar är Solna en bra adress. Området kring Ulvsundasjön är utmärkt om du vill hålla dig i form.

Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare vid intresse!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna